Új privát üzeneted érkezett!

Pinkiné: jelöltelek!

Most látom csak, hogy milyen fiatal vagy! Szerintem semmin ne aggódj, még bőven van időd akár egy egész focicsapatot szülni :lol:
Harmincon fölul már az ember inkább elkezd aggódni, hogy kifut az időből, de még akkor sincs gond. Látod Szulák Andreának is 40 felett sikerült.
Az már eleve megnyugtató hogy volt már két zebrás teszted, tehát a teherbeeséssel nincs gond. Lehet hogy csak tudat alatt egy kicsit gátolt az Anyukád ápolása.
Nagyon szorírok neked, de nem szabad görcsölnöd, mert tuti sikerülni fog! :lol:

Pussz
Timi
toti77

De jó Vivi amit bemásoltál. Ez alapján egyszerűbb lesz mindenkinek.

Arwen: sajnos nem válaszolt még a volt kolléganőm, de a Vivi által bemásolt doksiból látható hogy mit kell elintézni.
toti77

Szia Toti!
Remélem hasznát tudjuk venni mielőbb jópáran.
vivi79

Sziasztok!
Kiléptem a városba, és betévedtem a bababoltba.
Meg kell mutatnom miket vásároltam. Nagyon örülök nekik.

Kép

Kép

Kép

Kép

És mivel kiárusítás volt mindezért fizettem összesen 2500 Ft-ot. Szerintem jó vásár volt.
vivi79

Sziasztok!

akkora zuhé van nálunk hogy csak na jéggel és minden egyébbel!már a második felvonás érkezett!

ma megvettem a pelenkát,popsitörlőt,tena betétet,bugyit stb hát kb 9e ft volt.
persze normál betét akartak adni de egy ismerősöm (6 hete szült) mondta hogy ragaszkodjak az extrához.

Pinkiné mindjárt én is jelöllek.

Bridzsi

Kép
esztora

Kép Kép Kép Kép Kép
angyalkrisz

Sziasztok!

Hazaengedtek ma a kórházból. :D Gondoltam jövök egy pár képpel!

Fioona, Szeri! Gratula csemetéitekhez!

Sajnos most mennem kell, de ígerem amint időm lesz jóvök a beszámolóval! :D :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

megnéztem Csongort és most látom újabb képek érkeztek!

Krisz örülök hogy otthon lehetek már!tündéri ez a gyermek!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Pár napig nem jövök, és tele vagyunk gyerekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULA MINDHÁROM MAMÁNAK ÉS PAPÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meri, szorítok a házhoz!

Orsi, az én dokim is az Istvánban van, őt Lázár Gábornak hívják. Ha gondolod tudok adni telefonszámot, bár én magánrendelőbe járok hozzá. Szerintem tök jó fej doki, én nagyon szeretem, hozzá járok már 15 éve. Ha gondolod írj.

Rólam: vizsga 4, teszt negatív, és vérezgetek már vagy 3 napja, nem tudom mi újság, fájdogál a hasam is. Anyu szorgalmasan masszírozza a talpamat, remélem megjön már, mert így nagyon nem jó.

31-én lesz az utolsó vizsgám, addig még nem nagyon tudok jönni, de utána ígérem jövök rendesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon vissza sem tudtam olvasni, csak belelapoztam, úgyhogy bocsi, akinek nem írtam.

Most megyek is, majd jövök.

Üdv Nikó

Kép
nikóska

Húúú, micsodi hajasbaba Krisz!!!!

Gratulálok! Nagyon szép!

Ááá, nem beállítottak a képek, azé nem vagyok én olyan... :twisted: Igen, ezt a csemetém produkálta: ezt Nekünk! :lol:

Kérdeztétek a súlyomat: sajnos pont most merült le az elem a mérlegemből :x

Puszmák

KépKép
KépKép
ragota

Pinkiné, amit írtál, nagyon szép, és biztos vagyok benne, h így van. Együtt vannak a szeretteid ott, és amint tudja, küldi Neked Anyukád a babácskát!
Nekem a fiamnál csak pár hónapig kellett várnom, de átéltem a szorongást, h mi van, ha nem lehet. Talán az első gyereknél a legnehezebb, merthogy úgymond ott "dől el", lehet-e egyáltalán. Nekem legalábbis ez volt a legnehezebb a dologban.

