Sziasztok!!!
Ma nem tudtam jonni eddig,mert Sogornomek 3 gyerkocere vigyaztam egesz nap+ mellette foztem meg hasonlok..nem unatkoztam,na!!!!
Angyalkrisz tovabbra is nagyon drukkolok!!!!!!!
Ragota,
Isten hozott Titeket itthon!!!!!!!!!!!!!!!
Csongi baba gyonyoruuuuuuuuuuuuu!!!!!!!Nagyon edi pofija van!!!!Sajnalom,hoyg vegul csaszar lett,de igy volt a legjobb mindkettotoknek
Gyere,amikro csak tudsz,varunk!!!!Minden erdekel!!!!!
Es hozzal kepeket!!
Tenyleg, hany kilo ment le a szulessel?
Csajok,erre a kerdesre sztem mindenki irhatja automatikusan a valaszt,ha megszult,mert ez ugyis mindenkit erdekel
Meri,
mi ujsag a kuytiddal?Jobbulast neki!!!
Orsi,
derekfajas?Ismeros!!!!Nekem is kb ebben a terhessegi korban kezdodott...szerintem most helyezodik at a testsulyod,es azert....De aztan ahoyg megszokta a szervezetema az uj helyzetet,jobb lett
Persze azota meg mashol faj,mikor hol
Porsi,
gratulalok a vizsgadhoz!!!!!!!!! Pocikepet varjuk
Nalunk is babasarok van egyelore,mert nem akarom masik szoabba tenni,es majd az uj hazban akarok komolyabban beruhazni egy szep szobara neki
Majd ha kezs lesz,teszek fel fotot,persze
Bodzi,
jo lett a 4D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nekunk is szinte pont ilyen volt.Szep gyerek
Mi voltunk 13,22 es 28 hetesen 4Dn.
Nandorka,
ezek a csajos szerkok nagyon jooook!nekem a narancssarga a kedvencem!!!!Esa Te kardiganod az vmi csucs!!!Nagoyn szep!!!!!
Szeri,
az utolso hetvegetek "kettesben"
Fioona,
huuuu Te jo eg,itt baba lesz nagyon hamar!!!!!!!!!!!!!!!!Ez nagyon izgi!!!!!!!!!!!!!!Nagyon gondolok Ratok!!!!Es plane,hoyg Apa is ott tudjon lenni!!!!!!!!!!!!
Esztora,
en tudom milyen ez a pelsutarto vodor,en is akartam,de aztan Dragam lebeszelt rola,mert hoyg akkor majd mindig a belevalo zacsi utan kell koslatni,ha elfogy....
De szerintem jo dolog
Toled is reg lattunk pocikepet!!!!!!
Hajni,
jaj de sajnalom,hoyg ez tortenik Veled...ez nagyon rossz...
nem si tudom mit mondjak,remelem,hoyg nagyon hamar jobban leszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kakaot igyal!!!!!Bar nem tudom,hyog a tej mennyire jo....de az talan nem mar...
Na meg mez-mez-mez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niko,
sajnalom az allamvizsgat.....
Utalom az ilyen tanarokat!!!!!!!!!!!
De nincs veszve semmi!!!!!!!!!!!!!!!!
Hulla vagyok,holnap amint tudok jovok
Puszi