Új privát üzeneted érkezett!

Krisztinka!

Nekem a nagyszüleim és anyukám a Mátraházi!!!!
De már erről egyszer beszéltünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Persze a tv torony zárt,de nagyon szeles,a széllére teljesen nem merek menni,mert iszonyodok a magasságtól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imádom a Sástót,megyünk nemsokára megint,csak már családostól,vagyis 3 család,legutóbb is úgy voltunk!!!!!!!!

Nekem még terveim vannak a Mátrával!!!!
Mármint,hogy én szeretnék ott lakni!!!
A szanatórium területén,vagyis egy részlegbe van idős otthon lenne munkám csak a férjemnek keresni kell!!!!!!!!!!
Kapnánk szolgálati lakást,az Ózdit meghagynánk!!!!
Egyszer már terveztük,de még tervbe van,ha itt Ózdnak vége,már pedig,nagyon befog csődőlni előbb vagy utóbb!!!!

Ha ez nem jön be,akkor Eger vagy B.pest jöhet számitásba,a tesóim ott laknak az sem lenne rossz ötlet!!!!

De azért jobb lenne a Mátra az mégis jobban az otthonom!!!!!!!!!!
Vendég

ZSU!

Ne essen az esső!!!!
Szoritok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na most akkor,hogy van ez a hőmérőzés???!!!!
Jó is meg nem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Zsu: nem fog esni az eső, megrendeltem Neked a napsütést....ezért természetesen 2 csíkos teszttel várunk holnap reggel :wink: :lol: :lol: :lol: Kacikával együtt,aki megagiga erős két csíkot fog nekünk mutatni :lol:
vedresandi

Itt az Ovutesztem:

Kép
Vendég

krisztinka: az anyját de szép :lol: remélem belehúztatok a paplanharcba? újabban én is megvagyok huzatvan minden nap szexelnék. ki érti ezt? :lol: :lol: zsu: tesztelj és hozdd a híreket tűkön ülünk :lol: reméljük te leszel a köv. kismami :lol:
erzsebet0312

Krisztinka!
Ez igen,nagyon jó,most már mindent bele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A terhes teszt is ilyen szép erős pozitiv legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi lányok! Úgy izgulok, hogy még arcom is ég!
Vendég

KRISZTINKA79: ne aggódj sikerülni fog :lol:
erzsebet0312

Krisztinka: gondolj az első randira és meglátod menni fog :wink: :lol: :lol: :!: :idea:
vedresandi

Kriszti, jogos a kérdés. Most akkor jó a hőmérőzés, vagy nem. Nincs rá válasom, mert idegesítő, stresszeli az embert, viszont nekem arra nagyon jó, hogy tudjam mikor fog megjönni. Ilyen téren még nem csalódtam benne.
Ez az ovu teszt viszont nagyon szép Krisztinka! Csak most már legyen eredménye, ha ilyen tutin mutatja.
Erzsi, de jó neked!!Én bevallom, hogy nekem már sokszor nincs is kedvem szexelni, mert közben folyton az jár az eszemben, hogy csak lesz már valami. Ez elveszi a varázsát az egésznek.

Zsu

Kép
bvigh

ZSU!

Hát igen stresszeli csak az embert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De amúgy hidegen hagy,hogy milyen a görbe,mert szoktam nézni a babás görbéket,hát igen elcsodálkoztam némelyiken!!!!!!!!!!!!!!!!
Tehát a végeredmény a lényeg!!!!!!!!!!!!!!!
Pozitiv teszt és babó a pocakban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sikerült venned tesztet??????????
Vagy még dolgozol?????????????
Nagyon drukkolok a pozitiv tesztnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

zsu reggel hozd a híreket nagyon izgulunk ám jobban mint te :lol:
erzsebet0312

Még nem vettem tesztet, sajna 6-ig dolgozom.De kezd borulni

Zsu

Kép
bvigh

Klarka!

Bldog névnapot!

Zsu

Kép
bvigh

Akarom mondani: Boldog névnapot![/img]

Zsu

Kép
bvigh

Klarka!

BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!!

