Új privát üzeneted érkezett!

Athiz
köszi :) de tudod, az én görbém mindig is jó volt, és tünetgyáros vagyok :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!
Az előbb írtam egy regényt,és kiírta,hogy szerver error,a lap nem jeleníthatő meg. :evil: :evil: :evil: De mérges vagyok!

Most gyorsan ,és röviden,mert ha ez is elszáll akkor az agyam is megy utánna.

Tontica
Az októberi babásoknál volt vagy két lánynak ilyen "folyós gondja" nekik gomba ellenes therápiát adtak.A pisit nem hinném,hogy így folyik,azt tuti észre veszed! :wink: A magzatvíz,meg naná,hogy nem folyik,majd 40 hetesen! :D
Kísérlet:Én asszem nem mentem volna bele :oops: :oops: (azért mondjuk ilyenkor pénzbeni juttatást szoktak adni)

Kislányhoz óriási gratula!!!!!!Ezentúl majd mindig megírom kivel ,mikor és mit álmodok!Jó? :D
Magamnak még karácsony este álmodtam,egy Dorottyát! :D Egyenlőre nem tudom valóban lány lesz-e,mert azóta még semmi megérzésem Vele kapcsolatban,és UH-n is dugdossa milye van!Inkább ráül a méhszájamra,minthogy meglássuk a lába közét!

Athiz
Hát ekkora kukit tényleg ritkán lát az ember!Ezt tuti nem nézték el!!!Gratula!!!!
Boldog szülinapot,a kerekhez! Kép

Moni
Meg fogom nézni afotókat,és egy kalappal neked!

Anyapoc
Junko nekem is hiányzik,és Kokusz,meg Fildi is! :(
Neked vizsga??Villőnek hatott végül az antibia??

Bildi
Befejeztétek már a költözködést?

Ancsa

Nálatok mikor indul a lombik?

Angyalka
Ne félj nemsokára te is egy punist melengetsz a pocakodban!Ezt veheted fenyegetésnek is! :D :D :D

Voltunk ma genetikán.Nem volt UH,mert szerdán itthon készült egy,és rendben volt :) .Viszont vettek vért a 4 markeres vizsgálathoz,és 30-án kontroll.Addigra lesz véreredmény,meg megnézik UH-val is.Ha mindkét vizsgálat rendben,akkor megnyugodhatunk végre! :wink:

KépKép

KépKép
okr

Gaby, tessék bízni, az egyik csodagörbéből már csak lesz egy bébi! Szerintem igen ígéretes most, ráadásul a program szerint már holnap tesztelhetnél. Mikor mersz?

Okr, köszönöm a kedvességedet és a szép rózsát.
Nagy örömmel hallom, hogy nemsokára megtudod az eredményt, ami természetesen teljesen megnyugtató lesz, szépen fejlődik a kis "Dorottya" :) , meglátod, minden okés lesz.

Cupp
Vendég

Kriszta,
jaj de bunkó vagyok, elfelejtettem gratulálni a genetika eredményedhez :oops:
Nagyon örülök, hogy minden OK, remélem nyugodtabb vagy! :D

Fenyegetés elfogadva! :lol:

Athiz,
na ilyet már én is hallottam a progiról, de nem akartam kiiírni, mert hátha rosszul rémlik, de ezek szerint nem...
Mindenesetre a dokik csak tudják mit csinálnak! :)

Tonti,
ezt a negyvennéhányat már féllábon is! :wink:
Előtte még egy tuti kis nyaralás! 8)
angel37

Sziasztok!

Angel

Nanehogymáááá ne szarjá be :lol:!
Tudd meg,hogy Apa holnapután jön haza :D:D:D:D!
Na,jó akkor is Te nyersz :D!
Nekem ez is hír ám,hogy már csak 30valahány tabi van :)!
Jó,látom,azért a Kálisban aktívabb vagy ... :wink:!

