Új privát üzeneted érkezett!

[quote="amica"]
írta:
amica

Wirág,
üdv itt, mi sokan vagyunk

Ez tetszett :lol: :!: :wink:
Vendég

Ági=Andi
Már megint,bocsi!!! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Andi, Kincső Ospamox 125mg/5 ml granulátum szuszpenzióhoz kapott. A doktornő szerint ez egy enyhe antibiotikum, mellé pedig adom minden nap a Normaflort a bélbacik pusztulása miatt.

Eddig csak 2 kakis pelusunk volt!!! :lol: :lol: Annyira idegesített ez a sok kakilás, hogy ma elvittem az új védőnőnkhöz :( mérni a kisasszonyt, aki egy hét alatt hízott 100 grammot és nőtt fél centit :oops: :oops: . Kálmán pedig kinevetett.... Hát az új védőnőtől nem vagyok elájulva :( ....én nagyon szerettem Marikát, olyan nehéz a váltás :? :( . Szerintem, többet foglak benneteket zaklatni a kérdéseimmel ezután, ha nem baj.

Rik, köszi az infót, az tény, hogy rengeteg nyálat nyel és félrenyel mostanában.

Gabó-törés :cry: , gyógyulást kívánok!

Viol-csatlakozom: Dorka babából sose elég!!! Rik, mikor mentek újra a nagymamához fényképezkedni, rólatok is kérek képeket! :wink: A múltkoriak szuperek voltak.

Na, megyek, megmentem a szekrényajtókat a kisasszonytól :shock: :? :wink: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol-a buláta extrudált csíráztatott búza, úgy néz ki, mint az a extrém kuki nevezetű cucc, amit gyerekkoromban ettünk. Ízetlen rágcsálnivaló, amit Kincső elmajszolgat. Én a DM-ben vettem, de szerintem minden bio helyen van. Vettem kölesgolyót is, majd azt is megkóstoltatom vele.

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok csajok!

Kép

Nos, ezek lennénk mi. :) (Remélem nem bénáztam el és látható lesz. :oops: ) Adél Virág és Gyöngyi (ez én vagyok) :)
Nem túl friss kép, de ha ezt most sikerült feltennem, akkor majd frissítek.:)

Beus! Szóval nem vörös, hanem inkább barna a hajam. De talán a képről már beugrott valami. (Vagy nem):)

Viol! Köszi, ha ez a kép még nem sikerült, akkor igénybe venném a segítségedet. :oops:
wirág&

Ezt nem hiszem el! Sikerült! :) :)
wirág&

wirág,
te nekem ismerős vagy, de csak tényleg látásból... talán buszozás vagy ilyesmi... amíg fertődön laktatok, szoktál busszal járni? vagy nem? mikor végeztél a sulival?

anikó,
asszem már tudom milyen az a buláta. zsanett ajánlotta, én is adm-ben vettem valami hasonlót. vagy talán azt... :oops:
védőnő: :?
kérdezz nyugodtan továbbra is bármit, sztem segítünk, ha tudunk! :)

tényleg, zsanett!!!!
hogy vagytok pocaklakóval?? pihengetsz azért eleget?

andi,
szia! :)

KépKép
viol81

óóó és wirág!! :oops:
gyönyörű a kislányod! :P

KépKép
viol81

Cajok!
Ilyen bulátát ettünk a KAtusnál is a multkor,igaz? :shock:

Wirág
nekem nem vagy ismerős,de aközeletekbe költözünk nyáron,igy gyakrabban talizhatunk majd!Igaz mi játszoterezünk,Ti meg (gondolom) még nem,de majd egy kis sétát beiktathatunk együtt! :wink:
Mekkora a babád most?

