Új privát üzeneted érkezett!

Csajszikák, ti éreztek valamit tüszőrepikor? Valami fájás-szerűt? Én nem tudom eldönteni, hogy most akkkkkó' mi van... Két napig fájtak a petefészkeim, harmadik napra (mára) teljesen elmúlott. De a repi nem fájhat két teljes napig, nem? És mire fájni kezdett már elmúlott a tojásfehérjés nyák. Lehet, hogy egy ciklust mégiscsak hőmérőzni kellene? Szerintetek???

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Andy!
Igazából nem tudom, lehet,h. tegnap előtt volt, bár azthiszem,h. tegnap délután lehetett, de most is olyanvolt a pocim, szóval én már nem is tudom,de mostanság. Bár tegnap nem voltunk együtt Apával,mert nem voltam jól és elaludtam, csak tegnapelőtt, de ha hazaérek majd elkapom egy menetre. :wink:
Vendég

Évi!
Pont az előbb írtam Andynak,h. én sem tudom,h. mi van. A hőm szerint már megvolt a PÉ-m, bár tegnap leesett megint, és szerintem is tegnap du-án lehetett. Talán 1 hónapot, csakhogy megnézd miújság? Amúgy nekem sokszor van olyan,h. több napig feszít a petefészkem... :shock:
Vendég

Évi!
Nekem szokott fájni egy kicsit a pocim és a derekam is. majdnem úgy mint piri elött, és ha nem tudnám, hogy épp középidős vagyok, még várnám is a mikulást! :lol: Majdnem ugyan olyan érzés!

Andy

Kép
oriandy

Köszi csajok!

Visszaolvastam Zsú kismamiságára. Hogy nekem akkor mekkora pofám volt, most meg... Na mindegy azt azért leírom megint magamnak, amit akkor harsogtam: ha az orvos optimista, te se légy pesszimista! :twisted: :twisted: :twisted:

Évi!

Ebben csak az a gond, hogy egészen addig feszült és fájt a mellem, míg el nem kezdtem vérezgetni. Ez idegesít. Amúgy nekem műkszik a cickóm :wink: más a felépítése, avagy inkább lelóg felfüggesztési együtthatója, de működik.
Én soha nem éreztem ennyire pét, mint az elmúlt három hónapban. Cakkra 31 nap, nyák, feszülés meg ami kell. Csak éppen nem akkor fogant a baba. Na ilyenkor mi van?

Virág!

Nagyon csinkó vagy, én kereken kétszer ekkora voltam. :x

Angie! Timi!

Köszi és igyekszem is válaszolni.

Most viszont Kinga alszik, megyek és kihasználom a csendet. Hétvégén jön anyu, lesz egy kis segítségem.

Pusza:

J.

tjuca

Fleur!
Nagyon csini vagy!És ügyi is a húsvéti díszekkel! :D

Évi!
Szegény Dórika!Hát majd megtudodm én is kedden milyen az az oltás, persze Emili még kicsi, így más, de biztos ő is nagyon zokon fogj venni.Csak bírjm ki könnyek nélkül :oops:

Emilinek ma jó napja van, ESZIK is!!!Meg alszik, ha ébren van meg vigyorog.Bárcsak minden nap ilyen lenne... :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Juca!

Akkor már csak egy dolgod van: fogadd meg a tanácsodat! :twisted: :twisted: :twisted:

Panka!

Egyre több ilyen napot kívánok nektek!

Kezdek úgy viselkedni, amit nagyon el akartam kerülni :( Figyelgetem magam, tüneteket gyártok, agyalok, számolok... Pedig az eszemmel tudom, hogy felesleges, mert ha jönni akar Tesóbaba, akkor jönni is fog, de hát a kis szívem úgy szeretné...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Először is:köszönöm szépen Mindenkitől babóca dícséretét!!! :lol:

Másodszor:üdvözlet, akikkel még nem "találkoztam"!

Angie!
Nagyon szép volt a történeted!
Hogy vagytok?

Annácska!
Igen, Debrecenben voltunk.A rossz idő miatt...

Andy!
A Corában vettem az úszógumit, 1000 ft volt.Ez 3 kamrás.Jó nagyon!

Fleur!
Nagyon szép vagy!

Brill!
Eriknek boldog névnapot!!! :lol:
És ti hogy vagytok?

