Új privát üzeneted érkezett!

Hasifájásról annyit, hogy mint védőnő azt mondom normális.
Amúgy nem vagyok híve annak, hogy ilyesszünk jól rá a kismamára, azzal a jelmondattal, hogy most vérzel úgyhogy tutuira elvetélsz....Persze meg van az esélye, de annak is, hogy semmi gond nem lesz, és ilyenkor inkább az utóbbira kell koncentrálni, mert csak akkor van esélye szegény babucinak, hogy ha a mama nem veszíti el a reményt. Hiszek a csodákban és tudom, hogy igenis, vérzések közepette is ki lehet hordani egy terhességet, mert nem egy precedens van rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Persze ilyenkor az ember szeretne bztosat tudni. Én is szerettem volna biztosat tudni. De biztosat csak az UH és a HCG szint vizsgálat együtese tud mondani.

A hasfájás és feszülés tehát önmagában még norm. Ha vérzés van hozzá, de az kis mennyiségű, inkább barnás folyás, még akkor is nyugi. Ha a görcsök erőssek, a vérzés sok, vagy darabos, kávézacc szerűen néz ki, netán hőemelkedés is van, akkor érdemes orvoshoz menni, de akkor sem kell a piciről végleg lemondani!!!!
A remény éltet. Ezt ne felejtsétek.
kislibus

Hol vagytok?

Én most, hogy leraktam a fiút aludni, megkísérlem a vacsora elkészítését, amire egész délután készültem, de Andris nem hagyott, mert nem maradt meg a járókában és folyton jött a nyomomban...annyira édes!! Most már durmol, voltunk szomszédolni is, van nálunk két nagyjából egyidős kisfiú a szomszéd házban..

Veletek mi a helyzet?

ajaj...Andris felsírt...lehet, hogy a felettünk lakónak nem most kéne az erkély vaskorlátján szőnyeget porolnia?...... :shock:
klarka

Olyan hangok jönnek felülről, mintha mindjárt ránk szakadna az emelet....persze csak kispórolták a szigetelést, ezért még a söprögetést is lehallani...
klarka

Na, most már tényleg megyek főzni, aztán majd jövök!!

Remélem addigra ti is végeztek a teendőkkel!! :wink:

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Én elköszönök,mert fáradt vagyok!!!!!!!
JÓ ÉJSZAKÁT ÉS PIHENÉST!!!!!
Reggel jövök!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Lehet, hogy én sem jövök ma már!

Mindenkinek jó éjszakát!

Klarka

Kép
klarka

Sziasztok!

Most van időm, úgyhogy sorba megyek a hozzászólásokon, és írok…….sokat.

