Új privát üzeneted érkezett!

Kazi,

a képeket mindig jó nézegetni. Larinak jobbulást! Pihizzél csak, amikor tudsz. Ma én is aludtam Gergővel délben.

Roz,

Ennyit a szegedi gasztróról. Ezek adminisztrálni totál nem tudnak. még szerencs, hogy telefonáltál, és időben kiderült.
Építkezés, nem semmi. Mi is szeretnénk majd kertes házat egyszer, de először ki kellene fizetni a lakásunkat, hogy egy kis tőkénk.
Sapi - nem tudom kerestél-e már autómárkás sapit. a Tescóban mondta a nőci, hogy levédték az autómárká nevét és nem lehet olyan sapikat árulni, talán vásárokban van még beragadva, vagy talán autószalont, kellene megkérdezni, ezt mondta a nő.
Depit sajnálom, pedig nagyon büszkének kellene lenned magadra, annyi mindent csinálsz egyszerre, nekem még csak egy gyerekem van, de a felére sem vagyok képes, amire te. Ha dicséretre van szükséged, bármikor két lapáttal is csak szólj, szerintem te egy le-a-kalappal-előtted nőci vagy. Csak ne fordulj be, minden úgy van jól, ahogy csinálod. Azért az átkozott élelmiszerallergiákon kívül van 3 szép egészséges csemetéd. gondolom semmiért sem cserélnéd el őket, még Szegedért sem. :wink:
én is szeretem a várost, ott húztam le 5 évet.
Kellemes időtöltést! A te párod nagyon emlékeztet az enyémre, csak ő nem T., hanem L., de a többi stimmel. :)

Thymi,

Gyopi is nehezen érkezett? Gond van a peteéréssel? Hány naposak a ciklusaid? Van a neten egy oldal, ahol ingyen meg tudod csinálni magadnak a Jónás-módszer alapján a naptárt. Ki is lehet nyomtatni. lehet, hogy nem a ciklusod közepén érik a petesejted ebben a hónapban. Szül. időpont kell percre pontosan, és szül.hely.(Nekünk bejött :wink: )
Bölcsivel, mizújs? Felvették Gyopit?

Nyhk,

Ádámot megműtötték? minden rendben?

Erszényes,

Rólad mostanában csak hallunk és látunk képet, de te nem nagyon vagy. milyen volt a lagzi? Képek édesek, tényleg csini vagy.

Pille, Hajny, Kazi,

jó pihenést a hoszzú hétvégére, ha már nem jutnék ide a héten. a fényképezőgépet, itthon ne hagyjátok.

Adri,

Levi hogy van? Gyerekdokiról mindjárt írok.

Na, most már megyek aludni, bocs, ha kihagytam vkit. mert úgy érzem igen. majd holnap pótlom.

Nálunk a bili a főszereplő másfél hete, állandóan szól, és tapsol, ha produkál bele vmit. Ma este annyira akart kakilni, hogy 4szer vettem ki a kádból, aztán, amíg elvittem a termést, mert ha vmit érez, azonnal fel is pattan megnézni, addig a kádba ment a vége. De nem tudtam rá haragudni. Ma a szomszédban voltunk játszani 4-fél7ig, száraz maradt a gatyus. 2szer pisiltünk állva. Ezt még nekem is meg kell tanulnom.

Szép napot mindenkinek!

geli08

Sziasztok!

Köszi csajok az együttérzést!!! :lol:
ma beszéltem Barbival telefonon,annyira jó kedve volt,jó volt hallani.Nem is tudom,mikor volt ilyen felszabadult mostanában. :D Mondta,hogy egész délután a Violával volt,Ő a volt sógorom felesége,s beszélgettek.Mert ahogy írtam,Ő nem kezelheti.Csütörtökön hazaengedik,kíváncsi leszek a továbbiakra. :roll: Egész jó most az én kedvem is.

Timci!

Nagyon látszik rajtad,hogy kevés napod van már:-)Arcod fel van püffedve,állítólag ez annak a jele,hogy 1-2 napon belül szül a kismama.Nekem mindháromnál felpüffedt,2 napon belül meg is voltak.De jól kihúzzátok a végéig,jól érzi magát bent:-)
Vendég

Dettus,a rtg-ben.

Geli, most jött be a Jónás módszer vagy még Gergővel?Gratulálhatunk?
A visszatérés előtt ki kell venni az ún. gyes szabit(szívesen hagytam volna a beszoktatásra-mert így arra külön kell) vagy kifizetik ez nem rajtam múlt. AUg.1-én kezdek.

