Új privát üzeneted érkezett!

Fioona:
drukkkkk.
gyors, könnyű szülést. :)
Vendég

HÚÚÚ, gondoltam, hogy már biztos lesz új baby :lol:

Angyalka: gratulálok Csenge babához. Sok tejcsit és nyugodt éjszakákat kívánok :lol:

Fio: nagyon szorítunk. Várjuk Olivér babát. Ügyi legyél!
toti77

Jaj, de izzzzzzzzzzzzzgi, nem fogok tudni elaludni! (Most fektetem a fiút.) Mondtam én, h könnyen lehet, h más dolga lesz Fiooonának, mint h engem holmi filmekre emlékeztessen... :D
Drukkolok!!!!!!

Szeri, Neked is nagggggyon drukkolok! A legjobbakat!!!!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Ha majd megint otthon leszel és olvasod, köszi, Fioona, az együttérzést! Sajnos attól tartok, a hormonok is dobálóznak velem, kicsit olyan mensi előtti semmi-se-jó hangulatom van. Ebben csak az a jó, h az ember tudja, h egyszer majd elmúlik.

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: gyanús vagy te nekem..., nem lehet, hogy most is előbb érkezik a baby??? :wink:
Fioona is ingadozó hangulatú volt, aztán tessék, mindjárt kapjuk a jó hírt :lol:
toti77

Nem tudok aludni...folyton Fioona jár az eszemben.:)Remélem már babázik:D

Szeri Rád is sokat gondolok!!! :)

Most olvastam,hogy bezárták a honvédban a szülészetet. :? :shock: :cry: :cry: :cry: Költözik a Szabolcs utcaiba,onnan meg elvileg a Mávba... :shock: :shock: :shock:
...hát ha ezek normálisak...mármint akik tehetnek erről....

Most hol szüljek???? Vagy tök mindegy,menjek oda ami legközelebb avn? á nem tudom mi lesz. :(

Pussz mindenkinek

KépKépKépKép
*orsi*

jó reggelt lányok!!

Semmi hír Fioonáról???

Szeri, ha még benézel reggel, és olvasod: nagyon-nagyon drukkolok holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++

Porsika, nagyon szupi a babakocsi!!! Meg a többi cucc is, ahogy így leírtad!!!!!!!!! De jó lehet Nektek!!!!!!!!!!!!!! Én is szeretnék már itt tartani...

Hajni, örülök,. hogy gyorsan jobban lettél, hamar odaértek a gyógyenergiák :D

Nándorka, Te hogy vagy ma??? Azt ugye tudod, hogy Te következel Fioona és Szeri után? :wink:
vickybabe

Most kaptam Fioonától:

20-án 23-20-kor megszületett Olivér Jácint! 3750 g és 55 cm!
vickybabe

20-án 23-20-kor megszületett Olivér Jácint! 3750 g és 55 cm!
vickybabe

bocsi Fioona, nagyobb betűvel valami miatt nem sikerül...

NAGYON GRATULÁLOK! OLIVÉR, ÜDV IDEÁT :lol:
vickybabe

Micsoda hírekkel indul a hét!
Gratulálok a babákhoz!

Sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok !!!!
Nagyon várom már a beszámolókat a szülésről!

Ágota: gyönyörű szép Csongor! Gratula hozzá!

Hajni: örülök, hogy jobban vagy már!
Gondoltam Rátok sokat!

Kép
Kép
Kép
meriann

Sziasztok!

Vicky megelőzött. :))

Fioona:
itt is gratulálok. :)
Vendég

Tyűűűűűűűűűűűűűha!

GRATULÁLOK CSENGÉHEZ ÉS OLIVÉRHEZ IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HIHETETLEN MENNYIRE EGYIDŐBEN ÉS A MÉRETEK IS EGÉSZEN HASONLÓAK!

mINDDEN JÓT KÍVÁNOK, SOK BOLDOGSÁGOT, TEJET SZÉP PERCEKET!

Csongor most alszik, de megyek is fel aludni, mert éjszaka mindössze 4 órát aludtam, tegnap meg úgy fájt a fejem, mint még soha.

ahogy tudok, jövök!

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

FIOONA, FOGADD SZÍVBŐL JÖVŐ GRATULÁCIÓMAT ÉS JÓKÍVÁNSÁGAIMAT A KIS OLIVÉR SZÜLETÉSE ALKALMÁBÓL!

Sok örömet, jó egészséget, finom szopizásokat kívánok Nektek!

Jól látom, h még épp elcsípte, h Bika legyen? :)

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Toti, nem tudom. Elég rossz a kedvem még mindig. Jó lenne, ha ez "csak" amiatt lenne, h készülődik a picurim. :D
Jó, h szóltál, arra nem is gondoltam, h mindjárt mi következünk! JUJ! :D
A férjem szerdától szombatig lesz külföldön. Vasárnap pl. már jöhetne a kismanó.

