Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Edina!
Én egyszer már voltam férjnél, akkor megkérték a kezem. Attilával már nem vágytam romantikára e téren. Már egy éve együtt éltünk, mikor megelégeltem, hogy még nem kért meg. Leültem vele beszélni, és mondtam neki, hogy én nem egy laza együttélésre vágyom, úgyhogy kap egy hónap gondolkodási időt, addig nem is fogom szóba hozni, utána viszont nyilatkozzon, hogy mit akar, mert ha nem egyre vágyunk, akkor ne húzzuk egymás idejét. Mondta hogy jó, és két hét múlva megkérte a kezem. :D Persze ez gyerekkel már nem ilyen egyszerű, akkor már nem ugrálhat az ember. :roll:
Anyum amikor Apum külföldre utazott, mondta neki, hogy a személyi igazolványt nem szabad kivinni, csak az útlevelet. El is tette a személyijét, elballagott bejelentkezni, és mikor Apum hazajött, közölte vele, hogy július 18-án lesz az esküvőjük. :D
A nővérem férjének a szüleit hívták meg magukhoz Anyumék, mikor már évek óta együtt voltak, és tőlük kérdezték meg, hogy komolyak-e a fiúk szándékai a kislányukkal? Ők mondták, hogy természetesen, innen már csak egy lépés volt az eljegyzés kitűzése.
Más most nem jut eszembe, de szerintem csak határozottan! Mondd meg, hogy neked ez hiányzik, és te szükségesnek érzed, hogy felvállaljon hivatalosan is.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok :)
Livi :)
Örülök, hogy jelentkeztél :)
Tüncike nagyon szép nagyjány lett :) Gratula a keresztelőhöz :)

Lidke :)
Nem kell visszamennünk csak, ha valami gond van. A mellkasa miatt azért figyelgetni kell, de lényegében egyenlőre nincs mit tenni.
Nagyon tetszenek az ötleteid férfiak megkérésére :lol: :lol: :lol:

Era :)
Nagyon helyes Martin :) Remélem holnap veletek is találkozunk :)
Nagyon klassz, hogy ilyen gyerekszerető kicsi fiad van :D Fel van adva a lecke, a kistesónak lánynak kell lennie :wink:

Mamacka :)
Örülök, hogy ilyen jól sikerült az évfordulótok :)
A képek nagyon jók :D Szenzációs a denevér és a bogátka :D

Edina :)
Gratula Kiseszti elindulásához :D
Jópofa lehetett, ahogy apa kezét megkérted :lol:

Meli :)
Nagyon kis édike Bogi baba :D

Edit :)
Reggel megyünk értetek :wink:

Csajok, akkor holnap talizunk :D

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Júj, lánykéréses :)
Miénk is izgalmas volt :) Márciusban ismertem meg Gabit, április volt, amikor hozzám költözött az albiba. Augusztus végén Balatonfüredre mentünk nyaralni, amikor már Alex a pociban volt. Egyik délután csak úgy megkérdeztem, h majd azért elvesz, így, h jön a kismanó? Mondta, persze. Füredről elindultunk autókázni, „átugrottunk” Veszprémbe a tecsóba :D Ott az egyik ékszerüzletbe bementünk, és vettünk gyűrűt. :oops: Majd elindultunk visszafelé Füredre. Útközben láttunk Csopak határában egy helyes kis csárdát, ott jól meg is álltunk. Bementünk vacsizni, és ott húztuk fel a gyűrűket. Majd telefonáltam a szüleimnek, h menyasszony vagyok. :D. Aztán ugye vettük a lakást, és a hitelhez kellett, h házasok legyünk, így decemberben gyorsan el is vett. :D

Nya, megyek szunya.

Tünde, holnap mi is érkezünk a szuri után, ha eltévedek, akkor csörgök! ;)

Kép

Kép
nancsika

Era!
Csajozós Martin nem semmi! Én biztos hót féltékeny lennék az én kis szerelmre! Új séró jó nagyon! Fodrász csinálta?

Meli!
Hát, akkor marad a levelezés egyelőre. :wink:
Miért nem vagy nyugodt járás ügyben?
Boglárka nagyon szép a kisruhákban!