Mégsem vettem újabb tesztet :oops:
Férjem azt javasolta, hogy hétfő vagy keddnél előbb ne. A hétvégét megpróbáljuk nyugiban, nem erre gondolva, sőt erről nem is beszélve tölteni, és majd hétfőn visszatérünk rá. Ha addig meg nem jön. Mert ma már picit szúrkál a hasam, illetve csak néha, főleg ha állok. Már kezdem azt hinni, hogy a tegnapi csík csak alulról átvillant, ezért néztem kettőnek... komolyan nem tudom.
Legutóbb ápr. 27-én jött meg, így megvárom a máj. 27-et.

De mától megpróbálok nem erre gondolni.

Azért holnap reggel bekukkantok, du nem tudok, mert mamás nap, meg a hétvégén is ha lesz időm, be-be nézek.

Pussz
Vendég

Kacika!

Próbálj kikapcsolódni és nem agyalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudom,nem könnyű!!!!!!!!!!!!!!!!!
De mindjárt itt a hétfő,hamar eltelik,pláne ha van program!!!!!!!!!!
Drukkolunk neked ezerell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó pihenést és jó éjt kivánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na, lányok, az én tesztemnek is lőttek. Ugyanis a párom meglepett, és eljött elém, hogy meghívjon fagyizni.Meg a piacon is volt, vett nekem epret. Hát nem édi??????
De ezek szerint az ég sem akarja, hogy teszteljek.

Zsu

Kép
bvigh

Kacika: drukkolok!!!!!

Zsu: köszi a köszöntést! Azért ez mégiscsak nagyon édesen végződött!!! :lol:

Krisztinka: drukk!! Nekem is sikerült ma elcsábítanom Apát.....bár nem babacélúan.....csak öncélúan... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek jó éjszakát!!

Ja, találkoztam ma séta közben Andriska tejtestvéreivel: most láttam őket először élőben...tök jó úgy nézni rájuk, hogy az én tejemet ették...tényleg kicsit olyan, mintha az enyéim is lennének...persze azon is gondolkodtam már, hogy a mamájuk nem féltékeny-e rám emiatt...csak úgy beleképzeltem magam a helyébe. Szerintetek? Ti mit éreznétek? Nem baj, ha nem válaszoltok.. :)

Lehet, hogy még visszajövök, ha van még itt valaki..

Klarka

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka!
Vissza olvastam az iwiwen az üzidet!
Hát én mit éreznék?!
Én örülnék neki,hogy van ilyen lehetőség!!!!!!!!!!!!!
Ha valaki az anyatejet válassza,nincs oka a féltékenységre!
Anno anyukám mikor engem szült,nekem is van tej testvérem!!!!
A mai napig tesónak hivom,sőtt ált.osztálytársak is voltunk!
Szerintem nem féltékenyek,mikor másnak az anyatejét adták a babájuknak,akkor végig gondolták biztos,hogy mi jó a babájuknak!!!
Legalábbis én igy gondolom!!!!!!!!!!!!

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

ZSU!
Sajnálom a teszt dolgot,de a párod nagyon figyelmes!
Szavad sem lehet!
Én úgy át küldeném az én tesztemet a neten neked, van itthon 2,de sajna ez még nem kivitelezhető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti, holnap majd veszek tesztet reggel. Szombaton is jó lesz azt megcsinálni.Ha negatív, akkor is negatív, ha meg pozitív (aminek kevés esélyt adok) akkor csak erősebb lesz a második csík.
Mára elköszönök, Szép éjszakát mindenkinek :!: :wink:

Zsu

Kép
bvigh

Hahó!!

Klarka én is Boldog Névnapot kívánok!!!

Húú Kacika szerintem ez már tuti, főleg, ha a férjed is látta és az Olgié szemmel jól látható volt (az enyém az első még annál is haloványabb volt), ha a tiéd is kb olyan akkor hétfőre már biztos erős két csík lesz, jó, hogy addig vártok, mert én csak 2 napot vártam és nem lett olyan erős, mint szerettem volna.
Addig drukk, de szerintem eltűnni már nem tud a csík!! :D :D

Zsu én is csak azért csináltam a tesztet, mert már nem akartam tovább izgulni, ha negatív, akkor lenyugszom, ha pozitív akkor meg happy!! és jól jöttem ki eddig a dologból :D Ha most jött a párod, akkor holnap...??

Krisztinka ugye most jó kis pozitív lett a teszt!!akkor hajráá és a másik is pozitív lesz hónap végén!!!
Ez a ciklus a pozitivitásról szól!!! :D

Én is örülnék, hogyha kapnánk valahonnan tejcsit, mert nagyon tápi ellenes vagyok, de szerintem biztos rosszul érinte, hogy ezt nem én tudom megadni neki.