Anikó!
Nektek hogy telnek a napjaitok?

Évi!
Hogy vagytok?

Panka!
Meglátod ahogy nő Emili minden nap ilyen lesz!

Na, puszika Mindenkinek! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Köszi Csibe!
Asszem akkor valahol máshol kell utánanéznem, mert a környékünkön nincsen Cora! :(

Andy

Kép
oriandy

Andy!

Mi ugyanilyen úszógumit vettünk a Dórinak a Decathlonban, de az árára nem emlékszem, de nem volt drága!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Andy!
pontosan tudom,h. mit érzel,mert én is ezt érzem, és ezt éreztem ma délelőtt is. :evil: Mostmár bánt,h. tegnap este elaludtam..:evil:

Juca!
Fogadd meg a saját tanácsodat, és bízz!!! Mindedn rendben lesz, hidd el!! Érdekes dolgokat írtál, ezt én sem értem,h. akkor mikor is fogant a baba. Gondolom a hődet nem mérted...

Panka!
Nagyon örülök,h. Emilinek ilyen napja van!!! :lol: Remélem így is marad!!

Évi!
:oops: ismerős, sajnos.... és ilyenkor úúúgy utálom magam. :evil:
Vendég

En idiota!!! Irtam egy bazi hosszut es ranyomtam a frissites gombra, igy jol eltunt minden.

Nincs idom ujrairni :( :( :( ..........................
Vendég

Hozzateszem, hogy mindenkihez volt egy kedves szavam.
Nagyon pipa vagyok :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Angie!
Nyugi, nincs semmi baj, ezen nem érdemes mérgelődnöd, bár megértelek. Én ezért írom a hosszú kommenteket world-be. Milyen volt a séta?
Vendég

Hát. lányok, nem tudom mi van velem!
Elvileg most leszek valamikor középidős, erre valami szokatlan dolgot észleltem. Tudom, hogy gusztustalan, de leírom max. kidobtok a topikból! :oops:
Kicsit véres váladékom van. na nem sok, csak amikor pisilek és megtörlöm.... Nem tudom, mi a fene ez! Sosem volt ilyen!
Vélemény?
Andy

Kép
oriandy

Andy!
Dehogy dobunk ki! :wink: Hisz a topic neve, babaprojekt előtt állók, ide! Tehát mindedn ami ezzel a témával kapcsolatos jöhet.
Én PÉ-re gyanakszom!!! Egyéb tünet? Feszülés stb?

Szerintetek, ha pl. most van PÉ-m, akkor mondjuk egy esti hancurral már elkésünk??? Mert Apa ma focizik, és este 9 előtt nem keveredik haza. :oops: És hát tegnap előtt voltunk együtt....
Vendég

Andy!

Van ilyen, hogy ovulációs vérzés. Erről ráadásul azt olvastam, hogy extrém termékeny hónapot jelez...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Puppy!
Köszi! Semmi egyébb tünetem nincs. Tegnap fájdogált kicsit a hasam, de ennyi.

Évi!
Én azért nem gondoltam erre, mert még soha nem volt ilyen nálam. Sima pocijájáson kívül, más nem szokta jelezni a PÉ-t! Az meg hogy extrém termékeny hónap......... :cry: :cry: :cry:
Ne most legyen! Majd Júliusban! Akkor indul a baba project! :wink:
Andy

Kép
oriandy

Andy!!!

NEKEM IS ILYENEM VOLT EBBEN A HÓNAPBAN!!!Csak én nem tudtam ennyire normálisan leírni a többieknek :) :oops:
Nem jöttem rá, hogy mi az!
De az a változat tetszene, ha termékeny hónapot jelentene :lol:

eszter82
Budapest

Pupy!
Mégis csak van még más tünet is! Hányinger, de ezerrel! Bár az nekem mensi elött is ugyan úgy van! Ja és jönnek a pattanásaim, ami szintén a mensi elejét jelenti nálam! Pedig május 4.-én volt meg utoljára!
Na, megyek sütök palacsintát Manónak!

Andy

Kép
oriandy

Tyűűű a mindenit! Ti aztán ráértetek ma! Totál le vagyok maradva, pedig reggel néztem be utoljára :D

Juca!

Szerintem minden rendben lesz, és egy nagy magabiztos zebra a vége!
Ne aggódj, és legalább magadra hallgass! :D
A dátumok viszont érdekesek, de nem vagyunk egyformák, és nem foganhat minden baba a lexikonok által megadott időpontban!!!

