Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska!

Neked nincs enyhe hasfájásod?
m. reni

Reni,
Igen nem kell beleélni magad viszont az nagyon fontos hogy optimista legyél. Akiket ismerek és elsőre sikerült nekik azok mind nagyon lazán és optimistán vették az egészet. Tudod minden a fejben dől el és ez tényleg így van. Én nagyon hiszek abban hogy sikerülni fog neked endo ide vagy oda :wink: és sokan drukkolunk ennek pedig ereje van :lol:
Vendég

Reni,
A beülti után 4-5 napig fájt azóta csak ritkán görcsölget.
Vendég

Sziasztok!

Ujabb csalodas :(
Elmentem a termeszetgyogyaszhoz, akit ajanlottak. A doki igazabol belgyogyasz, de mellette ez a vonal is foglalkoztatja. Nagyon komoly embernek tunt, megbizhatonak, es egyebek.
Miutan tobb dolgot is vegigkerdezett, terapias javaslatkent egy csomo dolgot felsorolt, hogy miket kellene beszerezni. A legfontosabb a DONG QUAI kapszula, ami a petefeszkekre hat...
A csalodas abban leledzik, hogy en nem tudok havi 60000 forintot kiadni ilyen dolgokra. Ha igy neznem a koltsegeket, akkor lombikra is kiadhatnam 3 havonta ezt a penzt, amit nem tehetek meg. Szoval lehet, hogy vannak megoldasok, csak nekem nem elerhetoek anyagi okok miatt. Ez a szornyu.
Csak siman a Dong Quai-t lehet, hogy beszerzem es kiprobalom, az 10000 forint "csak".

A masik dolog, hogy a dokim azt mondta, hogy van egy 5 injekciobol allo kura, amit be kell adni, es akkor az osszes gyulladas, ami a testben elofordulhat meg lesz gyogyitva. Hatha ilyen baj van - bakterialis. Egyebkent a Nok Lapjaban, vagy valahol mashol mar olvastam errol a kurarol, egy doktorno nevehez fuzik, ha jol emlexem. Sokaknak segitett am ez is.

En egyet nagyon nem ertek, valaki magyarazza el nekem mit jelent, hogy az egesz terhesseg dolog a fejben dol el. Nekem nincs minden rendben a fejemben? Mert en mar boven eldontottem, hogy mit szeretnek, csak az nem szeretne engem.

KicsiBorcsa!
Te csak a tesztbol tudtad, hogy terhes vagy, vagy ereztel is valamit? Vagy a tunetek csak kesobb jelentkeztek? Mikor? Meselj kerlek kerlek kerlek!
babszi

Babszi,
Az a szuri a Gynevac amiről a dokid beszélt mi is beadattuk a párommal márciusban .Kb 6 ezer forint 5 amplulla. Tényleg sokaknak jó mondjuk nálunk nem volt különösebb hatása de megszünteti a fertőzéseket. Inszem meg lombik elött szokták ajánlani bár sok doki nem szereti.
Vendég

Babszi,
www.gynevac.hu itt találsz róla infókat és hogy mire jó.
Vendég

Nagyon szepen koszi Pandacska, maris megnezem!!!
Igen, 5 ampullat mondott, de kuraszeruen a dokim. Hatha segit.
Koszi, koszi!
babszi

Babszi,
7-14 naponta jó beadatni én 7 naponta kaptam és a párom is. Azt mondják az a legjobb ha a férfi is kapja. Izom szuri fenékizomba adják. Utána lehet izomláz meg fájhat is de elmúlik.
Vendég

Sziasztok!

Babszi!
Az a szuri tényleg jó lehet, mert a baránőmék is be adatták maguknak és talán az útolsót nem, mert addigra terhes lett. Ő az aki 4 év útán és a 4. lombikon is túl spontán terhes lett. Neki még volt is problémája..... most 1 hónapos a kislánya.
Szerintem érdemes kipróbálni. Majd írd meg hogyan döntöttél. Ja, igen a férjnek is jó, ahogy a Panda írja.

Boris!
Mikor teszed kel az uh-os képet???? Hogy vagytok?