Tontica

ÁÁÁÁ,csak Angelékat akartam kiugrasztani a bokorból :D:D:D!Sikerült... hi-hi :).Félig... :?
Na ja,én sem nagyon figyeltem volna a helyedben :D!...na de ez a kisérlet...hát nemtom....jó,jó,értem a lényegét,de szt a a korai vetélés ellen amúgy is adják ,akinek kell(12 hétig...vagy egy kicsit tovább).Mert ugye ha a petefészek nem termel eleget.De utána a lepénynek már illik...illlene...szl nem tudom,hogy a koraszüléshez van-e a köze pl. a progihiánynak...na de ők a dokik...
És bizony amit Athiz írt...hát való igaz...ez egy kicsit összeférhetetlen...nem kéne utánaérdeklődni máshol is? :roll:
Annyi tuti jó benne,hogy jobban odafigyelnek :wink:!

Kriszti

FIldi még mindig TIldi :lol: :lol: ...
És én sem tudom,mi lehet vele,szt írok már neki egy levélkét.Mostanában bent sem jártam a városban,de legutóbb,anáyszor voltam feléjük,zárva volt az üzletük :(....
Viszgákat eltoltam,legalább is a jövő heti kettőt...muszáj volt.Emelt szintű érettségiket javítottam ma,meg fogok holnap egész nap és talán vasárnap de,ha nem fejezem be.Aztán itthon vár 30 középszintű és mindegyiket jövő hét végére le kell adni.Így képtelenség tanulni.Plussz van még 2 beadandóm vissza és Apáét is én korrektúrázom,gyártom a fedlapokat,na meg egyes dolgozatokat én csinálok :D...vagyis viszek gépre...Hát most elegem van,így nem sok kedvem van vizsgázni... :( De majd túlélem :).
Pisi: ma vittünk kontroll pisit,de a szaga már rég nem büdi :).remélem,hogy nem is fog kiújulni...A szerencse az,hogy az antibogyó nemviselte meg...csak jókat aludt :D!Vagy az nem attól volt :roll:
Ada bébi mit szól a tesóhoz?????

Na lépek,mert holnap korán húzok el javítani... :?

Pusztok!!!!!!

anyapoc

Apoci, remélem, hogy elmúlt a pisibaj én is, meg hogy vissza sem tér, bár tudod, ezeknél nem lehet tudni. Viszont a gyerekek sokkal hamarabb gyógyulnak. :wink:
Vendég

Athiz
ma 37,3 :P de csak 4 órát aludtam :roll: holnap tesztelek :wink:

Kép
gaby25

Szia, igen, láttam a másikban, nagyon szép, szerintem annyi alvás pont elég ehhez a hőhöz. Nagyon klassz, és szerintem bátran tesztelj holnap, nagyon tuti a görbéd! :wink:
Remélem, köszönthetlek a babások között! :D
Vendég

Athiz
háááááááááát, jó lenne ha köszönthetnél :P :wink: ne kiabáljuk el

Kép
gaby25

Hat nalam tegnap volt izgalom. Delutan szivarogtam, de ne tudtam magzatviz e vagy sem. :? Telefon dokinak, szulesznonek. Nehezen ertem oket utol, de mind a ketto bekuldott a korhazba.
Ott CTG, meg valai teszt. Mindketto negativ. Aztan azt hittem fellelegezhetek. Megvizsgaltak es sajnos kiderult, hogy meg van rovidulve es egy ujjnyira nyitva a mehszaj :shock: Majdnem bent tartottak. :shock: Sajat felelossegre jottem haza, szigoru agynyugalora vagyok itelve! Juni 5-ig ki kene meg huzni....

baratodildi

Hú Ildi, hát elhiszem, hogy izgultál! Azért tényleg próbálj nem mocorogni, és a lábadat jól polcold fel. Ha tudsz, csak WC-re járj ki, nehogy gond legyen. Bár a 35. héttől már nem számítják igazi koraszülöttnek a babut, de azért még tényleg jó lenne, ha bennmaradna és hízna még picikét, legalább még 2 hétig!