Anikó
köszi
:oops:
Anyuhoz gyakran megyünk,legközelebb szombaton,és bizti lesz kép,mert Jereváni gyerek nap lesz.Ott bizti kéepzünk!!(legalábbis majd mondom neki!!)
De ezt forditva is mondhanám,ugy szeretek kisbaba fényképeket nézegetni!! :D Tehát,minnél többet tegyél fel!!!! :roll:
Petra is szedett multkor(ha még emlékszel rá) Ospamoxot.Kettővel is beszedett.mivel nem hatott neki,még egy Zinnatot is belenyomatott a doktornő!! :shock:
De persze más lehetett a baci is!!Nektek hatni fog!!! :wink:
Vendég

Anikó
még azt akartam kérdezni,hogy mennyi foga van nyuszifülnek???Sok foga jön egyszerre?
Vendég

Rik, egy darab foga sincs Nyuszifülnek! :? :? Már ez is kikészít! Néha már azon gondolkodok, hogy porá zúzott tojáshéjat teszek a pépjébe :shock: :wink: . Anyukám szerint ne aggódjak: minél később lesz foga, annál később kezd el romlani :twisted: :twisted: , poénos, mi? :twisted: :twisted:
A védőnő szerint, azért kakil sokat, mert jön a foga. :shock:

(Azért estére összejött a 3. kakis pelus is... :evil: :evil: )

Anikó

Kép[/url]
quito

Néhány kép:

Kóstolgatott a hétvégén:
Kép

A bulátaevő:
Kép
Kép
Kép

És így csúszik a vízitündérem:
Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Hát igen minket ver az isten autóügyileg!! :evil: :evil:
Nagyon szépek a babócák!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyós nevében köszi holnap műtik valszínű szombaton jöhet majd haza!
Ma bográcsoztunk kint nagyon jó volt!! :) :) :)
Vendég

Sziasztok!

Bocs, elég ritkán bírok jönni, semmihez sincs igazából kedvem.
Nehezebben viselem ezt a terhességet, mint Ábival.

Viol,
Dorka nagyon édes!!
Pihengetek, kösz kérdésed, de szerintem nem eleget.
Pihenjen valaki egy 5 éves gyerek mellett.
Azonkívül az itthoni tanítványaimat még nem küldtem el, úgyhogy még dolgozgatok is.

Anikó,
ha ez megvígasztal Ábel 9 hónapos volt, amikor az első foga kijött, és a doki azt mondta minél később jön ki annál erősebb lesz a fog.
Tehát anyukádnak igaza volt. Egyébként a fogzás tényleg több és folyékonyabb kakival jár :)

Beus,
bocs, hogy kicsit megkésve, de nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kép

Kép
ábibaba

Rik,
köszönöm az infót.

Zsanett,
a második már csak ilyen. Azért húzd ki a végéig! :wink:

Anikó,
a fogzás ezzel jár, hamarosan lesz foga Kincsőnek is és rágcsálhatja a bulátát :D Szerintem időnként megkérdezheted a régi védőnőt is, gondolom a tanácsadás helye nem változott.
Én bezzeg pakolhatok Ágnes elé, már a kanalat sem komálja csak játszani. Gyógyszert beletömni az meg kész katasztrófa, elveszi az evéstől is a kedvét. A nurofen adagolójával meg melléfolyik minden, mert nem nyeli le.

Szép álmokat!

Kép
Kép
Kép
amica

Drága Levike, nagyon boldog születésnapot kívánunk!! :)
Dorka, Viol

Kép

KépKép
viol81

anikó,
nekem is mondott olyat a védőnő, hogy mivel jön a foga, jobban nyálzik, több nyálat nyel le, hasmenést okozhat... nemtom. lehet benne vmi... a fogak meg majd csak jönnek valamikor, ez tényleg hosszú folyamat. dorkának a 7-től a 9. hónapig kijött 6 db, és azóta csend. már több, mint 3 hónapja egy sem jött ki...

szia zsanett!
azért örülök, hogy megvagy! próbálgass azért pihenni és kitartás!
nemtom milyen a 2. terhesség, látom andi szerint sem könnyebb az elsőnél... de utána meg olyan jó lesz!! :)
szorítunk értetek, küldjük a sok pozítív enerdzsit! :D

KépKép
viol81

Levi, nagyon boldog szülinapot kívánok sok szeretettel!!!

Eszter, boldog és napsütéses, pihenéssel teli névnapot kívánok sok szeretettel!

Anikó

Kép[/url]
quito

Jó reggelt!

LEVINEK NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!

