Juj de regen voltam itt! Bocsanat, de sosem jutottam odaig, hogy irjak. Neha azert olvasgattam, Rik ram is e-mailezett, hogy mi van, mondtam neki, hogy majd jovok, de megsem jott ossze. Bocs!
Mi kozben elutaztunk par hete Vancouverbe az anyosomekhoz. Kocsival mentunk, ez kb. 10-12 oras vezetes, es egy nap alatt le akartunk vezetni. Odafele kb. 3 oraja utaztunk, a hegyek kozepen, ahol semmi megallo hely nem volt, a Bence nagy dvd nezes kozben osszeokadta magat. Nyilvan felkavarodott a gyomra a mereven egy pontra nezestol, de nem szolt am, hogy hanyni kell.
Ugyhogy egy kis asvanyvizzel tudtam csak lemosni, atoltoztettem, az ulesebol kimertuk a surujet, es mentunk tovabb. Akkor meg kozel 9 ora vezetes allt elottunk, el lehet kepzelni milyen szag volt a kocsiban. Aztan mikor mar csak 2 orara voltunk a vegceltol, akkor a Balint is lehanyta magat. Akkor mar nem volt dvd-zes, ugyhogy nem tudjuk mitol, persze megint olyan szakaszon ahol nem lehet megallni, es kozel-tavol nincs benzinkut. Nem hittunk a szemunkek, hogy egy ut alatt mar masodszor kell ezt vegigcsinalni. A szag ekkor mar leirhatatlan volt. Na szoval igy erkeztunk meg. Az ottlet jol telt, visszafele meg mikor mar "csak" 4 orara voltunk itthonrol, az egyik hegycsucson atvezeto szakaszon foldcsuszamlas volt, lezartak az utat, es egy 900 km-es!!! kerulovel kellett hazajonnunk. Mert ugye a hegyeken at nincs sok ut, jo nagyot kellett kerulni. Igy egy ejszakat szallodaban toltottunk, es masnap jottunk haza. Legkozelebb jol meggondoljuk, hogy vezetunk-e?
Tegnapelott meg a Balinttal a korhazban kotottunk ki, mert annyira rondan kohogott, es olyan levert volt, hogy ugy nezett ki mindjart elajul, a doki csinaltatott egy tudo rontgent, ami nem mutatott tudogyulladast, de nem tudtuk miert van ilyen rossz allapotban. Na ez, hogy miert volt annyira kaba nem derult ki, viszont a korhazban asthmara gyanakodtak, ugyhogy most kapja azt a belelegzo gyogyszert amit az asthmasok is, egyelore amig jobban nem lesz, aztan majd meglatjuk, hogy egyaltalan az volt-e? Nehez ezt megallapitani, a gyogyszerre mindenesetre reagalt, most mar sokkal jobban van.
Ja, kozben itt is kitavaszodott, a hetvegen beultettem a muskatlikat az ablakladakba, erre mar reggelre megint minden feher, es 0 fok van. Ennyire azert nem szokott szar lenni a tel, majusban mar itt is jo ido van altalaban. Mar alig varom, hogy utazzunk haza, hogy egy kis joidot is lassak, mert miota tavaly visszajottunk, itt megallas nelkul szar az ido.
Kicsinyitek kepeket, es majd teszek fel.
Bocs, hogy nem szoltam hozza semmihez, de nem nagyon olvastam vissza.