Pupy!

Gyógyulj meg!
És egyet kell értenem a többiekkel, hogy az ilyen irányú tervekről az ember nem beszél a munkahelyen, mert sosem lehet tudni, hogy kiből mikor kívánkozik ki egy-egy rosszindulatú megjegyzés.
De nem is kell ehhez rosszindulat, elég egy véletlen elszólás is!
Pláne, ha meg akarnak válni valakitől, nehogy már azzal védekezzen, hogy bezzeg a másik… :?
Egyébként meg a hülye irígy megjegyzéseket az egyik füleden be a másikon ki kell engdni! Majd legyen okos a kolléganőd, ha ő szeretne babát! Ki ki a saját lelkiismerete szerint csinálja a dolgokat, aztán majd magának köszönje meg, vagy tegyen szemrehányást.
(hűűű, de kegyetlen hangulatban vagyok am :oops: )

Angie!

Én még nem vagyok anyuka, de nagyon sok baba van a családban, és a baráti körben, meg az unokatesókat is mindig „megnyertük” nyaranta a barátnőmmel. Én azt láttam/látom magam körül, hogy az embernek kezdetben a szíve szakad meg, de hosszútávon az a jobb magoldás, ha hagyja a babát sírni! Persze nem órákon át, de meg kell próbálni, mert csomó mindenre kihat majd később. DE ez csak az én véleményem, és mondom, még nem vagyok anyuka-sajnos :D

Panka!

Nagyon szomorú, hogy ennyi dokis programotok van! Remélem minden rendben lesz, és nem „kínozzák” meg nagyon Emilit :D

Fleur!

Nagyon szupik a képek! Hiper-szuper csini kismami vagy :D
Nagyon örülök, hogy tettél fel képeket :D :D :D

Évi!

Én nem érzek semmit tüszőrepikor. Szegény Pupy-t ezzek fogom egyszer sírba kergetni, hogy priviben mindig meg akarom fejteni vele a testem jeleit, mert én egyedül segg hülye vagyok ehhez :D
Jó lenne, ha valaki szólna már, hogy mi mit jelent magamon :D :oops:

Szerintem nem lenne hülyeség egy hónapot mérned a hődet! De ezt is csak a Pupy-s gyorstalpalóm hatására merem kijelenteni :lol:

Pupy!

Én most épp két napja vélem felfedezni magamon a „jeleket”, de éppe ez az elmúlt 2 nap alakult úgy, hogy esélytelen volt, hogy fenn tudunk maradni, vagy hogy lesz bármi gyerekgyártós dolog :?
Remélem nem szalasztottam el a lehetőséget ebben a hónapban :shock: :oops: :lol: :roll: :wink:

eszter82
Budapest

Evi! :D

En is mindig nagyon megerzem az ovulaciot. Amikor a legjobban "erzed" akkor van folyamatban ill. mar nehany oraja megtörtent. Ez tuti.
A nyak amikor a legnyulosabb es a legtöbb az az ovulacio elötti 1-2 nap. Akkor van a legnagyobb esely a babara.
Mire az ovulacio megtörtenik mar nincs sok nyak.

En most ebben a ciklusban is orarol orara ereztem mi törtenik es az uh-k is engem igazoltak.

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok Lányok!

Erik Baba Boldog névnapot kívánok neked

Zsúka:
mi újság van veled? hogy telnek a kismamis napjaid?

Sziszka:
és veled minden rendben? hogy vagy?

Andny:
örülök, hogy sikerült rendszert hozni az életeteben a kistesóprojektel kapcsolatban

Macika:
ha több műszakban dolgozik az ember, az megviseli az szervezetet
nekem ugyan a szüleim vannak így
remélem ki tudod azért pihenni magad

Juca:
még mindig azt mondom, hogy fő az optimizmus és kitartás, már nem sokat kell aludni és látni fogod a pici babádat

Pupy:
remélem már jól vagy
a munkahelyemen nekem tudja a főnököm, hogy mire készülök, bár én más eset vagyok, mert én már lassan három éve itt vagyok
remélem a munkatársad nem készít ki nagyon

