Sziasztok,
A bilizés spontán jött, ott volt a wc-ben és mivel mindig követ mindkettőnket, mondtuk neki, hogyha kell neki pisilni vagy kakilni, szóljon és rácsücsülünk a bilire. Régebben sikerült egyszer neki belekakilnia néhányszor, mert ugye az látszik rajta, és megkérdeztem kell-e a bili, azt mondta igen. most két hete meg mindig szól, akár pisi, akár kaki, bármindkettőre azt mondja kaka. Ha sikerül neki nagyon örül és megtapsolja magát. Ma viszont, hogy itt volt a hugom, akit már rég nem látott nagyon belemerült a játékba, és elfelejtett szólni, csak akkor kiabált, amikor folyt a pisi. Édes volt.
Ser,
Írtam pü-t.
Nálunk is így megy, ha vki visszamegy dolgozni, akkor előtte kiadják a szabit, nálunk fizetni nem fizetnek. Beszoktatás mikor is lesz? Aug. végén? Szept. elején?
Thymi,
A Jónás-módszer a pontos szül.idő és helyből vhogy a Hold állását is beleszámítva, ad meg napokat, amikor termékeny van. Az egyik ismerősömnek a mesije 4.napjától volt 4 nap megadva, illetve azt is megmutatja, milyen nemű babád születik, ha a fogantatás arra az időszakra esik, amit a naptár mutat. Írj nekem egy e-mail címet és átküldök egy oldalt, ahol ingyen is meg lehet csinálni, mert egyébként egy nő 20ezerért csinálta egy ismerősömnek.
Roz,
Áki is nagyon ügyi, ha már a kakilásra használja a bilit, én egyébként nem tudom, ezt mikor szokták csinálni a gyerekek, de gondolom ez is csemete függő. az enyém beszélni nem akar. Áki beindult már?
Donoé,
Szerintem is elég jó a 4,3. Csak a katona jöhet szóba? Refi? Bolyai? Sőt tőlünk ismentek orvosira meg jogra, na de ez egy ker. /közg. sulitól ritka mint a fehér holló. Én nem láttam donátot, de egyébként sem ítéltelek volna el, mert én ne is tudom mit csinálnék/ok majd hasonló helyzetben. Néha már próbálkozik, tök jó üvöltő gyerekkel rohanni bevásárolni. Szerencsére 2szer fordult elő eddig, de még csak 21 hónapos.
Bea,
Nagyon szépek vagytok. Helyes pocid van, és Lilláról nekem is az jutott eszembe, hogy nagyon vagi. Én is most vettem Gergőnek napszemúveget. Olyan kis pasis.
Egy nagy-nagy kalappal holnapra.
Tök jó, hogy ilyen jól haladtok a házzal. Szerintem is elég nyugis a Hunyadi.
Borsika,
Nem vagyok egy szopis tanácsadó, de szerintem egy fiatalabb baba anyukájának is lehet tápanyagban szegényeb teje, azt hiszem, van akijé, meg olyan zsíros és tápláló, hogy csak nőnek a babák tőle. Nekem soha nem volt sok és zsíros tejem, mindig csak annyi, ami kellett (egy pici pótlással időnként), de zsíros az nem volt. Szóval nem értem, mi ez a 8 hós határ.
Lehet, átugrottad: Kriszti jobban van?
Erszényes,
Örülök, hogy itt vagy. nálunk is ez a helyzet, amíg ébren van, megyünk. Ha alszik akkor van időm mindenre. Babakocsi ügyben sajna nem tudok segíteni. Azaz, itt a nagykörúton a Kandóval majdnem szemben, ahol a zebra van, ha Hetény felől jössz jobbról, nyílt egy bababolt, használt és új cuccokat árulnak. Megnézheted azt is.
Balim,
Szerintem sincs még Eszter elkésve. nektek kell még ellenőrzésre járni a húgyuti miatt?
Timci,
Ideértek anyukádék? Vagy már a szólüszobán vagytok? Nst-n mi volt? Ha jössz erre a napokban.
Hajny,
Nagyon kellemes utat nektek. Sajna ma nem jutottam be a suliba, nem bírom ezt a hőséget, de holnap tutira megyünk, lesz kocsink.
Ha tudsz vmit Timciről, ugye írsz?
Szép napot mindenkinek!