Új privát üzeneted érkezett!

Sister!
Jó kis hobbid van :D
Ismerem a dokit a tarcsai kórházban kezelt még gyerekként és meg voltam vele elégedve :lol: . Sajnos nics beleszólásunk az építkezés ütemébe, mert elvileg készen vesszük.Ti hol építkeztek?

Köszi kenőcsügyben a tippeket neogranormon és seducrem volt itthon, a seducrem volt a szimpbb és úgy néz ki hogy bevállt. Estére már egészen jól tűrte a megpróbáltatásokat.
Gergő ma sem aludt ugyhogy minden a régi, Bence pedig jókat pancsizott a sógórnőmmel(imádják egymást) pucér fenékkel, hogy gyorsabban gyógyuljon.

Kép
Kép
bendegúz30

Jo reggelt. Ma en vagyok az elso.

Lorca! Lehet vasarnap is es hetfo is, ahogy a parodnak jo. En ma kipuccantom, hogy csilivili legyen, tehat innentol barmikor johet erte.

Agiboldi! Nem hulye a kerdes, en is a zacskohoz viszonyitanam. Meg annyit, hogy a liszt altalaban a suruseget szabalyozza egy tesztanak, tehat lehet latni, mikor tul folyos, akkor mehet meg bele egy kis liszt. Ennyire lehet kreativ az ember a sutes folyaman, gondolom en, az oriasi szakacs... A recept egyebkent abszolute kezdoknek valo, konnyu sikerelmeny, pozitiv energiat ad :D

Na, ma elkuldom a fotokat mindenkinek, akikhez van emilcimem :D Igerem!
kami

Jóreggelt! :)

Ma is egész jól aludtunk, csak 1-kor és 5-kor keltünk! :D :D

Sis!
Van egy akkora lusta uram, hogy képtelen lefotózni! :roll: :roll: De lesz kép, gyanítom nem nő hipergyorsasággal a hajam! :D :D Kérünk Roliról képeket! :) (már biztos sokat változott, mióta láttam) :)

Csajok!
A vasalnivaló ruhakupacom csak nő, nő.. 3 napja a nappali fotelben várja, hogy kivasaljam. Célzásképp kint is hagytam, ugyanis az elmúlt 2 napban 2-szer is nálunk járt anyósom vigyázni Lillusra, miközben ő békésen aludt... a vasalnivaló egyszer sem csökkent egy ruhányit se... pedig nagyon látszik, hgoy célzásként van ott! :evil: :evil: :evil: Azt hiszem, ma nekiesek... :(

Timi
Kép Kép
timocska

Ria!
Írtam privit! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Hahó!

Kami! Hú de rossz volt nézni a képeket :( Sok puszi Áronnak!!!

Bendi, remélem hamar rendbe jöttök, nekünk is a Sudocreme vált be ;)

Timi! Anyósom kérdezte anno, hogy miben tud segíteni. Én mondtam, hogy ha néha főz és küld vmi kaját, az mindig jól jön. Erre mikor még szoptattam, küldött egy vödörnyi mákos gubát... No comment... Gábor 1 hétig ette :?

Lorca! Jó bulizást nektek holnapra :P

Bigsis! Itt építkeztek Keszin, vagy elköltöztök innen? Mit is mondtál, most melyik részen laktok?

Na, megyek... Emma tegnap egész du nem aludt, végog nyűgösködött a nagy meleg miatt :( Ma reggel már 7kor 29 fok volt a szobájában és ezt igencsak zokon veszi :( Ma felhívom a klímásokat...
Vendég

Így vigyorgott ma kora reggel: :P

Kép
Vendég

Barbi!
Nagyon-nagyon édes Emma! :)
A meleggel mi is küzdünk! Látom, ti is csak egy szál body-ban nyomultok!

