Sziasztok!
Na mar nagyon izgultam Fioonaert,de csak most tudtam jonni!!!!
Es IGGGGGGGGGEEEN!
FIOONA,
Gratulalok Oliver babahoz,nagyon ugyesek voltatok!!!Ahoyg szamolom eleg gyors szules volt
Varunk vissza,sok tejcit kivanok es jo egeszseget!!!!!!!!!!
Orsi,
igen,jelen allas szerint julius 1 utan is ingyenes marad a korhaz es orvosvalasztas,en ugy tudom.
De az a legtutibb,ha azt a dokit,korhazat kerdezed,ahova szeretnel menni.
Istvanos tapasztalatokat szerintem szivesen megosztjak Veled itt a Csajok is,mert vannak Istvanosaink
DRukkolok,hoyg hamar rendezodjon,tudom mit elsz at!!!
En meg most is olyan benanak erzem a helyzetet....mert kovetem a dokit ugyan,de hat nem ismerek ott senkit,most epp szuleszno vadaszaton vagyok,de nekem az egyik olyan,mint a masik
Es sajna mega dokim sincs kepben pl veluk kapcsolatban.....
Szoval jol megcsinaltak ODAFONT ezt nekunk....
Meri,
mennek a drukkok nagyon!!!!!!Remelem csak jot mond a hazrol a szakerto!!!!Hat igen,az biztos,hoygha kulon hazbanb lesztek az egy nagy lokest ad majd a babanak
Esztora,
ne is mondd
Tudom,hoyg most mar nagyon kozeledunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vivi,
igen, a Praktikeres matricak
Hat sokkal szebben is meg lehetett volna csinlani,festessel stb...de mi mar nem ruhazunk be ebbe a lakasba,hisz hazat keresunk mar jo ideje,szoval a meglevo lehetosegekbol probaltam kihozni a legjobbat
Az uj hazban meg majd lesz nagyon szep gyerekszoba
Ragota,
sajnalom a fejfajast
Szerintem vmi durva front lehetett,mert ahogy irtak a Csajok,hoyg rossz kedvuk volt...haaaaaaaaaaaaaat nekem sem volt vmi roszas a hetevegn,es ahogy eszrevettem a kornyezetem....szovals ztem tuti volt vmi a levegoben
na meg azt se felejtsuk el,hoyg 2 baba is szuletett,ez mar onmagaban feltetelez vmi frontot
Majd ha tudsz gyere!varunk!
Porsi,
szuper a babakocsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hat arakrol,meg osszegekrol ne is beszeljunk,mi is sokat koltottunk nagyon....
Csajok,megint beragtam a konyvelore a cegnel...
Meg mindig nem kaptam tappenzt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azt mondja intezi,es en ne foglalkozzak vele,mert neki ugyis megmondjak ha vmi problema van...es neki zat mondtak mult heten,hoyg folyaamatban van,mast nem tudnak tenni,mert minden papirom rendben,amit bekuldott (nem tudom ez igaz e...)
Es ugye en jovo hettol mar szulesi szabin lennek..erre megszolal a konyvelo,hoyg o azt nem tudja mi,mert meg nem volt ilyen a praxisaban,egyik cegenel sem,amelyiknek konyvel,szoval utananez.
Teszem hozza nem 2 eve konyvel......
Tok ideges vagyok,ha ragondolok erre az egeszre,mert rohej,hoyg feb1ota tappnezenvagyok es semmi lovet nem kaptam meg,es most mar attol is felek,hoyg a szulesi szabira kapok e majd,mert azt ugye a cegtol kapom (ha jol tudom) de itt toketlenkedika konyvelo...
Persze beszeltem mar a Fonokkel is meg minden,de o is azt mondja bizzam a konyvelore,ne aggodjak...koszi!
Most meg varom a mosogepszerelot...azt mondta reggel 9-14.00 kozott jon.Remelem hoyg tenyleg jon,mert addig mega boltba sem tudok lemenni ugye meg semmi.....
Na mega rrol nem si beszelve,hoyg halomba all mar a mosas...
remelem,hoyg meg is tudja szerelni egybol,mert attol felek,megnezi,es azt mondja,hoyg x ido az alkatresz es majd ujra jon megszerelni....
Megyek mosni Anyuekhoz vagy nemtom
Bocs a kifakadasert...nekem sincsenek vmi rozsas napjaim...