Roz, ne viccelj, nagyon édes volt Adri,inkább én :oops: :oops: !

Don, tök jó, h jó kedved lett! Suli jól megy Barbinak?

Kép
seriff

Sziasztok!

Timci
vagány lett a szoba,a kiságy is tetszik.Mit föztetek mára anyudéknak?

Kazi
gyorsan gyógyuljon meg a csajszi és bele a világba.

Roz
most beszéltem a szállásadónkkal,bent Egerszalókon délután nagy buli kezdödik,ott lesz Ihos József is,lesz fözés.stb.De jó lesz kicsit csavizni.

Bocsi,mennem kell!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Köszönöm a bókokat a fényképekre... :oops:
donóé-én nem is tudom,nem éreztem a mai napig,h.fel lenne fujodva a fejem :lol: ,de most,h.mondod,igazad lehet.Nagyon viszketnek a kezeim meg a talpam,és úgy érzem,mintha akkorrák lennének,mint egy lufi. :oops: A gyűrük az ujjamon márkezdenek szorulni.Lehet,h.már a héten szülni fogok? :roll: Adná a Jó Isten,mert már szeretnék végre babázni. 8)

Hajni-hát csirkepörköltet és húslevest... :oops: Este 23-kor lett kész. :? Én meg olyan fárdat voltam,h.hamarabb elaludtam,mint Attila,és ez nagy szó. :lol: Igaz most se nagyon hagyott a pici aludni,én nem tudom mi van vele,nem akar leszállni róllam,erős rugásokkal halmoz el mosatnába,és mindezt éjjel csinálja. :roll:

Sokan azt mondják,nem mindenkinek száll le a pocakja,ugyis szül...há nem mindenki egyforma,ki tudja? :roll: Csak jönne már ki. :lol: Holnap szeretném. 8) Remélem,szótfogad. :lol:
Megyek,mert készülünk megint NST-re...már nagyon unom... :roll: A babaszobáról ha lesz ma időm,akkor teszek föl képet...

Pussz nektek!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Thymi-köszi az infót,akkor majd szűlés után eldöntöm,h.mennyit fog kapni... :lol: 8) :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Borsika
Én azon is ki vagyok akadva h maximálják h napi 8 dl-t lehet csak leadni, vagyis lehet többet is de nem fizetnek már érte…

Lili
Nagyon drukkolok h minden rendben legyen!

Dettus
Hát nem vagyok túlzottan feldobódva…
Megpróbálok nem ezzel foglalkozni, nem akarok rágörcsölni.

Geli
28 napos ciklusaim voltak peteérés nélkül Gyopi előtt. Ő clostibegyt eredménye lett. Az az egy biztat h most legalább van mozgás odabent. 2 éve még ez sem volt.
Mi ez a Jónás naptár? Érdekel.
Még nem kaptunk választ h felvetté-e.
Bilizéssel nagyon ügyik vagytok! 2 hete kezdtétek? Nyáron én is le akarom szoktatni Gyopit a pelusról. Egyelőre élvezi ha nincs rajta, de még nem nagyon biliztettem. Még csak játszik vele, ráül ruhástól, tetőstől….

Timci
Minden rendben volt az NST-n? Anyudék mikor érkeznek?

Kép
Kép
Kép
thymi

Nyhk, Lili, Kazi, Dettus, Geli,
nektek is nagyon köszönöm a köszöntést.

Lili,
mikor csinálják a szúrást? Szerintem jól döntöttél, mert így teljességgel megnyugodhatsz. Szurkolok, hogy miden rendben legyen.

Don,
ez nagyon jó, hogy ilyen jó hangulata van Barbinak. Épp az RTL-en volt szó a depiről, hogy mennyire öröklődik.

Timcike,
akkor mostmár jöhet a baba, ha itt lesznek a mamáék is. Mindent bele!