Vigyázz magatokra, pusz
Vendég

Sziasztok!

Hú mennyi izgalom!

Ildi, azt a 2 hetet már csak kibírja benn a picuri, aztán jöhet is!

Tontica, örülök, hogy minden rendben veletek és hatalmas gratula a kiscsajhoz!

Athiz, te is vághatod már a centit!

Nekem jó lett a terheléses cukrom, de megint sok a fehérvérsejt és kevés a vörös. Jövő héten megyek valamikor dokihoz majd biztos ad valami bogyót.

Mennem kell, mindenkinek szép hétvégét!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok

Nem vesztem el olvaslak benneteket. Csak nem igazán van kedvem jönni, bocsika. Elég fáradt vagyok mostanában. És igazából nincs is semmi amiről írhatnék ... amúgy jól vagyok. Igazából azért nem nagyon jövök mert a babás témákhoz nem tudok hozzászólni tapasztalat híján ..... talán majd egyszer .... fő az optimizmus
kokusz

Anyapoc
Örülök,hogy pisi terén rendbejöttetek!!! :)
Ildi :oops: :oops: folyton elvétem . :oops: Sajnálom azért ,hogy ritkán jön! :(
Érettségi javításhoz nagy kitartást kívánok,és sok jóindulatot! :lol:

Kokusz
Azért mintha lassan újra tesztközelbe érnél :wink: nemde?!Egy egész topik drukkol érted!!!!!!!

Bildi
Ne izgulj!Nekem Ada már a 36 héten kinyitotta a méhszájamat 1 ujjnyira,a doki mondta is mindjárt jön,aztán 38 hetesen már 2 ujjnyi volt,vártuk minden nap,az érkezését,erre 40 hét 1 napra született meg,és nem is pihiztem sokat.Szóval nyugodj meg,és sokat pihizz.Majd ha jön az idő hamarabb túl leszel a táguláson.Jó lesz az akkor! :lol:

Athiz
Grat a34. héthez!!!!!!!

Gabi
Holnapra megadrukk++++++++++++++++++++++++++++++
A görbéd nagyon jó,és kevés alvástól inkább alacsonyabb a hő,mint szokott,nem magasabb! :D

KépKép

KépKép
okr

Okr
köszi a drukkot :D Robcsi is ezt írta, hogy kevés alvástól inkább alacsonyabb :shock: miért? én valahogy fordítva gondoltam :roll:

Kép
gaby25

Aha. Írtam. Jó hosszút. De elvitte a babanet errorja :twisted: :twisted:
beebeey

Gaby, ha Kriszti is ezt írta akkor nem írtam hülyeséget :wink:
Szóval mikor tesztelsz?

Kép
Kép
robcsi03

robcsi
asszem holnap :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

OKriszti azt hiszem Te mar most megnyugodhatsz hogy minden rendben van a babaddal es kivancsi leszek beteljesedik-e az almod es tenyleg kislanyod lesz-e!
Nekem nem csinaltak AFP-t de mar keso, mi csak az uh-ra hivatkozunk, remelem minden rendben lesz!
Folyasrol, tuti hogy vizelet /de csak par csopp, nem niagara/ mert onnan jon, megfigyeltem hol hagy foltot a bugyin :oops: :roll: ez van, amugy mar volt ilyen gondom regebben is sajna.

Athiz: en elolvastam az utrogesztan tajekoztatojat es nem talaltam benne olyat hogy karositja a magzatot a 12. het utan, kicsit furcsallom hisz a magzat az elso 3 honapban a legserulekenyebb, akkor nem karositja amikor meg mar kialakultak a szervei akkor igen?! :roll:
A majkarosodast majd megkerdezem de annak a gyogyszernek a tajekoztatoja amit szednem kell nem ir ilyet.
Nekem lassan mennek a napok :oops: csak Neked tunik gyorsnak, en szeretnek mar a finishben lenni mint Te!

