Új privát üzeneted érkezett!

Jajjjjj, Hajni, úgy sajnállak. Meg szakad a szívem, hogy miért kell ennyit szenvedned. :cry: Szerintem is a csipkebogyó tea jó ötlet lehet. Esetleg tényleg nézhetnél valami homeo bogyót.

Ha nagyon nem javul a helyzet, akkor esetleg megkérdezheted a dokidat a Cataflam-ról. Nekem volt olyan ismerősöm aki terhesen szedte. Láz-fájdalom és gyulladás csökkentő.

"Mi a Cataflam?
A Cataflam 50 mg drazsé hatóanyaga a diklofenák-kálium, amely az ún. nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszercsalád tagja. A nem szteroid gyulladáscsökkentők, így a diklofenák-kálium is fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és lázcsillapító hatással rendelkeznek."

"Szedhető-e a készítmény terhesség és szoptatás ideje alatt?
Tájékoztassa orvosát, ha terhes, ill. gyermeket kíván vállalni vagy szoptat.
A készítmény a terhesség 3. harmadában nem alkalmazható. Az 1. és 2. harmadban, valamint szoptatás időszakában csak akkor, ha az orvos azt határozottan előírta."
toti77

Hajni: most jutott eszembe, hogy azért csípnek ezek a dolgok, mert mindegyik savas. Lehet hogy egy kis langyos kakaó jót tenne. :)
Jobbulást!
Pihenj sokat! Kép
toti77

Sziasztok!!!

Ma nem tudtam jonni eddig,mert Sogornomek 3 gyerkocere vigyaztam egesz nap+ mellette foztem meg hasonlok..nem unatkoztam,na!!!!

Angyalkrisz tovabbra is nagyon drukkolok!!!!!!!

Ragota,
Isten hozott Titeket itthon!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Csongi baba gyonyoruuuuuuuuuuuuu!!!!!!!Nagyon edi pofija van!!!!Sajnalom,hoyg vegul csaszar lett,de igy volt a legjobb mindkettotoknek :wink:
Gyere,amikro csak tudsz,varunk!!!!Minden erdekel!!!!! :wink: Es hozzal kepeket!!
Tenyleg, hany kilo ment le a szulessel?
Csajok,erre a kerdesre sztem mindenki irhatja automatikusan a valaszt,ha megszult,mert ez ugyis mindenkit erdekel :lol: :lol: :lol: :lol:

Meri,
mi ujsag a kuytiddal?Jobbulast neki!!!

Orsi,
derekfajas?Ismeros!!!!Nekem is kb ebben a terhessegi korban kezdodott...szerintem most helyezodik at a testsulyod,es azert....De aztan ahoyg megszokta a szervezetema az uj helyzetet,jobb lett
Persze azota meg mashol faj,mikor hol :lol:

Porsi,
gratulalok a vizsgadhoz!!!!!!!!! Pocikepet varjuk :wink: :wink:
Nalunk is babasarok van egyelore,mert nem akarom masik szoabba tenni,es majd az uj hazban akarok komolyabban beruhazni egy szep szobara neki :wink:
Majd ha kezs lesz,teszek fel fotot,persze :wink:

Bodzi,
jo lett a 4D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nekunk is szinte pont ilyen volt.Szep gyerek :lol: :lol:
Mi voltunk 13,22 es 28 hetesen 4Dn. :lol: :lol: :lol: :lol:
:wink:

Nandorka,
ezek a csajos szerkok nagyon jooook!nekem a narancssarga a kedvencem!!!!Esa Te kardiganod az vmi csucs!!!Nagoyn szep!!!!!

Szeri,
az utolso hetvegetek "kettesben" :lol: :lol: :lol:

Fioona,
huuuu Te jo eg,itt baba lesz nagyon hamar!!!!!!!!!!!!!!!!Ez nagyon izgi!!!!!!!!!!!!!!Nagyon gondolok Ratok!!!!Es plane,hoyg Apa is ott tudjon lenni!!!!!!!!!!!!

Esztora,
en tudom milyen ez a pelsutarto vodor,en is akartam,de aztan Dragam lebeszelt rola,mert hoyg akkor majd mindig a belevalo zacsi utan kell koslatni,ha elfogy.... :?
De szerintem jo dolog :wink:
Toled is reg lattunk pocikepet!!!!!!

