Sziasztok!
Lina, nagyon sajnalom, hogy korhazba kell mennetek!
Annyira drukkoltam, hogy minden rendben legyen!
Donoe, remelem, hogy gyorsan helyre jon Barbi!
Pille, megkaptad a pu-t? Ma hozza el a ferjem a keretezotol a kepet, nagyon kivancsi vagyok ra!:)
Balim, nagyszeruek a kepek! Eszter turacipojet egybol kiszurtam en is, le sem tagadhatnatok, hogy nagy turazok vagytok!
Seriff, edes Hanna baba a kepeken! Mar nem is olyan baba...
Nem furi, hogy dolgozni fogsz vagy vagysz vissza?
Dettus, hogy vagytok? Reg talalkoztunk...
Lencsi jol elvolt a apajaval? Az parom jol lefaradt, en meg arra ertem haza, hogy Kati sir... nem volt semmi gond, csak faradt volt es nehezen turte a pelenkazast. Hiaba, az apjanak nincs nagy rutinja...
Lili, mit lett az eredmennyel? Megkaptatok mar? Mi mennenk a jatszora, de sajnos nem tudunk...
Geli, orulok, hogy talalkoztunk, megegyszer koszi a belepot!:)
Nana, szepek a fiuk, vegre eloben is lathattam Botit!:) Szerintem hasonlitanak.
Hajni, Kati mondogatta am utana, hogy neni- bi (bicikli), neni-bi!
Timci, nem volt szep a dokitol, hogy igy radijesztett! Komoly gond tenyleg nem lehet, de azert figyeld, hogy mozog-e annyit Atticy, mint maskor! (Na, en sem akartam radijeszteni
)
Koszonom a kerdeseket, jol vagyunk. En is, Kati is. Mar a masodik trimeszterbe leptem, el is mult minden kellemetlen tunet.
Mar ereztem a baba mozgasat, tudom tul korainak tunik, de Katival is a 16. heten mar egyertelmuen ereztem a mozgast.
Kateszka meg egesz sokat onallosodot, vagy legalabbis probalkozik.
Nem engedi, hogy en kanalazzak neki, csak o maganak, inkabb poharbol egyedul, mint csoros itatobol, par ruhadarabot mar le tud venni magarol. Persze idonkent a legegyszerubb dolgokban is segitseget ker.
Ujabban egyre tobb szot mond utanunk, de a mondatoktol meg odebb vagyunk.
Es idonkent magatol jon, hogy Tejo es megsimizi a pocimat!
Na sok leszek, pedig nem is irtam mindenkinek...