Új privát üzeneted érkezett!

Ezek jó hírek!
Volt pé-ed,érik is a következő!Hát akkor nincs más hátra,mint nyugodtan növesztgetni!
Nagyon drukkolok,hogy most sikerüljön!

Képzeld,a tervezett látogatás hozzátok sajnos elmarad,mert előbb ausztriába megyünk majd.De ez sem most az évfordulón lesz,de nagyon várom!
Felétek meg majd vmikor nyáron mindenképp megyünk!
Vendég

Sziasztok lányok!

Kriszta: Szerintem senki enm ítél el azért, mert rosszul érint, hogy valaki másnak összejött a baba. Képzeld nálam a nővérem is babás és a barátnőm is, akik nem is akartak még, de becsúszott a 2. Fel a fejjel, jön nektek is. Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 :lol: :lol: :lol: :lol:

Carpediem: De jó lesz nektek, legalább kicsit kikapcsolódtok. Drukkolunk majd, hogy jól érezzétek magatokat, hamar itt lesz ám.
bnesz.eva

Krisztinka
Hát, nagyon remélem, hogy sikerulni fog.

Évi
Érzel már valamit? Mensi szeru pocifájás, stb? Remélem, hogy nem.

Kriszta
Engem is rosszul érint egy kicsit, ha az ismerosok bezengik, hogy baba lesz. Nálunk ez most elég surun elofordult. Volt olyan, aki azt mondta, hogy nagyon nehezen jott oszze. Kérdem én, hányadik próbálkozásra sikerult? Erre o: második! :shock: Ilyenkor nagyon rossz.
Vendég

Carpediem!

Senkinek nem könnyű a helyzete, aki babát akar és akinek a környezetében sorra jönnek a babások.

Hál Istennek nem érzek még semmit, de képzeld múlt hónapban megvolt minden, ami a babássághoz kellett, mellfeszülés, pöttyözés(azt hittem a beágyazódás miatt van, de mégsem...), rosszullét. És mégis megjött az a dög piros.

Krisztinka: Drukkolok én is
bnesz.eva

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést megvagyunk. Vagyogatok, de a babanet most egy kicsit "tiltólistás". Terelnem kell a negatív gondolatokat, és inkább Kingázok, meg takarítok, meg várom Kofát... Már csak egy hét, és minden kiderül. :-)

Pusza:

J.

tjuca

Évi
Ha visszaolvastál minket, akkor tudod, hogy nekem is babás tuneteim voltak + 5 nap késés, aztán a nagy csalódás. Néha már azon gondolkodom, hogy tényleg érzem, vagy csak beképzelem.

Juca
Félre a negatív gondolatokkal! Babás vagy, és az is maradsz még 8 hónapig! :wink:

Elkapott valami baci. Fáj a torkom és a fejem. Apa állandóan nyúz, hogy edzunk a babára, de most be szeretném tartani a 10 napot, hogy minél aktívabbak legyenek a kiskatonák. Most úgyis tudni fogom, mikor van pé, hála az uh-nak :wink:
Már mindenhogy próbáltuk, naponta, kétnaponta, most így akarom megpróbálni. De Apa már hozzászokott a jóvilághoz :oops: , nehéz neki ez a 10 nap megtartóztatás :lol:
Vendég

Szia Szilvi!

Sztem az a 10 nap azért sok! Annyit nem kell kihagyni,az már inkább rossz irányba viszi a sereget,mint jóba!
Vendég

Carpediem: Tudom, átéltem én is, és tudom mekkorát csalódik az ember, de fel a fejjel!!!!Nem szabad csüggedni.