ESZTEREKNEK PEDIG BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Anikó,először is Nyuszifül gyönyörű!!!!Bencének is nagyon sokára jött a foga,aztán volt olyan,hogy 1 hónap alatt 3-4 egyszerre.Most is együtt bújt ki a 12-13.De én is adtam neki már akkor rágcsálni valót.A babapiskótát is szívesen nyálazta. :D

Gyöngyi(akkor így szólíthatunk? :D )szia.Mi még nem beszéltünk :D Én Hajni vagyok,két rosszcsont fiam van :D Örülök,hogy idetaláltál.

Kép

Kép
hajnus

Zsanett,kitartás!

Ja és én a Bencének a gyógyszertárban vett fecskendővel adtam be a gyógyszert.Már az Istinél is így csináltuk.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Kösz a fogzásos vlaszokat, akkor nem keverek tojáshéjat a pépbe :wink: , majd csak kibújik az első fogacska.

Zsani, pihenj azért, amikor csak tudsz.

Kis falatok: volt közte alma és banán is. Kincsőt apjára bízva otthagytam velük, és mire visszatértem, eltűntek. Agyon dicsértem az én kis ügyes bogaramat, hogy elnyammogta, a kis huncut kapaszkodva-nyújtozkodva és vigyorogva fogadta a dicséret- áradatot, aztán Kálmán bevallotta, hogy azokat ő ette meg :twisted: Nagy kópék ám ketten! :lol: :lol:

Megyek, Nyuszi elaludt, kicsit pakolászok. Vagy alszom én is egy kicsit, fél hatkor keltünk :evil: :evil: :evil: .

Anikó

Kép[/url]
quito

Levikének BOLDOG Szülinapot kivánunk!!!

Eszter!!BOLDOG névnapot kívánunk!!

Amica
szivesen! :wink:
Ágnes akkor kipurcant egy evés alkalmával,mi?Ilyan babapiskota,buláta se fogad el??

GAbó
bográcsozás!!Húúú de jóóó lehetett!! :wink:

Petrám bealudt Cajok ülve!!Ilyen még nem volt!! :wink:
Fél 7-kor keltünk,odakészitettem a babgulyást,elkapcsoltam alatta,aztán lementünk.negyed 11-ig birta,akkor már nyüszis volt.Már evett is,most mesézett,és ülve elaludt!!!Ilyenkor kár hogy nincs fényképezőgépem!!! :D :D :D
Vendég

Köszönjük a köszöntéseket arik vagytok most épp alszik közben meg készül a tortája!

Esztereinknek nagyon boldog névnapot kívánok!
Vendég

Sziasztok!
Levinek nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Esztiknek meg boldog névnapot!!!!!!!!!

KépKép
kola2

óóó, Esztereknek én is boldog névnapot kívánok!! :P

KépKép
viol81

Gabó,
megy majd az új szalag? Meg új mini fénykép mellé? Szólj, ha segítsek! :)

KépKép
viol81

ÓÓÓÓ,Eszti Neked is boldog névnapot!!
Rég voltál,mizujs Veletek?VAgy már nem akarsz jönni??
Vendég

Levinek Boldog Szülinapot!!!!!!

Esztereket Isten éltesse!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Juj de regen voltam itt! Bocsanat, de sosem jutottam odaig, hogy irjak. Neha azert olvasgattam, Rik ram is e-mailezett, hogy mi van, mondtam neki, hogy majd jovok, de megsem jott ossze. Bocs!

