Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

HÚÚÚ Seriff ez a hintás kép....:) olyan megható! :)
Hanna gyönyörűűű szép kislány! :) Kisvendég az uncsitesó?
Nekünk 80 már kicsi, már sok 86-os is :shock: inkább 92-es már a méretünk. :)

Szóval elsősorban 92 ha kertészről vagy felsőről van szó. (mivel a felsőteste nagyon hosszú manónak)
Nadrágokból 86 is elég. :)

De ha esetleg mégsem jó tuti hogy letudom vásárolni! :wink:
:D

ELNÉZÉSt Mindenkitől még nem olvastam vissza, csak a képeken akadt meg a szemem :D

Hétvégén mi sem voltunk (szerencsére egy 1-2 hónapja egész hétvégén nem vagyunk itthon :D )

JA és képzeljétek Apa + kissegédje 2.-ok lettek a horgászveresnyen! :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok :)

Seriff
nagyon klasszak a képek :) Édes a torta harapós....

hajny
Anna jobban van ?

nana
nagyon ügyessek a fiúk :) gratula nekik :)

Lili -hajny
látom Egerszalók a téma :) Képzeljétek mi is megyünk, vagyis én a 3 gyerköccel3 napra most 7végén ,... anyukámék mindig mennek, vannak ott ismerőseik, és most is mentek volna tesómékkal de a tesómék vissza mondták, de a szállást, már nem lehetett lemondnai igy anyuék elhívtak minket kicsit félek majd, hogy birják majd az utat és az ottalvást de bizom benne jó lesz :) mivel Tibornak nincs kedve eljönni, és még egy plussz szoba van igy sógorom is jön a kisfiával kiváncsi lesz majd a 4 gyerköcre.... hogy birják majd :) annyira várom :) még mikor nikivel voltam terhes akkor voltam ott utoljára

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nana
gratula a helyezéshez,ez tök supi! :lol: Igazi kikapcsolódás.Merre jártatok?
Kuponokat mikor kézbesítsem?Kattic is hoz kettöt,én is adok kettöt,azért már megéri talizni,igaz?

Lili
szertnénk elmenni ismét a Szalajka-völgyébe,meg fürödni a barlangfürdöben,pacikat nézni,csavizni és pihenni.Ennyit ha meg tudunk csinálni akkor jó.Egerszalókra mentek ti ?Hol szálltokmeg?Alig kaptam már szállást,minden telítve van hétvégére.Fanni vendégházban leszünk,napi 7000 forint,4 féröhelyes,teljesen különálló ház,zárt udvar,parkolás,játékkal felszerelt udvar.Félpanziót kérhetek,naon jó lesz remélem.Ránk fér egy kis pihi.

Ser
édes ajándék,a torta evés sem rossz!Mi lett a lufik sorsa?Ki lehetett szedni a gyerekeket a hintából?

Donoé
elég szomorú ami azzal a szegény lánnyal történt.Reméljük nálatok semmi ilyesmi nem lesz sosem.Hátha tényleg ez a kamaszkor csak.Bár én sem voltam ám jó kislány!

Roz
örülök hogy megoldódni látszódik a fogfájás,Annának naon fogkövesedik a foga.Pedig egyikünknek sem sok van rajta.
Mitöl van ez,nem tom.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz
hátha összefutunk a hétvégén,tök muri lenne.
Anna jól van,csak kicsit elkezdett köhögni,remélem nem lesz semmi komoly.

Cuki
jó fejtágítást,remélem néha bekukkantasz ide is!

Erszényes
hol vagy?Hogy vagy?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

HAJNY

Ne hariiii, kuponok nélkül is megéri! :wink: :D csak az én kis szarosom :oops: :D totál kiszámíthatatlan.
Melyik napokon jó neked?
Jaaaa tegnap koraeste láttam Annát!!! az Apukájával. :D Irtó édes volt. MInt egy kis hercegnő úgy ült a bicajon. :)

Kattic
ha manó elaludt írok. :)...addig is szintén ezer bocsánat :oops:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok csajok!

