Móni!
Manó csak becenév, de pont ma láttam az utónévkönyvbe, hogy van keresztnévben is. Névnek nem jó, de becézni tökéletes.
Rendes neve: Márk.
De néha csak Poló, sokan néznek is.
Számtech. guru, ááá.
Begyepesedek itthon, nem csinálok semmit a gépen, csak fórumozok.
Néha van tingli-tangli melók. Az egyetemre sem mentem az idén, pedig már rég végezni kellett volna. 2. diploma, de már nem nincs kedvem hozzá. lusta dög vagyok....
Hú, Timi!
Nekünk azért nem volt ennyi cipőnk. Míg nem járt Manó, nem is adtam rá cipőt, itthon is super fit vászon cipővel kezdtük a járást, Télen a babakocsiba, pedig egy olcsóbbat kapott. Minden szezonba kap 2 cipőt, az egyik alkalmibb, a másik sport. Szandink még 1 van, de a tavalyi nike cipő még jó. Igazi mászókás cipő, mert a talpán van egy kis híd, biztonságosabban mászik vele. Nekünk nem nőtt gyorsan a lába, most járunk 24-nél
Andi!
Gratulálok az eredményekhez. Na és a tökös legényhez.
Nekünk még nem tippelik a súlyát. Csak fej körfogat, mellkas, combcsont hosszát adják meg.
Menzán, nem menüt ettünk, csak apa. Mi egyszerű hétköznapi kaját kértünk, mert még haza kellett jönni, és váltás rucit nem vittünk. A levest kihagytuk. Manó túrós csuszát evett ,én pedig paradicsomos káposztát fasírttal. Most pedig egy körtét utána küldtem.
Timi!
Csajos elég hülyén eszel, bocsi. Nem Majával eszel együtt? Kell egy kis rendszer, főleg most. Én is csak főt kajában eszek zöldséget, magában nem nagyon, de most jól esik ebbe a nagy melegben.