Hello!
Vagyok ezentúl. Sok minden történt,mióta nem írtam, de igyekeztem folyamatosan olvasni.
Ildi,
klasszak lettek a szobák, tényleg nagyon eltaláltátok őket.
És nagyon ügyes Dávid, hogy szobatiszta!!!!
Isteni az a bordós-narancsos színkombináció.
Nehéz lehet két pici gyerekkel a rumli, az átalakítások, és ugye most már a meleg....
Nem irigyellekk a cici-válogatás miatt, nálunk is volt ilyen az elején még, aztán becsaptam Tökit és visszaállt a rend.
De nekünk még akkor nagyon pici volt Gabi...
Hát kitartás!!!!
Edit,
ügyi Máté, igazi kicsi huszár azon a pacin.
Látom Ő is el tudja dönteni az ugrálóvárat.
Nálunk is megtenné Gabi, de pici a szoba, betettem a várat a legvégébe, mellé metracokat támasztottam a falnak, és így eddig nem jött össze neki...
Átjár egy kislány a bartánője
anyukástúl, na a két gyerek mit össze gyilkolja, annyira élvezik!!
Édesek.
Allergiára nekem pocaklakó mellett a VENTOLIN EVOHALER inhalációs aeroszol-t adták,mást nem javasoltak... ezt is úgy írta fel a doki, hogy én mondtam minek nézzen utána a nagy könyvben...
...azért elég gáz, hogy ennyire tudatlanok a dokik. Ja, én fuldokolni szoktam, szóval arra kaptam.
Judit,
dehogy írtod ki a népet!!!!
Ugyan már.... inkább feldobod!!!!!
Szerintem a jó idő miatt mindenki erre-arra, ezért nincs forgalom a neten. Én se nagyon kapcsolom be a gépet, mert nem vagyunk itthon, ha meg igen, akkor olyan meleg van, hogy a géppel nem akarok még jobban befűteni.
Édes Benci, nagyon jók a képeitek, és én még nem is láttam ilyen rövid hajjal. Így is olyan kis pofás
kölök!!!!!
És nagyon ügyes vagy, hogy le tudtad kapni a mókust. anyit lát az ember a szigeten, de lefényképezni tényleg nagyon nehéz.
Nekünk még nem sikerült.
És a csiga is jól sikerült!!!!
Ja, és a teknőcös képek is!!!!!!
Évi,
helyes Flóra a copfokkal!!!!
Reméljük most már tényleg nem vágja le a haját.
Dugd el az összes ollót!!!!!
Tettél fel képet magadról, úgy emlékszem (május 4
)
a frizura miatt, sötétebb lett a hajad...jól áll
....
Klassz hogy nari a házatok
olyan mediterrán....
imádom!!!
Jucu,
nálatok is látom volt egy kis átalakítás. Nagyon tetszik az az autós bordű...
.. és Dius szobája is annyira világos, kellemes, nem zsúfolt, tiszta, mint egy kislány... nagyon eltaláltátok!!!
A nappali is szép, kis diszkrét a halványsárga.
Uh, nagyon tatszik!!!!!!
Mindig olyan guszta kajákat csinálsz... hmmm. az ember kedvet kap!!!
Csilla,
remélem megy a bolt!!! Nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön!!!
Olyan szép, hosszú a hajad, és olyan jól áll, főleg az a kép tetszik, mikor olyan loknis.
Gábor nagyon édes!!! Remélem megkaptad a szülinapi üdvözletem.
Jó volt telefonon beszélni veled!!!!
És most már összehozhetju ka talit. Bármikor!!!
Szóval egyeztessünk mailben, ok????
most pedig, ha Gabi engedi, picit írok magunkról....
Eddig nagyon jó fiú, elvan a cumijával....
Hát levizsgáztam, nem volt könnyű és 3-3 lett, de nem érdekel, a fő hogy van még egy szakmám.
...azt kész!!!
most próbálom utolérni magam, nagytakarítások, függönymosás, Gabi szobáját át akarom rendezni, ruhákat átválogatni, ilyenek.
A terasz áll, nem haladunk vele, nem részletezem miért, a szokásos...
de a lépcsőt lehet használni, és ez a fő
Én nem fogytam azóta sem, maradt a 10 kiló +
... nem tudom még meddig ,pedig annyit mozgok, hogy ihaj, persze lehet nem kéne este kajálnom...
.. akkor biztos jobban peregnének a kilók!!!
Szörnyű milyen falánk vagyok!!!
Gabinak kijött 2 szemfoga és 1/2-1/2 rágója
, most jön fölül a két szemfog
így se éjjel se nappal nem unatkozom.
A hisztik enyhültek, kb fele arányban
... lényegesen könnyebb most már.
Próbálom pelus nélkül napközben, mivel nem akarom, hogy bepáljon a kis sejhaja, hát, olyan mint a kiskutya, hol itt egy tócsa, hol ott...
egyenlőre nem akar bilizni, én próbálkozom, szépen, nem erőltetem, hát majd lesz vhogy.
A cumira a nagy fogzás alatt visszaszoktunk
pedig már csak ébredéshez meg elalváshoz kellett, erre ez van...
Hát mindegy, ezzel se erőlködöm, majd magától elhagyja egyszer csak. Viszont imád pohárból inni
nagyfiúsan, így többször is így itatom, meg van hogy már egyedül is megy neki csöpi nélkül
.
Egyedül eszik sokszor, nagyon ügyes már, nem engedi hogy segítsek, akkor megy a balhé, így hagyom a kis malacomat
ÚÚÚ mennem kell, éhesek vagyunk. Jövök még. Puszi