Angie:
hát én sem vagyok még anyuka, de egy bizonyos ideig én is hagynám sírni a babát, mert az ember tényleg nem lehet vele minden pillanatban és nagyon hamar el lehet rontani őket
a tesómnak két évvel ezelőtt az öcsémnek a ballagásán, eléggé elkapatták a fiúkat, kézről-kézre jártak és utána a tesóm nagyon nehezen bírt velük, és idő volt mire a fiúk visszaszoktak, hogy nincsenek kézben egész nap, mert úgy a tesómnak volt, meg van is 1000 dolga

Panka:
örülök, hogy Emili már jobban és jó napja volt ma, remélem hamar eljönnek az átalvós éjszakák is

Fleur:
nagyon csini kismami vagy
tényleg, te úgy tudom Szigetszentmiklóson laksz, én nem lakok messze tőled, ha gondolod és van kedved és időd összefuthatnánk (persze, csak ha te is akarod)

Évi:
szegény Dóri, de már legalább túl van rajta
nagyon szorítok, hogy a tesóbaba minél hamarabb jöjjön Dóri mellé

Eszeter:
remélem nektek is tuti lesz ez a hónap

Most ennyi megpróbálok a hétvégén is jelentkezni, de kicsit szúfolt lesz.
Lányok már annyira várom a következőt, olyan messzinek tűnik

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Panka
a 4 óra sírás még belefér (a nagykönyv szerint legalábbis). Elővettem egy babagondozási könyvet (Johnson's) ott azt írják, hogy egy csecsemő napi 1-4 órát sírással "tölt". De érdekes, hogy egy idő után meg lehet különböztetni a sírást. Máténál észrevettük, hogy van egy "unatkozós" sírás, ilyenkor inkább nyöszörög és csak sírdogál, nem hangosan üvölt, ez főleg délután van, délelőtt mindig jól elvan, nézelődik (ágyvédő figurákat, feje fölött lévő forgót.Nap közben igyekszem váltogatva hol hasra fektetni, hol hátra, hogy ne legyen egyforma neki.). Múltkor (két este is volt ilyen fürdés előtt) meg úgy üvöltött mint a fába szorult féreg :( , lehet hogy már annyira éhes volt... de szerencsére a fürdés mindig megnyugtatja, még ha előtte nyűgös is. Meg amióta az ujját szopja, ez is nyugtatólag hat rá, most már egyre gyakrabban meg tudja sajátmagát is nyugtatni, kivéve, persze ha nem éhes. Mert arra csak egy "gyógymód" van: cici vagy tápszer.

Angie
hát bizony én is hagyom néha Mátét sírni, de nem sokáig. Sokszor mikor este felé nyűgös, sírós, nem veszem ki az ágyból rögtön, hanem odamegyek mellé, símogatom, beszélek hozzá, kicsit ringatgatom, általában ez hat. Persze minden baba másképp reagál. Mátét viszonylag könnyű megnyugtatni, szerencsére. Ahogy visszaemlékszem- az első két hónapban estefelé Máté is sokat sírt és sehogy se lehetett megvígasztalni, ilyenkor mi is kivettük és kézben volt, de még sokszor így sem nyugodott meg. De az utóbbi pár hétben esténként is sokkal nyugodtabb, mint eleinte. És egyre többet vigyorog :!: . Most már szinte mindig mosollyal válaszol, ha rámosolygok. :D Szerintem Szilárddal is egyre könnyebb lesz ahogy nő. :lol: (nem tudom írtam-e, de több évig voltam babysitter külföldön, az utolsó családnál egy hat hónapos babára vigyáztam -egészen két éves koráig- ő is az első két hónapban rengeteget sírt, nagyon fárasztó volt, sokat cipeltem kézben, majd leszakadt a karom, aztán egyszercsak elkezdett mászni, kitárult neki a világ, és abbahagyta a napközbeni sírást, mintha elvágták volna.)