Geli,
milyen ügyes Gergő ezzel a bilis dologgal. Mi még elég messze vagyunk, bár nem is nagyon próbáltuk még. De sebaj, egyszer úgyis leszokik a pelusról.
balim

balim: utólag mi is Boldog Névnapot kívánunk neked! :oops: :lol:

Az utazóknak szép időt és jó utat!! Úgy látszik most ilyen Eger környéki szezon lesz mert mi is Eger mellé megyünk hétvégére apósomhoz, lagszi óta még itt van úgyhogy hazavisszük pénteken... :wink:

Timci: nekem se szállt le a pocak, sőt mindenki mondogatta h nekem még minimum 2 hét hátra van mert túl fitt és felpuffadás mentes vagyok. Ehhez képest még aznap este elfolyt a magzatvizem, másnap meg megszületett Jana 38+6-ra... :lol: :lol: :lol:
Remélem úgy lesz ahogy szeretnéd és holnap megszületik! :wink: :lol:

donoé: örülök, hogy jó kedve van a lányodnak, remélem h tényleg végleg ilyen kis vidám marad és sikeres volt a "kezelés".:wink: :lol:

Geli: nagyon nagyon ügyes Gergő a bilizéssel!! És még száraz is maradt a játék közben ez meg külön dícséretre méltó. Nagyon okos kisfiú! :wink: :lol:
nekem ez még elképzelhetetlen egyelőre...
A lagzi jó volt , csak éjfélkor hirtelen vége lett, pont mikor mindenki már jót táncolt ... :shock: :D
Aranyos vagy h érdeklődsz, igazából Jana állandóan kint akar lenni és ha nem megyünk ki akkor a nemtetszését egyértelműen kifejezi... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: Így hát csavargunk hol itt hol ott... :wink: :lol: :lol: :lol:

Lili: szerintem is jól teszed h megcsináltatod a vizsgálatot. Drukkolok neked, de tudom h minden rendben lesz. :wink: :)

thymi: nekem ez olyan furi h mensi lehet peteérés nélkül is, ezt én nem értem, főleg h neked ilyen szabályosak voltak... :roll:
Sztem se aggódj, úgyis össze fog jönni, hiszen Gyopi is sikerült és most ahogy te is írtad jobba helyzet mint annó... :wink: :lol:
vagy lehet h csak be akarsz várni??? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Ja még vmi: nincs valakinek az interstore-n kedvezménye véletlenül vagy már netes áruházba? Babakocsit akarok venni, de itt Kecskeméten nem találtam sehol jót és sűrgös lenne mert jövő 7 végén megyünk nyaralni... :roll: :)

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Köszi lányok,tényleg jó,hogy jó kedve van Barbinak,s nekem is :D

Ser!

Suli....Eddig nem volt 4.9 alatt,ez a mostani szegényes lesz.Nem is várom a bizijét :( Pont most rontja le,mikor ez már számít,a 7.-et fejezi be.Jó,ha meglesz a 4.3.Pedig nagy tervei voltak,állatorvos,ügyvéd stb.Mi lesz belőle? :roll:

Timci!

Nem felfújódott az arcod,csak felpüffedt.Nekem Noémivel mikor már mentünk szülni,akkor sem volt lent a hasam,szerintem ez nem mérvadó,de ugyanúgy népi meglátás,mint az arcpüffedés szülés előtt.2 hét múlva már úgyis Te ringatod tuti :lol: Milyen furcsa lesz majd,hogy valaki hónapokig bérelte a pocakod,aztán egyszer csak ott van a kezedben.Ez olyan gyönyörű érzés lesz :D Mennem kell,felkelt Noémi
Vendég

Erszényes!

A sárga irigység színezi az arcom a nyaralás miatt! :lol: Merre mentek?
Vendég

Don, ettől még lehet akár ügyvéd akár állatorvos vagy bármi, az egyetem azért még jó messze van! Én már a mostani érettségi-felvételi rendszert sem értem, addig meg még 100x megváltozik! :)

Timci, sztem vedd le a gyűrűket, mert nagyon rossz,amikor rádszorul :wink: ! Mi volt a mai nst-n?

Erszényke, hová mentek és milyen babakocsit szeretnél?

Kép
seriff

Geli
nagyon ügye Gergó :) Áki is probálkozik már ügyi a kaka minidg bilibe megy de pisivel vannak gondok ... de nem engedi a pelust ...

don
ne aggódj ezen szerintem nem rossz ott még a 4,3 sem ... :)

erszényke
milyen kocsit szeretnél ?

lili
szerintem is jó döntés volt szerintem ne féélj a vizsgálattól :) igy legalább nyugodt leszel :)

seriff
nálunk ez a kérem -köszönöm meg a köszönés nagyon komoly dolog .. annyit szekált anno Nikivel a család hoyg nem köszön .. hogy ezt jó időben elkezdtük a többiekkel :) ÁKi már kezet is fog a férfiakkal igaz csak annyit bök oda hogy CSÁ ! :D :oops:

timcike
nekem az arcom -orrom volt magdagadva Nikinél :D elég murissan néztem ki :D a barátnőmnél szülés előtt 2 nappal voltam bent a boltban és mikro meglátott csak röhögött :D :lol: :lol: ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Don: Szerintem is lehet még bármi belőle, főleg ha nagyon szeretné! :wink: :lol:
Olaszországba megyünk 1 hétre, már nagyon várom, oda visszajárók vagyunk csak tavaly kimaradt Jana még kicsi volt nem mertünk menni, remélem tetszeni fog neki... :lol: :lol: :lol:

Ser: olyan babakocsit szeretnék ami könnyű max 6 kg , fektethető. Az a baj h kevés olyan van ami nem csak pihenő pozícióba dönthető és könnyű is. Az interstore-n találtam egyet de kicsit drága 18 körül van, a BéBéGo-t is néztem de az meg ha pihenőbe állítom a támlát nem hiszem h sokkal kényelmesebb mint az ülő pozíció. Szal nincs nagy igényem, de mégis ezek szerint... :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Erszényes, hát a bébégo az nem épp nagy -hosszú alvásokra való, de mi azt vittük tavaly Krk-re( 15hós volt Hanna), és simán tudott benne aludni másfél órákat, sőt most síelni is,és akkor is.Viszont olcsó(bb),mint a PPAria (5.2 kg) 33 ezerért, a Pierre Cardin-t nem nézetd?Az árát nem tudom, de közel vízszintesig döntehtő az is.

Roz, :D :Hanna is használja ezeket, de főleg velünk szemben :lol: .

Kép
seriff

Ser: a PC nagyon vastag összecsukva nehezen fér a csomagtartóba, úgyhogy az tuti nem jó. Igazából nekünk Jana nagyon sokat alszik napközben is, vagy 3 órát, mi meg szeretünk sétálni és azért gondolkoztam h olyan kéne amiben kényelmesen tud aludni több órát is... :roll:
Ha nem találok jobbat akkor a BéBé marad, csakhát az az 1 pozíció sztem kb 5-10 cm-rel viszi lejjebb a hátát, szal az sem épp kényelmes ha egy gyerek ennyit alszik mint Jana... :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Ser: mi az a PPAria?? :lol:

KépKép
erszényes

Peg perego Aria. Egyszerre 3órát alszik Jana? vagy 2 részletben?

Kép
seriff

Sziasztok!
Hú nagyon le vagyok maradva.Hétfőn voltunk Szegeden,és 2 hét múlva megyünk műtétre.Nem kell semmiféle vizsgálat a műtét előtt,és nem kell egy nappal előtte befeküdnünk.De túl lennék már rajta...

A lakásfelújítás jól halad.Az emelet már mindjárt kész,aztán jön a földszint.Remélem mire jön a baba addigra már beköltözünk.Igen maradunk a Hunyadiban,hosszas vacilálás után így döntöttünk.Szeretünk itt lenni,csendes,szép zöld,és közel a város.

Hú holnap vizsgázok.Szorítsatok.

Most csak ennyire futotta.Itt van a keresztfiam is,és épp szedik a lakást darabokra.

Így nézünk most ki:
Kép

KépKép
KépKép
sbea

Hűha, Lilla nagyon vagesz a napszemüvegben!Te meg csini vagy Bea! szorítunk!

Kép
seriff

Geli
Találtam már egy baócát az anyatejre , csak kicsit nagy a kórkülümbség ő 6 htes azt mondta gy.orvos próbáljuk meg. Végülés aki az anyatjgyűjöböl ő se tudja milyen idős a baba akitól kapja gondolom én.

Thymi

Nem tudom hoy úgy leadhatta volan ha nem fiztettek.Neki csak azt mondták, ha Hanna 8 hónapos lesz nem viszik tőle a tejet. No komment!
borsika33

Ser köszi. :)

Roz tőled akartam még kérdezni,hogy ti is azon a héten lesztek Szegeden?

KépKép
KépKép
sbea

Bea: nagyon szuper a kép rólatok, Lilla gyönyörű, te meg nagyon csini vagy, látom már kerekedik szépen a pocak! :wink: :lol: :lol:
El is hiszem h túllennétek már rajta, de az jó h nem kell befeküdni előtte.

Ser: általában 2 óra-1 óra a nappali alvása, egyik délelőtt másik délután, de volt már olyan is h 3 és felet aludt egyhuzamban... :shock: :lol: :lol: :lol:
Ha délig nem hagyjuk alduni akkor minimum 2,5-et alszik... :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Erszényes, ahan, csak a babakocsi miatt kérdeztem,mert sztem másfél-2órát egyben simán kibír a bébégoban is :) .

