Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Momo! Gratula!!! Ez igen, csak beelõzött a dokinak a lányzó!Kép Sok boldogságot!

Erika! Hm, hm, úgy látszik, te a hibaszázalék vagy.Kép Lehet, hogy mégis hatodika lesz belõle?Kép Nem baj, hidd el, tuti kis ember lesz belõle, ha aznap születik.Kép Én vagyok rá az élõ példa.KépKépKép

Verus! Gratula a szüléshez, az ájulást nem irigylem, bár anno nekem is volt részem benne. Mák, hogy nem lett nagyobb baj, élvezd a Marcival töltött perceket.

Na, most mesélek. Nem melóról, mert abból már elegem van, hanem lányról. Volt megint pár nagy dobása.
Az egyik, hogy múlt héten rajzolt egy doktorbácsit. No persze, nem is õ lenne, ha nem falifreskó formájában tette volna. Szóval, most úgy néznek ki a falak, hogy van rajta csúnya nagy bacilus, aki harap, meg egy dokibácsi a sarokban, és apát oda kell hordani, hogy meggyógyuljon.Kép
Anyámnak két éve volt egy nõgyógyászati mûtéte, ennek során kipakolták, így most tulképp klimaxol. Néha a hideg rázza, néha meg ömlik róla az izzadtság, vagy ahogy õ mondja, jön rá a banyaláz. Tegnap náluk ebédeltünk, Bori ebéd után a szalvétával elkezdi törölgetni az arcát, hogy húúú, de izzadok. Jön rám a banyaláz.Kép
Hazafelé még többször meg kellett állni, mert rátört az a fránya klimax.Kép Csak tudnám, hogy lesz így unokám.KépKép
Ja, tegnap reggel ébreszti apját: apa kelj fel, ébresztõ! Aztán rázendít a Pálkatapéterjóreggelt-re. Olyan édi volt.
Képzeljétek, tud már cápa alakú cápát rajzolni. Van szeme, szája, orra, igaz általában fentrõl lefelé haladva ebben a sorrendben, de mégis. És uszonyt meg farkat is rajzol neki.

No, most ennyi voltam, ki vagyok tikkadva, egész hétvégén sikerült kb. 6-8 órát aludnom, fordítottam, mint a gép.

Puszi mindenkinek:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Sziasztok!

Itthon vagyunk, most csak annyit, hogy nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációkat!!!

PIldi!
Lehet, hogy egy kicsit jósnõ is vagy, vagy álomlátó? Másnap tényleg szültem!!!

Verus!
Elolvastam a szülést, nagyon szépen írtad meg! És nagyon örülök, hogy találkoztunk!!!

Majd én is megpróbálkozom kicsit késõbb megírni a miénket!!!

Puszi: Judó
judó

Verus
Nagyon megható volt a történeted, teljesen elérzékenyültem és végig bõgtem az egészet! Gratulálok nektek!

Momo
Gratulálok neked is a kislányodhoz!

Erika
Neked még egy pici kitartást kívánok, mert tudom, hogy így a végén már nagyon nehéz az embernek, de meglátod, rövidesen neked fogunk itt örülni!

Banett
banett

Sziasztok!

Evey ma ment haza, de még 4 hétig feküdnie kell. Szerencsére az anyukája tud segíteni neki.

Mi még mindig egyfogúak vagyunk, és vacakul alszunkKép Ma meg egyedül küzdöttem a siserehaddal, mivel Ákos vizsgára vitte az autót, és így anyunál aludt PestenKép Szegény gyerkõcök úgy sírtak most este, hogy hol a papaKép Viszont mivel Ákos kiszerelte a gyereküléseket, hát megragadtam az alkalmat, és kimostam a huzatjukat. Nos, a Hannuséban található ételmaradékkal egy kisebb hadsereget lehetett volna élelmezni, ha nem lett volna egyik-másik darab olyan avíttosKép

Viszont el is felejtettem mindig írni, hogy Hannám micsoda fejlõdést ért el: kiszállt a kocsiból és GYALOGOL!!!Kép Merthogy ugye eddig a 2,5 évével a sportkocsiban trónolt, és nem akart talpalni, de most egyszeriben jelentõs távolságok megtételére is hajlandó!! Úgyhogy Bábi elfoglalta helyét a kocsiban. Micsoda élmény így közlekedni, hogy KETTÕ gyerekem jön gyalog, és csak egyet kell vinni!!KépKép

Momo!
Gratula itt is!!! Várjuk a részleteket!

Judó!
Várjuk a születéssztorit Tõled is!

Verus!
Nagyon megható volt, megkönnyeztem a történetet!! Hála Istennek, hogy jó vége lett!!!
Csodálatosan jó lehet az új kis emberkével otthon!

Napocska!
Gyógyulást Nektek!!!

Adri!
Kép

Erika!
Várom a leveled, írj csak nyugodtan, amikor ráérsz!! És ez nem hülyeség, amit gondolsz, tényleg kell egy bizonyos pszichés állapot is a szüléshez, tényleg el kell tudni engedni a babát. Próbálj beszélgetni vele, akkor talán Te is megnyugszol, ráhangolódsz. Biztos, hogy Tomi is ezt érzi, azért nehezebb vele, mint máskor. Elképzelhetõ, hogy ez a szülés körül majd még fokozódni fog, de biztosan sikerül majd megnyugtatni õt!! Amikor kistesó születik, akkor általában nem a kisbabával nehéz, hanem a nagyobbikkal, akinek a lelkét kell ápolniKép

Dia!
KépKép

Puszi mindenkinek: Pele
pelcsi

Erika,
emlékszem, mikor Rubent vártam, egy régi ismerõs mikor meglátott, megkérdezte: még mindig egyben vagytok? (Ezt megelõzte az általad is ismert ezer telefon.) Akkora lett a fejem! Hát nem lát??? Igen, még egyben vagyunk, a fene vinné el. Ezen okulva Abusnál be sem kapcsoltam a telefonon a csengést, az üzenetrögzítõre ezt mondtam: "Nem, még mindig nem szültem, köszönöm kedves kérdésedet. Ha a dolog megváltozik, értesítünk." Kép Ráhelnél senki nem mert kérdezni semmit. Kép

Dia,
lánykád nem változik. Kép Ne is változzon! Ugye irogatod magadnak a beszólásait? Naplót kéne róla írnod és kiadni. Kép

Banett,
SZIAAAAA!!! Hogysmint? Szerintem mutatkozz be itt a topicban, a többiek nem tudnak rólatok semmit. Mesélj a gyerkõcökrõl! Kép Meg persze magadról.