Mi kozben elutaztunk par hete Vancouverbe az anyosomekhoz. Kocsival mentunk, ez kb. 10-12 oras vezetes, es egy nap alatt le akartunk vezetni. Odafele kb. 3 oraja utaztunk, a hegyek kozepen, ahol semmi megallo hely nem volt, a Bence nagy dvd nezes kozben osszeokadta magat. Nyilvan felkavarodott a gyomra a mereven egy pontra nezestol, de nem szolt am, hogy hanyni kell. :x Ugyhogy egy kis asvanyvizzel tudtam csak lemosni, atoltoztettem, az ulesebol kimertuk a surujet, es mentunk tovabb. Akkor meg kozel 9 ora vezetes allt elottunk, el lehet kepzelni milyen szag volt a kocsiban. Aztan mikor mar csak 2 orara voltunk a vegceltol, akkor a Balint is lehanyta magat. Akkor mar nem volt dvd-zes, ugyhogy nem tudjuk mitol, persze megint olyan szakaszon ahol nem lehet megallni, es kozel-tavol nincs benzinkut. Nem hittunk a szemunkek, hogy egy ut alatt mar masodszor kell ezt vegigcsinalni. A szag ekkor mar leirhatatlan volt. Na szoval igy erkeztunk meg. Az ottlet jol telt, visszafele meg mikor mar "csak" 4 orara voltunk itthonrol, az egyik hegycsucson atvezeto szakaszon foldcsuszamlas volt, lezartak az utat, es egy 900 km-es!!! kerulovel kellett hazajonnunk. Mert ugye a hegyeken at nincs sok ut, jo nagyot kellett kerulni. Igy egy ejszakat szallodaban toltottunk, es masnap jottunk haza. Legkozelebb jol meggondoljuk, hogy vezetunk-e?

Tegnapelott meg a Balinttal a korhazban kotottunk ki, mert annyira rondan kohogott, es olyan levert volt, hogy ugy nezett ki mindjart elajul, a doki csinaltatott egy tudo rontgent, ami nem mutatott tudogyulladast, de nem tudtuk miert van ilyen rossz allapotban. Na ez, hogy miert volt annyira kaba nem derult ki, viszont a korhazban asthmara gyanakodtak, ugyhogy most kapja azt a belelegzo gyogyszert amit az asthmasok is, egyelore amig jobban nem lesz, aztan majd meglatjuk, hogy egyaltalan az volt-e? Nehez ezt megallapitani, a gyogyszerre mindenesetre reagalt, most mar sokkal jobban van.

Ja, kozben itt is kitavaszodott, a hetvegen beultettem a muskatlikat az ablakladakba, erre mar reggelre megint minden feher, es 0 fok van. Ennyire azert nem szokott szar lenni a tel, majusban mar itt is jo ido van altalaban. Mar alig varom, hogy utazzunk haza, hogy egy kis joidot is lassak, mert miota tavaly visszajottunk, itt megallas nelkul szar az ido.

Kicsinyitek kepeket, es majd teszek fel.

Bocs, hogy nem szoltam hozza semmihez, de nem nagyon olvastam vissza.

Kép
Kép
agi

Akkor par kep az utrol, meg egy ma reggeli udvari felvetel..

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
agi

LEVIKE,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS SOK AJÁNDÉKOT KÍVÁNUNK!!!

ESZTERNEK ÉS ESZTINEK BOLDOG NÉVNAPOT :)

Kép

Kép
ábibaba

Sia Ágiiiii!
Örülök hogy jelentkeztél!!!
Gyulámmal "felkészültem"földrajzra.Térképeztünk.Megkerestem CAlgaryt,bassszus Ti a Szikláy hegységnél laktok???Jesszus!!Nagyon messze innen!Eddig is tudtam,hogy messze vagy,de ennyire??? :shock:
Ez az utazás nem semmi volt!!Húú,én is meggondolnám mégegyszer utazzak-e autoval ennyit!!Amugy nincsenek rosszul az autóban a gyerekek???
Mikor jössz haza?Talizunk,ugye???Addig még itt lakunk talán!Hajrá Besenyő játszi! :wink:

Cajok!
Itt volt anyum d.u. gondoltunk elmegyünk egyet sétálni Ágfalva fel,meg virágot szedünk.Petrának iszit se vittünk tul sokat,hisz ugyse megyünk el sokáig!
Basszus Ágfalváig elgyalogoltunk,de a Petra is ám!!!És képzeljétek beosztotta az iszijét,minig csak picit ivott!!Kis okos volt!A végén az útnak Pacinézés volt a jutalom.
Hazafele felültünk az Ágfalvi buszra,mert nem birtam volna hazagyalogolni.Nem éreztem magaménak a lábaimat!
Tiszta hülye vagyok.NAyum azt mondta neki tök jól esett!! :shock: Én meg vagyok a fiatal! :wink:
Vendég

ÁGI
Sziklás=Szikláy

Bocsi gyorsan irtam az előbb,meg is lett az eredménye,bocsi CAjok!!!!!
Vendég

LEVINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!
ESZTEREKNEK MEG BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK!

