Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Csilla:
Nagyon jó lett a hajad!!
jók a képek nagyon!
Flóra saját ruciban van nem népviseletben.Ez nem annyira komoly népptánc még, inkább énekelnek mondókáznak
,de melette népzenére tanulják a lépéseket.Még kicsi, hogy olyan igazi táncot tanuljon.

A Csodálatos dologra én nagyon-nagyon kiváncsi vagyok!!!

Edit:
Azt hiszem akkor kezet foghatunk allergiánkal.. Te milyen gyógyszert szedsz rá?
Én Xyzalt, elötte meg zirtek-et szedtem.

Ildi:
A függöny felrakás elvem: Felül ahol egyenes a palfon oda függönytartó, meg ahol a lecsapás van.azt olyan ferdén.
A függönyt meg leszabatni és megvarratni olyan formmára mint az ablak és úgy felakasztani.
Ez csak elv nem tudom, hogy tényleg jó lenen-e így?? Vitrázs rúd jó ötlet nagyon!

Nálunk a telepen nincs játszótér:( (nem tudom hol van a bekerített jatszótér) De ilyen házat már láttam a Helikopter úton is.
Úgy, hogy sajnos nem a mi házunkat láttad:(
Szombaton jöttök??? e hát ma van szombat?? voltatok itt??

lottó 5-ös már azt hitted megadom a következő heti nyerőszámokat mi??:):):)
fürdő is nagyon jó lett, nekem tetszik!! Csap szuper a balatonon is ilyen van;) nálunk

olvastam Diát az iwiwen.

Jucus:
Picuri nagyon édes!! jók a képek. Ha a kukit nem jelölöd meg nem találom ám meg:):)
Pocak meg tökmindegy mekkora, lényeg, hogy a picurka jól van!!
Lakás nagyon szép lett!! jók a színek! Kicsi öcsi szobája aranyos lett.autós bordőr tök jó!!
Az étkező plafonján az a micsoda nagyon jó. Van egy ilyen keretem nekem is majd valahova felakasztom és rárakom a nevetős boszimat.:)
kiságyra és a lakójára kiváncsi vagyok ám!!! Imádom a pici babákat!!!

Ma itt volt a barátnőm egész délután.jót dumáltunk.főztünk apával fincsi ebédet is.
Flóra annyira várta már, hogy reggel kihajtott az ágyból, hogy keljünk már mindjárt jön a Rita!!!
Dehogy jön még regel 8 óra van ,1körül jön csak:)
A szomszédba szülinapi buli volt/van. Feldíszítették az udvart lufikkal. több se kellett flórának mindjárt ott bámészkodott:)
Kapott is 2 lufit :lol: volt nagy öröm.kiabált át a szomszád srácnak, hogy köszi!! Most az ágya fölött lebegnek a lufik úgy alszik:)

Holnap ha minden igaz megyünk a millenáris parkba :arrow: egyzservolt.hu-s Egyzser volt budán vízfesztiválra. Valami gyereknapi rendezvények lesznek.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

elöre is bocsi h most nem irok senkinek külön igérem potolom de ahéten akkor meglepetés és öröm ért h azota se térek magamhoz..nem vagyok szerelmes..ezt elöre bocsátom..

csupán 29 ÉV UTÁN LETT TESOM!!!!!!!!!!!!!!!! most már tudom milyen érzés..igaz csak fél teso de én nem ugy tekintek rá, eddig még sohase találkoztunk és miota megismertem azota nagyon boldog vagyok!!ö talált rám myvipen, és teljesen egymásra vagyunk hangolva, rengeteg közös vonásunk van, ugyanazt gondoljuk és érezzük szinte..még ha furán is hangzik! szoval ezt történt velem..!!!!

irok még csak nemrég értem haza tölük és már álmos is vagyok, de szerettem volna megosztani veletek!

puszi joéjt mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Csilla
Nagyon jó lett a hajad! :D Gyerkőcökről is jók a képek! :D
Gratula a tesódhoz! :D

Ildikó
Várom már az augusztust és én is kíváncsi vagyok mit fog mondani a genetikus.Közben felmerült még egy probléma amiről tudtam eddig is,csak nem vettem figyelembe.Ugyanis nekem 2008 szeptemberben lejár a munkahelyemen a katonai szerződésem és ugyebár a mai világban nem biztos hogy meghosszabbítják.pláne ha otthon leszek babával vagy terhesen. :shock: Még ki kellene derítenem hogy ilyenkor kapnék-e gyedet,gyest,stb. :shock:
Hál Istennek Mátén még nem jött ki semmiféle allergia. :D De lekopogom...
A fürdőszobátok is gyönyörű,most megint irigyellek,mert a miénk romokban áll. :?

Jucu
Szép lett a lakásotok!
édes kis pofikája van Bálintbabának! :lol:
Rajtam sem látszott a hasam legalább a 24-26.hétig,mármint azért mert én sem vagyok egy vékony alkat.Meg nem mondták volna akik nem ismertek hogy terhes vagyok.Na utána azért megnőtt! :lol: De nem volt szép,csak hosszú és lapos,nem is szerettem így nem is készült rólam kép amíg terhes voltam. :oops: :?

Évi
Igen,Xyzal :lol: (meg még egy pár mellé :lol: ) Régen pedig Claritine...
Mi is gondoltuk hogy elmegyünk a millenáris parkba,de inkább Etyekre mentünk borfesztiválra... :lol:
Máté is lufizott a hétvégén,a Schiller opelnél volt nyílt nap és ott osztogatta a nyuszi és az elefánt.Megkérdezték mátétól hogy hány éves.Máté válasza: fél kettő! :lol:

Judit
Jól áll Bencinek a rövid haj is! :lol: Édi!Nem semmi ahogy a kezében áll a kürt! :lol: Vérbeli zenész! :lol:

Jövök még majd egy pár képpel,csak fel kell tenni.

edoci

Sziasztok

Edoci
Köszi......
Milyen volt a borfesztivál?
Édes duma a fél kettő éves :lol: Máté

Csilla gratula a tesóhoz.......Mekkora öröm :D

Ildi
Mekkora ruhákat hord a Réka?Van egy csomó ruhám amit nem tud úgysem majd a kispöcsi . :wink:

Évi
Befejezted a gazolást?Mamégmelegebb lesz úgyhogy szerintem napold el ,ha nem vagy kész vele :wink:
Nem tudom mit kéne főzni ma. tanácstalan vagyok.Ebbe a melegbe nem kívánjuk a főtt kajcsit :oops:

Judit
Apuci jó tanára Bencikének.Azért tudod szerencsések vagytok ,mert érdeklődik is Bencike a hangszerek iránt rendesen amint látom a képeken.Biztosan a kockákkal és gabonakörökkel ios imádnivaló volt a Kistöki :wink:

Memó
Merre vagy?
Mi újság veletek?Pocaklakód mocorog sokat?Képet várom már!!!!!

Pusza lépek kiteregetni ,meg gyümit venni.Éhes vagyok egy kis dinnyére ,eperre.... :D
Judit

Kép

Kép
jucu

Csilla:
tök jó, hogy lett egy Tesód!! Miért nem tudtál róla eddig?

Judit:
Millenárisban nagyon jó volt!! szuper volt minden!! Jól éreztük magunkat :wink:
Kis kürtös tanítvány nagyon vagány az új sérójával :wink: :lol:
Úgy is meleg van :lol: jobb a rövid haj!