Pele,
együttérzésem az éjszaka miatt. A mienk is hasonló volt, Recsnek jön a 7. foga, az egész éjjelt az ágyunkban töltötte. Szegény nagyon szenvedett, bár kapott Cataflamot. Most nekünk se jön be. Talán még ma áttör az a csibész fogacska, és lesz egy-két nyugodtabb éjszakánk, nem több, mert készülõdik a 8. Nappal is csak negyed-fél órákat alszik. Nehéz volt Ákos nélkül nagyon?

Lányok, majd a listára küldök képeket a farsangról, olyan szépek lettek-lettünk (csak így szerénytelenül Kép). Akkor Banett gyerkõceit is elküldöm a farsangról.

Mostanában kezdtem el a tavaszi nagytakarítást. Élvezem, csak nehéz 2 gyerekkel, mert pl. mellettük nem merek létrázni, pedig kéne, anélkül nem kezdek neki a padlónak, hogy a függönyöket ki ne mosnám, és minden du. programunk van, így apa nem tud segíteni. Ráadásul holnap nem lesz itthon, 4 gyerek fog nekem "segíteni" . Kép Van valaki köztetek, aki nincs gyerekkel otthon, és egyébként unalmasan töltött napját gyerekfelvigyázással szeretné tölteni? KépKépKép

AZ enneagramtanulás megy, nagyon szeretem. De (hála az égnek) semmi köze egy szokványos tanuláshoz, mert elõtte kõkeményen nekem kell változnom. És ez nagyon tud fájni. De ezért kezdtem bele... Izgalmas, nagyon izgalmas ez az út. Na abbahagyom, Erika, veled vagyok lélekben. Kép Puszi:

Virág
Virág (fiore)

Pele, gratula Hannusnak!

Virág, már gondoltam rá, de vajon, rajtam kívül érdekelne ez valakit?Kép

Pusz:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

bocs, de ez most csak próba... volt, és sikerült.Kép

dia
Budapest

Virág,

köszönöm-köszönöm, szerintem még ma sem szülünk, de egyszer csak megesik velünk ez a csoda (illetve már másodszor Kép )
Az üzenetrögzítõs távoltartás nem is rossz ötlet Kép
Tanuláshoz kitartást neked! Nagytakarítás... brrr, most van indokom, hogy miért is nem csinálom Kép

Puszi, Erika
kerika

Sziasztok!

Virág!
Az üzenetrögzítõs sztori nagyon teccet. Még azt kell kitalálnom, hogy ne meneküljenek el a hivatalos (tiva-med-es)telefonálók sem...

Kaptunk kölcsön utónévkönyvet! Lehet, hogy bele is olvasok?Kép
Pár napja már a garázsban van.

Erika!
még egy kis hajrá Nektek!
KépKépKép

Snoopy
snoopy

Sziasztok!

Elõször is köszönöm a kedves soraitokat a szülés story-t illetõenKépKépKép
Edó én is csak az igazadat erõsitem meg: sosem aggódtam magam miatt- eddig. A baba ha megszületett, jól volt és egészséges, onnantól kezdve nem érdekelt semmi más.
Idõnként még el-elkap a sirás, de bizonyára sikerül ezen a rossz emléken hamar túllenni.
Egyébként még elég fáradékony vagyok, de ennek ellenére alig tudok aludni. Nem igazán értem az okát. Órákig forgolódok, pedig már a birka számolgatást is kipróbáltamKép -de semmi. Csak baromi sok birka..
Marci-baba egy tündérKép Napról-napra, nem is óráról-órára kövérebbKép Egy kövér tündérKépKép
Jancsit nem érdekli a szopizás, amikor megkináltam, rám nézett és azt olvastam le az arcáról: "Ne má' Anyu, az a babáé..és én nem vagyok baba..!"
Viszont igazán belelkesült, amikor meglátta, hogy fejek..elõször segitett, majd neki is oda kellett rakni a cicijéhez és pumpálni kellett egy kicsitKépKép
Iboly, szerintem csatlakozhat a fiaidhoz lassan, nem? Kicsit oktatjuk, megtanul beszélni és akkor...Nincs megállj!

Momo, én is gratulálok AdriennhezKép, vajon egy számmisztikus mit hozna ki a születési dátumából?03.03.03.
Sok pihenést és nyugodalmat kivánok!

Cory, neked meg utólag boldog névnapot! Tényleg voltál már orvosnál, védõnõnél?

Judó, én is örülök, hoyg találkoztunk, bár jobb lett volna, ha egyszerre vagyunk bent! Zalán mit szólt a kisöcsihez?

Erika, rajtad a topik szeme! Szoritok nagyon, hogy sokáig ne kelljen dokihoz rohangálnotok..ha más nem ez a sok kódórgás a kh.-ba majd beinditja..

Virág, örömmel olvastam ,hogy Rubennek nincs komoly baja..

Pele, na, nem kivánkozott vissza Hannus a babakocsiba?Kép Mert azért csak kényelmesebb ottKép
Tényleg akkor Ákos nem szokott ügyelni? Nálunk is kiakadnak, ha vmelyikünk nincs itthon..

Banett, szia és kösziKép

Puszi :

Verus

Kép
verus

Sziasztok,

helyzet változatlan, bár doki szerint puhul a méhszáj, szerintem csak nyugtatni akart, de most már naponta kell CTGre menni, mert azt mondta, hogy úgy mégiscsak nyugodtabbak lehetünk. Holnap a választott szülésznõm nappalos, õ is megvizsgál, ha netán "javulna" a helyzet, akkor megy a telcsi doki bácsinak és konzultálunk. Már nem is reménykedem. Egyébként a héten még tuti nem indítanak, mert amúgy minden rendben van, szerencsére. Amúgy a doki másik két mindennapos várandósa is beelõzõtt a múlt héten, de ezen már meg sem lepõdtem Kép

Verus,
olyan jó olvasni rólatok, Marci igazán aranyos lehet, Jancsi nemkülönben. Azért próbálj meg pihenni, ha tudsz, biztos értékelni fogja a szervezeted.