Megyek még Annázni!!
pusz

Kép, Kép
nemen

Kriszti! Köszi, most már én is így gondolom...egyébként nem okozott mély lelki válságot, csak elgondolkodtam rajta..

Zsu, holnap is suttyomban veszed a tesztet, vagy azt már fogja tudni a párod is? :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek, ma Andris rákattant a pálcikás vaníliafagyimra és úgy "szopizta", mint mikor szopik, csak aztán belelassított, amikor érezte, hogy ez fagyos... :D :D

Jó, éjt, én ma egyedül vagyok, mert férjem ma terepen van (természettudományi múzeumban dolgozik és néha kiküldik őket), de nincs messze, valahol Csobánka közelében vannak.

Pussssssssssssssssz:

Klarka

Kép
klarka

Nemen: egyszerre írtunk!!! Köszi a köszöntést!!

Kép
klarka

Ó REGGELT MINDENKINEK!!!!!!

Zsu!
Reméllem tudsz venni tesztet!!!
És pozitiv lessz!!!!!!

Drukk MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusszantok MINDENKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAJD JÖVÖK!!!!!!!!!!!
Vendég

Én is jó reggelt!

Megyek, mert kukorékol a kölök:)

k

Kép
klarka

Én is megyek dolgozni,sajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

zsu mi van ?????++++++???? :lol:
erzsebet0312

Sziasztok,Szép napocskát!!!

Kit várunk ma reggel zebrás teszttel?????

Létszámellenőrzééééés!!!!! :lol:
vedresandi

Hát lányok,nálam hajrá június....ha nem baj,most nem szertnék egy ideig vonalzót látni.A sajátomat persze :cry: :twisted:
vedresandi

Sziasztok!!!

Klarka! Kicsit megkésve :oops: , de NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kép

Sajna nekem nem volt csak annyi tejem, hogy Manómak épp elég volt. és 8. hónapos koráig szopizott, aztán csak este kapott tápszert , mert én is ellene vagyok és egyébként napközben rendes kaját kapott!

Zsu! De klassz férjed van! Na azért holnapig kibírjuk! De tovább nem!!!

Kriszti! Tudom, hogy beszéltük ezt a Mátrás dolgot, bocsi, hogy nyomatékosítottam! :oops: :?

Kismamik!!! Hogy vagytok???

Na képzeljétek tegnap este apa olyan fáradt volt, hogy én spannoltam őt! DE nagyon jó volt! Jaj de izgi! De sajna éjjel ki kellett mennem ppisilni és láttam, hogy néhány katona megszökik! De remélem maradt bent elég!!!
Most viszont fájdogál a bal oldalam.
És így alakulok:

Kép

Szép Napocskát Mindenkinek!
Vendég

andi: én úgy szintén a júniusra fogok hagyatkozni ez a hónap már elúszott :roll: de azért aki még versenybe van ebbe a hónapba annak nagyon szorítunk :lol: zsu: krisztinka79: t.kriszti: :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Bocsika, de valahogy nem nagyon volt kedvem írni! Ez a meleg idő teljesen elnyom, és kicsit fásult lettem a babatémával kapcsolatban!

Kacika! Neked halk gratula! És ne aggódja, ha már egyszer ott volt az a második csík, akkor hétfőn is ott lesz! :wink:

Zsu! Neked nagyon mennek a drukkok a teszthez!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi! Olvastalak egy másik topikban, hogy megjött! :cry: Háááááááát........ nem is tudom mit mondjak! De majd most! Mutasd meg, hogy kell ezt csinálni!!! :lol:

Enik! Ha még érdekel ez a gyes-gyed-táppénz dolog, akkor priviben szívesen tájékoztatlak, mert én már nagyon utánajártam a dolgoknak! Egyébként hogy vagy?

Krisztinka! Hát ez az ovu teszt atom pozitív! Gondolom jól telt az estétek. :wink:

Erzsi, Kriszti! Veletek mi a helyzet? Peteérés érzés stb.....?

