Új privát üzeneted érkezett!

Kia!

Udv a csapatban!
En is csak a Rennivel tudok letezni. De en meg birom, bar tulkepp ket es fel eve folyamatosan szedem, kisebb-nagyobb kihagyasokkal.
Sajnos Szemi mar nincs kozottunk, nem tudom, olvasni fogja-e neki szant uzenetedet!

Amaryl!
Befele fordulas??? Naneizeljmar! :( :o En most kezdek vegre egy kicsit fellelegezni.

Hajni!
Tenyleg vigyazz ezzel a betegek kozt dolgozassal. Ezt a 180 napot en sem ertem. :?

Picilanyomra sajnos rajar a rud, taknyos es kohog es hany. Apajaval elmentek gyogyszert. Hatha estere jobban lesz. Annyira sajnalom. :cry: :cry: :cry:

Szep napot nektek
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Kép

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Koszi Amaryl!
Korhaz neve: E. Cavell
fiunevunk van mar: Manuel
ha lany, meg nem tudjuk :roll: Egyelore nagyon sok nev van a pakliban...

Udv
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Hello!

Adok én is néhány adatot a táblázathoz:
kor:22.
Célidő: 2007.12.18.
Korház: megyei
Név és tesó nincs!

rózsa22

Sziasztok!

Nem tudom ki kérdezett, csak válaszolok. Nagyon dilis vagyok ma. Tudjátok a feledékenység terhes tünet :).

180 nap: ennyi nap folyamatos munkaviszony kell, hogy kapjak GYES-t, vagy GyED-et vagy mit. Soha nem tudom melyik melyik. Én eddig kiskönyvvel dolgoztam, nem tudom beleszámít e. Január 4-től vagyok a kórházban. Nincs semmi eü-s végzettségem, sőt két kezemen meg tudom számolni mennyit jártam életemen kórház könyékén, de ide vetett a sors. Igazából betegekkel nincs kapcsolatom. A baleseti sebészeten vagyok, tehát itt nincsenek nagyon beteg betegek, ráadásul egy irodában csücsülök és írogatok a dokiknak hülyeségeket. Szóval nem mondhatni megerőltetőnek. Tegnap kezdtem ezen az osztályon, azért gondolkodom hogy mikor mondjam meg a főnővérnek, ráadásul most mennek a nagy létszámleépítések, és nem nagyon akarok benne lenni. Különben meg el kell mondanom hamarosan, mert holnap is megyek vérvételre (12 hetes), meg háziorvosnál sem voltam, ráadsul vissza kell mennem a nődokihoz. Szóval nem sokat leszek bent a héten.

Miért csinálnak nektek ennyi hüvelyi UH-t? Nekem 7 hetesen az első UH hasi volt. Láttunk rajta mindent amit kellett. Vagyis a babát, hogy jó helyen van, meg a szívét hogy dobog. Nem gondoltam, hogy ez is annyi féle ahány doki.

Na megyek, mert szájmenésem van. Ráadásul enni kéne már valamit. De úgy utálok egyedül. A szombatot meg mégsem várhatom meg, míg a párom hazajön.
Az meg csak hab a tortán, hogy most kezd kitörni egy vihar, és félek mint a fene.

Puszi nektek

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Hajni!

De előtte dolgoztál már vhol? Mert ennek a 180 napnak 2 éven belül kell meg lennie.

Nálunk most vonult le a vihar. Nagyon utálom ezt az időt.
Persze drága uramat megkértem még délelőtt, hogy hozzon pelenkát a kisebbiknek, de elfelejtette, mit várok egy férfitől, na mindegy, de persze hogy a legnagyobb vihar közepén mentünk el venni.

Nekem is hüvelyi uh-m volt idáig, de a következő már rendes lesz.

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Kép Kép

Csajok!
A drágáimról fotó!!!!
A baba:26,8 mmB baba:25,3mm!Széttáncolták magukat!!!!!!
Van már kiskönyvem is a mai naptól!!
Vendég

Patakisz!
Őszíntén sajnálom,de remélem nem adod fel és nemsokára talizunk itt vagy másik topikban!
Rózsa!
Gratula a babához!
Drumka!
Fotót az UH képről!
Kia!
Üdv közöttünk!!
Vendég

Sziasztok!