Először is a joghurtos tamponról. Én tampont még nem hallottam, de arról igen, hogy joghuttal lehet kenegetni magad belülről. Ezt egy ismerősömnek ajánlotta az orvosa, egy kis nyavaja után, helyre állítja a hüvely ph-ját.
Klarka! Üdvözöllek én is, gyere gyakran. (ne úgy mint én mostanában)
Nagyon aranyos a kisfiad, zabálnivaló nagy szemei vannak.
Hát igen, ez még mindig nagy dilemma, hogy menni idő legyen a két gyerek között…………..
Látom mindenki kihasználta a hétvégét, mindenféle jóra. Nekünk olyan gyorsan eltelt,hogy még ma is csak bambultam, pedig volt munkám bőven. De ma eldöntöttem,hogy jövő héten kiveszek két nap szabit, mert itthon nem haladok semmivel. Pedig még a hugomnak is helyet kellene csinálni a szekrénybe, mert most ide költözik hozzánk, mert itt talált magának munkát, és befogadtuk.Így most hárman lakunk majd, de tök ari volt a párom, mert ő ajánlotta fel.
Andi, neked mikor kellene megjönnie? Nekem a hőm alapján csütörtökön kellene, de már megint nem érzek semmit, pedig előtte már 3-4 nappal szoktam barnázni, meg a cickóim is fájnak, most meg semmi. De inkább nem foglalkozom vele, mert volt már ilyen hónapom, hogy nem volt semmi előjel, aztán mégis megjött.
Kriszti, pihentesd egy kicsit a hőmérődet, most én sem mérek, kb.1 hete. Ahogy voltunk Szlovákiába előtte mértem, meg utána egy nap, az alapján láttam,hogy már felment a hőm, vagyis a lényegen már túl vagyok. Az alapján bejelölte a pé-t, és azóta nem is néztem rá.De nem is idegesít.
Nemen! Fogsz még tesztelni? Eldöntötted már mikor mész dokihoz.
Ja, azt akartam még írni, hogy a mi autónk is Opel Astra G 1.4, csak olajzöld, és sedan. Nagyon jó autó, imádjuk, és mindenki dicséri milyen szép.
Erzsi, Klarka, majd megkereslek én is az iwiw-en titeket.
Krsiztinka! Tényleg nagyon szép helyen voltatok. Nekünk is nagy vágyunk volt Egyiptom, de mindig másra költöttük az árát, most meg már a babára koncentrálunk, utána pedig nem lesz lehtőségünk rá. De nem bánom, így mindenünk megvan, pihenni meg itthon is lehet. Bár nem lehet összehasonlítani a kettőt.
Kislibus, biztos szép helyeken voltatok, ha kisebbre veszed a kép méretét, akkor mellékletként fel tudod tölteni. Jó lenne látni nekünk is!:)
Jó, hogy leírtad, ezt a vérzésről. Jó, hogy van közöttünk valaki, aki tárgyilagosan is tudja a dolgokat kezelni.

Remélem ennyi elég belőlem mára. Megpróbálok nem eltűnni.
Puszi, jó éjszakát mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

A saját tapasztalatom ez:

A mensimnek márc 24-e táján kellet volna megjönnie, barnás maszat jelentkezett, ilyen már fordult elő korábban ezért vártam a mensit (volt meg fog jönni hasfeszülős, görcsölgetős érzés is) de nem jött meg, így 31-én csináltam egy tesztet. Nagyon- nagyon halovány lett, de örültem mint najom a farkának, majd két nap múlva megismételtem, akkor erőssebb volt, így meg is nyugodtam, be is jelentkeztem ápr. 11-re nőgyogyihoz. Ápr. 5-6-án reggeli hányinger. Ápr 9-én min. vérzés kezdődött, 11-én 4 mm petezsák UH-al, doki szerint 50-50 hogy megmarad-e. Pihennei nem kell, nem attól függ megmarad-e jelmondattal küldtek haza a vérzésemmel együtt. Hát dolgoztam. 14-én mintha felfáztam volna, úgy el kezdett fájni a hólyagom környéke, így haza mentem. Estére hőemelkedésem lett, reggelre mindenem fájt, de a derekam a legjobban és sehogy se volt jó. Csak a reményem maradt, hogy megmarad a baba. A hétvégén a hátfájás alábbhagyott, így hétfőn mentem dolgozni, mert sok előre lebeszélt teendőm volt. De megérkezett a kávélalj szerű vérzés is. Szerdán ezért elmentem a háziorvoshoz, hogy táppénzre vegyenek, ők meg elküldtek a kórházba, ott 2 nap után 3 UH és két Hcg mérés után mondták, hogy elhalt a terhesség és műteni kell.
És hogy ennek elenére miért merek mást bíztatni?

Mert mások vagyunk, és mert nálam volt egyéb tényező is, ami kiválthatta az elhalást:
- A fogamzást követő 3. napon buliba voltam és sajna túl sok alkoholt ittam (nem gondoltam, hogy pont abban a hónapban leszek terhes)
- Iskolaszünetben nálunk volt a beteg kisöcsém. (anyuéknak csak anyák napján akartuk elmondani a babát, igy nem tudta, hogy mi a helyzet, ezért küldte el betegen)
- A húsvét hétvégén nagyon sokat kellett utaznunk a meleg autóban, aminek az ablakait nem tudtuk kinyitni, mivel a párom nem bírja a huzatot
- Akkortájt tettem le (ápr. 11) a forgalmi vizsgát, így elég stresszes is voltam.
- nem mentem azonnal táppénzre, amikor kiderült, hogy terhes vagyok.