Banett,
üdv itt, írj magatokról!

Lelépek, megpróbálok azért beszélni a "tesó"-val (by Tomi), hogy most már csak itt lenne az ideje, hogy kibújjon, hisz rajta a világ, na jó a topic szeme. Lehet, hogy csak azért is marad még?????

Puszi, Erika
kerika

Sziasztok!

Kedves Judo, Verus és Momo! Gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek!Kép
Verus, nagyon szép történet, bár a vége másképp is alakulhatott volna!
Erika, hajrá!Kép
Dia, szerintem mindenkit érdekelne.Kép Nagyon szórakoztatóak a történeteid.
Virág, az üzenetrögzítõ szuper.Kép
Evey, vigyázz Magadra!KépKépKép

Sziasztok, Katica
Katica

Sziasztok!

Erika! Lehet, hogy ez a gyerek mégis a szülinapomon akar kibújni???Kép Csütörtök már nincs is olyan messze.Kép Nyugi, gyerek még nem maradt bent!

Kori, szégyen-alázat(Kép), de így utólag kívánok Neked BOLDOG NEVEDNAPJÁT!!!

Katica! Köszi.Kép

Na, közben befejeztem a 8. fejezetet a 37-bõl, a végén még lehet, hogy kész leszek? Igaz, aludni nem alszom valami sokat, és eléggé ki vagyok, lakás romokban, egy tányér nincs, amibõl együnk, mert apjuk ugyan itthon volt, de el nem mosogatna, de azért még belehúzok egy kicsit... Bíztassatok, rajtatok kívül úgyse bíztat senki.Kép

Csók:

Dia
Dia

Sziasztok,
Hát, vessetek meg, én bizony be voltam sz*rva a szaros kis életemért... Most meg pláne, pedig még terhes sem vagyok. De olvasok Csákány dokit is a másik topikban ("álltam már altatás után meghalt anya mellett"), és most Verus (hál' Istennek jól végzõdõ) esete is... És nálam tuti a császár (ez lenne a 3.). Szóval itt ülök, és gondolkodom, hogy jó-jó, szeretnénk babát, de féltem az életemet és nem akarok árvékat sem hagyni magam után... És közben nagyon szeretnék még babá(ka)t.

Dia, hajrá! (együttérzek veled -nekem most egy 40 perces filmet kell(ene) lefordítanom, ahol ugyan angolul beszélnek, de a szereplõk eszkimók! Elképzelheted, milyen "tájszólásuk" van.) Próbálj meg néha aludni is, mert az alváshiány elõbb-utóbb megbosszulja magát!! Küldök egy kis erõt, hogy tudj dóógozni: KépKépKép

pussz midnenkinek
Zsóka

Zsóka
zsóka

Sziasztok Lányok!

Virág unszolászára jutottam el ide hozzátok, de így "látatlanban" is nagyon megkedveltelek titeket. Ki sem tudnék hagyni már egy napot sem a Babanet nélkül! Kíváncsi vagyok mindannyiotokra, a történeteitekre, stb. Gondolom, azt kérdezitek most, hogy ki ez a Banett?
Egyébként Anettnak hívnak. Huszonkilenc éves vagyok és van két gyerekem. Áron októberben lesz 8, Virág pedig májusban 5 éves. Pesten, Zuglóban lakunk, ja és van még egy pici kutyánk is. Õ Ami. Lassan már õ is családtag lesz, mert annyira szeretjük õt. A férjemet Józsinak hívják, de szerintem nem illik rá, nekem csak Nyuszkó.
Borzalmas egy munkahelyem van, ahonnan nem engednek el /pedig éppen tegnap próbálkoztam a felmondással!/, ne kérdezzétek, hgoy miért, mert nem tudom. Ez csak a szemétkedés! De sajnos egy klassz kis lakáshitellel rendesen odakötöttem magam hozzájuk. Nem tudok én sem eljönni, csak ha visszafizetem egy összegben.
De "nagyon rossz" hatással volt rám a Babanet, mert teljesen bezsongtam. Jelen pillanatban nem látok más megoldást, csak elmenni szülni. Nem igazán terveztük így, de a sors akarta. Még nem tudok büszkélkedni semmivel, de azon vagyunk. Röviden ennyit rólunk.
Sziasztok Banett
banett

Virág!
Nem semmi vagy! Kép Kép

Banett!
Üdv körünkben! Hajrá babaprojekt! Szerintem itt már lassan 3 gyerek lesz az átlag..
Tényleg, ráérõsök kiszámolhatnák egyszer...PIldi?

Verus!
Akit én megkérdeztem az írásoddal kapcsolatban (hmmmKép), azt mondta, ez ENYHE atónia volt, u.is nem kellett vért kapnod.
Ez javít a hangulatodon? Remélem.
Irigyirigy, de nagyon élvezem a munkámat Kép

Zsóka!
Hát igen, minden benne van a pakliban, garancia nincs se egészséges gyerekre, se egészséges anyára, de ha mindezek megvannak szüléskor, a késõbbiekben bármi is lehet (ld. Niki esete).
Mindenesetre bízni kell, és örülni, jól felhasználni minden nap a "mai napot", örülni egymásnak.
Tuuuudom, mondani könnyû, én is kiabálok, kiborulok, veszekszem, magam alatt vagyok stb. idõnként, aztán bánom is, mert mégse így kellene...

Pussz nektek:
Edó
edóka

Sziasztok!

Virág!
RögzítõKép
Szerencsére Ákos hazajött ma, de csak a fõnöke jóvoltából. Uis kiderült, hogy még nincs kész az autó, úgyhogy a patikából nagy elkeseredve fölhívta anyut, hogy akkor ma is ott alszik. De ezt meghallotta a fõnöke, és kölcsönadta neki az autóját, hogy haza tudjon jönniKépKép

Snoopy!
Kíváncsi vagyok, mi lesz az utónévkönyv-olvasgatás eredménye!Kép

Verus!
Gyönyörû lehet Marci!!! JancsiKép
Ákos szerencslre nem ügyel, direkt olyan mhelyet keresett anno, ami nem ügyeletes patika. Idõnként ugyan felmerül köztünk, hogy lóvé szempontjából kéne esetleg ügyeletet vállalnia, de eddig még mindig elvetettük végül, hogy többet ér az, hogy itthon van velünk.
Hannus szerencsére nem mászott vissza a kocsiba akkor sem, mikor látta, hogy Bálint elfoglalja a helyétKép

Erika!
Drukk-drukk!