Nagyon gondolok Szerire!

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni, de jó, h jól vagy már! Marcus is rendbejött, remélem! Nahát, nemsoká szülinapja lesz!

Ágota, Adri, meséljetek, ha ráértek kicsit!

Toti, drukkok a munkakereséshez! Van most kilátásban vmi jó?

Kép

Kép
nán-dorka

Orsi, ez azt jelenti, h nem tudsz abban a kórházban szülni, ahol szerettél volna? :evil: :( De van már orvosod, nem? Akkor beszélj vele, hátha olyan szépen elrendeződik, mint Arwennél. Persze a legjobb lenne, ha nem kéne költözködni, de legalább Arwennek már megvan, hol fog szülni és elő tud készülni.

Tényleg, Arwen, mi hír szülésznő ügyben?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!
Hú mennyi minden történt itt a hétvégén, amióta nem olvastalak Benneteket.

Angyalka: nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Neked Csenge Babához. Kívánok sok tejet, problémamentes napokat.

Fio: Neked is szívből gratulálok Olivér Babához. Neked is sok tejet kívánok, és szintén gondmentes napokat.
Nagyon jó lett a kiságyatok, nagyon tetszik a keresztszemes kép. Oli baba biztos nagyokat fog benne aludni.

Szeri: ha még olvasol, akkor tudd, hogy gondolok Rád, és holnap nagyon szorítok. És várjuk a nagy hírt.

Arwen: a babasarok nagyon szép lett. Ezek ugye a Praktikeres matricák? Nagyon jól mutat. Én is így szeretném, csak a falat két színből szeretném festetni, vagy festeni.

Hajni: örülök, hogy jobban vagy. Reméljük most már végleg kilábalsz ebből a sok mindenféle nyavalyából, és egy időre elfelejtheted az orvosokat. (nőgyógyikat leszámítva)

Kilógok a sorból, nekünk nincsen most semmi évfordulónk. Februárban voltunk 6 évesek, és majd augusztusban lesz a 3. házassági évfordulónk.

Azt néztem a táblában, most itt hamar gyorsan egymás után van - lesz 3 új baba, a már meglevő kettő mellé aztán utána majd csak havonta 1-1. Na jó, két hónapban 2-2. Szépen gyarapodunk, és folyamatosan lehet valakiért izgulni. De aztán kellene ám az utánpótlás. CSAJOK!
vivi79

Fioona nagyon-nagyon gratulálok!

Szeri neked is minden jót kívánok és nagyon sokat gondolok rád!

lassan megyünk jógázni,jó is mert úgy ébredtem mint akit "agyonvertek"

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen tudod hogy Szeri és Nándorka után mi jövünk?
(mivel a többiek nem nagyon jelentkeznek) :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Az előbb lemaradtak a képek újdonsült anyukáink részére.

Angyalka:

Kép

Fio:

Kép

Mégegyszer gratulálok, és várunk vissza Benneteket minél előbb, beszámolóval, és képekkel. Meg csak úgy is, mert hiányoztok a létszámból.
vivi79

Erika: drukk Nektek!!!

Porsika: nagyon szép a babakocsi. Gondolom jó lehetett nézelődni és vásárolgatni.

Orsi: szerintem is a dokid fog tudni leginkább megnyugtatni a kórház miatt.

Esztora: kellemes jógázást!

Ágota: mitől fájt ennyire a fejed? A hormonok????

Évforduló: mi meg június 30-án ünnepeljük a 6 éves házassági évfordulónkat. Jó lenne valami különleges helyre elmenni.

Csütörtöktől gond volt a netemmel. Pontosabban a sebességgel. Emiatt melózni sem tudtam és kénytelen voltam 400 km-t csapni. Jól kidühöngtem magam. Ja, és vasárnap meg melózhattam.

Lányok, most kellene pici drukk nekem is. Ha minden igaz még ma délelőtt érkezik a szakértő a házhoz, mert a múlt hétre hiába ígérte, nem jött.
A dokinőm szerint ahogy külön életünk lesz, nagyon hamar bekopogtat majd a pocaklakónk. Ez az egyik nagy visszatartó erő számomra, mint kiderült. Bár még van más is, de azon meg dolgozunk. Persze mondanom sem kell, hogy a súlyom sem véletlen. A meghízásra már megkaptam a választ magamtól, de, hogy miért nem akarom leadni, azt még nem tudom.
meriann

Angyalkrisz!

GRATULÁLOK CSENGE BABÁHOZ!!!!

FIOONA!