Edit:
Milyen volt a borfesztivál??
Fél kettő nagyon jó :lol: :lol:

Jucus:

áhh nem még nem fejeztem be a gazolást :lol: Megfogadtam a tanácsodat nem húztam ki ma egy szál gazt se :lol:
Dinnye és eper??? nagyon fincsi!

Ma reggel is kiraktuk Flórának a kismedencét, hogy majd délután fürdik.Nem engedtem a napra 11-után.Erre most meg kezd beborulni az ég :roll:
Remélem csak ilyesztgetés lesz és tud Flóra egy kicsit fürdeni.
A víz tök jól felmelegedett :wink:

Ildi:
Várom a képeket az elkészült szobákról :wink: Kiváncs vagyok nagyon, hjogy milyen lett berendezve.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Judit

Nagyon nagyon jók a képek.És még mindig profi fotós vagy.Mókusos kép láttán Dius annyit mondott nekem ,te anya ezt hogy csinálta a néni? :D
Rötyögtem és azt mondtam biztos vmi kajcsival csalogatta :wink:
A kendő még mindig tökéletes Bencikén.Azt hiszem én is használom majd. :lol:

Köszi még egyenéőre bírom a meleget.Déli legnagyobb hőségbe csak akkor megyek, ha nagyon fontos.
TEgnap megfogadtam tanácsod ,igaz nem volt husi de szárított sonkába tekert túrókrémes sali volt.
Kép

Tegnapelőtt este kezdődött hogy elég sokat keményedik a pocakom.Kicsit megijedtem ,de szedem a magneb6-ot ,de ma megyek dokibácsihoz délután és megmondom neki.
Mondjuk sokat nem pihizek ,mert mint mondottam szerintem fészekrakási öszötn beindult és pakolom a lakást egész nap,nem is értem mit tudok minden nap ennyit szöszmötölni :wink:
Porolok,porszívózok,konyhát takarítok,felmosok ez a napi ritus és mellé még egy két adag ruha mosása teregetése.Apa szerint ez már beteges.Tegnap átrámoltam az ő két szekrényét is. :roll:

Évi
Gazolás hogy áll?
Flóra tudott fürcsizni?

Csilla tesóhoz gratulálok!
Dia?Memó?CSilla ?Ildi? Merre vagytok?

Kép

Kép
jucu

Judit:
igen, kedden végül beborult és esett is.elmaradt a délutáni fürdés :cry:
Tegnap viszont nagyon jó idő volt a víz szuper jól felmelegedett!
De Flóra kb egy percet töltött a vízben :roll: :roll:

képek nagyon jók!!!

Jucuc:
jól néz ki ez a sali!!
Fészekrakás :lol: Csak óvatosan pakoljál, és próbálj pihenni is néha!!
Jaj gazolás ne is mondd, neki kell állnom az ucccsó résznek ma :roll:

Esett az eső az éjszaka jól felázott a föld, könnyen kijön a gaz :roll: reméelm :lol:

Fürdött tegnap Flóra egy percet kb. :?

Ildi:
Lefigyuztam a vecsési topicban a kész szobákat
:wink: Nagyon-nagyon jók lettek!!! főleg a rózsaszín :wink: :lol: :lol:

A hátsó szomszédunk kutat ásatott.két napja zúg a gép :? :?
Tegnap délutánra sikerült megtalálni a vizet :lol:
Ráköthetünk majd mi is , onnan megy majd a kert öntözéshez a víz :wink:
Szombaton jönnek anyukámék és a dédimama.Végre rászánták magukat az utazásra :wink: Nem tudom mit problémázik apukám, úgy csinál mintha nem járt volna még Bp-en :roll:
Már én is tudom az útvonalat Kvárra :wink:

Kellemes napot mindenkinek!!

Kép

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziaszotk!

elkezdtem irni és elszállt..döhös vagyok!

szoval mostanában nem so idöm van és lesz irni de ha tudok jövök igérem..

Tesommal(báty)nagyon jol megvagyunk, olyan mintha mindig is ismertük volna egymást. Nem érzem ugy h féltesok lennénk, és szerintem ez igy van jol. naponta beszélünkés majdnem minden nap taliztunk eddig. IMegismertem a párját, és örülök h nemsokár jön a baba, akit Andrisnak fognak hivni. Apám elsö házasságábol született, de mivel két éves korában elváltak a szülei, neki pedig nem beszéltek az apjárol pár évvel ezelöttig igy nem is tudta hogy van, és azt h hol lakik. azota egyszer probálta meg az apánkat keresni de nem járt sikerrel, eddig..most pedig rám talált..Mesélhetnék még oldalakat, de nem teszem..de ezt még szerettem volna leirni nektek.

Évi!

nagyon édes Flora, föleg ott a copfos képen.. Jo egy kut, mer t manapság a viz sem olcso, és egy kertet akármilyen kicsike nem árt locsolni.. JÁrok felétek sürün, egyszer beugorhatok?

Jucu!

pihenj sokat, föleg ebben a melegben! Ne vid tulzásba mert nem teszel jot sem magadnak sem a babának.

Judit!
de szépek a képek..a szökökut..hol készült?

bocsika most lépnem kell folytatom..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok

Ne haragudjatok a zavarásért.
Szavaznátok a barátnőm kislányára?
A 20as versenyző lenne Ő.

http://www.kapos.hu/index.php?lap=babavoks.php

Köszönöm
B.
frigo

Sziasztok!

Most nem tetszett annyira a borfesztivál,mert nem lehetett bemenni kocsival,kint kellett megállni a pusztába,onnan gyalogolni a buszmegállóba,ahonnan időnként bevitt a busz a faluba.Mátét meg cipelni a dög melegbe,stb.Szokott ő sokat gyalogolni,de ez már túlzás volt!

Jucu
Nagyon jól néz ki a sali! :D
Pihenj is néha! :wink:

Évi
Szép a füvetek! :D
Hú de komolyan olvas Flóra! :lol: De látom a bohóckodás is megy neki! :lol:

Judit
Köszi az okosítást!Majd meglátjuk,végülis jövő szeptember még messze van és ki tudja,hátha csak az én agyszüleményem hogy nem hosszabbítják meg a szerződésemet és addigra a munkahelyemen is rendeződnek a dolgok. :? :roll:
Macskaköves és mókusos kép szuper! :D
Bencinek még mindig jól áll a kendő.Máté sajna nem engedi hogy kendőt vagy sapit a fejére tegyek.Az a baja hogy kilóg a füle és állandóan húzkodná rá! :lol: Télről megszokta hogy eltakarja a fülét,most meg "nem érti" hogy miért nem! :lol:

Csilla
Örülök hogy így egymásra találtatok a tesóddal és ilyen jól megértitek egymást. :D

Ildikó
??? Hogy álltok a nagy munkával?Mizujs veletek?

Rólunk
Ma este indulunk Gyulára,remélem ki tudunk menni a strandra majd.De már megint annyi programunk van (szülinapok,tenisz,vásárlás,stb).ÉÉÉS szombat este a barátnőimmel el vagyunk engedve bulizni! :lol: :lol:
Szegény Máténak reggel ment a hasa,nem is tudott időben szólni,éppen hogy mondta de már csúrgott is...Aztán amire elfordultam törlőért és akartam vinni a fürdőbe lemosni Mátét,nem tudom hogy csinálta de tetőtől talpig sz..ros lett. :shock:
Azóta hőemelkedése van,megnéztem a torkát,nem piros,nem fáj semmi neki.Játszik,még nyűgösnek sem nyűgös... :?
Remélem nem lesz semmi komoly! :?