Angyalkrisz, gratula ehhez a csodaszép kislányhoz! Milyen gömbölyű, és tényleg, milyen szép haja van!

Nikóska, remélem, hamar múlik a hasfájás! Drukk 31-éhez, aztán gyere sokat! :)

Ágota, nagyon édik a képek! Olyan okos szemekkel néz, hogy csak na. Meg milyen tündéri nyugodt, mikor alszik. Nekünk meg fityiszt mutatott a fiunk az első napokban. Nagy betyár is lett belőle! :lol:

Vivi, nagyon édesek a rucik, jó vásárt csináltál! Legközelebb 600x450-es méretre kicsinyítsd csak a képeket, h még jobban lássuk őket! Nem mind újszülöttruha, ugye?
Kösz a cikket. Végre kiokosodom, annyira nem ismerem ezeket, h borzasztó.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Segítsetek!

Az elmúlt 8 hónapban rendszeresen 33-38 napos ciklusaim voltak. Most a 24. napon tartok és vérezgetek. Nem nagyon, csak picit, de már 2 nappal ezelőtt is volt egy kis barnázás és hát egyáltalán nem fáj a pocim, semmi. 1-2 napja folyton álmos vagyok és most meg már hányingerem is van. És ami a legszörnyűbb, hogy legalább 2 napja állandóan macska pisi szagot érzek. Megőrülök :( A nappaliban, fürdés közben, főzés közben. Mindig.

Én biztos vagyok benne, hogy előbb utóbb meg fog jönni. Még a végén produkálok egy 28 napos ciklust?

Ti mit gondoltok?
pinkiné
Kistarcsa

sziasztok lányok!

Ágota, nézegettem a fotókat, hát tényleg GYÖNYÖRŰ ez a gyerek!! Bár gondolom ezt Neked nem kell mondani :D :D

Angyalka, Csenge baba nagyon -nagyon kis aranyos!!! Várjuk a bővebb beszámolót!

Sajnos csak olvasni van időm, (meg örömhíreket hozni :wink: :wink: ), nyakamba szakadt egy halom munka, így napközben levegővételre sincs már lassan időm, este meg örülök, ha nem látok monitort...

És nemsoká elutazunk a magas-Alpokba egy jóóó hosszú pünkösdi hétvégére, már nagyon - nagyon várom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Szép hegyek, gyönyörű táj, tiszta levegő, kis hegyi panzió, fincsi kaják.......és kb ciklus közepén leszünk :wink: :wink: :wink:

Nándorka, mire visszajövök, kíváncsi leszek, megérkezik-e Dorka baba, vagy tényleg június lesz belőle!!!

Pussz
V.
vickybabe

Pinkiné: érdekes tünetek :roll: Az bizti, hogy én is álmos voltam még mielőtt kiderült volna hogy babás vagyok, de ez lehet a melegtől is :? Tesztet még korai ilyenkor csinálni, bár lehet hogy a Hajni féle előbb kimutatja.
A vérezgetés lehet terhesség alatt is. Volt már aki 4 hónapig vérezgetett. Semmi nem lehetetlen. Lehet, hogy meglep titeket valaki?! :wink:
Én azért nem vagyok biztos benne hogy megjön. :wink:
Szorítunk! És tudod ez a topik mágikus erővel bír! :wink:
toti77

szia Niki,

a vérzés lehet akár a beágyazódás jele is! Úgyhogy csinálj egy tesztet pár nap múlva, ha addig nem jön meg rendesen!!!!! Nagyon drukkolok, jó lenne egy újabb kismami :D
vickybabe