Szóval sok oka lehet annak, hogy ez nálam bekövetkezett, de ált. a veszélyeztető tényezők ilyen halmozott előfordulása ritka. És legközelebb nálunk se így lesz.
Ami azt illeti elég ostoba voltam, de úgy gondoltam, hogy hogy ezek nem fenyegetik a baba életét, és persze nem is biztos, hogy ezek okozták, de mindenképp veszélyt jelentettek. Az orvos persze azt mondja, ettől aztán biztos nem, de azt gondolom, hogy ami egy felnőtt szervezetét kikészíti az mit tehet egy javában fejlődő pici védtelen magocskával? De jó is utólag okosnak lenni nemde???

Úgyhogy kismama jelöltek nagyon vigyázzatok ám magatokra, és ne kövessetek el olyan hibákat amiket én!!! :cry:
kislibus

Még egy utsó bejelentkezés.
Van egy iwiw meghívóm. Kéri valaki?

Zsu

Kép
bvigh

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!!!
Vendég

Jó reggelt LÁnyok!!!

Zsu: örülök,hogy itt voltál,csak most én nem voltam itt.
Nekem elvileg 29én kellene nem megjönnie....azon kívül,hogy leszakadt tegnap este a derekam,és annyira fájt a hasam,mintha tripla PÉ lenne,erősen gondolkoztam az orvosi ügyeleten este,nem tom mi van.Remélem alakul a helye a babánal odabent :lol:

Ja,hát a menyoasszonyi csokor elkapása!!!!És akkor még mondja valaki,hogy nincsenek véletlenek :wink: :wink: Lehetek a koszorúslányod???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Sziasztok!
Én is itt vagyok,csak tegnap orvosnál voltam,és mire hazaértem ebben a melegben,egy kicsit kitikkadtam,meg fájdogált a hasam,úgyhogy pihentem egész este..

Naggyából visszaolvastam,de majd,ha kész a kaja,és apa is elment dolgozni,bepótolom a hiányzást...

Klarka:Üdv közöttünk!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok, csak benéztem, de látom nincs nagy tolongás.
Mindjárt ebédelünk, mindenkinek jó étvágyat, aki hasonlóan tesz mostanában :D
Vendég

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hát,mit irjak,van még kinek irni???????
További szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Majd jelentkezek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Én itt vagyok, hébe hóba. A fiam úgy felhúzott, hogy szétcsattanok az idegtől. MIndent csak dobál. :x

Kriszti, akkor nem kell többet uh ra menni, csak a végén tesztelsz és kész?

Kislibus! Sajnálom ami történt. :cry:
Most szünetet tartotok, vagy lehet újra próbálkozni?

Itt vihar készül, sőt asszem már esik is!
Vendég

Húúúúúúúúúúú tényleg nagy a pangás!!!!!!!!!!!!!

Hol van mindenki?????????

Kép

Kép
ancsa03

KACIKA!

Nem kell menni csak akkor,ha megjön,3 hónapig,ezután mással próbálkozunk!!!!!
HSG-re gondolt!!!!!
Reméllem addig összejön,ha nem,akkor az lessz!!!!
Látom,Te 11dpo-n vagy,pár nap és kiderül!!!
Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANCSA!
Ezt már nem is pangásnak nevezem,hanem kihalásnak!!!!!!!
Nem tudom,mi van,pár hete,vagy hónapja nem volt ez!!!!!!
Már azon gondolkodtam,mit kellene csinálni,van aki napokig életjelt sem ad!!!!!
Azért irtam,hogy egyáltalán van még kinek irni!!!!!!
Vendég

Én itt vagyok jelentem,de dolgozom...holnap egy szereplő válogatás lesz,és hivogatom az embereket!!!!!