Lányok!
Napközben aki ad folyadékot a babájának, az mennyit ad? Na, hogy világos legyek, mennyi folyadékot kellene meginni a babának egy nap alatt? Mert ok, hogy a szopi elviekben elég, mégis mikor megkínálom egy kis vízzel, úgy rácuppan Lilla a cumisüvegre, hogy alig bírom leszedni róla! Most akkor szomjas vagy éhes? :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi! Én evés előtt kb 1 órával nem adok neki már vizet, de előtte amennyit kér, annyit kap! Tegnap 2 kaja között volt olyan, hogy majd'20 milit lenyomott! OK, mi tápszeresek vagyunk, de azért meglepődtem :shock: Ja, és aztán ugyanúgy rendesen evett utána! Napközben többször figyelem a kutacsát is, meg sokszor megkínálom vízzel - van, hogy csak 1-1 kortyot iszik, de látszik, hogy jól esik neki :P Iszonyúan szenved ettől a melegtől :( Az a baj, hogy csak annyi pénzünk van, hogy 1 szobába tudunk klímát teteni, úgyhogy most próbálok ügyeskedni, hogy akkor ezt hogy oldjuk meg - nappaliba és kivisszük a kiságyat, vagy hogy is legyen :roll:
Vendég

A nappalitól messze van Emma szobája? Mert elviekben a klíma hiába csak egy szobában van, attól még hűtheti a másikat is, ha közel van. Ha nem, akkor tényleg csak az marad, hgoy kiviszitek a kiságyat.

Tali jövő héten egyik nap? Nekem a csüti nem jó.

Timi
Kép Kép
timocska

Barbi!
De legalább lesz klímátok! Mi jövőre költözni szeretnénk, ezért nem akarunk már beruházni. Így marad az aszalódás.. :roll: :roll: Ja, de az autónk klímás, ha nagyon melegünk van, majd lemegyün kocsikázni kicsit! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, az a baj, hogy nincs akkora teljesítményű kütyü (legalábbis fél milla alatt...), ami az egész lakást hűthetné... A nappali meg Emma szobája a lakás 2 végében van, szóval ez nem opció :( Na meg az anyagi keretek is elég korlátosak, így is necces lesz, hogy csak 1 szobába tetetünk :? Már persze ha nem ábrándítanak ki, hogy van még egy csomó addícionális kts, amit én nemis számoltam :shock: Na, majd 9 után telózok, aztán meglátjuk :roll:
Vendég

Lillus tud aludni ebben a melegben?
Lányok, és a többi gyerkőc? Alszanak?

Tali:szívesen mennék, de nem tudok hogy bejutni :?
Vendég

Sziasztok!

Barbi:

mi is tervezünk klímát venni. Ti beszereztétek már, vagy a klímás véleményére vagy kíváncsi. Ti milyen típust vesztek? (hagyományos v. inverteres?) Szívesen egyeztetnék veled!

Agiboldi:

Nekem van egy zalai, vasi parasztételes szakácskönyvem, imádom, abból tanultam meg főzni! Jó mert mindent úgy ír le, hogy 1 bögre ez, 3 kanál az stb... és ha mindent ugyanazzal a bögrével, vagy kanállal mérsz, még az arányok is megmaradnak nagyjából!

van egy jó kis táblázata a házi mértékegységek átszámításához - ha más szakácskönyvből dolgozok, minidg ezt használom, a mérlegemet szinte soha!