És nagyon kösz a biztatást-drukkolást! Beszámolok - kicsit ellentmondásosak lettek az eredmények.
Egyrészt jól éreztem, h nem fejlődik olyan ütemben. Mert BPD: 91 mm, TAD: 94 mm, FL: 71 mm. A kiszámoló szerint ez 37, 4 és 36,5 hetesnek felel meg. (A TAD-ról nem volt ilyen sajnos.) Mondjuk ugyanez az oldal máshol meg 94-et ír, h a fejkörfogatnak lenni kell.
Jó, tudom, nem kell túl nagy jeelntőséget tulajdonítani ezeknek, de mégis... Mert azért a lepény csak meszesebb.
Aztán CTG. Azt mondta a szülésznő, h jó. Az uh-os orvosnak rágtam a fülét, h nem kell-e flowmetria, ő azt mondta, ha jó a CTG, az jobb mutató. Jó volt, volt egy olyan keményedés, h felment 100-ra, ott maradt egy darabig (úgy látszik, a gép ennél többet nem bírt mutatni :D ), aztán a többi viszont 40-es, ilyesmi volt. A szülésznő nem tulajdonított jelentőséget ennek a 100-asnak.
Azt mondta, h reggel 9-től este 9-ig mozog-e 10-szer, az a fontos. Mi számít egy mozgásnak? - kérdeztem. Egy komplex mozgás. Ti ezzel nem vagytok gondban? Én mondjuk már a fiamnál sem számoltam, de sztem most sem tudnám. Rúg egyet, aztán pár másodperc múlva még egyet - az egy vagy kettő.
Na, mindegy, felhívtam az orvosomat, aki végül azt mondta, h menjek heti 2x CTG-re. Úgyhogy én is megyek pünkösd hétfőn dokihoz, mert akkor lesz ügyeletes.

És végre tudom, hol mije van. Nem fordult meg, hál'istennek, mert már jó ideje jó irányban van, és úgy is maradt. Jobb oldalon vannak a lábacskái, azokkal tegnap ő is kezdte a bordarugdosást, itthoni szóhasználatunk szerint a "bordásfalazást". :) No, nem bánom, csinálja csak.

Bocs a hosszú beszámolóért.

Kép

Kép
nán-dorka

Pinkiné, Te most szedsz gyógyszert? Az nem hozhat ilyen változást? Hogy rövidebb lesz a ciklusod? Mondjuk csendben, de erősen drukkolok itt, h a macskapisi-szagot ezentúl nagyon-nagyon szeressed...! :)

Kép

Kép
nán-dorka

Viki, ez remekül hangzik!!! Érezzétek nagyon jól magatokat, és kívánom, h gyertek haza többen, mint amennyien elmentetek...! :D

Nem is tudom, mit akarjak már, h meglegyen mihamarabb Doró vagy h ne. Eddig szerettem volna májusi babát, kinéztem magunknak a most következő vaasárnapot, de akkor még túl picike lenne. Mondjuk szerencsére ez nem rám van bízva. :?

Kép

Kép
nán-dorka

Lányok, most jutott eszembe, hogy barnázás kezdetével egy időben kezdtem el szedni a Bio C.L.A+T nevű táplálék kiegészítőt. Az van ráírva, hogy terhesek csak az orvossal konzultálva szedhetik. Lehet, hogy van összefüggés a kettő között és nem kéne szednem? Vagy felhívni a dokit?

Vélemény?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Nán-Dorka nem szedek semmit. A mensitől kéne szednem a Clostyt, de egyébként csak folsavat szedek pár napja. Meg ezt a Bio C.L.A+T kiegészítőt. De most megijedtem, hogy nem kéne. :(
pinkiné
Kistarcsa

Bár a dokik nem ismerhetik az összes ilyen készítményt, az biztos nem árt, ha felhívod. Mert akkor legalább a mi szakvéleményünk mellett :) másét is hallod. Szóval h mit gondol a 24. napról és h abbahagyd-e a táplálék-kiegészítő szedését. Amúgy nem tudom ugyan, h mi ez, de többnyire csak a biztonság kedvéért, a maguk levédésére írják rá mindenre ezt.

Kép

Kép
nán-dorka

ÉS: Tudtok azon kívül babauh-méretes lapot, amit nemrég belinkelt vki? Megnézném!!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Na, úgy látszik a tegnap esti ijedtségnek nagyobb volt a füstje, mint a lángja, mert teljesen elmúlt a vérezgetés. Az ágyból alig tudtam magam kivakarni, dehát ez van és most hányingerem is. Az biztos, hogy ezt az étrendkiegészítőt abbahagyom és megvárom, mi történik nélküle.

Aztán majd később meglátjuk. Lehet, hogy tényleg meg fog jönni.
pinkiné
Kistarcsa

hányingerem sincs :) Rosszul írtam a mondatot.
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok Drágáim!