Szheni
kicsit fura amit írsz a tesód gyerekeiről: "tesómnak két évvel ezelőtt az öcsémnek a ballagásán, eléggé elkapatták a fiúkat, kézről-kézre jártak és utána a tesóm nagyon nehezen bírt velük, és idő volt mire a fiúk visszaszoktak". Tényleg egy nap alatt el lehet rontani a gyerekeket? Csodálkoznék rajta. (Máté is volt vendégségben velünk húsvétkor, két családnál. Mindkét helyen sokat volt kézben, de ettől másnap nem volt sírósabb és nem szokott rá arra, hogy állandóan hurcolásszuk.) Egyébként már én is gondoltam egy Csepeli-Szigetszentmiklósi talira. Évi 79 is "idevalósi", azt hiszem Szigetcsépi, ha jól emlékszem, bár már ő is jó rég nem jelentkezett. De reméljük, hamarosan ír. Ja, meg Zsuka is környékbeli, bár ő mostanában nem ír :(

Panka
mi is voltunk hasi uh-n Mátéval kedden. Egész pontosan koponya-hasi-csípő uh-n. Még a kórházban adták a beutalót a szülés után. A gyerekorvos mindenkinek adott, kivétel nélkül. Még akkor bejelentkeztünk, és május 15-re adtak időpontot :!: . Szerencsére nem találtak semmi rendelleneset és Emilinél se fognak, meglátod. :lol: Egyébként nagyon hamar megcsinálják a vizsgálatot. (persze Máté a vizsgáló asztalon kakkantotta össze magát :oops: , szerencsére a vizsgálat alatt nem kellett levenni a pelust, csak kitépőzárazni oldalt, hogy a csípőcsonthoz hozzáférjenek. még a lepedőt is összepiszkítottuk... :oops: persze, előző napon nem termelt a babó.)

Fleur
nagyon csinos kismami vagy :lol: , köszönjük a képet. Már nem emlékszem, nem derült ki az uh-k alkalmával a pici neme, vagy ti nem akarjátok megtudni és meglepetés baba lesz? :D

Csibe
szuperek a képek, látszik hogy a fiad és Te is élveztétek a pancsolást. Mi is tervezünk egy egy hetes kiruccanást, június közepén, a célpont az Őrség. Június 23-án jár le az üdülési csekk, amit még a cégemtől kaptam, ezt szeretnénk kihasználni.

Tjuca
minden nap gondolok rád, és nézem a hozzászólásaidat. vágom a centit 24-éig, mint a leszerelő katonák...

Maci
régebben -15 évvel ezelőtt- az én párom is kamionozott. De akkor én még nem ismertem. A szobánk fala tele van kamionok, meg buszok plakátjaival. Még a mai napig is rajongó.

bocsi, hogy most ilyen hosszúra sikeredtem. (ritkán írok, de akkor úgy látszik akkor sokat) :oops:
syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok :)
Brill :)
Erik babának nagyon boldog névnapot :)
Kép

Maci :)
Hát ennyi idő alatt tényleg meg lehet szokni, hogy ilyen sokat van távol a párod, bár a gyereknek tényleg nem lenne jó ha az apját csak fényképről ismerné

Angie :)
A lányoknak igaza van, neked kell érezni, hogy meddig hagyod Szilárdot sírni. Nekem az a véleményem, hogy lehet síni hagyni a gyerkőcöt, mert ha igazi baja van azt úgy is meghallod, akkor másképp sír.
A június oké, majd fixáljuk, elvileg bármikor, alkalmaszkodóak vagyunk :)

Panka :)
Nem törvényszerű a sírás az oltáskor. Peti eddig még mindig jól viselte, csak addig sírt míg az asztalon feküdt. Amint felvettem, mintha elvágták volna :D
Gondolkozom, hogy a kullancsellenit beadatom, de azon túl, hogy az oltóanyagon felül plusz 600 Ft-ba kerül a két vizitdíj miatt, nem is szeretek oltás kapni. Vegyen annyi vért amennyit csak akarnak, de belém aztán semmit ne szórjanak :D Csak Annamarinak meg nem mondjátok :D
Remélem nem lesz semmi baj a kiscsajjal a jövő héten. Mi is megyünk hétfőn kardiológiára

Pupy :)
A példamutatás szép dolog :D
A kolleganődön meg ne akadj ki. Mindenki másképp csinálja.

Virág :)
Nagyon köszi a választ :) Holnap írok bővebben :)
Nagyon csini pocakod van :D Annyira helyes :)

Juca :)
Tudom hülyeség amit mondok, de nyugi :) Igaza van Évinek már csak 6 éjszaka, sőt ha reggel olvasod már csak 5 :D

Évi :)
Örülök, hogy Dorci is túl van az oltáson :)
Gratulálok a hízáshoz :)

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük Mindenkinek a névnapi köszöntést!

