Sziasztok!
Holnap nem tudunk menni, mert közbejött valami és itthon kell lennem délután!!! Brühühü! Pedig úgy készültem, meg beizzítottam a gyerekeket is. De hátha lesz jövőhéten is!!!!!!! Anid, én nem kaptam mailt!
Vanda!
A szoptatást egyszerűen ki kell tapasztalni. Én Petikével sokat bénáztam, az első időben másfél órákat szopizott, szép lassan cuppogott. Nekem is a párna segített és én csak ülve szoptattam utána mind a hármat, napközben az asztalra tettem a lábam, éjjel meg az ágyban felhúztam. És ülve tök jól ment, gyerek jól alátámasztva, szinte odapréseltem eleinte, utána meg már ők is tudták a lényeget. És én éjjel így is sokszor elszunyókáltam! A mérlegelést meg tényleg felejtsd el, mert csak magadat stresszeled! Én Csak Petivel próbáltam, üvöltött rajta állandóan, utána másfél óra múlva meg állandóan bealudt, akkor azért idegeskedtem. 1 hónap után a férjem visszavitte, hogy ezt kár folytatni. A másik kettőt meg soha nem mértem, amiért mindig letoltak, de hát nem volt gond!!! Nálad se lesz!!!!
Ábimami!
Nyilván a szex a legjobb beindító, de én oly hatalmas bálna voltam, hogy a férjem mindig poénkodott, hogy hozzám se lehet férni. Azért hátha nálatok menni fog! Én csak Pannit hordtam túl, de tudom, milyen érzés!!!!
Muskátlit ültettem, le-föl emelgettem a virágládákat és az egész házat arrébb akartam tolni, csak történjen már végre valami! De be kell látni, hogy a babócák pontosan tudják, hogy mikor kell nekik kibújni! Puszi neked és küldöm az erőt!!!!
Adri!
Én 3x szültem Dömötör Margittal és nagyon-nagyon meg voltunk vele elégedve! A szülések előtt, ha nem volt ott a dokim, mindig ő vizsgált. És a harmadiknál meg rám nézett a szívhang után és kijelentette, hogy az arcomon látja, hogy szülni fogok, ne menjek haza Gödöllőre. Pedig még semmi nem volt. És 3 óra múlva beindult, úgy hogy hálás vagyok neki, mert ha hazajöttem volna, akkor kocsiban született volna Gézu!
Panzej!
Gyógyszertárban nézzem ezt a Balneum Hermalt, vagy gyógynövényesben? Eddig sima DM-es olajat használtam (Huncut!), mert ennek a legszolidabb az illata, de majd kipróbálom ezt. Tényleg sokat segített az olaj!
Én 6-7 hónaposan adtam a gyerkőcöknek pipit és halat. Én még most sem tudom, hogy Anidot miért tolták le a halacska miatt. Szerintem lehet adni, sőt, nálunk nagyon szerették. Meg hát egészséges is! És készülj a büdi kakira!!!
Anid!
A tojáskiütés sok pici apró piros pötty. És viszket!!
Sütöttél muffint??????? Sajna, jönnek hozzánk holnap....
Van egy új ötperces süti receptem, amerikás csészés (halálom!), de tök finom. Viszont fogyni nem lehet vele!! Leírjam?
Tünde!
Hát így holnap nem találkozunk, sajna-majna!!
Korai kelésbe én is csatlakozom, mert az édes pici lányom 6-kor már kukorékol. Csak én képtelen vagyok kimászni az ágyból, fél 7-ig, 7-ig mellettem játszik, magyaráz, rámol, simogat, puszilgat és alig várja, hogy Gézu is felébredjen, rögtön csattog be a meztelen talpával hozzá. Persze aludni már nem tudok, de még egy kicsit fetrengek VÍZSZINTESEN!!!
Érezzétek jól holnap magatokat, és majd írjatok beszámolót!!!!
Mézes listát ne küldjem?
Puszi, Zsu