Sziasztok!!!!
Na ezt mar szeretem,ha ilyen jo sokat irtok
Ma voltam reggel az utolso vervetelen
Huuu annyi fiolaval vett le
Es most tokre faj is...nem reszletezem a gyengebb idegzetuek miatt
de elegge benan vette a vert
Esztora,
na legalabb Nalad vegre beindult ez a tappanez dolog..nalam meg mindig semmi....
DE most mar raszallunk az APEHre a Fonoknommel kozosen.
En is ma megyek tp papirert a dokihoz.Elvileg az utolso
Pinkine,
nagyon drukkolok Nektek!Es hidd el,a Joisten es Anyud egyutt lekuldi majd Nektek a legtokeletesebb gyerkocot a vilagon
Sajnalom Anyukadat
Ez a barnazas,verezgetes siman lehet am beagyazodas is,ahoyg a lanyok mar irtak....
Erdekes modon,mikro en babas lettem,nekem is volt eg ykis barnazas kb egy hettel azelott,hoyg meg kellett volnajonnie...akkor aztis hittem,hoyg na meg is jon....de nem jott
Es elotte nekem soha nem volt ilyen koztes barnazas...soha!
Szoval en nagggggggggggggyyyyyyyyon drukkolok!!!!!
Ird le mindig a gondolataidat,itt mindenki nagyon jo fej
,es biztosan lesz vki,akinek hasonloak jarnak a fejeben
Szerintem is az a tuti,ha felhivod a dokid es kikered a velemenyet a vitaminnal kapcsolatban.Bar,ahogy Nandorka is irta,a gyartok mindig levedik magukat,es mindenre rairjak ezt!!!!!
En is jelollek majd iwiwen
Ragota,
megneztem en is a kepeiteket!!!!!!!!!!!!Jaj de szepek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AZON a kepen en is nagyot rohogtem!Gondoltam,hyog nem beallitott
Van egy kep,ahol Te vagy Csongival kozelrol,ahogy hozzabujsz,azon olyan szeeeeeeeeeeeeep!!!!
Vivi,Toti,
nagyon koszi a szepen a tamogatasos izeket
Vivi,
nagyon edik a rucik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Angyalkrisz,
Isten hozott Titeket itthon!!!!!!!!!!!!!!!Jaj de kis edes Csenge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon kis zabalnivalo!!!!!!!!!!!
Ha tudsz majd ygere,nagyon kivancsi vagyok,hogy miylen volt a szules,hoyg telnek a napjaitok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niko,
nagyon drukkolok 31en,aztan pedig itt a nyar
Van vmi nyari tervetek???Naszut?
Vicky,
huuuuuuuuuuuu ez az Alpok hetvege nagyon jol hangzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Erezzetek nagyon jol magatokat!!!!!!!!!Majd hozzal jo kis tajkepeket!!!!!!!!Nagyon szep videkre mentek!!!!!!!!
Nandorka,
sztem ne aggodj a meretei miatt,sztem nem kicsi!!!!!!!!!!!!!!Az,hoyg kisebb a feje,az meg csak Neked lesz konnyebb
Mozgas:en is ugy tudom,hoyg mozgascsoportokat kell szamolni...de hogy azt hogy pontosan?En ugy tudom,hoygha rovid szunetekkel mozog,rugdos,az egy mozgascsoport.Es ha percek telnek el,az mar masik mozgasnak szamit...Ti hog ytudjatok Csajok?
Tegnap Atti fraszt hozta ram....egesz nap mocorgott ugyan,de elegge lefogallt volam es olyankor nem figyelem...na gondoltam majd este beindul...merta kkor szokott,plane vacsi utan...
Erre este nem indult be..na elkezdtem panikolni....razogattam...mozgattam a pocim....aztan par perc utan rugott egy nagyot!!!
Szegenykem biztosan bekesen aludt en megjol felraztam!De legalabb jol megnyugodtam!!!
Utana kesobb beindult
Meretes tablazat,nekem meg ez van:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8
Itt ejjel volt eg yjo zuhi,de az hagyjan,akkorkaat dorgott,hoyg ugrottam egyet az agyban..nagyon durva volt
Sztem Fioonaek is lassan jonnek haza,nem?
Porsiiiiiiiiiiiiiiiiii,
George Michael!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!YEEEEEEEEEEEEEEEE!
Jujmi nagyon szeretjuk ferjemmel!!!!ES nagyon gondolkodtunk,hoyg menjunk-e,csak gondoltam,hoyg eg yhonappal a szules elott nem tudom hoyg leszek..vegulis siman be lehetett volna vallalni,es tegnap este mi is irigykedtunk,akik ott vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gondolom szuper volt a csavo,mi?!!
Latom Esztora is hasonlo dilemmaval kuzdott
Most megyek intezek ezt-azt,aztan majd remelem el tudom erni a dokimat szuleszno es CTG ugyben,mert jovo heten toltom a 36.hetet,szoval lassan kezdjuk