Angel, na latod, en a nyaralast irigylem Toled, en be leszek zarva ide egesz nyaron, se tenger, se napozas, se semmi. :roll: Majd jovore!

Anyapoc tenyleg jo sok dolgod van, nem is tudom hogy csinalod, azert remelem benezel majd a hetvegen. Bar megertem ha Apazol.
Na, utananeztem a gyogyszernek, Progeffik 200 mg. tobb orszagban hasznalljak a terhesseg elso 3 honapjaban es tobb orszagban vegeztek ilyen kiserleteket ahol is allitolag sikerult csokkenteni a koraszulest /ezt irja a papir! :shock: /
allitolag nincs mellekhatas vagyis nem tudnak rola.
Engem ne kerdezz mi miert mert nem ertek hozza de ez van, ha ezzel tenyleg csokkenteni lehet a koraszulest akkor hurra! :D
Ja, barmikor ki lehet lepni a kiserletbol es folyamatosan ellenoriznek majd igy nem lesz gond! :roll: Nagyon ajanlom Nekik!!!

Gaby: holnapra nagy, nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kokusz: nem irtad, Te most mered vagy nem mered a hodet? Hogy allsz? Hanyadik dpo-n vagy?

BIldi: nyugi, igaza van Krisztinek ebbol akar meg 40 het is lehet, semmi gond csak pihizz! Szoritunk!!! Mi volt az a folyas?

Robcsi orulok hogy jo lett a cukrod es koszi a gratut!

Nalam valami nincs rendben, faj a torkom es a jobb szemem egesz nap konnyezik es tok piros, jol megfaztam, remelem holnapra nem dagad be a szemem!!! :shock:

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok
hát hőm 37.15, teszt nega lett :? ha nem jön meg, kedden ismétlés. Ha megjön, akkor kidobom a hőmérőt, ennél szebb görbét még babásan sem tudok csinálni :lol:

Kép
gaby25

Helló!

Gaby, hát ez sajnálatos, pedig tényleg meseszerű a görbuszod! Na hátha a kedd lesz a győztes nap! :wink:

Tonti, totálisan úgy emlékeztem pedig, hogy magzati károsodást okozhat a progi, ha a 12. hét után szedi valaki, de lehet, hogy "csak" májkárosodásról van szó. :lol:
Mindenesetre ha érdekel valakit:
http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=1973
Amúgy jobbulást, nem lehet, hogy inkább allergiás vagy? Már a szemed miatt gondolom.

Robcsi, Okr, köszi, majd veszek centitvágó ollót. :)

Robcsi, gratula a jó vércukorhoz, viszont sajnálom, hogy megint gond van a vörös- és fehérvércuccokkal.

Kókusz, azért itt nem csak babás dolgokról írhatsz nekünk, ugye tudod. Bármi van, jobb, ha kiírod magadból. Amúgy mennek a drukkok. Most méred a hődet? Miért vagy ennyire elkenődve? Persze tudom, de az nem segít, ha negatívkodsz (mondom én :twisted: ). Ölellek, lelki jobbulást neked!

Bee, azért próbáld újra, hátha most nem száll el a hosszú írásod! :wink:

Én tegnap nem írtam, de azt hittem, hogy meggebedek, annyira fájt a fejem egész nap, és már 2 gyógyszert vettem be, hiába. Viszont jót szédelegtem tőle, és este még az orrom is elkezdett vérezni. Úgyhogy már nagyon kifeküdtem. Na mindegy, reggelre átvészeltem, úgy tűnik. Szerintem ezek a frontok készítenek ki totálisan. :cry:

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Anyapoc,
apa már itthon? :D :D
Nana, hogy én nyerek! :wink: Minden fogival növekszik a bizonyosság, hogy a köv. menet lesz az enyém! 8)

Tontica,
elhiszed, hogy, szívesebben lennék bezárva? :wink: Persze csak babásan gondoltam, nem csak úgy! :D

