Sziasztok!
OKriszti azt hiszem Te mar most megnyugodhatsz hogy minden rendben van a babaddal es kivancsi leszek beteljesedik-e az almod es tenyleg kislanyod lesz-e!
Nekem nem csinaltak AFP-t de mar keso, mi csak az uh-ra hivatkozunk, remelem minden rendben lesz!
Folyasrol, tuti hogy vizelet /de csak par csopp, nem niagara/ mert onnan jon, megfigyeltem hol hagy foltot a bugyin
ez van, amugy mar volt ilyen gondom regebben is sajna.
Athiz: en elolvastam az utrogesztan tajekoztatojat es nem talaltam benne olyat hogy karositja a magzatot a 12. het utan, kicsit furcsallom hisz a magzat az elso 3 honapban a legserulekenyebb, akkor nem karositja amikor meg mar kialakultak a szervei akkor igen?!
A majkarosodast majd megkerdezem de annak a gyogyszernek a tajekoztatoja amit szednem kell nem ir ilyet.
Nekem lassan mennek a napok
csak Neked tunik gyorsnak, en szeretnek mar a finishben lenni mint Te!
Angel, na latod, en a nyaralast irigylem Toled, en be leszek zarva ide egesz nyaron, se tenger, se napozas, se semmi.
Majd jovore!
Anyapoc tenyleg jo sok dolgod van, nem is tudom hogy csinalod, azert remelem benezel majd a hetvegen. Bar megertem ha Apazol.
Na, utananeztem a gyogyszernek, Progeffik 200 mg. tobb orszagban hasznalljak a terhesseg elso 3 honapjaban es tobb orszagban vegeztek ilyen kiserleteket ahol is allitolag sikerult csokkenteni a koraszulest /ezt irja a papir!
/
allitolag nincs mellekhatas vagyis nem tudnak rola.
Engem ne kerdezz mi miert mert nem ertek hozza de ez van, ha ezzel tenyleg csokkenteni lehet a koraszulest akkor hurra!
Ja, barmikor ki lehet lepni a kiserletbol es folyamatosan ellenoriznek majd igy nem lesz gond!
Nagyon ajanlom Nekik!!!
Gaby: holnapra nagy, nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kokusz: nem irtad, Te most mered vagy nem mered a hodet? Hogy allsz? Hanyadik dpo-n vagy?
BIldi: nyugi, igaza van Krisztinek ebbol akar meg 40 het is lehet, semmi gond csak pihizz! Szoritunk!!! Mi volt az a folyas?
Robcsi orulok hogy jo lett a cukrod es koszi a gratut!
Nalam valami nincs rendben, faj a torkom es a jobb szemem egesz nap konnyezik es tok piros, jol megfaztam, remelem holnapra nem dagad be a szemem!!!