Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon izgi Csajok!

Én is figyelem a híreket, mégha csak olvasgatni is tudok csak.

Adri, milyen tejserkentőt használsz és bevált -é?

Pusza!!!!

KépKép
KépKép
ragota

No mit szóltok az új szalagomhoz???????? :-)

Imádom ezt a Csávót :twisted: !

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Nagyon izgulok Szeriekert!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kesobb majd jovok es visszaolvasok,meg irok!!!Addigra remelem itt lesz a nagy hir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Hú, Rágota, hogy rohan az idő, mindjárt 2 hetes Csongi baba, aztán már csak azt veszed észre, hogy alig bírod elhesegtni a csajokat :lol:

Szeri: nagyon szorítunk ám és várjuk a híreket. Remélem minden szupi lesz és rossz élmények nélkül térsz vissza.
toti77

Ágota!
Tündéri ez a gyermek. Elhiszem, hogy imádod. Szívesen megdöncölném én is egy kicsit.

Szerivel mi lehet???????

Marietta: remélem sikerül elérned a dokit, gondolom milyen rossz ez a bizonytalanság.

Én holnap délelőtt megyek kenetvételre. Nem tudom miért, de félek tőle. Szorítsatok légyszi.
vivi79

Latom meg nincs hir Szerirol,de biztosan nemsokara lesz! :wink:
Vegulis az,hoyg 10 korul csaszarozzak,az egykorhazban igen tag fogalom,mint tudjuk...lehet mege l sem kezdtek....
Es utana meg biztosan beletelik par oraba mig Szeri az smsekkel fog foglalkozni :wink: :wink: :wink:
Remelem mar tul vannak rajta es egymasban gyonyorkodnek :wink:

Nandorka,
Felicitas csomag:a vedono elso talalkozasunkkor adott nekem ujsagokat,meg egy kis Felicitas konyvecsket,ami a varandossagrol szol...vekony es akkora mint a kiskonyv.Es annak a hatuljaban volt egy kupon,amit ki kell szedni,es bevaltani.A konyvben vannak felsorolva bevaltohelyek. :wink:

Vivi,
hat a kenetvetel az nem kellemes :? Nekem is nemsokara lesz ez a Strepstococcusos..nagyon varom! :? Mondjuk en igazabol minden dokilatogatas elott izgulok...valahoyg a doki az csak doki nekem....
Drukkolok!

Ragota,
olyan edes ez a kep Rola!!!Zabalnivalo!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marietta,
remelem sikerul elerni a dokidat!!!!Biztosan nagyon elfoglalt.Mobiljan hivod?kicsorog?vagy ki van kapcsolva?
Lehet szulesei vannak.Nekem most a hetvegen Angyalkriszen es Fioonan kivul meg 2 ismerosom is szult,szoval szerintem ez a front.... :shock:

Ejjel nem aludtam vmi jol....olyan meleg volt.....es raadasul a koldokomnel fajt a hasam..vagyis nem fajt hanem ugy szurt vagy nemtom,minth beéul ott a gyerkoc vmit nyomna...na de ot mit???Es akarhoyg fordultam fajt....huzodott...
Reggelre elmult,de ejjel tobbszor arra keltem...
Ez nem joslo,ugye?Az olyan menzis?Meg derekfajos?Ugye?

Kép

Kép
arwen07

Nandorka,
hat igen,a hasmenes lehet a szules elojele is :wink: :wink: :wink:

Hu Csajok,Ti hoyg birjatok ezt a meleget??????

Kép

Kép
arwen07

kukkkkk..

Szeri miatt néztem be, de látom még semmi hír. Biztos babázik már. :lol: :lol:

Merike:
drukkk a házhoz és gratula az újélet kezdéshez. :)

Nándorka:
sztem is a hasmenés egy jel lesz. :)

Marietta:
drukkk a dokihoz és az uh-hoz és, h jó híreket kapj. :)
Vendég

Nálam itt az irodában megy a klíma, így aránylag jól bírom. Bár folyamatosan kapcsolgatom ki-be, mert alapjában nem szeretem, de muszály, amúgy nem lehetne megmaradni.