GRATULÁLOK OLIVÉR BABÁHOZ! :lol:

(Lányok! nekem nincs dokim még! Kiss doki nem vállalt,mást meg még nem találtam. Most a Szent István topikot fogom olvasgatni,mert ez volt az a kórház régebben is ami szimpi volt nekem. Akkor most bárhol lehet szülni,nem csak ott ahová tartozom? Ingyenesre gondolok... :oops: )

Bocsi írok majd bővebben is, de még nagyon kómás vagyok...éjjel nem sokat aludtam.
:oops:

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Micsoda hétvége! :)

Fioona nagyon gratulálok Olivér babához és Kriszti Neked Csengéhez!
Jó egészséget és boldog életet mindannyiótoknak.
Gyertek hamar haza és várjuk a sok-sok képet és beszámolót!

Hajnika,
akartam írni, hogy jobbulást, de látom azóta szerencsére jobban vagy.

Arwen,
nagyon édes ez a babasarok!

Adri,
megnéztem én is Gabi babát, gyönyörűséges :)

Esztora,
Neked is szépen növöget a pocakod ám!

Orsi,
hát valami kis maszatot mutatott a doktornő, amiről fiúnak véli a babát, de én nem hiszem el, amíg egyértelműen be nem bizonyítja valaki :)
Rossz ez a kórház mizéria. Remélem, találsz megfelelő orvost valahol!

Kép
bodzi

Helló Lányok!

3 napig nincs netünk és micsoda hírekre jövök vissza!!!

Fioona,Angyalkrisz!!

NAGYON SOK ÖRÖMÖT,EGÉSZSÉGET ÉS TEJCSIT KÍVÁNOK GYERMEKEITEKHEZ!!!!!!!! Gratula!!!!!!

Szeri!
Drukk holnapra!!!!!!!!!!!

Hajni!
Örülök hogy már jobban vagy!

Porsi!
Nagyon tuti a babakocsi! Nagyon tetszik!!

Vicky!
Eljön a mi időnk is meglátod,csak még egy kis türelem kell hozzá!!!!!

Meri!
Megy a drukk a házhoz!!!!

Nikó!
Újabb teszt eredménye???????

Bocsi akinek nem írtam de rohanok mert készülnöm kell a melóba!

Majd jövök bővebben!

Puszilok Mindenkit!!!!!!
csipcsab

Sziasztok!

Na mar nagyon izgultam Fioonaert,de csak most tudtam jonni!!!!

Es IGGGGGGGGGEEEN!
FIOONA,
Gratulalok Oliver babahoz,nagyon ugyesek voltatok!!!Ahoyg szamolom eleg gyors szules volt :wink: :wink: :wink:
Varunk vissza,sok tejcit kivanok es jo egeszseget!!!!!!!!!!

Orsi,
igen,jelen allas szerint julius 1 utan is ingyenes marad a korhaz es orvosvalasztas,en ugy tudom. :wink: De az a legtutibb,ha azt a dokit,korhazat kerdezed,ahova szeretnel menni.
Istvanos tapasztalatokat szerintem szivesen megosztjak Veled itt a Csajok is,mert vannak Istvanosaink :wink: :wink: :wink:
DRukkolok,hoyg hamar rendezodjon,tudom mit elsz at!!!
En meg most is olyan benanak erzem a helyzetet....mert kovetem a dokit ugyan,de hat nem ismerek ott senkit,most epp szuleszno vadaszaton vagyok,de nekem az egyik olyan,mint a masik :? Es sajna mega dokim sincs kepben pl veluk kapcsolatban.....
Szoval jol megcsinaltak ODAFONT ezt nekunk....

Meri,
mennek a drukkok nagyon!!!!!!Remelem csak jot mond a hazrol a szakerto!!!!Hat igen,az biztos,hoygha kulon hazbanb lesztek az egy nagy lokest ad majd a babanak :wink: :wink:

Esztora,
ne is mondd :shock: Tudom,hoyg most mar nagyon kozeledunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Vivi,
igen, a Praktikeres matricak :wink:
Hat sokkal szebben is meg lehetett volna csinlani,festessel stb...de mi mar nem ruhazunk be ebbe a lakasba,hisz hazat keresunk mar jo ideje,szoval a meglevo lehetosegekbol probaltam kihozni a legjobbat :wink: Az uj hazban meg majd lesz nagyon szep gyerekszoba :wink: :wink: :wink: :wink:

Ragota,
sajnalom a fejfajast :( Szerintem vmi durva front lehetett,mert ahogy irtak a Csajok,hoyg rossz kedvuk volt...haaaaaaaaaaaaaat nekem sem volt vmi roszas a hetevegn,es ahogy eszrevettem a kornyezetem....szovals ztem tuti volt vmi a levegoben :roll:
na meg azt se felejtsuk el,hoyg 2 baba is szuletett,ez mar onmagaban feltetelez vmi frontot :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd ha tudsz gyere!varunk!