Athiz,
szegény, szar éjszakád volt :( Azért jó, ha mára jobb, és most már Öcsibaba is lassan megérkezik! :)

Gaby,
a teszt lehetett korai!
angel37

Tontica
Hát sajnálom a vizeletcsepegést.Az nem lehet jó,főleg így ,hogy torkod ,szemed is fáj. :( Kép
Megnyugodni sztem akkor fogok igazán,ha 30-án csupa jót hallok,addig még izgulok. :oops: Azért az jó jel,hogy tegnap egész este éreztem mocorogni.Mondjuk már vagy 10 napja érzem,hogy tevékenykedik odabennet,és egyre kifejezetebben. :D
AFP ikreknél nem ad jó eredményt,biztosan azért nem nézték.Vagy egyébként sem szoktak?

Athiz
Sajnálom a tegnapi rossz napodat! :( Nekem is fájdogál a hasam egy-egy frontnál.Nemhiába szoktak frontátvonuláskor szülni a nők! :wink:
Centit bizony már lehet vágni! :) Közeleg a nagy nap!Mikorra is pontosan kiírva?

Gabi
Sajnálom,hogy negatívat teszteltél! :( Azért még várjuk ki,lehet nem is jön meg! :wink:

Angyalka
Hová akarod magad bezáratni babásan????? :?: Szegény fejem nem érti. :oops:

Bee
Ugorj neki újra! :) A múltkor én is error miatt vesztettem egy jó hosszú oldalt! :?

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
nem akarom bezáratni magam sehova :lol:, csak Tonitnak írtam arra, hogy irígyli a nyaralásomat, mert ő szegény be lesz zárva egész nyáron! :wink: Szal én szívesen dekkolnék már otthon babásan! :oops:

A legjobbakat 30-ra!!! Csupa jót fogsz hallani! :)
angel37

Sziasztok!

Apáért délután megyünk,addig bekukkantottam :)!

Angel

Óóóóó,ezt már szeretem :).optimizmus :D!hajráááá :)!

Kriszti

Én is drukk akkor,tuti minden OK lesz :).
Ja,nagyon jóindulatú vagyok javításnál :wink:!Igyekszem... :roll:
Pisi majd még elválik....

Athiz

Örülök,hogy jobban vagy :).
Pisi:hát,remélem,ha a pelsut elhagyjuk,akkor ilyen gondunk tényleg nem lesz több...addig is vigyázok :?...

Tontica

Bírom ám,azért tudok kitartani,mert tudom,hogy nemsokára vége :D!Még egy jó hónapot kell így végiggüriznem és aztán jön az édes pihenééééés :wink:!
Na,jó,hogy semmi rosszat nem olvastál a gyógyszerről :).És bizony,figyeljenek ám oda,mert én is szétcsapok köztük :D!

Robcsi

Cukorterhelés,szuper :)!Fehérvérsejtet már asszem írtam :).Vörös...az nem jó :(.
És képzeld,nekem meg kell ismételni a koleszterinvizsgálatot a(z új) dokim szerint, a biztonság kedvéért...hát remélem,hogy minden OK lesz...

Gabi

Szt is simán korai volt a teszt!!!Ilyen szép hővel itt csakis baba lehet a dologban :wink:!

Kokusz

Azért én is örülnék,ha néha bekukkantanál,hogy életjel,meg minden... :roll:
Persze,gondolom,ilyenkor rossz,de ha egy kicsit le akarsz kattanni a témáról,azt is megértjük :wink:!

Bildi

Sok pihi,simán ki lehet húzni így a végéig is :wink:!

Junko!!!!Tildi!!!!

anyapoc

Okr, naná, hogy csupa jót hallasz majd 30-án. Az meg külön öröm, hogy egyre jobban fogod érezni most már a picikéd mocizását. Nekem most is jó nagyokat ficereg, olyan erőteljes most már a mozgása, hogy az óceán nem hullámzik úgy, mint a bébim a hasamban. :lol: Egyébként június 30-ra vagyok pontosan kiírva.