Ágota:D:D
Annnnnnnnnnnnyira édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gondolom, teljesen szerelmes vagy...:D Éstényleg jó kis gyermekkora lesz Csonginak, tök jó, hogy így el fogják szórakoztatni a szülei;):):):)

Édes Nikolkám:D
Nem tudom, melyik barátnőd néz rád "szánakozva", mert nekem speciel soha eszembe sem jut, hogy Neked még nincs gyereked. Tudom, hogy lesz, és kész, addig úgysem hagyjuk békén a Jóistent, sem én, sem Anyud...;) És ismered, milyen hatásai vannak, ha beindul a "Krisztus-kommandó" ;):D:D:D:D:D:D

Angyalka:D
Dönölűűűűűűűűűűűű!!! Egy kis Angyal!!
Gyere, ahogy tudsz, és mesélj!

Marietta:D
Dehogy vagy udvariatlan, természetesen nem titok az ára: mi speciel 180.000 -ért vettük, de vannak hasonló kategóriás kocsik, 20-30 ezerrel olcsóbban. Pl a Chicco Trio S3 travel systemmel ugyanott 160.000 volt, nekem az is nagyon tetszett, de ez a Cam kocsi kicsit könnyebben kezelhető. Ja, és ha nem idegenkedsz a használttól, azok szerintem jelentősen olcsóbbak.

Dorka:D
Nemsokára it lesz a kicsi Dorka is!!! Már nagyon várjuk!

Vivi:D
Tündériek a ruhák, és szupi a link, köszönjük Neked!

Tegnap elvittem a Gyermeket George Michael koncertre. Eleinte nem nagyon hatotta meg Georgie-bácsi, az első 45 percet átaludta, utána megébredt, picit "táncolt", majd heves tiltakozásba kezdett- nem volt túl kényelmes az ülőhely, szerintem nagoyn össze lehetett szegénykém nyomva- , úgyhogy- mivel volt egy szünet az első óra után- mi akkor eljöttünk. De nagyon jó volt, és találkoztam vagy 3 másik kismamával,így kicsit meg is nyugodtam, hogy nem én vagyok az egyetlen hülye, aki koncertre viszi a Gyerekét.:D:D:D

porsika

Drága Porsi! Meg ne bántódj, kérlek. Mindketten tudjuk, hogy NEM rád céloztam hiszem Te még az ezen és hasonló gondolatokért is kitekered a nyakamat :) Meg hát Te vagy az utolsó ember a földön, aki engem bántani akarna.

Istenem, már megint jön a macska pisi szag :( Phuuuujjjjj!
Annyira szörnyű :( Pedig már vagy 4 ablak nyitva van a lakásban, mindenhol inkább az eső utáni illatnak kéne lennie.

Mondjuk azt beszéltük a párommal, hogy kiszoktatjuk a macskuszt a lakásból, mert hát babásan nem túl jó vele egy közösségben. Bár tény, hogy már tavaly november óta együtt lakik velünk, tehát valószínüleg már nem akasztana rám semmilyen bacit. Meg hát úgy sajnálnám szegénykémet kipaterolni. Mégis csak Ő az én pótgyerekem :) Iwiwen láthattatok róla képet.
pinkiné
Kistarcsa

Angyalka: nagyon szép a Babácskád. Gondolom egyenlőre Te sem tudsz betelni a látványával. Ahogy lesz időd várunk a beszámolóval.

Nán-dorka: a ruhák nem mind újszülöttek, van 56-os és 70-es is. De 500 Ft-ért nem volt szívem otthagyni őket. Legkisebb méretű body és rugi nem is volt, azt átvitték másik boltba, csak az egyebeket árusították ki. A kicsinyítéssel csomót szenvedtem, folyamatosan mentem lefele a mérettel, ekkorába engedte csak felrakni.

Pinkiné: nem lehet, hogy mégis van ott valaki? Pár nap múlva próbálj tesztelni. Ezek a tünetek nekem gyanúsak. Én is így kezdtem, állandó álmosság, na és a szagok.

Ha minden igaz, ma kiengedik Fionát is. Remélem mielőbb jelentkezik Ő is képekkel, és beszámolóval.

Vicky: jó kikapcsolódást kívánok Nektek a hétvégére, és szorítok, hogy többen jöjjetek haza.

Néhányan hova tűntek? Van aki napok óta nem jelentkezik. Tessék jönni!!!!!!! :twisted:
vivi79

Nán-dorka!
Nekem van lementve egy méretes táblám, nem tudom ezt kaptad-e múltkor mástól.

Azért bemásolom, hátha hasznát veszed:

1179989696.73.doc
vivi79

Sziasztok!