Előbb-utóbb én is ráveszem magam a születéstörténet megírására, de Angie felvezetője után nem lesz könnyű dolgom...
Holnap megpróbálok írni, ma elég volt visszaolvasni! :lol:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép

Kép

Juca, ezt a Te kedvedért...! :lol: :wink:
Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Remélem másnál is ennyire szép idő van!

Szalai Heni
Igyekszem pihenni. Van, mikor már nem bírom cérnával, akkor itt bealszok a székben. Volt olyan, hogy a fiúk képesek lettek volna itthagyni. :D
Viszont azon teljesen ledöbbentem, hogy egyáltalán nem tudják, hogy babásan nem lehet éjszakázni. :shock:

Syry
A párom is gyűjti a kamionos posztereket. Évek óta szeretnénk kijutni a szegedi kamionos találkozóra, de még eddig nem jött össze. :(

Annácska
Kicsit gonosz a szomszédom, azt mondta, hogy ha lesz gyerek és tud beszélni, akkor nagyon kell ám vigyázni. Majd mondja, hogy nem ez a bácsi szokott itt lenni. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hű, micsoda szép tulipánsor! Gyönyörű kerted van!
Ez a középső kép... Teljesen levett a lábamról. :)
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Bocsi, hogy csak most jövök, de a hétévége az amikor végre apa is velünk van, így nem igen van kedvem gép elé ülni. Ráadásul ma itt volta az unokatesómék a 2,5 éves leányzójukkal és a 6 hós kisfiukkal. Nagyon szupi napunk volt, jól éreztük magunkat és a gyerekek is.
Köszi mindenkinek a választ, amúgy én is gondoltam peteérésre, de az arcom is csupa pattanás, csakúgy mint mensi elött szokott lenni, így konkrétan passzolom a dolgot! Ja, és mára már szinte minden elmúlt! (a pattanásokon kívül)

Brill! Évi!
Gyönyörűk a gyerkőcök!!!!

Pupy!
Sikerült tegnap foci után a párodnak otthon is gólt rúgnia???
:wink: :lol:

Na, mára ennyi voltam, igaz holnap sem tuti, hogy tudok jönni, mert délelött meló val az udvaron + lépcsőháztakarítás, délután pedig családi kirándulás a Jeli arborétumba!!

Puszi mindenkinek!!

Andy

Kép
oriandy

Pupy
Mit össze nem gondolkodtam, vajon mi lehet a neveitek mellett... De most leesett. :D
Vendég

Férfi nemi szerv definíciója életkor szerint:
10 évig - vízmű
10-20-ig hajtómű
20-30-ig erőmű
30-40-ig remekmű
40-50-ig életmű
50-60-ig emlékmű
70-től bőrdíszmű.
Vendég

Elmegyek haza. Szép vasárnapot!
Vendég

Sziasztok!

Jó rég írtam már. Pedig olvasgatok rendszeresen, de írásig már nem jutok. Ahhoz már agymunka is kellene, de arra mostanában nem sok kapacitásom van. Timcsa a tejjel együtt az erőmet is leszívja.

Hoztam Róla pár képet:

Sapis üvöltős (for Pupy)

Kép

Mobilozós gondolkodós :lol:

Kép

Kezet szájba tömködős huncutkodós

Kép

Body-s

Kép

kacsa14

Sziasztok!

Milyen gyorsan telik a hétvégége, már vasárnap van. Azért remélem mindednki jól érzi magát. :lol:

Andy!
Érdekes amit írtál,mert 2 napig én is émelyegtem most, lehet,h. nekem is a PÉ volt?? Pattanások egyébként nekem is elindulnak, kb. 15-20 naptól és leggyakrabban az állam alján jönnek ki. :evil: Végül Apa nem ment focizni, és én is hamar hazaértem, és …a többit már rádbízom. :wink:

Eszter!
Egyáltalán nem vagy kegyetlen, és rendben megértettem.. Én is remélem,h. nem szalasztottátok el ezt a hónapot. Nem fogsz a sírba kergetni, nyugi! :wink: Én is éreztem a tüneteket, de sajnos a hőm nem igazol vissza, a hőm alapján nem is volt PÉ-m. :shock:

Jucmuc!
Írtam privit!