Amaryl - a cél: 2007. 12. 01.

Benszi - szépek az UH képek :)
Én már nagyon várom a jövő hetet.

Én kiálltam az erkélyre, s néztem ahogy jön a vihar... jó volt a friss levegő. (15. emeleten lakunk ) :D

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia!
Köszönöm!Én is tegnap vihar után nyitottam gyorsan ablakokat,annyira jó volt a levegő!
Vendég

Benszi!
Nagy gratula az UH-hoz! Csodajok a kepek! :lol: Remelem, lesz segitseged az ikrekhez, ha majd kibujnak!
Udv
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gemini!
Köszönöm!Anyukám és az anyósom is itt laknak Érden!Nem lesz gond!
Vendég

Sziasztok! :)
Benszi: :)
Nagyon jók a képek!!! :wink:
Én is kaptam tegnap 2 kéet de nem túl jó minőség. :cry: És ma nem hoztam be hogy feltegyem ide. :evil:
25.5 mm jó helyen, jól van. Az uh 9 hét és 5 naposnak gondolta tegnap így a szülés várható időpontja dec. 13-ra módosult. :roll:

drumka

Sziasztok!

Drumka az UH (eddig 2 volt) nekem sem pont annyi naposnak nézi.
Mindig 2-3 nappal fiatalabbnak. (így van esély, hogy tényleg a Mikulás hozza :lol: )

Most voltam a körzeti orvoshoz, vannak beutalóim..
Holnap lesz az első vizelet, vér és EKG.

Kellemes napot!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Drumka!
Gratulálok a babához!És köszönöm a gratulációt!
kia!
Drukkolok a holnapi vizsgálatokhoz!Majd írjál,hogy mi volt!
Vendég

Sziasztok!

Amaryl
előtte csak AM könyvvel dolgoztam. Nem tudom beleszámít e. De ezt az egy hónapot csak kibírom.

Benszi
nagyon édesek a képek.

Drumka
Gratula a babához. Legközelebb ne felejtsd el a képeket. Nagyon kíváncsi vagyok.

Én ma voltam vérvételen. A terhesgondozóban (vagy hogy hívják azt a helyet) 1 órát vártam a beutalóra. Úgy ráadásul, hogy fehér köpenyben mentem. Nagyon kiakadtam. Hogy csinálnám meg ez, ha nem itt dolgoznék.

Na nem düköngök itt tovább. Mindenkinek további szép napot

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

sziasztok, bejelentkezem :)

állandóan hulla fáradt vagyok, és émelygek, hányingerem van. ami fura, abszolút nem kívánom az édességet, pedig alapjáraton imádom. bár, az igazat megvallva semmit sem kívánok :?
hétvégén benyaltam egy jó kis vírust, hányás-hasmenéssel, de ezen is túl vagyunk, szerencsére a család többi tagja megúszta.

már csak pár hét van ebből a vacakságból hátra, most sokkal rosszabbul tolerálom, mint az Esztivel :(

a rennie nekem is bejött az előző terhességemnél, de csak akkor szedtem, amikor már olyan nagy volt a pocakom, hogy az nyomta a gyomromat, de nagyon jó volt rá!

1 pár adat: 32, tesó Eszter, I. Női klinika, fiúnév: Bence, lánynevünk nincs még, kiírás szerint 12.20 (de biztos előbb lesz, mert vsz a császár)

megyek aludni, amíg a lányom is alszik még.

vigyázzatok magatokra! :)

KépKép
KépKép
and

--------------------------------------------------------------------------------
Sziasztok!
Ma voltam a Jánosban a nőgyógyimnál,mert a BMC-ből hétfőn kidobtak!29mm-esek a lurkóim és hallottam a szívverésüket és láttam mozogni őket és és és.....Úristen,annnnnnyira jó volt!Majd csak hétfőn tudok felrakni róluk képeket!Minden ok velük!
És a dokim eléggé szülés párti,csak a legvégső esetben fog császározni,vagy ha a babák fekvése indokolja!Azt mondta,ha A baba fejjel leszt beállva,akkor szülünk,mert ha B baba faros akkor is megszülhetünksimán császár nélkül!Én ennek nagyon örültem!Megnyugtató volt!3hét múlva kell menni hozzá és ez így lesz a 25.hétig,utána kéthetente.
Folsavat is csak 12.hétig kell szednem és kétnaponta az Elevitet!MagneB6-ot sem kell!
Hú de sokat írtam,bocsi
Andi!
Jobbulást és üdv neked!
Vendég

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na mi van veletek csajok?! Megint haldoklik a forum????

