Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

megint én felül :-)
Vendég

Jolka
csini ez a felső,Manó pedig édes :-)
Vendég

Móni!
Manó csak becenév, de pont ma láttam az utónévkönyvbe, hogy van keresztnévben is. Névnek nem jó, de becézni tökéletes.
Rendes neve: Márk.
De néha csak Poló, sokan néznek is. :)

Számtech. guru, ááá. :D Begyepesedek itthon, nem csinálok semmit a gépen, csak fórumozok. :) Néha van tingli-tangli melók. Az egyetemre sem mentem az idén, pedig már rég végezni kellett volna. 2. diploma, de már nem nincs kedvem hozzá. lusta dög vagyok....

Hú, Timi!
Nekünk azért nem volt ennyi cipőnk. Míg nem járt Manó, nem is adtam rá cipőt, itthon is super fit vászon cipővel kezdtük a járást, Télen a babakocsiba, pedig egy olcsóbbat kapott. Minden szezonba kap 2 cipőt, az egyik alkalmibb, a másik sport. Szandink még 1 van, de a tavalyi nike cipő még jó. Igazi mászókás cipő, mert a talpán van egy kis híd, biztonságosabban mászik vele. Nekünk nem nőtt gyorsan a lába, most járunk 24-nél

Andi!
Gratulálok az eredményekhez. Na és a tökös legényhez.
Nekünk még nem tippelik a súlyát. Csak fej körfogat, mellkas, combcsont hosszát adják meg.

Menzán, nem menüt ettünk, csak apa. Mi egyszerű hétköznapi kaját kértünk, mert még haza kellett jönni, és váltás rucit nem vittünk. A levest kihagytuk. Manó túrós csuszát evett ,én pedig paradicsomos káposztát fasírttal. Most pedig egy körtét utána küldtem.

Timi!
Csajos elég hülyén eszel, bocsi. Nem Majával eszel együtt? Kell egy kis rendszer, főleg most. Én is csak főt kajában eszek zöldséget, magában nem nagyon, de most jól esik ebbe a nagy melegben.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Köszi a dicséretet, de a gép nagyon jól slankít. :) :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

A délutáni meló alól fel vagyok mentve, nem kell szekrényt pakolni.
Manó a nappaliba aludt el, nem volt szivem a szobába vinni, így most a kihúzott garniturán alszik. Így nem hangoskodok mellette, a másik szoba meg már rendbe. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
de Manó nem is jár szoknyába :-)
nekünk kell hozzá csinibini :-)
meg nekünk itt az udvar,tele minden finomsággal,tyúkszar,galambszar
tavalyi cipő jó??? le a kalappal :D

hát nagyjából ezeket a kajákat szeretem,ha zöldségre vetemedem akkor nyersen eszem,főzve max a krumplit meg a cukorborsót.
Maja nem reggelizik én igen mert éhes vagyok,így amikor ő eszik én még nem,aztán ha elalszik akkor eszem :-) most csináltm egy szendrót vajjal,ubival,sajttal,házi szalámival jó volt :-)

néztem én is hogy van már Manó név,szerintem 2ik névnek nem rossz,de nem egy olyan mellé hogy János :D
Vendég

két fiút szeretnék. nekik nem kell ennyi cipő :?
hehehe
Timi, nekem már nem kényelmes felül.... :oops: :oops: te tudod... ;)

kiporszívóztam, és nem esett jól. asszem a felmosást szieszta utánra időzítem.

Jolka, ennyire egy gép sem slankít.

Kép
an°°di

Jolka, igenis szép a pocid, de azt én is észrevettem, hogy a képen kisebb a hasam, mint élőben. Szerintem az ember kicsit be is húzza, ha fotózzák :lol:

Én most nem szolgálhatok újabb képpel, mert a párom hétvégén csak meztelen képeket csinált...nem normális...na most jól elpirultam :oops: :oops: :oops:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jaj, képzeljétek mi történt a 7végén. Voltunk egy farmon, ahol lovakat tartanak, és meg akartam simogatni az egyiket, de elforditotta a fejét, én meg visszahúztam a kezem és rátettem a karám kifeszitett kötelére. A tulaj úgy üvöltött rám, hogy ne fogjam meg, mert áram van benne, merthogy az volt a villanypásztor. Hogy lehetek ekkora ökörállat :evil: ? Csodák csodája, nem rázott meg, de azóta ezen agyalok, hogy mi lett volna, ha megráz az áram. Tudom, hogy nem 220V van benne, de lehet, hogy a baba még ennyit sem élt vona túl. Úgy látszik, hogy velem volt az őrangyalom. :roll: Akkor hirtelen bele se gondoltam, de hazafelé a kocsiban többször kivert a viz.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kép