KépKép
KépKép
beus22

BOCSI,LEVINEK.. MÁR IRNI SE TUDOK ÁÁÁ :oops:

KépKép
KépKép
beus22

Ági :wink: :oops: :cry: :lol: :roll: :D
Nemrég azt mondta egy kismama, hogy őt már a második terhességgel nem érheti meglepetés olyan az első gyereke... aki még nincs 2éves sem, hát ti sem gondoltátok volna, hogy kétszer is hányni... :oops:
Ilyenkor kicsit összekapom magam, hogy ne keseregjek ha galibásak a hétköznapok, másnál is zajlik az élet.
Rég tettél fel képeket (megint csak mondom én, de nincs rá időm...) és olyan sokat változtak a fiúk. Nőtek, komolyodtak, jó volt "látni " benneteket!
Mi már lassan alszunk, nektek szép napot!
Itthoniaknak jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!!
Napsütéses JÓ reggelt!!!!
Ma ment a Réka osztálykirándulásra Kőszeg,Velem,Irott kő az uticél

Mizujs Cajok??
Vendég

Ági!Jaj,de jó,hogy itt vagy!!! :D :D
Úr isten nem semmi lehetett az utatok...!!!! :( :( :( :(
És ennyit utazni.....!!!!Elismerésem..!!!Pláne amik közbe jöttek..!!
Nagyon szép helyeken mentetek én ilyen helyre vágyom 1*!!!!
Micsoda szar idődtök van!!! :? :? :? :?
Mikor jöttök?
Bálintnak jobbulást!

rik!Nagyon ügyi Petrád gyalogló bajnaok lesz belőle! :D :D :D :D
Jó melegük lesz a gyerekeknek!!

Köszönjük a további köszöntéseket!
Én meg ma ilyen kurva melegbe fogok délután vezetni!!!Semmi kedvem!!! :( :? :? :?
Vendég

Sziasztok!
Rik!Szép helyre mentek kirándulni :P

KépKép
kola2

Lányok!Akinek ovis gyereke van,vagy volt az is állandóan betegeskedett???
Virág megint taknyos,köhög :evil: Kezdem nagyon unni már ezt :evil:

KépKép
kola2

Zsani
Nagylányom is beteg volt állandóan!!Ezért nem szeretik a munkahelyek a kisgyermekes anyukákat!! :?
Nekem volt olyan,hogy nem tudtam menni éjszakára mert megint beteg volt a gyerek.Erre rámtelefonáltak,hogy tényleg beteg a gyerek,vagy kamuzok?(itt telt be a pohár,ekkor el is mentem a gyerekről!!)A mostani melohelyemen,megértették,ott szociálisan érzékenyek az emberek(végülis szociális intézmény :wink: ) és nem csináltak belőle gondot!Csak én éreztem magam kinosan! :roll:
Vendég

Gabó
jó kis időd lesz!!!Légkondis az auto?
Mikor lesz a vizsgád?
Vendég

CAjok!
Ismeritek a Sunridert?
Annak van egy terméke,ami gyümölcsmoso folyadék.A bogyos gyümölcsökről vizzel valo lemosás után olyan szennyeződést lehoz,hogy csak na.A Rovarirtot,növényvédőszereket egy speciális tisztitó hatással:kukoricaliszt,és kókuszolajbol nyert kivonattal "letisztitja"..Érdekel valakit?
Vendég

Sziasztok!

Ági, gyönyörű helyen éltek! Autóút :? , 900 km csak kerülő, hányás :cry: :cry: :cry: .

Gabó- jövő héttől már "csak" 27 fokot mondanak, kiartás!