Edina!
El is felejtettem gratulálni az elinduláshoz!!! :oops: Fantasztikus, hogy így kapásból jár Eszti! Jövő héten már futóversenyre is benevezhet! :D

Anna!
Kicsi a világ! Pénteki és keddi napon van az a nagynénéd, akihez járunk. Kicsi koromban még a hajamat is ő fonta be a fotóhoz koszorúba. :D

Annácska!
:D :D :D Örülök, hogy ennyire okés minden! :D :D :D

Nancsika!
Nem rossz a sztori! Mi az Auchan ékszerszigetében vettük a gyűrűt, akciósan! :D Egyébként csináltatni kellett volna, mert Attila mindenképp görög mintásat akart.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Mamacka!
Képek nagyon jók!!! Jöttök ti is holnap?

Tünde!
Előre is köszi! Ott leszünk elől!

Lidke
KépKép
kövecske

Hello!

Jó bulit mára!!!!!!!!!!!! Kár, hogy mi lemaradunk.... :( Na majd egyszer. Hozzatok sok képet!

Mamacka,
nagyon jók a képek. Áron olyan édes, nagyfius lett. Köszi az ajánlást, a skanzen tényleg jó. Gratula a házassági évfordulóhoz!
Medike,
köszi a köszöntést. Gratula Esztinek az elinduláshoz!
Meli,
tündéri Bogi baba. Nagyon hasonlít rád!Szerintem se baj, hogy nem jár még egyedül. De értem, hogy aggódsz.
Livi,
gratula a keresztelőhöz. Tünci igazi nagylány lett. Csini. :)
Anita,
mi ujs? Pancsoltok? Vagy tanulsz?
Anna.
megy a pü.

Lidi tegnap már pancsolt az erkélyen a kis medencéjében. Nagyon élvezte. :D :D

Puszi. Szép napot!
angi79

huhh, Csajok, itt vétek kihagyni 2-3 napot, rengeteget írtatok!!! :)

Most értem a végére, de nem jegyzeteltem, mert Dorka már naggyon régóta alszik - nemtom mi lelte :shock: - szal bármikor várható az ébredés...

Viszon megnéztem minden képet, és megint csak csodálatos minden Baba!! :)

Jobbulást kívánok minden betegeskedőnek és hatalmas gratula az évfordulókhoz!! :)

(na, most már rúgja a kiságyat...)

Itt is szuper jó idő volt/van, tegnap pancsoltunk is kint az udvaron. Végre sikerült feltenni a gépre a fényképésznél készült képeket, megmutizom nektek.

Du-i alvásnál próbálok ideérni megint!!

Sziasztok!!

http://www.enfio.com/?p=showalbum&album ... rt&uid=193

KépKép
viol81

Sziasztok!

Lidke,
Köszi a tippeket :D Igazán leleményes a csalásod :lol:

Nancsika,
Ti jó gyorsan elintéztétek.

Nálunk ez már nem ilyen egyszerű, az eljegyzés is elég érdekes volt :D
Apa Németországba ment kiküldetésre 11 hónapra és az első hazajövetelére meglepit akartam neki szerezni. Már rég nyúzott egy köldökpiercingért amit én nagyon nem akartam, de aztán úgy gondoltam, hogy 10 évnyi szerelem után már csak megérdemel ennyit :wink:
Egy hétig jártam a kozmetikusomhoz, hogy megbarátkozzak a tűvel, de végül megtettem :lol:
Este beszéltünk telefonon és nem bírtam magamban tartani, elkotyogtam neki, mit tettem, ő pedig megkérdezte, hogy mit kérek cserébe :) Nem voltam szégyenlős, közöltem, hogy jegygyűrűt, mert "HA NEKEM FÁJT, AKKOR FÁJJON NEKI IS" :lol: :lol: Legnagyobb meglepetésemre azt mondta, hogy válasszam ki a gyűrűket, mert ő szombat reggel érkezik és csak arra lesz időnk, hogy megvegyük. Én kiválasztottam, szombaton zárás előtt 5 perccel kiderült, hogy nincs a méretünkben. Gyorsan választott ő egy másik párat, pont jó volt, felhúztuk és kész.
Tehát igazából akkor is én kértem meg a kezét :oops: :wink:
A család meg kiakadt, hogy mi semmit sem tudunk úgy csinálni, mint a normális emberek.
Bíztak benne, hogy majd a gyerek előtt összeházasodunk, de nem jött be :lol: :lol:
Kicsit még puhítom, aztán ha nem adja be a derekát, megpróbálom újabb 3 év múlva :lol: :wink:

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Angi, köszi, mindkettő :lol: , utóbbi :( .