Odry

Kép

Kép
odry

Odry!
Remenyt adtal :) Ez a dontes nem a mienk, hanem a dokie. O mondta legutobb, en majd csak eroskodom neki, hogy probaljuk ki, ha most sem sikerult. Hatha...
Majd megirom.
babszi

babszi, de örülök valami új történik veled, és ha spontán sikerülne :wink:

reni, köszönöm megvagyok most aztán abszolút nem is érzek semmit, nem is akarok leto.om az egészet :oops: :oops: , sajnos mindketten nagyon nehezen viseljük, lehet ezért nem sikerül, ilyen hülyékhez nem akar egy gyerek sem jönni.

kabócabogár, a kutya meg a macska :x Ekkora disznóságot :?

sapé, jól belemásztatok ebbe a betegségbe, a legjobbkor. A festés az nagy macera, rengeteg takarítás. Van aki segít?

odry, örülök hogy jól vagy :) Mindjárt kibújik a kis kukis

katata, jól vagy?

Egyébként megsütöttem a zel féle bodzás palacsintát, nem rossz, gyorsan elfogyott :D

Szép estét, és jó hetet csajszikák!
:D
bbilona

bbilona! :D

Teljesen átérzem amit érzel.Az ember minden hónapban reménykedik,és reménykedik.Ilyen bútaságot ne móndj ,hogy hülye vagy! az ember csak egyszerűen elfárad.
pandácska a múltkor megmosta a fejem ,és igaza volt,hogy minden fejben döl el.Hinni kell ,és sikerülni fog.
Én is nagyon szeretném ha sikerülne! :D
Mikor kell tesztelned?
Én tényleg nem vagyok egy nagy tesztelő,de a vérvétel előtt tesztelni fogok,nem akarok ott összeroppani! :oops:
Ábrándozni szóktam,hogyha három lány lessz akkor rózsaszinre festem az egész szóbát.
Annak idején nekem jósóltak/Bár nem mindenki hissz benne/
Azt mondták,hogy nagyon nehezen fogók teherbe esni,de ikreim lesznek egy kisfiú és egy kislány.
Már két nevem is van.Martin és Laura.

Katata!
Hogy érzed magad????

Boris! :D
rosszul létek????

Pandácska! :lol:
Valamilyen érzések?????
Mikor kell menned vérvételre???
Tiszta izgi!

Zel!
Reméllem a hasadat sütetted a napon :lol: .
m. reni

íReni,
Nincs tünetem ha arra gondolsz. Megérzésem viszont van :wink:
Vendég

babszim, hát ne haragudj hogy ezt írom, én nem hiszek az ilyen 60e forintos 'csodákban...tudod mire megy ez ki...a páromnak is felírtak anno egy olyan szert a srácaira ami havonta 10e lett volna és érdekes módon csak egyetlen emberke forgalmazza, se patika se más...tutira hasznot húz a doki, ha megvesszük, undorító. ja és rákerestem interneten és nem találtam...ezeket azért írom, hogy megnyugodjál, ilyenek nélkül is összejöhet :lol:
olyan érdekes, hogy valahogy 'ösztönösen csináltam meg szombaton (28. napon) a tesztet, mert nekem 33 napos a ciklusom, bőven ráértem volna..és pozitív lett. amit éreztem már a teszt előtt 3-4 nappal, valami fura íz a számban (fémes íz), ill a cickóim. mást nem éreztem, ill. volt még valami, mesi közeledtével nem szoktam nedves lenni, most az voltam, ami feltűnt. szóval tarts ki, én is hittem benne ott legbelül!!!

odry, és ti jól vagytok? köszi mi igen, de nagyon 'félek a szerdai uh-tól...remélem minden ok lesz...aztán felrakom az uh képeket :lol:

ilonkám, jajjjjjjaaaaajjj, nehogy te is elkeseredj mert aztán átnevezhetjük a topikunkat bánatos topiknak...légy optimistább kérlek, össze fog az jönni, vagy így vagy máshogy!!!!!!!

reni, köszi jól vagyok, nincs rosszullétem, de néha leesik a cukrom és iylenkor szédelgek...te hogy vagy?

pandi, úúgy izgulok!!!

zelem nyaralsz??
kicsiboris

kata??? hogy vagy????

vörösbegy????? csipcsab????