Még mindig egyben vagyunk... :lol:
A kicsi szerelmem még nem akar kibujni.Igaza is van,minek sietni ebbe a rohanó világba? :roll: A hétvégén nem voltam net közelbe,mert végre berendeztük a vendégszobát,és a miénket átalakitottuk,úgy,h.bennt van a pelenkázó meg a KISÁGY!!!Hajni,megvan végre a kiságy! :lol: Nagyon aktivak voltunk a tegnap.Ren :lol: Rengeteget takaritottam.Megvan a kisszobába a szekrény is,és végre eltüntek a fránya dobozok. :wink: Egész szép lett a lakás,igy már kezdem otthon érezni magam. :lol:

Képzeljétek,anyumék jönnek most szerdán!Annyira boldog vagyok!Már nem birnak magukkal. :lol: 8) Meg nagyon hiányzok nekik.Ők is nekem.Végre nem leszek annyit egyedül,és mostmár nyugisabb leszek,h.itt lesz anya. :oops:
Apum ül,egy két napot,azt megy is haza,anya meg annyit ül,amennyit tud.De az unoka születését megvárja az biztos. 8)
Olyan boldog vagyok!Remélem még nem szülők addig,mevárjuk őket. :lol:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Nana
délután 4 körül jó lenne neked talizni?Nálam van 4 kupon,rád vár.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Lili!

Örülök,hogy húgod jobban van! :D

Ser!

Ez tényleg borzasztó,amit unokahúgom csinált,szegénykém szerintem nem gondolta volna ilyen komolyan. :(
Vendég

Ser, nagyon aranyosak a képek! :)

Nana, gratulálok, kis ügyesek! :)

Timci, én 39+4 napos voltam, mikor szülni mentem. :) Már csak 3 nap. :D

Hajni, mi a shiraz hotelbe megyünk. Nagyon gyerekbarát szálloda. Hasonló Kolpinghoz. Ahova szeptemberbe megyünk. Még mielőtt megszületik testvérke, jókat pihizünk.
birolili

Mi is voltunk pár éve Egerszalókon. :)

Roz
bizti nagyon szuper lesz és ha pihenni nem is tudsz majd túl sokat 3 gyerek mellett, de már a klíma- és helyszínváltozás is felüdítő lesz! :) :D
Kívánom hogy érezzétek nagyooon jól magatokat!!! :D

Lili
Én is néztem már többször a Shiraz Hotelt. Nagyon szép, Bizti szuper jó lesz! :)

Hajny
Rátok vagyok a legirigyebb, mert kettesben mentek. :wink: :D Nekem délután 3 után sajna soha nem jó, mert megyünk Danusért+edzés +minden programunk délutánra szervezzük és soha nem vagyunk itthon.
Figyu ha esetleg valamelyiknap délelőtt játszótereztek Annával, akkor szívesen átugranék (botinak probálok új alvásrendet felállítani hogy ne pont 9-12 között aludjon valamikor, hanem 11 után) , de egyébként baromira ráér. :D

Timcike
Én pont 39+1 naposan szültem a Botit, de Danust pl. 40+1 naposan.... :D a fiúkra azért általánosságban tényleg igaz hogy lustibbak, ha jól érzik magukat a pociban (Botinál nem így volt) akkor húzzák odabent ameddig lehet. :D :D

Ser
Ha esetleg még olvasod :) az új turkáló szerintem katasztrófa gyerekruha szempontjából ...persze felnőttruha tényleg sok van, csak én meg azt soha nem nézek. Abban a 10 percben ami nekem erre jut, abban csak a manóknak :D :D
Hanna buksiján az a folt, sérülés? :o :roll:

KépKép
KépKép
nana09

lil,nana-ne na... :lol: Nem akarom még megszülni,hadd maradjon odabent. :wink: Jó ott neki.Meg szeretném várni a szüleimet,ugy biztonságban érzem magam.És az sokat számit.Majd ráér ő megszületni 27-én,amikorra ki van irva,vagy csütörtök este.Még szeretném élvezni,ahogy néha szétrugja a hasam,telyes erejéből :lol: 8) olyan drága!Azért kiváncsi vagyok ám rá nagyon. 8)

Kattic-köszi,h.megnézted,hát az biztos,h.addig már nem fogja húzni a kicsi béka,uhgyogy már nem tudom mire fogni,talán a frontra? :lol: :roll: De én nem is vagyok front érzékeny,ugyhogy nem is tudom...Majd tudja ő mikor akar kibujni.Nem siet,és jol is teszi. :lol: Jó ott neki.

Erszényes-mondtad a Colát,h.attól beindul a gyerek,hát ja.Jobb lett az eredmény,de viszont most meg nem hagy békén,nagyon aktiv lett a kiscsávó :lol: .Nem tudom,h.szerdán mikor ujra kell mennem,igyak-e még Colát... :lol:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok csajok!

Gyorsan átfutottam az utóbbi oldalt.

Ser

Hannának boldogságos 2. szülinapot kívánok!
Nagyon cuki az a hintás fotó!

