Sziasztok!
KRISZTIÁN;UTÓLAG NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!!!!!!
A tegnap nem jutottam géphez a párom valamit töltött egész este.
Ma meg ugye dolgozni voltam.
Oliv,én nem keptam képeket.Nálatok nem mondja a doki,hogy oltás napján ne fürdesd a gyereket???Nálunk igy van.Az este sose fürdik akármilyen koszos is legyen.Nem tudom miért kell igy.
A fogmosás nálunk is téma,mert már nagyon sok fogunk van.Én olyan 6-7 hónaposan a Lénának rágóka helyett gyerekfogkefét adtam rágni.Ezért ismeri.Már annyi fogkefét vettem,mert elkallódnak.Pelenkázás közben adom leginkább neki oda és teszek rá neki egy pici gyerekfogkrémet.És mindig mondja:nyam-nyam
Viszont mosni nem haggya.De az enyimet mosná,a minap is lenyomta a torkomra a fogkefémet.Na meg úgy megfésült a tegnap,hogy kitört egy foga a fésünek,pedig erös fésü volt
Ja igy szépitkezünk mi ketten.Ma megint eleset az apja elött és rá egy fa játékra és tiszta lila a lábaszára.Félek vele jövöhéten dokihoz menni,még azt hiszi,hogy verjük.De vinnem kell oltatni meg már megint tiszta felömlés,hogy mi a fenétöl nem jövök rá.
Bogyó,szerintem se fog ide kijönni házhoz az a nö megvizsgálni.Tudod azért járunk a volt férjemmel össze,mert a mostani férjem a volt férjem testvérének a fia.Igy a volt anyósomék most a kislányomnak a dédszülei lettek.Bonyolult.Na mindegy a párom beigérte,hogy ha holnap a másik gyerek a mienket terorizálja,akkor tényleg megveri ha senki se látja.Na erre befizetek.De lehet,hogy csak otthol akarta a játékeit megvédeni és holnap minden ok lesz.meglátjuk.Örülök,hogy a kisfiad hamar jobban lett.Ugy lehet öket sajnálni ha betegek!
Kati,szerintem a varratszedés nem fog fájni.Nekem a mellemböl szedték és nem éreztem,de lehet hogy az plasztikai volt és más.Kivánom mindenesetre,hogy ne fájjon!!!!
Rita,jól teszed,hogy kirugsz néha egy kicsit a hámmból
Én este örülök,ha lefekszem nemhogy bulizzak.A Léna ma is 5-kor kelt és fél 8-kor aludt el nagy kinnal,aztán indultam dolgozni.
A Léna mindenkinek az Osztrákoknak is mondja ha ad nekik valamit,hogy :TESSÉK.Kristály tisztán.aztán ennyi.Régen sokat beszélt,mindent megismételt.Most meg alig valamit.A hinta-palintát is mondja,vagyis énekli.azt hiszem ha beszél akkor nem mozog ha meg járni tanul akkor meg nem beszél.gondolom.
Sudi,aranyos Gerry.Nálatok ekkora nagy homokozók vannak???
Edit ,már hiába kivánok jó horgászást,nem fogod olvasni.Remélem ez a folt dolog nem komoly.Egyszer olvastam valahol,hogy egy csaj onnét tudta meg,hogy terhes,hogy egy folt jött ki az orrán.És az annyának is igy volt.Hát lehet,hogy neked meg ott jött ki a folt a mütyürke miatt.
Na megyek elteszem magam.A Léna mindjár szirénázik.Mindenkinek szép álmokat!!!Holnap megirom,hogy ki vert meg kit.Puszi
Betty