Kép
kicsiboris

Kép
bgyöngyi

Jó reggelt lányok!
Hogy mindenkinek jól induljon a napja felraktam Anna egyik mosolygós képét.
Babszi
A Gynevacról én is jókat hallottam. És szerintem ez a döntés a tiétek nem az orvosé, hogy beadatjátok vagy sem. Az orvos mondhatja hogy ő nem javasolja, de nektek kell eldönteni.
Anno a Forgácsba nekünk is mondta a doki, hogy ő nincs ellene hogy beadassuk, de szerinte nem kell.
Mi végül is nem adattuk be, de ha úgy döntöttünk volna akkor a doki bármit mondhatott volna.
Odry hogy vagytok? Mikor mész UH-ra?
Kicsiboris ne izgulj nem lesz semmi gond szerdán. Egy dobogó szívű babácskát fogsz látni.
Pandácska nagyon szoritok neked!
Kata te hogy vagy? Persze neked is drukk!
Reni neked is szintén nagyon szoritok!
Ilona neked mikor kell tesztelned?
Ne add fel légyszíves!!
bgyöngyi

Holnap megyek vérvételre szóval kérek extra drukkokat :wink:
Vendég

Ma teszteltem egy... de még nem akarom elszólni meg várjuk meg a vérvételt... nem akartam elmondani de annyira drukkoltok :D azért még nem írjatok semmit csak drukkoljatok holnapra. köszönöm :D
Vendég

Pandácska ilyen pozitív hozzáállással, csak pozitiív lehet! :) tesztet nem is csinálsz otthon? kötélből lehetnek az idegeid!
Boris drukk az UH-hoz, minden rendben lesz, mehetsz a kiskönyvedért :) én csütörtökön megyek!

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

pandácska, minden kívánságod így teljesüljön, szorítok ezerrel :D Mit néznek ezzel a vérvétellel?

gyöngyi, de helyes ez a kis manó, és milyen nagylány már :D
Teszt nekem, június 1-én lesz.

kicsiboriskám, szerdán neked is mennek a drukkok. Kibírod majd bőgés nélkül az uh-t?

katata?
jucmuc, ránk untál?
bbilona

pandácska , hú de hülye vagyok (mégiscsak), nekem olyan természetes volt, hogy kismama vagy, nem is tudom miért, de na szóval drukkolok!
bbilona

pandácska...ezek szerint teszteltél egy szuperet??????? jajj de titokzatos vagy!!!!
én úgy érzem a 'szavaidból, hogy sikerült :lol: :lol: :lol: jól van, nem kiabáljuk el :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon-nagyon szorítok értetek!!!!! a holnap nagy nap lesz :!: :!: :!:

vörösbegy, akkor ez a hét jó lesz :lol: de várjál csak...a 7. héten már adnak kiskönyvet???? tényleg így van???

ilona 6-ot alszunk és tesztelsz is, juhhhhéj!! nem érzel semmit?
kicsiboris

Köszönöm lányok :D
Boris,
jól érzed de nem mondom ki :wink: majd holnap ha minden jól alakul!
Vendég

óóóóóóóóóóóóóh pandi................nem mondom én sem ki.................................................. de iszonyúan örülök......................................................................................................................................................................

Kép
kicsiboris

vörösbegy, írjál lécccci, mert nagyon nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg megkaphatjuk a héten a könyvecskénket...

gyöngyike, jól vagytok????
szerinted is a 7. héten odaadják a kiskönyvet? most nagyon ráindultam:o))))))) és szrinted a hüvelyi uh-ra bejöhet a párom??
mert ha lesz szívhang szeretném ha ő is hallaná
kicsiboris

Boris,
Nővérem ahogy volt szívhang megkapta a könyvecskét kb 7. héten
, és igen hüvelyi uh-ra is mehet az apuka :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rég voltam, de pihentem egy hetet Füreden. Párom dolgozott, én meg elmehettem vele!
Már hiányoztatok, elég sokáig tartott, míg mindent elolvastam!

Panda! Nagyon-nagyon szurkolok holnapra! (bár én biztos vagyok az eredményben :lol: )

Ilona! Gondoltam rád szerdán! Hajrá 6. inszem :lol:
Hogy hívták azt az orvost, aki a 19 mm-s tüsződet is növeszteni akarta?

Kicsiboris! A szédelgésektől eltekintve: hogy vagy? Ha jól látom szerdán mész Uh-ra, ha tudod, rakd fel a fotókat!