Lili

Zsóficicának boldog névnapot kívánok utólag! (Azt hiszem te is így hívod. :) )

Balim

Helyesek a gyerkőcök.

Rólam annyit, hogy Nagyon! élvezem ezt az agytréninget. 6 után esténként csavizunk.De már mennem is kell.
Puszi

Andi
Kép
cukkker

Nana,nem olvastam, de időközben rájöttem :wink: ....azért magamnak találtam 1-2 dolgot,és már ez is jó,mert hiába örülök,h még jók rám az 5évvel ezelőtti ruháim, bevallom gyarló vagyok :oops: :oops: :oops: és szeretnék újabbakat, de amikor egy butikban állok és látom az árakat,mindig oda lyukadok ki, h áh hát otthon van x db. Sok fantáziám most nem volt, és a másikban is csak 2 pólót találtam Hannának-ne haragudj!
Köszi a dícséretet, és igen-igen, uncsitesó, és a sérülés-múlt hétvége-babytaxi lefelé a lejtőn :oops: :roll: .
Gartula Daninak ás Apának!

Roz, de jó lesz Nektek az a kis pihi! Még az előző o-n írtam,h azért legközelebb csörgess meg,és vmit kitalálunk a fogacskára, de most nem is olvastam amikor írtad!

Hajny, a lufik képzeld szép sorban kipukkadtak, mára csak 2 db maradt, és az egyik abból is leerseztett, de ott lebegnek még :wink: !

Kép
seriff

Sziasztok!

Hajni, Roz, mi is a közeletekben leszünk hétvégén. Csütörtökön utazunk Szarvaskőre. Ti egy kicsit délre lesztek Egertől, mi északra. Most először megyünk így a gyerekekkel. Már nagyon várom.

Donoé, nagyon nehéz lehet nektek. Eldönteni, mivel segít inkább a szülő. Hol a határ, mennyi figyelem a túl sok, mennyi a kevés? Már előre félek én is, hogy fogom megtalálni a helyes utat, amerre terelhetem a lányokat.
Unokahúgod esete megdöbbentő. :cry:

Voltam abban a bizonyos turiban, de nem volt türelmem nézelődni. Millióan voltak, (igaz 5 óra volt), gyerekruha alig, elvesztem a rengeteg cucc között. Ja, és sorszámot osztottak a próbafülkékhez, annyian álltak sorba. Így nem is kerestem magamnak semmit. Majd ha egyszer délelőtt el tudnék osonni :wink:

Seriff, aranyosak a képek. Először azt hittem Mino Bálintjával hintázik Hanna.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok csajok!Lenne egy kérdésem hozzátok.Nem tudjátok véletlenül a lánchidí ovoda ma nyitva volt a 4 éveseknek?Mármint ma volt ovi nekik? :roll: :?: Nagyon érdekelne.Előre is köszi a választ. :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

timci
nem volt ma ovi.
borsika33

borsika-koszi a valaszt. :wink:

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Ser!

Nagyon aranyosak a képek,elfelejtettem tegnap írni. :oops:

Pillle!

Tényleg nem könnyű eldönteni,de egyáltalán nem bizti,hogy lánykáid bele esnének.

Timci!

Már az ovin gondolkodsz? :lol: Előrelátó vagy! :lol:

Képzeljétek,majd szétvet a méreg! :evil: :evil: :evil: 2 hónapra végre megkaptam az iwiw meghívót ma,márc.30-án kértem,barátnőm nagyon szeretne feljönni,gyorsan kitöltöm,elküldöm,s utána vettem észre,hogy 1 számmal kevesebbet írtam az emailcíméhez,úgyhogy meg sem kapja :( :( :( Olyan mérges vagyok magamra,szegénykém erre vár hetek óta.
Vendég

Pillle!

Még annyit,hogy nálunk vannak ám zavaró tényezők is,ami segít neki depibe esni,bizti helyes irányba fogod terelgetni Őket.Szerencsére nem sűrűn fordul elő ilyen azért!
Vendég

Sziasztok csajok!Megirja nekem valaki,h.altalaban mennyit szoktak adni a kismamak a dokinak a szules utan?Nagyon erdekelne,mert hamarosan kibujik a kissrac,azt azt sem tudjuk,h.mennyit szoktak adni... :oops: Elore is koszonom! :wink:

donoe-nem,nem az ovin gondolkodok,csak egy ismerosom kerdezte...
Meg mindig egyben vagyunk... :lol: Holnap jonnek az osok,mar ugy varom!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

En is depis voltam a tegnap... :oops: Es eleg gyakran elofordult a terhessegem alatt,tul erzekeny lettem... :roll: Minden baromsagon el tudom sirni magam...De remelem ez a szulessel egyutt el fog tunni :roll: :shock: .
Donoe-nagyon remelem,h.hamar kilabal belole a kiscsajod.Szornyu lehet...