Szép napot
bnesz.eva

Carpediem: Van egy kapszula, teljesn növényi neked is és a kiskatonáknak is. Az a neve, hogy MACA kapszula, mi azt szedjük. Azzal nem kell 10 nap.
bnesz.eva

Kriszta, Évi
Lehetséges, ezt valahol olvastam, de ha szerintetek sok, akkor szólok Apának. Nagyon fog neki orulni :wink:
Párom szedi a Macát. Én nem merem, mert már így is sokmindent szedek. Teákat iszom, Calibrum babyplan/ olyan mint az Elevit, nálunk ez van/, E vit.
Vendég

Szilvi! szerintem is sok a 10 nap, mert akkor meg elöregednek és akkor azért nem lesz elég termékeny.
A kiskatona vizsgálat előtt nekünk 4 teljes napot kellett kihagyni és az 5.-en vittük a mintát. Szóval szerintem a 4-5 nap kihagyás bőven elég.
Vendég

Szilvi! Ezt neked találtam:

"Most olvastam, hogy a babagyártásnál akik egyébként nem szoktak sűrűn akciózni, azoknál nem is jó, ha ilyenkor naponta akció van! Azt mondják, hogy mivel a pasi szervezete nincs hozzászokva ilyen gyakori "ürítéshez" nem is fog megfelelő sperma termelődni! Tehát nem szabad sokkal többször csinálni, mint egyébként! Akik viszont a sűrű akciókhoz vannak szokva, azoknál minden nap mehet! Czeizel okos doki, azt mondja, hogy heti egyszer mindenképpen kell egy héten, mert az öregek se jók megtermékenyítésre! Tehát hetente egyszer a terméketlen időszakban, és a termékeny időszakban 2-3 naponta! "
Vendég

Carpediem: Ha szedi a macát, akkor pláne sok a 10 nap, 2-3 nap az ideális. Ne kínozd szegényt eddig :lol:
bnesz.eva

Mi nem vagyunk együtt kétnaponta azért,mert ez a trendi,vagy micsoda.Mi amikor kívánjuk,kekszelünk.Ez van,hogy naponta van,van,hogy 3-4 napig nincs,mert fáradtak vagyunk,stb.
Amit Czeizel doki mond,az úgy van,ő okos valóban.

Voltam a postán feladni az adóbevallást,hát hogy ott milyen sor volt!Majdnem egy órát álltam ott emiatt.Viszont kész lett mára a láncom is,megcsináltam a kedvenc kajámat(bableves),megjöttek a rendelt rucik,szóval eddig szupi a napom!
Vendég

Carpediem: a nők lapjában tényleg ezt írják, de máshol 3 napot
bnesz.eva

Tévednek azok a férfiak, akik annak reményében tartózkodnak egy ideig a nemi élettől, hogy utána hímivarsejtjeik erőteljesebbek lesznek és így növekszik a megtermékenyítés esélye.

Carpediem:
Ezt találtam:

A túl hosszú ideig tartó önmegtartóztatás csökkenti a férfiak apává válásának valószínűségét, különösen akkor, ha már amúgy is alacsony a spermiumszámuk, állítják egy tanulmány izraeli szerzői. A Soroka Egyetemi Kórházban végzett vizsgálatot egy Dániában tartott meddőségi konferencián ismertették.

900 férfiból származó 1800 ondóminta alapján azt a következtetést vonták le, hogy a megtermékenyítés szempontjából a nemi élettől való egynaposnál nem hosszabb megtartóztatás a legjobb. Dr. Eliyaho Levitas vezető kutató a következőket mondta: "Egyes férfiak hetekig megtartóztatják magukat azt gondolva, helyesen cselekszenek. Pedig a kétnaponta való nemi élet sokkal eredményesebb lenne."
bnesz.eva

bnesz eva!

Én pont ugyanilyen szöveget szerettem volna idemásolni. :wink:
De most már szerintem meggyőztük Szilvit,hogy 10 nap alatt kihal a sereg.Kétnaponta apára fel!!!

Én mától átmegyek totál optimistába úgy döntöttem!
Vendég

Sziasztok!

Szilvi! Ne hagyd 10 napig szenvedni apát, az tutira nem jó!!!!! Én is a 2-3 naponkénti akcióra adom a voksomat a termékeny időszakban!

Kriszta! Legyél totál optimista, az csak jót tesz! Hajrá!!!!!

Én reggel voltam a nőgyógyásznál. Azt mondta, hogy minden okés. 4,6 mm a nyálkahártyám, és a jobboldalon van egy 12 mm-es cystikus képlet. Állítólag ez tökéletes a 9. napon!!! Na, majd kiderül!

Ja, még annyit, hogy a C vitamin /legalább naponta 500mg/ segít, hogy a kiskatonák tutik legyenek!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Szilvi!
Szerintem is sok a 10 nap.