Rik-nagyon ügyes-okos lánykád van! :lol: :lol:

Ma megint a doktor néninél voltunk, Kincső éjjel köhögni kezdett és reggelre betaknyosodott :cry: . Szegény a 6 órás szopi után visszaaludt volna, de nem tudott, nem kapott levegőt...iszonyú mennyiségű trutyit porszívóztunk ki a nózijából és utána vidáman pörgött és nevetett. A doktor néni szerint nem is látszik betegnek, ne aggódjak, a nyák miatt köhög, a tüdeje tiszta. Az orra meg nem is telt meg azóta :lol: . Én még nem panaszkodhatok, mert Nyuszi nem igazán beteges, de kikészít ez a kevés is. Bele kell törődnöm, hogy a Nyuszifülemért való aggódásom ezután végigkísér egész életemen át :P :P :P .
Ja, és döntöttem: belépek a bunkó, erőszakos anyák klubjába: 2 anyuka ment be előttem az orvosnál, és egyik gyerkőc se tűnt Nyuszinál betegebbnek. Én meg várjam ki a soromat??? Ök ültek 5 percet, mi meg egy órát vártunk!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!Én is a bunkó erőszakos anyák klubjába vagyok :oops: :lol: Tegnap voltam Virivel dokinál,tele volt a váró .Virág sírt orditott.Fél az orvosnál.Fogtam magam és bementem vele.
Bár minket mindig behívott a doki soron kívül :wink: Tavaly mütét után meg mondta nekem,hogy ha Viri beteg menjek be nyugodtan nem kell várnunk.Tegnap be is mentem :wink: Meg hát nem kellemes egy síró gyereket hallgatni.Mikor jöttünk ki ,nagyon csúnyán néztek ránk.

KépKép
kola2

Zsani, ezek a gyerekek nem sírtak, és mindössze 3an voltunk előttük.. Nem akartalak megbántani, ritkán járunk orvoshoz, talán ezért húzom fel magam mindig rajta. Az sose zavart ennyre, mikor én voltam beteg vagy terhes és előttem bementek, de Kincsőnél ez valahogy más.

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok!

csak egy gyors bekukkra van időm...

ági,
jó, hogy jöttél, bár látom nem jó hírekkel... iszonyat lehetett, elismerésem, hogy végigküzdöttétek az utat! amikor végigolvastam, szóltam gábornak, hogy jöjjön, ő is olvassa el, olyan durva sztori... :oops: :shock:
a képek viszont nagyon jók, szuper helyen jártatok!! és majd csak lesz jobb idő is. vagy majd itthon... :wink: itt tombol a meleg...

kisbetegeknek jobbulást!!

KépKép
viol81

jah, rékának meg egy-két gyenge kellemes szélfuvallatot ebben a dög melegben! :P

KépKép
viol81

Anikó!Dehogy bántottál meg :P Én akkor húztam fel magam ilyenen mikor 40fokos lázzal ültem a rendelöbe és az öreglányok akik csak receptél jöttek mind bementek ellöttem.Virág 6hónapos volt akkor.Reggel 8-kor mentem és fél 1kor jutottam be.De úgy ,hogy megelégeltem és szóltam,hogy rosszul vagyok és a 6hónapos kisbabám otthon vár.Az öregeket nem érdekelte :evil: Apa meg vagy 10-er telefonált,hogy mi van .Ő volt Virivel otthon.Azt hitte rosszul lettem valahol.
Most Virivel úgy vagyok amióta nagyon fél dokinál,bemegyek vele.Mert sok anyukát az is idegesit ha egy gyerek sír.tegnap is egy anyuka magyarázta Virinek ,hogy nem bánt a doktor bácsi.Ne féljen .Meg,hogy ilyen nagylány létére mért fél.Na erre elmeséltem neki a mütétünket és az utána lévő dolgokat .Erre igen kedves lett és azt mondta menjenek csak be.De ellötte bunkó volt :? Virágon nem csodálkozom ,hogy fél az orvosnál.Amin keresztül ment tavaly ,nem kívánom senkinek se.
De nem érdemes bosszantkodni mert csak még idegesebb lesz az ember :)

KépKép
kola2

Viol
köszi,átküldöm neki mobilon! :lol: :wink:

Anikó,Zsani
jobbulást a kisbetegeinknek.Meleg is van,meg nincsenek is jól... :cry:

Bent voltunk d.e. a Fő téren.Annyi de annyi kiránduló volt.És meleg,tikkasztó. 8)
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?