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Donoé
hasonlóan jártam én is a jó múltkor a meghívóval,pár nap múlva visszajött a meghívó,mert nem ment el.Figyeld és meglesz talán.

Nana
jó a délelött is,bár olyankor soxor Anna böliben van.Melyik délelött vigyem?Ma nem vaok itthon,holnap 10-ig itthon vaok.Elötte oda tom adni,vagy csütörtökön délelött.Péntek délelött is jó.Ha írsz egy idöpontot akkor kiviszem neked,és akkor lerendezzük a kupon sorsát.
Nem kettesben megyünk apával,jön a kis mokolyám is,nélküle még nem voltam sehol,de ami késik nem múlik.Tegnap este voltunk nélküle vacsizni,5 éve vaunk az Auchannál,és a cég adott egy fergeteges vacsit az 5 éve ott dolgozóknak a Három gúnárban.130-an voltunk,isteni kaja volt.És a társaság is tutti volt.

Ser
azt hittem a két gyerek majd eljátszogat a lufikkal,de ezek szerint a hinta volt a menöbb.Ami tök jó,élvezze csak Hanna a repülést! :lol: :lol:

Timci
de jó,naon kíváncsi vaok már a kiságyra milyen felállítva.Az is faja hogy jönnek anyudék.Sütsz nekik valami finit?Egy kis meglepit?Fánkot megint? :wink: Esetleg kókuszgolyót? :lol: Azt nem is kell sütni.haha
A baba is jó hogy mindjárt kint van.Nem csak te vagy rá kíváncsi,éééén is,olyan kíváncsi vaok milyen lesz!

Pille
szép hely Szarvaskö is,majd egyszer oda is menni akarok,én mindenhová,szeretném Annának megmutatni az országot.Mert szép ,csak hát ritkán jutunk el valahová.

Lili
úgy látom sokan azt a helyet spéciztük ki magunknak az idén,én már azzal álmodtam.Ültünk a kisvonaton és jóóóó volt.Már fejben tervezem a programokat.

Kazi
hogy vagytok?Lehet naon élvezed a hintát és már nem jut idöd ide nézni mi?Jól teszed,használd ki a jó idöt.

Lina
remélem jól vagytok!

Manó
hogy vagy?Jársz még erre?Vagy már megvan a baba?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timci
én is érzékeny voltam terhesség alatt,és még szülés után is pár hónapot.A hormonok dolgoznak,ez normális így.Szülés után mikor hazamentünk,soxor ránéztem Endrére és elsírtam magam,csak úgy,ma sem tom mi váltotta ki,de jó hogy kijött.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

Seriff
Ne haragudj valóban nem olvastam az előző oldalt ..Köszönöm a felajánlást de dehoyg is zargatnálak bennteket 7végén gondolom örülsz ha apaával és Hannácskával együtt lehetsz egy kicsit :) Egyébként ma este 1/4 7 viszem ki a Zolihoz Adrikát... kicsit hamarabb megyünk 6 körül, HA van kedvettek és arra sétáltok dumcsizhatunk egyett :)

nana
Hát kicsit Én is félek, hogy majd hogy bírok a srácokkal bár itthon is nagyrész egyedül vagyok velülk megoldom ...... anyukámék nem akarnak semmere menni, Ők csak pihizni akarnak én meg kicsit csavizok a srácokkal, a fürdőben majd meg 1 napt akarok hegyet mászni is.. bár ez nem biztos, mert szerintem Ákit az ut nagyrészén cipelném :D

timcike
ez a kismamasággal jár nem aggódj :) Én is ilyen hangulat ingadozós voltam ... :)

pille
nem tudod lesz e valami gyereknapi rendezvény arra felé ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Balim! Boldog Névnapot!

Timci! Nem akarlak elkeseríteni, de a hormonknemhogy békén hagynának szülés után, még akkor indulnak be/ill. állnak le igazán,és lesz még pár könnycsepp :wink: !De nem érdekes, mert elmúlik, visszaáll a régi szint, meg az önbizalmad is majd visszatért(ha szülés után elillanna) :wink: :D ! Hű,lehet,h jobb ha ma még bentmarad akicsi fiú, iszonyú meleget mondanak....