Képzeljétek, az egyik munkatársam a felesége a dokinak, akihez jelenleg járok. Már csak járóellátás van a kórházban, szülni máshova megyek majd, de most mondta a munkatársnőm, hogy napokon belül megszűnik a nőgyógy ellátás is. Remélem holnap még leveszik a kenetet, aztán megbeszéljük, hogy hogyan tovább.
vivi79

Ma 10.15-kor megérkezett Szeriék Balázsa!!!
55cm és 2980 gramm, a Mama és a Baba is jól vannak, Apukáról nem is beszélve!!

porsika

Isten hozta Balazst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulalok a boldog szuloknek!!!!!!!Sok tejcit es jo egeszseget nekik!!!!!!!!!
jaj de jooooooooooooo!!!!Orulok nagyon!!!!!!!!!!!!!

Es pont most megint szarakodott a babanet..alig birtam belepni...vagy negyed oraig nem lehetett.... :?

Kép

Kép
arwen07

Arwen:D
Ne is mondd! Persze pont akkor sz*rt be, mikor jönni akartam a nagy hírrel...:D:D:D

porsika

2007.05.22-én 10.15-kor megérkezett hozzánk a gólya, Balázs babát hozta, ki 55cm és 2980 g a súlya. Anyuka jól van, az Apuka meg főleg, sok puszit küldünk Neked!
vickybabe

Szerike:
hatalmas gratula Nektek!
Sok tejcsit,Neked gyors felépülést.
Vendég

Én is folyamatosan néztem az új írásokat, hátha van már valami hír.

Gratulálok Szerinek. Nagyon sok boldogságot kívánok a családnak a kis Balázs Babához. Isten hozta Balázskát.

Kép
vivi79

Szerike,

SOK BOLDOGSÁGOT BALÁZSHOZ!
Gyere vissza hamar Te is közénk!

Kép
bodzi

Kép
Kép
Kép

Erika: gratula! Sok-sok tejcsit kívánok!

Nán-dorka: nem akarlak rémisztgetni, de szerintem Benita és Kata is megszültek már. Szóval az a hasmenés lehet jel volt.

Arwen: Téged beelőz Tímea valóban és felcseréltem a sorokat, vagy elírtam???
meriann

Isten hozott Balázs ebben az új, nagy és hangos :lol: világban!

Szeri: gyors felépülést és mielőbbi tejcsit kívánok!
toti77

Észre vettétek, hogy Csongoron kívül mindenki 55 cm?! Érdekes!
toti77

Az is lehet, hogy Tímea nem mondta a dátumot és csak beírtam valamit azért raktam oda. Így rémlik.

Akik nem jelentkeznek tegyem őket külön táblába?????
meriann

Nán-dorka reggel óta nem jelentkezett!!! Vajon mi lehet velük? Lehet hogy a hasmenés mégiscsak jel volt? :lol: Kiváncsi vagyok! Nagyon beindultak mostanában a kis babyk.
toti77

Kép Kép Kép Kép
meriann

Jaj de jo Szerieknek!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem jo igy a tabla Meri,hoygkulonvetted oket,igy jobban ta tudjuk tekinteni!Azert remelem egyszer majd jelentkeznek,es hoznak hireket a babakrol,meg magukrol :lol:
Az en szulesi datumom jo,nem emlekszem,hyog Timeae mi volt...lehet,hoyg 07.01 es elirtad?Nem tudom :roll:

Nandorka tenyleg eltunt,de lehet csak elfoglalt!
Vicces,hyog aki igy a vegen van,az ha nem jelentkezik fel napig,mar egybol azt hisszuk szul :lol:

A mai napunk,huuu nagyon vicces lett a vegere :lol: Rohanasban voltunk es mi tortenik iylenkor?Na mi?Hat racsaptuk a csomagtartot a slusszkulcsra :lol: A nagy pakolasban valahoyg bent maradt,vmiert Dragam letette odabent,persze nem szokta..hisz elegge veszelyes :lol: Ugyhogy taxival volt egy jo korunk,potkulcs,vissza,majd rohantunk tovabb a dolgunkra....