Denni! Örülök, hogy jelentkeztél! Pihenj sokat, és vigyázz nagyon magatokra! Pont én beszélek, aki egy percig alig bírok nyugton maradni, kivéve ha babanetezek. :lol:

Kislibus! Végül hogy mi lett a döntés, ki várjátok a 6 hónapot, vagy lesz ami lesz alapon belevágtok? Én tutira nem tudtam volna annyit várni, és sok helyen olvastam, hogy a szervezet már 1 hónap után visszaáll, és azt is tudja, hogy mikor áll készen egy újabb babára!

Húúú csajok kit hagytam ki??? Andi! Egy létszámellenőrzést légyszi, mert már azt se tudom, hogy kinek nem írtam! Igaz vannak akik amilyen gyorsan jöttek olyan gyorsan el is tűntek a topikból!

Nálam tegnapig semmi érdekes nem történt! Kedd óta vannak páfrányaim, és tegnap este tutira megrepedt a tüszőm. Most nem volt olyan szörnyű, mint a múlt hónapban. Hirtelen elkezdet fájni a jobb oldalam, de annyira, hogy ülni alig bírtam. Ez kb este 7 körül volt, így kicsit hamarabb vittem Bencét aludni :oops: és neki estem apának. Aztán 9-10 körül már nem is éreztem semmit.
Vendég

Andi! AKkor piri van!! Ne mááááááááá!!! Vonalzó megbocsi!!!
Erzsi! Nálatok miért úszott el???
Vendég

Jaj! Klarka! Üdvözöllek közöttünk! És utólag is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED! Egyébként én is adtam tejet a szomszéd kiscsajnak, aki 2 hónappal idősebb a Bencénél, és ráadásul a sógorom kislánya. Én egyáltalán nem éreztem semmit vele kapcsolatban.
Vendég

Little! Épp m ost akartalak keresni a másik topikban! De jó, hogy jöttél! Hiányzol ám!!! Pont egynapon tartunk!!! Hajrááááááááááá!!! :wink:
Vendég

Bassszus. Krumplit reszeltem a kajához, és olyan szépen lereszeltem a körmömet......baromira fáj...... :cry:
Krisztinka! aranyos vagy, hogy hiányolsz! Nem vesztem el, csak próbálok lazítani és, hogy ez sikeres legyen, inkább be sem kapcsolom a gépemet, mert akkor nem bírom megállni, hogy ne írjak és akkor megint csak a baba témán forog az agyam.
Tényleg egy napon tartunk! :lol: Bár ha minden igaz, akkor nekem már meg volt a pé-m, neked meg most van/lesz. De a lényeg, hogy mind a kettőnknek "normál" időben jött ez a fránya pé. És még lányos holdállás is van! :wink: Remélem, hogy a a fiúcskák mellé most mind a ketten kapunk szép kis copfos csajszit is! :lol:
Vendég

Little! Jaj úgy legyen!!!! Eléggé érzem a bal oldalam. Kivi vagyok attól-e, hogy pé-m van? REmélem szép nagy tüszőm van! :roll:
Vendég

Szióka!!

Jaj Ildi úgy örülök, hogy benéztél!! persze, hogy érdekel a gyed-gyes.. téma priviben , hogy ne untassuk a többieket, mert én már vagy 2-szer lefárasztottam őket ezügyben :D :D
Szerintem még egy kis kitartás kell és ott lesz a pocaklakó mindenkinek!!!

Klarka Anna is szopizni szokta a jégkrémet és ő már nagy csaj, nem ad belőle senkinek csak nagy unszolások árán, de a végén minden tiszta ragacs :D

Mi most végre időben elindultunk és egész délelőtt a játszótéren voltunk, tegnap du-n volt takarítás, most megnézem mit kellene még kimosni a kirándulásra és utána maminál maradunk visszük ilyenkor a fél lakást :D

Zsu remélem ma sikerül beszerezned a tesztet és szép pozitív lesz!!drukkolok!!! Amúgy Mezőkövesd Zsórifürdőre megyünk, a férjem munkahelyének van ott üdülője, remélem fürödni is tudunk majd!!
Krisztinka teljesen fel vagy pörögve, nagyon dolgos vagy Manó ezeket a dolgokat tűrte??