Nagyon édesek a gyerkők, csudaszépek ezek a 2006. tavaszi babák (na, és a testvéreik)! :)

Évfordulókhoz nagy gratula és sok -sok boldogságot!

Cory, holnapra nagy drukk!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Edina,
ááá, tényleg érdekes eljegyzés. De nem is baj, had legyen kicsit más, mint a többi! :wink: Meglátod, ha egyszer sikerül rávenni az eskembeskmre, az a nap sem lesz semmi!! :D

KépKép
viol81

Mingyá' tolom fel a képeket! :P

Kép

Kép
nancsika

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nancsika

Petikével nem toom mi van, pedig emléxek, h róla is csináltam képet...:?
Bocsi Anna, de 1 szem kép van rólad. Ne hari. :(

Többiekről (Anyucik, Apucik) van még, csak nem akartam közkinccsé tenni, mert a legközelebbi talira nem hívtok el! ;)

Kép

Kép
nancsika

Jah, és Tünde, akkor nem írok semmit, de tudod miről beszélek! ;););)

Cserébe viszont léccike a LEVES receptjéééééét! Nagyon isteni finom volt, de asszem, h ezt elmondtam egy párszor! :D De azért érezd magad megdicsérve! :)

Nah, megyek pizzát zabbantani! ;)

Pusza!

Kép

Kép
nancsika

nagggyon jó képek!!!! de jó nektek, tali vooolt!! :) :)
csodaszépek a gyerkőcök!! :)

KépKép
viol81

Sziasztok!

Edina nem tipp csak pont egy sztorit olvasatam ma a fogorvosi váróreremben. A lányt tiltottál a szülei a sráctól és megszökött. Boldogan éltek mígnem a pasit elkülték Német honba jópár hónapra. A lány eközben találkozott egy szőke herceggel és boldog pillanatokat töltöttek együtt. Aztán a fickó mint a kánfor... A lány elmesélte ezt a párjának aki menten megkérte a kezét és azóta boldogan élnek míg....kitudja. :?

Nagyon szupi lehetett a tali. :) És Tünde tényleg nagyon sokat fogytál, ügyi vagy. :)

Era!
Várom a képet a keresztlányodról.

Kimásolom a blogból, nem blog olvasóknak a mai fogas sztorimat. Bocs, de már nagyon fáradt vagyok. Mostanában öszzvissz alig 4-5 órát ha alszom egész nap.

"Mikor végzett a doki az előttem lévő beteggel ismét kedvesen köszöntött, majd elkezte dicsérni, hogy milyen jó a hajam, jó a szinem, csini vagyok nagyon. Majd Boglárkával folytatta, hogy mennyire kis aranyos baba, és hogy tiszta Apukája. Szóvan szépek vagyunk.

Majd beültetet a székbe és felmérte a terepet. Kiderült, hogy a meglévő két lyuk mellett van még egy apróka luk is, amivel egyenlőre nem érdemes foglalkozni, évek is eltelhetnek, hogy nem nő tovább. Aztán előkerült a nyálelszívó, aminek a hangjától a falra tudok mászni és a drága furó. Munkának látott. Kissebb műveletek előtt közölte, hogy ez nem fog fájni és én meg azt hittem, hogy a gyönyörtől menten bepisilek. Menet közben szerintem elő került még a balta, kalapács véső és már már az is eszembe jutott, hogy én mindjárt felállok.

És hogy ne unatkozzak elmesélte mennyire nehéz volt az élet kerdő fogorvosként a rezsim alatt és mennyire könnyebb a mai pályakezdő fiataloknak. De ezt nem részletezem. Aztán ismét Boglárka került szóba, hogy még mindig szopikázik és hogy legyek oly kedves fejezzük be, mert ezzel tönkre fog tenni és még hasznos tippeket is kaptam: tegyek sót a cicire és mondjam azt, hogy elromlott.