Ma voltam Pesten az orczy piacon de nagyon szar lett az a piac egy jó kis hamisított nike cipőt akartam venni de mire odaértem addigra a vámosok meg szálták a a piacot így minden kinai bezárt főleg az ahol hamisított cuccok voltak.

Ma én lh tesztelek mert valami furit érzek néha a bugyimon bocsi a kifejezésért de csúnyában nem akartam kifejezni magam de lehet hogy a teszt nem mutat ki semmit akkor majd holnap is próbálkozok De azért a joghurtot meg vettem az akcióra

Na kellemes hétvégét majd még bekukantok!

Kép
Kép
Kép
márti80

Na vagyok de látom senki se tud nekem most tanácsot adni hogy mit is tegyek. Az a helyzet hogy van az lh teszten egy halvány második csík, szerintetek akkor ma legyen az akció vagy inkább holnap és hátha erősebb lesz a csík.

Na majd még bekukk egyszer hátha valaki ír vissza!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Szia Márti!

A halvány csík az full negatív!Az nem jelent semmit,még azt sem,hogy holnap erősebb lesz.
Most két napig ne is csinálj tesztet,mert ha negatív,az azt jelenti,hogy 48 órán belül tutti nem lesz pé.
Vendég

Márti!
Én, ahogy már írtam, a helyedben 19-én és 23-án akcióznék! Hisz ha 20-án vagy 21-én lesz a péd, akkor a 19-ei akció a tuti, ha meg 22-én lesz a péd, akkor meg a 23-ai akció a jó. Ha most kezdted az Lh tesztezést, azért még csinálsz holnap is egyet, bár nem tudom, mennyire volt halvány a második csík. Mert volt akinek egyik nap nagyon halvány volt, másnap meg telejesen erős, harmadik nap meg már semmi. De ez csak az én véleményem. Én soha nem használtam Lh tesztet, így nincs tapasztalatom.
Vendég

Igazság szerint a halvány csík itt semmit nem jelent.Ez nem olyan,mint a terhességi teszt.Itt ez negatívot jelent.
Lehet,hogy vkinek másnap erős két csík van,de az azért lehet,mert akkor már elkezdődik a pé.De önmagában az a tény,hogy halvány az ovu-teszt,az csak annyit jelent,hogy még semmi,de semmi nem kezdődött el.Egyébként pedig ezek a tesztek halvány 2. csíkot szinte mindig produkálnak sajnos.
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok lányok!

Ma nem bírtam ki, teszteltem egyet. Egy csík :cry:
A hőm még mindig 37,1 és már nem tudom mikor kell megjöjjön. Lehetett volna ma is, mert múlt havi ciklus 26 napos volt, de újabban 27.
Most egy kicsit szomorú vagyok.

:cry: :cry: :cry:
bnesz.eva

Szia Éva!
Nem volt esetleg korai a tesztelés?
Talán pár nap múlva esetleg kétcsíkos lesz!!
Vendég

Szia Évi!
Szerintem is korai volt a tesztelés én is így jártam az első terhességnél de én amikor meg kellett volna jönni utána való nap teszteltem és negatív lett 2 nappal később pedig pozítívat produkáltam. A második gyerkőcnél meg mindig halvány csík jelent meg a teszten pedig már 5-6 hetes terhes voltam.

Attól függetlenül hogy az lh teszt nem mutatott semmit tegnap akcióztunk. De még csinálok tesztet és ha nem mutat semmi újból akció 23-án akkorra már biztos van pé-m. A fiúknál ezt ennyire nem néztem kb.-re mentünk menzi után 12-i naptól csak az volt a gond a második gyerkőcnél hogy mindig 2 naponta rá dolgoztunk és szerintem azért kukacosodott be.

Na mennem kell majd még benézek jó hétvégét!!!
Hol vagytok csajok??? Szilvi, Little, Betty, Juca, és a többiek?????

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti, Kriszta: lehet, hogy korai volt, úgy 12-13 dpo-n vagyok, várok még 2 napot.

Carpediem!!! Hol vagy???
bnesz.eva

Márti: Csak mindent bele és akció ezerrel, be fog jönni :lol:
bnesz.eva

Sziasztok!

