Új privát üzeneted érkezett!

köszi. a védőnénik nem veszik föl. -hívjam a terhesgondozót???
Annak ha jól tudom 519-825 a száma.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Beszéltem a terhesgondozóval. Mondták, h megvannak az eredményeim, és h vmi el lett szúrva. Meg h kerestettek már engem, h miért nem jelentkeztem gondozásra. Még jó, h a kiskönyvem a 8.héttől megvan, és azzal megyek kecskemétre azóta, és abban ott van kerek perec minden. H Dunakeszi a tartózkodási helyem, h ki az itteni védőnőm, h mióta vagyok gondozásban stb. Szép.
Apu bemegy a dolgaimért és elhozza. De ezentúl ez már így lesz????

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Sziasztok!

Lili - válaszoltam a prividre!

Borsika - nagyon jók azok a cirókás képek!

Seriff - milyen bájos Hanna a tortás képen!!!

Balim - szintén megcsodáltam a kiránduló képeidet! Aranyosak a srácok!

Mindenkinek szép napot!!!

Kép
potykamanó

Sziasztok

Képzeljétek most hívtak vissza Szegedről, hogy mégse most menjünk ... Nem olyna nagy targédia csak elég sok szervezés veszett most kárba... :( Majd junius 4. kell mennünk és akkor befekvés még jó hogy délelőtt oda telefonáltam hogy kell e vinni székletet erre modja a csaj hogy be sem vagyunk irva .... modom neki pedig a záron is rajta van hogy péntekre vagyunk vissza hívva... na mindegy még aza jó hoyg ez most derült ki és nem holnap mikro már elcuccoltunk ...

balim
nagyon tetszenek a fotók a fiúk mint két tojás Eszti meg egy kis tündér a bealvós nagyon tetszeik :)

donoé
ne okolod magad ez nem a Te hibád nyugi már jjó kezekden van :)ha lesz egy kis időm mesélk neked valamit ....

Lina
mizujs???? Lili ??? kórház ???
HA gondban leszünk elövesszük Szlávát köszi a felajánlást :)

Nana
utólag is boldog névnapot a kistörpének persze csak ha a tegnapi napban maradtatok :) Én is agyalok Áki névnapján mert egy van a szülinapja körül és egy nyáron Én szivesebben tartanám nyáron ... de T. szerint a tavaszi az igazi ... de szerintem meg a nyári, meg hát a tavaszi olyan közel van szülinapjához ...

seriff
de hogy vagyok hős... max. csak egy balek ... annyira jót akartam ezzel hogy nem kell T. nek törödnie egy hétig a kajcsival de csak lecseszés lett a vége mert minek főztem ennyit legközelebb nemis fogok csinálni semmit...

pille
nem vizsgázik Helga csak mentek anyukájához és már hetekkel ezelőtt beterveztük hogy egyszerre megyünk :) olyan jó lett volna... na mindegy ... Egyébként szerelmes lettem Szegedbe amit eddig láttam nagyon tetszett a sok fiatal a rengeteg buli a zsongás .... minden ami az Én életemből kimaradt naggggyon tetszik :) A fitalok kint ülnek a Tisza parton játszanak beszélgetnek zenélnek fociznak kosaraznak még nézni is jó őket :) Na mindegy de nekik nincs 3 ilyen kalssz srácuk mint nekem :D :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Roz! :)

Rossz lehet, hogy nem most mentek :(...de mintha egy kis öröm is lenne a hangodba. (mármint az írásodba :lol: )

De tök jó lesz a jövőheted...legalább már főznöd nem kell. :)

Telkes kérdésem nem láttad, ugye? :roll:

Hát igen, Szegednél Szuperebb hely nincs az egyetemi évekhez!! :D igaz Seriff? :D

Kisbéka felébredt :(

KépKép
KépKép
nana09

Nana megkaptad a privát üzenetem?

KépKép
kattic

Donoé
Nagyon sajnálom h ez történt, de ne őröld magad! Nekem is van a környezetemben hasonló próbléma és hidd el nem a szülő tehet róla, ill közvetetten lehet, mert genetika is van benne...sajnos. BArátnőm nagyon sokat volt kórházban és rajta majdnem 20 évesen jött ki a dolog...Most már rendben van hála IStennek.

Bea
A picur miatt költöztök?

Erszényes
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Akkor holnap megyünk értetek, de autósülés legyen.

Timcike
Jó volt látni és tényleg bízom benne h szombatig nem fogsz szülni :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Olvasni most nem tudok, pakolok ezerrel...
Holnap reggel kell mennünk a Heim Pálba, úgyhogy a lagzi ugrott :(
Felhívtam őket este, annyit megtudtam, hogy olyan helyük nincs, ahol normálisan tudok Lilivel aludni, szóval marad a kisszékes verzió. Vagy van valami anyaotthon ott helyben, ahol alhatok, és szólnak, ha van valami éjszaka a Lilivel. Hát nem tudom. Előreláthatólag 7-10 napot kell ott lennünk, de azt mondták, hogy ha közel lakunk 3-4 nap után lehetünk majd bejárósok (barátnőm sok szeretettel vár :D ) Bár nem tudom, branüllel hazaengedik?????????? Fura lenne!!!!!!!!
Ha tudok majd jelentkezem!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz!

Oké,várom majd,amit mesélsz,ha lesz időd.

Linácska!

Nagyon sajnálom,hogy mégsem ússzátok meg a befekvést! :( Ott nem adnak ilyen összehajható laticelt,ahol tudnál aludni?A Madarászban adtak.Szerintem nem tudnál úgysem Lili nélkül más helyen aludni,meg ha felébred éjjel egy idegen helyen?Nem tudom,én bizti nem tudnék el mozdulni a gyerkőcök mellől,ha kórházban lennének,szerintem Te sem.Az tök jó lenne,ha bejárósok lehetnétek,bizti nem mondták volna,ha nem lehetséges.Azt,hogy branüllel engedik-e,végképp nem tudom :roll: Remélem tényleg fény derül a kiváltó okra,s nem kell tovább ilyen kálváriákon át mennetek!Jobbulást kívánok Lilinek,Neked pedig sok erőt,kitartást!