Aztán elkészült a nagy mű. Elmesélte, hogy mit csinélt melyik foggal és a legujjabb generációs tömést tette a számba, már-már prototipusnal éreztem magam mikor közölte az árát. Én meg majdnem a legujjabb generációs ájulást produkáltam, mikor közölte, hogy az egyik fogat ajándékba adja. Így már nem is olyan vészes az ára. Majd mikor lerendeztük a piszkos anyagiakat ismét rám terelte a szót és dicsérni kezdet, sugalván, ha kell egy kis önbizalom menjek fogorvoshoz. "

Jó éjt neketek!
Vendég

Sziasztok!

Hazaértünk!!!

Tünde!
Nagyon köszönjük, eszméletlen jó volt! :D A fáradtságán kívül Keve is jól érezte magát, Attila még meg is állapította mikor felvett minket, hogy hogy föl van dobódva a gyerek!

Eszti!
Nektek is köszönjük!

Edina!
Hát, ha már az eljegyzés úgyis megvolt, akkor mi baj az esküvővel? Ezek nem összefüggő dolgok? :roll: :?

Lányok!
Keve csak ellesett valamit a többiektől, mert lefekvés előtt próbálkozott az egyedül állással!

Meli!
Fogorvos nem semmi! A tippjei meg pláne! :evil:

Mindjárt kicsinyítek, aztán jövök a képekkel!

Lidke
KépKép
kövecske

Ja!
Márciusban felhívtak e helyi újságtól,nevezetesen a Bihari naplótól, hogy nem haragszunk meg ha egy hónapig ingyen küldik az újságot? Aztán a hónap lejárta előtt pár nappal ismét telefonáltak, h nem akarunk előfizetni rá. Nem Azóta ismét ingyen kapjuk az újságot.
Ma egy marosvásárhelyi utazási iroda hívot és felajálnt egy kedvezményes utat két fő részére Hajdúszoboszlóra. Miért mindig minket szurnak ki???
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Lidke
KépKép
kövecske

Sziasztok lányok!

Itt az éjszakai műszak...

Drága Tünde! Muszáj mégegyszer megköszönnöm a partit, tényleg nagyon jól éreztük magunkat! Minden gyermeked tündér, de Patrícia különösképpen belopta magát a szívembe. Annyira okos, ügyes, figyelmes hogy le a kalappal! És nagyon nagyon kedves! :lol: Gyönyörű pázsitotokat le fogom koppintani, csak jutnék már oda... :evil:
(Sz. sz. én szeretném kérni a Zaziról készült kompromittáló :wink: és kevésbé kompromittáló képeket mailben, netán valami hordozón, ha úgyis összefutunk, jó? Pusszanat érte!)

De minden babácska nagyon szép és okos, nomeg ügyes is: hiába, ez a tavaszi alom... egy álom!:lol:

Nagyon szép volt ez a nap, tényleg!
Aludjatok jól!

Melitta

Kép
nyf

Tyű, most látom, hogy Zazi 13 hós! Hogy szalad az idő! :shock: :roll: :lol:

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Rendben, 18 óra után hazaértünk mi is!

Tünde!
Akkor is köszi a vendéglátást. :wink: Jól éreztük magunkat!
A lányaid, szépek és nagyon aranyosak!!!!!!

A JÓL sikerült képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Petya szotyitott :D :
Kép
De, a buli végén összetakarított! :wink:
Kép

KépKép

KépKép
lingelera

Meli,
íí, ez nem lehetett semmi... :? De legalább szép vagy, ezt most megtudtad, nem? :) :wink:

ezek a képek is szuperek!! :) jó sokan voltatok! :) :wink:

KépKép
viol81

Boldog Eszter névnapot!!!!!