Nagyon fini sargadinnyet vettunk,mar hul :lol: Most a napokban erre vagyunk rakattanva :lol: Na meg az eper,de az mar regota!! :lol: Es ez a sargadinnye mar magyar! :wink:
A heten el kell mennem vervetelre,az utolsora,de uyg nincs kedveeeeeeeeeeeem.....Valahogy egyik nap sem megfelelo a korai keleshez :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

nagyon gratulálok Szerinek,sok-sok bolgogságot!

manikürösnél voltam ma utolsó töltésre következő alkalommal már kezdjük leszedni.ugyse lenne időm eljárni rendbe tetetni.

Bridzsi

Kép
esztora

Szeri!

Gratulálok Balázs babához!!!

:lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
*orsi*

Most olvastam vissza... :oops:

Porsika!

Tényleg sok a hasonlóság köztünk, tök jó. :D
Gratula nektek is a 4. évhez!
Babakocsi szuper!!!Miénk is grafitszürke-világoskék, ! (még egy hasonlóság) de Graco. :D

Meri!

Nagyon örülök a házzal kapcsolatos jó hírnek!!!!

(Légyszi majd javítsd ki a táblában,hogy október 20-ra várjuk a kicsit.Kórház, eddig a Szent István... Köszi.:) )

Nándorka!

Hú de izgi, lehet,hogy már Te is babázol? :)

Arwen!

Babasarok gyönyörű!!! A pelenkázó feltét annyira édes, hol lehet ilyet venni? :) És van világoszöldben is esetleg? :D Bocs,ha hülyeségeket kérdezek....:oops:

Esztora!

Köszi a kuka infókat! Kicsit drága,de nagyon jó dolognak tűnik.

Toti!

Drukkolok hogy sikerüljön minél elöbb egy jó kis állást találnod!!!
Pozítív energiák tőlem is mennek! :)
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++

Marietta!

Örülök,hogy egyre közelebb vagytok a babához!!!

Ágota!
Annyira édes a kisfiad,én is megtudnám rágni egy kicsit. :D

Vivi!
Drukk a kenetvételhez, nem lesz semmi gond!

KépKépKépKép
*orsi*

Most látom csak, hogy Adriena Gáborkája már egy hónapos!!!

Boldog hónapfordulót Gabi baba! :lol:
toti77

Micsoda hírek!!! Érdemes volt jönni :lol: :lol: :lol:

HATALMAS GRATULA ANGYALKRISZNEK, FIONANAK ÉS SZERINEK

Kép
Kép
adrienna

JAJ, pirossal akartam :evil: erre fekete lett.

Szóval

HATALMAS GRATULA ANGYALKRISZNEK, FIONANAK, ÉS SZERINEK

Kép
Kép
adrienna

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
most meg a betű méret nem stimmel :evil: :evil: :evil:

Toti,
köszönjünk, már hatalmas nagy fiam van :lol: de furi ezt igy kimondani, mintha tegnap született volna :lol:

Agota,
More milk kapszulat eszem, de nem nagyon akar hatni :( no meg az urtica urens 5-ös tejserkentő homeobogyót, na és vedelem az alkoholmentes sört, de hiába :( Azt vettem észre, hogy csak attól függ a tejcsi mennyisége, hogy mennyit alszom. Mostanában Gabi baba elég nyűgös, igy az alvásról kezdek lassan leszokni. Egyébként olyan kis angyalka, úgy imádom :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Csajok,nekem Nandorka gyanus!!!!!!!!!!!!!!!!
Kinek uzen?

Adri,
Boldog 1honapot Gabi babanak!!!!Hat bizony rohan az ido!!!!Ugy eltelik,es mar ovodat,iskolat valasztunk nekik..na meg a tobbi....
Biztos,hoyg fugg a pihenestol is a tejci,ugye a lelkiallapottol is fugg,ahhoz meg az alvas elegge hozzajarul.... :? De hat ilyenkor nem az alvas a legfobb tevekenysege a kismamiknak...
Remelem visszaall a tejic!Igyal sokat,barmit!!!!