Sbea!

Örülök,hogy Lilla kezecskéje szépen gyógyul,nincs elfelejtve a thomasos dvd,csak most ezer más dolog jött közbe,de látom Ti sem unatkoztok!Pici pocilakód is jól érzi magát?Milyen vizsgáid lesznek?A Kinga név nagyon szép,pont akkor van a szülinapom is:-)

Nana!

Te is egyetemet végeztél?Milyen szakon?csak én lógok ki a sorból? :D Fel kell gyűrnöm a gatyaszárat,aztán tanulni ezerrel:-)

Lili!

Megkaptad a pü.-t?
Vendég

Donoé, köszönöm, megkaptam. :) Majd írok. Hétvégén Solton leszek, meglátom hogy van tesóm.

Lina, nagyon gondolunk Rátok! :( Úgy sajnálom!
birolili

Körkérdés!

Délután ki tud kijönni az arborétumba egy talira?
birolili

Sziasztok!

SERIFF
Nagyon szépen kérlek, ha mész turizni...ha esetleg a kezedbe akad 12-18 hós vagány naci (legyen az hosszú, rövid, térd, capri...mindegy) vagy szintén 12-18 hós nyári sapi, kalap.... persze FIÚ :wink: :D légyszi vedd meg nekem. :)
(ha mégsem jó, ki tudom cserélni...de én sajna nem jutok el és olyan jó lenne) :D

KépKép
KépKép
nana09

Lili
Mikor?

Kép
Kép
Kép
thymi

Nana, ma én sem, mert itt a burkoló, de talán hétfőn! :D

Kép
seriff

Mondjuk 3óra?

Thymi, szorítok ma! Mikor mész dokihoz?
birolili

Lili
Fél 7 körül kell mennem.
Gyopi alszik 3 körül. Attól függően h mikor fekszik, fél 4 és 5 között kel fel. De ettől függetlenül ma nem hiszem h bevállalom, mert még vásárolni is kell mennem. Kicsit hoszú lesz a nap....

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok :)

bea
most olvastam egy kicsit vissza .. nagyon zűrős időszakotok lesz ... vettek eegy házat ? merre? Lilácskának hány műtétje lesz még ? nagyon vigyázz magatokra és nagyon drukolok a vizsgáidhoz :)

lili
sajnálom de nekünk nem jó ma :( festünk ma egész nap ... t. szabin van és most dolgozunk ezerrel csinált egy komplett polc rendszert és azt lakkozuk ..... bár szivesebben csaviznék egyett meg megnéznélek pocakkal :)

nana
bocsi igen átsiklottam a kérdésed ne hari ... A Petőfiváros mögött van a a tűzépnél kell lefodulni és onnan még 800 méter
egyébként igen jól érzed mostnában (kb 1 hete ) tökre föl vagyok dobódva :D tiszta zaza vagyok :D :oops:

Seriff
mit burkolnak Nálatok ? Hannácska majd segítkezik biztos :)

lina
nagyon sajnálom :( kitartás ... ez a széken alvás nagyon gáz Én is egyszer nikivel 2 hétig voltam igy kórházban, nagyon sajnálom :( De legalább pontot tezsnek a dolog végére és Lilike jó kezekben lesz :)

donoé
Sokat gondolkodtam amikor irtad a kislányodat .. Én is ilyen gyerek voltam, és sajnos felnőttnek sem lettem más... egyszerűen az a bajom, hogy nem bírom a változásokat ... Az első nagyon komoly depim a középiskola után volt, mikor vége lett a sulinak egyik nap vizsgáztam, másik nap már kezdtem is dolgozni( 16éves voltam ) .. nem akartam anyuék nyakán lógni, meg akartam minden áron mindenkienk felelni ( most is ilyan vagyok ) Anyukám már csak azt vette észre, hogy 45 kg vagyok és nem alszom és minden idegesit .. az agyamra ment, hoyg csak egy falatot egyél és, miért ordítom le a fejét mindenért ... vagy másik véglet miért bőgők folyton és miért nem szólok senkihez ... a vége az lett, hoyg elküldötta házi doki az ideggyógyászatra, és szépen belesttem ebben gyógyszer mániába ... előszőr 2 majd végül 6-val kellett szednem a külömböző gyógyikat ... a doki szerint ez attól van, hogy mindnet egyszerre akarok/akartam, és e testem nem birta ezt követni ... ez sajnos a mai napig igy van, rettentően igénylem a figyelmet és dicséretet, gyerekként is ilyen volnam de ez mintha most fokozódott volna... féltem is, hogy mi lesz majd, szülések után számított is a depire de nem jött, 1 éve aztán T. tett róla, hogy legyek depis és egyszerűen azóta sem tudom helyre rázódni, nagyon rossz, hogy felőtt létemre nem tudom ezt kórdában tartni bár most gyógyikat nem szedek, csak gyógyteákat iszom .... de akkor is nehéz, sajnálom a kislányod mert akkor hasonló tipus lehet mint Én .. Én is már előre féltem Adrit, mert ugyan ilyen mint Én, Ő is könnnyen elsirja magát, mindig dicsérni kell mindenben és renttentően fél mindentől .... most pont ezért, hoyg Ő ne ilyen gyerek és később felnőtt legyen mint Én elkeztem egy könyvet olvani az a cime hogy személyiségünk rejtett tartalékai ebben a könyveben le vannak irva az ember tipusok ledöbbentem mikor, olvastam mintha vesémbe látna és leirja, hoyg hogyen lehet bizonyos ember tipusokon segíteni, hogy pl. feltudjon dolgokat dolgozni és, hogy ne vegye tragédiának ha valami nem sikerül ... mint Adri és Én is .. nagyon jó kis könyv és nagyon bizom benne, hogy segít majd nekem adrit jól nevelni és talán nekem is segit egy kicsit... A lényeg hogy ne okold magad és ha hazajön a kislányod probálj ugy segíteni neki hoyg ne legyen terhes számásra nagyon nehéz szerintem de biztossan sikerülni fog ügyes vagy Te :) Én nagyon szurkolok nektek :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Thymi-na na na :?: Mit mondott a doki,ird már!!!! :roll: Nagyon kiváncsi vagyok!Én is örülök,h.randizhattunk,Attila holnap Pestre megy dolgozni,de nagyon remélem,h.hamar haza fognak jönni,mert nagyon szeretnék menni.Remélem idejében ott leszünk.És persze,h.nem fog addigra megszületni a kis csöpség. :lol: Azt szeretném,.vasárnap délután jöjjön a világra. :wink: Megbeszélem vele.