Kép
vas

Tünde, köszi mégegyzser mindnent, nagyon ari vagy :D :D
és tényleg nagyon látszik a 10 kiló :wink: :wink:

Sikeresen hazaértem én is(na, nem a szántóföldnek :shock: ), az uram csak lesett ,milyen mocskos a kocsi alja :shock:

Remélem még mielőtt odaértem sikerült rendesen kipletyóznotok(aki tudja miről beszélek, az érti :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: )(mindent hallottam) 8) 8)
Vagy amikor eljöttem, folytattátok, mi????

pusszantó

képek nagyon jók(van egy-két érdekes is), vissza még nem olvastam semmit, csak képeket néztem

vas

Eszterek,
boldog névnapot Nektek!!!!!!!!! Kép
angi79

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Kövecske!
Azért nem szabad kézenfogva vezetni a babát, mert úgy nem fejlődik az egyensúlyérzéke, ráadásul azt hiszi, hogy milyen könnyű a járás, és ha elengeded a kezét, akkor túl bátor és sokat esik. Tüncinek asszem világosodik a haja, de sose lesz olyan, mint az enyém ennyi idősen, mert nekem hatéves koromig fehér hajam volt.

Mamacka!
Nagyon ügyi vagy a képek miatt! Én már asszem nem is ismerném meg a szobatársaimat, olyan rossz a memóriám.

Medike!
Gratulálok az elinduláshoz! Mi azért tartottuk most a keresztelőt, mert az anyósomnak műtötték mindkét térdét, ősszel meg tavasszal, és nem tudott volna jönni, meg egyébként is ő úgy tervezte, hogy nem éli túl az altatást.

Tünde!
Hű, sokat fogytál! Gratulálok! Én visszahíztam két kilót a keresztelőn. :oops:

Meli!
Nem semmi a fogorvosod!

Ismét irigy vagyok a tali miatt, de ki kellett mennem az egyetemre, mert kiderült, hogy nincs beírva az indexembe egy jegy. (nálunk a tanszéken van az index, nem a hallgatónál). közel 4 óra alatt megtalálták, hogy tényleg hármasra szóbeliztem, és közölték, hogy úgyis mennek ki a titkárságra és majd beíratják. Mondom, akkor a második féléves jegyet is írassák be, ne kelljen amiatt újra jönni. Erre kiderült, hogy a második féléves jegyem el van írva valami vizsgaösszesítőn, egyest írt a tanár kettes helyett. És mivel a vizsgaidőszaknak vége, már nem mehetek pótvizsgázni (minek mentem volna, hiszen kettest kaptam) jövőre vehetem fel újra a tárgyat, idén nem diplomázhatok, stb. Ááá kicsit se vagyok mérges. Jövő héten megyek és rájuk borítom az asztalt. :twisted: :twisted: :twisted:

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Kép

Livi!
Ne hagyd magad! Hogy lehetnek ennyire idióták???

Viol!
Azt eddig is tudtam, hogy szép vagyok :wink: :lol: , de mostmár még beképzelt is lettem :oops: :lol:
Egyébként már évek óta hozzá járunk, főleg a párom és mielőtt elindultunk volna a párom előre megmondta, hogy ez a szöveget fogja nyomni. Mármint, hogy a legtutibb legujjabb fejlesztésű még fel sem talált tömést tette a számba. :lol: Nekem meg 100, csak jó legyen és szép. Ugysem vagyok benne szakértő :roll:
Vendég

Eszteréknek nagyon boldogot! :)

Kép

Kép
nancsika

Bocsi, de ezt most nem értem. Ha sem a bébikomp nem jó, sem kézen fogva nem szabad a babát járni tanitni, akkor mégis hogyan segíthetek neki járni tanulni???
Vendég

Sziasztok!

Isten éltesse az Esztereket!

Livi!
Köszi, nem tudtam, hogy miért nem szabad, csak arra emlékeztem, hogy mondta a csaj akihez jártunk, hogy majd ne vezetgessük. Keve se lesz olyan, mint én voltam, én fekete hajjal születtem, egy évesen már tejföl voltam, aztán kamaszkoromban sötétedett valamennyit.
Egyetem nagyon durva!!! :twisted: :twisted: :twisted: Szerintem telefonálj be, hogy mikor van bent az adott tanár, nehogy potyára menj!

Meli!
Nem kell segíteni, rájönnek maguktól, ugyanúgy, mint aforgásra, ülésre, stb.

