Új privát üzeneted érkezett!

Na, a hátát :lol: nem sikerült rendbe tennem, de a házat igen! :oops:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

lányok nincs idő gyorsan kérdeznék!!

1. samu most éjjel 11-12 órát alszik napközben max 1.5at de inkább 1 et. 9 hósan kinek mennyit aludt (óraszámra- elosztásra) a gyermeke???

2. fürdés után alig jött hátra a kukacán a bőr, és vérzett!!! ez mit jelent????? holnap doki ofkorsz de pl emlékszem h mircike nektek is volt ilyesmi, vagy bárkinek vmi???

3. ma 5x kakilt ????!!!!! baj van????? hasmenés (mitől???) vagy fog (???) vagy mi lehet még?? de ez nem okés, ugye?
kerekpocak

sziasztok!!

ANDI
amit Szilvi írt! :arrow: hormonok a tejből! no para, majd elmúlik magától, nekünk 3 napig volt.
melegtől is lehet, akkor sincs semmi...
képek??????????????????? kérünk!!

RENI
dejó a Balcsi! mi is megyünk majd nemsoká valamikor 1 hétre.. ismerősünk vezet egy szállodát/üdülőt ott, szal jó dolgunk lesz .... :wink: már alig várom.
hova mentek? kikkel?

ZSÓKA
puszi :wink: édes Marcus, hogy nem engedett elsőre :lol: de aztán tökjó h feloldódot!! jujj kullancs! :? :? :?
huhhh télleg Lizut is meg kell néznem, mióta fűben van egy csomót.... ma is a strandon...

ja voltunk Dagályban.. hát én most voltam itt először..mondjuk a medencék jók, meg ilyenkor jó mert alig voltak, de hétvégén nem mennék az tutifix :shock: :roll:
úsztam nagyot, Lizu is félig pacsált a medencében a lábijával :lol: :lol:
szal jó volt, na.

ma ki is dőlt korán, kifáradt...

ZSÓFI
unokatesóm 1 éves gyereke alszik este 9-től reggel 10-11-ig plusz napközben du. egyszer 1-1,5 órát.
kukac passz, remélem nem komoly! :?
sok kaki nem jó jel :? lehet vmi vírus :?: majd szólj mi volt!

jajj olyan jó fotók vannak, de persze Noémi telón szal majd remélem eccer átkerül ide is...

PUSSZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UI: JA! köszi a gratukat, persze azóta se fordult hasra a lelkem, csak oldalig és onnan gyorsan vissza hátra.. lehet h a tegnapi csak véletlen volt?? :? :? :? :? :? de hát tudna ő ezek szerint ha akarna, na egyelőre ennek is örülök! :lol:
lmkata

Sziasztok!

Nagyon jól sikerült az esküvő, talán még a vizsgámon is átmegyek, habos.babos Juliról képek később.

Zsófi, kuki témához nincs mit mondanom :? . Hogy 5x kakilt de normális állagút akkor nem gáz, lehet hogy a meleg beindította az emésztését. 9 hósan Juli rendszeresen 4-5-t kakil, de most is vannak időszakok hogy hetekig napi 1, aztán megint 2, ez mindig változik annak függvényében is hogy mit (úgy értem mennyire darabosat, felnőtteset stb) eszik, illetve még azért fejlődik az emésztőrendszer és ilyenkor lehetnek átmeneti üzemzavarok.

Juli asszem 9 hósan szintén 11 órát aludt éjszaka, nappal háromszor, 1x max 1 órát kb 8-9 ig, aztán 11-12 ig, aztán du. 3-fél 5. De ebben a korban tért át lassan a napi két alvásra. De nem minden gyerkőcnek egyforma az alvásigénye, és ez időszakonként is eltér (mint a kaki).

Kata remélem azért nem jössz mert Lizut kergeted a lakásban :lol:

Szilvi, lehet hogy hülyén hangzik, de használd ki az időt amíg "egyedül" vagy (3 gyerek mellett ez picit abszurd). Mikor a férjem nincs itthon (bár 1 hétre nem szokott elmenni) akkor szoktam pakolást az arcomra tenni, jól bekajálni a tv előtt, lábat gyantázni, szóval minden olyat amit jobb ha nem lát :lol: :wink:

Andi, az ilyen picuroknak szinte bármitől lehet kiütésük, de legtöbbször elmúlik egy nap alatt. De ha aggódsz, 1 nap után vidd el dokinéninek, magadtól ne kenj rá semmit.. Hormonoktól is lehet, most hogy Szilvi írja rémlik valami... És ne izgasd magad, minden korban vannak "béna anyuka kérdések," csak te még az elején tartasz...
:lol:

Na lányok én most léptem hulla vagyok.