Angel, hát remélem, akkor hamarosan bezárt nőci leszel. :wink: :lol:

pusz
Vendég

Angyalka
Hja,értem! :D :D Nyaralás után külömben is ideális lesz a beültetés! :lol:

Anyapoc
Még enkem is 1 húzós hónapom van aztán pihi,pihi,és pihi! :D Meg némi ablakpucolás! :wink:

Athiz
Akkor a 30-a nagy nap minden hónapban errefelé!
Én október 30-ra vagyok kiírva,és most 30-ra várom az eredményt,Te meg júni 30-án szülsz.......na,csatlakozik még valaki?????? :lol:

KépKép

KépKép
okr

Júli 30 a szülnapom! :D
angel37

okr:
Drukkolok, de en is ugy gondolom, hogy most mar ne izguljal! :P

Tonti:
Nem tudom mi volt a folyas, de a baba nagyon lent van, vizelet is lehet...
Mindenesetre vettek le tenyesztest is.

baratodildi

Kriszti

Na,csak nem elmaradt :wink:? Mámint a suvick... :roll:

Na ezzel még el akartam dicsekedni :D!
Hogy van egy(mint utóbb kiderült) broméliám,amit még úgy örököltünk az albérletből.A főbérlőé volt,de miuátn megvettük a alkást,nem vitte el,így nálunk maradt.Elég igénytelennek nézett ki,azért én öntözgettem (néha :D).És most, kb 5 év után itt az új lakásban virágot hozott!!!!
Már éppen azt fontolgattam,hogy kidobom,mert olyan csúnyácska,semmilyen stb...Szt megijedt :D!
Viszont gőzöm sincs,hogy mit csinálhattam,amit így meghálált...ha csak nem azt,hogy kb 1 éve át lett ültetve... :roll:

Na két kép róla:

Kép

Kép

anyapoc

Hello Mindenkinek ezen a csodaszep napon! :D

Gaby nagyon sajnalom!!! :cry: Nagyon regota probalkoztok mar, nehez lehet de ne agg fol!!!

Athiz latom Te is megszenvedsz ezzel a terhesseggel, hat nem konnyu igy a vege fele mar de megeri!!! :D
Nem vagyok allergia, szerintem csak megfulyta a huzat a szemem de mar jobb, tegnap este tiszta csipa voltam es ragadt ossze mint a kiscicaknak amikor meg vannak fazva. :lol:

Angel: ne aggodj Te is leszel majd ilyen helyzetben es nemsokara Te is itt nyavalyogsz majd nekunk hogy itt faj, ott faj, nem tudok kimozdulni stb. :lol: Hanyadik szulinap?

KépKép
KépKép
tontica

Folyt. kov. mert kezd meghulyulni a gepem ugyhogy inkabb elkuldom reszletekben csak ne vesszen el megint.

OKriszti: nekem 29-en lesz uh. es 30-an doki ahol megtudom a vervizsgalat eredmenyet. En csak a 28. het utan fogok majd megnyugodni bar igazan csak a szules utan. :roll: :lol:
Erzed a mocorgast? Hu, az lehetetlen, vagyis a dokim szerint en 17 hetesen nem erezhettem :lol: en imadom, nincs is ennel csodallatosabb erzes a vilagon, enyemek mar igencsak erosen bokszolnak meg fociznak odabent.
De szoktak AFP-t, a fiamnal csinaltak, akkor biztos azert nem csinaltak amit Te is irtal hogy ikerterhessegnel nem ad jo eredmenyt.

Anyapoc: gyonyoru a virag, az enyemek mind megpusztultak. :oops:
Ja, tenyleg, Neked van nyari szunet, hat ezert erdemes tanarnak menni! :lol: Majd mondom a dokiknak hogy ugy vigyazzanak hogy Te fogsz szetcsapni koztuk! :lol:

BIldi, nagyon lent van?! :shock: Akkor lehet megsem varat sokat Magara a baba, azert drukk hogy meg bentmaradjon egy kicsit!