Bea, ottlesznek, tegnap mondtam Nekik(Roz), h Ti is :wink: !

Kép
seriff

Timci

Holnap egésznap dolgozok!!!!!!!!!!!!! Tőlem szülhetün!!!!!!!!!!!
borsika33

Sziasztok!

Barbi 4.3-ja nem olyan rossz,de a Katonába kevéske.Meg hát ennél sokkal több esze van,csak nem tanul mostanában.

Erszényes!

Nekünk is bé-bé-go-nk van,Noémi nagyon kényelmesen tud benne aludni,én is féltem tőle,hogy csak egyet lehet állítani a támláján,de pr volt 19.000.-ért annyit nem akartam érte adni,mert több baba úgysem lesz.Az Alföldben vettem,szuper dolgok vannak,ugyanazok,mint az interstore-ban,meg a bébiboltban,pont annyival volt drágább,mintha megrendeltem volna+kiszállítás.Szétnéztél már a bébiboltban is?Én sokszor vásároltam már tőlük.www.bebibolt.hu

Timci!

Hol vagy????Csak nem szültök? :lol:
Vendég

Bea!

Nagyon csinik vagytok,Lilla is meg Te is! :D Szépen kerekedik már a pocakod! :D Holnap szorítok a vizsgához!!!De milyen vizsgához szorítsak? :lol:

Este elmentünk postára,cba-ba vásárolni,Donát olyan szintű hisztit levágott,hogy kénytelen voltam fenekére vágni.Remélem egyikőtök sem látta :oops: ,ez szerencsére nem mindennapos,de úgy üvöltött,kiabált,hogy muszály voltam megfékezni. :(
Vendég

Sziasztok,

A bilizés spontán jött, ott volt a wc-ben és mivel mindig követ mindkettőnket, mondtuk neki, hogyha kell neki pisilni vagy kakilni, szóljon és rácsücsülünk a bilire. Régebben sikerült egyszer neki belekakilnia néhányszor, mert ugye az látszik rajta, és megkérdeztem kell-e a bili, azt mondta igen. most két hete meg mindig szól, akár pisi, akár kaki, bármindkettőre azt mondja kaka. Ha sikerül neki nagyon örül és megtapsolja magát. Ma viszont, hogy itt volt a hugom, akit már rég nem látott nagyon belemerült a játékba, és elfelejtett szólni, csak akkor kiabált, amikor folyt a pisi. Édes volt.

Ser,

Írtam pü-t. :wink:
Nálunk is így megy, ha vki visszamegy dolgozni, akkor előtte kiadják a szabit, nálunk fizetni nem fizetnek. Beszoktatás mikor is lesz? Aug. végén? Szept. elején?

Thymi,

A Jónás-módszer a pontos szül.idő és helyből vhogy a Hold állását is beleszámítva, ad meg napokat, amikor termékeny van. Az egyik ismerősömnek a mesije 4.napjától volt 4 nap megadva, illetve azt is megmutatja, milyen nemű babád születik, ha a fogantatás arra az időszakra esik, amit a naptár mutat. Írj nekem egy e-mail címet és átküldök egy oldalt, ahol ingyen is meg lehet csinálni, mert egyébként egy nő 20ezerért csinálta egy ismerősömnek.

Roz,

Áki is nagyon ügyi, ha már a kakilásra használja a bilit, én egyébként nem tudom, ezt mikor szokták csinálni a gyerekek, de gondolom ez is csemete függő. az enyém beszélni nem akar. Áki beindult már?

Donoé
,

Szerintem is elég jó a 4,3. Csak a katona jöhet szóba? Refi? Bolyai? Sőt tőlünk ismentek orvosira meg jogra, na de ez egy ker. /közg. sulitól ritka mint a fehér holló. Én nem láttam donátot, de egyébként sem ítéltelek volna el, mert én ne is tudom mit csinálnék/ok majd hasonló helyzetben. Néha már próbálkozik, tök jó üvöltő gyerekkel rohanni bevásárolni. Szerencsére 2szer fordult elő eddig, de még csak 21 hónapos.

Bea,

Nagyon szépek vagytok. Helyes pocid van, és Lilláról nekem is az jutott eszembe, hogy nagyon vagi. Én is most vettem Gergőnek napszemúveget. Olyan kis pasis. :)
Egy nagy-nagy kalappal holnapra.
Tök jó, hogy ilyen jól haladtok a házzal. Szerintem is elég nyugis a Hunyadi.