Orsi,
orulok,hogy tetszik a babasarok. :lol:
A pelenkazoszivacsot a Brendonban vettuk,ezzel a mintval csak ebben a szinben volt,de volt sok nagyon cuki :lol:
:lol:

Kép

Kép
arwen07

SZERI, NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK, KÍVÁNOK JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

(Az előbb elbénáztam, egy csomót írtam már Nektek, aztán kitöröltem. No, most röviden:)
Nagyon aranyosak vagytok a rámgondolással, de még 2 az 1-ben. :)
Sőt, most azt érzem, talán tényleg június lesz belőle. Sőt, aggódom is, elég nagy-e a babám.
DE! Holnap uh, és kiderül! Kérem a drukkokat délelőttre! :roll: CTG is lesz, remélem, jól megnyugtanak mindenhol. Ha nem, kérni fogok flowmetriát. Ugye mondják ezt a méhlepényöregedést 6. hónap óta, azóta csak nem vagyok olyan nyugodt, mintha ez nem lett volna. De lehet, h csak én érzem, h nem nő a pocim. Lehet, h csak megszoktam, h nagy, mert vannak, akik azt mondják, h növekszik. De úgysem az a a lényeg, ami kívülről látszik. De mi sztem megtörjük az 55 cm-es sort, az én babám biztos nem lesz akkora.

Kép

Kép
nán-dorka

Mit csinálhatnak most Fioonáék és Szeriék?

Adri, nagyon boldog egy hónapos szülinapot Gabi babának! Megünnepeltétek? :wink:
És legalább szereted az alkoholmentes sört? :) Ugye van segítséged, h időnként szunyókálj egyet napközben? Ne legyél ezügyben szégyenlős sztem, ha lehet, kérj meg vkit/vkiket, a baba érdekében (is) teszed.
Én pl. lehet, h még az Otthon segítünk szolgálatból is fogok segítséget kérni, hiszen erre alakultak. A fiamnál nem szerettem annyira segítséget kérni, de most úgy érzem, többet fogok.

Arwen, köldök körüli fájdalmat én is szoktam érezni időnként. Meg jó érzékeny is bír lenni.
A melegnek vége lett egy nagy zuhival, én már jóformán az ablakból kilógtam, mikor elkezdett esni, úgy vártam a hűs, esőszagú friss levegőt. Egy idő után el is érkezett. De a fülledtséget én sem bírtam túl jól, a tetejébe meg még álmos is voltam. Az utcán meg a lépcsőkön lassított felvételként közlekedtem. :D

Kép

Kép
nán-dorka

Marietta, remélem, sikerült beszélned az orvossal! Olyan jó látni, h tele vagy energiával!

Pinkinéről nem hallunk mostanság. Hogy vagy?

Kép

Kép
nán-dorka

Porsika, most látom csak, hogy Te is beírtad...de inkább kétszer, mint egyszer se :D Egész nap rohangáltam, nem tudtam visszaolvasni, csak gyorsan beírtam az örömhírt :D

SZERI, EZÚTON IS GRATULÁLOK, ISTEN HOZTA BALÁZS BÉBIT!!!!!!!!! :D

Marietta, jó, hogy benéztél, drukkolok, a pozitív hozzáállásod, hidd el, hamar meghozza a gyümölcsét!!!

Most én is TÉNYLEG elhatároztam, hogy "belesimulok a sorsomba", nem lázadok, sodródom az eseményekkel, persze a problémák megoldásán kereszül :D

Toti, jó látni, hogy Te is feltöltődtél energiával és teljes erővel az új állásra koncentrálsz!!!! Hidd el, hamarosan találsz valami jót, ahonnan aztán hamar le is lépsz majd gyesre :wink: :wink:

Nándorka, drukk holnapra!!! Jelentkezz majd!!

Vivi, ne aggódj, minden rendben lesz a vizsgálaton!!!

Elhiszem, hogy nehezen bírtátok a meleget, még én is megszenvedtem, pedig - sajnos - teljesen "normál állapotban" vagyok...nem csoda, ha nagy pocival megérzitek a meleget.