Nalunk nincs nagy hir, Rebeka kezd jobban lenni, bar egesz mult heten folyamatosan porszivoztuk az orrat. Szegeny, mar egesz jol turi :?

Meg mindig a regi gatyamban viritok :lol: , bar estere mar kezdek nem beleferni.
Kollegaimnak beadtam a hirt a mult heten, eleg jo volt a fogadtatas. Errefele nem jelent akkora kiesest a munkabol, ha valaki gyereket var. Hivatalosan 140 nap jar teljes fizetessel. Hat nem viszik tulzasba :cry: Azert en remelem, fel fogom tudni tornazni 9 honapra. Rebekaval is ennyit voltam otthon, ez ala nem igazan akarom adni.

No, meseljetek, ki hogy van!
Udv
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Hello!

Gemini!
Ma vettem fel először hivatalosan is a kismamanacimat utcára! (mert csak mostanra hajtotta fel a varrónő az alját!) :)
A régi nacijaim nekem már nem voltak kényelmesek, sőt volt amelyik be is vágott! Nem tudom, te hogy bírtad eddig!:D:D

Benszi!
Örülök, hogy jól vannak a babáid!:D

Puszi, sajna mennem kell!

rózsa22

Gemini!
Én is kukkoltam a fórumot hétvégén,de halál volt!
Rebekának jobbulást!

Rózsa22!
Köszönöm

Csajok UH fotók?
Én a gatyáimba már a 7-8 héttől nem fértem bele!És csak 2,5kg-ot híztam!Hétvégén csúnya kajálás volt!Szombat szalonna sütés,vasárnap bográcsos halászlé!Soha többet két napig füstölt kaja!Olyan beteg lett a gyopmrom tőle,hogy nem tudta a WC-t melyik oldalról közelítsem!Iszonyat!Csináltam pocakfotót,majd felrakom!
Ma jön a védőnő környezettanulmányra!

Sűrűbben jelentkezzetek csajok!
Vendég

Sziasztok!

Kérdés: Nektek mikor kel menni különböző vizsgálatokra? Úgy értem vérvétel, apf stb? Én azt hittem már korán kell, de a dokim még nem szólt!
Nálatok mi a helyzet ezzel?

rózsa22

Sziasztok!
Ha megengeditek, csatlakoznék :)
Van már egy 14 éves fiam, s új kapcsolatból december 13-ra várom a Babókánkat :D Már a családon túl egy-két jó barátnak, ismerősnek is el merem mondani, talán mert most gondolom úgy, hogy nem lesz baj :roll: Elején barnázgattam, most (kopp,kopp) már nincs semmi gond. 35 éves múltam egyébként, s Tenerifén élek már jó régen, így én szülni is itt fogok. Bár nagyon szerettem volna, ha a régi jó öreg dokimnál tehettem volna az I.Női-n...ez van :?
Kicsit visszaolvasok, s majd még írok, így is hosszú lettem...
Mindenkinek szép napot!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok! :D
Én már 5kg-t fogytam. :( Sajnos hetek óta nem bírtam rendesen enni csak nyammogok és akkor sem normális kaját /1kg kovi ubi, paradicsomlé, ilyenek/
A pocak kezd látszani azaz ahogy fogyok egyre jobban kerekedik a hasam, Nem tudom mi az összefüggés......
Nekem 29-én kell előszőr az SZTK-ba menni beutalóért, aztán 24-én a védőnőhöz a kiskönyvért és indul a maratoni várakozás, vér vizelet EKG stb. Júni. 6-án megyünk 4D-s uh-ra de szerintem előtte az SZTK-ba megcsinálják a kötelező 12. heti UH-ot. Most van egy hét "szabi" a nagyfiam erdei táborba ment és csak pénteken jön haza /igaz már most hiányzik/ de csak kibírom valahogy. :roll:

drumka

Drumka :D
Azt szeretném kérdezni, hogy a 4D Uh-t a doki rendelte el, vagy ti akartátok?? Nekem itt azt mondták, hogy a 24-32-dik hét között ajánlják, de mi is nagyon gondolkodunk rajta, hogy olyan jó lenne... :roll: Pont egyidősek vagyunk, ezért is érdeklődök..
Köszi a választ előre is!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvia!
Üdv a kismamik között!Jó pocakosodást!
Drumka!
-5kg az nem semmi!.Vígyázz magadra és a picire!
Rózsa!
A 12-13hét közötti UH a z egyik legfontosabb.Nyakiredő szűrés!Utána AFP.