1 evőkanál liszt (ek)= 2 dkg
1 csapott evőkanál liszt = 1,5 dkg
1 ek búzadara = 2 dkg
1 ek zsemlemorzsa = 1,5 dkg
1 ek só = 2 dkg
1 ek cukor = 2 dkg
1 teáskanál cukor = 1 dkg
1 ek zsír= 2 dkg
1 tojásnyi zsír = 6 dkg
fél vaj = 5 dkg
diónyi vaj vagy zsír = 2 dkg
1 kávéskanál paprika = 0,5 dkg
10 nagyobb burgonya = 1,5 kg
10 közepes burgonya = 1 kg
1 közepes nagyságú alma = 10 dkg
1 közepes fej káposzta = 1-í1,5 kg
1 közepes fej kelkáposzta = 70 -75 dkg
1 közepes fej vöröshagyma = 6-7 dkg
1 nagy fej vöröshagyma = 10 dkg
1 nagyobb sárgarépa = 13-14 dkg
1 nagyobb petrezselyem = 10 dkg
1 nagyobb karfiol = 40-50 dkg
1 bögre bab (1 bögre 2,5-3 dl) = 30 dkg
1 bögre rízs = 25 dkg
1 bögre kukoricaliszt = 17 dkg
1 pohár tej, tejföl, tejszín = 2 dl

Szép napot mindenkinek!

nanica

Lillus egész jól alszik, sőt, mondhatom, ebben a melegben még aluszékonyabb is lett... cicizni is majd csak 4 óránként kér! :shock: :shock: Persze, előfordul a 2 óra is! :lol: :lol:

Szopi alatt teljesen leizzad szegénykém, tapadunk össze-vissza!

Ja, Barbi! A védőnő mondta, hogy ilyen melegben napközben is nyugodtan lehet fürdetni!

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, köszi a tippet, asszem akkor ma pancsizunk egyet... kettőt? :D

Nanica! Van egy oldal, ahol ha beírod a szoba paramétereit (külső fal nm, ablakok nm, ablakok tájolása, stb), akkor kiadja, hogy milyen teljesítményű gépezet kellene. Én ez alapján kábéra néztem árakat, meg beszerelési kts-et, de ki akarom kérni a klímás véleményét is! Azt még nem tudtam kibogozni, hogy mi az az inverteres :? Odáig már eljutottam, hogy split meg mobil meg egyebek :lol: Elküldöd nekem priviben, hogy a többieket ne untassuk? Köszi :D
Vendég

Sziasztok!

Barbi,
Ti milyen klímát akartok, hogy fél milla alatt nem jön ki?Inverterest vagy plazmát?
Beszéltél a Termolisokkal, ezt ők mondták?
Nekünk egy van a nappaliban, de a Peti szobáját is lehűti valamennyire. Igaz ez csak egy egyszerű split klíma, hűtő-fűtő, 3,6 kWh-os. Ne vegyetek multit, mert ha meghibásodik a kültéri akkor nem megy a klíma.

Kami,
Köszike a képeket!!!Miért nem alszol 6-kor? :lol:
Vendég

Barbi,

http://www.termoli.hu/arlista.php

Asszem az inverteles takarékosabban műkszik, de mocskos drága.
Vendég

Sági! Ma fogom hívni őket, csak előtte képbe akartam kerülni, hogy ne kelljen minden második szót megmagyarázniuk :D
Nem akarok én semmi extrát, csak az a baj, hogy a lakás a ház sarkán van, és 3 oldalon kültéső falak vannak körben, ráadásul reggeltől estig körbe süti a nap :? szóval k..va meleg, csak a nappaliba 5,2es kütyü kéne, és akkor még erre jönne rá a háló meg a gyerekszoba... Na ez így együtt iszonyat drága lenne :(
Vendég

Lilla úgy összefosta magát szopi közben, hogy öltözhetünk át mindketten! :shock: :shock: Utálom a pampers pelust!!!
Használ valaki 3-as pamperst? Mert van majdnem bontatlan 88 db-os csomagom, odaadom szívesen!