KépKép
KépKép
tontica

Meg egy kerdes es elhuzok enni:

Van valakinek Thomas a gozmozdonyos keresztszemes mintaja?
Valamelyik topikban lattam de nem emlekszem hol.

KépKép
KépKép
tontica

Tontica

Nekem van mintám,majd átküldöm,de nem ígérem,hogy ma...
A fiamnak hőemelkedése van és csak reménykedni tudok,hogy nem a hányós-hasmenéses vírust kaptuk ki...mert volt kedves anyuka,aki behozta így a gyerekét oviba :twisted: ..
Ha a szemed nem javul,marad a csipázás,akkor menj dokihoz,mert lehet kötőhártya gyulladás,vagy vírusfertőzés,mindekttőt kezelni kell és fertőző!A fiamnak is volt ilyen,amikor homokot fújt a szemébe a szél és AB-os cseppet kaptunk rá.Reméljük,minden ok lesz :).
Ja,nyári szünet...hát egy hónap lesz kb,lehet így is felfogni...meg úgy is,hogy nem akkor veszem ki a szabimat,amikor én akarom... :?
Na,csak mondjad nekik,fenyegess velem :D!

anyapoc

Anyapoc: de jo!!! Orok hala a mintaert!!! :D :D :D Nem kell ma, van idom!!!

Sajnalom a fiadat, remelem nem hanyos-hasmenos mert az szornyu, en is mindig attol rettegek!
A szemem mar sokkal jobb, nem konnyezik, ugyhogy csak egy kis megfazas volt, semmiseg!

Csak egy honap szunet? :shock: Nem ketto?

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc,
szép a virágod! :)

Reméljük Bulcsú nem hányós-hasmenőst szedett össze! :? Na, mire Villő pisije rendeződött, csak hogy mindig legyen valami! :roll:

Tontica,
alig várom! :lol:
Elég veszélyeztetett leszek, ezt már most tudom :wink: , valszeg jó hamar fekvésre leszek ítélve (vagy kórház) :? , de akkoris várom! :D

Ha "csak" megfázásod volt, akkor jó, de nagyon vigyázz magatokra! :) Te is keresztszemezel?

Kérdésedre: 34
angel37

Angyal elhiszem hogy alig varod majd, hidd el valora vallik majd az almod, amit kihagynak a terhessegbol az az allando aggodas mert meg tudja orjiteni az embert (majd meglatod).

Pocikep: (a fejemet levagtam mert eleg gaz :lol: )
Most azert mar kezdek hasonlitani egy balnara, nem?! :roll:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Hali!

Okr, a párom jan. 30-i születésű. :lol:

Anyapoc, szép a broméliád, de vigyázz vele, sajna érzékeny a drága. Bár akkor ezt te is tapasztaltad.
Fiadnak gyors javulást!

Angel, az nem is kor, ifjú vagy még! :)

Tonti, te meg a bálnásodás? :shock: Látnád, én mekkora vagyok, mindjárt rájönnél, ki is a bálna. :P

Jó éjt
Vendég

Sziasztok
köszi a drukkokat :P egyelőre még nem jött meg, hőm 37,1

Kép
gaby25

Sziasztok!

Apa elhúzott vizsgázni,12.3nekem
Én meg lebetegedtem :?...Ahhoz képest,hogy Bulcsnak volt hőemelkedése,tegnap estére bedurrant a torkom.ma már a gégémre is ráment reggel,alig volt hangom.Most már jobb... :roll:

Bulcsúnak egyébként semmi baja,köszi a drukkokat :).Rajta talán átfutott vmi,én meg kikaptam úgy rendesen... :?
Most nyomom a Bioparoxot,remélem,hogy hamar rendbejövök...