Többiek hol vagytok??????????????
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni.Ha minden rendben megy(miért ne menne...),január végén érkezik a Tesó.:) Van egy lányom,2,5 éves lesz hamarosan.

Gratulálok mindenkinek a pocaklakókhoz,problémamentes terhességet kívánok.Részemről enyhe hányinger,álomkór,pár kisebb tünet kísért,de mindent a babáért.:) :wink:

Szép napot nektek

Lego
Vendég

Szilvi! Lego!

Isten hozott titeket! Maradjatok velunk sokaig!

Lego!
megkukkoltam picilanyod kepeit a masik forumon. Hat nagyon helyesek, kesz kis holgy!

Szilvi!
Amennyire en tudom, a 4D teljesen fakultativ, es nem fugg az orvosodtol, csak a penztarcadtol. Egyszeruen csak bejelentkezel egy ilyen kozpontba, mar ahol csinalnak 4D-t, es elmesz. Valoban a 28-32. het kozott ajanljak, mert akkor latszik a legjobban a baba. Az elott egy kicsit korai, utana pedig mar nem igazan lathato jol, csak reszleteiben, mert "tul nagy". Bar en sokakat lattam mar, akik 12 hetesen, vagy akar 18-19 hetesen mentek, mintegy a genetikai UH kiegeszitese keppen.

Megegyszer jo, hogy jottetek! Irjatok magatokrol!

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Amaryl!
Merre jarsz??????????? Ennyire azert nem kene befele fordulni! :? :lol: :roll:

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok! :)
Nekem is azt mondta az dokim, hogy a 28-29 héten a leg látványosabb a baba a 4D-n, de igazából én a genetikai vizsgálat "kiegészítéseként" gondoltam, mert ami képeket kaptam nem igazán élesek és jók, a 4D-n pedig egyben az egész babát láthatjuk, és nem utolsó sorban említeném, hogy 12. hét után nagyon nagy valószínűséggel meg tudják mondani a nemét. Ráadásul van mégegy ok és Ő a fiam, aki az első perctől kezdve szeretné látni, és gondoltuk a 4D-nél jobb lehetőség nincs rá. :lol:

drumka

Sziasztok!

Nem tüntem el, csak időm nincs a 2 gyerek mellett. Mi lesz ha meg lesz a 3. :D

Üdv az új pocakosoknak, örömteli babavárást kívánok nektek :)

Benszi!

Nagyon jók az Uh képek. Én most nem kaptam, de ezek után se fogok kapni, mert videóra vesszük majd fel, másik 2 fiam is így van megörökítve.

Drumka!

Az nem jó ha fogytál, remélem hamarosan elmúlik ez az állapot. :(

Rózsa!

Nekem az első vérvétel, Ekg, belgyógyászat, fogászat már az első vizsgálat után el kellett mennem, most majd 4-án megyek afp-re, utána 18-án doki, és ha minden igaz olyan 20 hetesen megyek genetikai uh-ra. Utána jönni fog a vércukor vizsgálat stb. Bár mondjuk most egy picit pipa voltam az itteni laborosokra, mert egy vizsgálatot nem csináltak meg pedig rá volt írva a papírra, csak másképp, így még egyszer vehetik majd le, de szerintem ezt majd csak a vércukornál fog megtörténni.

Gemini!

Kezdek már jobban lenni, de még nem az igazi, de azért igyekszem.
Kislányodnak jobbulást kívánok :D Neked az ekcémád, hogy van? Remélem javul.