A teszt is felesleges volt. Megjött.

Most fájdítom a szívem, majd ha felépültem jövök.

Mindenkinek szorítok!!!

Évi
bnesz.eva

Sziasztok!
Itt vagyok!

Ildi, Márti, Krisztinka, Évi, Kriszta
Meggyoztetek! Szombaton akcióztunk is Apával, ami nagyon nagyon jól sikerult :oops:

De a vasárnap egy rémálom volt. Reggel ébresztett a telefon, hogy az Apósom meghalt. Hirtelen, szívinfarktust kapott. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Bár nem volt vele a kapcsolatom a legbensoségesebb, de nagyon kivagyok borulva. :cry: Ez, hogy ilyen hirtelelen, ez felfoghatatlan. Párom most intézkedik a temetést illetoen.
Nemtudom, ebben a hónapban lehet, hogy elszalasztjuk a pét. Szemétség a részemrol most erre gondolni, ugye? Kérdeztem a páromtól, hogy hagyjuk e az egészet ebben a hónapban, mert ma is kell mennem dokihoz, de azt mondta, csináljuk végig.
5 éve halt meg az anyósom, és most meg a papa is elment. Hogyan magyarázzam meg ezt egy három éves gyereknek????????!!!!!!!!!!!
Vendég

Szilvi!
Részvétem. :cry:
Nem tudom hogy lehet megmondani,talán az angyalkás történet segít.
Sztem se hagyjátok abba.Apósod sem kérné ezt.Borzalmas,de az élet megy tovább.Talán após helyett kaptok még egy kisfiút.(nekem megjósolták,hogy a dédi meghal,utána lesz egy lányom)

Éva!
Azért nehogy itt hagyj bennünket!Nekünk is már sokszor jött meg,és itt vagyunk.Reméljük most már hosszú ideig ez lesz az utolsó mensid!!!!
Vendég

Carpediem!

Részvétem. Osztom Kriszti véleményét, ha oda tudtok ilyen helyzetben figyelni egymásra, akkor csináljátok végig. Nem önzőség!!!!

Kriszti! Ne hagylak itt, csak most eléggé rottyon vagyok. Annyira vártam és megint megjött a szemét.

puszi
bnesz.eva

Éva!

Piri űző:

Kép
Vendég

Koszonom Lányok!

Évi
Sajnálom, tudom, milyen rossz érzés megint csalódni. Ezt a csatát a piri nyerte, de a háborúnak még nincs vége :wink:
Ezzel sajnos a legtobben így vagyunk.
De itt vannak pozitív példának Juca és Betsy
Tenyleg, kismamik, merre vagytok?????
Vendég

Kriszta, Carpediem: nagyon aranyosak vagytok. Az angyalkák nagyon jó magyarázat a kisfiadnak, szerintem ez kíméletes is.

Kriszta: Talán a géppuska jobb lett volna, le kellett volna lőni a pirit, de gyorsabb volt és megjött.

Szebb napot lányok.

puszi
bnesz.eva

Lányok!

Jún. 3-án van a Jónás naptár szerint az utolsó, amikor akciólehet, mert másnap vége. A 14. nap(általában a pé. napja) is ez a nap, 13-a. Akkor most előtte éremes akciózni pár nappal vagy várjak 3 napot, és 13-án?

Segítsetek lécci!
bnesz.eva

bmkriszta
Középhaladó felhasználó
Üzenetek: 346
Tartózkodási hely: Budapest,Kispest Elküldve: 2007 Máj. 21 Hétfő - 11:32

Drukkolok Panda!
Tegnap azt írtad,nem tesztelsz,mert nem bízol bennük!De látom,csak nem bírtad ki! Ott vannak is kis Manók,tutti!