Pár kép: töltöttem volna,de most nem engedi,úgyhogy később... :evil:

edoci

sziasztok!

Edit remélem a nap sem sütötte meg Mátét ezek a gyerköcök de szerintem már a felnöttek is nagoyn érzékenyek erre a "mostnai" napsütésre..én mindig adok rájuk kalapot vagy kendöt, szerencsére nem veszik le. De féltem öket ettöl..

Remélem nem lesz semmi komoly baja MÁténak. Nem evett esetleg valami olyan gyümölcsöt ami meghajtota? ÉN most adtam több cseresznyét gábornak a szokásosnál, féltme is töle, de sezrencsére nincs baja töle.

Judit!
a fémallergia is elég durva, nekem is volt egy ismerösöm, semmilyen ékszert nem tudott hordani..ö is a csatokra, orára stb allergiás volt. vagyis a fémre.

igazi kis müvész már Bencus!

Ildi!

mizujs veletek, h halad az also szint? tudod már mikor tudunk találkozni?

Jucu!

jol néz ki a sali, bár én nem rajongok értük. Tudod én inkább husmániás vagyok, mindig akkr érzem h jol laktam ha azt eszem..

Évi!
klassz a kert is, imádom a szép zöld puha füvet..sajna nálunk még odébb van a füvesités, söt talán nem is lesz. De a fák azok kárpotolnak engem is..

Képzeljétek az olvaso versenyen BONI ELSÖ HELYEZETT LETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tökre örültem neki! büszke is vagyok.. :lol: :D Gábor pedig egyre többször megy wcbe kakálni..bár elöfordulnak balesetek, mint ma is..de egyébként szol,és sikerülni is szokott.. egyre több szot mondatot mond.naprol napra okosabb!! A tesom mindkét gyerköcöm imádja és forditva is igaz..pedig még csak egy hete h belépett az életünkbe.

bocsi lányok, most megint eltünök pár napra, és azért is mert nemt udtam mindenre válaszolni..de jövök, mert hiányoztok!

puszi és szép napokat mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Itt vagyok én is csak egy kicsit elhavazódtam :lol:

Tegnap kitakarítottam a lakást :wink: (ablak sika is, vasalás is)80nm -t egy nap alatt+gazoltam is :wink:

Ma déleleött jöttek anyukámék meg a dédimama. Főztem finom ebédet :lol:
Flóra annyira várta már őket, hogy kint ült a bejáratnál a teraszon :D
Most mindenki alszik :wink: én meg pörgök ezerrel, hogy végre van itt valaki és nem vagyunk egyedül :wink: :lol: :lol:

Este grillezünk majd...

Csilla:
Persze beugorhatsz bármikor ha erre jársz!! Fürödhetne Gabi Flórával. :wink:
Örülök, hogy tesóddal ilyen jól egymásra találtatok!!!
Boninak nagy nagy gratula a versenyhez!!

Edit:
A füvünk egyik részen tök szép az udvar közepén meg jó ritka.
Egyszer csak kinől majd mindenhol. Azért is gazolom, hogy ne nyomja el a füvet azt a keveset ami van :lol:
Flórát is olyan nehéz cipelni, már nem is veszem föl csak ha nagyon nem bírja..
Máté jobban van??
látom este bulizni mész majd mesélj milyen volt :!:

Többiek:
Judit, Ildi, Móni,Jucus :arrow: mondjuk veled msn-eztünk a multkor.
Dia lassan már végez nem???

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Tényleg Gábornak ma van a szülinapja!!! :wink:

Gratulálunk!!!

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

köszönöm Judit és Évi! átadom!

Judit nem irigyellek ebben a melegben én se nagoyn dugom ki az orrom, a lakás meg jo hüvös..biztos nehezen megy ilyenkor a hangverseny, meg a proba is.
Nagyon ügyes Benci, gratulálok!

Évi!

ok sort keritünk rá egyszer..biztos jol éreznék magukat együtt egy nagy pancsi során. Pihenj is azért valamikor, mert ebbe a melegbe még rosszul leszel.

Ildi, remélem ide is fogsz irni!

pusz mkinek (azoknak is akik nem akarnak már ide irni..) :cry:

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

nyikk! :D
ilgya1

Nem is tudom hol kezdjem úgy le vagyok maradva....

Sajnos most sincs sokkal több időm,de most véletlenül mindkét gyerkőc alszik,és a Babanet is működik véletlenül,így gondoltam pótolok egy kicsit a lemaradásomból....

szóval ott tartunk,hogy kész van a felső szint és elkezdtük azt a szintet,ahol eddig laktunk. Itt is teljes átalakítás lesz a tapétázástól az újrakövezésig....a fürdőszobaszétveréstől kezdve a hálószobáig...már a követ felverték,és nemsoká rakják az újat,egésznap pakolok,ezenfelül úgyanúgy ottvan a Rékucibabó és a Dávidról se feledkezhetünk meg....anyósom sokat főz ránk,de azért van ezenkivül is ezer millió dolgom...

Azért gyereknapon rávettem apát és elmentünk kirándulni,kimentünk a Margitszigetre,tök jót sétáltunk négyesben és ettünk egy jót a Holdudvar étteremben...majd anyósékhoz is leugrottunk a telekre,már ránkfért a kikapcsólódás,ki vagyunk már ettől a nagy kupitól,és még a java hátra van.... :( na de nem szomorkodom,mert a vége a lényeg...

Képzeljétek Dávid szobatiszta lett egy pár napja. Nagyon örülök neki,mióta vágyom már erre,te jó ég. És lám a saját szobával megjött az igénye is erre....Nagyon ügyes,és hamar megszokta az új szobát. Még mindig a képek és pár lámpa hiányzik a falról,de már tényleg csak pár dologról van szó.
Éjszaka még nem vagyok olyan bátor,és teszek rá pellust,de éjjel is szól,ha kell pipilni...hurrá!!!!!!!!!!!!!!

Rékuci is növekszik szépen,ma holnap féléves lesz a drága,nagyon ügyes kiscsaj,igazi anyabarát baba. Gagyarászik naphosszat,elvan. A kajcsival küzdünk még,olyan kis válógatós!!!Ne értsetek félre még nem kap semmit az anyatejen kivül,hanem a bal cickómat nem akarja már éjjel se elfogadni,azért rafkósak vagyunk,és néha túljárunk az eszén így is,de a mellemen már látszik a különbség :oops: :cry:

Csilla,
Hú, azt hiszem most nagyon szégyellem magam,de elfeledkeztem Gabi szülinapjáról :oops: :oops: :oops: ezért útólag is kívánok neki nagyon sok boldog hosszú életet és sok boldogságot!
Gabika Isten éltessen sokáig!!!
Kép

Gratulálok én is a tesódhoz,ez tényleg nem semmi. Már te vagy a második ismerősőm,aki az iwiw-en találta meg a tesóját. :D Én is nagyon szeretem,és nem tudok elég hálás lenni a Juditnak,hogy küldött meghívót.