Timi
Kép Kép
timocska

Kami!
Én is megkaptam a képeket, nagyon köszi! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Bella,

Hogy vagytok???
Mi megyünk haza a hétvégén, de a tesóm szólt, hogy a kisfiuk úgy néz ki, hogy bárányhimlős lesz. Szerintred merjünk menni hozzájuk? Többiek?
Délután felhívom azért a gyerekdokit, rákérdezek. Sajna a védőnőnk az felejhető, amit én mondok az úgy a jó! Nagy segítség! :evil:
Vendég

igen, már válaszoltam is ;) csak kajcsiztunk egyet. Na, ha Emma elaludt akkor nekiesek a klíásoknak :lol:
Vendég

Na, vege lett a tornanak. Uvoltos volt megint. Most kidolt, odabujt a parnahoz...

Viz: csak a torna alatt Aron 40 ml vizet beszlopalt... izzad es ordit is, ugyhogy kell az utanpotlas, ez egyertelmu is. En itatom napkozben rendesen, ugy egy nap egy egesz uveg (125 ml, igaz, Csongria? :D) elmegy. Minden ejszakara forralok ujabb uveggel es reggeltol azt issza (neha ejjel is megkinalom, sokszor eleg neki ez is).

Timo! Neked meg kuldok, van meg Kele-nyalos is, tudod :D Sagi, neked meg meg a Varosligeteseket ellovom, csak jussak el odaig!!!!

Par kep tegnaprol:

Parnazabalos
Kép

TV nezos (a jo iranyba fordul, kiralysag)
Kép

Apun lovaglos
Kép Kép

Ejszakai alvos
Kép
kami

Most meg igy alszik...
Kép Kép

Ja, Sagi, hogy miert vagyok font reggel 6-kor? Nemtom, meleg volt biztos... nem voltam almos, raadasul Gedeiapu is kelt fol, a valtozatossag kedveert Barcelona utan most Siofokra ment 2 napra szelzkonferenciara... tegnap este jott, hajnalban megy... tud elni... Kertek ragot? Hozott egy csomot...
kami

Kami! Az apun lovaglós képen tökegyenesen tartja már Áron a fejét! Még mindig szép napsütötte :lol:
Vendég

Hogy valami vidamat is irjak: nemsokara viragzik a leanderem, amit tavaly augusztusban Gedeiapu lopott nekem a Balcsin a Honved udulo kertjebol :D Szep, mi? Az ananaszt is atultettem tegnap, mert kinotte azt a cserepet, amiben kihajttattam...
Kép Kép
kami

Nanica, nagggyon köszi a mértékegységeket, már ki is másoltam magamnak :D hülye dolog, de tényleg nagyrészt ez a méricskélés tartott vissza, h megpróbáljak főzni... most meg végképp, merthogy ki tudja Boldi mennyi időt hagy nekem h a konyhában bénázzak.. :)

Sági, én félnék a bárányhimlőtől. Merthogy Belláéknál elkerülhetetlen ha a nagyobb beteg, de ha nem muszáj én nem kockáztatnék. De én paramama vagyok ám! :)

Én teát adok napközben (Mecsek), és ha megkínálom csak néhány kortyot iszik, de volt már séta után, h lehajtott 20 ml-t, csak többet nem akartam adni, mert utána éppen kajcsi volt. Csak megsajnáltam, mert együtt jöttünk haza a dögmelegből, és én is iszonyú szomjas voltam, gondoltam ne kelljen már kivárnia amíg összekészülődünka sziopizáshoz..

Végre itt az előnye a jó klasszikus magas sötét fsz-i pesti lakásnak: itt nincs meleg, sőt! Mikor hazajövünk, akkor leveszem róla a rövidgatyát és kap egy rugit, h ne nagyon lgyen csupaszon. Éjszaka meg pláne nincs meleg..

Délben megyünk oltásra... :(

Emmának viccesen jó kedve van :lol:

Kép
Kép
agiboldi

Kami,
Hogy hajtattad az ananászt???
Vendég

Marha jó napunk van, csőtörés van a wc-ben! :evil: :evil: :evil: :evil: Még jó, hogy nem holnap, mikor elutazunk! :evil: :evil:

Timi
Kép Kép
timocska

Most itt van a szerelő, Lillus nem tud aludni, tiszta nyüszi! Ja, és egy vagyon lesz! :evil: :evil:
Eláztattunk vagy 4 emeletet alattunk! :lol: :lol: (milyen jó, hogy mi a tetőn lakunk?)