Kattic-jó volt egnap egy kicsit eldumálgatni!Köszi,h.meglátogatatok!!! :wink: Kicsit rövidre sikerült,de legközelbb már 4-en megyünk egy jó nagyot sétálni. :wink:

Erszényes-bitzosan nagy lázba égsz már,azért enm válaszoltál! :lol: Azért tulzásba ne vidd az ivászatot,mert ha vaásrnaps zülök,akkor,tudod... :wink:

Hajni-mi van veletek?Rég irtál.Minden ok?! :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Ser, megkaptad a pü-met? Mi a véleményed?
birolili

Most jöttem haza NST-ről.A doki ahogy meglátta a papiromat azt mondta ez nem jó.Holnap reggel várom vissza. :roll: És azzal kirobogott.Meg se tudtam kérdezni tőlle,h.mi a fene van... :?: Holnap reggel megint megyek,és angyon remélem,h.minden ok.lesz.De gondolom,ha nagy baj lett volna,akkor nem engedett volna haza...vagy ki tudja...most ezen parázok.Az elején nem akart a picikém mozogni,de amikor már 2x megrázta a csaj,a vége fele fölébredt.Mondtam,h.ő bulis csávó,inkáb éjjel van fenn. :wink: És n :wink: nem is szereti ezeket a hiki muki szerkentyűket,elege van a sok vizsgálatból... :lol: 8) Ugyhogy remélem holnap megnyugtatnak. :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Lina, nagyon sajnalom, hogy korhazba kell mennetek! :( Annyira drukkoltam, hogy minden rendben legyen!

Donoe, remelem, hogy gyorsan helyre jon Barbi!

Pille, megkaptad a pu-t? Ma hozza el a ferjem a keretezotol a kepet, nagyon kivancsi vagyok ra!:)

Balim, nagyszeruek a kepek! Eszter turacipojet egybol kiszurtam en is, le sem tagadhatnatok, hogy nagy turazok vagytok! :lol:

Seriff, edes Hanna baba a kepeken! Mar nem is olyan baba... :D Nem furi, hogy dolgozni fogsz vagy vagysz vissza?

Dettus, hogy vagytok? Reg talalkoztunk... :( Lencsi jol elvolt a apajaval? Az parom jol lefaradt, en meg arra ertem haza, hogy Kati sir... nem volt semmi gond, csak faradt volt es nehezen turte a pelenkazast. Hiaba, az apjanak nincs nagy rutinja... :roll:

Lili, mit lett az eredmennyel? Megkaptatok mar? Mi mennenk a jatszora, de sajnos nem tudunk... :(

Geli, orulok, hogy talalkoztunk, megegyszer koszi a belepot!:)

Nana, szepek a fiuk, vegre eloben is lathattam Botit!:) Szerintem hasonlitanak. :wink:

Hajni, Kati mondogatta am utana, hogy neni- bi (bicikli), neni-bi! :D

Timci, nem volt szep a dokitol, hogy igy radijesztett! Komoly gond tenyleg nem lehet, de azert figyeld, hogy mozog-e annyit Atticy, mint maskor! (Na, en sem akartam radijeszteni :roll: :? :oops: )

Koszonom a kerdeseket, jol vagyunk. En is, Kati is. Mar a masodik trimeszterbe leptem, el is mult minden kellemetlen tunet. :D Mar ereztem a baba mozgasat, tudom tul korainak tunik, de Katival is a 16. heten mar egyertelmuen ereztem a mozgast. :wink:
Kateszka meg egesz sokat onallosodot, vagy legalabbis probalkozik. :wink: Nem engedi, hogy en kanalazzak neki, csak o maganak, inkabb poharbol egyedul, mint csoros itatobol, par ruhadarabot mar le tud venni magarol. Persze idonkent a legegyszerubb dolgokban is segitseget ker. :wink: Ujabban egyre tobb szot mond utanunk, de a mondatoktol meg odebb vagyunk. :lol:
Es idonkent magatol jon, hogy Tejo es megsimizi a pocimat! :D

Na sok leszek, pedig nem is irtam mindenkinek... :? :oops:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

dora-köszi,h.próbálsz nyugtatni...képzeld amióta hazajöttem,egyvégbe mozog,nem hagy békén. :lol: Bezzeg,mikor mozogni kellett volna,nem akart,kis makacs,mint a szülei... :lol:
Azt mondják az okosok,h.a második babánál minden hamarabb van és minden másként van.Ugyhogy nem mondasz hülyeséget,biztosan őt érzed mozogni... :wink: Aranyos kis beceneve van a babucidnak,tetszik! :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Dóri, én ezt nem értem. Még 11-én válaszoltam neked. A kimenő fiókban benne is van, de onnan nem tudom elmozdítani. Valamit bénázok. A lényeg: hogy nagyon aranyos lett, biztosan örülni fog neki kis gazdája. Kíváncsi vagyok a keretezésre is. Nekem is van egy képem a keretezőnél, szerdán lesz készen.Majd mutizom.

Lina, sajnálom, hogy mégis ez lett a vége. De most már majdcsak beállítják rendesen a gyógyszereket és meggyógyul végre Lili!