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsu!
Milyen nagy szerncséd volt. Tényleg van egy őrangyalod. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na eltűnt amit írtam!
Jolka! Jól nézel ki, de a fiadnak udvarolnék inkább, mert tudod, lehet h lesz egy lányom! És a helyes kiscsávókat már most próbálom lestipistopizni! :wink:
Timi! Téged is inkább ruháználak mint etetnélek! Megruháználak! Én mindig ezt a dumát kaptam, amikor kicsi voltam (mert voltam én is aprótermetű!)! :lol:
Zöldséglevest és túrógombócot faltam! Jolka a gombóc a Te bűnöd!
Andi! A meleget még mindig bírod? A kikában volt jó ágy, mert én nem láttam a múltkor és azóta be se tettem oda a lábam!
Zsu! Nem feledkezem meg Rólad! :wink:
Na előszedtem a papírokat: 18hét 6nap 260 g (+-10%). Akkor az jó?
De hol van az már! :roll:
Jaj, a barátnőmmel röhögtünk egy órát telefonban a hétvégi bográcsozáson!
Solar lámpátok van, kertesek! Ugyanis az est fénypontja az volt, h az összes aprónép egy-egy ilyen lámpával (kerti, leszúrható!) bolyongott a sötét kertben! Marhára élvezték!
ermoni

Zsu

jujjjj

Andi
akkor ti hogan?én máskép nem engedem be,mert így én vagyok a főnök,muszály,mert a párom nem bír magával :roll:
Vendég

Zsu! Csak egy csípést éreztél volna! A baba meg lehet semmit! Helló! Vigyázz magadra!
Hogy bírjátok a meleget? Én ki-be kapcsolgatom a klímát! Mert néha már kezd lefagyni a lábam! :oops:
ermoni

Móni, a 260g az tökéletes. Ebben az időben kb 50g-ot hizik hetente, és 20. hétre kb 350g-nak kell lennie (nem egyedül vagyok ilyen okos, hanem a 28 terheskönyvem egyikéből :lol: )

Én is megcsináltam a túrógombócot, de még tettem bele vajat, egy másik recept ajánlotta. Nagyon fincsi lett!

Timi, nem lehet, hogy pont a sok kenyér, pizzatészta és hasonlók miatt hizol? Önmagukban ezek mind hizlalnak, bár gondolom ezzel nem mondtam újat. Ha nem eszel sok zöldséget, gyümölcsöt, akkor ezek le se bomlanak. Ha javasolhatom, akkor legalább egyél magos kenyeret, abból is barnát.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, én csak egy Manót ismerek! Mai Manó fotográfus :wink: Régen használták ezt a nevet!
ermoni

Zsu, most kapott rá a pasid az aktfotózásra? ezek szerint bejön neki a kismama-párja? :oops: :wink:

Kép
an°°di

Drága Zsu

én nem hízom,keversz valakivel talán :-)

na lépek itt verni akarnak :shock:
Vendég

volt egy Gozsdu Manó is... a háza ott van a Király utcában. de ő asszem román volt, ezért Manó.

Móni, bírom a meleget. meglepő, de ez van. élvezem! majd meglátjuk, meddig tart :?
Kikában voltak jó ágyak biztos, de a legolcsóbb 40ezer volt. az kétszer, 80, és még nem vettünk semmi mást. ezeknek a kölköknek fapados ágyuk lesz, asszem.
DE, Jolka, autós ágy, az votl. nem mertem megnézni az árát.

Kép
an°°di

Timi! Na ne má! Én csinálok neked kedvedre való kaját!
eper! választ várok!
ermoni

Bocs Timi, aszittem azért került szóba a kajálás, mert hizásról volt szó...nem olvastam el figyelmesen, mindjárt visszatekerek :oops: Fogjuk a melegre a baklövést!