Persze,hogy írok ide is,csak akkor örültem,hogy van egy kis időm,és jönni akartam ide is,de már nem került sor. De azért feltaláltátok magatokat úgy látom...hihihi

Gratulálok én is Boninak!

Jucu,olyan arik az uh-s fótók,örülök,hogy megosztottad velünk. :D
ez nem kétség ez kukac a javából!Olyan kis édi arca van már most...

És az a sali,nyammmmm,kérem a receptet ,ha lehet. Nagyon rá vagyok kattanva a salikra mostanság,muszály neki állnom valami fogyókúrának,egyelőre valami diszkrétebbre gondolok,ezért ez a sali nagyon bejönne :D

Nagyon szépek a szobák,és a virágaid is mindig lenyűgőznek!

Valami ruhákat emlegettél :oops:

Évi,pedig tényleg azt hittem,hogy nálatok jártunk,de akkor a Helikopter izé lehet....
Már pénteken rám telefonáltak,hoy kész a függöny,így szombaton nem voltunk ott. :oops: de jó,hogy hívtál. :D ha ott vagyunk és akkor hívsz tutti átmentünk volna. Különben kb. 15 percnyire laksz tőlünk kocsival. :D

Nagyon szép kislány Flóra. Növesztitek a haját? :D Jól áll neki a két kis copfocska

Judit,Bencinek a kopaszság is jól áll,olyan vagány lett!
És azok a csigák.... :D :D :D
Látom apa már megint alkotott, :D szuper a kis soför!!!!És még a szerkó is motoros.... :roll: :wink:

tök jó,ahogy elmeséled a koncertet,teljesen átérezzük a dolgokat,szegény karmester bácsi! És szegény te a kínai gatyában :D :D :D

Puszika Bencike éneklős pofikájára!!!Pusz-pusz. Olyan édi lehet a hangja.

Edit,tényleg nem egyszerű mostanság ez Gyes/Gyed dolog....
De most már nem akarsz visszamenni dolgozni,gondolom én...szerintem megfogják hossszabbítani ne aggódj!

Jó lehetett a borfesztiválon,mi sajnos lemaradtunk egyről,csak a tűzijátékkor esett le,hogy aznap lehetett a borfesztivál is. :D :wink: (ja most olvasom,hogy nem volt az igazi! :evil:

Máté: fél kettő :D :D :D Dávidé is hasonló: egy,kettő és fél :D

Jó lehetett a barátnős buli Gyulán!Nem raktál végül képeket. Strandon voltatok ?

Remélem nem volt komoly Máténál ez a hasmenés,szegény.

Akartok képeket?

Rékamanó szobája:
Kép
Ideiglenesen megkapta a számítógépemet :D
Kép
egy másik szögből:
Kép
Így eljátszogat egyedül:
Kép

Függönye végül is ilyen lett:
Kép

Dávidé:
Kép
kicsit már kupis.
Kép
Kép
Kép

És ez van lent:
Kép
ez lesz a konyhám,de csak július végére ígérte az asztalos :oops:
Kép

Azért jövök,ha tudok...

Puszika:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Idi:
jó, hogy jelentkeztél!!! szupik a képek, főleg, hogy a legkisebb lakó is ott van! Dávid szobája meg nem is kupis látnád Flóráét :lol: :lol:
A Helikopter úton kehetettek szerintem, az kívül van a telepen..
Amúgy apa azt mondta bármikor szívesen átvisz hozzátok!!
Persze nem most a nagy rumli közepette majd egyszer!!
Függöny nagyon jó lett!!!

Szobatisztsághoz gratulálunk!!!!

igen növesztjük Flóra haját, talán már nem vágja le többet....

Csilla:
Azért pihentem is ám :wink:

Judit:
szupik a képek nagyon!!! Benci a vagány motoros nagyon jó!!
Koncertet nehéz lehetett kibírni, de nagyon ügyik vagytok!!!

mi az a bogyó és babóca??? a könyvre gondolsz amit a képen olvas?? A címe Anna és Peti
Anyuék meg tök simán ide értek nem is tudom mit nyafogtak össze, hogy -hogyan jönnek fel
:roll: :lol:

Változatosság kedvéért holnap de. anyósék jönnek :lol:
Itt lesznek a hétvégén.
a múlthéten jól kitakarítottam most nem kell anynira szerencsére.
Ja a gazolást befejeztük apa segített :wink: :wink: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Judit ne mondj butákat, én is itt vagyok csak sasüzemmodban esténként meg néha reggel..a kettö közt meg uton..

de ezt irtam is, amikor tudok jöövk és irok!

Ildi!

most én irigykedem, nem csak aszobák miatt! képzeld Gábor ujra vissza állt apelusra és most megint nem szol h pipilnie kell.. :cry: pedig már olyan büszke voltam rá! ettöl még az is maradok..csak nem értem az okát!

köszönöm a köszöntést átadom.. :P Megértem h most kisebb gondot is nagyobb annál , minthogy emlékezz arra h Gáborka mikor született..(itt sugom meg neked nem te vagy az egyetlen aki elfelejtette, már csak ezért se aggodj)

képzeld én is tegnap hallottam egy hasonlo szitut h iwiwen találtak egymásra a tesok! Tök jo h nem csak velem történnek ilyen csodák (számomra ez felér azzal!) amugy tettem fel képet rola, ha érdekel bárkit is.

puszi mkinek.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Előszöris a képek,bár nem azok amiket fe akartam rakni,mert azt valamiért nem engedi.Pedig a méret meg minden stimmel... :twisted: :oops:

Kép

Kép Kép Kép Kép Kép

Megjöttünk Gyuláról,Máté is nagyjából meggyógyult,láza már nincs egy pár napja de még köhög,folyik az orra és rekedt szegénykém.

Ildikó
nagyon szépek lettek a szobák!látom játékok vannak nálatok is dögivel! :lol: Strandon nem voltunk mivel Máté beteg volt,de majd legközelebb! :D A buli jól sikerült,bár szinte végig aggódtam hogy mi lehet Mátéval,sőt a barátnőm kislánya is éppen beteg volt,úgyhogy beültünk egy pizzára,beszélgettünk és időben otthon voltunk.Úgyhogy igazi nagy buli nem volt amilyet terveztünk,de tényleg ez sem sikerült rosszul.A gyes-gyed dolog megoldódott,vagyis fogok kapni ha lejár a szerződésem és esetleg nem hosszabbítják meg akkoris.Nagyon ügyi Dávid a szobatisztasággal,látod eljött ennek is az ideje. :D

Judit
Jók a képek! :lol:
Ok,várom!

Évi
Gazolás,takarítás :? Hát te sem unatkoztál! :lol:

Csilla
Gábornak boldog szülinapot!
Kép
Gratula Boninak,nagyon ügyes volt! :D

Ha valamit kihagytam bocsi,majd még jövök,csak rohanok,most megyek a genetikai tanácsadóba.... :?

edoci

Sziasztok

Hú csak győzzön az ember olvasni.....