Hajni,
jaj de sajnalom,hoyg ez tortenik Veled...ez nagyon rossz...
nem si tudom mit mondjak,remelem,hoyg nagyon hamar jobban leszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kakaot igyal!!!!!Bar nem tudom,hyog a tej mennyire jo....de az talan nem mar...
Na meg mez-mez-mez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niko,
sajnalom az allamvizsgat..... :? Utalom az ilyen tanarokat!!!!!!!!!!!
De nincs veszve semmi!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Hulla vagyok,holnap amint tudok jovok :wink:

Puszi

Kép

Kép
arwen07

Toti,
most nezem csak,Te is a kakaot javasoltad! :lol:
Viszont en a Cataflamot nem javaslom semmifele betegsegre.....meg akkor sem,ha vki nem babas....
Anyum gyogyszeresz es hat erosen letiltott rola,mert neha en is bevettem menzis gorcsre anno...
Hat aztan mar nem,mikor meslet egy-ket mellekhatasrol,meg kovetkezmenyrol..nagyon eros gyogyszer......

jaj Hajni,nagyon gondolok Rad,hoyg hamar jobban legy!!!!!!!!!!!!!!

Most mar tenyleg megyek... :wink:

Kép

Kép
arwen07

Épp akartam kérdezni, Hajni, mi újság Veled. A fenébe is, nagyon makacs ez a betegség. Bár mondják, h tüdőgyull. után kell egy hosszabb idő a teljes felépüléshez, de h még el sem múlt!
Teából próbálj meg esetleg nagyon kis koncentrációjút és gyógyteát, pl. a hárs elég semleges. Ajánlanám az én kedvenc savmentes italomat, az alk.mentes sört, de lehet, h az meg a bubik miatt csípne.

Arra gyanakszom, h Krisztiéknél már biztos történések vannak, mert nem tudósított nekünk, pedig nagy túrákra biztosan nem indul a napokban, szóval otthon van. De persze más dolga is lehet, csak én itt kombinálgatok... :D

Arwen, Te még ilyeneket bírsz, 3 gyerek meg főzés?? Mekkorák a gyerekek? Én bizony már egy csomó mindenre megkérem a kisfiamat, pl. h csukja be a kaput, szaladjon ide meg oda a kulccsal, hozzon le vmit az emeletről. És édes, mert megcsinálja! Ezen is látszik, h jót tesz neki a kistesó, különben nem kérném meg ilyenekre, mert nem jutna eszembe, így meg fejlődik: önállósodik és empatikusabb, segítőkészebb is lesz.
És még muszáj elmesélnem egy dolgot. Tegnap, mint említettem, telefonon veszekedtem Apuval. A kisfiam odajött, megsimogatott a következő szavakkal: "szegény Anya". És szó szerint belemorgott a telefonba. :) Utána a férjemmel vitáztunk, ő felemelte a hangját, én mondtam, h nem kell kiabálni, erre a fiacskám nagyon komolyan és mérgesen azt mondta az apjának: "ha nem hagyod abba, kidoblak az ablakon".
Nem kéne persze, h ez nagyon gyakori legyen, de szó mi szó, jólesett, h "megvédett". És máskor nem csinálja ezt, inkább azt szokta mondani, h ne veszekedjünk (és ez a helyénvaló sztem), lehet, h most érzi, h nagyobb kíméletet igénylek.

Nikó, menjen a ... az államvizsgáztató tanár! Már nem azért, de ezzel saját magukról állítanak ki szegénységi bizonyítványt. Mert ha államviszgán meghúznak, az azt jelenti, h nekik nem sikerült x év alatt megtanítani, amit kellett volna. De a társaság feléről már csak nem igaz ez! De legközelebb biztos másik tanár lesz!
A teszteredményt meg várjuk ám.

Porsika, a mailemre elküldheted majd a szakdolidat, hátha még lesz időm elolvasgatni. :)

Szeri, Arwen, kösz a rucidícséreteket, igyekszem vmi szépet produkálni majd beléjük. :lol: Rakok is még, megmutatom, h kell öltöztetőst játszani. Ti is szoktatok? :)

Kép Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drágáim!

Ágota:D:D:D:D:D:D:D
Csongorra nem találko szavakat! Gyönyörűséges! Hihetetlen érzés lehet, n tuti végig fogom bőgni a meghatottságtól az első pár napot, pláne, ha az Apjával együtt látom Őt. :D:D Kitartás a gyógyuláshoz, és gyere, amikor csak tudsz.:D

Adrikám:D
Arról a gyönyörűséges Nagyfiadról is szívesen nézegetnék képeket még, még, még......:D:D Tejci-ügyben mi a helzet?