Megyek aludni, mert mindjárt összeesek, puszilok mindenkit külön-külön!

Angyalkrisz-éket hamarosan hazaengedik, remélem, be tud majd nézni!

V.
vickybabe

Nán-dorka köszi az érdeklődést, megvagyunk :) Még baba nélkül. Ami azért rólatok lassan már nem lesz elmondható :)

Bár pont ma mondtam Porsikának, hogy lehet, hogy az az élet célom, hogy mások gyerekeit pesztráljam (a szó jó értelmében) (együtt voltunk egy kedves barátnőmnél, neki 5 hónapos a kislánya, és Porsiék Ákosa körül is segédkezhetek majd, reményeim szerint. :)). Erre persze egyből le lettem hurrogva, hogy lesz nekem saját babám. Csak hát mégis rossz, hogy amikor az ember nem szeretne babát mert suliba jár tiniként akkor védekezés mellett 2x is megadatik neki a két csíkos teszt, amik aztán az első 10 hétben meg is szakadnak. Majd, amikor rendbe rakja az életét, férjhez megy és családot szeretne, akkor meg nem jön és gyógyszeres kezelést kell kapnia. Nagyon szeretnénk babát, de nagyon félek is attól, hogy nem fog sikerülni. Tudom, ez nem túl pozitív hozzáállás, de jelenleg ez van.

Bár tény, hogy az elmúlt 8 hónapban nem lett volna rá annyi időm (persze akkor is örültünk volna neki, ha jön), mert hát lekötött az anyukám ápolása, aki súlyos beteg volt.

Kicsit skizofrén ez az állapot. Nagyon várom már és nagyon félek is, hogy nem sikerül. Pedig minden vágyam egy kislány, aki visszaadna nekem egy darabot az anyukámból, ha már Ő nem lehet itt velem.

Bocsánat, a negatív gondolatokért, sokszor előfordul mostanság.

Egyébként minden újonnan érkezett babát (Csengét , Olivért és Balázst) nagy szerettel köszöntök ezen a kerek világon, s kívánom Nekik (és persze szüleiknek is), hogy minél több időt tudjanak együtt tölteni szeretetben, békességben, sok-sok tejcsi kíséretében. :)

Ja, egyébként iwiw-en is megtaláltok, Sinkovics Niki név alatt, már aki jelölne :)
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Először is:

SZERIÉKNEK HATALMAS GRATULA A DRÁGA KIS BALÁZSUKHOZ!!!!
Jó egészséget sok örömöt és sok tejcsit kívánok!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok!
Köszönöm hogy így aggódtok értem!!! Annyira jólesik. Dután sikerült beszélnem az aszisztens nőjével a dokinak beírt keddre de mondta hogy azért hívjam fel a dokit hisz hétfő lesz a 13-ik napom! Hát 15 perce beszéltem vele és mondta ha hétfő akkor hétfőn néz meg. Szombaton kell hívnom őt hogy pontosan mikor is találkozunk!
Annyira rendi pedig hétfőn pünkösd!!!!!!!!!!!!!!! Olyan jó dokit találtam magamnak!!!!
Köszönöm a jókívánságokat és én is remélem hogy minden rendben lesz de most vhogy nem izgulok ezen hogy elmúlt e a cisztám vagy lesz e pésem. A megtermékenyítés gondolata foglalkoztat és az hogy ő mit fog mondani erre. Már alig várom.
És hát igen nagyon jólérzem magam egy ideje szinte virulok ez a döntés maga felszabadított a teher alól!!!! :D :D :D
Kicsit félek a beavatkozástól meg hogy idegen dokihoz kell menjek de hát ez ezzel jár!!!!

Porsi!
Bocsi ha illetlenül viselkedem most de szeretném megkérdezni hogy mennyiért vettétek a babakocsit??? Mert nagyon tetszik és még régebben mi is beszéltük a párommal hogy ilyet szeretnénk és hát kíváncsi lennék az árára. Megírhatod privibe is ha gondolod!
Mert ugye nemsokára nekünk is ilyet kell vásárolnunk!!!! :lol: :lol:

Puszik!!!!
csipcsab

Pinkiné!