Utólag én is .....bocsika Csilla,
NAgyon sok boldog szülinapot kívánok Gabikának,Istenke éltesse sokáig.
Kép
Látom nagyon pörögsz.Örülök ,hogy ennyi örömödet és sikert találtál a munkába:-)

Ildikó
Hát csak ámulok bámulok.Valami csodaszép szobák készültek nálatok.Igazi kis hercegnős és olyankis édes királyfis. :D
Függönyt hol vetted?Katicás nagyon tetszik?És még ilyet nem láttam.
Igen emlegettem rucikat ,ha nem túl tolakodó és persze van olyan méretem amit oda tudnék adni Rékának ha nem haragszol meg.Mert kisfiam szépen nézne ki lányos rucikban :oops:
Alsó szint is felújítás alá került?
Nem irigyellek van mit csinálnotok és az a sok meló ami ezzel jár?
Szobatisztasághoz gratula!!!! :lol:
Edó
Jók a képek.Mosolygós játszóváras és durcis fagyis nagyon tuti:-)
Írd meg mi volt genetikaiba!
Judit
Koncerthez :wink: És a képeid ismét lenyűgözőek.Átadtam Diusnak üzidet :wink:
Egy pár kép a hétvégi szülinapról
Kép Dius és Józsika meg Anyucim az ünnepelt:-)
Kép tesóm és Én/:-(/
Jah sali recept majdnem lemaradt:
Na szóval

Hozzávalók:
zacskós sali
1 zacsi mozzarella mini
1 tömlős sajt
túró 1/ kg vagy 25 dkg
paprika,pari,
hagyma
szárított sonka/bolero,de most már más a neve,vmilyen szárított az a lényeg/
só,bors,pirospaprika

Elkészítés:
Salit tálcára öntöm.Közben egy tálban kikeverem a túrót hagymával,sóval,borssal,pirospaprikával,tömlős sajttal és pici tejfölt is rakok bele ,de nem mindig.
Meglocsolom salit pici olivaolajjal,és erre kanállal túróhalmokat rakok.Ezeket a halmokat sonkával tekerem körbe mint egy rózsaszirom.Tetejére paridarabok,közé mozzarella,paprika és petruskát is szoktam rászórni.De ízlés szerint bármi tehető rá.
Szóval ennyi ......kb.15 perc az összeállítása
Jah végén egészre megint pici olivaolaj!!
Mi zsömivel ,piritóssal,kiflivel szoktuk enni ,de magába is isteni.
Jó étvégyat hozzá!!!!

[quote][/quote]

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!!

Megnyekkentem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jucus:
Jók a képek, és én is kérdem mi az a szomorú fejecske???
Ne izélj már!!

Edit:
Jól szórakoztatok, jók a képek. Máté olyan kis zsivány az ugrálóváras képen :wink: Jégkrém is csúszik látom :wink:

Judit ne parázz!!!
:wink: :lol: :lol:

Én is itt vagyok, de nálam ma olyan lassú a net, hogy azt elsem lehet mondani :cry:

Csilla:
Én most megyek és lefigyuzom a tesódat :wink:

Flórát felvették az oviba!!!

igaz nem amibe jelentkeztünk hanem egy másikba, de az sokkal jobb!!
Ma Árkádban voltunk Flórával jól elszórakoztunk. Meg Avon katalógusért mentem.
Ha kell valakinek valami akkor szóljon!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Én is megnyekkentem :D :D :D okés?
Ne viccelj már Judit............ :wink:

Nevem mellett ,hát elég carul nézek ki a képeken .Életbe se sokkal jobb :lol:

Gratula az ovifelvételhez Évi.Nem is baj ,ha ez az új ovi jobban tetszik nektek :wink: :wink:
Árkádban voltatok?Én egyedül sosem ,mert nem szeretem ,apa pedig útálja a bevásárlókat.
Így össz vissz tán 1× voltam ott. :roll:

Benci is tisztaszoba... :wink: ez aranyos...
Neki is grat. :D
Mostanság mi sem hiszem ,hogy sűrűn éttermezünk ,Gyurcsány csomag van.... :twisted:

Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Évi
Tegnap ti is az Árkádban voltatok?Mi is! :lol: Pont amikor legjobban szakadt az eső! :lol:
Örülök hogy felvették Flórát az oviba! :D

Jucu
Hú,már a 30. hét! :shock: De gyorsan telik az idő! :shock: :lol: A képek jók lettek,tényleg szép pici pocakod van! :D

Judit
Állítólag kapok,mert az külön van hogy 180 ledolgozott nap legyen,az csak abban játszik szerepet hogy mennyi is lesz.Nekem meg mindenféle képpen az eddigi szerződésbeli béremből számolják majd ki.De kell lenni 180 nap biztosított napnak is,hogy egyátalán kapja az ember,abba pedig a gyes,gyed beleszámít.
Lehet hogy egy kicsit értelmetlenül írtam le... :oops:
A szerződést meg csak remélem hogy meghosszabbítják! :oops:
Ügyi Benci is a "tisztaszobaságával!" :lol:
Ne aggódj,én is paranoiás vagyok,mert mindig azt nézem ha írok valamit senki sem reagál rá! :? :oops: :cry:

Genetika:
Hát semmi sem derüt ki végülis. :cry: Azzal kezdte hogy mindjárt megnézi a neten,aztán a gyógyszerkönyvben.Na ezen én már túl vagyok...Aztán annyit mondott (ami a könyvben is van) hogy kettőt szedhetek belőle,mert azok helyi hatásúak és nagyon kis mértékben szívódnak fel.Ezt mi már középiskolában tanúltuk... :? :roll: A Xyzalt viszont (amire kíváncsi lettem volna igazából) nem tudja,mert nincsenek róla adatok!Inkább szedjem a Claritinet,amit előző terhességem alatt,az ugyanis akkor bevált. :?
Tehát most sem vagyok előrébb mint voltam. :? :twisted:
Most már nem tudom kihez forduljak....

Szép napot mindenkinek!

edoci

Hát Edó

Megkérdezhetem a barinőm ugyanis neki is van allergia majdnem mindenre és neki lánya is az ,meg férje is.
Meg pajzsmirigyes is volt amire évek óta szedte a bogyót.
És végig terhesség alatt figyelték....

Te se légy paranoiás:-),bár néha én is az vagyok :lol:

Kép

Kép
jucu

Jucu
Előre is köszi!
Micsoda egy paranoiás társaság! :lol: :lol: :lol:

edoci

Kép parások!

Csatlakozhatom a klubbhoz?Én is sokszor vagyok para.....

Most készülök megcsinálni Jucus saliját :D
Dávidot elvitték anyósómék három napra,de már most hiányzik :(

Évi,majd csak összehozzuk :D
Ügyes vagy a takarítással,jöhetsz ide is :wink:

Csilla,sajnálom hogy Gabi visszaszokott,de ne aggódj,ő még csak most töltötte a kettőt,nincs lemaradva,bezzeg mi.....

Jucu,köszi a receptet,és szerintem is jól nézel ki. De hol a pocakod? :wink: :oops: Tesód jó fejnek látszik,biztos jókat buliztok együtt.
Anyukád meg olyan fiatalos,nem is gondolná az ember,hogy ekkora unokája van,mint Dius és a Józsika.

A ruhákat köszi elfogadom,nem tudom mikor találkozunk végre.

A függönyt a Kikában vettem.A 17. ker.be varrattam meg Éviéknél.(mármint közel hozzájuk.

Judit,te kis paranoiás :D fellendítetted a topikot! Puszika!
Az étterem a sziget másik oldalán van nem a szökőkútnál,hanem a Palatinus környékén.A hotel parkolójában parkoltunk és onnan átsétáltunk a sziget másik oldalára. Tök jó volt. Gondoltam rátok!