A pasim az egyéb nőiesedő idomaimat szereti, a nagy sörhasamat annyira nem, dehát a kettő együtt jár :lol: :lol:

A meleget én is birom itt a hűtött kis irodámban :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na, én lépek sziesztázni...
annyit gépeltem már ma!
ez a virtuális kapcsolattartás mindenkivel...fárasztó.
nézek vmi jó filmet, elterülök a fotelban, és koncentrálok a magzatmozgásra ;)
később benézek. ne verekedjetek! :twisted: :lol:

Kép
an°°di

Andi! Átvertél! Az a Gozsdu amúgy Emanuel! :lol: :lol: :lol:
ermoni

Sok gépelés! Közben én is csetelgetek a dán barátnővel! Na ő is jótanácsokkal lát el!
ermoni

mondom, h román, teeeeee
mittomén, mi az eredeti neve... akkor Emánuel. de magyarul Manó, nem? http://www.kereso.hu/yrk/Ryrgenwm/5260

Kép
an°°di

no, Timinek is előkerült végre vmi értelmes kép a Minnie egér helyett :D
akkor tényleg léphetek.
szasz
:arrow:

Kép
an°°di

Andi!

Nem kell a gyerekeknek ilyen drága ágy. Szerencsére mi kaptuk. Egyszerű rácsos fenyő ágyat már lehet kapni 10eft-ért. Na plusz a matrac, de minden agynál külön van. Pelenkázó pedig elég egy, pl egy külön álló komód, v. valami hasonló. Ha pedig kinőtték, jöhet a kisheverő, ami kamaszkorukig jó is lesz. Az ikres ismerősnél a szülők között alszanak a gyerkőcök. :? Rossz alvók, ha az egyik elaludt, a másik felkelt. Nagyon remélem, neked ezzel nem lesz gondod. Nagyon sok anyukának bejött a Suttogó c. könyv. Érdemes elolvasni, bár én nem tettem meg eddig. De ez gyerektől is függ, hogy az ott kapott módszerek bejönnek-e.

Móni!
Egészségedre! Én csak nem csináltam meg, mert estére a fiúknak spagi kellett, így reggel főztem volna ki, de mivel már benne volt a tojás, nem volt gusztusom hozzá, pedig tuti nem volt semmi baja. Na majd legközelebb.
Udvarlás jöhet, Manó biztos élvezné. Ma is körbe kapták a csajok a fősulin. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni
oké jöhet az eper azt imádom :-)

Zsu
én a savhányós vagyok :-) azért dumálok ennyit a kajáról,meg írtam cukorról is :-)

de én alapból vagyok kövér ,most nem híztam még semmit
Vendég

Timi! Ez nem válasz! Hallottatok ti erről a tiltásról?
ermoni

Andi
for you Kép Kép Kép
Vendég

milyen tiltásról?asszem azt hittem küldsz nekem epret :-)
Vendég

Azt is bezabáltam, már nincs! De hétvégén anyukáméknál sz*rásig ehetem majd magam! Hozzak? :lol:
ermoni

Remélem én pedig cseresznyézni fogok hétvégén. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jóvanna, Timi, ezt neked küldöm
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

na elég a munkából, lépek haza, ma nem viszek haza gépet, úgyhogy mára ennyi belőlem, legalább nem sértek halálra ma már senkit :lol:
sziasztok, ezt küldöm mindenkinek, jókat irjatok, hogy legyen mit olvasni reggel!
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Köszi Zsu :-)

én már unom a cserit,meggyet akarok meg málnát meg barackot meg dinnyét :-)
Vendég

De jó neked Timi, hogy már unod, én is unám már. :D De még az idén csak a piaci Sz@r cserihez volt részem. Nálunk sajnos nagyon sok fa kifagyott, így a termés a földön...:( De Mutiék van állítólag, csak legfeljebb bió(kukacos), nem volt idő permetezni.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Nekünk már két hete érik,de már uncsi :-)
meggyre vágyom :-)
Vendég

na, mi ez a gyümölcs-kínlódás? :P
inkább azt mondjátok meg, mit csináljak, h ne legyen magas a vérnyomásom? most is 148/75... ez sok, mi? és mi miatt lehet? a meleg? :roll:

Kép
an°°di

Hello Andi!
Szerintem egy kicsit magas, de ez még mindig jobb, mintha ingadozna!
Fokhagyma! Állítólag ez a tuti módszer!
A meleg is befolyásolhatja, de ennyire nem lenne szabad! Ja és ne igyál kávét se!
Épp azt néztem, h milyen idő lesz a hétvégén, meg hogy hol is leszünk valójában!
ermoni

Móni
hol is lesztek valójába?