Heni!
Semmi komoly, ahogy a lányok is írták, egyik fülemen be a másikon ki.. :lol: Pihenjetek sokat a nyáron, szeressétek egymást, és hidd el augusztusban sikerülni fog Nektek is. Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!! És azt,h. a következő születésnapodat,már hármasban töltsétek.

Syry!
Én nagyon örültem a hosszú hozzászólásodnak!! :lol:

Brill!
Olyan gyönyörűek a képek Erikről!! És Marshall!! Hát így együtt szuperek!

Maci!
:evil: Hihetettlenek a férdiak néha, nem tudom ezen,mit nem lehet érteni. :evil: Igen, ilyen kis figurát mindenki kap,ha eljön az idő. :wink: Nagyon jó volt a férfis dolog. :lol:

Éva!
Én nagyon örülök,h. jelentkeztetek és,h. képeket is kaptunk. Tényleg nagyon kis huncut arca van Virágnak. És milyen szép kertetek van!!!!Én is-énis!!!

Kacsa!
Köszi a képeket!!!! :lol: És azért az erő legyen Veled! :wink:

Puszi!
Vendég

Heni!

Ezt még Neked. :lol: Kép
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Kép

Kérlek, ahogy van elképzelésetek,h. ki mikor ér rá, jelezzétek valahogy! :wink:

És még 1 dolog, ha estleg más időpontokat szeretnétek, azt is jelezzétek!!
Puszi!
Vendég

Pupy!

Köszi!

Hát de. kellett is! ínomban már üvöltöttem a szintén üvöltő Timcsával, hogy fejezze már végre be az üvöltést.
Apa nem volt itthon, éln meg szerettem volna hajat mosni, Ő meg csak üvöltött és üvöltött. Pedig sok oka nem volt rá. p-kor reggelizett, be is aludt utána a karomban, ami addig tartott, míg a kiságyba nem helyeztem ... Aztán kezdte a bömbit. 11-kor ismét rácuppantottam a cicire, hátha megéhezett és hátha bealudna végre. Sikerült is, de 15 perc múlva ébredt. És mire beértem hozzá szépen büfizett, de nem ám a feje alatt lévő 2 db pelusra, hanem szépen melléjük!!! :evil: Ja, már előtte, mielőtt újra cicizett átöltöztettem hasonló okok miatt. Na, ekkor felvettem böfiztetni, jött is a böfi, ami inkább volt böfögés, mint szelíd böfike. :lol: Jött vele tejcsi is, ami szépen végigfollyt a hátamon, majd taccsant a földön. Úgyhogy baba be ágyba, taccs takarítás, baba bömböl, Anyuka is bömböl ... Aztán mikor Apa hazaért, az ágy mellett mesélem neki, hogy mit művelt velem a lánya, erre a kis komisz fogja magát és vigyorog rajtam ezerrel!!!
Aztán végre elaludt, úgyhogy lassan szerintem kelteni is fogja a pocakja.

kacsa14

Sziasztok Lányok!
Sajnos, volt gépünk, és nincs gépünk. Az operációs rendszere elszállt a gépünknek, így most dokibácsinál van hétvégéig. Ezért most egy darabig ismét csak a telefonomról tudok olvasni, és írni.

Puszi Mindenkinek, es jöjjön pár kép, mert most egy hétig "képtelen" leszek:

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!
Ismét a munka frontján. :(
11kor valaki nagyon nem normális ráfeküdt a kapucsengőre... Utána nem tudtam visszaaludni. Kicsit nyűgös vagyok miatta...
Viszont nagyon édesek a gyerkőcök. :)
Vendég

Pupy
Válasz ment. :)
Vendég

Angie, Brill, Kacsa, Evi!

Csodalatosak ezek a babak! :D Köszönöm a latvanyt!

Heni!

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Ma nem tudtam jönni, mert délelött nagy munka volt az udvarunkban, délután pedig kirándulni mentünk Danónival és apával a Jeli arborétumba. Jól el is fáradtunk. A két fiú már alszik és azt hiszem társulok hozzájuk, de elötte dobok pár képet!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek!
Holnap jövök!