Timi
Kép Kép
timocska

Kami, köszi a fényképeket!! Ha a szülők megengedik, küldesz nekem egyet a Lilla botrányos Kelenyalós képei közül? :wink: (Timi, Május?)

Kép
Kép
agiboldi

Ági!
Én benne vagyok, csak később nem ér felhasználni ellenünk! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Hu, Timo, nem irigyellek :( Remelem gyorsan megcsinaljak. Mi is a teton lakunk, megynugodtam: minket nem tudnak elaztatni de, mi igen :D

Sagi! Amkor veszel ananaszt, le kell vagni a tetejet kb 2 cm hussal, majd egy "torzsat" faragni a levelek ala abbol a 2 cm husbol. Egy kis labdat. Igy elteszed par napra "aszalodni". Aztan az also szaraz leveleket le kell szedni, en szemoldokcsipesszel tokeletesen eltavolitottam oket - ekkor lehet latni, hogy a friss zold levelek toveben icipici kis feher sargashurkak, minigyokerek vannak. Ezt a megtisztitott, szikkadt csonkot be kell tenni foldbe es napos helyre tenni (a meleg a fontos) es allandoan vizesen tartani. Nagyon egyszeru, nekem ez volt az elso es meg is maradt (pedig nekem a locsolas nem az erossegem!!!). Locsolni a levelek kozott kell, legfelulrol, nem pedig a foldet.

Barbi, koszi a lovaglos kommentet, halistennek egyre gyakrabban tartja egyenesen a fejet, igy fuggolegesben mindig (csak neha lefejel, mert egy ido utan elkezd billegni :D), hason fekve viszont meg szinte mindig elbicsaklik a feje baloldalra :( ugy aggodok erte, mi lesz, ha sose javl meg a kis nyaka? :( Ezen annyit tudok magamban sirdogalni :( Latom, hogy kuzd szegeny, de vegul nem birja megtartani a fejet es elbicsaklik... es kozben nez ram es nem tudok neki segiteni :(

Kép
kami

Kami!
Ne is gondolj arra, hogy nem fog megjavulni! Már eddig is milyen sokat javult!!! Áron egy szupermen és meg fogja csinálni!!! Hát ezért kell a sok torna! De nagyon ügyes, olyan kis erős! Egy hős!! :D Úgyhogy no para, minden rendben lesz, de nem megy egyik napról a másikra.

Timi
Kép Kép
timocska

Kami! Ne is gondolj ilyesmire! Látod, hogy máreddig is milyen sokat javult!!! Szuper ügyesek vagytok, nem lesz gond, meglátod! Ne sírdogálj, Áron nagyon ügyes és nagyon gyorsan fejlődik!!! :P
Vendég

Kami!!!
Ne is gondolj ilyenre, nagyon szépen javul Áron!!!
Mi mint laikusok is látjuk a gyors javulást. A Marcsi meg a hozzáértők meg inkább pesszimistán látják a dolgokat, hogy utána minnél nagyobb legyen az öröm!!!! Ahogy erősödik úgy fogja egyre jobban használni a másik oldalt is, csak addig is eröltetni kell szegénynek. Olyan nagyon ügyes fiú!!!
Köszi az ananászos dolgot, már meg is faragtam és akkor most várok... :lol:

TALI????
Vendég

Sági! Édi pofa a jelölőd a vonalzón :lol:
Vendég

Timi! Hogy áll a szerelő? Nem irigyellek :? Egyébként meg micsoda pazarlás, hogy melegetek van, közben meg a szomszédokat locsolod :lol: Na, hülye vicc volt, bocs! Ha ott lennék, tuti nem lenne ilyen jó kedvem :?
Vendég

