Sziasztok,
hát én beadattam neki már most mindkettőt, mi járunk minden felé.
Az, hogy most kettőt kellett kapni egy helyett, hát kibírtuk. Reménykedem, hogy nem lesz semmi szövődménye (Verna írta egyszer, hogy náluk a családban volt), sokat filóztunk rajta, úgy döntöttünk, hogy kapja meg. A rota ellen is akartam, de abban nem én nyertem...
Ami ellen lehet én be fogom oltatni (múltkor kérdezte is a dokink, hogy kedves anyuka, sárgaláz ellen ne oltsuk be ezt a kislányt...
)
Én tökre beteges gyerek voltam, pedig falun nőttem fel, mindent amit lehetett el is kaptam. Nálam a bárányhimlő is 3 hétig tartott... a nővérem letudta egy hét alatt.
Én nagyon sajnálom azt is, hogy nem foglalkoztunk hamarabb az őssejtes témával, már későn kezdtünk el ezügyben intézkedni. Nagyon bánom, hogy nem vetettük le. Sokszor gondolkodom rajta, hogy soha nem fogom tudni megbocsátani, ha ne adj isten, lesz valami baj és nincs, mert mi nem tettünk meg mindent érte, hogy legyen.
Hát Andibab, minden tisztelem a tiéd, én egy program specifikációt fordítottam, de néha azon gondolkodtam, hogy a nyelvtanári diplomámat kidobom a francba. Azt szeretném kérdezni még tőled, hogy hogy vagy? Lehet elmondtad már, de sokat nem tudtam visszaolvasni.
Én Lellére tegnap csak egy kis pólót és egy édi farmerbugyit adtam. Így is csak 4 után merészkedtünk ki, de dög meleg volt. Aztán hazafelé bementünk apa munkahelyére, és abban a pillanatban leszakadt az ég. Gyorsan hívtunk taxit és hazajöttünk, de én már ilyenkor is annyira kétségbe tudok esni, még sírtam is, hogy nagyon elfogunk ázni....
(az ajtóig jött a taxi) Viszont Lelle látván ezt a nagy kétségbeesésemet iszonyatosan nevetett rajtam...
Ti bekenitek az arcát napvédővel??? Nekünk 50 faktoros van, be is kenem már egy ideje a kezeit, lábait, amióta rövidbe vagyunk, de ma reggel észrevettem, hogy ki van itt-ott pattogva a bőre, nem tudom, hogy a melegtől vagy a krémtől. Hogy néz ki a melegkiütés vagy mi???