Tök jó ez az oldal,igaz csak rákatintottam,de majd regizek is valamikor. :D

Edit,ismét jó képeket csináltál. Az a jégkrém nagyobb,mint Máté maga. :D :D :D
Hú,de bátran ül a lovon...szerintem Dávid félne ráülni egyedül.
Itt is volt kint a gyereknapon ilyen lehetőség,de nem akart egyáltalán ráülni,igaz nem is kérdeztük tőle,de látta a gyerekeket.
Az a kis huncut mosoly,hát ennivaló nagyon. Az ugrálóvár nem rendeltetészerű használata :wink: a miénk már kipurcant :cry:

Nem igaz már megint órákig tudtam irni ezt a keveset...sali sehol
pedig Dávid sincs itthon.
Réka ma alvássztrájkot tart,és csak engem akar...

na pusz még jövök...ha kihagytam volna valamit

ildikó, a félkezes
ilgya1

Kép

edoci

Nem lett olyan jó a kép,csak gondoltam felrakom... :oops:

edoci

Jajj,de ari. :D :D :D

mint egy kis kofa! :wink:

Miért van rajta borostyánkőlánc? :oops:
ilgya1

úgy látszik mindig az van legfelül,aki nem is akar :oops: bocsi Judit! :oops:
ilgya1

Ildikó
A borostyánkő jó a fogzásra,alvásra,gyulladásokra,hasfájásra,stb.Mi főleg az alvás miatt vettük neki.Részben bevált.

Judit
Az cseresznye!!! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

edoci

Edit,azt tudtam,hogy fogzásra jó :D de hogy ennyi mindenre azt nem.:shock: azt hogy érted hogy részben bevált?
És hogy hogy nem alszik jól Máté? Mit csinál,ha felkel?
Amúgy tényleg ari! Ja és látszik,hogy cseresznye :D

Judit,jó lenne :D mármint,ha lekerülnék felülről.
Végül is egyet tehetünk minél gyorsabban megtöltjük az oldalt. :D :D :D

Hajrá csajok elő a tapétázó készleteket! :D

Kép

Ildikó
ilgya1

TAPÉTA:

Ildikó a kedvedért,hogy teljen az oldal!

Kép

edoci

Kép

Kép

Kép
jucu

Kép
ilgya1

Kép csak h teljen az oldal..bocsika, irok majd..remélem nem fogtok nagyon megharugni rám..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csajok Kép

Nagy a pangás!

Szobatisztaság- Dávid és Benci nagyon ügyes,Máté visszafele fejlődik,lassan 4 hónapos "szobatisztaság" után 3 napja totál bepisil.Egyszer sem szólt.Nem tudom mi ez a visszaesés! :oops: :( Bár éppen most ígérte meg hogy szólni fog! :?

Judit: én kb 2 hét száraz éjszaka után próbáltam levenni róla a pelust.Azért van hogy az éjszaka megtréfál.De szerintem ez belefér.

Ildikó:én is amikor láttam a lovakat csak viccből kérdeztem meg Mátét hogy fel aka-e ülni.Meglepetésemre azt mondta hogy igen! :lol: Az első körnél ment mellette a párom,aztán már le sem akart szállni. :lol: Úgyhogy utána már egyedül ment. :D
Részben bevált azt jelenti hogy amikor a nyakába akasztottuk a láncot kb egy hét után tényleg nem nyálzott annyira és jobban is aludt.De mostanában megint folyik a nyála,pedig már nem jön foga.Betegségek is enyhébben zajlanak,nem nyűglődik annyit .Alvás:vergődik egész éjszaka,feláll,nekiindul,lefekszik a lábunkhoz vagy éppen a fejünkre,stb...

Szombaton elintéztük az esküvői meghívókat! :D
Vasárnap pedig átrendeztük az egyik szobát,vagyis Mátéét.Ugyanis úgy döntöttünk hogy most már külön a helye.Átpakoltuk a szekrényeket,ágyakat,stb.Jó nagy munka volt,pedig csak egy szoba! :lol:
Este ott is aludt Máté a saját ágyában,hajnali 4-kor kellett odamennem hozzá,vissza is aludt,de ahogy vissza akartam menni a helyemre nem engedett.Egy ideig még nyomorogtam vele,aztán gondoltam odaviszem magunkhoz.Akkor meg azt mondta ne vigyem,jó neki a saját ágyába! :lol: Úgyhogy nyomorogtam vele tovább. :lol: Elsőre nem is rossz! :lol:
Én meg tegnap este óta majd meg fulladok,régen éreztem magam ilyen szarul.Délelőtt voltam dokinál,kaptam gyogyit. :cry: Csak hogy semmi se menjen simán. :cry:

Csilla
Jó munkát! :wink: (csak mert nem érsz rá írni szerintem senki sem haragszik :wink: )

Évi ???? HAHÓ! :?:

Jucu???

Kép

edoci

Hello!
Vagyok ezentúl. Sok minden történt,mióta nem írtam, de igyekeztem folyamatosan olvasni. 8)

Ildi,
klasszak lettek a szobák, tényleg nagyon eltaláltátok őket. 8) És nagyon ügyes Dávid, hogy szobatiszta!!!! 8)
Isteni az a bordós-narancsos színkombináció. 8)
Nehéz lehet két pici gyerekkel a rumli, az átalakítások, és ugye most már a meleg....
Nem irigyellekk a cici-válogatás miatt, nálunk is volt ilyen az elején még, aztán becsaptam Tökit és visszaállt a rend. 8) De nekünk még akkor nagyon pici volt Gabi... :oops: Hát kitartás!!!! :wink:

Edit,
ügyi Máté, igazi kicsi huszár azon a pacin. :wink: :lol:
Látom Ő is el tudja dönteni az ugrálóvárat. :lol: Nálunk is megtenné Gabi, de pici a szoba, betettem a várat a legvégébe, mellé metracokat támasztottam a falnak, és így eddig nem jött össze neki... :oops:
Átjár egy kislány a bartánője 8) anyukástúl, na a két gyerek mit össze gyilkolja, annyira élvezik!! :lol: Édesek. :lol:
Allergiára nekem pocaklakó mellett a VENTOLIN EVOHALER inhalációs aeroszol-t adták,mást nem javasoltak... ezt is úgy írta fel a doki, hogy én mondtam minek nézzen utána a nagy könyvben... :lol: ...azért elég gáz, hogy ennyire tudatlanok a dokik. Ja, én fuldokolni szoktam, szóval arra kaptam.

Judit,
dehogy írtod ki a népet!!!! :lol: :lol: Ugyan már.... inkább feldobod!!!!! :wink: Szerintem a jó idő miatt mindenki erre-arra, ezért nincs forgalom a neten. Én se nagyon kapcsolom be a gépet, mert nem vagyunk itthon, ha meg igen, akkor olyan meleg van, hogy a géppel nem akarok még jobban befűteni. :oops:
Édes Benci, nagyon jók a képeitek, és én még nem is láttam ilyen rövid hajjal. Így is olyan kis pofás :lol: kölök!!!!! 8)
És nagyon ügyes vagy, hogy le tudtad kapni a mókust. anyit lát az ember a szigeten, de lefényképezni tényleg nagyon nehéz. :? Nekünk még nem sikerült. :oops:
És a csiga is jól sikerült!!!! 8) Ja, és a teknőcös képek is!!!!!! :lol:

Évi,
helyes Flóra a copfokkal!!!! 8) Reméljük most már tényleg nem vágja le a haját. :oops: Dugd el az összes ollót!!!!! :lol:
Tettél fel képet magadról, úgy emlékszem (május 4 :oops: ) :oops: a frizura miatt, sötétebb lett a hajad...jól áll 8) .... 8) 8)
Klassz hogy nari a házatok 8) olyan mediterrán.... 8) imádom!!!