Jó hogy jelentkeztél!!!! Nyugodtan írj ki magadból mindent amit csak szeretnél. Mi is átestünk/esünk hasonló érzéseken gondolatokon mint most Te!!!! Hidd el minden megoldódik és jóra fordul és Nektek is lesz egy gyönyörűséges gyermeketek!!!!

Megyek is és most rögtön jelöllek is az iwiwen!! :twisted:
csipcsab

Pinkiné!

jelöltelek!!! :twisted:
Nagyon szép mennyaszony voltál. És nagyon édi a cicátok is!!!
csipcsab

Pinkiné, nem csoda, h félsz, h nem sikerül, ezzel sokan így voltunk! És ne tessék bocsánatot kérni a negatív gondolatokért, kérjenek inkább ők bocsánatot, h megjelentek! Komolyra fordítva: hoztam én is már negatív érzéseket-gondolatokat ide, pont ezért is jó ez a társaság, mert nem csak ujjongani lehet, hanem megtartják, megtámogatják az embert a szomorúságban is.
Nagyon sajnálom a fájdalmadat. Nem lehet, h ennek így kell lennie, h a kicsid majd csak most érkezzen?
Én már látni is vélem a pozitív tesztet, amit beraksz majd nekünk a fórumra... :)

Kép

Kép
nán-dorka

Lányok, köszönöm hogy ilyen aranyosan vígasztaltok. Nem vagyok ám mindig ilyen negatív, csak amióta anyu elment. Dehát Porsi szerint ez még érhető is.
Nán-Dorka nem tudom, hogy ennek így kell-e lennie. Nagyon sokáig iszonyatosan dühös voltam magamra, hogy én milyen béna vagyok, hogy még teherbe esni sem tudok, mert anyukámnak minden vágya volt megismerni a földi létben az unokáját. Most már kezdem azt hinni, hogy Ők odafent már találkoztak és egy nagyon jó nevelésű :):):) babát fog nekem leküldeni, nagyon, de nagyon gyorsan :)

Egyébként minden barátnőm várandósságának nagyon örülök, csak közben mindig bennem vagy az "irígység, és a fájdalom egyvelege", hogy én vajon átfogom-e ezt élni. Tényleg majdnem úgy szeretem a babákat, mintha a sajátjaim lennének, és olyan rossz, amikor látom a barátnőm "szánakozó" tekintetét, hogy jaj Te szegény, Neked még nincsen. Pedig tudom, hogy nem akar rosszat. Ráadásul azt gondolom, (és nem akarok bántani senkit), hogy akinek elsőre sikerült, az nem tudja átérezni azt, hogy milyen hónapról hónapra cserélgetni a betéteket. Sokszor megfogadtam már, hogy ah, ez engem nem érdekel és lesz ahogy lesz. De igenis érdekel és az egyetlen dolog amiben hinni tudok most, hogy az anyukám a Nagy Főnöknél odafent úgysem hagyná, hogy baba nélkül maradjunk :) Ő majd tuti elintézni nekünk. Bizti addig fogja nyúzni az Öreget, amíg az rábólint, csak hagyja már Őt békén :)
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné!

Hát ez most hülyén fog hangzani de örülök soraidnak! Annak amit arról írtál hogy milyen érzések kerítenek hatalmába mikor a babás barátnőidre gondolsz stb.............
Én ugyanezeket érzem már hosszú-hosszú ideje. Mi már 3 éve szeretnénk babát és minden rokonom és barátnőm akik csak nemrég döntötték el hogy szertnének már vagy megszültek vagy már nagypocakos terhesek. És hát mit ne mondjak írtó szar érzés és rohadtul irigy vagyok(jó értelemben) és azon szoktam gondolkozni hogy nekik miért és nekem miért nem?????? Nem vagyok egy kicsivel se rosszabb ember mint ők hogy én ezt ne érdemeljem meg!!!!! De ahogy jönnek ezek a gondolatok érzések muszály ellökni őket magadtól mert ez nem segít rajtunk és akár még a kapcsolatunk is rámehet erre a párunkkal! Amit ugye nem szeretnénk. Gyere minnél többet közénk hidd el sokkal jobban fogod érezni magadat. Ráadásul most nekünk nem kismamáknak kell életben tartania a topicot amíg a többiek belerázódnak a gyermeknevelésbe és újra jönni tudnak. Aztán rajtunk a sor hogy lelépjünk egy kis időre! :D
csipcsab

GRATULÁLOK SZERI BALÁZSHOZ! NEKTEK IS SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK TEJET KÍVÁNOK!!!