12-én meg elkezdem a filmet....felmentést kérek a pangás alól :wink: :lol:
vedresandi

Mi felettünk is van egy nagy felhő,hogy fog e esni nem tudom,csak azt,hogy iszonyú meleg van!!!!!!!!
Holnapra viszont jó időnek kellene leni a kirándulás miatt!!!!
Vendég

Halihó!!

Kislibus, köszi, hogy leírtad a történetet, azért jó tudni, hogy ilyenkor esetleg mit lehet érezni vagy mik a fenyegető jelek, nagyon sajnálom, hogy így végződött, de a következő tuti egy nagyon szép gömbölyű babával fog!!! Nagyon drukkolunk neked!!!

Most azt olvasgatom, hogy lehet e biciklizni terhesség alatt, olyan jó volt tekerni, kicsit kitágult a világ számunkra, fele ajánlja másik fele inkább nem kockáztatna, én csak az elején gondoltam, amíg nem nagy a pocak, de ha már a tuti ismerős védőnő így is elijesztett, ha ezt meghallaná beájulna! :D

Vonalzó majd csak doki után lesz :D , végülis eldöntötte a férjem a doki ügyet, mivel a héten nem tud itthon maradni, jövő héten maminál leszünk így csak utána tudok elmenni, ha kibírom addig :D

Ildi, Denni csak kicsit be kellene jelentkeznetek!! :roll:

Ancsa mi volt a dokinál? Nőgyogyinál voltál??ez volt a 12.hetes uh vagy melyik nap mész??kíváncsian várjuk!!

Klarka nem semmi volt a szédülésed, gondolom jól megijedhettél, ráadásul a pici fiúval!! Én vagy 3 hete éreztem magam nagyon rosszul marhára megfájdult a fejem és homályosan láttam, de kitartottam!! :D

Kép, Kép
nemen

Kriszti még ha nincs is senki én is úgy szeretem olvasgatni, hogy mit írtatok, akármivel kapcsolatos, úgyhogy elveszett csajok néha kérjük a bejeletkezést és a monológ megírását, ha nem találtok itt senkit, akkor is!!! :D :D

Itt is dög meleg van és azt sem tudom hová menjünk, ahol nem süt a fejünkre a nap, Anna folyton meg akar szabadulni a kalapjától :?

Zsu tényleg most bepótoltad az elmaradt soraidat!!remélem nekünk is beválik majd az autó, eddig le vagyok nyűgözve, a régi után. Remélem jól sikerült ez a ciklus és hátha mégis jelent valamit, hogy nem érzel most semmit :wink:

Krisztinka nagyon pazar helyen voltatok, nem semmi hm

Kép, Kép
nemen

Klarka Te milyen területen tevékenykedsz, ha nem szeretnél nem kell ám válaszolni!!

Ne haragudjatok!!!Még mindig a tuti kérdésem, hogy hogy járok legjobban anyagilag??? Tud erre valaki válaszolni?? A 12. hétig nem csinálok semmit!! utána gondoltam, hogy szabadság, ha a munkahely engedi és táppénz a végén, ez alatt az idő alatt férjem felveheti a gyest??ahhoz ugyan milyen igazolás kell??vagy maradjon a gyed és ne variáljak??

Kép, Kép
nemen

ANDI!
Felmentést megkaptad!Részemről! :lol:

ENIK!
De jó,hogy irtál!!!!!!!
Legtöbbször csak én is olvasgatok!!!!!
Örülök neki,hogy minden rendben van veled!!!!

Kiakadok!!!
A fiam elment esernyő nélkül jó messzire!!!!
Az ég meg dörög!!!!
Ha holnap esik kiakadok :evil: :!:
Vendég

Enik!
Ebbe nem tudok tanácsot adni,ezt neked kell eldönteni!!!!!!!!
Ahogy nektek kedvező!!!!
Vendég

Kriszti hátha megússza a fiad!!amúgyis ezek a tinik már vagány gyerekek, lehet fel sem csukná az ernyőt, mert égés :D :D

Ma is hasfeszülés volt, tegnap csak este éreztem, örültem is nagyon, de ma már d.e. is, na mindegy nem is érdekel már megszoktam :D
Denniért viszont már nagyon aggódok, ugyan mi lehet vele :roll: remélem csak sokat pihen és nincs kedve a gép előtt ücsörögni, biztos ez van.