Kami,
Hason fekve a fejtartás sokszor ferde, emiatt ne aggódj. A nyakizmai nem elég erősek, ezért aszimetrikus, mint ahogy Szabinál is van és Natinál is volt. Őrájuk nem mondta a doki, hogy ferde, pedig nem használják egyformán a két oldalt. Ez simán kényszertartás nélkül is ilyen lenne nagy valószínűség szerint. (na jó, szerintem) Amikor Nati pici volt, én is kipróbáltam, milyen is hason kéz segítsége nélkül felemelve tartani a fejem. Nagyon nehéz! Amikor meg oldalra fordultam, sokkal könnyebb volt, de igencsak húzta a hátam rövid időn belül. Meg jobban is lehet látni úgy :) Ahogy nőtt Nati, erősödtek az izmai, úgy húzták helyre a fejét. A lefejelésről is jó sokára szokott le, még akkor is csinálgatta, amikor tudott már ülni, pedig már majd fél éves volt.
Az ananász meg csodaszép!!

Sági,
A tej megvédi elméletileg a bárányhimlőtől, mivel a te immunanyagaid tobzódnak benne. Én azért nem mennék, ahogy apukámat sem látogattuk meg övsömörkiütés után sem, pedig egy hét után engedték ki a kórházból.

Timocska,
Mi Pampers 3ast használunk. Nem szokott nálunk kifolyni. Babafüggő :D

Kép KépKép
lorca

Timi,
Nem irigyellek!!! Ez ilyenkor kerül nektek valamennyibe mármint a szomszédok irányába?

Köszi a Barbi! :lol:

Hol lehet jópofa kis matricákat venni? Hobby bolt? Játékbolt?
Csináltunk tegnap képeket, ikeás keretbe bepakoltuk csak ugye azokat egy kicsit tuningolni kell! Gyereknapi ajándék az otthoniaknak.
Vendég

Sági!

Azt mondta ugye a doki hogy az anyatej megvédi a kicsit, már ha az anya védett. De hozzátette -ELVILEG.

Én még nem tudok tapasztalatról beszámolni, mert ugye kb
hétig lappang a dolog, mire ugye kiderült h. a csoportban ott a fertőzés, addigra már késő volt intézkedni. Két hét mulva okosabbak leszünk és tudok majd ilyen jellegű tanácsot adni, most nem :cry: . Én azt hiszem nem mennék a helyedben, bár védőnőm szerint (ő aranyos) ha el is kapja a kicsi, akkor sincs különösebb gond, mármint szövődmény meg ilyesmi...

Amúgy nem szörnyű az ügy Lucánál, most kezdenek szaporodni a kicsi pöttyök, hőemelkedése van, meg nyugodtabb- ez jót tesz a kapcsolatunknak :) .

Lorca- pedig el akarok menni anyukámhoz, hát csak nem kapja el, nem nagyon öreg meg beteg...

Kami-biztos rendben lesz az a nyakacska, annyi mindent helyrehoznak maguktól is, pláne ha még rá is segít a torna.

Bella

Kép

Kép
bella2

Na, elment a szerelő! :evil: Most jól szétbarmolta a wc-t, lehet takarítani. Persze, Lilla is tiszta nyüszi, le se tudom tenni! A takarítás lehet, hogy megvárja Balit! :lol: :lol:
Az, hogy kerül-e valamibe az alattunk lakók felé, nem tudom. Gondolom, a biztosító fizet.