Hajny, milyen jófejek az Auchannál! Ilyenkor ki vigyáz Annára?

Délután Arborétum? Úgy 4után? Valaki?

Kép
seriff

Gyereknap, ha jól emlékszem megint lesz Bábszníházas mulatság a Fő téren-mintha ez lobogna az Univernél egy hírdetőn.

Roz, figyelj,ha nagy a baj, nyugodtan-nem mondanám :) !

Kép
seriff

Sziasztok!

Balim, nagyon boldog névnapot kívánok!! :)

Roz, a szálláson lesz gyereknapi program, kakaó parti, játszóház stb. De szerintem Eger központjában is lesz valami. Gondolom.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Balim
Nagyon sok boldog névnapot :)

pille
most néztem meg a honlapot még noszvajban és leszenek programok :)

seriff
köszi :) legközelebb akkor élünk vele :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Balim
nagyon boldog névnapot kívánok neked,ilyenkor az ünnepeltet ki kellene szolgálni,nem?Megoldható lenne?Legyen nagyon szép napod!

Ser
naon bírom ezért az Auchant,mert sok programot szervez a dolgozóknak,kitesz magáért.Anna most ott aludt a növéremnél,kedvenc uncsitesójával,Ricsivel aludt.Mi legalább ráértünk hazamenni,nem kellett rohanni érte.Ki is használtuk rendesen,egy után értünk haza.
Sajna ma nem tok kimenni az arborétumba,dolgozom. :cry: Naon mennék ki a levegöre,Anna is menne mindig valahová.

Roz
jó pihit nektek,rád fér,kullancsokra vigyázzatok,most néztem sok van arra felé.Én minden este körbenézem a családot.Elfelejtettem a védöoltást beadatni,tegnap jutott eszembe.

Kattic
ha máskor is jössz erre,azért nyugodtan beugorhatsz ide is,a jövöhetet meg még lebeszéljük.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hajni!

Jún.06-án visszajön,az még 2 hét.Akkor tudom korrigálni.

Balim!

Nagyon Boldog Névnapot kiívánunk Neked!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Hajny - dehogy van meg a baba!!! Illetve még a pocakomban van!!!! Járok erre, persze, szoktalak olvasgatni Benneteket, csak mire a végére érek, már nincs időm, vagy erőm írni. Este olvastam az emailed, mindjárt válaszolok.

Kép
potykamanó

sziasztok!

Timci:
sajnálom, hogy nem találkoztunk mi is ott voltunk Thyminél!

Kép
adrienn021

Ser, Dettus
Semmi jó hír. Fél év próbálkozás. Most nem látott domináns tüszőt, lehet h kimarad ez a hónap, v későn érő tipus vagyok.

Dóra
Nem írtam még, de nálunk is kb 1 hete üvöltés van a kádban. Amíg mosdatom ki is akar mászni, utána viszont jól elpancsizgat. Hajmosásról ne is beszéljünk….
Gyopi is mindent balkézzel csinál. Hát nem tudom, de apa meg anyósom is balkezesnek indultak, csak átnevelték őket. Én tuti nem fogom átszoktatni.

Lina
Hát az itteni kórház ezt a szintet meg sem közelíti…

Ser
Nagyon édes Hanna. Olyan nagylány már!

Nana
Gratulálok a kis ho-ho-horgászoknak!!!

Hajni, Lili, Roz
De jó nektek! Sztem mi idén sem megyünk sehova. Pedig nagyon mennék már, Gyopi is nagy, meg aztán ha megint baba lesz (remélem) akkor megint nem megyünk egy darabig.

Lili
Nagyon sok boldog névnapot Zsófinak!

Donoé
1 hónap múlva visszakapod a meghívót és újra el tudod küldeni.

Balim
Boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
thymi

sziasztok!

Ser, Pille, Roz, Hajni, Donoé, Thymi,
nagyon köszönöm a névnapi köszöntést :).

Ser,
annyira édes Hanna, hogy elmondhatatlan, az a tortás kép, szuper!

Roz,
sajnálom Adri fogát :(. Annak viszont nagyon örülök, hogy utaztok! Biztos klassz lesz! Érezzétek jól magatokat!

Hajni, Pille, Lili, és akik még utaznak,
nektek is jó utat a hétvégére, nagyon klassz helyre mentek mind! Mi itthon "össznévnapozunk" (Milán, Eszter, Rita), úgyhogy nem a pihenésről szól majd a hétvége :lol: , bár szombat délután házavató kerti partira megyünk...