Porsika a koncert nekem is nagy dillema volt de aztán lebeszéltem magam (tudod főleg az előzmények miatt) még tegnap is vinnyogtam hogy de jó lett volna...

tegnap megint kaptam tpénzt hurrá!már harmadszor!
ezért gyorsan el is mentem papirért a dokihoz és 1/4 óra alatt végeztem csoda!

én Lurkóm még mindig popsis,érzem ahogy a csontomat rugdalja ugyan ugy mint eddig!

Szomszédunkban születtek kiskutyák és meggyanusították a kutyáinkat hogy ők az apukák :lol:
csak az vicc mindkettő lány!!!!!!!!!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Én is kacérkodom egy koncert ötlelével. Nálunk Nox várturné lesz augusztusban. Kicsit gázos 8 hónaposan felmászni a várba, meg talán a zenebona sem hatásos, de nagyon szeretnék ott lenni. Pár éve voltam koncertjükön, és nagyon tetszett. Még nem tudom mi lesz, de lassan jegyet kellene venni, mert később már biztos nem lesz.
vivi79

Angyalkrisz: Csenge baba gyönyörű! Nagyon büszkék lehettek rá!

Vivi: köszi minden ilyen infót. Gyüjtögetem öket. Mindent lementek, hogy mikor kell akkor már meglegyen :lol:

Esztora: tegnap hallottam, hogy egy cápa terhes lett egy akváriumban, ahol csak lány cápák voltak :shock: , lehet hogy a kutya is megtermékenyítette magát :lol:

Nán-dorka: szerintem ne aggódj, én nem hiszem hogy túl picike lenne még ha most hétvégén születik is. Anno Anyukám velem márc elejére volt kiírva és jan végén születtem kettőezer valahányszáz grammal. Mégsem lett semmi bajom :roll: bár ez nézőpont kérdése :wink: , lehet azért nem bírok felnőni még így 30évesen sem :lol:
toti77

Sziasztok!!!!

Na ezt mar szeretem,ha ilyen jo sokat irtok :wink: Ma voltam reggel az utolso vervetelen :lol: Huuu annyi fiolaval vett le :shock: Es most tokre faj is...nem reszletezem a gyengebb idegzetuek miatt 8) de elegge benan vette a vert :shock:

Esztora,
na legalabb Nalad vegre beindult ez a tappanez dolog..nalam meg mindig semmi.... :? DE most mar raszallunk az APEHre a Fonoknommel kozosen.
En is ma megyek tp papirert a dokihoz.Elvileg az utolso :lol:

Pinkine,
nagyon drukkolok Nektek!Es hidd el,a Joisten es Anyud egyutt lekuldi majd Nektek a legtokeletesebb gyerkocot a vilagon :lol: Sajnalom Anyukadat :( Ez a barnazas,verezgetes siman lehet am beagyazodas is,ahoyg a lanyok mar irtak....
Erdekes modon,mikro en babas lettem,nekem is volt eg ykis barnazas kb egy hettel azelott,hoyg meg kellett volnajonnie...akkor aztis hittem,hoyg na meg is jon....de nem jott :lol: Es elotte nekem soha nem volt ilyen koztes barnazas...soha!
Szoval en nagggggggggggggyyyyyyyyon drukkolok!!!!!
Ird le mindig a gondolataidat,itt mindenki nagyon jo fej :wink: :wink: ,es biztosan lesz vki,akinek hasonloak jarnak a fejeben :wink:
Szerintem is az a tuti,ha felhivod a dokid es kikered a velemenyet a vitaminnal kapcsolatban.Bar,ahogy Nandorka is irta,a gyartok mindig levedik magukat,es mindenre rairjak ezt!!!!! :wink:
En is jelollek majd iwiwen :wink:

Ragota,
megneztem en is a kepeiteket!!!!!!!!!!!!Jaj de szepek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AZON a kepen en is nagyot rohogtem!Gondoltam,hyog nem beallitott :wink: :wink: :wink:
Van egy kep,ahol Te vagy Csongival kozelrol,ahogy hozzabujsz,azon olyan szeeeeeeeeeeeeep!!!!