Lorca!
A pelust nagyon szívesen átadom nektek! :D (már ha gondolod)

Timi
Kép Kép
timocska

Ági, én játékboltban vettem matricákat

Kép
Kép
agiboldi

Marcsi abszolut pozitivan all hozza, azt ondta meg nem volt baba, akit ne "javoitott" volna meg. nekem ez eleg, csak neha en is elgyengulok es olyankor nagyon rossz. Koszia batoritast mindenkinek!!!! tenylegbidonkent k...vaszar :(
kami

sziasztok!

a tegnapi 3 órás kelésnek köszönhetöen kellőképpen hulla voltam estére...
az éjszakát úgy végigaludtam mint a pinty :lol: Lea ismét csak 4kor kelt :lol: remélem ez most már rendszer nála :shock: :lol:

nálunk esténkét most az elalvás a gond Lea szobájában van a legmelegebb :shock: így aztán most 2hét után újra csak kézben vagy a mellkasomon hajlandó elaludni, ráadásul most még apa sem tudja elaltatni (az ő mellkasa nem jó :lol: )
újdonság az alvásban hogy szilvihez hasonlóan "furakodik".Elsőzör csak a babakocsiban tűnt fel hogy a párnázottt részhez nyomja a pofiját és úgy alszi kel benne.a kiságyában pedig mindig a rácsvédő felé mászik úh most behúztam a légzésfigyut a rácshoz (hogy ne csipálokjon ha Lea lemászik) ja és nálunk Tigris (micimackóból) örzi Lea álmát ahhoz is hozzábújcsizik :lol:

napközben még csak csak alszik bár inkább többször keveseket 30-40perceket

egyenlőre én nem itatom plusszban.elvileg elégnek kell lennie a cicinek és ő is gyakrabban eszik keveseket.

timi
csőtörés? :shock: :shock: :shock: nem irigyellek remélem már túl vagytok rajta és a szomszédok sem akarnak meglincselni :shock:

mégsem jött be a DM-s pelus?a múltkor már lecserélted a Pamperst nem?
Én még mindig a Liberot ajánlom!!Lea is most alkotott az előbb egy jó nagy adag híg kakit és csak akkor fojt ki amikor levettem a pelust úh én pelenkázót takarítottam :lol:

sági
én sem kockáztatnék!!!! :shock:

kami
ne búsúlj!!! :lol: Áron édes pofa és dolgozik az ügyön semmi gond nem lesz csak sajnos ezek a dolgok lassan javulnak

ágiboldi
nekem van mérlegem de utálom elővenni ezért egy literes mérőpoharat használok amiben tudok folyadékot, lisztet , cukrot mérni

barbus
Emma annyira édes de irigykedem hogy le tudtad kapni

nálunk ezt a műsort Lea tegnap adta elő ugyanígy feküdt a lábaimon, mondókáztunk és hangosan elkezdett kacagni...
mire apa előkapta a fényképezőt átment komorba:-)

ja és tegnap először az egyik eladónőre is mosolygott eddig idegenekkel nem állt szóba

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

megjött a második doboz More milk :lol:
bármost épp építem lefelé az adagot gondoltam tartalékba jó tudni hogy itt van bár azt monják fennmarad a tejmennyiség ha abbahagyom :shock:
a területi képviselő megkért írjak néhány sort a tapasztalatomról ill küdjek fotót magunkról kitenné a honlapra :lol:
várok még 1-2 hetet és ha tényleg lesz tejcsi még akkor is meggondolom...

csajok ti hogy álltok tejcsivel? nektek bevált a more milk?

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi!
Nekünk nagyon is bevált a DM-es pelus. Csak mivel apósomék hoztak egy 88 db-os pemperst, gondoltam azt is el kellene használni. De nem fogom! :evil: :twisted:

Sági!
Én írtam a talira, hogy nekem kedd nem jó. A többiek nem reagálnak.. :shock: :shock:

Timi
Kép Kép
timocska

Mazsi!
Akkor már nem is pótoltok tápival?

Timi
Kép Kép
timocska

a tápszert 3 hetes kora körül építettem le :lol: azóta csak tejcsi van csak egy ideig kevesebbet kapott (1-2 hét)
azóta pedig ingadozik de nagyon a termelés ill időnként délutánra kifogyott :shock: ezért kezdtem el a more milket

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?