Klári

Klári
Kép
ganti

Kata :twisted: ejnye bejnye ne tessék már itt parázni!! Már hogy lenne véletlen hogy megfordult? De az azért nem úgy van (nálunk sem úgy volt) hogy egyből akkor oda-vissza forog!!! Rá kell kéremszépen érezni a dolgokra!

Klári
Kép
ganti

Klári, itt vagyok, sajna nem kell még kergetőzni, de hopefully eccer igen....... :lol:
drukkolok holnap! tuti meglesz! :wink:
jééé érdekes ez a kaki dolog amit írtál... azt hittem csak csecsemőként normális a napi több adag :lol:
végülis télleg az állagtól függ... :roll: :wink:

mindegy, reméljük nem komoly Samunak sem...

Imi dr félve kérdem meg, lehet tudnom kéne... de mi az az EtOH???????????????
valami alkoholra utaló vegyjel vagy mi? :lol:
Edusom, pussssssz!
jobban vagy kedvileg?????????

ja igen. sangria. hát szépen fogyott, és szépen fejbekólintott, még jó h Noémi aludt Lizuval :lol: :lol: :lol:
első züllésem, ami régóta nem volt, letudva! :lol:

MARCSI, MUNKA????????????????????????????????????????
jujj kíváncsi vagyok mit szóltál a kollégákhoz ennyi szünet után?? és ők hozzád?? és Lolo?? szóval írj! :wink:
lmkata

klári samu este 8-alszik kb 8ig (közben kicsit fent van de nem sír és be se kell menni, visszaalszik) és 8-f2 ig no alvás majd f2-f3 ig és ENNYI!!!!!!!!!

sztem ez nagyon kevés. kb 12-12.5 órára jön ki vhááááááá (???!!)

1 jó hír! samu már csak mászik!!!! éééééés tudja tolni a babakocsit és úgy lépegetni, ill. ma a játszón a fa krokodil mentén lépegetett (3m hosszú) egyik végéig apró lábak eltipegve- fordulás és vissza.. néha csak 1 kézzel kapaszkodva. 1 órán át ezt játszotta....

kata tudod: megmutatja, nem csinálja, gyakorolja, tudja.... :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Klári, thx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! olyan flottul tudod helyretenni az embert, tökjó!!!!!!!! :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
lmkata

télleg marcsi????????

klári drukk hegyek!!!!

kata sangria party irigy-irigy
kerekpocak

Zsófi neked is. jajaja, igaz is ez a sorrend :lol: :lol: :lol:
lmkata

ténylég klári olyan jókat írsz!!!!!!!!!
kerekpocak

jaj kaki: normál állagú!
kerekpocak

Zsófi fogunk mi még együtt is sangriázni :wink:
sztem nem is olyan soká.... :roll:
lmkata

télleg csajok mikor menjünk?
római parthoz mit szólnátok???????????? ismeritek????????
vagy egyéb ötlet?
lmkata

lányok kösz a drukkot de a vizsga ma volt :lol:

Klári
Kép
ganti

ööööö sorry ez gáz, totál kedd ugrott be.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ééééééééés???????? eredmény mikor???????
lmkata

Á, ma volt, reggel 8-kor, totál kóma állapotban. Tudok élni, mi?
Szerdán. Remélem. Zsófi, Samu majd megalussza a magáét! Nekem mindig azt mondta a doki, hogy ebben a korban az éjszaka 12 óra alvás NAGYON jó "eredmény" szal nem gáz ha napközben kevesebb. Max neked :twisted: :lol: :wink: Ha kaki normál, ne aggódj. Samu csak méregtelenít.

Igen, mikor menjünk zülleni? Római partot annyira nem ismerem, de lehet hogy valami központibb hely kéne? Ahonnan könnyebb hazajutni bkv-val? De ez lehet hogy csak az én igényem :roll: Mármint nem a bkv :lol:

Klári
Kép
ganti

bazilika-leroy teszemazt júni 22 péntek??
kerekpocak

benne vagyok!!!!

Klári
Kép
ganti

igenigen aztán amint elküldtem esett le, hogy az eléggé kiesik sajna a nagy többségnek. pedig királyság hely! :wink:

úgyhogy oké a jun.22 leroy!

na vagyunk 3an!

ki még?
lmkata

meglettek a képek!