A héten viszem a nagyfiamat a Heim Pálba az urológiára, mert már régen meg akartam kérdezni a dokinőnket, hogy normális e, hogy ha pisil akkor a kukaca felfújodik, mint egy luftballon, de panaszt nem okoz ez neki, azt mondta nem így megyünk megnézik, hogy mi van vele, remélem semmi komoly, ami majd kihatna a férfiúi mivoltára(gondolok itt majd a nemzőképességére, ha eléri azt a kort)
Táblázatot majd frissítem, ha időm engedi.

Na jó hosszú lettem, majd még jövök

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Kép

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Sziasztok!
Csatlakozhatnék én is hozzátok? Én dec. 24.-ére vagyok kiírva, de majd csütörtökön mondja meg biztosra. Nekem Ő az első, 29 évesen és lesz egy csomó kérdésem. Pl. az, hogy normális-e az, hogy máj. 3.-án voltam a dokinál, és akkor állapította meg a terhességet, akkor voltam 6 hetes. azt mondta, hogy 4 hét mulva menjek legközelebb. Nem sok idő az egy kicsit? Egyébként a reggeli vukkon és az álomkóron kívül semmi bajom, csak annyi, hogy halálra izgulom magam. Ezért most csütőrtökre előre hozattam a dokit, mert nem bírtam tovább. Meg teljes zűröm van mikor megkérdezik, hogy hanyadik héten vagyok, mert a dok. azt mondta, hogy 4 hetes a babó( már mint ez a 3.-ai vizsgálat után), de máshol meg azt mondják, hogy az utolsó mensi első napjátol kell számolni. ( az márc.19.-én volt) Akkor ugye én most 10 hetes vagyok?
Nagyon tetszenek az UH képek, remélem csütőrtökön én is látok valami szépet.
Vendég

Sziasztok!

Jééé,már a táblázatba is belekerültem.Szuper,köszönöm.:)

Jezsek
Gratulálok.Személy szerint úgy számolom,hogy az utsó mensi+7nap,majd ebből levonni 3 hónapot (vagy hozzáadni 9et).Ez a legegyszerűbb.De vannak szuper szüléskalkulátorok.Ha dec 24re vagy kiírva,akkor 8-9 hetes lehetsz.Saccperkábé. :lol:
Én anno,Dorka lányommal január 2re voltam kiírva és az utsó mensim márc 25én volt. Május közepén 7 hetes voltam.Szóval viszonyíts...
De a legjobban az UH-n lehet megállapítani,és persze akkor ha tudod mikor történt a fogamzás.Én biztosra tudom,hogy május4én.:)

4D UH: Anno 28héten csináltattam,a dokim javaslatára.Szerintem jó dolog,de most már több kórházban van ilyen készülék,csak az orvosok nem szívesen használják. :?

Gemini
Köszike a dícséretet.Igen,kész hölgy már Dorka,csak enyhén szólva eleven...Nem tudom mit kezdek majd 2 babával. :roll: Remélem addig sikerül leszoktatnom magamról.Nagyon anyás. :? Amit néha nem bánok.... :lol:
Magamról:26 múltam,zalában élünk,Zalaegerszegen fogok szülni,(ha minden jól megy-és nem esünk bele ebbe a kacifántos reformba).Első terhességem nagyon szép volt,semmi rossz tünet,bár elég sokat híztam,a végére toxémiás lettem,meg még az a fránya toxoplasmosis is veszélyeztetett.Asszem most már nem is szűrik,ugye???Lehet megcsináltatom magán alapon valahol.Érdekelne,hogy átestem-e rajta a szülés óta.
Szerencsésnek mondhatom magam,mindkét baba elsőre összejött.Elég volt egy védekezés nélküli együttlét és hoppsz.:) "Aki tud az tud" :lol: :lol: :lol:

Nem tudom mit mondhatnék még el,majd isőközben kiderül.:)

Szép délutánt.:)
Vendég

Sziasztok!

Jezsek!

Üdv közöttünk:) Szerintem normális a 4 hét, én nekem is csak havonta van dokivizit. Nekem febr. 1-jén volt meg utoljára, de ez a babóca később fogant, és nem is számítottam rá, így 2 héttel kisebb a menzeszhez képest. Az aggódás az a velejárója, én minden nap aggódok, hogy nincs vele semmi probléma, normálisan fejlődik-e.

Elborult nálunk az idő, pedig vásárolnom kéne menni, de. nem akartam cipelni a gyerekeket ebben a r.... melegben. de most meg mindkettő alszik. Remélem hamar elmegy ez a felhő és felkelnek.

