sziasztok!
a tegnapi 3 órás kelésnek köszönhetöen kellőképpen hulla voltam estére...
az éjszakát úgy végigaludtam mint a pinty
Lea ismét csak 4kor kelt
remélem ez most már rendszer nála
nálunk esténkét most az elalvás a gond Lea szobájában van a legmelegebb
így aztán most 2hét után újra csak kézben vagy a mellkasomon hajlandó elaludni, ráadásul most még apa sem tudja elaltatni (az ő mellkasa nem jó
)
újdonság az alvásban hogy szilvihez hasonlóan "furakodik".Elsőzör csak a babakocsiban tűnt fel hogy a párnázottt részhez nyomja a pofiját és úgy alszi kel benne.a kiságyában pedig mindig a rácsvédő felé mászik úh most behúztam a légzésfigyut a rácshoz (hogy ne csipálokjon ha Lea lemászik) ja és nálunk Tigris (micimackóból) örzi Lea álmát ahhoz is hozzábújcsizik
napközben még csak csak alszik bár inkább többször keveseket 30-40perceket
egyenlőre én nem itatom plusszban.elvileg elégnek kell lennie a cicinek és ő is gyakrabban eszik keveseket.
timi
csőtörés?
nem irigyellek remélem már túl vagytok rajta és a szomszédok sem akarnak meglincselni
mégsem jött be a DM-s pelus?a múltkor már lecserélted a Pamperst nem?
Én még mindig a Liberot ajánlom!!Lea is most alkotott az előbb egy jó nagy adag híg kakit és csak akkor fojt ki amikor levettem a pelust úh én pelenkázót takarítottam
sági
én sem kockáztatnék!!!!
kami
ne búsúlj!!!
Áron édes pofa és dolgozik az ügyön semmi gond nem lesz csak sajnos ezek a dolgok lassan javulnak
ágiboldi
nekem van mérlegem de utálom elővenni ezért egy literes mérőpoharat használok amiben tudok folyadékot, lisztet , cukrot mérni
barbus
Emma annyira édes de irigykedem hogy le tudtad kapni
nálunk ezt a műsort Lea tegnap adta elő ugyanígy feküdt a lábaimon, mondókáztunk és hangosan elkezdett kacagni...
mire apa előkapta a fényképezőt átment komorba:-)
ja és tegnap először az egyik eladónőre is mosolygott eddig idegenekkel nem állt szóba