Kép

Kép

Kép
lmkata

jahhhhaj h alszik :) :)

ééééééédeeeeeeeeees!!

akkor ez egy randi csajok!!
kerekpocak

öööö nem alszik csak becsukja a szemét mert zavarja a nap :lol: 8) :lol:
de most h megnézem kívülállóként, télleg alvósnak hat! :lol: :lol:

randi a javából! :wink:
lmkata

MEGYEK ÉN IS ZÜLLENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Liza tündérmackó!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Gyönyörű édes Lizunak gratulálok a forgáshoz!!!!!!:) :) Hát persze, hogy nem mutatja meg nektek, előbb be kell gyakorolni. :)
Látszik az arcán, hogy már nem kisbaba hanem okos nagylány! De tényleg!

Zsófi, én mint egy nem alvós, és állandóan kakilós kisfiú anyukája megnyugtathatlak, hogy Farkó csak amióta jól alszik (!) azóta alszik 11-max. 11.5 órát/nap. Ha 12-t alszik már aggódom, komolyan.
Kakilás nálunk kb.11 hónapos koráig napi 4 volt, mostanában 2-3.
Én egyszer a napi 7 kaki, plusz hányással vittem orvoshoz, de fogzás volt a válasz.
A fütyire nincs tippem. Szegény Samu.
JA, a répás fotók nagyon tutik!Főleg az utolsó! Édes cukorfalat!

Zsóka, jó, hogy Marci nem szedett be kullancsot. Én is nagyon félek tőlük.

Szilvi, a medence nagyon jó, csak a múltkor elfelejtettem írni. És a fiúk! Hát tényleg nagyon jó pasik (lesznek :) )!

Andi, én is azt mondom, hogy ezek tejpöttyök lehetnek. Ártalmatlanok maguktólelmúlnak.

Marcsi, első nap?

Most hirtelen elfogyott az erőm. Mennem kell aludni.
Ja, még annyit, hogy megvolt az első hajvágás!!!! Nem sírt csak utána amikor szúrták a hajak, és nem volt még kész a fürdővíz. Egy képet csináltunk:

Kép

Mindenkinek puszi!

Nóri

Kép
nóri8

Én ugyan nem iszok alkoholt (Imi üzeni h "EtOH=etil-alkohol, és bocsánat a túl szakmaiságért"), de mennék én is.
Júni 15 péntek :roll: :?: :idea:
18:30-tól jó vagyok.

Mit szólnátok az új időponthoz?
Helyszín változatlan.

Pusszok
Edus(+háttérből Imi)
mazsolák

jaj de édes lett farkas! te nóri, ez a kisfiú gyönyörű!!!!! nagyon nagyon szép!!!!!!! és szuper a haja!!!! még még kérünk képet!!!

(samu is ilyen 12 órákat szokott össz aludni, néha 13, 14 órát ezer éve nem aludt :()
kerekpocak

Sziasztok!
Bocsi, hogy megint nem voltam pár napot! Még mindig nem értem az olvasás végére, mostanában alig van időm bármire is.

A képeket azért már végignéztem, valami eszméletlen, mindenki csúcs! :D Olyan jó volt nézegetni a picúrokat :D :wink: , már olyan régen nem láttam őket!

Most csak egy pár sort.

[b]LIZA! NAGYON NAGYON ÜGYES VAGY! OLYAN JÓ, HOGY ILYEN ERŐS ÉS KITARTÓ VAGY! CSAK ÍGY TOVÁBB![/b]
(Barnus is 9,5 kg és 77 cm)
Nagyon jók a fürcsis képek is!

Zsófi! Amióta Barnus is eszi a tápszert, napi 2-3-4 kaki van (és pástétomos állagú, előtte alig jött ki). Nem azóta van nektek is több, hogy eszi a tápot? Hú, vagy nem is te írtad? Akkor bocsi!
Alvás: a könyv szerint 9 hósan 14 órát kell aludniuk, de napközben mindenképpen kétszer, ami lehet 1-1 óra, majd csak 15-18 hónál kellene váltaniuk 1 alvásra. Szerintem a délutáni alvás oké, csak próbáld meg a tízórai kaja után elringatni, aztán meg fogja szokni hamar.

Marcsi! Milyen volt az első napod? És Laurának nélküled? Mesélj!

Nóri! Emlékszem az utolsó mozizásodra! Belaktátok már az új házat? Kijöttek a fogacskák? Hány foga van már Farkónak?