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Sziasztok!
Először is gratula minden szépen gömbölyödő pocakhoz! :)
Már egy ideje olvasgatlak benneteket, de nem mertem írni, pláne hogy sajnos többen is elbúcsúztak, nem akartam egy lenni közülük. :(
De mostmár, hogy betöltöttem a 10. hetet, kezdek bizakodni, hogy minden rendben lesz velünk, és olyan jó lenne egyidős terhesekkel trécselni. :)
Egyébként már van egy nagyfiam, ő 2 éves múlt márciusban, és Sebinek hívják.
Magamról annyit, hogy (ebből kifolyólag) itthon vagyok gyesen, néha dolgozgatok a családi vállalkozásban, tanítgatok az ELTE-n, 29 éves vagyok, és a Margit kórházban szültem volna, ha nem zárják be a szülészetet. :( így valszeg a Jahn Ferencben fogok.

Gemini
Mélyen átérzem a problémádat, Sebi teste ételallergiából adódóan ekcémás, a keze pedig kontaktallergiából adódóan, szóval tudom, hogy mennyi küzdelemmel jár tünetmentesnek maradni. Neked nem sikerült okokat felderíteni, amitől esetleg javul a helyzet? Vagy nálad nincs semmiféle allergia?

Benszi
Mi pont egyidősek vagyunk! :) Bár biztos te szülsz előbb, én Sebit is túlhordtam... A férjem is szeretne ikreket, de én nagyon remélem, hogy csak egyedül van Babóca odabent. :) Majd a 12. heti UHon meglátjuk... :)

Kép
Kép
Kép
cas

Ja, még azt akartam elmesélni, hogy nálam a rosszullétek a fűszeres kajától és az édes dolgoktól jönnek elő (nem kimondott édesség, elég akár egy csemegeuborka is :?), de mióta ezeket nem eszem, kutya bajom, és legalább még nem híztam semmit (75 kg-ról indulok, szóval nem baj!) :) Sebivel is így volt, a 16. hét tájékán múlt el, na utána aztán mindent bepótoltam, a férjem már röhögött a végén, mert mindennap sütit gyártottam. :) A gatyáimba már nem mindbe férek bele, de a terhesgatyóm még nagy - utálom ezt az átmeneti időszakot... Szerencsére meleg van, így szoknyázok, azok kényelmesebbek! :)
Ja, és az átlaggal ellentétben álmatlansággal küzdök! :roll:

4D UH
Mi anno a 25. héten voltunk, nagy élmény volt, akkortájt szerintem most is elmegyünk majd, és elvisszük Sebit is! Kíváncsi vagyok, mi szól majd hozzá. :)

Jezsek
A protokoll szerint az első hónapokban csak havonta, aztán 2 hetente , aztán az utsó hónapban hetente kell vizsgálatra járni. Én még most el is blicceltem egyet, mert 6 hetesen voltam, de mostmár megvárom a 12 heti leleteket meg UH-ot, és csak azokkal az eredményekkel megyek majd a dokimhoz újra. Addig úgyse nagyon tudunk mit mondani egymásnak... :)

Amaryl
Nemtom a kisfiadnak felvált-e már a fitymája, amíg Sebinek teljesen le volt tapadva, neki is ugyanúgy felfújódott. Aztán pár hét alatt felvált magától (még csak félig), azóta elmúlt.

Na jó, eldugulok! :)
Kellemes napot mindenkinek! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Amaryl!
Koszi a frissitest! Olyan jo latni, hogy igy mulik az ido! :)
Borom: kozepes, nem panaszkodom. Ez mar piskota az elso hetekhez kepest. Orulok, hogy kibirtam gyogyszerek nelkul, es titkon egy kicsit buszke is vagyok magamra! :wink:

Jezsek!
Udv kozottunk! Jo kis datumod van! Marmint a Karacsony! Szerintem ma 9+1 vagy, azaz 9 hetes es egy napos. Esetleg ez segithet egy kicsit:

http://www.babanet.hu/kalkulator.php?sz ... 13&ok.y=12

Egyebkent teljesen normalis, hogy csak negy het leteltevel akart latni az orvos. Addig ugysem kell vizsgalatokat csinalnia, es a babat sem lathatja jobban az UH-n. Az meg mar ugyis mindjar itt van, ha jol szamolom, jovo heten mar mesz is hozza! Elotte csak akkor hivd, ha gond lenne. Akkor viszont hivd! Kulonben meg probald tulelni a terhesseg elso szakaszanak "gyonyoreit"! :(
Egy biztasson, nekem tenyleg elmult minden hanyasos panaszom a 12. het utan.