Kép, Kép
nemen

Ja az egyik együtt sétálós ismerősnek (neki is van egy nagyobb) most született meg a kisfia, 3,5 kg és 49 cm arányos baba :D Túl van az egyik megpróbáltatáson mostmár jöhet a többi.
Na jól van mostmár befogom, megyek kicsit vízszintesbe, amíg Anna alszik :D

Kép, Kép
nemen

Andi:Felmentés megadva !!!!!!!!!!!!:D :D :D

Enik:Nem,a diabetológián voltam,nekem minden hétfőn mennem kell,mert az inzulin miatt,hetente ellenőrzik a cukrot.Már a reggelit,meg a délit meg is emelték.Nőgyógy.-hoz 29-én megyek,akkor lessz a 12 hetes UH.

Itt is baromi meleg van,órák óta készülődik az eső,de még sehol semmi...

Kép

Kép
ancsa03

Azért amikor csak tudok jövök ám....nem úsztok meg ilyen könnyen...most már nincs dolgom,de valamire várnom kell még 40 percet kábé...

Kriszti: nagy fiú már...ne aggódj,nem ázik meg (de én is idegeskednék a helyedben)
vedresandi

Enik: ezekhez a gyes gyed dolgokhoz án már nem értek...de remélem hamarosan nekem is utána kell járno,mi lenne a jobb :wink: :lol:
vedresandi

A fiam hazaért,esőt megúszta,jó kis felhőszakadás volt!!!
Már nem esik,jó a levegő,felfrissült!!!!!
Reméllem holnap nem lessz ilyen!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Végre egy kis nyugi van. MOst egyedül vagyok, de nem hiszem,hogy bárki bejön vásárolni. Az utolsó egy óra mindig ilyen.
Látod Kriszti nem kell aggódni a kisfiadért. (mondom ezt én, aki nem alszik addig amíg a 21 éves hugom haza nem ér este a munkából)

Andi, én megértem,ha nincs időd annyit jönni, meg aztán én egy szót sem szólhatok. :lol:
Jaj lányok! Én már nem tudom mi van velem. Úgy fáj a mellbimbóm, hogy hozzá se lehet érni, két nap múlva meg kellene jönnie, de barna sehol. Meg ilyenkor már csomós is szokott lenni a mellem, meg hatalmas. Most meg semmi. Legszivesebben most azonnal vennék egy tesztet, de a párom kinyírna. Meg tényleg nincs is értelme.

Egyébként most néztem az időképet. Hát szép kis vihar vonul át az országon.
www.idokep.hu
Itt van.

Zsu

Kép
bvigh

SZIA ZSU!

Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szoritok a pozitiv teszthez!!!!!!!!++++++++++++++++++++++
Nálunk esett,friss a levegő!!!!!
Reméllem holnap jó idő lessz!!!!!
Vendég

Szia Zsu!!!!
Hát ha nincs semmi jel,az mindig jó szokott lenni.Daninál nálam a piri elmaradásán kívül,semmi nem volt :wink: Drukk!!!!+++

Kriszti:örülök,hogy száraz maradt a fiad :wink: :lol:
vedresandi

Sziasztok Lányok!

Köszike hogy gondoltatok rám-nk is. Rosszul vagyok és tényleg csak fekszem egész nap feltett lábbal. Voltam hétfőn dokinál a barnázás miatt, de minden rendben a babával, már 3,6mm és kezd kialakulni a szíve. Még mindig ki vagyok írva és valószínű ez lesz egész nyáron is, legalább is ezt mondta. Kaptam gyógyszert és csak annyit kell tennem hogy fekszem, pihenek és eszek.

Már nagy a hasam is :) , de ez olyan jó.....