Porsi,
szuper a babakocsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hat arakrol,meg osszegekrol ne is beszeljunk,mi is sokat koltottunk nagyon....

Csajok,megint beragtam a konyvelore a cegnel...
Meg mindig nem kaptam tappenzt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azt mondja intezi,es en ne foglalkozzak vele,mert neki ugyis megmondjak ha vmi problema van...es neki zat mondtak mult heten,hoyg folyaamatban van,mast nem tudnak tenni,mert minden papirom rendben,amit bekuldott (nem tudom ez igaz e...)
Es ugye en jovo hettol mar szulesi szabin lennek..erre megszolal a konyvelo,hoyg o azt nem tudja mi,mert meg nem volt ilyen a praxisaban,egyik cegenel sem,amelyiknek konyvel,szoval utananez. :shock: :shock: :shock:
Teszem hozza nem 2 eve konyvel......
Tok ideges vagyok,ha ragondolok erre az egeszre,mert rohej,hoyg feb1ota tappnezenvagyok es semmi lovet nem kaptam meg,es most mar attol is felek,hoyg a szulesi szabira kapok e majd,mert azt ugye a cegtol kapom (ha jol tudom) de itt toketlenkedika konyvelo...
Persze beszeltem mar a Fonokkel is meg minden,de o is azt mondja bizzam a konyvelore,ne aggodjak...koszi!

Most meg varom a mosogepszerelot...azt mondta reggel 9-14.00 kozott jon.Remelem hoyg tenyleg jon,mert addig mega boltba sem tudok lemenni ugye meg semmi..... :? Na mega rrol nem si beszelve,hoyg halomba all mar a mosas...
remelem,hoyg meg is tudja szerelni egybol,mert attol felek,megnezi,es azt mondja,hoyg x ido az alkatresz es majd ujra jon megszerelni....
Megyek mosni Anyuekhoz vagy nemtom :(
Bocs a kifakadasert...nekem sincsenek vmi rozsas napjaim... :evil:

Kép

Kép
arwen07

Marietta,
majd varunk bovebben :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen!
Azóta talán már volt ott a szerelő, és kicsit jobb kedvre derített.
Mem tudom mi a baj a babaszobával, szerintem nagyon szép lett így is. Ati örülni fog neki.
Rémes, amit a táppénzzel művelnek. De a könyvelő ezen mit nem tud? Kitölt egy formanyomtatványt, ami az oep honlapról letölthető, és ennyi. Lehet, hogy egyszerűbb, ha kitöltöd Te, úgyis a munkáltatónál kell leadni, ha kifizetőhely. Mindjárt megkeresem a nyomtatványokat, és álküldöm a pontos nevüket.

Porsi: jó a babakocsitok. Már én is próbáltam nézelődni, hogy milyet is szeretnék, de egyenlőre bizonytalan vagyok.

Meri: holnapra mennek Neked a drukkok.
vivi79

Na, megjöttem Lányok! És ilyen :D vagyok!

Most ment el a szakértő. VEHETJÜK!!!!
A tetőszerkezetet és a nyílászárókat kell cserélni, de azt tudtuk is. Az alap és a falak rendben vannak. És képzeljétek a hálónk és az irodám vályog lesz, gerendás mennyezettel. Igazi kis parasztházunk lesz. Annyira örülök. Nagy-nagy kerttel, fákkal és bokrokkal, virágokkal. És az egész munka max. 3 hónapot igényel. Külön konyha, nappali, HÁLÓ, ahol én vezetem a háztartást. El sem merem hinni. Mindjárt :cry: a boldogságtól.
meriann

Merike!
Gratula Nektek az új házikóhoz. Sugárzik az írásodból a jókedv. Veled örülök én is.
És mikor lesz az aláírás? Mikor kezdődnek a munkálatok? Ez most már biztos, ugye? Nem fogsz megint csalódni?
Gondolom már az egész ház berendezését eltervezted. Jó dolgok ezek, én legalábbis nagyon lelkes tudok lenni.
A munkálatok idejére kitartást, de hamar vége lesz, és akkor végre saját háztartást vezethetsz, ahol senki nem szól bele a dolgaidba. De jó lesz. Nagyon örülök Neked.
vivi79

Na itt vagyok :lol:
Volt a mosogepszerelo,es mar azota mos a gep ezerrel!!Ettol most jobb kedvem lett az teny :lol:
Azert mondjuk rohejes volt,hoyg vmi magnest kellett kicserelni,kb 5 percet volt itt es 8000Ft volt...fele kiszallasi dij..fele munkadij....
De nem erdekel mar,csak mosson,mint a kisanygal!!!!!!!! :wink:

Meri,
de jooooooooooooooo!Veled orulok!!Ez nagyon joooo hir!!!!
Es a felujitas is tok nagy orom lesz,meglatod!Macera,meg minden,de mar latni fogjatok a sajat kuckotok kialakulasat!!!!!!Jaj de jooooooooooooooooo!!!!!!Nagyon orulook!
Kutyid jobban van mar?