Lego
Dorkat be kell majd fogni! Segitsen a pici pelenkazasaban, legyen veletek mindig es legyen reszese mindennek. En legalabbis igy kepzelem majd a dolgokat. Rebeka akkora lesz a pici szuletesekor, mint most Dorka, de megis ezzel fogunk probalkozni. Mivel koztem es batyam kozott nem epp felhotlen a viszony, nagyon szeretnem, ha az en gyerekeim mindig es mindenben tamogatnak egymast az eletben. Es azt hiszem, ennek alapjait csak most lehet, es most is kell letenni. (Kicsit tul komolyra sikerultem... :shock: )

Hajni!
Mi van veled! Te is eleg reg jelentkeztel! :?

Orulok, hogy ilyen szepen gyarapszunk!

Akinek meg kerdese van, csak nyugodtan nyomuljon, tobben ugyis tobb "okossagot" tudunk majd osszehordani :lol:

Puszi
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Na jó, még egy kép Sebiről: :)
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
Udv kozzottunk! Lehet, hogy emlekszem a nevedre a 2005 tavaszi topikbol? Gyakran kacsintgattam at anno a 2005 nyari babakbol. Es orultem minden egyes csemetenek!
Sajnos mindenre allergias vagyok, bar a kajak kozul semmit nem sikerult kiszurni. Persze nem ehetek korlatlanul csokoladet (ez sosem okozott gondot), kerulnom kell a magvakat meg a soyat. De ezek teljes elhagyasa sem hoz nagy valtozast az eletembe. Allatszor, poratka, es hasonlo finomsagok mind-mind kerulendok. Soha nem lehet kutyam, pedig annyira imadom oket!
Roviden ennyi! Sajnalom Sebit, hogy ezzel a betegseggel kell kuzdenie! En is ket honapos koromban kezdtem! :x

Udv
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Cas!
Edes! Rebekanek nem mutatom meg, mert meg elcsabul... :D :D :D
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gem
Nagyon jól emlékszel! Sebi 2005. márciusi. Bár abba a topikba ritkán irogattam, itt igyekszem majd aktívabb lenni! :)
Ekcéma: ne vigasztalj, hogy te még most is ennyit küzdesz, mikor engem mindenki azzal biztat, hogy majd kinövi a gyerek. :( Öcsikém is ilyen volt (bár nem ennyire durva), és ő tényleg ki is nőtte (most 17 és dión-földimogyorón kívül mindent ehet).
Neked vérből miket mutattak ki? Sebinek tej, tojás, alfa-laktalbumin (ez is vmi alkotóeleme a tejnek) és macskaszőr. így nekünk se lesznek soha szőrös házikedvenceink (a macskákra én is allergiás vagyok). :(
Sebi amúgy még Zyrtec cseppeket kap (antihisztamin), hogy legalább ne marcangolja szét magát... az szörnyű volt, amikor reggelente úgy kelt, hogy véresre marta a két kezét, meg nem tudott aludni, annyira viszketett a háta... :( Mióta van Zyrtec legalább az éjszakák nyugodtak.
Ja, és mi is korán kezdtük, mert már pár hetesen tiszta ekcéma volt szegény, pusztán attól, hogy csak szopott, és én ettem "tiltott dolgokat". Aztán elkezdtem diétázni - de úgy meg gyorsan apadt a tejem, noha a bőre szép lett. Utána már "csak" 1 évbe került, mire megtaláltuk a megfelelő tápit, amit meg tud inni... :?
Na nem panaszkodom itt tovább, csak olyan jó olyasvkinek elsírni a bánatom, aki aztán tényleg megérti! :) Köszi!
Ja, és összehozhatjuk a gyerekeket, lakik egy barátnőm Brüsszelben, majd megyünk hozzá látogatóba, akkor megkereshetjük egymást. :)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Cas!