Dia!
Hát akkor megy a virtuális bíztatás!!!

Zsóka!
Hát, látod, csaszi nélkül sincs garancia semmireKép Meg azért ezeknek igen kicsi a valószínûsége.
Jó munkát!

Banett!
Légy üdvözölve!!! Szurkolok a babaprojekthez!! Gyere gyakran!!

Edó!
Nagyon egyetértek Veled!! Olyan jól leírtad!!

Jü éjt mindenkinek: Pele
pelcsi

Sziasztok!

Vessetek meg, de amikor én Verus történetét olvastam, még az elejét, nekem nem az örömkönnyek jöttek, hanem a pánik. Biztos, hogy én ezt önként és direkt akarom? Merthogy ugye én a normál szülésre hajtok, holott rávághatnám, hogy félek a csaszi után és legyen csaszi, és akkor "csak mozi" lenne az egész szülés (legalábbis az ikrekét én úgy éltem meg, nem függött tõlem semmi, nem kellett tennem semmit, közben nem fájt semmi stb). És mikor Verus az 5. nél olyat ír, hogy kicsit beijedt, na akkor én, hogy jövök itt az egyetlen normál szüléssel a hátam mögött... Magyarán egyre inkább kezdek betojni, pedig még van elvileg 5 hetem. Ráadásul már csak Erika van elõttem, õ se sokáig...

Zsóka, a dokimnál találkoztam egy lánnyal, akinek most volt a harmadik csaszija (a dokim csinálta). Két nappal csaszi után találkoztunk. Mint elmondta, kicsit tovább tartott a harmadik csaszi (kb 2 órát volt bent), volt mit rendeznie a dokinak, de végül minden oké volt. (Sote I-en most neki 6 órával a mûtét után lehetett felkelni, de babát lényegében csak másnap kapta meg, ez nekem nem tetszett)

Banett: üdv köreinkben! Amirõl írsz, azt el lehetne nevezni Babanet-kórnak, nem te leszel az elsõ, akinek a babanet olvasgatása hozza meg a kedvét az újabb csöppséghez Kép

Edó: hemzsegek ám idõben! Melózni kéne, csak nem megy, meg elõásni a remek táblácskáinkat. De szerintem irreális a számolgatás, mert akinek még nincs legalább 3, az is szeretne legalább annyit, többnyire, nem? Szóval csak idõ kérdése a 3-as átlag.

Erika: megy a drukk, bár én úgy vagyok vele, hogy ne siess, mert utánad már én jövök, és én még nem akarok topik lista elsõ lenni, pontosabban félek tõle!

Na befejezem, rólunk írtam a listán, utolért minket a télvégi nyavaja. Szegény babóca, ezen a télen harmadszor vagyok én is beteg, komolyan máskor meg megúszom sokszor egy nélkül. Vajon ettõl õ is edzettebb lesz?

Sziasztok:
ILdi

Ildi
pildi

Szia mindenkinek!

Csak nagyon gyorsan bejelentkezem, még nem olvastam el a múlt heti termést, na majd lassacskán...

Mindenkinek köszönjük a gratulákat. Szaffi nagyn aranyos, szép kis golyófejû baba, rengeteget szopizik, és egy kis töltött káposzta az egész leány.
Az esztergomi kórház, mint már sokszor megírtam, technikailag igen elmaradott, de a bababarát jelzõt méltán érdemelte ki. Ennek köszönhetõ, hogy bár kicsi lány látványosan többet evett volna az elsõ napokban a kínálatnál, mégsem adtak neki semmiféle pótlást, így nem volt rest szopni. Jaj, szegény cicijeim Kép

Lányok,
lehet, hogy a hormonok teszik, de én most olyan jól érzem magam a bõrömben! Van 2!!! gyerekem, egyik szebb, mint a másik, egy nagyszerû férjem, aki szeret és akit szeretek, mi kellhet még?
Na, mára ennyit, a szülést alkalomadtán az Esztergomban szültünk topikban fogom megírni.
Sok puszi mindenkinek, külön az újdonsült anyukáknak!
Jamina
jamina

Sziasztok!

Verus: tök jó olvasni téged, írj még Kép Dokihoz majd március 13-án megyek Kép

Erika: drukkolok én is Kép

Muszáj eldicsekednem: Balu 4 napja átalussza az éjszakát Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Erikától jött az sms, hogy megszületett Luca, 3530 grammal és 56 cm-vel, jól vannak mindketten. Hát akkor csak együtt fekszenek a Momoval.KépKép

Köszönöm itt is mindenkinek a drukkot, használt, jól vagyok. Írok majd bövebben is, de apa itt ül a hátam mögött.
Köszönöm, hogy a szülinapomról sem felejtkeztetek el, ez a kórházban töltött nagy napon különösen jól esett!KépKép
Adrian nevenapjára kapott jókívánságokat is köszönjük!

Késöbb írok, puszi, Evey
evey

Sziasztok!

Erika
Gratulálok nektek és nagyon ügyes vagy!

Beszéltem ma telefonon a Virággal, mindenkit üdvözöl, de sajna nem tud bejelentkezni, mert az Abigél /azt hiszem jól emlékszem, hogy õ volt/ ráöntötte a teát a klaviatúrára, így lõttek a mai napnak. Ennek ellenére mindent tud olvasni! Szerintem a nevében is gratulálhatok az Erikának!

Banett
banett

Bocsi mindenkinek! Köszönöm a kedves fogadtatásokat, mert ez tényleg nagyon jól esett.

Banett
banett

Erika!
Nagyon sok szeretettel gratulûálok, jó egészséget és sok pihenést!

Ildi,
hát ez az. De furcsa mód szülés elõtt 1-2 rával a pánik eltûnt nálam. Okos a természet, nem? Kép

Sote I: Anno nekem is 6 óra után fel kellett kelni, elsõ éjszakára a babát még nem adták oda (õszintén szólva nem ment volna velem szegény csöppség semmire), de este (engem du. 1-kor mûtöttek) odahozták Emesét 10 pecre, de ottfelejtettéák (azóta se tudom, direkt vagy véletlenül) két óra hosszára KépKép.