Most csak 10 perce ülhetek a gép előtt, de már szürnyen elfáradtam. 4-én megyek megint dokihoz akkor már megkapom a babakönyvet, vért vesznek és remélem minden rendben lesz. Most vagyok a 6 hét végén.

Még nem volt időm mindent visszaolvasni amit írtatok, de mindjárt bepótolom amíg még bírok ülni.

puszi mindenkinek ha már nem írnák.
denni

DENNI!
Örülök,hogy irtál!!!!!!
Pihenj sokat!!!!!
Mindent a babáért!!!!
Puszi!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Denni:Örülök,hogy jól vagytok!!!!
Vigyázz magadra(magatokra)Pihenj nagyon sokat,ne foglalkozz semmivel,csak magaddal meg a babával..........

Kép

Kép
ancsa03

JÓ ÉJSZAKÁT ÉS PIHENÉST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Még vár rám este egy Tescós vásárlás,reggel majd jövök!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nemen: köszi az együttérzést!!

Én jogot végeztem, most társasági szakjogászképzésre járok. Hál' Istennek még sikerült éppen idejében elkezdenem - INGYEN! - a posztgraduális képzést. Amíg gyeden vagyok, addig besegítek egy családos egyesületbe.

Képzeljétek, voltunk ma Anyu, Andris meg én a leányfalui strandon! Andris baromira élvezte, nem volt még sose strandon! A lábát be is lógattam a gyerekúszómedencéber és nagyon bejött neki a móka! És nagy szerencsénkre még 1,5 órát sikerült is aludnia a babakocsiban délután, pedig ezt nem reméltem, mert ott minden olyan érdekes - sokkal érdekesebb, mint az alvás!! :)
Kaptunk egy jó nagy zivatart is a nyakunkba, úgyhogy - mivel nem vittem neki semmi ruhát a 32 fokban - a strandpokrócba csavarva jöttünk haza, mert eléggé lehűlt a levegő! Úgy nézett ki, mint egy árva gyerek, mert hát a pokróc még az én gyerekkoromból való...kicsit megrágta az idő vasfoga...:)

Remélem, találok még itt valakit!

Klarka

Kép
klarka

Sziasztok!

Én még itt vagyok, már kész vagyok a mai itthoni teendőkkel.
Mindjárt kezdődik a FILM.
De még itt leszek egy darabig.
Denni!
REmélem nem lesz semmi gond. Sokat gondolunk rád, de, ha inkább pihensz a gép előtt ücsörgés helyett, mi megértjük. Most ez a legfontosabb. Nekünk elég, ha tudjuk, jól vagytok!!!

Zsu

Kép
bvigh

Denni örülök, hogy benéztél, nem kell olvasni :D csak írd meg mi van veled!!

Klarka Anna is nagy vízimádó, még strandon mi sem voltunk (barlangfürdő, ha annak számít) csak babaúszásra járunk, de akármilyen napja van az mindig tetszett neki. Ide még nem ért el a zuhé, de már jó lenne egy kicsit hűvösebb!!

D.u. már mentünk is apa elé biciklivel :D , végülis az a konklúzióm, hogy sima talajon (járdán megyünk) nagyon óvatosan, ameddig jól esik és ritkábban, mint eddig.

Krisztinka nálatok mi történt ma??

Ancsa akkor Te most alaposan meg leszel vizsgálgatva, amúgy jól érzed magad, jól halad már a vonalzód!! :D

Zsu nagyon drukkolok neked!!!!!! Meddig vársz a teszttel???

Kép, Kép
nemen

Milyen filmet nézel Zsu?

Én a kórházas sorozatokat várom, főleg a Grace Klinikát, de sajnos Anna ma fél3-tól aludt szóval előre láthatólag 11-ig fenn lesz, pedig úgy szeretném ezt megnézni nagy nyugisan valami finomságot eszegetve :D szóval Zsu még most használd ki a lehetőséget!!! :D

Kép, Kép
nemen

Denni:örülök,hogy jól vagy.A pihenés tényleg fontosabb,és ahogy Nemen írta,csak írd le hogy mi van veled,mi annak is örülünk!!! :wink:

Klarka: hát akkor jól megviccelt titeket is az eső...remélem manócsak jól be volt bugyolálva,és nem fázott meg...de bizos aranyos lehetett.Gondolom szegény nem tudta,most mi a fene történik :?