Borsika,

Nem vagyok egy szopis tanácsadó, de szerintem egy fiatalabb baba anyukájának is lehet tápanyagban szegényeb teje, azt hiszem, van akijé, meg olyan zsíros és tápláló, hogy csak nőnek a babák tőle. Nekem soha nem volt sok és zsíros tejem, mindig csak annyi, ami kellett (egy pici pótlással időnként), de zsíros az nem volt. Szóval nem értem, mi ez a 8 hós határ.
Lehet, átugrottad: Kriszti jobban van?

Erszényes,

Örülök, hogy itt vagy. nálunk is ez a helyzet, amíg ébren van, megyünk. Ha alszik akkor van időm mindenre. Babakocsi ügyben sajna nem tudok segíteni. Azaz, itt a nagykörúton a Kandóval majdnem szemben, ahol a zebra van, ha Hetény felől jössz jobbról, nyílt egy bababolt, használt és új cuccokat árulnak. Megnézheted azt is.

Balim,

Szerintem sincs még Eszter elkésve. nektek kell még ellenőrzésre járni a húgyuti miatt?

Timci,

Ideértek anyukádék? Vagy már a szólüszobán vagytok? Nst-n mi volt? Ha jössz erre a napokban.

Hajny,

Nagyon kellemes utat nektek. Sajna ma nem jutottam be a suliba, nem bírom ezt a hőséget, de holnap tutira megyünk, lesz kocsink.
Ha tudsz vmit Timciről, ugye írsz?

Szép napot mindenkinek!

geli08

Sziasztok :)

Bea
hűűű de csini vagy :) 2 ilyen csaj mellett remélem feszít Zsolti :D NEmsokár 3 szép csaj mellett :) Igen mi 4. megyün Szegedre és 1 hétre. Ti az uj gyerek klinikára jártok ? Vagy a kórházba a Korányi fasorra? (mi az utóbbiban leszünk )

geli
sajnos nem indult be Áki beszéde... :( egyre jobban aggódom és bízom a szeptemberben, hogy majd akkor megindul a nyelve.... Én ugy tudom 15 hónapos kórtól van meg a gyerköcökben a hajlam nálunk minden gyerköc 2 éves korában lett szobatiszta és akkor pár nap alatt sikerült ( Niki volt a legügyesebb, mert levettük róla a pelust egyszer sem volt balaeset és már másnap estére sem kellett 2 nap alatt szobatiszta lett, Adrikának meg pont a kaki nem sikerült soha bilibe jaj a szönyeg hogy nézett ki :roll: :? :lol: )

timcike
egyben még?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, nehogy már aggódj Áki beszéde miatt!Meglásd ha egyszer beindul,mondatokban kezdi!

Don, nem láttalak, de ne izgulj, de sztem majdnem mindenki átéli uezt :) !

Geli,aug.21-től kezdődik a bölcsi-ovi. Sztem beteheted ide a linket,bizti mindenki kíváncsi a Jónás módszeres oldalra! :D

Balim, Eszternek Sok Boldog Névnapot!

Kép
seriff

Sztem Timci szül/szült :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Balim
Eszternek gyönyörüen szép napot,és naon boldog névnapot kívánunk!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

:oops: Én nem túl sűrűn nézem a naptárt, sokszor az sem tudom hanyadika van...
Boldog névnapot Eszternek!!!

Kép
Kép
Kép
thymi

Balim
Nagyon sok boldog névnapot Eszternek :)

thymi
Én is pont ilyen vagyok ... sokszor ugy összefolynak a napok azt sem tudom milyen nap van

seriff
tudom -tudom ... csak már kiakasztnak a nagymamák .. meg azért is hogy ilyen anyás tegnap itt volt az anyósom és szóba sem ált vele Áki. Kedden meg mikor Adrikát vittem a fogo.-hoz már akkor üvöltött és rugdosta a kocsi ülését mikor befordultunk anyuék utcájába és alig tudtuk ki cibálni a kocsiból :oops: :? mert Én szoktatom rá hogy ilyen anyás legye... meg hogy egyből kiszoplgálom és ezért nem beszél .. nem tudom .. lehet hoyg van benne valami azért modtam a szeptembert is mert ugy már csak egyedül lesz itthon novembertől meg a böli ott majd csak megered a nyelve.. ha egyááltalán be tudom majd tuszkolni.. persze ha nagyon nem birja majd akkor nem erőltetem neki