Edó,
hát igen, a pakliban minden benne van... Egyik isemrõsösm a 3. baba születése után 4 nappal agyvérzést kapott... Kép

Pele,
neked is mint fent. Megyek is dóógozni Kép. Vas-ig beszélünk!!

pussz
Zsóka

Zsóka
zsóka

Momo, Erika!
Mindkettõtöknek gratulálok a lánykákhoz, sok boldogságot, jó egészséget kívánok!
Ági
Ági

Erika!

Jó egészséget és sok örömet kívánok nektek! Kép

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület

Erika! Gratulálok, látod csak nem maradt bennKép 1 óra körül olvasgattam, és fel is tûnt, hogy nem jelentkeztél...Kép
Sok boldogságot Nektek!

Banett üdv sorainkba!

Evey, pont most vettem este észre, hogy Adrián nap volt! Sok boldog névnapot Neki!Kép

Ildi! Már 35 hetes????? Jó ég, nagyon telik az idõ! Családnak jobbulástKép

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron

ErikaKépKépKép

De jóKép Nagyon sok boldogságot kivánok Nektek!Kép

Többiek, majd holnap irok mindenfélérõl, most mennem kell, de Erika babáját nem hagyhattam szó nélkül.

Jó éjt:

Verus

Kép
verus

Erika!

Sok boldogságot, gratulálok Lucához!!!! Remélem, minden rendben ment, és most aztán teljes gõzzel babázhatsz.Kép

Puszi:

Dia

Ui.: Cory, gratula Balunak!
Dia

Momo!

Sok boldogságot! Kép Kép Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Erika!

Sok boldogságot! Kép Kép Kép

bigacsiga Kata

ui: csak leszállt a te repülõd is Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Sziasztok Lányok!

Furcsa, de akár hiszitek akár nem (majd csinálok egy pontosabb számítást), ez most csak hozzávetõleges és csak a listásokat számoltam meg 41 embernek kb. 81 babája van. Úgyhogy a hármas átlaghoz még lehet javítani. Kép Kép

Evey!
Örülök, hogy rendezõdött minden. Kép Vigyázz magatora, de tényleg. Kép Kép
Juj az nagyon tetszett, hogy láttál egy szülést. Az szupi lehetett. Kép

Napocska!
Kislányodnak minden jót! Kép Gyere, ha vége a dolgodnak.Kép

Judó!
Gyere te is mesélj! Kép

Jamina!
Szólj ha írtál az Eszergomiba, elolvassuk! Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Sziasztok!

Erika: gratulálok! Kép Teljesen megértelek, hogy nem vártad ki a holnapi napot, nincs túl jó múltja KépKépKépKépKépKép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Magunról is egy kicsit:

Ma voltam a leletér és végre NEGATÍV lett, hétfõn irány a kórház. Remélem ezt a négy napot már túl éljük infulenza nélkül. Kép

Emese! Gondolok rátok is! Kép

Doninak jõvõ héten lesz a szülinapja egy kicsit elõre hoztuk. Már régebben is akartam venni neki egy jelzõlámpát, de valahogy nem jött velem szembe. Most végre találtam, pedig nem is kerestem, Kép olyan mint az igazi, elemes, és úgy váltja is a szinét, villog mint az igazi. Olyan édesek a gyerekek, ha kitalálod, hogy mi a szíve csücske olyan hálásak tudnak lenni. Egézs nap mondogatta, hogy "anya én pont ilyet akartam" az anya meg olvadozott.

A kicsi (Dominik) megyeget az oviba, bár amikor beadom ötperces sírás van utána teljesen jól el van. Édes, énekel! Én meg hegyezem a fülem, mert a szövegeket csak félig jegyezte meg ahol nem értette vagy nem tudja halandzsa, de nagyon jó pofa.
Szemüveges lett. Szegénynek kertre néz a szeme (kancsal). Hogy megtudjam jegyezni a változatosság kedvéért neki a jobb szemét a nagynak a bal szemét kell takargatni. Kép Kép
Franc esne bele egész lenullázta így hó végére a pénztárcánkat, pedig Apa örült, hogy maradt egy kis pénzünk, de a hiú anyja azt is elszedte. Így is, hogy az egyik szemüveg tb-re (ez lett az óvodás) a másik teljes áron (ez a csinos) lett, húszönötezer volt. De legalább szépnek látom a gyerekemet, nem pápaszemes békának. (Én szenvedtem eleget gyerekkoromba, mert anyám mindig a legrondább szemüveget vette meg nekem, ugyse hordom minek költsön rá jelszóval.)
Kicsit még szokni kell neki, mert egy idõ után megunja és akkor mindenhol találom a szemüveget csak a szemén nem.
Szegény azt gondolja olyan mint a sapka elmegyünk felvesszük hazajövúnk levesszük. KépKép

Ma amikor voltunk a leletér, volt velünk a váróban egy kisfiú. Beteg volt az látszott rajta, nem tudom mi baja lehetett, vagy ért. fogy. volt vagy autista. Nagyon furcsa dolgot csinált, 8-10 éves lehetett, beszélni nem igen beszélt inkább artikulált, és egyfolytában csapkodta a jobb combját a kezével. Ezt olyan erõvel csinálta és olyan hangosan (õszintén én is összerezzentem), hogy a Doni elõször csak átült a másik oldalamra, majd az ölembe kéreckedett, végül majdnem elkezdett hisztizni, még jó, hogy ránk került a sor. Közben én szép halkan beszéltem, hozzá, meg próbáltam mondani neki versikéket, de nem tudott rám figyelni, szerintem félt és azért is pánikolt.
Idõnként nagyon ki tudok borulni amikor rá is rájön az a híperaktívításból eredõ dühroham és akkor semmi se jó neki, de amikor ilyen kisgyereket látok elszorúl a szívem, és arra gondolok másoknak mennyivel rossabb mint nekem, akinek 10 perc múlva elmúlik, de neki akinek egész életére ez van kiszabva?

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Erika!

Nagyon sok boldogságot kívánok a pici lánykához!!

