Sziasztok!
Koszi mindenkinek a részvétnyilvánítást.
Betsy
Nagyon kíváncsi vagyok a pocakodra
Csak novezdkesd szép nagyra
Juca
Boldog szulinapot Kingának. Neked meg szorítok ezerrel az UH-hoz. Biztos minden rendben.
Kriszta
Rémelem nem végleg koszontél el
Krisztinka
Nekem is megfordult a fejemben, hogy ebben a hónapban fog megfoganni a babánk, és kislány lesz, mert a papa azt akart, még nem volt lány unokája.
Márti
Szorítok nektek is, hogy sikeres legyen ez a hónap. Sajnos a teszthez nem tudok hozzászólni, mert én még nem használtam olyat /ovu tesztre gondolok
/
Tegnap voltam dokinál. A pete szépen érik, már 1,5 cm az átméroje. Kb. pénteken vagy szombaton lesz pé. A torlet eredményeknek még csak a fele jott meg, ezért holnap is kell mennem. Valamelyik eredmény gyulladást mutatott ki, erre gyogyit kell majd szednem, de még nem írta fel, megvárjuk a tobbi eredményt is.
Holnap elég zuros napom lesz. 11-re dokihoz kell mennem, 13-ra már kint kell lennem a temetoben, holnap lesz a temetés.
Ez egy kis falu, úgyhogy tegnap ki kellett mennem kitakarítani a ravatalozót /halottas házat, nálunk így mondják/. Hát, nyomasztó volt ott benn lenni. Én még sohasem láttam halottat, de holnap bent kell lennem, amíg el nem kezdodik a temetés. Nagyon félek tole.
Tegnap kellett fekete ruhákat is vásárolnom. Állítólag 6 hétig kell gyászolnom.
Holnap nemhiszem, hogy jovok
De majd igyekszem beszámolni a dokilátogatásról.