Sziasztok!
Tündi!
Tényleg eltűntem most egy kicsit, mert mindig volt valami, meg sok látogatónk is volt. Pénteken este a barátokkal beszélgettünk fél kettőig, így szombaton olyan voltam, mint egy felmosórongy. Hol van már a régi kondi!!!!
Vasárnap, hétfőn voltak nálunk rokonyok, ismerősök, ezért lemerültem. Ma ablakot puceváltam 3 segítőkész gyerekkel, Gézunak a kis vödör jött be, Peti és Panni meg a Clin vagy Bref vagy mi a fene spriccelésén vitatkozott. Egyszer Peti sprickolt, egyszer meg Panni. Annyira gyorsan haladtam! Pénteken megyek, remélem, nem lesz gond holnap Peti szurijával. Lelkesen mondja Peti, hogy holnap kap majd szurit, de az csak egy szúnyogcsípés lesz. Bár így lenne!!!!!!
Vanda, Boga!
Gyönyörűek a gyerekek!!!!!!
Én az összes gyerekemet 2 hetesen kivittem a levegőre, 40 fokos augusztusban és mínuszos novemberben, márciusban. Szerintem a FRISS levegő nagyon fontos nekik! A szomszéd csaj jan. végén szült és azt javasolta neki a doki, hogy 6 hétig ne menjenek levegőre. Azt hittem, nem jól hallok. Szerintem ez baromság, ami a fontos, hogy zárt közösségbe tényleg ne menjetek az első hónapban. És persze ne a tűző napra, de hát ez nyilvánvaló.
Boga!
Nekem is volt ilyen erős vérzés meg görcs az első szülés után. Nekem azt mondta a dokim, hogy ez természetes a méhösszehúzódás miatt. Amúgy meg én magamat robotnak (anyarobotnak) szoktam nevezni, mert mind a három szülés után 2 hónapra megjött a mensim, és totál rendszeresen visszaállt. Pedig én élveztem a terhesség alatt, hogy nincs meg, és gondoltam, hogy milyen klassz lesz majd fél évig utána.
Cserági!
Nálatok is jó gyorsan jött a második!! Közel hasonló lesz mint nálunk a 15 hónap!!!!! Téged "bíztattak" már kedvesen???? Én eleinte mindenkitől azt hallgattam, hogy ez túl korai, meg nem fogom bírni. Oda ne figyelj az ilyen okosságokra!!!!! Csak a pozitív oldalára gondolj, és nézd meg, milyen jól boldogulok én is. Sőt, még egy ilyet bevállaltam!!!!! Amúgy meg irigykedek, mert Gézu most lesz 15 hónapos, és eszembe jut, hogy ilyenkor mindig jött a következő!
Anid!
Én nem értem, hogy miért baj a hal! Szerintem azt féléves kortól lehet adni, és én adtam is sokat. Én Petinél még minden táblázatot studíroztam és nagyjából be is tartottam, Panninál már emlékezetből nyomtam, Gézu meg egy konyhamalac. Meg tudjátok: a harmadik már magát teszi tisztába.....
Kata meg egy tündér!!!! Sok vak meg idióta ember van, oda ne figyelj már ilyen hülyeségekre, hogy fiúnak nézik!!!!!! Sokan a rózsaszín szerkó ellenére is fiúznak. Szerinted nálunk a 1,5 éves totál kopasz Pankát hányszor nézték fiúnak??? És most külsőre gondolok, nem belsőre!!!
Majd Panniban emberére akad Kata, kíváncsi vagyok rájuk együtt. Életrevaló csajszik!!!!!!
Ja, és szerinted a szoptatós melltartó szexis???????? Tudom, hogy mire gondoltál, de ezt nem hagyhattam ki!!! A pirulás jó volt!!!!!
Syra-Rita!
Szerintem tuttira kell egy melltartót beszerezni előtte!! Lehet, hogy már első nap ömleni fog a tejcsid!!!! Én is egyet vettem előtte, naívan Triumphot drágáért, utána anyukám vett olcsóbbakat. És én másodjára már nem lecsatolhatókat vettem, hanem sima pamut melltartót merevítő nélkül, amit egyszerűen csak szoptatásnál lehúztam. Jó párat elhasználtam és szerintem ez is megteszi, és ennek nem olyan brutkó az ára.
Prücsök!
Én a múltkor meg a férjem unokatesóján akadtam ki, mert a 3 éves gyereknek kólát adott. Persze az enyémek is kértek, mert a gyerek bepróbálkozik. Csipszes anyukát már én is láttam, sajna!!!
Valamelyikőtök írta az Eucerin testápolót. Mennyibe kerül most?? És köszönet valakinek, aki ajánlotta a fürdőolajat az ekcémára, száraz bőrre. Azóta csak azt teszek a vízbe és rengeteget javult a bőrük. Persze nyomatom a gyógyszertári testápolót is. Nekem azt mondta egyszer a gyerekorvos, hogy a fürdetőkenőcsöt is lehet testápolónak használni, mert az is erős hidratáló. De ezt még nem próbáltam. Amúgy én is a fürdetőkenőcs híve vagyok, még maradok jó ideig emellett.
Az újszülött olajozására visszatérve: nektek hagyták a gyerekek a hónaljukat bekenni?? Nekem mindegyik úgy szorította a karját, hogy feladtam a kenegetést. És képzeljétek, úgy égtem, mert Panninak bepált a hónalja és ez az első oltáson derült ki. Tapasztalt anyuka jól felsült!!!
Vár a férjem, megkért, hogy ne pötyögjek tovább!
Puszi, jó éjt!
Zsu