Nana,
a háti hordozó Tatonka típusú, szeretjük nagyon, Eszter eszik, iszik, alszik benne, úgyhogy nagyon bevált! Én is Szegeden voltam fősulis :D .

Donoé,
nagyon sajnálom Barbit, remélem rendbe jön. Ne hibáztasd magad, nem hinném, hogy Te tehetsz róla.

Eszter cipőjének a története nagyon egyszerű... Bécsben voltunk ősszel, akciós volt (10 euró), nem lehetett otthagyni :lol: .
balim

hajni-nem sütök,majd süt anyum nekem valamit...Attila majd főz ma nekik valami finit. :lol: Én nem töröm most össze magam,pihenek 8) .Már alig várom,h.holnap agyonpuszikáljam őket. :oops:
Holnap reggel megint megyek NST-re.Na?Tetszedt az "új lakás?"És az ágyikó? :roll: :lol:

roz,seriff-kösz a nyugtató szavakat! :wink: Én amugy is nagyon érzékeny vagyok...nemcsak a terhesség váltotta ezt ki belőlem...ő csak rátett még vagy 3 lapáttal... :lol: De rmélem,h.hamar hejrepattanok... :roll:

adrienn-én is nagyon sajnálom.Ha tudtam volna,h.a páro olyan későn ér haza,kimentem volna egyedül,és sötétedésre meg hazajöttem volna.Dehát nem tudtam sajnos.De gondolom,vagyis remélem,lesz még alkalmunk megismerni egymást. :wink:

Nem irt senki nekem arról,h.kb.mennyit szoktak manapság adni a dokinak egy szülésért... :roll: :?: Légyszi irjatok....Köszi előre is!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Balim, boldog nevnapot!

Pille, kb. 30*20-as lehetett es 4100 Ft. Sima uveg, vekony keret, paszpartu nelkul.

Donoe, unokahugod :( Remelem Barbi rendbe jon es tul lesztek a nehezsegeken.

Ser, Hanna es a csokitorta :lol: Iyen kis edesszaju? :wink:
Klasszul fel lett diszitve a hinta is! :D
Hu nalunk a lufi nem nyero, amiota par eldurrant a lany mellett. :?

Lili, azert biztato, hogy negativ lett az eredmeny. :)

Mivel az kadban uvoltes folytatodott 4. nap is, ezert tegnap egyutt furodtunk. Nem is volt semmi baja, fel orat elpancsiztunk.
Ja, meg a pelenkazon is rogton sirva fakad. Barhol mashol bepelenekazhatom, csak ott nem. Es ugy sir, mintha felne. Nem tudom mi van vele. :(

Hat ennyit tudtam irni, mert kozben a lany ellopta az egeret.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Balim-sok boldog névnapot!!! Teszek föl egy pár friss fotot... :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci, jókora pocak :wink: :D ! Nagyszemű Janából nem sokat látunk :( ...

Dora, majd helyreáll,emlékszel pár hónpaja nálunk is uez volt,aztán 2-3hét és vígan pancsol...képes lenne reggelig ülni a vízben egy db körömkefével :oops: :roll: ....

Adrienn jól vagytok? Mi újság Levi súlyával, nagyon helyes a képeken!(nem tűnik soványkának)

Balim, Thymi, Dora köszi :) !

Kép
seriff

Dóra, Timci,
köszönöm Nektek is! Erszényes, szépek vagytok!

Lina,
neked akartam még írni, hogy sajnálom, hogy kórház lett a vége, de ezek szerint jó helyre kerültetek, bár ez a földön alvás elég gáz. Ebben azért jobb a kméti kórház, itt már van rendes ágy anyujának is. Milyen lett az uh-ja Lilinek? Milyen baci tenyészett ki? Miért jött vissza a fertőzés? Mondtak ezekre valamit? Kitartás! Hamarosan túl lesztek rajta!

Bea,
hová költöztök? Mikor műtik megint Lillát? Pocakbaba Kinga hogy van?
balim

Dóra
Pelenkázót már jó fél éve nem használjuk, majdnemhogy rohann ikell utána. Ha sikerül elkapnom, közben rugdossa a hasamat, meg a mellemet. Még jó h nem vagyok babás...Nem is tudom mi lesz ha még sikerülne is...

Timci
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem tudok összeget mondani neked, de itt annó olyan 20-30 körül volt a "tarifa". Kérdezd meg a dokidat. Amúgy meg nem kötelező adni. Csak akkor adj ha meg leszel elégedve a dokiddal.