Timcike, ezt "imádom" az orvosokban(tisztelet a kivételnek), hogy elejtenek néhány szót és a frászt hozzák a betegre, jelent esetben a kismamára. Sztem sem lehet nagy gond, ha nem kellett bent maradnod. Viszed holnap a csomagodat is?

Ki volt ma Arborétumban?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Roz!

Ez amit le írtál,nagyon tanulságos is lehet,de mintha rólam írtál volna:-)Ugyanilyen vagyok mai napig,úgyhogy volt kitől örökölnie.Mondjuk nekem nagyon jó a házasságom,sokminden nyomaszt régebbről,amit nem tudok feldolgozni.Azt már eddig is éreztem írásaidból,hogy T.(nem tudom párod nevét Tamás,Tibor...)nem mindig a legjobb arcát mutatja...nem bírtam ennél finomabban fogalmazni.Pedig nagyon meg kéne egy ilyen csajszit becsülnie,tenyerén hordoznia,mint Te vagy.Most nem fényezni akarlak,nehogy azt hidd,de amit a gyerekekért teszel,az otthonotokért,a torták a főzések a talpraesettséged,sorolhatnám reggelig.A férjemig nekem is iszonyú kapcsolataim voltak,sok szörnyű dolgot átéltem,ami hozzájárult a mostani lelki állapotomhoz,állandó partnerem már a pszychiáterem szinte,meg a bogyók,ezekkel nagyjából elvagyok.Na,nem akarom offolni az oldalt,de megértelek,s átérzem mi van a lelkedben,mondjuk tudok nagyon jó dokit ha gondolod,rengeteget segített nekem is.
Vendég

Thymi, na mit mondott a doki?

Roz, a kerítésünk ázik a szomszéd felől,és örökké ledobja a festket, ezért ilyen terméskőfélével már egy részét leburkoltattuk, és most tovább csináltattuk.Segített tényleg Hannamanna a burkolónak,majd lefotózom holnap, h mit csinált Ő :roll: , mindenesetre elszórakoztatta a burkolót :D .

Lina, sajnálom, de legalább a végére jártok!

Timci, hű lehet,h holnap már babácska? Sztem, lehet,h a doki már szülésre utaló jeleket látott a ctg-n :wink: .

Lili, válaszoltam, megkaptad? Voltatok az Arborétumban?

Dóri, hát egy picit várom-de lehet, h egy hónappal később elegem lesz az egész eüből :shock: ....

Don, nem offoltad a topicot, és sztem az nagyon fontos és jó, h Te így tudsz beszélni erről!

Kép
seriff

Sziasztok!

Dóri
Én is örülök h találkoztunk. :D Katika olyan édes a kis fürtjeivel, mint egy kis angyal! :)
Boti láttad ám már...szerintem 2szer is. :D :wink: Tavaly az Arborétumban és a házunknál, a kapunál is egyszer... ha jól emlékszem

Timci
Szerintem sincs semmi baj! :) Nyugodj meg! :)
Egyrészt ilyenkor már lustik a babák, na meg egyébként sem értem miért lenne törvényszerű h pont abban a 30 percben amíg CTGznek kellene nekik ébren lenni. :) Az bizti a frászt tudják hozni ott a korházban a kismamákról...na a dokik "nem egyértelmű" megnyilvánulásairól nem is beszélve :x
Én ahányszor voltam CTGn legtöbb mami hasát rázta a drága jó szülésznő.
Kisfiad készülődik világrajönni! :D Minden rendben lesz! :)

Ser
Amit írtam privit megkaptad?

Ma voltunk du-án a fiúkkal Kardiológián. (na meg engem is kivizsgáltak) Szerencsére minden rendben mindenkivel! :)
De iszonyatosan büszke vagyok a gyerekeimre. :) (bocsánat akinek bántja a fülét az ilyesmi :oops: :shock: )Agyon dicsérte mindkettőt a doktorbácsi, azt mondja ekkora gyerekek (mint 1 és 4 éves) szinte végig ordítják az EKG-t és az UH-t is.

Még Boti is olyan édesen, mozdulatlanul feküdt ott...Haláli volt ahogy összezárt lábakkal feküdt és figyelt :D

A doktorbácsi a végén a férjemnek is mondta hogy büszke lehet hogy ilyen szép családja és okos gyerekei vannak. :)

Na abbahagyom az ömlengést a lényeg hogy minden ok! :) és még egyszer BOCSI :oops: :D

KépKép
KépKép
nana09

Nana, igen meg, csak még nem volt időm válaszolni-most is a kulcsomat kéne előkeríteni, de gőzöm sincs hol lehet....Sztem senki fülét nem bántja, h "ömlengesz",mert ez nem az, büszke lehetsz a fiúkra!

NyhKati, bent felejtettem a könyveket Hannánál, és nem tudok most utánaolvasni amit püben írtál, de holnap!

Kép
seriff

Sziasztok!

Donoé sajnálom Barbit,remélem gyorsan rendbe jön!!

Lina nektek is kitartást,Lili is hamar-hamar gyógyuljon meg!!

Dóri most már megint tudunk találkozni,csak apa itthon volt a héten és mindig volt vmi.Ők egyébként jól elvoltak,épp vacsiztak (már vagy félórája :lol: ),mikor hazaértem.

Thymi mizujs??

Timci majd írj mi volt nst-n!Nálam is előfordult,hogy megismételték,de minden oké volt.

Kattic jó,majd akkor összehozzuk jövő héten!

Nana nagyon ügyesek a fiúk,és jó,hogy minden okés!Nálunk nem is tudom lesz-e olyan,hogy nem üvölt a gyerek ilyen helyzetekben :roll: .

Seriff,bocs,csak nem tudom,te hol is dolgozol pontosan a kórházban?