Puszi: Pele
pelcsi

Bigacsiga!
Hajrá, akkor ez már a célegyenes mûtét elõtt! Szurkolok, hogy minden OK legyen!
Hát igen, vannak nagyon nehéz sorsok, sokszor elgondolkodom, az övék miért olyan, az enyém miért ilyen?
Nincs igazán válasz....

Erika!
Nagy gratula, sok örömet! Hát elengedted végül Lucát....Kép

Zsóka!
Akkor (Erika analógiájára) neked lehet, hogy akkor fog összejönni a 3. baba, ha már elég bátorságot össze tudsz gyûjteni, és a félelmeidet el tudod engedni... Így legyen!

Pussz:
Edó
edóka

sziasztok!

nagybetûk nélkül és valszeg hibákkala teásklaviatúráról.bocsi.

erika,gratulaaaaaaaaaaa.sokfelkiáltójel. mosolyikisvagyezer.
basszus,haleszújbillentyûzet,íroktöbbet,nemfábrasztalaktiteket.kettõspontzárójelbezárva.áezborzalom.

virág
Virág (fiore)

Erika!

Ugye,ugye! Csak lett ebbõl egy gyönyörû pici lány! KépKépKép
Sok boldogságot együtt!

Snoopy
snoopy

Sziasztok!

Erika! Nagy gratula Luca babához!Kép

Momo! Nektek még nem is gratuláltam. Sok boldogságot, külön nagy puszi a "nagytesónak"! Kép

Bigacsiga! Remélem, erre a pár napra már messze elkerülnek benneteket a vírusok, és minden rendben lesz a mûtéttel. Szurkolok nagyon!
Ja, és utólag is boldog szülinapot!Kép

Dia! Neked is boldog szülinapot!Kép

Évi! Neked meg elõre kívánok boldog szülinapot!Kép

Banett! Üdv neked itt a topicban! Kistesóhoz drukkolok!Kép

Verus! Megható volt a történeted, szerencsére a vége is jó lett! Kövér tündérKép

Evey! Örülök, hogy már otthon vagy, és minden rendben. Pihenj sokat!

Ancsa! Zsófi valamelyik nap emlegette Timit, sok puszit küld neki! Õ is királylány volt a farsangon.Kép

Azt hittem, megúszom a telet betegség nélkül, de úgy néz ki, összeszedtem valamit. Tegnap még csak kicsit voltam rosszul, ma már nagyon.... Mindenem fáj, reggelre hangom sem volt. Legszívesebben ágyba bújnék egy nagy vödör teával, de Luca nem így gondolja, marad a tea.
Luca hétvégén kisebb balesetet szenvedett, menet közben akart kiszállni a hintából. Elég ijesztõ volt, ömlött a vér a szájából, de szerencsére semmi komoly, gyorsan gyógyult. Utána rögtön szopizott is, pedig jó mély volt belül a seb. Pár napig helyes kecskeszakálla volt.
Egyébként nagyon aranyos, egyre többet beszél, meg kell zabálni! Meg persze eleven, mint a nõvére.

Puszi
Andi

Andi
andi3

Sziasztok!

Erika! Gratulálok!!!! Ezek szerint tényleg így kell csinálni, meg kell nyugodni, elengedni a babát, és aztán jön is! Sok tejcsit és jó egészséget kívánok!

Bigacsiga: hajrá! Most már ebben a 4 napban kerüljön el titeket az influenza. (lassan bevallja az ántsz, hogy van járvány) Hát én többre tippeltem volna, alig van már egy babás köztünk, fõleg, ha a pocaklakókat is hozzáadjuk.

Évi, bizony, ez van!

Cory: gratula Balunak!

Jamina: ez tök jó! Akár a hormonok miatt van, akár nem!

Rólunk: Ilcsi tegnap már csak egyszer kapott lázcsillt. Én végül kibekkeltem algopyrin nélkül a tegnapi napot, ma reggelre meg úgy keltem, hogy kipihentnek éreztem magam és csak a torkom fájt. Talán megúszom ennyivel.

Ez ugyan listás téma volt, de ott elfelejtettem írni: ekcéma ügyben itt a társalgóban több topik fut, érdemes megnézni õket. Nekem még az aloe vera termékek jutottak eszembe, mint erre a célra is felkapott dolgok, esetleg egy próbát megér.

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Bigacsiga, Boldog Szülinapot így utólag is! KépKépKép
Szorítok, hogy tudjatok menni a mûtétre, és hogy minden úgy sikerüljön ahogy szeretnétek!

Diiiaaa! Neked is Boldog Szülinapot!KépKépKép

Andi, köszi, elõre isKép
De jó, hogy Lucának nem lett nagyobb baja! Édes lehet ahogy karattyol, Csonginak is be nem áll már a szája!

Tényleg, Ancsa, mi van veletek, rég jelentkeztél!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron

Erika! Kép
Én is csatlakozom a gratulálók hadához! Kép Nagyon sok boldogságot kívánok! Kép Aztán mesélj ám!!!
Dia! Boldog szülinapot!
Adri
kadri

Bigacsiga,
remélem, nem jön semmi közbe és hétfõn túlestek a dolgon, és utána már minden renbden lesz! Sok-sok erõt, egészséget KépKépKépKépKépKép!

Edóka,
nem írsz hülyeséget! Pele gondolom majd megerõsít. De azt is hadd tegyem hozzá, hogy nekünk mind2 csemeténk Amerikában jött össze, lehet, hogy ki kellene utaznunk KépKép.,

Virág, szvsz írj csak nyugodtan így, én nagyon jól szórakoztam Kép.

Andi,
mileõbbi gyógyulást!!! Küldök egy kis gyógyulást serkentõ mosolyt KépKépKép. Rég hallottunk felõletek (vagy én olvasok figyeletlenül?)