Zsu:kellemes tv-zést!

Kriszti:nem irigyellek a Tesco-s túra miatt...én utálok vásárolni menni :?

Krisztinka/Erzsi/Little:veled mi a helyzet???Ma nem jártál erre

AncsaKismami:te is vigyázz magatokra,és pihenj,amennyi csak jól esik :lol:

Na elteszem magam holnapra,szép álmokat Nektek!!!!
vedresandi

Hellóóóóóóóóóóó!
Látom, mindenkit elnyelt az ágy :lol:
Én is megyek fekszem, bár még nem érzem, hogy álmos lennék, de majd olvasok egy kicsit, az segít.
Jó éjszekát mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!

Csak egy bejelentkezés,mert megyek kirándulni!!!!!!
Este jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szép napot MINDENKINEK!!!!!

PUSZI!!!!!
Vendég

Látom első vagyok ma reggel :lol: Piros pontot kérek :lol: :lol:

Peti még alszik, most melegítem a tejét.

Zsu! Szorítok nagyon,mikor akarsz csinálni 1 tesztet?

Denni, örülök, hogy jól vagy, pihenj sokat.

Enikő! Én is fogok bicajozni ha terhes leszek, persze csak szépen lassan járdán, és csak amikor nem esik majd nehezemre , szóval jól csinálod!

Na mindenkinek jó reggelt, és szép napot!
Vendég

Sziasztok! Én is csak gyorsan bejelentkezem, aztán megyek dolgomra, mert gyorsan mosok egyet, addig leszedem a szárazakat, aztán jön Apukám és megyünk Andrissal bodzát szedni. Komolyan, úgy sajnálom szegény Apukákat...amíg szegény párm dolgozik, lemarad minden jóról, mert tegnap is nélküle volt Andris először strandon, most meg nélküle bodzázunk.....sebaj, bepótoljuk hétvégén, mert megyünk Balatonfelvidékre 4 napra és szerintem nem fogjuk elkerülni a vízpartot sem..:)

Amint mondtam, megyek, aztán majd du. benézek! Gyönyörő szép napot kívánok mindenkinek!!

Klarka

Kép
klarka

Sziasztok,jó regg!

Kriszti,Klakrka: Nektek jó csavargást!!!

Klarka: egyébként igazad van,az apácskák a minka miatt tényleg sok apróságról maradnak le,ami nekünk fontosnak tűnik :?

Kacika: Lassan te fogod a következő zebrás tesztet nekünk megmutatni... :wink: :idea:
vedresandi

Sziasztok!

Na itt vagyok!

Zsu! Jaj annyira szorítok, hogy ne jöjjön meg. Lehet pénteken tesztelhetnél is egyet, ha addig nem jön meg. De miért is jönne??!!!

Krsizti! Jó kirándulást!!! Drukokk mennek a jókori akcióhoz!!!

Enik! Nem is baj, hogy olyan későn mész orvoshoz, legalább már látod a szívhangját! De jó is lesz annyira irigyellek!

Ancsa! Örülök, hogy jól vagy és növeszdgesda pocid. Rossz lehet ez a cukor, de hát vannak ettől rosszabb dolgok is!
Én nem nagyon tuzdok meginni semmi keverős gyógyszert, meg gyógyteát és a terheléses cukortól is féltem, de szerencsére az orvosom mondta vigyek bele citromot, na úgy valamennyire be tudtam tuszkolni, de a végén majdnem visszajött.

DEnni! DE jó , hogy bekukkantottál! Vigyázz magatokra és pihenj sokat! Az is elég ha néha megírod mi van veled! CSak írj pár sort.