Lidke
KépKép
kövecske

Esztereknek nagyon boldog névnapot :)
Kép

Tündi :)
Tudod mit akarok mondani :lol: :lol: :lol: de a kedvedért nem teszem :wink:

A képek nagyon szuperek :D

Nancsi :)
Nincs mit köszönni :wink:
Petit nem egyszerű lefotózni, mert egy percet sincs nyugton :wink:

Era :)
A kommentár nagyon klassz :D

Melitta :)
Nincs mit tenni, Zazi is öregszik :lol:
Lesz neked is ilyen szép pázsitod, ne izgulj :D

Ildi :)
Naná. hogy folytattuk a pletyót :lol:
Natitól kész vagyok, ahogy így hanyat vágja magát :lol:
Merre mentél haza?

Livi :)
SAajnálom, hogy kiszúrtak veled az egyetemen :( Borítsd rájuk az asztalt :x

A képeket este megpróbálom én is feltölteni :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Megbuktam

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Kicsi és nagy Esztereknek nagyon-nagyon boldog névnapot!!!

Cory, sajnálom:(:(:(

Tündi, nem semmi mennyit fogytál. Nagyon ügyes vagy!!!

Livi, ez rém durva! Ne hagyd magad, drukk!!!

Meli, nem semmi ez a fogorvos. :twisted: Mondjuk annyi biztos, hogy szépek vagytok!

Olyan szépek a babócák, és milyen nagyok már mindannyian. Zaza nem semmi, mennyire nem babás. Kész pasi :lol: BOldog hófordulót neki! (De elszoktunk már ettől.)

Eddig nem akartam már megint tévesen mondani, de úgy néz ki, nálunk is vége lett a szopinak. Rém büszke vagyok erre a 15 hónapra. Egy hete szopizott utoljára Boti. Tejem még mindig van rendesen. Nekem volt a legfurább, hogy így egyik napról a másikra nem kérte, mivel előtte teljesen függő volt. Apja mondta is, hogy majd mehetek a suliba is utána :lol: Kicsit furi még így nélküle, de napról napra szokom.

Viszont sajna hőemelkedése van. (37,8 (popsi:38,3) a hője). Ez a 8. nap oltás óta, reménykedünk, hogy csak ennyi. Bágyadt, rá sem lehet ismerni :(

Mit szólnátok egy jún. 16 vagy 17-i talihoz??? (14-én államvizsgázok, meg kéne ünnepelni, HA LESZ MIT....khm-khm) Ildi, az jó még nektek? De, ha nem, hát nem, csak egy ötlet!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Esztereknek boldog névnapot!

Nagyon irigy vagyok a tali miatt,de remélem egyszer majd mi is eljutunk!Minden bab és mama nagyon csinos a képeken!

Cory
Sajnálom a vizsgát!Következőre biztos sikerülni fog!
(Én is csak másodszorra mentem át)

Livi
Remélem mindent helyre tudnak hozni az egyetemen!

Én most teljesen fel vagyok dobódva!Vettünk ma egy antik ebédlőasztalt a nappalinkba!Legalább már valami lesz a lakásban!

Voltam ma természetgyógyásznál,és azt mondta,hogy tudunk javítani az endometriózisomon,és 70% esélyt ad arra,hogy természetes úton legyen babánk!Volt egy betege akinek sikerült!Valószínűleg sokat fog számítani az,hogy hiszek-e benne,de én teljesen pozitívan állok a dologhoz!Bízom benne,hogy nekem is menni fog!

Tegnap voltunk megnézetni Emmust a körzeti ortopéd orvossal.Doki néninknek mondtam,hogy még nem indult el és ő mondta,hogy vigyük el.Azt mondta,hogy kicsit lazák az ízületei,de amúgy semmi probléma.Majd ha ő is úgy gondolja akkor elindul!

Mi lemegyünk holnap hosszúhétvégézni a Balcsira!
Szép hétvégét és jó pihenést kívánok mindenkinek!

Anna+Emma+Matyi
Kép
Kép
annnna

Cory:(
Basszus.....! Írd le légyszi milyen volt..
Első forgalmi vizsgán állítólag 90 %-ban ez a helyzet :(
De fel a fejjel, köv sikerülni fog!