Csajok,
vki teklefonált hozzánk délelõtt, az üzenetrögzítõn azonban csak csecsemõsírást lehet hallani. Szerintem hamarabb kedzett el ebszélni az illetõ, nem vártas meg a sípot. Nem közületek volt vki véletlenül?

pussz
Zsóka

Zsóka
zsóka

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat és az együttérzést. Kép

Dia!
Isten éltessen sokáig! Kép

Andi3!
Jobbulást. KépKépKép Lucának is. Kép

PIldi!
Én is többre gondoltam, de ha még elszámoltam is egykét babát, azért még nem közelített a 120-hoz. Kép

Zsóka!
Rendezzünk gyûjtést és menjetek nászútra Alaszkába. Kép Na mit szólsz? Kép

bigacsiga Kata

ui: Beszélgettem újra Donival a kórházról és mivel nem akartam kertelni megmondtam neki, hogy egy pár csavart tesznek a lábába és amíg az meggyógyul majd itthon fekszünk, és az ágyban sokat játszunk és nagyokat mesélünk.
Szegény elsírta magát és közölte velem, hogy "mit képzelek én mi õ elromlott játék, õ bele ne tegyenek csavarokat." Kép Kép Kép (Az apukája mûszerész és az eltörött játékokat csavarokkal szokta helyrehozni)

bigacsiga
Budapest IV. kerület

Virág!
Én is jól szórakoztam! Kép Írj csak!
Ja, és SMS megjött ám, csak nem válaszoltam, de minden OK!
Sorry!

Bigacsiga!
Nálunk is vannak ilyen csavarozott csípõjû Barbibabák Kép
Szegény Doni, azért neki se lehet könnyû ez az egész tortúra...
Nagy kalappal a mûtéthez!

Zsóka!
Csatlakozom Bigacsigához, mikor kezdjünk gyûjteni nektek? Kép

Andi, te szegény, gyógyulj meg mielõbb!

Liesel!
Eladtam 1 hordozókendõt! Kép

Edó
edóka

Sziasztok Lányok!

Bigacsiga
Nagyon szorítok hétfõn, sok sikert nektek! Minden rendben lesz!
Megnéztem a profilodban a képeket a gyerkõcörõl és tényleg nagyon aranyosak.

Andi3
Mielõbbi gyógyulást neked is és a kislányodnak, Lucának is.

Én teljesen megijedtem, mert ma délben telefonáltak az iskolából, hgoy haza kell hoznom az Áront, mert hányingere van. Kiderült, hogy spenót volt az ebéd és felfordult a gyomra, mert õ nem szereti. /A Virágnak még be tudtam adni, hogy a Popey kedvence, de csak azért jött be neki, mert szerette a Big Brotherbõl a Popeyt. A kis buta azt hiszi, hogy õ Popey. Én meg meghagyom õt ebben a hitben, mert legalább megeszi a spenótot./ Közben több gyereket haza kellett ma küldeni hányásos-hasmenéses járvánnyal. Megijedt a tanítónéni, az én fiam meg egy született színész. Mindig mondom, hogy az Oscart neki kéne odaadni. Felhívtam a sulit, de a tanítónénik /aki egyébként nagyon rendes/ mondta, hogy ha tudunk, csináljunk egy hosszú hétvégét, õ legigazolja nekünk ezt a pénteket /holnap/. Én meg örülök neki, hogy nem kell a munkahelyemre bemenni, de az Áronnak sincs semmi baja.
Banett
banett

Sziasztok!

Nálunk megvan a 2. fog, mintha jobban is aludna Bábikám.
Autókánkat sikerült levizsgáztatni, ami nálunk is lenullázta a családi kasszátKép Még szerencse, hogy a múltkor Mikoláról hoztunk egy csomó kaját.

Bigacsiga!
Nagyon-nagyon szurkolok Nektek a mûtéthez!!!!
Dominik énekeKép Azért biztos megszokja majd a szemüveget. Talán így könnyebb, hogy a bátyjának is van.
Doninak meg rengeteg bátorítópuszit küldök!! Én is majdnem elsírtam magam, amikor olvastam, hogy mit mondott...

Andi!
Szóval ezért nem jöttélKép Jobbulást!!!! Hívtalak, de nem csöngött ki a telefonod!
Lucának gyógypuszi itt is.

Ildi!
Igen, most ettõl a járványtól én is tartok kissé, ma bennem is volt a félsz, ahogy tömegközlekedtünk Pesten.

Zsóka!
Hát igen, van igazság abban, amit Edó mond... Gyûjtésbe én is beszállokKép
Telefonos fantom nem én voltamKép

Banett!
Akkor jó pihenést Nektek a hosszú hétvégére, ha már így alakult!Kép

Puszi: Pele
pelcsi

Hurrá, új klav. A levlistán olvashattátok a szabad irkálás következményét. Kép

Dia,
ne hülyéskedj, hát persze, hogy érdekelne sok embert! Ha kiadatod, a saját kezemmel megyek terjeszteni. Na?Kép Ez az egy tányér sincs (meg egy kanál se, és ha kiskanál sincs, az már tényleg gáz, mert van vagy 15) ismerõs, legalább hetente találkozom vele. Még jó, hogy az ilyenfajta romokat a kedvesem szünteti meg. Én bármit, csak mosogatni ne kelljen.

Erika,
köszi. Kép Nagyon jól esett nagytakarítani, Macika tegnap itthonmaradt (de ezt be kell pótolnia jövõhéten, délutánonként is dolgozni fog), így tudtam ablakot pucolni, függönyt mosni, ruhát mosni egy csomót, stb. Még ma Domestossal felmosok mindenhol, felporszizok a gyerekszobában, aztán fél évig nem csinálok semmit. Kép Csak ülök a mocsokban, hogy karácsonykor olyan jó érzés legyen, hogy tisztaság van. Csak vicceltem...

Snoopy,
mit gondolsz?: "Kedves tiva-medet hívó! Köszönjük hívását, kérjük hagyjon üzenetet! Kedves barátunk, ha megszületett a pocaklakó, értesítünk." Kép

verus,
lehet, hogy butaság, de újraélted már az ájulásod óta képzeletben azt az élményt? Lehet, hogy ha "megbarátkoznál" vele, nyugodtabban tudnál aludni. Nem tudom, csak hangosan gondolkozom. Jancsi: Kép

Katica,
kedves vagy, köszi. Kép

Zsóka,
eszkimók: KépKépKép Hogy boldogultál velük?