Mazsola-család! Mindenki jól van? Edus! Sokat gondoltam rád (is), hogy hogy viseled a legkisebbet, remélem minden rendben! Mikor jöttök megint haza? Boldog házassági évfordulót!

Klári! Kíváncsi vagyok Julikára, a képeket ne felejtsd el! A vizsgaeredményhez drukk!

Mangó Anzsi! Már Bende is mindjárt 7 hónapos? Aztaaa! Milyen volt Etyeken? Kinek volt szülinapja?

Reni! Meddig kell még ennyit dolgoznotok? Niki már így hozzászokott a dolgos hétköznapokhoz? Hátad már rendben?

Szilvi! Remélem hamar eltelik az a pár óra! Aranyos vagy, hogy így számolod! De tényleg használd ki, töltődj fel mire hazajön!

Andi! Pötty ügyben pasz! Nálunk ekcéma van, illetve a múltkor volt pötty, de az másnapra bárányhimlő lett. Remélem már jobb a helyzet!

Panni! Tök jók a szandik! Mennyiért vetted? Márk megy már?
Mi még csak egy zártat vettünk, de kell egy nyitott is, csak eddig meg mindenki azt mondta, hogy abban majd csúszkálni fog a lába.
Vagy ez nem így van, Nagyobb Anyukák?

Mircike! Remélem Mirkóval már minden okés!

Zsóka! Örülök, hogy jó volt a kis pihi! És Marci megy már?

Nóra! Kilábaltál a takonykórból? Lizának gratulálok a forgolódáshoz!

Balás szülinap biztos nagyon jó volt! Nagyon édi egy kiskrapek!

Akit kihagytam, bocsi és puszi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi

edu én 15-én nem vagyok pesten. erdei iskolában leszek.16-án este viszont már pesten vagyunk.
kerekpocak

Farkas gyönyörű, meg persze a napfürdős Lizu is! :D
mazsolák

julcsi samu ha 9kor kel v 8 körül akkor bőségesen reggelizik és nem tízóraizik. és próbáltam letenni (ringatás nálunk kizárt) de nem alszik. áll és sír. szóval egyszerűen nem megy. nem tudom h mi legyen. főleg ha 9kor kel akkor 1 előtt tuti nem álmosodik el. szal a papírforma ok, de hova szuszakoljak be délelőtti alvást????

tápit igen mostanában kezdtük, lehet h amiatt van? hmm...
kerekpocak

zsófi, nekem az már késő, 16 du jövök vissza.

akkor úgy tűnik ki/lemaradok... :oops: :oops: :? :(
mazsolák

vagy én...
kerekpocak

edu és mikor jössz?
kerekpocak

Tök jó Farkasról ez a kép,Nóri! Nagyon cuki!
Mi is holnap vágjuk Barnus haját. Egyszer én már levágtam ollóval, pont a himlő előtt, de neki nagy haja volt, és még így is nagy, szóval holnap apa géppel akarja, olyan kis félcentisre, aminek a gondolatával én még most nem tudok megbarátkozni.

Voltunk a plasztikai sebész dokinál is. Várnunk kell egy évet, vagyis januárig, akkor kontroll, addig nincs műtét. Szerinte szépen lazul, de még csomós.

Kb félperceket álldogál egy csomószor, felemelve a dömpert is, 2 lépeseket lépegetünk.

Ordít a csipeszért, most ez lett a kedvenc játék!

Ja meg a baba. Még valahonnan szereztem egyszer, plüs, rózsaszín, fonalhajú, aranyos, de csak ezzel eszik, pelenkacserénél is ezzel játszik stb. Ez normális, hogy babázik? Egyébként meg autó, autó, autó... Minden, aminek kereke van.

Asszem ennyi!

Puszi

kisjulcsi

sztem cseten már írtam :oops: v nem?! :oops: :?
jún 14. késő este érkezés, 15. de vérvétel, tali Renivel -akivel majd pontosítunk - du, vérvétel eredmény+dokibá, 16. du vissza.
mazsolák

hát akkor én tuti nem vagyok. 13-án reggel utaunk le a tiszatóhoz és 16-án de jövünk vissza. :(
kerekpocak

mindegy, akkor majd máskor... :(
mazsolák

Zsófi!
10.30-11.30-ig simán alhatna még. Max a délutáni tolódna egy órával és akkor jobban bírná estig. És ha melléfekszel egy kicsit, vagy ölben? Miért kizárt a ringatás?