Andy

Kép
oriandy

Andy
Hű, micsoda szép virágok! Látom a fiad is virágkedvelő. :)
Aludj jól!
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Maci!
:lol: Köszi! Megnéztem a linket, de mi is ez pontosan???? Segíts!! :lol:

Angie!
Sajnálom,h. elromlott a gépetek, remélem hamar megjavítják! Viszont a képek!!!! :wink: Tuti-szupik!!! Gyönyörű anyuka vagy!! :lol:

Andy!
Örülök,h. ilyen szép helyeken jártatok, mi is nagy kirándulósok vagyunk ám. Nincs is jobb,mint a természetben családostul. :wink: Nagyon szépek vagytok a képeken!!! Válaszoltam a prividre! :wink:

Hát csajok úgy néz ki nekünk ez a hónap sem az a hónap, nagyon úgy tűnik,h. "elfelejtettem" ovulálni ebben a hónapban.. :cry:

Talival kapcsolatban valami??? :lol:

Puszi!
Vendég

Maci, Évi,Jucmuc, Pupy, Andy, Juca, Panka, Csibe, Eszter, Syry
Köszönöm a poci dicséretet. Hát ez igazán jól esett. :)

Évi
Szegényke, puszi neki a szuri helyére.
Nekem anno szurkálás és feszítés volt, valamelyik petefészek tájékán. A repi nem de előtte ahogy nő a pete
meg az őt körülvevő burok az feszíthet. Én egyszer voltam nőgyógyinál pont repedés előtt véletlenül és UH-n is
nézett a doki 2 cm-es volt akkor.
Amikor nyák van az a tuti szerintem..

Pupy
Hát ezt meg kell beszélnem a férjemmel, ő mérnök informatikus :). Szerintem van, csak nekem
fogalmam sincs, hogyan működik. :) Amúgy találd ki mit sütöttem a hétvégén :). A másolódás ereje :)
te hogy állsz a tükörprojekttel?
Amúgy van egy pár ovulációs tesztem megmaradt és szeretném neked felajánlani, ha elfogadod. Amúgy lejárna a szavatossága,
de így jó helyre kerül :).
Hancúrral sosem vagytok elkésve. Legfeljebb csak az élvezetért volt.

Juca
Nem hiszem el, hogy 2x ekkora voltál :). Mindjárt itt a nagy nap :) Annyira szorítok neked.

Angie
Semmi baj, hidd el megvárjuk, amíg újra lesz időd :).
Én el tudom képzelni kedves szavaid :)
Még mindig nagyon szép Szili baba. :).

Andy
Ez bizony ovulációs jel. Palacsinta nyammmm..na megvan a következő hétvégi program. :)

Heni
Naná, szuper ötlet :). Nem is tudtam :) Írsz privit merre laksz?
Kép
Kép

Syry
Nahát, tök jó, hogy kiderül ennyien vagyunk Szigetszentmiklós és környékiek. Megjött a remény, hogy mégsem kell mindig
egyedül otthon ülnöm :)
Még nem derült ki a neme, de már nagyon kiváncsiak vagyunk :).

Annácska
Szivi :)

Brill
Jajj zabálnivaló :).

Kacsa
A kis hurkái :) Az első kép is nagyon tuti. :) Gondolom te már nem élvezed ennyire.

Tali: Nekem előreláthatólag a június 30 vagy a július 7 lesz jó. A július 7 valószínűbbnek tűnik.

Hétvégén itt volt az anyós, hát most nem sok türelmem volt hozzá. Amúgy szeretem, de kicsit más az életfelfogása, mint az enyém és tiszta harc volt az egész hétvége. Annyira, hogy még álmomban is vitatkoztam vele :).

Vasárnap voltunk bababörzén ééés sikerült olcsóbban beiratkoznunk 4D UH-ra, úgyhogy szombat reggel megyünk. Szorítsatok, hogy most lássunk is valamit. Egy-két szép rucit is sikerült beszerezni, meg ha már akciós volt, megvettük életünk első csomag pelusát :)

Ééés még annyit, hogy képzeljétek a Pindur ma hajnalban olyan hancúrt levágott, hogy vagy 3x kelltett fel. :) :).

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Pupy! Nekem az elso 3 idopont tunik a legvaloszinubbnek. Peti beosztasatol fugg amit csak jovo heten kap kezbe. Nekunk a Brendon lenne a legjobb de megoldjuk az Arkadot is.
Vendég

Pupy! Nekem az elso 3 idopont tunik a legvaloszinubbnek. Peti beosztasatol fugg amit csak jovo heten kap kezbe. Nekunk a Brendon lenne a legjobb de megoldjuk az Arkadot is.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?