Reni! Gratulálok, hiszen már te is kismama vagy! Mikor lesz eredmény?

Kata! Hogy vagy? Rendbe jöttek a petefészkeid? ugye nem kell műteni? Rossz volt olvasni, ami veled történt, de a 21 babóhoz gratula :lol:

Zel! Bár tudom, már elindultál, de jó nyaralást!

Kép
domo

de jó, köszi pandi, akkor hívom a dokimat:o)))

domo, nincs semmi, már ítam is sokszor (mert borzasztó vagyok...),
hogy félek, nincs-e gond odabent, mert hát szinte semmit nem érzek...

veled mi úccság??
kicsiboris

Boris! A párom húgának 11-12. hét körül jöttek a tünetek, akkor kezdett hányni is! Addig semmit nem érzett! Most meg 3 hónapos a babája!

Velem nincs semmi: próbálok minél kevesebbet gondolkodni, de hát folyton ez jár a fejemben! Még hiszek benne, hogy spontán is sikerülhet :D

Kép
domo

akkor most lassan lehet érted is izgulni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
naggggggyon gondolok rád :!:
hát akkor még jöhet a hányós/émelygős idő nálam is...bár őszintén szólva nem vágyom rá....de az is igaz, hogy akkor talán igazán elhinném mi is történik velem :lol: :lol: :wink: :wink:

Kép
kicsiboris

Kicsiboris köszike mi jól vagyunk. Anna kedd este óta hasra fordul azóta percenként kell mennem hozzá hogy visszafordítsam.
Most én is megnéztem, igen valószínű hogy megkapod a kiskönyvedet. Én is a 8. héten kaptam meg.
Addig örülj amig nem érzel semmit (mármint rosszullét). Nekem semmi tünetem nem volt egész terhesség alatt. Értem itt hányinger, kivánósság, undor.
Ha a doki rendes és megengedi akkor bemehet a párod az Uh-ra. Persze ha ő is akarja és nem rossz neki nézni hogy a doki mit csinál.
Az én párom is mindig volt velem, de őt nem igazán zavarta.
Vigyetek DVD lemezt vagy video kazit. Hátha fel tudja venni nektek a doki az UH-ot. Nekünk is megvan.
Pandácska nagyon szorítok holnapra. Biztos minden rendben lesz.
bgyöngyi

gyöngyike, hát akkor nem egyszerű neked :lol: de azért biztosan nem olyan rossz ez, mert olyan édi lehet ahogy próbál forgolódni :lol:

húú akkor beviszem a párom, felkészítem előtte a dologra:o)))
és mindenképp viszek dvd-t is meg cd-is, hátha sikerül felvetetni :lol: :lol: :lol: köszi györgyike a tanácsot!!!
további szép napot és babázást :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

[color=brown]Babszi!
Reményt találsz, csak nem mindig vesszük észre a jelet. Az bizti, hogy nem hagynám ki a hejetekben és ez elég elfogadható áron van. Nem is tudom, de ha jól számolom akkor a suli végen már majdnem túl leszel a kúrán. Még egy tipp.... probáljatok elmenni tenger partra, mert azt mondják az is csodákra képes.... útó szeznban nem drága, egyszer mi is úg
y voltunk Görögben és nagyon jó, hátha bejn a sós víz....[/color]

Gyöngyi!
Csuda szép a lányotok! Tényleg jó ötlet volt ez a kép, mert nagyon jó érzés fogta el a lelke.... Lassan nekünk is lesz egy ilyen kis angyalkánk.... Voltam a múlthéten uh.-on és minden oké, Dávid már fejjel lefele van, bár mindig is igy feküdt, ügyes fiú. Már nagyon várom, hogy ez a pár hét leteljen és találkozzak vele.

Ilona!
Igen nesokára itt az idő....
Ne legyél elkenődve és ne vagytok hülyék, csak elfáradtál. Neked is van nehezebb időszakakod, mint amin mindenki átesik. Látod azért szaporodnak a zebrák és neked is lesz!!! tényleg neked is az javaslom, mint Babszinak, hátha egy kis klimaváltozás segít.

Kisboris!
Ne félj, minden rendben lesz. Remélem pihensz!!!!

Panda!
Mennek a drukkok, de a vérvételen is azt az eredényt fogod látni, mint a teszten! Szorítunk!

