Sziasztok!
Stella!
Üdv köztünk! Gratula a babához, és természetesen a nagyobbhoz is. Rakjál fel vonalzót, és ha lehet képeket is! Én is egy kicsit értetlenkedem, mint Fanna. Mire gondolsz pontosan? Sztem, mivel nem sok idő van/ lesz a két gyerkőc közt, gondolom inkább a császár fele fog billenni a mérleg nyelve, de nem vagyok orvos, így úgy is ő dönt a hasfal, varrat alapján. Gondolom...
Na, de most olvasom, hogy milyen szakszerűen leírta Szibee, szóval...
Olga!
3-4 hónaposan már lehet tejszeletet adni?! Én annak idején 10 hónaposan adtam ilyeneket, és most sem adnék hamarabb. Tejtermék, tojás, déli gyümik, eper, málna... Én ezeket 1 éves kora körül fogom először adni, hiszen ezek allergizálók. Tápszert én sem adnék, ha már eszik szilárdat. Hiszen 6 hónaptól napi egyszer kell husis dolog, meg reggel gyümi, aztán délután is, vagy tejpép, vagy főzelék, aztán este lehet megint tejpép, vagy majd később egy husis is. A többi, meg szopi, meghát víz, vagy natúr tea! Mert ennyi szilárdtól, már azért megszomjazik szegény!
Már megint nincs vonalzód, de mivel írtad már, hogy a hozzátáplálást, már jó pár hete megkezdted, így már gondolom, 3-4-szer eszik napközben.
A védőnőtők sztem nem komplett. Visszafele halad? Méghogy csak anyatej egész nap, egy ekkora babának! Az már csak desszert, meg anyához bújás! A melled majd alkalmazkodik a dologhoz, ha nem akar szopizni, akkor
,de azért erőltetni nem szabad! De hol van az még!
Fanna!
Hanyatt fekszik Nimi, vagy Te fordítod valamelyik oldalára? Nálunk Leti is, Gréti is hanyatt feküdt, és fordigatja a bukiját. Én a hasonfekvést veszélyesnek tartom, és akkor sem tudja megfordítani a bukiját, csak ha felébred, az meg neki kellemetlen. Nem?
Balwin!
Már tiszta izgalomban voltam, azt hittem, hogy a szülőszobán vagy! A fene azt a modemet!
Magunkról egy kicsit:
Írtó meleg van, aztán tegnap minden betegséget felsorolva mondtam Grétinek, hogy miért nem megyünk ki (hőguta, bőrrák és társaik), mire amikor az apja hazajött ezt szépen elmondta neki. A férjem meg is kérdezte, hogy mivel etetem a gyereket!
Leti végigaludta az éjszakát! Most mocorgott 1/2 7-kor egy kicsit, így gyorsan megszoptattam, de a másik mellem olyan kemény mint a kő, pedig hol van még a következő szopi. Na megyek tanulni, míg alszanak!