Mi meg ma padlószőnyeget tettünk le,na többet se ilyet....se nem egyszerű,se nem gyors és még a kezem is fáj.És voltunk de. Ringatón,jó volt,Lencusnak csak a furulya nem jött be,attól gyors mindig hozzám bújt :lol: .

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Ser
Ok :) nem a válasz miatt...csak ugye tök megbízhatatlan a babanet. :( :roll:

Dettus
Szerintem tök normális ha egy 1 éves sír egy vizsgálat közben (mi is sírásra számítottunk )...az már "érdekesebb" ha egy ilyen minden fájdalom nélküli vizsgálat alatt egy 3-4-5...éves ordít. :roll:
(de nálunk is volt olyan h Dani 2,5-3 éves korában sírt a röntgen alatt)

Orvos váltással hogy álltok? Találtál már?

Nálunk Apának ma horgászversenye van és Danus is elment vele. :D Szegényt 5,30-kor ébresztettük, de kipattant, nem úgy mint amikor az ovihoz ébresztem 7-kor :lol: :shock: :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Nah,most jöttünk haza NST-ről.Mondtam a dokimnak,h.tegnap belémrakta a frászt,mondta,h.nem volt szándékos,sietett,de nem tetszedt neki az a fájás a papiron.Mondtam neki,h.az nem vészes szoktak nagyobbak és vészesebbek is lenni :lol: :wink: .
És a mostani papiromra meg azt mondta,h.nem hiszi el,h.ez a gyermek nem bir fennmaradni 3o percig... :lol: Én meg erre annyit mondtam,h.olyan mint az apucija :lol: ! 8) Szoval,most az elején nagyon be volt indulva és a végére meg bealudt. :lol: Olyan drága... 8) De majd hétfön ujra kell mennünk.Ha addig meg nem születik persze. Egyébként nincs semmi gond,minden ok.
Kellemes hétvégét nektek!!!!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Köszönöm csajok,h.vigasztaltatok,komojan...sokat számit!Főleg most,h.az utolsókat rugjuk... :oops: :roll: Remélem nem lesz semmi komplikáció és sima szülés lesz.Szerintem,ha baja lenne a picuromnak én azt megérezném.Nincs ő vele semmi baj,csak aluszékony,biztosan apucitól örökölte. :lol: Nem muszáj neki ébren lenni,ha kell ha nem,szerintem se.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Erszényes
naon jó bulit,használd ki rendesen hogy apával vagy és a haverokkal!

Bea
bevállalós vagy látom,költözés,felújítás,és hát kismamaság.No meg a kislányod mütétje.
Merre mentek lakni?A közelben maradtok?

Dora
bocsi hogy nem álltam meg,siettem,késésben voltam.Én mindig az utcsó percben indulok.
A lányod meg ahogy nö,úgy szépül is,egyre szebb.Azért megnéztem ám ,egy pillanatra.

Lina
naon sajnálom a kórházat,gyors gyógyulást!

Nana
a kuponok rád várnak,majdcsak sikerül itt a szomszédban összefutnunk.
Jó ötlet a koktél iszogatás,tedd azt amit szeretnél.Meg is érdemled.
Mi 26-án megyünk Egerszalókra,és csak hétfön jövünk haza.Végre hármasban leszünk.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Donoé
sajnálom hogy Barbi depis,sajnos nem tom milyen ez, nincs senki a környezetemben aki ilyen lenne. :( Sajnálom!
Nyugi,nekem sincs diplomám,ezért akkor én ki vaok rekesztve közületek? :wink:

Roz
hát ez szomorú,te készülsz,lelkileg meg minden és nem kell menni.Ráadásul még nem is tetszett a gondoskodás T.-nek.Én sem föznék neki legközelebb.
Sajnálom ami gyerekként történt veled.

Cuki
hát nem kezdödött zökkenömentesen a suli.Kitartást!

Balim
arik a kirándulós képek,jó a bakancs.

Ser
tetszik a vonalzód,naon jó.
Hát akkor már naon élvezd ki azt a pár napot még,nem sok kedvem volt nekem sem újra kezdeni dolgozni.Használd ki Hannamannával.

Pille
voltál a turiban?Jó,tetszik nekem is,de majd ha Anna nélkül leszek,akkor rendesen körbe tok nézni.

Timci
már a végén vagy,remélem értesítesz ha meglesz a pocaklakó,meglátogatlak bent is majd.Kicsit el vaok havazva,kiságy hogy áll?Kész van?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajni-kiságy,kiságy :lol: ...,anyum is mindig ezt kérdezi,már Attila gutát kap... :lol: Tegnap összerakták a nagyját,meg lecsiszolták.Már csak 2x le kell lakkozni,és kész.Az utolsó simitásoknál tartunk.Gondolom a héten már meglesz. :wink:
Látom,h.elvagy... :lol: Persze,h.szolok,az elsök közt leszel! :wink: 8) Amugy minden ok?

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

sziasztok
csajok s.o.s adrinak rettentően fáj a kilyukadt foga mit adhatok neki vagy hova vihetem el már lázas is!!

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz, fogalmam sincs. Hirtelen a Panadol jutott eszembe, de lehet hogy kutyafulet sem er... :( Ugyeletet nem hivod fel megkerdezni? Hatha tudnak okosat mondani. :roll:

Pille, megjott, de nem tudtam, mert nem kaptam e-mailt rola. :? Aztan haromszor is elolvastam. :lol: Kesz van, be van keretezve, de nem vagyok vele megelegedve. :? A keretezessel semmi gond, a kompozicio nem sikerult tul jol. Te hol kereteztetsz? Iszonyu draga volt. :? Pedig kesobb szeretnek egy 50*70-es puzzlet kereteztetni, felek csillagaszati aron csinalnak. :roll:

Dettus, akkor a jovo heten! Ki lett festve a szoba? Bizti nagyon szep lesz! :D

Nana, tenyleg, igazad van! :oops: Valoban lattam mar Botit, hogy is felejthettem el? Foghatom a terhessegre? :oops: A fiuk meg ugyik voltak es tenyleg szep csalad vagytok! :D

Timci, de jo hogy minden rendben Atticyval! :D Hu de izgi, nemsoka szulsz! :D Izgulsz, hogy milyen lesz?