Dorka:D
Tündériek a ruhák! Én nagyon élvezem, hogy volt esemény a topicban, imádok olvasni, úgyhogy írj csak, írj...:D:D:D
Nagyfiad tündér, hogy megvéd! Igazi kis lovag.
A szakdolit küldöm! :D

Tényleg, Csajok, kinek is ígértem még? Niko, Fioona, Arwen, Jól emlékszem? Bocsi, de olyan az agyam, mint a szita... :oops:

Hajnikám:D
Szegénykém :( :( Már tnyleg nem tudom, mit is mondjak, talán csak annyit, hogy vigyázz Magadra nagyon és próbálj sokat pihenni-már amennyire ez a Nagyfiú mellett lehetséges.

Bodzikám:D
Maszatka dönölűűűűűűűűűűű!!! De jó, hogy már ilyen szép nagyok vagytok!!

Fioona:D
De jó, akkor hétvégén esélyes, hogy itt lesz Olivér!! Aztén kedden Szeriék Balázsa, és remélem, Angyalka Csengéje sem várakoztatja már sokáig Anyukáját!

Mindenkinek millió puszi!

porsika

Jó reggelt!

Csak beugrottam 1 percre, hogy vajon van-e újabb baba hír. Nagyon izgi :lol:

Porsika: vannak ám újabb képek Gabi babáról az iwiw-en ;)
Tejcsit nem merem elkiabálni, de talán történik most valami jó dolog. Tegnap előtt rendeltem az interneten More Milk Plus tejserkentő kapszulát és tegnap már be is vettem. Úgy néz ki, talán működik :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Hoztam én is képet. Bár nem komplett még a dolog, de tegnap nem bírtam tovább, lefotóztam nektek. :D
Lesz még ugyanebből az anyagból pelustartó, és baldahin függönyön is gondolkodom, de ahhoz már nincs anyag, venni kell. Ha még van. Kép

Kép

Bocsi a ferdeségért, guggolni kellett hozzá, az meg nem megy sokáig. Csak 2 oldala lesz a fejvédőnek, hogy felölünk belássunk hozzá. :wink:
A pelenkázó feltét pedig ugyanilyen zöld színű. Most valahogy nagyon rá vagyok állva ezekre, a víz színekre.

Porsi várom a dolit!

Nándorka milyen szép rucikat teszel fel! Remélem én is megtalálom az izlésünk a kisfiúnak. Sajnos amik nekem tetszenek, azok a páromnak nem elég fiússak. (pl. narancssárga csíkos kisingek :roll: )
Tényleg édi a kisfiad. Lilla pisszegni szokott, ha veszekszünk. :roll:

Arwen, én is épp mondani akartam, hogy 3 gyerekre vigyázni!? Ekkora pocival? Nem semmi! :!: :wink:

Krisztivel mi lehet? Tessék jelentkezni!!!
Nekem éjjel nem fájt semmim! :shock: Viszont érdekes, hogy tegnap fájások után, meg most éjjel is, olyan jót aludtam, mint nagyon régen. Gondolom, raktároz a szervezetem. :twisted:
Tegnap pedig 5 óra alvással, éjfélkor még simán fenn voltam. Na ilyen még várandóság előtt se volt jellemző rám. Gyanús! Nagyon gyanús!!!! 8)

Azt nézegettem, hogy hétfő éjféltől már Ikrek babák lesznek. Kíváncsi vagyok, Ikrek vagy Bika lesz e a babáinkból.

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Mi már 5 óta fenn vagyunk. Újrakezdődtek a fájások, de szinte ugyanaz van mint csütörtökön: rendszertelenek, de általában 20 perc alatt vannak, viszont amiben különböznek a csütörtökiektől, az az, hogy ezek sokkal erősebbek, és hosszabbak. Néha már a könnyem is kicsordul tőlük. A legtöbb fél perc és 1 perces között van.
Úgyhogy már megint itt a bizonytalanságban írogatjuk az időpontokat, már kezd elegem lenni belőle. Jó lenne ha végre rendszereződnének, és mehetnénk a kórházba. :roll: A párom mondja írjam ide, hogy az is jó lenne, ha elfojna a magzatvíz... :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Kriszti, én azt olvastam, hogy a magzatvíz szivároghat úgy is, hogy nem veszed észre. Egyébként én is arra várok mint egyértelmű jelre. :roll:

Ha olyan erős a fájás, hogy belekönnyezel, én bemennék. Max. hazaküldenek. :D

KépKép
KépKép
fioona

Hú jó sokat írtatok! :D szerencsére. :D

Fioona!