Kép
Kép
Kép
thymi

Balim!

Sok boldog névnapot kívánunk!

Kép

Kép
nyhk

Lányok tudja valaki hogy miért csak a baba 8hónapos koráig veszik át a tejet az anyatejgyűjtöbe?
A barártnőmnek mér lenne tejet a babának ne kell mind most önteheti ki!
borsika33

Borsika, esetleg nem hivatalosan nem tudná adni vkinek?

Balim, Lina Lilikéjének az egyik vesében volt min. üregrendszeri tágulat, egyébként teljesen jó volt az UH.

Kép
seriff

Ser

Megkérdezte egy ismerősét először rá kapott. utána meg azt mondta hogy mégis elég neki az övé. Hát ennyi.
borsika33

Sziasztok!

Balim, mi is nagyon boldog névnapot kívánunk! :)

Sok gondolkodás után ma döntöttem: vállalom a szúrást. Holnap megyek genetikára, és jövő héten talán megcsinálják. Nem vagyok nyugodt, így talán jobb lesz.
Azt tudjuk, h. a 12-es kromoszóma a sérült a családban, erre majd jobban fognak figyelni, meg is említem, h. azt nézzék alaposabban.

Arborétumban volt vki? Pont akkor volt egy jó kis zuhi.....
birolili

sziasztok!

Én sem vesztem el(annyira :) ).

Hajni:
Köszi,hogy hiányolsz,jól esik!!!
Nem a szék miatt nem jövök sajna.Larina kb.2hete nyűgös,sehogy sem jó neki,állandóan kézben lenne,egyszerűen semmire nincs időm(még pisilni se sokszer)estére meg annyira elfáradok,aztán jön az éjszakai műszak.....ráadásul tegnap este belázasodott,más tünet nincs(már a minimális orrfolyáson kivül).A doki azt mondta,ha csütörtökig nem múlik,vizelet vizsgálat(szegény Lináék járnak mindig a fejembe :cry: ,remélem mi megúszuk ezt a nyavaját).Ráadásul szombaton mi is utaznánk a meseszállóba...... :? :x

Balim:
Boldog névnapot!

Ser:
A képek cukik :)

Lili:
Ha ettől nyugszol meg,akkor menjél!Az se lenne jó a babónak,ha végig aggódnád a terhességet :roll: ,így legalább ezen nem kell filóznod :)

Nana:
Gratula a helyezéshez a fiúknak! :)

Don:
Sajnálom a lánykád,remélem mihamarabb helyrerázódik a kis lelke(meg a tiéd is :) )

Bocsi akit kihagytam,de hulla vagyok,meg a fejem is fáj :oops:
kazi

Lili, végül mi sem mentünk, megijesztett az a dörgés, de így találkozhattunk Rozival és Adrival, aki nagyon helyes csajszi, és jólnevelt is, virágot adott Hannának, aki szó nélkül elvette Tőle, erre Adrika"miért nem köszöni meg?", hátőőőő azt hiszem van még mit fejlesztenem a csajszimon :oops: :wink: :D !
A helyedben én is így döntöttem volna-de ezt tudod. Szorítunk!

Kazi, Larika :cry: , láz is éjszakák is,nyűgösség is.... :? Remélem azért szombatig helyrerázódik, és mesés hétvégétek lesz! Mirivel minden oké? Kacsi jól van?

Kép
seriff

seriff
:shock: :oops: :roll: erről lemaradtam ... ne hari Adri már csak ilyen ... közben meg nem is olyan jól nevelt :lol: amit levágott a szilcoopban, na azt hiszem arra éppen nem voltam büszke :roll: nagyon szép a házatok előtt a kiskert :)

kazi
jaj de sajnálom :( remélem nem hiúsul meg az utazásotok :( drukkolok :)

timcike
de jók ezek a fotok :)

Erszényes
milyen csini vagy :) Janika meg nagyon ééédes :)

dóra
Én nem is nagyon használtam a pelenkázót azután hogy Áki megfordult ... minidg a szobában az ágyon pelenkázom öltöztetem ... bár nálunk a kiságy is elég hamar szét lett szedve...

thymi
de ismerős ez a has rugdosás ... de nem szerettem ezt az időszakot .. nekem a másik ilyen "halálom" mikor Áki ül az ölembe és hátra csapja a fejét és eltalálja az orrom nem egyszer ugy meg üti az orrom, hogy vérzik .... egyszer eltöri a kis szaros az orrom ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Balim Nagyon boldog névnapot!Meg utólag a kisfiadnak is (pedig rémlett,hogy vkinek van Milánja)!