Andi sajnálom a mensit, de nálad a jövő hónap lesz a tuti!! :D

Ancsa merre vagy??
Denni remélem egyre jobban érzed magad!!
Kriszti péntek van és többi dolgos topiklakó, aztán jön a hosszú hétvége!!! :D mindenkinek kellemes időtöltést, még ma azért próbálok jönni, hogy is fogom kibírni ezt az egy hetet nélkületek:roll:
Na és a dokiig hogy fogom kibírni, szinte nem érzek semmit, csak nagy ritkán van már hasfeszülés is, remélem ott kapaszkodik Zolika és minden rendben vele!!! :D Biztos fiú lesz, mert eddig minden más, mint Annánál, hátha a hányingerezés is kimarad :D

Kép, Kép
nemen

Erzsi nálad, akkor végülis mi volt ebben a hónapban, azt mondtad megnézik mi történik a tüszővel, megreped e?? miért úszott el én sem értem??Vonalzót kérünk!!!

Kislibus Ti mit csináltok a hétvégén?? Mi is gondolkodtunk a Caravan-on, de végülis a kinézet döntött és nem a praktikusság :D még lesz szabad anyósülés, ha nem férünk el :D Örülök, hogy a bicikliről ez a véleményed, du-n is megyünk szerintem egyet, az Intersparban van fa játszóház megnézzük meg mozgólépcsőzünk egyet :D

Klarka amúgy Ti már élesben mentek??

Kép, Kép
nemen

Sziasztok!

Köszönöm, jól vagyunk,csak ezt a meleget nagyon nehezen viselem.

Klarka:Kicsit mnegkésve,de nagyon boldog névnapot kivánok!

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!!!!!

ANDI!
Sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá június!!!!!!!!!!!!!!!

Neharagudjatok,de most csak ennyit tudok irni!!!!
Ez a meleg kikészit a féldélelőttöt az utcán töltöttem,már itthon vagyok,de hulla!!!!
A déután vagy este irok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pusszantok MINDENKIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Halihó!

Először is Ildi, nagyon örülök, hogy jöttél. Ez biztos telepátia, mert én is ma reggel gondoltam rád, erre megjelensz. Ha már ennyien gondoltunk rád, ezt biztos megérezted!! :lol:
Végre sikerült tesztet vennem. Nem volt egyszerű, mert reggel ugyan elindultam időben, de apukám telefonált, hogy fussunk össze, mert kapott friss zsenge borsót, és ad belőle. Szóval a mai vacsi megvan.
A lényeg, hogy a munkahelyemről menni kellett postára, így végre meg tudtam venni.Kicsit izgulok, mert még mindig nem barnázok, és attól félek, megint rekord hosszúságú lesz a ciklusom, ezért nem jelentkezik még a piri.
Andi sajnálom, hogy neked jelentkezett, biztos szarul érzed magad, de remélem tudjuk benned tartani a lelket.
Erzsi, én is kíváncsi vagyok, miért mondtál le erről a hónapról. Nem tudtál elmenni a dokihoz?

Lányok, hogy bírjátok ezt a rettentő hőséget?

Zsu

Kép
bvigh

ZSU!
Örülök,neki,hogy tudtál venni!
Drukkolok,hogy ez legyen ++++++++++++++++++++++++++!!!!
Én totálisan kivagyok,semmihez nincs kedvem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pedig most akarok lecsót csinálni,este felé bulizunk a barátnőméknél,most tartjuk meg a szüli és névnapokat!!!!!!!!!!!!!!!!
Semmi hangulatom,semmihez,csak feküdnék!!!!!!!!!!!!!!
Jó lessz azért 3 nap itthon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na most elkezdek főzni,de megpróbálok benézni és irni!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Na közben ám itt vagyok....az állapotomra való tekintettel,mindenkit látok,hogy itt van.Ma egy kicsit zizi vagyok,de nem dőltem dugámba.
Mindenkire figyelek,lesbőőől.....
vedresandi

Na ezt már szeretem, Andi te csak figyelj, aztán, ha magadhoz tértél írjál is!
Én is kezdek zizi lenni. Mindenre olyan könnyen bepöccenek.Lehet,hogy mégse kellene elpazarolni azt a tesztet?
Kriszti, nem irigyellek a főzés miatt, tegnap 9.30 körül fejeztem be a főzést, de azt hittem elájulok, olyan melegem volt. Ma már csak egy kis borsólevest főzök, amellett nem kell ott állni.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu: nem vészes a helyzet...de most jobb ha magamban vagyok,de itt veletek,mert szeretlek Titeket!!!!!
Annyira nem vagyok egy depis tipus,csak ez most rosszul esett :lol: :lol:
vedresandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?