Vivi,Toti,
nagyon koszi a szepen a tamogatasos izeket :wink: :wink: :wink:

Vivi,
nagyon edik a rucik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angyalkrisz,
Isten hozott Titeket itthon!!!!!!!!!!!!!!!Jaj de kis edes Csenge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon kis zabalnivalo!!!!!!!!!!!
Ha tudsz majd ygere,nagyon kivancsi vagyok,hogy miylen volt a szules,hoyg telnek a napjaitok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niko,
nagyon drukkolok 31en,aztan pedig itt a nyar :lol: :lol: :lol: :lol: Van vmi nyari tervetek???Naszut? :wink:

Vicky,
huuuuuuuuuuuu ez az Alpok hetvege nagyon jol hangzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Erezzetek nagyon jol magatokat!!!!!!!!!Majd hozzal jo kis tajkepeket!!!!!!!!Nagyon szep videkre mentek!!!!!!!!

Nandorka,
sztem ne aggodj a meretei miatt,sztem nem kicsi!!!!!!!!!!!!!!Az,hoyg kisebb a feje,az meg csak Neked lesz konnyebb :wink:
Mozgas:en is ugy tudom,hoyg mozgascsoportokat kell szamolni...de hogy azt hogy pontosan?En ugy tudom,hoygha rovid szunetekkel mozog,rugdos,az egy mozgascsoport.Es ha percek telnek el,az mar masik mozgasnak szamit...Ti hog ytudjatok Csajok?
Tegnap Atti fraszt hozta ram....egesz nap mocorgott ugyan,de elegge lefogallt volam es olyankor nem figyelem...na gondoltam majd este beindul...merta kkor szokott,plane vacsi utan...
Erre este nem indult be..na elkezdtem panikolni....razogattam...mozgattam a pocim....aztan par perc utan rugott egy nagyot!!! :lol: Szegenykem biztosan bekesen aludt en megjol felraztam!De legalabb jol megnyugodtam!!! :lol: Utana kesobb beindult :wink:
Meretes tablazat,nekem meg ez van:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Itt ejjel volt eg yjo zuhi,de az hagyjan,akkorkaat dorgott,hoyg ugrottam egyet az agyban..nagyon durva volt :shock: :shock: :shock:

Sztem Fioonaek is lassan jonnek haza,nem? :lol:

Porsiiiiiiiiiiiiiiiiii,
George Michael!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!YEEEEEEEEEEEEEEEE!
Jujmi nagyon szeretjuk ferjemmel!!!!ES nagyon gondolkodtunk,hoyg menjunk-e,csak gondoltam,hoyg eg yhonappal a szules elott nem tudom hoyg leszek..vegulis siman be lehetett volna vallalni,es tegnap este mi is irigykedtunk,akik ott vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gondolom szuper volt a csavo,mi?!!
Latom Esztora is hasonlo dilemmaval kuzdott :lol: :lol: :lol:

Most megyek intezek ezt-azt,aztan majd remelem el tudom erni a dokimat szuleszno es CTG ugyben,mert jovo heten toltom a 36.hetet,szoval lassan kezdjuk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

arwen, igy utána számolva jövőhét végén kéne megjönnie és hát még sose volt ilyen pecsételésben, vérezgetésben részem. A ciklus elején volt már hasonló, de az is elmúlt pár nap után. Na mind1, majd meglátjuk :)
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ezt találtam ma:

http://www.szon.hu/hirek/Orszagos/cikk/ ... 4-07205208

És szerintem éljen, éljen és éljen. Rettegtem a több napos kórházi napoktól.

Majd jövök, csak sok a melóm nagyon és a fejem is nagyon fáj. Gondolom front van.

Puszmák

Ja, tündéri babák születtek ám. Csengének mekkora haja van. Csongor is gyönyörű. Megnéztem a fotókat róla.

Vivi: klasszak a rucik is.

Nán-dorka: szerintem nyugodj meg. Tudod, hogy minden rendben lesz. Én tudom legalábbis.

Porsika: mit is ígértél?????????????????????????????????
Várom ám nagyon.
meriann

Sziasztok!

Bocsi, h nem jöttem, de időm sem volt bekapcsolni a gépet. :oops:

Elkezdtük nappalra a bugyit, így már nincs pelusunk, eddig sikeresen, 2x volt baleset. :)

Marci szobáját leköltöztettük, mert fent nagyon meleg van, meg jobb lesz neki így. :)
Kapott új ágyat, most azzal nagyon boldog. Első éjjel semmi probléma nem adódott.
de én hulla vagyok. Az emeleten volt a gyerekszoba, onnét mindent le a vendégszobába, a vendégből át a dolgozóba, a dolgozót meg egyelőre fel a régi gyerekbe.
Apa ugye megint nincs, így anyummal ketten pakoltunk le-fel. A szekrénynél segített a szomszéd. Muris lehetett a nagymama meg a kismama pakol. :lol: :lol:

Most ennyi, mert melóznom kellene.