Meri, nagyon örülök a háznak, nagyon izgi! A tábla így jobban áttekinthető!

Marietta, örülök, hogy ilyen jól vagy és ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz. Máshogy ezt nem is lehet... :-)

Adri, sajnálom, hogy nem hatnak a szerek. Alkoholmentes sör, de nem mindegy, hogy milyen sör. Én úgy tusom, hogy árpa vagy búzasör jó rá! Nem a kommersz sörök!!!
MÁR 1 HÓNAPOS??????????????? Gratula, hogy telik az idő???!!!

Én nem fejek. szerintem nem jó a fejőgép avagy Csongor az utsó cseppig mindent kiszív, mert nem jön semmi. Tessék, beszélek róla és abban a pillanatban elkezdett ömleni a tejem. Ja, meztelenkedek, mert eléggé fájnak a cickóim. Most megyek is napoztatni picit. Az állítólag jót tesz.

Felicitas csmag: kaptok a kórházban is távozáskor. Mintadarabok vannak benne.

Arwen: ezt mi is eljátszottuk, csak Ausztriában, pótkulcs nélkül.... :roll: Mi ablakot törtünk :cry:
No megyek, mielött felébredne a pici, napozom.

Puszika

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Óóóó, elfeledtem:

egy rakat fénykép a szülésről, Pocokról:

kep.tar.hu/komuvescsongor

akit érdekel :-)

pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Vicky, Marietta. Nagyon becsülöm a hozzáállásotokat. Most már tényleg kell történnie valaminek.
Marietta:
Én március 15.-én voltam dokinál, amikor kiderült a baba :wink:
Úgyhogy az ünnepnapi orvoslátogatások szerencsét hoznak :)

Ág,
Hát nem találok szavakat!!!
Annyira édes ez a picur. Gyönyörű! És olyan aranyosak vagytok hárman.

Nándorka,
hajrá, hajrá, nagyon drukkolok neked. De jóóó, hamarosan még egy babánk lesz!

Kép
bodzi

Sziasztok!
Megjártam a dokit, de tökre kiakadtam. Az OK, hogy várom 3/4 órát, mert sokan vannak. De miután bemegyek a vetkőzőbe, és még ott ácsorgok 35 percet, mert a másik váróból folymatosan behívnak valakit, az már dühítő. Ráadásul ha félek valamitől mindig pisilnem kell, de nem akartam felöltözni és visszamenni Wc-re, hátha épp akkor hívnak. Na de mindegy, túlvagyok rajt.
Babácskám jól van, minden rendben vele. Fejecskéje 63 mm, mellkas 64 mm, combcsont pedig 47 mm. Kaptam vasra receptet, annak ellenére, hogy a vérképem jó volt.

Ágota: nagyon szép Csongi baba.

Nán-dorka: Te hogy vagy?
vivi79

Megnéztem Csongi babát, nagyon édes!!!
A 18-as képen akkorát nevettem. Beállított volt, vagy magától tette így a kezét?
Az se rossz mikor a homlokára tettétek a szalagot. Úgy látom vidám gyermekkora lesz ilyen szülőkkel :wink:
toti77

Sziasztok!
Találtam egy jónak tűnő összefoglalást a gyerekhez kapcsolódó támogatásokhoz. Akit érdekel bemásolom.

1179915680.86.doc
vivi79

Toti!
Én is néztem Csongi kezét, de már a 13. kép is olyan. Szerintem nem beállított, hanem magától csinálta. Bár ki tudja.
vivi79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?