Sziasztok!
Nem tüntem el, csak időm nincs a 2 gyerek mellett. Mi lesz ha meg lesz a 3.
Üdv az új pocakosoknak, örömteli babavárást kívánok nektek
Benszi!
Nagyon jók az Uh képek. Én most nem kaptam, de ezek után se fogok kapni, mert videóra vesszük majd fel, másik 2 fiam is így van megörökítve.
Drumka!
Az nem jó ha fogytál, remélem hamarosan elmúlik ez az állapot.
Rózsa!
Nekem az első vérvétel, Ekg, belgyógyászat, fogászat már az első vizsgálat után el kellett mennem, most majd 4-án megyek afp-re, utána 18-án doki, és ha minden igaz olyan 20 hetesen megyek genetikai uh-ra. Utána jönni fog a vércukor vizsgálat stb. Bár mondjuk most egy picit pipa voltam az itteni laborosokra, mert egy vizsgálatot nem csináltak meg pedig rá volt írva a papírra, csak másképp, így még egyszer vehetik majd le, de szerintem ezt majd csak a vércukornál fog megtörténni.
Gemini!
Kezdek már jobban lenni, de még nem az igazi, de azért igyekszem.
Kislányodnak jobbulást kívánok
Neked az ekcémád, hogy van? Remélem javul.
A héten viszem a nagyfiamat a Heim Pálba az urológiára, mert már régen meg akartam kérdezni a dokinőnket, hogy normális e, hogy ha pisil akkor a kukaca felfújodik, mint egy luftballon, de panaszt nem okoz ez neki, azt mondta nem így megyünk megnézik, hogy mi van vele, remélem semmi komoly, ami majd kihatna a férfiúi mivoltára(gondolok itt majd a nemzőképességére, ha eléri azt a kort)
Táblázatot majd frissítem, ha időm engedi.
Na jó hosszú lettem, majd még jövök
Judit