Jucu,
nálatok is látom volt egy kis átalakítás. Nagyon tetszik az az autós bordű... 8) .. és Dius szobája is annyira világos, kellemes, nem zsúfolt, tiszta, mint egy kislány... nagyon eltaláltátok!!! 8) A nappali is szép, kis diszkrét a halványsárga. 8) Uh, nagyon tatszik!!!!!!
Mindig olyan guszta kajákat csinálsz... hmmm. az ember kedvet kap!!! :wink:

Csilla,
remélem megy a bolt!!! Nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön!!! :wink:
Olyan szép, hosszú a hajad, és olyan jól áll, főleg az a kép tetszik, mikor olyan loknis. :D Gábor nagyon édes!!! Remélem megkaptad a szülinapi üdvözletem. :wink:
Jó volt telefonon beszélni veled!!!! :D És most már összehozhetju ka talit. Bármikor!!! 8) Szóval egyeztessünk mailben, ok???? :wink:

:D most pedig, ha Gabi engedi, picit írok magunkról.... :roll: Eddig nagyon jó fiú, elvan a cumijával....
Hát levizsgáztam, nem volt könnyű és 3-3 lett, de nem érdekel, a fő hogy van még egy szakmám. :lol: ...azt kész!!! :)
most próbálom utolérni magam, nagytakarítások, függönymosás, Gabi szobáját át akarom rendezni, ruhákat átválogatni, ilyenek.
A terasz áll, nem haladunk vele, nem részletezem miért, a szokásos... :cry: de a lépcsőt lehet használni, és ez a fő :wink:
Én nem fogytam azóta sem, maradt a 10 kiló + :( ... nem tudom még meddig ,pedig annyit mozgok, hogy ihaj, persze lehet nem kéne este kajálnom... :lol: .. akkor biztos jobban peregnének a kilók!!! :lol: :lol: Szörnyű milyen falánk vagyok!!! :lol: :oops: :oops: :lol:

Gabinak kijött 2 szemfoga és 1/2-1/2 rágója 8) , most jön fölül a két szemfog 8) így se éjjel se nappal nem unatkozom. :lol:
A hisztik enyhültek, kb fele arányban 8) ... lényegesen könnyebb most már. 8)
Próbálom pelus nélkül napközben, mivel nem akarom, hogy bepáljon a kis sejhaja, hát, olyan mint a kiskutya, hol itt egy tócsa, hol ott... :lol: egyenlőre nem akar bilizni, én próbálkozom, szépen, nem erőltetem, hát majd lesz vhogy. :wink: :roll:
A cumira a nagy fogzás alatt visszaszoktunk :? pedig már csak ébredéshez meg elalváshoz kellett, erre ez van... :? Hát mindegy, ezzel se erőlködöm, majd magától elhagyja egyszer csak. Viszont imád pohárból inni 8) nagyfiúsan, így többször is így itatom, meg van hogy már egyedül is megy neki csöpi nélkül 8) .
Egyedül eszik sokszor, nagyon ügyes már, nem engedi hogy segítsek, akkor megy a balhé, így hagyom a kis malacomat :lol:

ÚÚÚ mennem kell, éhesek vagyunk. Jövök még. Puszi

Kép
dianab

Sziasztok!!

Itt vagyok én is!!

Csak a hétvégén vendégek voltak.Tegnap meg nem volt kedvem semmihez

Jucus:
Ne viccelj már, hogy carul nézel ki!!! Én láttalak élőben is nem vagy te csúnya!!
Árkádban én sem egyedül voltam hanem Flórával:) Már partner a vásárlasokhoz:)
Mindent megnéz főleg a nyakláncokat hajcsatokat stb.. Aranyos nagyon:)
Étterembe mi se járunk!

Edit:
Mi éppen hazaértünk az eső elött.Legközelebb találkozhatnánk is!
Máté aranyos a fülbevallókkal!
Ügyik vagytok, hogy átpakoltátok Mátét:) Hamar megszokja majd a kiskuckóját!

Ildi:
Takarítás amilyen gyorsan ment a múlthéten most olyan lassan megy:) Levagyok lassulva mint a csiga:)

Jók a tapéták nagyon!!

A hétvégén itt voltak anyósék.már pénteken jöttek.
Elhozták a hinta ágyunkat, flóra csúzdáját. Flóra kompresszort is hozatott, hogy feltudjuk fújni az ugrálóvárat.
Szombaton Veresegyházán voltunk a maci parkban.Nagyon jó volt!
Este grilleltünk megint.:) Átjöttek a sógórnőmék is kajálni meg inni:))

Dia:
Most látom , hogy előkerültél!!:)
Én is ventolin sprét fújhattam terhesség alatt, szintén fulladni szoktam mint te.
Örülök, hogy jól vagytok, hogy Gabi milyen sokmindent tud már egyedül.
cumit meg majd elhagyja ne aggódj!
igen tettem fel a hajamról képet május elején.Sötétebb lett, de most készülök világosítani és csikokat rakni bele.

Csilla:
Te laksz Isaszegen ugye? Mindig elfelejtem :oops:
Arra mentünk a Macikhoz. Szép kis hely nagyon!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!
Itt vagyok megint. Egy-két kép Gabiról:
Kép
Kép
Kép

Kép
dianab

Szia Évi!!! :wink:
Jaj, nem is írtam, hogy klassz, hogy felvették Flórát oviba. Ott is van beszoktatás? :oops: Mer én nem tom, nem értek hozzá. :oops:

Gabi is megy bölcsibe, felvették, elvileg november közepétől kezdjük, mivel a gyed-em december közepén jár le.
Beszéltem a főnöknőmmel is, azt mondta, akkor megyek vissza amikor akarok és olyan papírt ír, amilyet akarok, mármint foglalkoztatóit. 8) Tök jó. 8) Nagyon rendes.
A Bah-csomóponthoz költözött az iroda, egy élmény lesz, de legalább visszamehetek, így nem nyavajgok. :wink:
Képzeljétek, a melóhelyemen a helyettesem a vesztét érzi és most elkezdte szivatni a többieket, borzalmasan utálatos és hatalmaskodik fölöttük. :x Pedig megmondta a főnöknőm, hogy senkinek se kell mennie miattam, mert akar még + munkákat, szóval mindenkinek meg lesz a maga feladata. De a csaj parázik és hülyeségeket csinál. Nagyon rossz benn a hangulat, és eléggé elszomorít, hogy ezt kell hallanom. :cry: A többiek alig várják, hogy menjek, mert hogy én tuti helyrerakom. :? Hát... nem egészen így képzelem a visszatérést.... remélem, addigra helyreáll a béke és nyugi lesz...

Szombaton otp-s szuper buli lesz a nagycsarnokban, utána este 19:30-tól színházba megyek, a Tháliába. 8) Hmmm... már alig várom! Ezer éve nem voltam és nagyon nagyon szerettem volna már...
Kép

Kép
dianab

Sziasztok!