Timcike jók a képek!A gyerekszobáról is mutatsz képet?

Thymi de azért ugye nem vagy elkeseredve?!

Seriff nem írtad,hol is dolgozol pontosan?Jók a képek!

Hajny hú,tök jó lehetett nektek,már igencsak régóta készülünk apával mi is eljutni a Három G-ba.

Bocs,hogy most csak ennyi.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok,

Megint jó sok időbe telt mire, mindent elolvastam, ma kivételesen nem estem be az ágyba Gergővel. igaz, vasalnom kellene, de most elhalasztottam holnapra, azaz szerdára.

Nana,

Először is utólagosan boldog névnapot Botinak most is a nem-hivataloson. Apának és Danusnak meg gratula a helyezéshez. A büszkeség szeintem sem ömlengés. Nyugodtan tedd csak, jó volt olvasni, látni lehetett, hogy mosolyogsz közben. Rucid az esküvőre hogy áll már? Ja, és persze tök szupi, hogy mindenkivel, minden rendben.
Ja, Gergő fiú léttére nagyon sietett. 38+1 napos voltam.

Potykamanó,

mizújs veletek? Már nagyon a vége feléközeledsz te is. Szoba készen van? Szülésfelkészítő?

Dora,

Írtam pü-t. Gergő is inkább balos, az apja is. Aki nagyon szurkol, hogy az legyen. Én is annak indultam, de átneveltek, én nem fogom ezt tenni, legyen akkor a bal keze ügyesebb. én is örülök, hogy találkoztunk. Ha jól olvasom, útközben, még néhány emberkével összefutottatok. Katesz nagyon édes csajszika.

Bea,

jó kis programok várnak rátok és az egyre növekvő pocira. Már többen kérdezték, hogy merre költöztök, Maradtok a Hunyadiban?
Mit mondtak Szegeden? Mikor kell mennetek legközelebb?

Balim,

Boldog névnapot mindenkinek (Milán, Eszter, Rita). Ezen gondolkoztam ki is az Eszter, akit én ismerek, de akkor nem esett le. A képek nagyon jók, a fiúk pedig valóban, mintha ikrek lennének. :)

Borsika,

A te kislányod meggyógyult már? A Főteres képek nagyon tutik. vállalkozókedvűek a csajok mindenben?
Anyatejet másnak nem tudja eladni, A védőnő nem segítene neki? vidéken tudok egy nőt, aki nem tud szoptatni, nem tudom azóta mennyi idős a baba, de februárban még tuti anyatejet keresett.

Lina,

Ha egyszer olvasod. Tényleg jobb, hogy nem ide jöttetek, mert azon kívül, hogy van egy ágy, amin tudsz aludni, semmi más nem szólna Kmét mellett. Mondjuk az a doki, aki este kitépte a branült a kezéből, enyhén bunkóci volt. Amikor csinálták Gergőnek én is ott bőgtem az ajtó előtt. Aztán a kötözéseknél már ott voltam, de már írtam, hogy egy nap a gyerekosztályosok, milyen köcsögök voltak vele, mert át kellett kötniük trécselés helyett. péntek volt, alig vki az osztályon. FÚÚ. Remélem minél hamarabb haza mehettek? mondtak vmit, miért újult ki? Lili hogy viseli?

Lili,

Tök jó, hogy Zsóficica ennyire önállósodik. Gratula a jó eredményhez, és szorítok, hogy a szúrásos is jó legyen. Ne, aggódj. Akkor Pestre nem mentek? Utána meg fogsz nyugodni?

Ser,

Jók a szülinapi képek, édesek a gyerkőcök a hintán. A tortafalós is nagyon cuki. Itt is a csokimáz volt a menő?
Irigyellek, hogy jók az 5 évvel ezelőtti ruháid, rám még a tavaly nyáriak sem jönnek már most sem fel, mi lesz később? Én tök béna vagyok a turihoz, soha nem találok semmit, ami jó áron lenne. Igaz, a boltokban sem találok olyan ruhát, ami nem nyanyás, és nem 20ezer forint egy darab, ja, és még jó is.
Azért jobb így sz
abival kezdeni a munkát, nem? Dátumilag pontosan, mikor kezdesz majd?

Dettus,

Tök ügyi Lencike, hogy csak seggre csüccs van, Gergő vagy 2 hónapon át állandóan az arcára esett, nem tette le a kezét, ha bukott. Foga tört és a kacska foga állandóan szakította a száját belülről.

geli08

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?