Kép

Kép

Kép
roz23

Csajok,csajok! :lol: 8) Még egyben vagyunk,csak most nem igen van időm nettezni,h.itt vannak anyáék.Szerencsésen megérkeztek tegnap délután 3 kor.De anya befenyitette a kislurkót,ha holnapig nem születik meg,akkor ő is megy haza apummal,mert rengeteg a dolga,és nagyon nem úgy néz ki,h. Atticy megszületik még a héten,sajna.Habár sose lehet tudni.Borsika-én úgy szerettem volna,ha ma megyek szülni,direkt azért,mert tudom,h.ma egész napos vagy,meg is beszéltem vele,de látod milyen makacs...nem hallgat rám. :roll: pedig annyira szeretnék már babázni! 8) A jövő héten hogy dolgozol?Már lassan mindenki szétaggodja magát,rajtam kivül persze... :lol: Ő megcsak bent alszik és bulizik a pocakba. :lol: Jol érzi ott magát.
Az NST-n minden a legnagyobb rendben volt.Holnap reggel ujra kell mennem.Szerintem ez a gyerek addig húzza,mig lehet.De nagyon remélem,h.természetes úton fogom megszülni,habár nagy babát josolnak nekem... :roll: :oops: Nekem mind1,csak egészséges legyen!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci, én 39+6 naposan,hetesen szültem, előző nap még az égvilágon semmi sem utalt rá-bár mindenen röhögtem,és 2nappal előtte tök normális ctg-m volt.

Roz,én hallottam olyat-nem tudom,h mi a tudományos alapja-h a második ill. harmadik gyerekek később kezdenek el beszélni,mert a tesó/k elmond/anak helyettük mindent, szemben a mozgásukkal,ami meg gyorsabban fejlődik,hisz látják a tesó/k-tól, vmit vmiért :wink: , ne aggódj,minden okés lesz. Hanna is tiszta anyás,meg csimpaszkodós lett mostanában, biztosan korfüggő :D , vagy ha nem hát a hold, vagy a front vagy a ....-tudod mindenre van vmi okosság :wink: :D !

Kép
seriff

Geli,

Nagyon ügyes a fiad bilizés terén! Sity-suty szobatiszta lesz.
Köszi kérdésed, Ádámot hétfőn megműtötték, de csak tubust kapott, és szerencsére ambulásan megcsinálták, szóval délután márotthon is voltunk. Sajnos orrmandula műtét csak akkor lehet, ha a vérzékenység dolgog tisztázódik :( erre még várni kell.

Mi most "nyaralunk" a nagymamánál. Még jó hogy itt is van net, különben nem győzném visszaolvasni ha hazamegyünk. :)

Timci kitartás, gondolunk ám rád! Gyors zökkenőmentes szülést kívánunk!

Balim,
Eszternek sok-sok boldog névanpot.
sajna én is úgy vagyok, hogy néha még azt sem tudom milyen nap van, nemhogy hanyadika. :oops:

Mindenkinek további szép napot!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Nyhk!

Akkor ezért nem voltál mostanában?Pont ma akartam írni,hogy merre vagy?De jó,hogy túl vagytok rajta,gyors jobbulást kívánok Ádámnak! :)

Balim!

Eszternek Nagyon Boldog Névnapot kívánunk! :D
Vendég

Sziasztok!

Balim,Eszternek Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!

Nyhk és Ádám jól viseli?Petrus hogy van,ő mi újat tud már?

Timci mivel ki tudja mikor kerül rá sor,így én is gyors,könnyű szülést kívánok!!!

Kép Kép

Kép
dettus

Geli

Igen átsíiklottam rajta, igy fizikálisan jól van, de ma voltunk a hallássvizsgálaton el nem vagyok nagyon happy a görba ami mutatja a hallást az teljesen egyenes vonal ethát elég rossz, a dokinénik még nem látta csak telefonon beszéltünk de igy látatlanba azt mondta hogy tubus kell a fülébe. Majd kedden viszem a leleteket és megbeszéljük a továbbiakat.Ja meg megrendeltük a füldogót is most levtték a mintát, 10 nap múlava lesz kész. Addig nagyon kell vigyázni ne menjen víz a fülébe. Hát ez van!

Timi
Nem sok válsztásod van kedden egésznapos vagyok, utána csak vasárnap délelőtt megyek.

Most hívott az ismerősöm hogy a baba elfogadta a barátnőm tejét!!!!!!!!!!!
borsika33

Sziasztok!

Geli!