Egy kis Offtopic:
Én egy másik topicban szoktam irogatni, de most szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy nyaralási lehetőséget.
A képen látott nyralóban apartmanok kiadók. Tihanyban van, nagyon szép helyen a strandtól 50 méterre. Anyósomék adják ki. Ha valakit érdekel mail-ben írok többet is.

Kép

Nicol
francsek@chello.hu

Kép
[/url]
fnikol

Hahó csajócák

Ovastalak titeket ,de most nem válaszolok egyesével mert pihi van.Tegnap óta nagyon görcsölök és keményedik a pocóm.Ma doki este ha nincs változás.Cóval majd jövök ,csak most pihi van.
pusz

Kép

Kép
jucu

Kép

Jucu

Kép

Dia
De jó hogy írtál!Gratulálok a vizsgáidhoz és az új szakmádhoz!
Kép

Nagyot nőtt Gabi,tiszta nagyfiús! :lol: És milyen ügyi! :D
Fogzáshoz kitartást,majdcsak kibújnak! :wink:

Évi
Maciparkról képek?
Biztos jó lehetett,mi még nem jártunk ott.
Egy Árkádos taliba benne vagyok! :lol:
Hinta,ugrálóvár,csúzda.... tiszta élménypark van nálatok! :lol:
Kép

Máté azóta is az ágyikójában alszik,északa ha felébred nem is akar közénk jönni,hanem nekem kell odafeküdnöm mellé.Hát,az összes porcikám fáj már. :? Remélem nem sokáig kell odavándorolnom éjszaka. :roll:
Raknék fel képet,de nyomába sem ér azoknak amiket mostanában felraktatok szobaképeket :oops: ,mert pl szekrényeket még nem cseréltünk,képek hiányoznak a falról....stb. :oops:

Na megyek,hétvégén megyünk lagziba és kreálok valami ajándékot.Vagyis pénzt adunk,csak olyan uncsi már borítékba adni....

Szép napot mindenkinek!

edoci

Hello!

Jucu,
akkor pihizz, remélem minden ok lesz nálatok!!!!!! :o

Edit,
majd megírod milyen ötleted van hogy a pénzt hogy mibe rakjátok??? :oops: Mert tényleg uncsi a boríték csak úgy, és jól jönne vmi jópofa csomagolás. :wink: Igaz nekünk jövőre kell menni esküvőre... :lol:

Én most a színházon vagyok elgondolkodva, hogy mit vegyek majd fel. Új göncre nincs pénz, meg tényleg van bőven rucim :lol: , úgyhogy nem is kellene újat vennem, csak akkor is dilemma... :oops: már ezer éve nem voltam színházban... :oops:

Gabiról még képek:
Kép Kép

Kép
dianab

Kép

Kép
dianab

Sziasztok!

jaj Jucu,ne ijeszgess!Tessék pihenni! Vajon mitől van? :cry:

Szia Dia!
De jó,hogy jelentkeztél....
Gratula a hármasokhoz,hiidd el ez is szép eredmény,gyerkőc,férj,meg háztartás mellett.
Nagyot nőtt Gabika,tiszta anyja :wink: tökre hasonlít rád szerintem :D
Tök jó,hogy visszavesznek a munkahelyedre.és mi van ketteske projekttel :?: :D

Évi,tényleg nem fényképeztél a Medve farmon?
Hú micsoda jó dolga van Flórának,nagyon ari lehet.

Edit,tök szupi képekkel tapétáztál.....
Jaj ne izélj már,rakjál fel nyugodtan képet,nem azt fogjuk nézni :? :D
Szerencsére Dávid is eddig jól bírja a szobáját,csak én is úgy vagyok ,mint te,görnyednem kell sokszor mellette :?
ja és ne felejtsd el felrakni,hogy mit kreáltál :D olyan ügyik vagytok,hogy ilyen kreatívak vagytok,én tiszta béna vagyok! :oops:

Árkádba én is benevezek :D :D :D

ezt elküldöm....
ilgya1

Sziasztok!!

Dia:
Nagyon jók a képek! jó nagy fiú lett Gabiból mióta láttam:)
Színház bíztos jó lesz! Melóhelyre tök jó, hogy vissza mehetsz.

Jucus:
Vigyázz magadra nagyon!!! Pihenj sokat!!!!!!!!!!

Edit:
Ok akkor Árkádban tali egyszer:)
Ja tiszta vidámpark:)
Ügyi Máté, hogy az ágyikójában szunyál!! Remélem hamar megszokja és nem kell ott aludnod.
(Nekem sokáig át kellett mennem) kb 1 éve nem kell nyomorognom, mert átjön:):)

Kiváncsi vagyok mit kreálsz a legziba!!! Mi is megyünk nemsokára kikell ötölnöm valami jót.

Ildi:
Akkor veled is Árkád tali!!!

Jöjjenek a macik:)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

és végül pár családi fotó:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Évi,
helyes Flóra a farmer-ruciban. :wink: És a macik!!!!!!!! :oops: 8) Nekem a maci a kedvenc állatom, és az alvósom is maci volt. És persze Gabit is macinak hívom... :lol: Klasszak lettek a képek nagyon!!!!! És nagyon helyesek vagytok hármasban!!!! :lol:

Ildi,
hááát... ez a saját ágy, saját szoba téma :oops: :oops: .. nekünk mégm indig nem megy. :lol: És rájöttem, hogy én is hibás vagyok, mert annyira szeretem, mikor Gabi ott szuszog mellettem, imádom egyszerűen!!! :oops: :oops: Pedig tudom, hogy nem egészséges, meg hogy el kell picit így szakadnia, de még nem merem visszatenni a szobájába. Arra gondoltam, ha kijönnek a fogai... de megint elindult egy rágó, így ha azt várom, sose lesz áttéve :lol: .
a vizsgáknál meg én is ezzel nyugtatgatom magam. :lol: Pedig elég maximalista vagyok. :wink: De tényleg jó ez így is. :wink:

Na megyek, mert töki megfürdött, most visszakerült hozzám, apa pancsizik.

Jó éjt, puszi

Kép
dianab

Na megint itt!

Dia
Jók a képek!Máténak is van ilyesmi kék-narancssárga szerkója! :lol:
Mind megeszi Gabi ami a tányérjába van?Mert akkor nagyon ügyi! :wink:
Én is imádom ha Máté ott bújik az éjszaka és érzem magam mellett,a páromnak is nagyon hiányzik hogy nincs ott,mondta is hogy nem tud aludni :lol: ,hiszen eddig két és fél évig ott volt!De hát a gyerek nő,az ágy meg szűkül! :lol:

Évi
Tényleg jó lehetett a maciknál!Helyes Flóra a copfokkal! És jajj de szereti az apukáját.... :lol: .....a fakanál is jól áll a kezében... :lol:

Ildikó
Még egy benevező az Árkádba? :lol: Remélem össze is tudjuk majd hozni! :lol: Igyekszem tapétázni,csak aztán nehogy te legyél a köv. lap tetején! :lol:
Dehogy vagy béna :evil: , egyébként én is a netről szedtem az ötletet!

Remélem tényleg hamar megszokja Máté a helyét,mert még egy nap és a falnak megyek ha nem alszom ki magam... :? :wink: Pláne ha itt kukulok a gép előtt ilyenkor! :roll:

Felrakom majd a képet arról amit kreáltam,egyenlőre félkész,még egy pár dolgot be kell szereznem.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

edoci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?