Tontica

Nem semmi pocid van :wink:!Azért a bálnától még mindig mesze :D!Két gyerekkel ez normális :D!De végén tuti könnyebb lesz átugrani,mint megkerülni :lol: :lol: ...
Örülök,hogy már jobban vagy,vigyázz magadra azért Te is :).A mintákat küldöm nemsokára :)!

Angel

Na ja,nem olyan egyszerű az élet...pedig mi még csak betegesek sem vagyunk... :shock:

Athiz

Na,jó hogy mondod,hogy kényes,mert szegényt úgy el hanyagoltam éveken keresztül...de mondom,megijedt 8) ....
Hadd lássuk már,mekkora vagy :D!már úgysem sokáig nézhetjük :wink:!

Na pusztok,ma van a határidő a beadandómhoz és még nem küldtem el... :? NIncs kész :cry: !

anyapoc

jlentem nekem ez ahónap elúszott, 1.cn :lol:
Vendég

anyapoc jobbulást!

Tonti, hol vagy a bálnától?

Athiz tényleg tehetnél fel képet! :lol:
Vendég

Boni :(...
Na de látom,azért nem vagy elkenődve :).Hajrá!!!!

Ezért jöttem...

http://hvg.hu/Tudomany/20070517_wwf_oko ... nyom_.aspx

Aki tudja,csinálja meg a saját ökológiai lábnyomát :).nekem nem lett túl fényes az eredményem :?...de azért a magyar átlag alatt vagyok :)!

Pussz!

anyapoc

Csá csajok!

Köszönöm az érdeklődést. Sok munka van volt most, meg nem is akaródzott jönni. Ha sokáig nem írok, utána olyan nehéz.

Elkezdődött nálunk a lombik, valamikor május végén júni elején lesz a nagy esemény. Majd időnként írok, de most bocsássatok meg de nem nagyon megy. Munka suli, lombik..otthon meg nincs net.

Azt látom midenki jól van/meg van.

Kismamák vigyázzatok magatokra.

Pusszancs mindenkinek. :)
Vendég

Gaby, nagyon szép továbbra is, tarts ki, szerintem a holnapi teszten már zebrának kell lennie.

Anyapoc, jól kitolt veled Bulcsú, mi? Gyorsan átragasztotta a bacijait. :lol: Akkor most már neked jobbulást.

Bonika, sajnálom, az elmúlt ciklust, na de legyen most már tényleg a nyerő ez a ciklusod, jó? :wink:

Na jó, akkor engedek a terrornak :lol: , íme egy bálna:

Kép

És egy kis extra:

Kép
A teraszon Szili kismedencéjében áztatja a kis tojásokat. :lol: Nagyon tudja élvezni persze. :D Én is vele pancsiznék, csak sajna mint bálna méreteimből is kiderül, nem férnék bele a medencébe.

Pusza
Vendég

Junko, de jó, akkor nagy hajrá neked, és remélem, gyorsan összejön a lombikbaba! :wink:
Vendég

Athiz
Azta, mekkora pocak :shock: és ez még lesz nagyobb is :shock:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Gaby!
Mennek a drukkok!

Tonti!
Hol vagy a bálnától!

Athiz!
Hogy bírod ekkora pocival? Nekem kisebb, de alig bírom így is...

Pénteken voltam Uh-n, 2418g a becsült súly. Viki is kb. ekkora volt. Amúgy minden oké.

moni

Athiz

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Aztaaaa,nem semmi :D!Na de ahogy így elnézem,tk mostmár szinte csak pocakból állsz :D!
Most mondom,hogy tuti előbb fog jönni a fütyis :roll:!!!!!
Szilinek jajdejó :)!
Ja,tényleg kitolt velem a kölök :twisted:!Köszi :)!

Junko

Akkor a háttérből drukkolunk :).Most csak figyelj magadra :)!

anyapoc

Anyapoc, Athiz!

Köszi csajok. :)
nagyon jól esett, hogy gondoltatok rám.

Athiz! :shock: Nem semmi...:)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?