Klarka! De jó starndoltatok. Mi a nyáron Horvátországba megyünk nyaralni a barátnőmékkel, ott is van egy kismanó, kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd a fiúknak a tenger meg a víz. Mi tavaly amikor strandon voltunk csak olyan felfújhatós békába engedtünk vizet Manónak és abban pancsolt, azt nagyon élvezte. De most úszógumival megyünkmajd a nagyvízbe.

Kacika! Hmmmm 12 DPO???? Érzel valamit???? Mikor tesztelsz???

Andi! De csak kicsi felmentést kapsz!!!! Nem is akarunk megszabadulni tőled!!!

Én azért nem voltam tegnap, mert reggel baba-mama tornán voltunk a barátnőmékkel. Nem volt rossz sőt jó volt, csak az volt a baj, hogy pont akkor volt 9-től amikor Manóm aludni szokott és végén már nagyon nyűgi volt. Az elején ababákat tornáztattuk, már amikor Manóci hagyta magát. Ő volt a legnagyobb, főleg kisebbek voltak, aztán mi anyák zsírégetőt tornáztunk, közben e gyerekek meg kúsztak-másztak játszottak.
Aztán meg itt voltak egész nap a barátnőmék, ezért nem tudtam jönni. Mikor elmentek vissza akartam olvasni, de Manó nem bírja, ha a gép előtt ülök, így ma pótoltam az elmaradást.
Szóval jó lenne ez a torna, de így nem hiszem , hogy sokat fogunk menni, mert nem akarom nagyon felborítani a napirendjét, főleg, hogy szükségét érzi még a délelőtti alvásnak. BNiztosan egy idő után már csak délután fog aludni. Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy ti mit csinálnátok a helyemben. Mert hát én nem látom értelmét, hogy ott nyűglődjön,m ikor akkor aludni szokott. És az sem utolsó, hogy 1000 Ft 1 alkalom és akkor nem 100%-an veszünk rajta részt. Ráadásul olyan meleg volt a teremben, hogy patakokban folyt rólam a víz.

Na bocsi, hogy hosszúra sikerültem.

Szép Napot Mindenkinek!

Pusszantás!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ma is időben elalvós napunk van :D
Igen szegény apukáknak már csak ez a sorsuk, hogy keressék a lóvét :D , bár a férjem szerint ő egy napot nem bírna ki Annával, de szerintem eltúlozza és egyre jobb lesz, mert mostmár apa lett a sztár, mert ritkán van itthon, tegnap mondtam Annának, hogy biciklizünk apa elé az úton végig szajkózta, hogy APUCIKA!! :D

Krisztinka, mi voltunk ősszel Annával angolon, nyügi volt, de csak ő :? mire hazaértünk elaludt, úgyhogy nem mentünk többet, gondoltam majd később most utál zárt helyen lenni idegenekkel elkezd pityeregni és kivonul...úgyhogy nekünk rosszabb a helyzet :roll:, ha ez van én is inkább továbbállok nem erőltetem a dolgot, lehet pár hónap és csak déli alvás lesz Manócskádnak, utána simán mehettek tornázni, én most kihagynám vagy esetleg keresnék más időpontban.

Kriszti remélem jól sikerül a kirándulás, eddig tuti idő van, sőt...

Húú már nagyon várom, hogy valaki teszteljen és szép kétcsíkos legyen!! Zsu??meddig vársz erről sejtelmesen hallgatsz!?

Kép, Kép
nemen

Ma jól feldühített ez a köcsög APEH, ír egy levelet, hogy tartalmi hibát találtak javítsam ki, de mi a fene az vagy melyik sorban...???próbálom felhívni nem veszi fel senki, és javítás után újra kezdődik a 30 munkanap, pedig 2 hét múlva kaptunk volna vissz a pénzt, elegem van!!!

Hétvégén megyünk Mezőkövesdre!!Szombattól esőt jósolnak nagyon tuti lesz, de a hőmérséklet 30-32 fok marad, reméljük csak lesz egy kis napsütés is!!

Kép, Kép
nemen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?