Nekünk most lett volna az első inszem,de kértünk még 2 hónap esélyt a spontánra.Erre kiderült vmi baj.Na,mindegy.Lombikra mi nem megyünk,nekünk az nem egyeztethető össze az elveinkkel.Az inszem is már-már ilyen,de azt még talán bevállaltuk volna.

bmkriszta
Középhaladó felhasználó
Tartózkodási hely: Budapest,Kispest Elküldve: 2007 Máj. 21 Hétfő - 11:37

Nagyon durva beleavatkozás a természet rendjébe.Ha fent akarják,hogy legyen baba,lesz,ha meg nem,akkor mehetek én lombikra akár 100-szor is.
Volt egy pár hete egy icipici megingásunk,de hamar elvetettük.Nem lesz soha lombik-babánk!

bmkriszta
Középhaladó felhasználó
Tartózkodási hely: Budapest,Kispest Elküldve: 2007 Máj. 21 Hétfő - 11:47

Nem,azért a hsg egész más.
Mindenki másképp gondolkodik,én elfogadom mindenki véleményét.Meggyőzni sem szeretnék senkit.
De,lehet babád,Panda,sőt már ott vannak!
De akár hisszük,akár nem,van egy sorsunk,ha akarják,hogy legyen gyermekünk,lesz.Ha nem,felesleges hónapokig hormonnal bombázni a szervezetet.Persze előre nem tudhatod,hogy neked mit szántak,de én ezért sem vágok bele.

DE NEKTEK IGY LESZ EGÉSZSÉGES BABÁTOK ÉS EHHEZ SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!

Bocs,a belevauért!!!!!!!

bmkriszta
Középhaladó felhasználó

Tartózkodási hely: Budapest,Kispest Elküldve: 2007 Máj. 21 Hétfő - 12:05
Na,azért már bocs,de a 6 év küzdelem mögöttünk is ott van!Mi is jó néhányszor álltunk fel a padlóról!

Mondtam,ez az én elvem,de nem ítélek el senkit,mert ő elmegy lombikozni!!!!!!!!!!

Nem értem ezt a nagy közfelháborodást!

bmkriszta
Középhaladó felhasználó
Tartózkodási hely: Budapest,Kispest Elküldve: 2007 Máj. 21 Hétfő - 12:17
Na nehogy már te oktass ki,Panda,aki baszik dolgozni,csak a párján elősködik.

bmkriszta
Középhaladó felhasználó
Tartózkodási hely: Budapest,Kispest Elküldve: 2007 Máj. 21 Hétfő - 12:24
Persze,hogy tudod!Nem titok,eddig sem volt az!Én nem titkolódzom!
Miért lenne savanyú???Nekem már megadatott ami neked még nem.
vedresandi

Szia Évi!
A jónás napok 4 napot jelent neked június 1-4-ig van jónás nap tehát az utolsó nap 4-e tehát 1-jln is probálkozhattok. De kérdezz meg mást is a témában kiváncsi vagyok mit tudnak mondani kérdezd meg Betty-t.

Na majd még jövök!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Én ezen csak nevetek,ANDI!
Leírtam a véleményem,plusz személyes vitám csak Mariannal volt!Azt már csak lehet!? Na,mindegy,úgy is sok volt már ez a DrukkPanda!
Vendég

Szilvi!
Részvétem :cry: :cry: :cry:

Éva!
Szerintem 2-3 napos szüneteket hagyjatok, úgy hogy 3-a benne legyen. Tehát május 31, június 3, 6 stb. Így május 30. és június 8. között bármikor is lesz péd-, mindig lesznek a közelben spermák, mert a kiskatonák 48, a peték 24 óráig termékenyítőképesek.

Márti!
Jelzett már az ovuteszt?
Vendég

Sziasztok!

Szilvi!
Részvétem!

Betty!
Nem még nem jelzett de 19-én volt akció tegnap nem csináltam tesztet de ma csinálok ha jelez akkor még lehet élő sperma nem ha 22-én kezdödik esetleg a pé-m. Bár már ma is érzek tojás fehérjés folyást .Ez lehet a pé kezdete???!!!!!De ha nem mutat még 22-én se semmit a teszt akkor tesztelek 23-án is és lesz még egy akció este akkor!!! Mert a ciklus .hu-oldalon ha jól emlékszem 26-át ír pé-nek. De a babaneten az oivu.kalkulátornál 22-27-ig írja kiváncsi vagyok az lh tesztre majd írok!!!
Hogy vagy kismamink??? Hányinger???

Kriszta, Krisztinka,Juca,Judy merre vagytok??????

