Sziasztok!
Bocsi, hogy megint nem voltam pár napot! Még mindig nem értem az olvasás végére, mostanában alig van időm bármire is.
A képeket azért már végignéztem, valami eszméletlen, mindenki csúcs!
Olyan jó volt nézegetni a picúrokat
, már olyan régen nem láttam őket!
Most csak egy pár sort.
[b]LIZA! NAGYON NAGYON ÜGYES VAGY! OLYAN JÓ, HOGY ILYEN ERŐS ÉS KITARTÓ VAGY! CSAK ÍGY TOVÁBB![/b]
(Barnus is 9,5 kg és 77 cm)
Nagyon jók a fürcsis képek is!
Zsófi! Amióta Barnus is eszi a tápszert, napi 2-3-4 kaki van (és pástétomos állagú, előtte alig jött ki). Nem azóta van nektek is több, hogy eszi a tápot? Hú, vagy nem is te írtad? Akkor bocsi!
Alvás: a könyv szerint 9 hósan 14 órát kell aludniuk, de napközben mindenképpen kétszer, ami lehet 1-1 óra, majd csak 15-18 hónál kellene váltaniuk 1 alvásra. Szerintem a délutáni alvás oké, csak próbáld meg a tízórai kaja után elringatni, aztán meg fogja szokni hamar.
Marcsi! Milyen volt az első napod? És Laurának nélküled? Mesélj!
Nóri! Emlékszem az utolsó mozizásodra! Belaktátok már az új házat? Kijöttek a fogacskák? Hány foga van már Farkónak?
Mazsola-család! Mindenki jól van? Edus! Sokat gondoltam rád (is), hogy hogy viseled a legkisebbet, remélem minden rendben! Mikor jöttök megint haza? Boldog házassági évfordulót!
Klári! Kíváncsi vagyok Julikára, a képeket ne felejtsd el! A vizsgaeredményhez drukk!
Mangó Anzsi! Már Bende is mindjárt 7 hónapos? Aztaaa! Milyen volt Etyeken? Kinek volt szülinapja?
Reni! Meddig kell még ennyit dolgoznotok? Niki már így hozzászokott a dolgos hétköznapokhoz? Hátad már rendben?
Szilvi! Remélem hamar eltelik az a pár óra! Aranyos vagy, hogy így számolod! De tényleg használd ki, töltődj fel mire hazajön!
Andi! Pötty ügyben pasz! Nálunk ekcéma van, illetve a múltkor volt pötty, de az másnapra bárányhimlő lett. Remélem már jobb a helyzet!
Panni! Tök jók a szandik! Mennyiért vetted? Márk megy már?
Mi még csak egy zártat vettünk, de kell egy nyitott is, csak eddig meg mindenki azt mondta, hogy abban majd csúszkálni fog a lába.
Vagy ez nem így van, Nagyobb Anyukák?
Mircike! Remélem Mirkóval már minden okés!
Zsóka! Örülök, hogy jó volt a kis pihi! És Marci megy már?
Nóra! Kilábaltál a takonykórból? Lizának gratulálok a forgolódáshoz!
Balás szülinap biztos nagyon jó volt! Nagyon édi egy kiskrapek!
Akit kihagytam, bocsi és puszi