Vivi,
ha atkuldod a nevuket a nyomtatvanyoknak,azt megkoszonom :wink: Megnezem oket azert :wink:
Nincs baj a babasarokkal :lol: :lol: ,nekem is tetszik,csak hat elterveztem ezt-azt mar,hoyg mit csinalnek,ha "veglegesre" csinalnam...Szoval azert az lesz az igazi,ha majd az uj hazban berendezunk egy szobat,kifestjuk stb...erted :wink:
Itt a masik halot azert nem csinalom meg komplett gyerekszobanak,mert a kovetkezo lakonak nem akarom megcsinalni,mi meg mar remeljuk nem sokaig "elvezzuk" ezt a lakast :lol:

Kép

Kép
arwen07

Na itt vagyok :lol:
Volt a mosogepszerelo,es mar azota mos a gep ezerrel!!Ettol most jobb kedvem lett az teny :lol:
Azert mondjuk rohejes volt,hoyg vmi magnest kellett kicserelni,kb 5 percet volt itt es 8000Ft volt...fele kiszallasi dij..fele munkadij....
De nem erdekel mar,csak mosson,mint a kisanygal!!!!!!!! :wink:

Meri,
de jooooooooooooooo!Veled orulok!!Ez nagyon joooo hir!!!!
Es a felujitas is tok nagy orom lesz,meglatod!Macera,meg minden,de mar latni fogjatok a sajat kuckotok kialakulasat!!!!!!Jaj de jooooooooooooooooo!!!!!!Nagyon orulook!
Kutyid jobban van mar?

Vivi,
ha atkuldod a nevuket a nyomtatvanyoknak,azt megkoszonom :wink: Megnezem oket azert :wink:
Nincs baj a babasarokkal :lol: :lol: ,nekem is tetszik,csak hat elterveztem ezt-azt mar,hoyg mit csinalnek,ha "veglegesre" csinalnam...Szoval azert az lesz az igazi,ha majd az uj hazban berendezunk egy szobat,kifestjuk stb...erted :wink:
Itt a masik halot azert nem csinalom meg komplett gyerekszobanak,mert a kovetkezo lakonak nem akarom megcsinalni,mi meg mar remeljuk nem sokaig "elvezzuk" ezt a lakast :lol:

Kép

Kép
arwen07

Köszi Vivi, nagyon aranyos vagy. Persze, hogy minden terv megvan. A munkálatok abban bízom, hogy gyorsan haladnak majd és aláírás után rögtön kezdődhetnek. Ahogy hazajön a tulaj visszük ügyvédhez. Valószínűleg hétvégén jön, így addig még egy hétvégén is melóra bírható ügyvédet szerzünk. Alig tudok a munkámra figyelni, annyira izgatott vagyok.
Végül is tutira akkor lesz a miénk, ha a tulajdoni lapon szerepelünk.
meriann

Arwen!
Nem tudom láttad-e, írtam privit.
vivi79

Meri,
nem csodalom az izgatottsagod!!!!Nagyon joooooooooo!Ugy orulok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Milyen jo lehet most Angyalkriszeknek,es Fioonaeknak :lol: :lol: :lol: Olyan hihetetlen ez az egesz,hoyg egyik nap meg semmi,sot egyik percben....aztan beindul es megallithatatlanul jon egy kis ember es orak mulva mar itt is van!!!

Szeri,
remelem nem izgulsz nagyon!!!!!!!!! :wink: En mar nagyon sokat gondolok Rad ma is! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Vivi,
valaszoltam is!! :wink:
Kosziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Kép

Kép
arwen07

Merike!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Nagyon örülök!!!!!!!! Tegyél fel majd képeket, ha tudsz!! Nagyon kivi vagyok!!!!!!! :D
vickybabe

Sziasztok Drágáim!

Először is:
Isten hozta Olivér babát!! Fioona, millió puszi!!!