Itt voltak tesomek gyerekekkel, Kateszka nem is aludt delutan, nemreg egy perc alatt elaludt. :D Viszont most nalunk kezdodik az uvoltes a furdokadban cimu musor. :( Harmadik napja alig lehet beletenni a kadba, fel perc alatt mosdatom at es mar akkor is uvolt. :( Tegnap meg torolkozes kozben is sirt. :(
Es meg valami, ugy nez ki, hogy balkezes lesz. Bal kezzel fogja a kanalat, ballal rajzol, ha a jobb kezebe adok valamit, veszi at a balba. Van meg rajtunk kivul balkezes gyerek?

Na volt idom pofazni, mert a parom kimenot kapott... :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Roz
Nincs ötletem, fájdalomcsillapító pl. Panadol, fogászati ügyelet van, ha jól tudom.

Nana
Azt hiszem nem kaptad meg a pü-t, mert biztos válaszoltál volna. Ha a Széchenyiben laktok, akkor be tudom vinni neked a kuponokat akár hétfőn is. Megírnád a telefonszámod, hogy össze tudjunk beszélni? Vagy adjam be Hajninak a kuponokat, ha jól vettem ki ő is ad neked egyet.

Timi
Szerdán volt telihold, megnéztem a naptárt! Jó, hogy nincs nagy gond, pár nap és itt lesz a pici fiad! Emlékszem az utolsó vizsgálatokkor az is baj volt, ha sokat mozgott - magas volt a pulzusa, meg az is ha nem - ugyan miért nem. Jó helye van odabent, de kint is tuti lesz neki.

Dora
De jó, hogy a lánykád önállósodik! Nándi most mindig mindenhez húz, mindig ott kell lennem, ahol ő, nagyon anyás, mióta elindult. Próbálkozik ő is, az új tudomány egyedül felül az etetőszékbe és le is száll (legalacsonyabb álláson). Jó lenne már veled is találkozni!

Dettus
Jövőhéten bármely délután jó, ilyen is rég volt! Mikor tud a férjed kihozni?

Hajni
Ti mikor jöttök? Olyan régóta tervezzük már!

KépKép
kattic

Sziasztok!

Ma estére leváltott apa a kórházban, úgyhogy kicsit net (és nem utolsó sorban ÁGY :D) közelébe kerültem...
Talán hétfőre lesz olyan szoba, ahol én is ágyon tudok aludni. Két anyuka, két baba egy szobában, de jobb, mint a semmi.
Hát, nem tudom, hogy a kecskeméti gyerekosztály most milyen, amit anno írtatok, nem az igazi, úgyhogy áldom az agyam, hogy erősködtem, hogy ide utaljanak, itt olyan flottul megy minden. 8-ra értünk tegnap, 3/4 9-re már ágyunk volt (pedig alig találták a dokit, aki tudott arról, hogy jön Lili), 9-kor már az orvos vizsgálta, még át sem tudtam öltöztetni. Rögtön ott a kezelőbe vettek tőle vért, meg kapott branült. Na ez 8 kezes művelet volt, én bent sem voltam. Jól viseli, nem piszkálja, szépen használja tőle a kezét. A bal kezén a hüvelyk ujja mellett van. Alig vígasztaltam meg, már mehettünk UH-ra. Na azt végig vigyorogta. Hasra fordult, a doktor néni meg azt mondta, hogy neki így is jó, szóval látta Lili a monitort, és nagyon tetszett neki a sok pont, ahogy ugrált.
Egykor jött hozzá fül-orr-gégész (nem nekünk kellett átmenni!!!), kiderült, hogy van neki egy kezdődő arc és középfül gyulladása is. Azóta napi 3-szor kap vénásan ab-t. Elvileg 6-kor, du. 2 és este 10, de tegnap már negyed 10-kor álmos volt, beadták neki, reggel lesték mikor kel, és akkor hozták, szóval annyira gyerekközpontú. Az éjszakás nővér minden gyerektől elköszönt reggel, ja és igen jóképű dokink van :D . A mai éjszakás mondjuk annyira nem szimpi, de apa úgyis lerendezi, ha valami nem tetszik neki.
Most hívott amúgy, Lili szépen elaludt, nincs semmi gond, úgyhogy talán ma rendesen alhatok. Tegnap végül leterítettem a törcsit, meg a köntöst a földre és azon aludtam, széken nem ment, most már van polifoam, hálózsák, párna. Ja, egész délután az udvaron voltunk, teli van fajátékkal, utána kötözhették is át Lili branüljét, mert tiszta mocsok lett. (De szólnom sem kellett, látták, és cserélték le!!!)
Jaj, elég hosszú lettem, de péntekig nem valószínű, hogy tudok írni, leghamarabb akkor jöhetünk haza, ha minden ok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na még jó, hogy nem én vagyok ott ma este, most hívott a Szláva, hogy az éjszakás nagyon nem jó...beadta Lilinek álmában a vénás szurit, fel sem ébredt, majd közölte, hogy ez a branül olyan érdekesen áll, és kivette. Én nem tudom, de talán megigazíthatta volna, mielőtt kikapja. Ráadásul azt mondták, hogy vigyázzunk rá, mert egy nagyon jól működőt csináltak neki elsőre ráadásul. Na meg reggel a doki is mondta, hogy ha lehet, a hétvégét bírjuk ki vele, mert hétvégén nincsenek négyen, hogy be tudjanak tenni neki újat. Na mindegy, szegénykém bármeddig akarna aludni, reggel hatkor ezzel fogják nyüsztetni. Önző vagyok, de jó, hogy én ebből kimaradok... az elsőnél is sírtam...sőt, olyan sokszor sírva fakadtam bent, pedig igazán nem lenne miért. Na mindegy.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina jó,hogy pihenhetsz kicsit te is,aludd jól ki magad!Lili meg nagyon ügyes kislány!!Gondolok rátok sokat,kitartást nektek!Nagyon szimpatikus,ahogyan ott kezelik a gyerekeket,azért ez tényleg nagyon jó így.

