Sziasztok!
Momo! Gratula!!! Ez igen, csak beelõzött a dokinak a lányzó!
Sok boldogságot!
Erika! Hm, hm, úgy látszik, te a hibaszázalék vagy.
Lehet, hogy mégis hatodika lesz belõle?
Nem baj, hidd el, tuti kis ember lesz belõle, ha aznap születik.
Én vagyok rá az élõ példa.
Verus! Gratula a szüléshez, az ájulást nem irigylem, bár anno nekem is volt részem benne. Mák, hogy nem lett nagyobb baj, élvezd a Marcival töltött perceket.
Na, most mesélek. Nem melóról, mert abból már elegem van, hanem lányról. Volt megint pár nagy dobása.
Az egyik, hogy múlt héten rajzolt egy doktorbácsit. No persze, nem is õ lenne, ha nem falifreskó formájában tette volna. Szóval, most úgy néznek ki a falak, hogy van rajta csúnya nagy bacilus, aki harap, meg egy dokibácsi a sarokban, és apát oda kell hordani, hogy meggyógyuljon.
Anyámnak két éve volt egy nõgyógyászati mûtéte, ennek során kipakolták, így most tulképp klimaxol. Néha a hideg rázza, néha meg ömlik róla az izzadtság, vagy ahogy õ mondja, jön rá a banyaláz. Tegnap náluk ebédeltünk, Bori ebéd után a szalvétával elkezdi törölgetni az arcát, hogy húúú, de izzadok. Jön rám a banyaláz.
Hazafelé még többször meg kellett állni, mert rátört az a fránya klimax.
Csak tudnám, hogy lesz így unokám.
Ja, tegnap reggel ébreszti apját: apa kelj fel, ébresztõ! Aztán rázendít a Pálkatapéterjóreggelt-re. Olyan édi volt.
Képzeljétek, tud már cápa alakú cápát rajzolni. Van szeme, szája, orra, igaz általában fentrõl lefelé haladva ebben a sorrendben, de mégis. És uszonyt meg farkat is rajzol neki.
No, most ennyi voltam, ki vagyok tikkadva, egész hétvégén sikerült kb. 6-8 órát aludnom, fordítottam, mint a gép.
Puszi mindenkinek:
Dia