Sziasztok!
Végre, haza értem. 8 tól ott várakoztam szép türelmesen a gondozóba. Vércukor terhelés, kontroll laborok, védőnő, doki.
Hál isten, jó lett a cukrom: éhgyomri 3,8 nem éhgyomri 5,7
Holnap még van egy köröm a dokimhoz, aztán most 2 hétig békén hagynak.
Ja, a mérleggel nem vagyok jóban. Sztem tuti nem jól mér. Bakker, hát 2 hét alatt megint másfél kilót hízni.
Tudom, hogy unalmas vagyok ezzel a témával, de diétáznom kéne??? Most komolyan. Szerintetek???
És azt hogyan kell??
Timi, ezt a peckh sorozatot. Mi még sosem jártunk így.
De látom, veled mindig történik vmi érdekes
Móni: nagyon ügyik vagytok a férjeddel.
Itt mindenki tuti vmiben, úgy látszik, csak én vagyok ilyen hétköznapi... de sebaj.
Andi, sok szerencsét hozzá, hogy a manók megmutizzák magukat
Egyébként, van olyan doki, aki a 18 hetes UH-n, meg sem mondja milyen nemű, csak a 30 hetesen.
Mi június 13.-án megyünk 4-Dre és nagyon várom már. Egyszer fogom megkísérelni, és ha a gyerek nem akarja ( nem lesz aktív, vagy nagyon is aktív lesz, ez befolyásolja a felvételt) akkor hagyom.
Voltunk hétvégén, anyóséknézőbe. Kaptunk egy csomó kisruhát. Olyan édesek. Van közte nagyon pici is( fogalmam sincs milyen számozás), hát nem tom meddig lesz az jó a gyerekre.
Keresztszülő téma: nálunk a legjobb barátnőm lesz a "keresztanyja". vagyis névadóakárkije, mert nem lesz megkeresztelve. Kersztapa, meg még nem tom ki. És ha a babakocsit neki(k) kell megvenni, jó lesz már most beharangozni, hogy mehet a gyűjtés rá
Hányás: nem hányok, csak ha autóban ülök. Városi közlekedés mellett kb 10 perc
Jól bírom. Savam nekem is van, elég sok, de már megszoktam. Ez természetes ilyenkor, mert a nyelőcső és a gyomor záróizma is fel van lazulva és visszafolyik a sav a nyelőcsőbe.
tehát, sztem Timi, vannak olyan "mellékhatásai" a terhességnek, amivel nem tudunk mit kezdeni, el kell viselni. Gondolom a keksz rágcsálás és a hideg innivaló még az ágyban, az sem segít.
Annyira fáj a farokcsontom, győztem hazavánszorogni.
A nevekhez nem szólok hozzá, mert csak felbosszantom magam. A mi gyerekünknek, gyerek lesz a becsületes neve, mert nem tudunk megegyezni. nem is agyalok rajt most egy darabig
Nem házas anyukák. Az apaságit mikor kell kitöltetni?.