Arwen:D
Nagyon durva ez a táppénzes dolog:(:(:( Nekem már a februárit átutalták még áprilisban, de mivel először az ez évi fizetett szabikat vettem ki, februárban összesen 3 napot voltam táppénzen, ami 5000 Ft, úgyhogy lehet, hogy csak ezért votl ilyen gyors...azóta semmi.
A babasarok gyönyörű!!
Tegnap én is megtaláltam álmaim kiságyát, plusz láttam egy annnnnyira édes ágyneműt!! Krémszínű alapon egy tündéri mackó és olajzöld burberry-kockák!! Teljesen beleszerettem! Ahogy átnéztem a dolgainkat, a mackó lesz a főmotívum;):D:DSzinte mindenünkön maci va, a pólyától a törölközőn át egészen a pokrócig és a textilpelusokig...pedig korábban nem voltam erre ennyire rákattanva...biztos a Fiatalúr irányít tudat alatt;):D:D:

Vicky:D
Igen, nagyon jó volt, bár bevallom őszintén, még így a hetedik hónapban is van bennem egy kis para, hogy nem sorskísértés-e ennyi mindent előre megvenni...de bízom a Jóistenben, meg ahogy rájuk nézek és megsimizem a pocakom, megnyugszom, és tudom, hogy minden rendben lesz. Számomra is hihetetlen, hogy már itt tartunk, Te is megtapasztalod hamarosan, ebben biztos vagyok!

Marietta:D
Tényleg várunk bővebben! Mi a helyzet a kezeléssel?

Merikém:D:D:D:D
De örülök Nektek!! Olyan jó érzés ez! És tök jó, hogy most tervezgethetsz, fészket rakhatsz...hamarosan biztos megérkezik a Kismedve az új odúba:D:D

Vivi:D
Igen, nekem is nagy dilemma volt a kocsi-téma. Annyit tudtam biztosan, hogy három kerekű, stabil sportos és strapabíró kocsit szeretnéánk, mert egyrészt a járdák sem túl jók errefelé, plussz rengeteget járunk a kutyákkal terepre, így oda olyan kocsi kell, ami bírja a strapát. Tudtam azt is, hogy jó lenne, ha multifunkciós lenne, hogy ne kelljen külön-külön megvenni a hordozót és társait, meg még a szűkítőket, ha esetleg nem egyazon márkájúak...de ennyi volt a fix. Az meg még rátett ugye egy
lapáttal, hogy az ilyen kaliberű kocsik nagyon drágák...de hála Istennek a férjem úgy volt vele, hogy amíg nem kenyérre kell, addig olyat veszünk, amivel nem kell kompromisszumokat kötnünk, hanem maximálisan meg leszünk vele elégedve mindhárman. És nagy segítség volt az is, hogy az eladó srác nagyon kedves volt, a három kinézett kocsi közül mindet szétszedte-összerakta, megmutatta, miket tudnak, mik az előnyei az egyiknek a másikkal szemben, és minden hülye kérdésemre birkatürelemmel válaszolt...szóval nagyon rendes volt.

Totikám:D
Tényleg, mi újság? Van valami kedvedre való meló a láthatáron?

Dorka:D
Mindjárt Ti jöttök:D:D:D:D::D

millió puszi mindenkinek!

porsika

Fio: Hatalmas gratula!!! Sok tejcsit kívánok! Tudtam én hogy nem lesz semmi gond a köldökzsinórral! :lol:

Merike: olyan klassz ez a ház dolog. Át tudom érezni hogy mennyire boldog vagy. Mondjuk mi külön élünk az ősöktől, viszont a lakásunk egy romhalmaz. Omlik ránk a vakolat, meg ilyesmi. Teljesen le kell bombázni és újra építeni. És most nem túloztam... Úgyhogy kicsit más a szitu, de azért el tudom képzelni milyen amikor már csak 3 hónapra vagy az álmodtól :D Nagyon szorítok hogy minden simán menjen.

Nán-dorka: köszi az érdeklődést. Folyamatosan járok interjúkra ( pénteken 3 is volt), de eredmény még nincs. Van kettő amelyik nagyon szimpi, de hát már nem rajtam áll. Várom a döntést. :roll: Remélem azért valamelyik össze jön. Nem akarom elkiabálni, de azért pozitív energiákat küldhettek. :wink: Az biztos segítene. Már csak azért is, mert ez egy mágikus topik! :lol:

Szerika: nagyon szorítok holnapra. Tudom, hogy tök ügyes leszel!
Aztán várjuk ám a híreket azonnal, nem ám órák múlva üzenni :wink:
toti77

Meri, jajjjjjjjjjjdejóóóóóóóóó! Nagy drukk az ügyek mihamarabbi előrehaladásáért!!!!! +++++++++++++++++++++++++++
Istenem, nagyon szép lehet! Amint tudsz, ígérd meg, h teszel be képet. Imádom az ilyen házakat!