Majd még jövök.
Vendég

Pinkine,
nagyon mennek a drukkok!!!!+++++++++++++

Meri,
de jo,hoyg jelentkeztel!!!!!!!!!!!
Elolvastam a cikket :lol: Hat igen,csak nem tudom ez hogy megy...kerheted?Mert azert ez biztosan nem altalanos...legalabbis en min 3 napot tudok igy tapasztalatobol a kismamiktol.Bar a cikk azt irja,hoyg orszagszerte megfigyelheto jelenseg,en nem ismerek senkit,akit mostanaban 1 nap utan hazaengedtek volna :?

Kép

Kép
arwen07

Hajnikam
vigyazz magatokra,mert irgum-burgum lesz!!!!!!!!!!!! :wink:
De tenyleg!!!
Bugyizasnak meg orulok,hamar menni fog az!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Hajni!
Azért csak óvatosan pakolásszál ám! Vigyázz Magadra!

Toti: én is mindent elmentettem amiről azt godoltam, hogy még valamikor jó lehet. Ha keresem legalább tudom hol van. :lol:

Azt hallottátok, hogy valamelyik nemzetközi szerv sokallja a 3 évet, amit a gyerekek nevelésére adnak? Szerintük 9 vagy 12 hónap lenne a normális. Tutira férfiak ülnek a bizottságban, akik gyereket csak képről láttak. Én nagyon felháborodtam rajt. Akinek szüksége van rá, úgyis badja bölcsibe, de azért legyen rá lehetőség, hogy magam nevelhessem, ha anyagilag nem vagyok rákényszerülve a munkára! :twisted:

Meri: mi újság? Találtál hétvége ügyvédet?
vivi79

Nem is értem miért nem vezetik be az egynapos szülészeteket is. SZülés után 24 órával haza kellene küldeni a betegeket. Nem? Ezek tiszta hülyék. Nem tudom ki tud ilyeneket kitalálni.
vivi79

Sziasztok!

Csak bekukk, mert már megyek is tanulni. Arwen kérdezted, nyáron nászútra megyünk, Cserkeszőlőre kaptunk 1 hetet keresztanyáméktól. Aztán meg élvezem a nyarat, meg valami maszek melót akarok még csinálni, mert hát házvariálások, meg hát babaprojekt gyanítom vinni fogja a pénzt mégjobban.

Most megyek, majd jövök!

Nikó

Kép
nikóska

Vivi: végül is nem kellett hétvégi ügyvéd, mert a tulaj 2 hétre hazajön. Elvileg kedden megyünk adás-vételit írni. De még nem akarom elkiabálni.

Ez a 9 vagy 12 hónap viszont durva. Egyáltalán minek is otthon maradni egy napot is a babával, nem?! :x El kellene dönteni és nem csak itthon, mert más európai országoknál is hasonló a helyzet, hogy most mit akarnak kihalást, vagy népességnövekedést. Mert egyszerre a kettő nem megy, vagy lemaradtam valami új technikáról netán és mégis megvalósítható egyszerre a kettő?! :x

Hajni: csak finoman a terheléssel.

Tegnap voltam pszichológusnál. Nagyon jó volt. Mostanában együtt csak beszélgetünk, aztán itthon megszületik mindenre a megoldás. Hihetetlen. Végre látszanak összefutni a szálak nálam és egyetlen hibára visszavezethető minden panaszom. A tudatalattimmal nagyon jó viszonyba lettem. :) És igaz, hogy kell pár nap, de jön szépen minden kérdésemre a válasz. A sok válasz pedig megoldásokat szül és egyre jobban vagyok. Néha adódik egy pici visszazuhanás, de szerintem a nagy léptékű haladás következménye, ennek ellenére tartom ezt a tempót és nem kényszerből. Érdekes, hogy ismerkedem magammal nem?! És újabbnál újabb oldalamat vélem felfedezni. Néha felmerül bennem, hogy tutira normális vagyok?! :shock: De a dokinő szerint igen.
Remélem nem téved. :wink:
meriann

Meri: jót nevettem! :lol: Szerintem is tutira normális vagy! :wink: , Bár néha bennem is felmerül ez a kérdés magammal kapscolatban :roll:
Örülök hogy ilyen jól mennek a dolgok. Lehet nekem is el kellene mennem egy kis pszicho tanácsadásra, bár szerintem ez mindenkire ráférne egy kicsit, hogy jobban megismerje önmagát.

