Sziasztok,
Megint jó sok időbe telt mire, mindent elolvastam, ma kivételesen nem estem be az ágyba Gergővel. igaz, vasalnom kellene, de most elhalasztottam holnapra, azaz szerdára.
Nana,
Először is utólagosan boldog névnapot Botinak most is a nem-hivataloson. Apának és Danusnak meg gratula a helyezéshez. A büszkeség szeintem sem ömlengés. Nyugodtan tedd csak, jó volt olvasni, látni lehetett, hogy mosolyogsz közben. Rucid az esküvőre hogy áll már? Ja, és persze tök szupi, hogy mindenkivel, minden rendben.
Ja, Gergő fiú léttére nagyon sietett. 38+1 napos voltam.
Potykamanó,
mizújs veletek? Már nagyon a vége feléközeledsz te is. Szoba készen van? Szülésfelkészítő?
Dora,
Írtam pü-t. Gergő is inkább balos, az apja is. Aki nagyon szurkol, hogy az legyen. Én is annak indultam, de átneveltek, én nem fogom ezt tenni, legyen akkor a bal keze ügyesebb. én is örülök, hogy találkoztunk. Ha jól olvasom, útközben, még néhány emberkével összefutottatok. Katesz nagyon édes csajszika.
Bea,
jó kis programok várnak rátok és az egyre növekvő pocira. Már többen kérdezték, hogy merre költöztök, Maradtok a Hunyadiban?
Mit mondtak Szegeden? Mikor kell mennetek legközelebb?
Balim,
Boldog névnapot mindenkinek (Milán, Eszter, Rita). Ezen gondolkoztam ki is az Eszter, akit én ismerek, de akkor nem esett le. A képek nagyon jók, a fiúk pedig valóban, mintha ikrek lennének.
Borsika,
A te kislányod meggyógyult már? A Főteres képek nagyon tutik. vállalkozókedvűek a csajok mindenben?
Anyatejet másnak nem tudja eladni, A védőnő nem segítene neki? vidéken tudok egy nőt, aki nem tud szoptatni, nem tudom azóta mennyi idős a baba, de februárban még tuti anyatejet keresett.
Lina,
Ha egyszer olvasod. Tényleg jobb, hogy nem ide jöttetek, mert azon kívül, hogy van egy ágy, amin tudsz aludni, semmi más nem szólna Kmét mellett. Mondjuk az a doki, aki este kitépte a branült a kezéből, enyhén bunkóci volt. Amikor csinálták Gergőnek én is ott bőgtem az ajtó előtt. Aztán a kötözéseknél már ott voltam, de már írtam, hogy egy nap a gyerekosztályosok, milyen köcsögök voltak vele, mert át kellett kötniük trécselés helyett. péntek volt, alig vki az osztályon. FÚÚ. Remélem minél hamarabb haza mehettek? mondtak vmit, miért újult ki? Lili hogy viseli?
Lili,
Tök jó, hogy Zsóficica ennyire önállósodik. Gratula a jó eredményhez, és szorítok, hogy a szúrásos is jó legyen. Ne, aggódj. Akkor Pestre nem mentek? Utána meg fogsz nyugodni?
Ser,
Jók a szülinapi képek, édesek a gyerkőcök a hintán. A tortafalós is nagyon cuki. Itt is a csokimáz volt a menő?
Irigyellek, hogy jók az 5 évvel ezelőtti ruháid, rám még a tavaly nyáriak sem jönnek már most sem fel, mi lesz később? Én tök béna vagyok a turihoz, soha nem találok semmit, ami jó áron lenne. Igaz, a boltokban sem találok olyan ruhát, ami nem nyanyás, és nem 20ezer forint egy darab, ja, és még jó is.
Azért jobb így sz
abival kezdeni a munkát, nem? Dátumilag pontosan, mikor kezdesz majd?
Dettus,
Tök ügyi Lencike, hogy csak seggre csüccs van, Gergő vagy 2 hónapon át állandóan az arcára esett, nem tette le a kezét, ha bukott. Foga tört és a kacska foga állandóan szakította a száját belülről.