Kép
olgo

Cory :)
Nagyon sajnálom Kép
Ne add fel, majd legközelebb :)

Anita :)
Nekem jó a júni 16-17. A sulinak vége, nincs már semmi dolgunk :)
Drukkolok, hogy legyen mit ünnepelni, de tudom lesz mit :wink:
Ráadásul arra ahétvégére van egy szülinaposunk is :wink:

Na léptem, mert ANnamari megesz, ha nem érek oda a néptánc fellépésére :lol:

annácska

Olgo: 7 perc alatt. Elnéztem egy jobb kezes utcát. Ez van.
Igazából csak az bosszant, hogy most megint 3 alkalommal meg kell oldanom a gyerekfelvigyázást.
Állandóan elnéztem korábban is a jobbkezeseket, hátha így egy életre megtanulom. Végülis tanulópénznek jobb ez, mint egy törött autó :) Igazából úgy gondolom, jókor jött pofon volt.
Az kiakasztott volna, ha vezetéstechnikai dolog miatt húznak meg, de azzal nem volt gond.
Június 5. vagy 7. lesz a napom :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszti anyuk és Eszti babák BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!!! :)

Anita :)
Büszke is lehetsz a 15 hónap szopira. :)
Hogy ment a leszokás? Egyik nap az addig megszokott szopi időben ha ölbe vetted eltolt?

Anna :)
Elmesélnéd majd,hogy kezeli az endometriózisodat a term.gyógyász? Érdekelne, ha gondolod pü-ben.
Ebédlőasztal :) .

Meli :)
Heni a bébitaxit tologatta maga előtt mindig és így gyorsan megtanult határozott léptekkel menni.Most pedig száguldozik vele :lol:
Tegnap én is fogorvosnál múlattam az időt.
Sós cici...atyavilág :shock: :shock:

Lidke!
Házassági évfordulós képek nagyon szépek.
Találkozós képeket öröm volt nézegetni!!!

Olgo és

Kép
olgo

Hello!

Meli,
nem semmi a szopis tanácsadó fogorvos bácsi. :shock:
Olgo,
Lidi alszik már. Szunya után indulunk. :D
Annna,
ezek jó hírek!
Anita,
kitartást Neked!!! Gratula a 15 hónapig tartó szopihoz! Ügyik vagytok! A tali időpontja nekem jónak tűnik per pillanat. :)
Cory,
sajnálom!!! :( :( Na akkor juni elején tuti menni fog az egész. Én is 2.szor mentem át és az elsőn tök hülyeségen csúsztam el és ráadásul már mentünk vissza a tanpályára.

A talis képek mind nagyon frankók!!!! A kisruhás, kalapos csajok annyira édesek és a rövidgatyós kispasik meg vagányak ezerrel! Látszik, hogy mindenki jól érezte magát. :D :D :D

angi79

Eszter mamák/babák: nagyon boldog névnapot!!

Mi köszönjük, hogy jöttetek!!
azóta is Dorina vagy ezerszer kérdezte, hogy mikor lesz megint babatali?? :)

Tőlem lehet minden nap, mert az összes csaj megfürdött 6-kor és 7-kor már mentek is aludni :P

Ami nálunk maradt:
- 1 pár szuper szandi
- kis pöttyös labda
- negyed csomag DM popsitörlő
Liciteket várok!! :lol:

Ildi:
tényleg jól kipletyiztünk... bocsi... Edit pont arról beszélt, amikor jöttél, hogy a füvetek mennyire szuper és szebb mint a mienk... hihihi :)
Ja, és Nati fetrengése szerintem óriási, nagy arc ez a kicsilány :lol:

Babetta:
van még piros folt Levi arcán?

Vok:
köszi még egyszer a mágnesgolyót, Peti már fel is rakta az egyik csapra, aztán ha mosok megy a gépbe! :)

Nancsi:
na, milyen lett??

Cory:
tényleg ritkán sikerül elsőre, majd legközelebb... :(

Anita:
én pl. irígykedek a 15 hónapi szopira, szerintem szuper teljesítmény főleg hogy ő döntött így!!!