kisjulcsi

hát gondolod h 1.5 órával az ébredés után (amikor 12 órát aludt) elálmosodik?

azért mert nem hiszek a ringatásban. semmilyen pótszerben 8de erről már annyit szövegeltem korábban) abban hiszek h megtanul egyedül elaludni, és ha éjjel felriad pl akkor magától visszaalszik. (samu egyetlen egyszer ébredt fel úgy éjjel h fel kellett kelni hozzá a 9.5 hónap alatt- amikor beteg volt)
igazság szerint mindenem lázad a hosszas ringatás, ölben elaltatás, és mindenféle pótszeres alvás segítés ellen. egyszerűen azt gondolom, h a legjobb mód az az ha a gyereket beteszed az ágyába simi-puszi és kijössz. ő meg elalszik egyedül. így nevelem kiskora óta és most amikor van egy kis probléma nem szeretném h mindent felrúgva teljesen tévútra vinni az egészet, h ezentúl hosszú percekig- félórákig ringatom (a nem éppen könnyű testét.)
szépen aludjon el egyedül.
kerekpocak

samu simán fent bír lenni amúgy 3-4 órát. (MOSTANÁBAN????!!!!) szal másfél órával később egyáltalán nem álmos.
próbáltam letenni de nem ment. :(
kerekpocak

Kicsit kioktatósnak tűnt amit írtál, bocs, csak te kérdezted, hogy valami ötlet. Amúgy az óvodában sem mindig álmosak a gyerekek, mégis aludniuk kell, mert az a rend. Ebben a korban még Samu simán vissza tuna szokni a két kisalváshoz, de te tudod, nem akarok én beleszólni.

kisjulcsi

Jó reggelt!
Most csak gyorsan, mert öltözünk 8) :

Nekünk egyik dátum sem jó sajnos :cry: ,jún.10-én elutazunk Bükfürdőre :D , de nem baj, majd megyek a következő züllésre, :D .

Zsófi, kukivérzés nálunk is volt amikor picit letapadt a fütykös. Szerintem nálatok is ez lehet.
Kaki ha norm.állagú, akkor szerintem nincs gond, de azért kérdezd meg a dokit :wink:
Alvás: Marci 10 hónapos kora óta, csak 1x alszik napközben, este pedig 8-tól kb fél 7-ig (ma fél 6-kor kelt :( ).Viszont Ő még mindig felébred éjjel szopizni :? . Szerintem felesleges erőltetni, hogy a nagykönyv szerinti időt aludja.

Farkó nagggyon édes lett rövid hajjal. Nagyfiús :D lett így az arca.

Julcsi, nem megy még marci, csak ácsorog :shock: . Szerintem jobb a nyitott szandi nyárra :arrow: nem csúszkál a láb,ha jó méretű szandit veszel. :wink: Nincs Barnusról fotó?

Kata, nálunk a forgás, a négykézlábazás és az állás is úgy inult, hogy megcsinálta 1x, aztán pár napig semmi. :roll: A lényeg, hogy már sikerült lizinek.
Kullancsokat én is úúútálom, ma reggel megint találtam egyet apában :twisted: . Jövőre beoltatjuk magunkat.
Strandolós képek nagyon jók, Lizi mint egy kis hölgy :) .

Edu, elég fárasztó lesz ez a pár nap. Egyedül jössz?

Andi, szerintem is tejcikiütés. Ha nem múlna el pár nap alatt, mutasd meg szerintem a dokinak.

Marcsi, mi volt az első munkanapon?

na nem is lett olyan rövid..
puszi mindenkinek,

KépKép
logi

Sziasztok!

Kata - nagy gratula Lizacica fordulásához! Nagyon ügyi kis-nagylány! Napfürdős képek édesek! És az új kalapja - igazi csajos!

Zsófi - Samu nyuszi haláli! Alvás - ebben a korában nálunk sem volt divat a nappali alvás - ha már aludt egy órát örültem, habár ezt megtette 2x egy nap. Éjjelek - na arról inkább nem írok - Márk még soha (na jó talán 2x) nem aludt 12 órát egyben, ébredés nélkül. Mostanában alszik 9-et ébredés nélkül, majd reggeli és elvás tovább. Viszont most, hogy elindult napközben is alszik már 2-3 órát (de csak 1x).
Kukac - :cry: És eddig hátrajött? Dokibá biztos megmondja, hogy mi a teendő.
Kaki - ha nem változott az állaga, szaga én nem aggódnék.