Toti, íme a pozitív energiák: ++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Azt kell még tudni, h ezek az üzenet elküldésével a 10-edik hatványra emelkednek! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Porsi,
hat akkor Te sem allsz vmi jol tappenz-ugyileg :shock:
Felhaborito,en mondom..De azt kell mondjam,hoyg az a nagy szerencse,hoyg enelkul is megelunk (ebbol is latszik,hoyg nem en vagyoka fo kenyerkereso :lol: )...nem tudom mit tennek,ha nem tudnam befizetni a szamlakat pl....
Elmehetnek a francba!
Szoval Maci lesz? :lol: Nalunk igazabol mindenfele allatos dolgok vannak :lol: Jo a fal az Micimacis,de maugy nem vagyunk egy Micimaci gyujtok meg ilyesmi....A takarokon,meg agynemukon van mindenfele vicces allat,egerek,cicak,macik,nyuszik..mind nagyon edes!!!!!!!!!!!!!!!!!Hiaba,gyerekcuccban nem lehet nem aranyosat gyartani :lol:
Az tok jo,hoyg ilyen jo fej volt az elado!!!!!Ritka madar....alatalabn olyan taplok...szinte elkuldenek a francba a tekintetukkel,ha csak rajuk nezel,vagy esteleg kerdezel....
Mindig felmeg bennem a pumpa olyenkor....

Adri,
babakocsitok hogy szuperal?(tudod,nekunk egyforma van :wink: )Kivancsi vagyok a gyakorlatban hogy valt be Nektek!!!!!!!!!!!

Toti,
en nagyon drukkolok a melohoz,hogy osszejojjon az egyik szimpi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kuldom en is a ++++++++++++++++++++++++ energiakat!
Tudod en rengeteget gondolok Rad,csak nem akartam kerdezni,mert feltem,hoyg mar nagyon unod az eziranyu kerdeseket....
Nekem volt olyan idoszak,hoyg a francba kivantam mar mindenkit,aki megkerdezte,hoyg "na,hoyg allsz a melokeresessel??????meg semmi?"
Szoval amikor mar egy ideje kerestem es kivoltam,akkor nem szivesen valaszoltam ezekre a kerdesekere..persze tudtam,hyog mindneki csak jo szandekkal kerdezi,meg drukkol,meg minden,megis idegesitett,hyog kerdezik.... (Ez ugyanolyan,mint amikor vki mar a szuleshez kozel van,vagy esteleg mar tulhord es mindenki azt kerdezgeti,hyog meg egyben????-na hallottam,hyog ezt is nagyon kedvelik a Kismamik :lol: :lol: )
De tudd,hoyg en ha nem is kerdezem (ez okbol,hoyg hatha a hatad kozepere kivanod a kerdest),gondolok Rad nagyon es kuldom am a ++++++++++++++okat!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Szeri,
nem tudom,hoyg meg este jovok e,de Neked is nagyon kuldom a +++energiakat,es kivanom,hoyg gyorsan,konnyen menjen minden a csaszarnal!!!Es persze utana pedig ne nagyon fajjon :wink: :wink: :wink: :wink: Nagyon varjuk a hireket!!!!!!!
Gondolok Ratok!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen: Köszi, de amúgy tudtam én hogy gondoltok rám, mert ez egy kivételesen rendes topik :wink: Annyira jól összejöttünk. Itt mindenki leírhatja minden búját-bánatát :lol: Csak azért én sem akarok minden kis apróságot leírni. Már annak örülnék ha azt írhatnám, hogy sikerült. :lol: Tudod, a babával is így voltam.
Amúgy baba témában megbeszéltük az urammal, hogy jövő nyáron elmegyünk oda ahol nászúton voltunk (mert nagyon jól éreztük magunkat) és majd ott kezdjük újra a babaprojektet.
Nehéz volt átállítani magam, de most már úgy érzem, hogy teljes erőmmel tudnék egy új helyen dolgozni. Ez azért fontos a számomra, mert nem szeretek semmit fél erővel csinálni és az elmúlt hónapokban inkább a a babára koncentráltam. Most viszont, hogy eltoltuk a projektet, megnyugodtam, és képes vagyok élni-halni az új cégért.(persze csak képletesen :wink: )

Táppénz ügyben azt javaslom, hogy vedd kezedbe a dolgokat és ne a könyvelőn keresztül intézd a TGYÁS-t. Asszem azt mondtad, hogy nem TB kifizető hely, és ebben az esetben ha jól tudom akkor úgyis neked kell be menned az államkincstárhoz.
Megpróbálom megkérdezni egy volt kolléganőmet, hogy el tudja-e küldeni a listát amit ilyenkor intézni kell, mert úgy látom a könyvelőtök nincs a helyzet magaslatán.
toti77

vagyok én is de kipurcantam rendesen.
2 órás volt a jóga nagyon jól esett aztán még elmentünk R.-el mászkálni meg elhoztuk a felicitas csomagot (avent cumisüveg meg egy cumi volt benne a többi nem sokat ér de mindegy)

Bridzsi

Kép
esztora

Toti,
nagyon jol hangzik,hoyg jovore a 2. naszut kereteben belevagtok a babaprojektbe :wink: :wink: :wink:
Ha meg tudod szerezni az intezendok listajat,azt megkoszonom. :wink: Sajnos en is ugy erzem,hoyg a kezembe kell vennem a dolgokat :?