Nekünk jó a jun. 16-17, de hol legyen?? :wink: :D

Meli:
micsoda fogorvos :shock: , egy férfifogorvos tutira ért a szoptatáshoz, úgyhogy irány a sótartó... :? :)

Edina:
mi megmondtuk, hogy kár izgulni az elindulásért, minden baba tudja az idejét!!
A következő majd a beszéd lesz, vannak akik többéves korukban egyszerre mondanak hirtelen mindent, vannak akik fokozatosan tanulnak beszélni...

Mamacka:
vártunk ám Titeket is!!!

Angi:
miért is maradtatok le????

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Receptek:

Leves:
Hagymát apróra vágni,kis olajon párolni, rádobni kockára vágott csirkemell-filét, sózni, ha a széle kifehéredett rá a zöldségeket: sárgarépa karika, zellerkocka, zöldbab, krumplikocka, brokkli, karfiol, karalábékocka....
Felönteni vízzel és bele: ételízesítő, kiskanál tárkony, a végefelé utánasózni
A borsót én a végén teszem bele, mert nagyon hamar megfő
Lehet még tejszínt vagy tejfölt is belekeverni a végén

Kókusz/gesztenyés tekercs:
50 dkg darált keksz + 20 dkg margarin + 15 dkg porcukor + 4 evőkanál kakaó (nem cukrozott), annyi víz, hogy összegyurható legyen, hűtőbe tenni 1/2 órára, ketté venni és kókuszreszelékkel megszórt folpackon kinyújtani, megkenni a krémekkel, szorosan feltekerni, ráhajtani a folpackot, hűtőben több napig eláll

Kókuszkrém:
10 dkg vaj (nem margarin) + 15 dkg porcukor + 5-10 dkg kókuszreszelék

Gesztenyekrém:
25 dkg gesztenyemassza (édes) + 10 dkg margarin + 5 dkg porcukor + rum/aroma

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Van saját madárijesztőnk :D

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Eszteréknek nagyon boldogot! :)

Kép

Kép
nancsika

Nya. Ez nem toom mi volt. Írtam, egyszercsak frissítette magát a babanet, majd megkérdezte, h ha meg akakrom nézni mit írtam, kattincsak. Na lol. Nem baj, legalább 2x lettek az Eszterek felköszöntve. :)

Szóval, nagyon jók a képek! :)

Tünde!
Köszönöm a telós segítséget!
Hogy milyen lett? Elsősorban még meleg, így nem igazán ettem. :) De kostólgattam, akkor okésnak tűnt. :)
Majd apa leteszteli, ha haza ért!

Csajok, szerinttetek keltsem fel a törpém? Dél óta nyomja... :shock: Vagy most pótolja a tegnapi napot? :)(2x alukált az autóban, menet, meg jövet :D)

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Összeszedem végre magam, azt irok egy kicsit... Nem igen volt hangulatom mostanában irni.

Elsőkörben:
Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntést! :D

Tünde!
Én is nagyon köszönöm a vendéglátást!!! Nagyon finik voltak! :D A füvet én is koppintani szeretném. :D Remélem jövőre már nálunk is ilyen lesz!!! :D:D
A lányok nagyon jó fejek! :D Bettina pedig nagyon sokat nőtt, mióta utoljára láttam...

Éssss, felkelt a Hanna.

Még jövök

Eszter
Kép
Kép
vok

Vokinca, boldog névnapot!
KisEsztinek is boldog névnapot.

Lányok, köszönöm én is a sok köszöntést, nagyon kedvesek vagytok.

Tünde, köszi mindent, akkor holnap mikor is menjünk??? :wink: :wink: Az a kókuszos tekercs nagyon állat volt, meg a leves is. 8) Gyönyörű helyen laktok, szuper ez a kert.

Lidke, örülök, hogy megismerkedtünk, Keve annyira aranyos.

Jó sokan összegyűltünk tegnap, nagyon jó volt.

Mi tegnap este George Michael koncerten voltunk, ami életem egyik legnagyobb élménye volt. Olyan magas színvonalú volt, olyan hang és fényshow-val, ami megdöbbentett, nem számítottam ilyenre. Nagyon élveztük. :P

Nem különben Bencét életében először a nagymamája vacsiztatta, fürdette és tette le aludni, de minden rendben ment. 8)

Puszi
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?