Kattic így előre nem tudom megmondani,de majd hívlak!

Dóri majd megnézitek,milyen lett,nekünk tetszik :),bár nem ilyet képzeltem eredetileg.Lencike meg tuti jobb kezes,ő mindent jobbkézbe vesz.Fürdés :( ,majd elmúlik.

Roz sikerült vhogy megoldani?

Nana még nem intézkedtem orvos ügyben,de már előre félek,mert lassan aktuális lesz újra menni.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Ser!

Jó,hogy tudok róla gond nélkül beszélni,csak nem tudom a fájdalmakat,kiadni magamból.Dokim pont kérdezte szerdán mi lenne a mód szerintem,hogy fel tudjon ez a sok rossz szakadni bennem,de fogalmam nincs :roll: Barbi most hazajöhetett hétvégére,hétfőn kell visszamennie,nem is látszik rajta semmi,mintha mi sem történt volna.

Hajni!

Ne sajnáld,hanem nagyon örülj,hogy nem tudod milyen alattomos is a depi.Sose legyen benne részed!

Dettus!

Köszi a jó kívánságot,remélem túl leszünk rajta hamar. :)

Linácska!

Nagyon áldd az eszed,hogy nem ide hoztátok Lilit!Itt nem lenne ilyen ellátásban részetek bizti.Nagyon szorítok Nektek,hogy gyorsan túl legyetek rajta!A bejárós témát branüllel,megkérdezted,hogy lehet-e?
Vendég

linacska-kitartást!!!Hamarosan vége mindennek és egészséges lesz ujra apici babutok!Sok sok egészséget és kitartást kivánok nektek!!! :wink:

roz23-sajna nem tudok dokit!Pedig szivesen segitenék nektek.Ez szőrnyű,hogy sikerült kijukadnia ilyen korán annak a fognak? :roll:

dora-hát igen,hamarosan világrajön a kicsi drága.Remélem nem az utolsó percenakar a világra jönni,hanem a jövő héten max.vasárnapig szeretném,h.megszülessen... :roll: Nagyon izgulok mostmár igen...mert nem tudom még.h.mindez mivel jár...de hamarosan megtudom. :wink:

Kattic-köszi,h.megnézted,akkor is voltak fájásaim és nem is kevés.Tegnap is voltak meg ma is.Megkérlek megnézed nekem,h.a következő telihold mikor lesz? :roll: Nagyon érdekel.Előre is köszi!

Pussz nektek!!!

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci

Június 15-én lesz a következő telihold! Akkorra már nem lesz bent a babóca!

KépKép
kattic

Sziasztok!

Lina
hü,nem semmi az ellátás!Bár inkább ne kellene ott lennetek!Pihenj,és megy a sok gyógypuszi és pozitív energia Lilinek!

Dora
Anna is valószínü hogy bal kezes lesz,mindent azzal csinál már.Nem baj,arra azt mondják hogy másik agyféltekét használnak,így okosabbak?Vagyis müvészibb hajlamúak?Majd kiderül,csak egészséges legyen!

Roz
az én fogorvosnöm gyereket is vállal és nem bruta.A vágó utca elején,Girbicz Julianna,a csengöre ki van írva fogászat.
Amúgy hogy van,mit tudtál vele csinálni akkor hirtelen?Gyors fogmosás ahogy tom,és fogdoki sürgössen,mert kajcsi darabtól is fájhat.Szegény,gyógypuszi neki is.

Kattic
gözöm sincs mikor jutok ki Annával,a jövöhéten nem,naon zsúfolt,meg szombat reggel irány Egerszalók.De utána tutti jó.Ha jöttök erre,akkor hétfön délután én is itthon vaok,csavizhatunk egyet.

Timci
minden oké,csak ez a két nap olyan volt hogy tiszta nyomi vaok,aludnék mindig.Meg a mellkasom nyomódott tegnap délután,nem tom mi van.
Holnap délelött lehet felugrok,ha nem zavarok,olyan 9 körül.Jó neked?Hacsak nem lesz gyerek addigra.

Erszényes
hogy sikerült a lagzi?Volt ereszd el a hajam,dínom-dánom?Sok-sokat gondoltam rátok!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok :)

Lina
szerintem már kecsó kórház sem gáz és mostmár minden szülőnek van ágya kérés nélkül mindn kórteremben van fotelágy a szülöknek ...remélem pénteken jöhettek haza :)

donoé
örülök hogy jobban van Barbi :)

dora
nálunk nincs balkezes gyerköc annó Niki balkézzel kezdett de egy pár napot volt anyuéknál mert Én kórházba kerültem és akkor a dédi mindig rászolt állítólag hogy az a csúnya kezed ne azzal csináld azóta jobb kezes de most kérdezte is fejlesztő pedagógus hoyg niki nem bal kezes mert az a dominálns neki ... gondolom a mama annó bekavart neki ... :roll:

erszényes
jót buliztatok ?

Lili
tudtál pihenni anyukádéknál ? Hogy vagytok ?