Kép
Kép
Kép
márti80

Én elköszönök,sziasztok!
MIndenkinek minden szépet,jót kívánok!
Vendég

Én elköszönök,sziasztok!
MIndenkinek minden szépet,jót kívánok!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok én is!

Szilvi! Őszinte részvétem!
Nagyon jól tettétek, hogy összebújtatok a hétvégén. Lehet hogy gonoszság, de ha meg tudjátokoldani igen is tessék akciózni. Lehet, hogy ez jel, hogy valaki elment és valakinek meg jönnie kell!
Nekem a nagypapám halt meg mikor Manóvel 7 hónapos voltam.

Egyébként szerintetek mikor érdemes lh tesztelni, ha tojásfehérje van?

Betty! Jól vagy? Pocak látszódik már?

Most lépek mert van egy hegynyi vasalnivalóm, ráadásul még mosok is!

Pusszantás!
Vendég

Márti!
Köszi, vagyogatok. Hányinger már annyira nem vészes.

Krisztinka!
Mivel Neked elég változóak voltak a ciklusaid, így én a helyedben csinálnék a 16.napon (remélem, nem lesz késő), és ha semmit nem mutat, akkor 3 nappal később, majd így tovább. Vagy ahogy írtad, figyelgesd a tojásfehérjét, és akkor. Pici pocak már látszódik :)
Vendég

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak takaréklángon vagyok. Ma egy éves Kinga és pechére ma kapja a menjugate oltást. Úgyhogy ma dokis nyűgös napunk lesz. :evil:

tjuca

Juca!
Nagyon boldog 1.szülinapot Kingának!!!! Már csak 2 nap, és mész UH-ra! Biztos vagyok benne, hogy minden oké lesz!!!
Vendég

Sziasztok!
Koszi mindenkinek a részvétnyilvánítást.

Betsy
Nagyon kíváncsi vagyok a pocakodra :wink: Csak novezdkesd szép nagyra :lol:

Juca
Boldog szulinapot Kingának. Neked meg szorítok ezerrel az UH-hoz. Biztos minden rendben.

Kriszta
Rémelem nem végleg koszontél el :cry: :cry: :cry:

Krisztinka
Nekem is megfordult a fejemben, hogy ebben a hónapban fog megfoganni a babánk, és kislány lesz, mert a papa azt akart, még nem volt lány unokája.

Márti
Szorítok nektek is, hogy sikeres legyen ez a hónap. Sajnos a teszthez nem tudok hozzászólni, mert én még nem használtam olyat /ovu tesztre gondolok :lol: /

Tegnap voltam dokinál. A pete szépen érik, már 1,5 cm az átméroje. Kb. pénteken vagy szombaton lesz pé. A torlet eredményeknek még csak a fele jott meg, ezért holnap is kell mennem. Valamelyik eredmény gyulladást mutatott ki, erre gyogyit kell majd szednem, de még nem írta fel, megvárjuk a tobbi eredményt is.
Holnap elég zuros napom lesz. 11-re dokihoz kell mennem, 13-ra már kint kell lennem a temetoben, holnap lesz a temetés.
Ez egy kis falu, úgyhogy tegnap ki kellett mennem kitakarítani a ravatalozót /halottas házat, nálunk így mondják/. Hát, nyomasztó volt ott benn lenni. Én még sohasem láttam halottat, de holnap bent kell lennem, amíg el nem kezdodik a temetés. Nagyon félek tole. :shock: :shock: :shock:
Tegnap kellett fekete ruhákat is vásárolnom. Állítólag 6 hétig kell gyászolnom.
Holnap nemhiszem, hogy jovok

De majd igyekszem beszámolni a dokilátogatásról.
Vendég

Sziasztok!
Reméllem emlékeztek még rám!
Sajnos eddig nem volt erőm írni mert 10 napja teljesen váratlanul meghalt apukám!!!
Még nagyon-nagy az űr és júniustól terveztük hogy már nem védekezünk de lehet hogy el toljuk.Bár azt is tudom az élet megy tovább!!!

Próbálok majd visszaolvasni és újra bekapcsolódni hozzátok!!!

Sziasztok:Betti
betti1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?