Most elküldöm, nehogy elszálljon, aztán folyt. köv.
Virág (fiore)

Banett,
nagyon kellett noszogatni? Kép

Edó,
köszi. (szerény elpirulás, olyan Virágos. Kép)

PIldi,
én most olvastam a Gyengéd születést és a Szülés gyengédent Frederick Leboyer-tól, ha olvastad már bocsi. Nekem nagyban oldaná a félelmemet a szüléstõl. Ha még nem olvastad, nagyon tudom ajánlani!!! Mind a te érdekedben, mind pedig a babáéban.

Jamina,
töltött káposzta Kép.

cory,
irigy-irigy! Kép Ráhel mikor már? Úgy aludnék. De most neked nagyobb szükséged van az alvásra, mint nekem.

Evy,
utólag (bocsi) boldog szülinapot! Kép És Adriánnak boldog névnapot!

Banett,
köszi, hogy átadtad az üzimet. Kép Igen, ERIKA, nagyon-nagyon gratulálok!!!

Bigacsiga,
Kép és Kép Akkor hajrá mûtét. Veled vagyunk, és ugyanaz a szeretet, drukk, imák (kitõl mi) mennek tõlünk hozzátok, ami Evyhez, és mindenkihez, akinek szüksége volt rá. Bízom benne, hogy avégeredmény ugyanúgy hatásos lesz. Szegény Doni. Remélem, jól fogja viselni.

Andi,
nekem nem is írtál. Kép Mostanában hanyagolsz. Kép Na jó, magánba volt egy cicafark. Kép

zsókaakedvedértígyírokhogyteccik.irányamerika.hajrábaba.neméntelefonáltam.gyûjtésbenénisbennevagyok.deborzasztóígyírni.kettõspontzárójelbezárvakettõspontnagyobetû.

edótecsibészmérnemválaszoltálazsmsemre,denembaj,lényeg,hogymegkaptadésmindenok.kettõspontzárójelbezárva

Banett,
ezek szerint otthon vagy ma. Mázlista. Mivel ez közös érdeketek, meg kell tanítani Áront és Virágot szimulálni. Kép Spenót: nincs az a jó hapsi a világon, akinek a kedvéért megenném a spenótot. Kép Virág mily kevéssel beéri. KépKépKép

Félreértések elkerülése végett: nem az én kedvencem Popey. Nem is nézem már a BB-t. Kép

Pele,
Bábinak gratulaaaa!

Magunkról majd késõbb. Pusszancs:

Virág, the first
Virág (fiore)

Sziasztok!

Én szeretem a spenótot! (a BB-t nem, Popeye-bõl meg csak az eredetit, azért is így írtam, e-vel a végén)

Virág: azért még odébb van a dolog, inkább gyakorta az jut eszembe, hogy nem kéne-é nekem erre készülgetni, torna, légzésgyakorlat akármi. De anno Bálint elõtt sem volt ilyesmi, ahhoz képest azért kikerült, most meg úgy érzem, lelkileg sokkal jobban képes leszek hangolódni a dologra, sokat változtam az elmúlt 10 évben. A gyengéd születés és társaival van egy két problémám, kapásból pl. az, hogy ez az úr az apákat kitiltaná a születés élményébõl -ha jól olvastam valami nõk lapja szintû újság cikkébõl-, amivel nem tudok egyetérteni. Ez egy h*lye kettõs állapot bennem, mert egyfelõl nagyon normál akarok szülni, másfelõl meg amikor így közelbe kerül valamitõl, akkor kicsit megijedek. Biztos, hogy nagyrészt azért is, mert még nem érek rá, nem vagyok felkészülve rá, na ezen kell igyekeznem, hogy maradjon a végén pár napom, amikor lelkileg rákészülhetek. Egyébként én hiszek ebben az elengedés dologban, amit Erikánál is vélni látunk. Már eleve BÁlintnál az volt, hogy végig mondogattam neki, maradj még, és böcsülettel kivárta az utolsó vizsgámat is (félelmetes most visszagondolni, az utolsó másfél hónapra maradt valami 8 vizsgám, abból egy szigorlat, egy meg középfokú nyelvvizsga), és tényleg még az utolsó vizsga másnapján levõ dokivizit is azt mutatta, esze ágában sincs még jönni. Az ikreknél meg születés elõtt másfél nappal este dumáltam velük, hogy végül is megvan a 37 hét, mostmár ha jönnek, nem lesznek koraszülöttek, viszont cserébe nekem nem kéne feleslegesen többet bent dekkolni a kórházban. És egy nappal késõbb éjjel beindult a dolog. Úgyhogy most elhatároztam, ha túl leszek a dolgaimon, és ilyen téren az lesz, hogy jöhet, akkor meg fogom próbálni megbeszélni vele.

Zsóka: gondolkodtam tegnap egy sort Amerikán. Túl azon, hogy elsõk között vetettem fel már hónapokkal ezelõtt, hogy össze kéne dobni nektek egy repjegyet (kettõt). Azért józan eszem azt súgja, nem valószínû, hogy annyira más ott a levegõ, a föld erõvonalai stb, és pont ez kell nektek, mert ha ilyen lenne, és másokra is így mûködne, ebbõl egy vagyont lehetne csinálni. Viszont szerintem nálad lehetnek pszichés gátak, ahogy elhangzott, beengedni õt. Gondolok itt elsõsorban a harmadik csaszi miatti félelemre, ami szerintem tök jogos. Meg ha sokat írunk itt az Amerikáról, én már félek, hogy ártunk nektek, bebeszéljük neked, hogy tényleg csak ott sikerülhet. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy szívesen beszállok az adakozásba, de igaziból úgy hiszem, nem ez a megoldás.

Anyósom most telefonált, hogy Ilcsi lelkem a tegnapi lázmentesség -és doktornõi kontroll, miszerint minden oké, hétfõn mehet suliba- után ma reggelre nagyobb lázat produkált, mint eddig a héten valaha.... MOndjuk volt már egyszer egy olyan vírusosunk, aminek ez volt a standard lefutása. 3 nap láz, 1-2 nap szünet, majd megint 2-3 nap láz. Mindenesetre ma doktornõ nincs, anyósomat meg megnyugtattam, ha tegnap nem látott semmit a drnõ, akkor ma a helyettesítõ drbácsi (akit egyébként nem kedvelek) sem látna semmit, nem érdemes elmenni újabb vírusgyûjtésre a rendelõbe.

Ildi

Ildi
pildi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?