Sziasztok!
Lidke,
Köszi a tippeket
Igazán leleményes a csalásod
Nancsika,
Ti jó gyorsan elintéztétek.
Nálunk ez már nem ilyen egyszerű, az eljegyzés is elég érdekes volt
Apa Németországba ment kiküldetésre 11 hónapra és az első hazajövetelére meglepit akartam neki szerezni. Már rég nyúzott egy köldökpiercingért amit én nagyon nem akartam, de aztán úgy gondoltam, hogy 10 évnyi szerelem után már csak megérdemel ennyit
Egy hétig jártam a kozmetikusomhoz, hogy megbarátkozzak a tűvel, de végül megtettem
Este beszéltünk telefonon és nem bírtam magamban tartani, elkotyogtam neki, mit tettem, ő pedig megkérdezte, hogy mit kérek cserébe
Nem voltam szégyenlős, közöltem, hogy jegygyűrűt, mert "HA NEKEM FÁJT, AKKOR FÁJJON NEKI IS"
Legnagyobb meglepetésemre azt mondta, hogy válasszam ki a gyűrűket, mert ő szombat reggel érkezik és csak arra lesz időnk, hogy megvegyük. Én kiválasztottam, szombaton zárás előtt 5 perccel kiderült, hogy nincs a méretünkben. Gyorsan választott ő egy másik párat, pont jó volt, felhúztuk és kész.
Tehát igazából akkor is én kértem meg a kezét
A család meg kiakadt, hogy mi semmit sem tudunk úgy csinálni, mint a normális emberek.
Bíztak benne, hogy majd a gyerek előtt összeházasodunk, de nem jött be
Kicsit még puhítom, aztán ha nem adja be a derekát, megpróbálom újabb 3 év múlva