Andi
hát ez határérték,kávét ényleg ne igyál és ha holnap is ilyen magas lesz akkor szerinte hívd fel a dokidat vagy védőnődet
Vendég

Timi! Bükk, Jávorkút! Jónak tűnik!
Andi, átnéztem az ikresekhez! Hát a pocakfotós nagyon gáz! Még jó hogy rózsaszín cuccot nem kell felvenni/ de motorost igen! Jajjjj!
ermoni

Móni, höhö... ja, azt én is néztem... de ki vagyok én, h ítélkezzem? :lol: :lol: nekünk a terhesszex jön be, más meg másképp perverz 8) :D
fokhagyma... nem is rossz. csak úgy dobjak be egy-két gerezdet?
és értettem, nem iszom kávét!
Timi, a dokim tudja, mert nála is annyi volt ma délelőtt. lelkemre kötötte, h egy hónapig vezessek reggeli-esti vérnyomás naplót. most ezen vagyok. :?

Kép
an°°di

Sziasztok
Máris itt vagyok, bár nem is hiányoztam gondolom....

Voltam a dokinál, mondta, hogy ki van rúgva, bár azt mondta, hogy október talán még belefér...aztán közölte, hogy én úgyse nála fogok szülni, kell keresni egy olyan helyet, ahol értenek hozzám....tehát terhesgondozás itt, szülés Dél-Pesti Kórház a vadállatnál :cry: :cry: Gondolom így sokkal kedvesebb lesz, hogy egyszer sem tömtem a zsebébe a borítékot...
De egyébként ez még nem biztos, a dokim még utánanéz a lehetőségeknek....

Torna
Én Rubint Rékára nyomulok minden szökőévben egyszer...a második trimeszterhez tartozó adag már elég baráti, abba nem kell belepusztulni....már ha valakit érdekel
Van jóga könyvem is, de ahhoz azért minimum kellene egy dvd, valahogy nekem soha nem jött össze, hogy próbálok koncentrálni mint állat, közben meg lapozok :cry: :cry: :cry: Ha valaki tud egy dvd-t az szóljon légyszi! Ja, meg ugye én tornáztatom az alsó arcom is Kriston Andrea módra...ezt könyvből...

Andi
Gratula a fiúhoz...meg B babához is!

marek

Móni, Andi
Nem értem mit beszéltek....már megen lemaradtam valamiről.... :cry:

marek

Marek, akkor kérdezzem a nődokit, mi? idejében kellene gyűjteni alternatív orvosokat, mert így sem biztos, h 19 hetesen mindegyikük elvállal... :?
köszi a gratulát! átadom az illetékesnek (aki már bealudt egy fél órája...hja, nehéz a leendő apukák sorsa! :D )

Kép
an°°di

nézd meg a várandósság topikban az ikerterhességnél az utolóselőtti hsz-t.
vagy a fokhagymát nem érted? 8) :wink:

Kép
an°°di

Közben átlátogattam...már értem :lol: Hááát nem tom, hogy én akarnám e ezt a 30. héten :? Meg, hogy apuka akarná e...szerintem nem...inkább fényképezzek neki bálnát :oops:

marek

Én nem megyek másik dokihoz addig, amíg van esély arra, hogy itt szüljek...ha meg ez nem jön össze...akkor kénytelen lesz valaki segíteni a Dél-Pestiben, ugyanis az az egyetlen myasteni központ az országban....majd szülök az ügyeletesnél....

marek

köszi a biztatást... :P
úgyis azon gondolkodtam épp, h lelépek vagy olvasni v aludni :roll:
szerinted ki a franc akarja ezt? de ha ez lesz, akkor mit tudok tenni, hö? :roll: :evil: :shock: :? 8)
én amúgy nagyon bírom a bálnákat. egyszer vmi személyiségteszten ez volt a kérdés: "milyen állat szeretne lenni?" mondtam: "kékbálna". sosem gondoltam volna, h a színt leszámítva egyszer valóban leszek is. és semmi reinkarnáció ugye. az amatőröknek való :D :? :roll:

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?