Odry

Kép

Kép
odry

Csajok, szerdán 1 órakor lesz az uh, de nem tudja a dokim kiírni cd-re...azt mondta vigyek kamerát, szt kell most valahogy beszereznem...talán sikerül is :lol: :lol:...

odry, de szupi, akkor Dávidbaba nagyon kis okos, tudja melyik a jó pozíció, és hogy elment az időőőőőőő, már nagy pocid lehet, tegyél fel képet!!!! meg uh képet is :lol: :lol: hát én dolgozom (ülő munka, nem megerőltető), este viszont 'átadom magam a borsószem hatalmának, nem is tudnék mást tenni, hazaérek és onnantól fekszem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

domo, az orvos neve dr. Zeke, de látod a vonalzóm szerint is holnap lenne a tüszőrepedés, meg más naptárak szerint is. Ki tudja lehet ő volt az okosabb :? (Köszi a drukkot, aranyos vagy)
Majd belehúzunk, bár tudom ez már csak mosolyt fakasztó, de ki tudja. Mondd, te most meddig pihizel? Jártok esetleg természetgyógyászhoz, vagy egyéb gyógymód? Bár talán ez a szép tavasz (nyár) is csodákra képes, annyira kellemes :wink:

odry, jó lenne az a levegőváltozás jó lenne, majd kigondoljuk hogyan is lehetne megoldani :)
Te nem tudsz képet rakni, esetleg? Biztosan jól áll neked a pocak :D

kicsiboris, mindjárt itt az a fránya szerda, segítek egy kicsit felpörgetni az időt, hogy hamarabb elérkezzen, és megnyugodhass egy kicsit :lol:
bbilona

Sziasztok!
Hú, de izgalmas napok elé néztek!Mindenkinek nagyon szorítok!Eredményeiteket csak később fogom megtudni, amit sajnálok!Jó olvasni azt amikor valakinek sikerül!
Nálunk most rumli van, de szó szerint, a feje tetején áll a lakás.Ágotáért holnap jönnek a nagyszülők, hogy ne legyen itt porban-piszokban.Most már alakulunk, még köhögünk, de jobban vagyunk.Kihasználom az időt, hogy Ágota nem lesz itt holnap délután elmegyek a dokim magánrendelésére, esedékes már egy cytologia is. Ma a munkahelyemre is benéztünk, hogy vissza mehetek e egyáltalán dolgozni.És egyenlőre úgy néz ki, hogy igen, mehetek!Ennek nagyon örülök!Junius 18-tól szabadságomat kezdem meg, így valamikor augusztus vége, szeptember elején kezdhetek dolgozni.

Vigyázzatok magatokra!Szorítok mindenkinek!Felújítás után jövök!
sapé

ilona, köszi, megpróbálok addig nyugiban lenni, de megvallom nehéz, léegszívesebben már az uh-n lnnék...

sapé. de jó akkor kilábaltatok, és most jöhet az újabb munk :lol: :lol:
hát ez a munkahely dolog sem egyszerű, az embernek még a babavállalást is meg kell gondolnia ilyenek miatt ...

Kép
kicsiboris

Lányok,
Köszi jól vagyok!!! :) Nem fáj már a pocim, de még mindig nagy, szerintem majd a mensivel megy le, addig nem hiszem.
Az egy hónap kényszerszünet miatt, most egy kicsit semmilyen érzések vannak bennem és haragszom a dokimra. Fel sem volt még kedvem, hívni, hogy akkor bemenjünk és megbeszéljük a továbbiakat... :? Ráér, először úgyis meg kell jönnie... :roll:

Pandácska!!!!
:lol: :lol: Nem mondok semmit, de nagyon szorítok holnapra!!!! :wink: ++++++++++++++++++

Boriska,
nyugi, minden rendben lesz szedán az uh-n!!! :wink:

Ilonka,
sok-sok ++++++++++++++++++++ energiát küldök!! :D

Gyöngyi,
köszönjünk ezt a drága fotót!!! :D :D
katata

Kata,
Mikorra várod a mensit?
Vendég

Pandácska,
fogalmam sincs. :roll: Hétfőn kaptam a tüszőrepit, de ennyi hormon után????? :shock: Én jövő hét első napjaira tippelek, de ez tényleg csak tipp, nem tudom ebben a helyzetben mi van.
:roll:
katata