Zsóka - kullancsok :twisted: :twisted: , még szerencse, hogy Marci megúszta.

Marcsi - első munkanap????????

Klári - vizsga tuti meglesz és ha még az esküvő is jól sikerült, dupla öröm!

Nóri - Farka cukkancs!!! Lassan én is elszánom magam a hajnyarásra, de olyan édik hátul a kis göndi fütök, csak ebben a melegben már nagyon melegítik a nyakát (mert egyedül hátul sűrű a haja)

Julcsi - de jó, hogy jöttél! :lol: Márk a múlt héten elindult és azóta is csak megy-megy és egy pillanat alatt ér el egyik helyről a másikra. Szandikat a Deichmannba vettük (3.790-ért). Lábcsúszkálás - szerintem a zárt a szandiban is csúszkál, de erről még nem hallottam.

Puszi mindenkinek, szép napot! Végezetül néhány Márk szösszenet tegnapról...(kicsit sok - bocsi...)

Márk és TV...

Kép

Jár a baba, jár...

Kép

Fürtös...

Kép

És a kamionos sorozat, már egyedül fel tud ülni rá (hajtás még nem megy, de ami késik nem múlik)...

Kép

Kép

Kép

Kép

Panni

Kép Kép
panni_30

egyáltalán nem koktatásnak szántam julcsi bocs! köszönöm a tanácsodat! de sztem ha egy gyerek nem álmos akkor nem lehet letenni aludni. figyelem én ám samut és ha álmos megpróbálom letenni de ha nem akar aludni akkor nem alszik és kész. hát majd kísérletezem.

amúgy az óvodában nem egy gyerek rokkan bele érzelmileg meg úgy általában abba, h kényszerítik h aludjon amikor ő nem álmos és ébren halálra unva magát fekszik 1.5 órán át.

lányok, bizti a letapadástól vérzik, de most reggel néztem és kicsit most össze van repedezve a bőr. kenjem? ne kenjem? huzogassam? ne huzogassam?
kerekpocak

koktatás= kioktatás :oops: :oops: :oops:

bocsi a további hibákért is :) :oops: :oops:
kerekpocak

Igen,igen Zsófi, azt akartam is írni, hogy Marcinak is pici repedés volt a kukacán (az vérezhetett). Én húzogattam, mert ha nem,akkor újra letapadt volna a seb miatt, de csak óvatosan,finoman :wink: .

húúú de meleg lesz, már most izzadok

KépKép
logi

Azta de ügyes Márk!!!! :shock: :shock: :wink:

KépKép
logi

Hahó, zülleni éni is mennék, bármikor!!! :)

Zsófi: sztem most valahogy várd ki / bírd ki ezt a félig-meddig időszakot, de utána (mondjuk egy éves korát követően) próbáld meg az ebéd utáni alvást erőltetni valahogy. Nagyon nehezen kezelik a bölcsiben/oviban a nem alvós gyerekeket, ez tény.
Viszont az is biztos, hogy ha nem fáradt, akkor nem tudod elringatni. Egyszercsak sztem rászokik az ebéd utáni alvásra, mert az jó! :)
Kuki akkor nekünk nem vérzett, csak virslire dagadt. Egyszer vérzett, az nem a dagadáskor volt, hanem máskor, akkor valszleg csak felrepedt.

Marcsi: Mivanmivan hogy vagy??? Kitartás! Remélem minden OK!

Mindenkinek pusszok és egyéb éljenéljen szépek vagytok, nőnek a gyerekek, elképesztő.

Gyermek a héten nem sír reggel, hanem mondja szépen, hogy: anya gozik, Mííkó bőőcsi, anya gozik, Mííkó bőőőcsi. Olyan szépen beszél már, most épp a Mókuska c. örökzöldet szokta énekelni, minden sor végén :) Fáa, lába, kokkónéni meg, fáamegy :)

Pusz Mindenkinek!!! M.
mircike

sziasztok,

köszönöm szépen az érdeklődést mindenkitől, túléltem az első napot, ma lesz a második, aztán a héten szünet már. :wink: {engem is be kell szoktatni a munkába, mint gyerekeket a bölcsibe}
jövő héten szintén 2 nap, aztán júniustól már minden nap megyek.

próbálok majd holnap hosszabban jönni és beszámolni, meg érdemben visszaolvasni és reagálni.

ja és én is szeretnék züllenni menni !!

puszi mindenkinek

M.

Marcsi

KépKép
alon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?