Nikó: drukk a vizsgákhoz++++++++++++++++++++++

Otthon maradással kapcsolatban, szerintem az lenne a jó, hogy a kismama eldönti hogy két vagy három évig akar otthon maradni és aki csak kettő, az kicsit tőbb pénzt kapna abban a két évben, mert ugye nem veszi igénybe a harmadikat. De ez csak az én véleményem. Lehet, hogy ha itthon leszek akkor másként fogom gondolni, ki tudja?!

Hajnikám, nagyon vigyázz magadra. Alapjáraton a sok lépcsőzés sem tesz jót, nemhogy a cipekedés :shock: Nehogy túlterheld magad.
Marcus nagyon ügyes nagy fiú! Mondd meg neki hogy megdicsértük :D

Számomra azért egy kicsit felelőtlennek tűnik az egy napos szülészet, mi van ha komplikációk adódnak és nem tud az ember időben beérni a kórházba? Mondjuk nem olvastam a cikket, mert nem tudom megnyitni (busy az oldal), de azért majd még később próbálkozom.
toti77

Merike! Tök jó lehet az érzés, hogy ismerkedsz önmagaddal. Szerintem ez nagyon sok emberre ráférne, akik talán nem is érzik, hogy valami gondjuk van. Kicsit még irigyellek is. Remélem hamarosan teljesen gyógyultnak nyilvánít a doktornő is, és Te Magad is így fogod érezni. Aztán mire elkészül a saját lak, jöhet a "Kismedve".
vivi79

Vivi: én is pont ezt írtam :lol: Merinek, én is irigykedem picit :lol:
toti77

Igen utána már én is néztem. De pont egyidőben írtuk, csak miután elküldtem jelent meg a Te írásod.
vivi79

Sziasztok4

itthon vagyunk. egy kezem szabad, így nem kaptok nagy betűt. :twisted:

köszönöm a sok drukkot, nagyon jól esett. :D
a lakás romokban, lilla elkényeztetve, de legalább itthon!

ha végre elmúlik a káosz jövök. ez kb. 10 év. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Szia Fioona! Hú de szuper, hogy már otthon vagytok. Várunk ám a beszámolóval. Tejcsid van? Babucid eszik szépen? Lilla örül a tesónak?
Várjuk a fotókat!!!!
meriann

Fioona már 4 nap eltelt!de jó hogy otthon vagytok gyönyörű ez a gyermek!

megyek utcabálba,ismerőseink zenélnek és elmegyek Anyuval megnézni őket (csak hogy ne legyek itthon) aztán ha nagyon unom hazajövök előbb.

Bridzsi

Kép
esztora

Fioona, nagyon jó, h itt vagy! Gyönyörűszép kisfiú Olivér!!! Várunk, és nagylelkűen lemondunk a nagybetűkről... :D

Pinkiné, várjuk a híreket, ha mást nem, azt, h rendben működsz ,a szokásosnak megfelelően, ha meg más, akkor... na, akkor meglátod, milyen üdvrivalgás lesz itt!!! :)

Köszönöm Nektek a méreteket. Megnyugtatott, mert kicsit kisebbnek írta az átlagot, mint a másik. Végülis a mensihez képest 37 hetes vagyok, csak variáltunk a számokkal, de 37 hetesnek meg megfelel a méret. Azt gondoltam, egyszerű lesz az, amit elhatároztam, h ne lepődjek meg, mint a fiamnál tettem, h számítani rá már hamarabb ,de úgy látszik, azért ez sem egyszerű. :? Mindegy, a lényeg, h rendben legyen a kis Dorka!

A fiam meg 3 napja 2 óra nyüstölgés után alszik el délutánonként. Hogy fogom én ezt kibírni?! :?

Kép

Kép
nán-dorka

Fioona:
üdv újra otthon. :)
Gyönyörű a fiad. :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?