Kata,
Reméljük minnél elöbb és akkor jöhetnek a babáid :wink: hármat vagy kettőt kérsz vissza?
Vendég

Pandácska,
hát én is remélem, rég volt már, hogy a mensit vártam... :roll:
2-őt, hármasikrektől félek..., kettő meg bátran jöhet!!!! :wink:
katata

Pandácska,
beülti után, mit mond a doki, meddig nem szabad, khmm. együtt lenni??? :oops: Hány nap?
katata

Kata,
Hát aznap tuti nem utána elvileg lehet de mi nem voltunk azóta együtt :oops: nem akartuk hogy esetleg nyugtalan körülményeket okozzunk...
Tegnap voltunk csavarogni és láttam hármas ikreket kisfiúk voltak és nagyon szépek :lol: de azért a jóból is megárt a sok :lol:
Vendég

Sziasztok Lanyok! :D

Ilonkam :D

Dehogyis untam en ratok! Az a helyzet, hogy inkabb a lombikos topikokba szoktam irogatni. :oops: Szoritok Neked nagyon! :)

Boriska :D

Tiszta szivemböl gratulalok, nagyon örülök, hogy sikerült az inszemed! :)

Kata :D

Sajnalom, hogy igy alakult a dolog, hidd el a fagyibabak is nagyon eletkepesek tudnak lenni! :wink:

Olvastam, hogy Zel nyaralni van örülök ennek is!

Sape :D

Mielöbbi gyogyulast, es jo munkat a felujitashoz!

En jol vagyok, holnap kell tesztelnem. Ket hete volt a beültetes, mind a harom fagyasztott embrio szepen kiolvadt es vissza is kaptam mindet.

Szep napot mindenkinek! Kép

Kép
Kép
jucmuc

katata, köszi az energiákat! Pihenj sokat és vigyázz nagyon magatokra!
bbilona

jucmuc, jaj de jó hogy bekukkantottál. Ez aztán az izgalom! Kölcsön kell kérnem néhány kezet, hogy mindenkinek szorítani tudjak ezerrel, olyan sok most az izgulnivaló :P Ugye beszámolsz nekünk is?
bbilona

Jucmuc!!!!! :lol: :lol:
Végre!!!
Hiányoztál ám nekünk!!
Elmesélnéd hogyan zajlott a fagyibabás beülti? Mit kellett szedni? Injekció kellett-e valami? És a beülti után valami (utro)? Szóval minden érdekel, onnantól, ahogy elkezdődött a ciklusod!!! :lol: :lol:
Nekem most össze kell egy kicsit szedni magam, de pár nap és lelkileg is rendbe jövök! Remélem!! :roll:
Örülök, hogy szépen kiolvadtak a fagyibabáid!!! És nagyon szorítok holnapra!!!!! +++++++++++++++++++++++ :wink:
katata

Ilonka, Kata! :D :D :D

Nagyon aranyosak vagytok, igazan jolesik azok utan, hogy ide sem toltam a kepem.

Persze, hogy beszamolok, holnap jövök meselni.

Kata,

En csak az en esetemet tudom mondani, mindenkinek mas. Mivel nem velem van a problema igy teljesen spontan ciklusban törtent a beültetes.
A ciklus 13. napjan kellett elöször menni vervetelre ahol E2, LH, neznek es uh-ra. Ha az orvos latja, hogy van folyamatban tüszöeres akkor lehet csak szo spontan ciklusrol.
Nekünk ez egy hetföi napra esett. Azutan csütörtökön kellett menni uh-ra utana pedig szombaton. Es az utolso alkalommal mondta meg az orvos, hogy akkor kedd lesz a nagy nap. Mindez idö alatt en semmilyen gyogyszert nem szedtem.

A beültetes napjan kaptam 2/3 ampulla choragon szurir ra harom napra ismet ugyanennyit es ra harom napra az utolsot. Osszesen harmat. Ezen kivül minden este 3 utro. Ennyi.

De mondom ez nagyon központ/orvos/egyen függö.

Az biztos, hogy a szervezetemet nem terhelte meg ugy mint a lombik. Pont azert mert spontan a ciklus.

Minden rendben lesz meglatod! :D

Kép
Kép
jucmuc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?