Most látom,átsiklottam a kérdésed felett. :oops: Nem csak a Katona jöhet szóba,de Barbi is szeretné,meg én is,ott elég nagy a fegyelem minden téren(öltözködés,viselkedés,stb.)Nagyon rossz dolognak tartom,hogy már 6-7-ben kifestve,többszínű hajjal,piercingekkel,szinte meztelen járnak iskolába.Bezzeg nálunk még a köt.iskolaköpeny volt :lol: De sokkal normálisabb volt az szerintem.Kocsi ügyben hogy döntöttél?A vaterán éjjel átnéztem vagy 200 kocsit,de ami olcsó,az nagyon nyüzi,ami jó,annyiért meg kapsz újat is.

Ser!

Barbi hazajött Szegedről,nem láttam a záróját,anyunál maradt,de csak Ataraxot írtak ki neki,tudom,hogy nem e téren vagy otthon,(de mégis dokinéni vagy :lol: )szerinted ez nem igazán súlyos depi ahogy mondták,nem?Az Atarax elég gyenge,ráadásul abból is a leggyengébb van írva.

Borsika!

A Kriszti melyik kislányod?A középső?Megkérdezhetem mi a baja a fülének?Őneki kellett arcüreg átmosást csinálni?
Vendég

Ser!

Most nézem,elég okosan feltettem a kérdést :lol: :lol: :lol: De érted úgyis :lol:

Timci!

MIKOR SZÜLSZ MÁR???Már úgy néznék pici képeket :D Párodnak mutasd ám meg hogy működik az oldal,aztán írjon,ha lesz babácskátok már :D
Vendég

Na,tényleg nem vagyok normál teljesen! :lol: :oops:

Geli!

A babakocsis dolgot Erszényesnek írtam volna :oops:

Roz!

Hogy vagytok?Adri fogacskája?
Vendég

Sziasztok!

Timci
kitartás,nem sok van hátra már.Úgyis akkor fog jönni amikor ö akar.Reggel beugrom,de csak egy pillanatra,mert csak hétfön jövünk haza.Lehet már babázni fogsz?

Erszényes
Jövöhéten egy mozi vagy valami más?
Még mielött elutaznátok nyaralni.

Bea
nagyon szépek vagytok a képen,jól áll a kismamaság,Lilla pedig elbüvölö kislány.

Nana minden oké veletek?

Jó éjt mindenkinek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Csajok!!!!

Még mindig egyben :lol: .
Köszönöm sazépen a jókivánságaitokat,remélem,h.hamarosan szülni fogok,és azt is,h.zökkenőmentesen.

Borsika-és mi lesz,ha elkerülünk téged? :roll: Én nem akarom...Sokkal nyugisabb lennék,ha akkor jönne a világra,mikor dolgozol.De nagyon úgy néz ki,h.nem tudom megtárgyalni vele,túl makacs... :shock: :roll:

Hajni-9:4o-re mennem kell NST-re,anyumékat meg 7 kor kisérem ki a Metroig,ugyhogy max 9:3o-ig itthon vagyok,ugy kb.fél-háromnegyed 8 tól.Nagyon várlak!Sajna még mindig nem babázok :( Pedig nagyon szeretnék már.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci
Kitartás!!!

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat mindenkinek!
Tegnap nem voltam, most éppen Milán lett beteg, óriásira duzzadt a mandulája :(. Megint izgulhatunk, hogy Eszti elkapja-e.

Bea,
nagyon szépek vagytok!

Timci,
hajrá, ez már tényleg a finis. Bár az én Marcim 41+3-ra született :wink: .
balim

balim: mi is kívánunk Eszternek Boldogságos névnapot! :lol: Én is mindig lemaradok... :oops:

Don, Ser, Geli: köszi a tippet babakocsi ügyben. Holnap megnézem még Egerben is a bababoltokat, hátha ott van vmi jó, ha nincs akkor megrendelem a BéBéGo-t kedden, szerintem az péntekig ide is ér. :wink: :)

hajny: bármiben benne vagyok, én is örülnék neki az út előtt jó lenne talizni . :lol: :lol: Anna is hiányzik már amúgy! :wink: :lol:

Timci: nagyon drukkolok neked, remélem azért kicsi Atticy mostmár kívánkozik kifelé! :wink: :lol:
A babakocsi infót köszi, lehet h megnézzük, bár apa azt mondta h rendes 5 pontos öve legyen hiszen lesz még babánk és akkor jobb ha jol felszerelt. :lol:

KépKép
erszényes

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?