Üdv a pocakosok között. :) Fiamnak már felbírom húzni a fitymáját, vagyis felbírtam, mert volt egy időszak mikor nem voltam itthon, mert a picivel kórházban voltam, és akkor kedves párom nem húzta neki fel és akkor megint rátapadt, de nem is ez a lényeg,hanem az hogy mikor felbírtam neki húzni, akkor is olyan volt neki. De majd kiderül, hogy mitől.

Gemini!

Egyetértek veled abban, hogy már pici születése után a nagyot is be kell vonni a mindennapi dolgokba, hogy ne legyenek gondok vele, nálunk így is volt egy kicsit testvérféltékenység.
És az igazat meg vallva nekem se jó a kapcsolatom a nővéremmel, de ez egy nagyon hosszú történet. Én se szeretném, ha majd ők hárman három felé húznának, hanem igenis tartsanak majd össze, mert sose lehet tudni, hogy velünk mikor mi történik és akkor tudjanak majd egymásra számítani, de ne csak olyankor hanem bármikor.

Én mikor a Bencével várandos voltam, 3x voltam vele kórházban és a nővéremtől nem azt kaptam meg, hogy támogasson, hogynem lesz semmi baj, hanem azt hogy ezt a babát úgyis el fogom vetélni (no comment), mikor ezt a páromnak elmondtam, legszívesebben elment volna hozzá és jól beolvasott volna neki.

De inkább nem fárasztalak ezzel titeket. Csak jó kibeszélni magamból.

Na mentem

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Jó reggelt!
Köszönöm a számításokat, én is így gondoltam, hogy 9 hét telt el. Ha minden jól megy (Csak jól mehet!!! ) a MÁV korházba fogok szűlni. Ott szűlt a nővérem is kétszer is. Egyébként megyek holnap a dokihoz, már nem bírtam tovább. Kíváncsi vagyok mit fog mondani. :P
Vendég

Sziasztok!

Nem tudom mi van velem ma, nem jól érzem magam, szédülök, hányok(ami már rég volt) fáj a pocakom, pedig vettem már be magneb6-ot. :( Pihenni meg nem tudok a gyerekek miatt. Ez van.

Jezsek!

Kiváncsian várom, hogy mit mond holnap a doki.

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Amaryl!

Szerintem ne ijedj meg nagyon! Ez általános jelenség lehet a nagy meleg miatt. Egész éjszaka rosszul aludtam és kisebb- nagyobb megszakításokkal de fáj a pocakom.
Én az időre fogom, mert különben meghalnék az aggodalomtól!:D:D:D:D

Szilvi, lego, jezsek!

Üdv közöttünk! Boldog pocakosodást kívánok!

Cas!
Neked is üdv! A kisfiad egyszerűen gyönyörű!

Jazsek!
Majd írd meg mi volt a dokinál!

rózsa22

Amaryl
Hű, ilyen is van, hogy vissza le tud tapadni?! :shock: Akkor jó lesz vigyáznunk nekünk is!
Sajnálom, hogy nem vagy jó kapcsolatban a tesóddal. :(
Nálunk a kölcsönös szeretet megvan, csakhogy 13 év a korkülönbség, ráadásul fiú is (szóval most egy igazi mamlasz kamasz :)), és nehéz kapcsolatot teremteni. És ez nagyon bánt, főleg mert kiskorában is inkább pótmama voltam (kellett is, mert anyuval elég nehéz...), de remélem pár év múlva újra összehangolódunk, ha majd kicsit benő a feje lágya! :) Csak sajnos nálunk anyu is megnehezíti a kapcsolatépítést... :(
Hányósdi: van most ilyen fertőzés, Sebi 2 hete esett át rajta, és az volt benne a szenyóság, hogy 1 hét után újrakezdődött! Jól le is fogyott szegénykém... :( Remélem gyorsan helyrejössz!!!

Jezsek
Szerintem jót fog mulatni, hogy "de be vagy sózva"! :lol: Persze azért biztos megvizsgál, és konstatálja, hogy minden oké. :)
Én teljesen megértelek, én is ilyen voltam az elsőnél!!! :)
Azért majd mesélj, mi volt!

Rózsa
Köszi a bókot, tényleg jól sikerült a kölök. :)

Kép
Kép
Kép
cas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?