Esztora,
en mult heten valtottam be a Felicitas csomagot,ezek szerint mindegyikben ugyanaz van! :wink: Pedigf vki azt mondta nekem,hoyg nem,mindben mas..de mar legalabb 10 kismamival megvitattuk,hoyg ugyanaz van mindannyiunkeban :wink:
Ena cuminak orultem,mert nem is vettem cumit neki,de igy legalabb lesz :wink: Persze a cumisuveg is tok jo.A tobbi meg vegulis ujsag volt :?
Hu en ma nagyon nyomi voltam,nem birtam volna ebben a melegben mozogni,ugyi vagy!!!!!!!!

Nem tudom Szerit holnap mikor csaszarozzak,de sztem biztosan reggel... :roll: Huuuu de izgulok ertuk!!

Szep estet Mindenkinek!!Mindjart jon a ferjecskem :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

sziasztok! Szeri írta, hogy holnap 10 körül császározzák, kezd izgulni és puszil mindenkit!!!!

V.
vickybabe

No, akkor már tudjuk, h mikorra kell összpontosítani a +-okat! 12 óra múlva ilyenkor már......

Képzeljétek, én ma meg már azt hittem egy kicsit, h nem messze a szülés, mert hasmenésem volt és az is lehet egy jel. De úgy néz ki, inkább egy újabb kórokozó születése bennem :? , mert kcisit náthás is vagyok. A dúlám azt mondta, ha azért van hasmenés, az egyfajta tisztulási folyamat, és akkor 1-2 nap múlva jön a babó. De mondom, inkább úgy néz ki, h újabb vírussal kell megküzdenünk. Mert persze a fiam is újra köhög. Egy hetet bírt ki minden tünet nélkül, még jó, h akkor gyorsan beadattam neki a kullancsoltást!

Lányok, mi az a Felicitas csomag?

Toti, jó olvasni, h milyen kiegyensúlyozott vagy, és helyretetted a dolgokat. Ennél jobb kiindulópont nem is kell!
Nekem meg olyasmi jutott eszembe, h pl. Merinél a ház, Nálad az álláskeresés és a többi - mind vmi újnak a születése. Azért kérdeztem rá, mert azt is szívesn olvasom, hogyan alakulnak ezek az életetekben. Születéstopik, tágabb értelemben...

Kép

Kép
nán-dorka

Nán-dorka: ígérem teszek fel majd fotókat.
Végül is igen. Nálunk először az új élet látszik születni.

Van iwiw-es meghívóm, még 5 napig ha netán kellene valakinek.

Hú Erika már biztos nagyon izgul. Már kevesebb, mint 2 órája van a császárig.
Drukkkkkkkk neki!+++++++++++++++++++++++++++++
meriann

Sziasztok!
Szeri hamarosan megláthatja a Babácskáját. Kit fog értesíteni?
vivi79

húúú nagyon izgulok Szeriért!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++

Mindjárt találkoznak Balázzsal!!!!!!!!!!!!!!!!
vickybabe

Sziasztok!

Tiszta izgi már biztos Szeriéknek is megvan a babájuk!!!! Ez olyan jó!!!!!

Meri!
Nagyon örülök ennek a ház dolognak!!! Jó volt olvasni soraidat. Hidd el minden már lesz hogy külön fogtok lakni!!! Nagyon jó dolog,hogy azt csinálsz és akkor amikor Te akarod!!! Szorítok de mostmár biztos minden tuti lesz!!

Toti!
Mennek a drukkok az álláskereséshez!!++++++++++++++

Rólam!
Hétfőn kéne dokihoz mennem mert az lesz a 13-ik napom. Akkor akarja a dokim megnézni hogy elmúlt e a cisztám és van e gyógyszer nélkül pésem??? De ugye az pünkösd. Tegnap óta próbálom hívni de nem lehet őt elérni vmiért!! És akkor akarok beszélni vele hogy szeretnénk mostmár megtermékenyítésre menni. Ahhoz a dokihoz aki az endom miatt kezelt! Úgy izgulok,már alig várom hogy végre továbblépjünk!!!!
Ja és pénteken kapom meg az utcsó GYNEVAC szurimat!!!
csipcsab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?