Sziasztok!
Ujabb csalodas
Elmentem a termeszetgyogyaszhoz, akit ajanlottak. A doki igazabol belgyogyasz, de mellette ez a vonal is foglalkoztatja. Nagyon komoly embernek tunt, megbizhatonak, es egyebek.
Miutan tobb dolgot is vegigkerdezett, terapias javaslatkent egy csomo dolgot felsorolt, hogy miket kellene beszerezni. A legfontosabb a DONG QUAI kapszula, ami a petefeszkekre hat...
A csalodas abban leledzik, hogy en nem tudok havi 60000 forintot kiadni ilyen dolgokra. Ha igy neznem a koltsegeket, akkor lombikra is kiadhatnam 3 havonta ezt a penzt, amit nem tehetek meg. Szoval lehet, hogy vannak megoldasok, csak nekem nem elerhetoek anyagi okok miatt. Ez a szornyu.
Csak siman a Dong Quai-t lehet, hogy beszerzem es kiprobalom, az 10000 forint "csak".
A masik dolog, hogy a dokim azt mondta, hogy van egy 5 injekciobol allo kura, amit be kell adni, es akkor az osszes gyulladas, ami a testben elofordulhat meg lesz gyogyitva. Hatha ilyen baj van - bakterialis. Egyebkent a Nok Lapjaban, vagy valahol mashol mar olvastam errol a kurarol, egy doktorno nevehez fuzik, ha jol emlexem. Sokaknak segitett am ez is.
En egyet nagyon nem ertek, valaki magyarazza el nekem mit jelent, hogy az egesz terhesseg dolog a fejben dol el. Nekem nincs minden rendben a fejemben? Mert en mar boven eldontottem, hogy mit szeretnek, csak az nem szeretne engem.
KicsiBorcsa!
Te csak a tesztbol tudtad, hogy terhes vagy, vagy ereztel is valamit? Vagy a tunetek csak kesobb jelentkeztek? Mikor? Meselj kerlek kerlek kerlek!