Köszi az infot :) Hát akkor hirtelen csak benorun volt itthon azt kapott meg jól kimostam neki meg fogpiszkálóval kitisztítottam és egy kis grafrut cseppet nyomtam neki rá ... éjszak még láza volt de már nem fájlalta. Probáltam hívni a mi fogdokinkat a Nagy Zolit hozzá szoktuk vinni a gyerköcöket is de sajnos nem volt elérhető majd holnap reggel ez lesz az első dolgom ... azóta néha mondja hoyg fáj neki de már nem lázas és nincs is megadgadva uyg gondolom vagyis remlélem hétfőig kibirjuk ....

timcike
nem tudom adrinak miért ilyen rosszak a fogai ... A két tesójának győnyőrű fogai vannak épek hibátlanok adrinak meg ... nagyon gáz az össze hátsó foga márs sárgul és kettő lyukas is .. járun kvelük fogorvoshoz mindel 1/2 évente meg ha én vagy az apjuk megyünk visszük magunkak Őket ismerkedés gyanánt és olyankor mindig bekukant nekik a doki egy nagyon aranyos kedves dokink van csajok is imádják. Multkor modta hoyg amig nem fáj neki nem tömi be mert tej fogat nem nagyon szoktak ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz, sikerült megoldást találni a fájó fogra. Nekem sincs ötletem, hova fordulnék ilyen esetben. [size=9](Talán Seriff férjéhez, ha összeszedem a bátorságom :oops: )[/size]

Lina, legalább a kórház miatt nem kell aggódnotok. Jó, hogy így figyelnek a gyerekekre.

Dóri, mekkora a keret, mennyi volt? A Szent László u.-ban szoktam kereteztetni. Ált. úgy megyek be, hogy ötletem sincs, de szívesen segítenek, adnak ötletet. eddig nagyon szépen megcsinálták őket. (nem keveset :wink: )
Olyan jó lehet, hogy már érzed a mocorgást. Tuti a baba lesz!! Ugyanígy éreztem én is, F.-t 16, O-t 14 hetesen.
Ja, Flóra is balkezes. (De apukája, nagypapija, nagybátyja is)

Nana, ömlengj csak nyugodtan. :D Ha van miért, miért ne.

Donoé, hogy robbant ki ez a dolog Barbinál? (ha nem akarsz írni róla, természetesen nem kell)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Pillle!

Ez jó kérdés volt!Halvány gőzöm nincs,elég régóta megy ez a dolog,betudtuk a kamaszkornak,ugye mindannyiunk átesett rajta.Aztán elég szélsőséges lett a hangulata,egyszer kenyérre lehetett kenni,5 perc múlva a hajam égnek állt tőle.Többször említette az öngyilkosságot,hogy nincs miért élnie,stb.Azt éreztem,meg érzem most is,hogy nem komolyan gondolja,de ahogy az ismereteimben van,ez lehet egy segélykiáltás is.Tudni kell hozzá,hogy néhány éve unokahúgom felakasztotta magát egy fiú miatt,mert másik lányt szeretett nem őt.12 éves volt szegénykém!Szerintem ő sem így akarta volna,de nem lehetett megmenteni.Ezt Barbi tudja,bár ekkor elég kicsi volt,pár éves.Csak tartok eléggé tőle,nehogy valamit csináljon csak úgy azért is megmutatomból.Most pénteken mikor hazajött Szegedről,mutatta a csuklóját,össze volt vagdosva.Hát hirtelen nem is tudtam mit mondani...Aztán megnéztem jobban,ezek csak felszíni sérülések voltak,csak a bőrréteg sérült,semmi komolyabb vágás nem volt.Nem is mondtam ezt neki,nehogy azt higgye,hogy lekicsinylem,s nagyobbat csináljon.Aztán most megint ott tartok ahonnan elindultam,hogy ez inkább kamaszkori vagizás,hogy bevállalom ezt is,vagy tényleg komolyabb probléma,s komolyan is gondolja.Valahol kicsit sántít mostmár ez a dolog nekem,mert mikor mondtam,hogy menjünk el az én dokimhoz,rettentő jó orvos,rögtön kikérte magának,hogy ő érzi neki kórházi kezelésre van szüksége.Mondtam,én a 2 picivel nem tudom elvinni tb.-s rendelésre,várakozni,bemenni nem lehet a picikkel,stb.anyu elvitte tb.-re,ott meg rögtön súlyos depit állapított meg a dokinő,s irány Szeged.Azért kell csak oda mennie,mert itt nincs gyerekosztály.Szóval kicsit eltértem a tárgytól,de tényleg nem tudom hogy robbant ki,csak sodródott a dolog,én meg csak kapkodtam a fejem.Kíváncsi leszek a zárójára majd,mi lesz a diagnózis,ezt az egészet elmeséltem a dokimnak szerdán,neki az a meglátása,hogy lehet,kisebb a baj,mint ahogy lefolyik ez a dolog.Hú,rettentő tanácstalan vagyok,hogy tényleg baj van,vagy a kamaszkor rosszabb stádiumát kapta el.
Vendég

Sziasztok,kicsit eltűntem hétvégén, de most volt a családi ünneplés...

Roz, legközelebb azért hívj nyugodtan ha ilyen nagy a baj,valami megoldást talál a férjem!

Hajny, azért az a pár nap, az még 51 :lol: .

Nana, talán du eljutok a turiba,szeretném megnézni azt az újat is. A méret akkor olyan 80-86-s igaz? (mástól is uerre van megbízásom :wink: )

Don, sajánlom, de hátha Szegedem jobban értenek hozzá!Őrület,h mi mindentől kell óvni a gyerekeinket-megdöbbentett a 12 évesen fiú miatt öngyilkos unokahúgod...

Lina, bocsi telefont csak este láttam meg! Remélem megoldódott a dolog!

Kép
seriff

Timci??????? Jelentkezz, ha még nem a kórházban vagy, ok?

Ser, köszönöm! Örülök, h. jól sikerült az ünneplés. :)

A véreredmény, Dóra, negatív lett, de nem nyugodtam meg, június 4-én felmegyünk Pestre oda ahoil Beáék is voltak genetikai tanácsadásra. Remélem ők is megnyugtatnak.

Don, sajnálom nagyon. Olyna nehéz lehet....hugom már jobban van.....szerencsére.

Hajni, mit csináltok Egerszalókon? MI is oda megyünk Július elején pihenni. Már nagyon várom

Mi Solton voltunk 2,5napot. Zsófi nagyon élvezte. A sok állat, érdekesség. :)
birolili

Ez már igazibb tortaharapás: Kép

Az ajándék: Kép

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?