Te nagyon ügyes vagy!!! Annyira aranyos lett a fejvédő, és a színei nekem is nagyon bejönnek. :wink:
Szülés elött egy héttel kezdődött nálam anno az álomkór. :)
De szerintem nektek nincs már annyi! :D

Porsika!

Gratulálok a szakdolihoz! :D
Tényleg...Te még nem mutattál pocifotót,ugye? :D Na majd ha tudsz dobj pár képet légyszi!!!!

Adri!

Gabi baba nagggyyyon édes kisfickó! :D
Örülök,hogy a tejci dolog kezd rendeződni!

Nándorka!

Édik a kisruhák nagyon! Olyan jó nézegetni őket, és én is így pakolászom, nézegetem otthon a rucikat,mert eddig nem mondtam ugyan, de vettem 1 zöld plüss kiscipőt,meg egy farmerszoknyát :D (a majdnem 100%-ra biztos fiamnak ugye) :D

Kisfiad nagyon aranyos,hogy megvéd! Én attól olvadok el,mikor sírok és odajön Domi,hogy: Anya! Mi a baj? Ne sírjál!...és átölel. :)

Hajni!

...hát ez nem hangzik jól, remélem valahogy sikerül meggyógyulni gyorsan!

Esztora!

Tök jól hangzik ez a kuka! Megkérdezhetem mennyibe kerül? És az utántöltő? Hol lehet ilyet venni? ...bocs a sok kérdésért... :oops:

Bodzi!

Ez a kis Maszatka tényleg gyönyörű!!!! Nektek is azt mondták,hogy nem 100%,de lehet,hogy fiú? Nem értem...ha nem látja minek mondja,hogy mi? :D De tényleg...Hajninak a kislányát fiúnak mondták...nálunk is fiúnak pedig nem is látszott szinte semmi.
Tudsz esetleg képet mutatni,hogy mire mondták,hogy fiú?
Nekünk erre...nem tudom látszik-e valami. :)
Kép

Szeri!
Köszi,ez még eszembe se jutott,hogy az ágy miatt fájhat a derekam...lehet, mert nekünk meg nagyon puha.

Ágota!

Csongi nagyon szép formás kisfiú,gyönyörű!!!! Majd még kérünk képeket,jó sokat! :D

Megy a tv2-n valami utazós műsor Kandász Andreával...hát bevallom ideges lettem az Andrea hangjától, mert amikor Domit vártuk, pont ment az a szüléses sorozata...ami nem kicsit volt megrázó néha.
Tegnap voltunk 4 évesek a párommal. :D Nem házassági, megismerkedési évforduló volt ez. Sütöttem neki fincsi tortát,erre ő is beállított egy hasonló tortával. :D (persze ő vette)
Szóval jól egyre gondoltunk. :D Majd még elmegyünk vacsizni is...jövő hónapban.... :oops:

Valaki kérdezte még régebben,hogy miért nem veszik fel Domit oviba...Azért nem mert hatalmas túljelentkezés van sajnos. Ide épült eddig 3 lakópark tele gyerekkel,de ovi csak 1 van. Ja és még tervben van 5 lakópark,és 1 db ovi építése... :?

Pussz mindenkinek!
Szép hétvégét!

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

napok óta készülök fotót csinálni magunkról!
na de mindgyárt és akkor fel is teszem.

Orsi ez használt pkuka 3 plusz betéttel volt 10e Ft.
amúgy elég drága legalábbis a brendonban ez a tipus(8-9 e ft) de van angelcare is ami 1000ft-al olcsóbb és az utántöltője is olcsobb.
a berendon oldalán megtudod nézni őket.

Hajni én a sima vizet javasolnám kortyolgatni.
jobbulást neked!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Gyorsan benezek,hatha van baba :lol: De latom semmi.

Angyalkrisz,
hat megertelek nagyon!!!!!!!!!!!!!!DRukkolok,hogy rendszerezodjenek a dolgok,vagy a magzatviz :wink:
Nagyon gondolok Ratok!!!!!!!!!!!!

Esztora,
varom a kepet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na meg a babasrokrol is!!!!Vagy meg nem vegeztel?
En meg rendezgetem,na meg pl az agynemut es tarsait meg nem huztam fel...de majd foto elott berendezem,aztan meg "lebontom" :wink: Mert nem akarom,hoyg meg hetekig itt porosodjon az agyikoban....

Orsi,
huuu emlekszem a Kandasz "Szuloszoba"c. musorara..ugye ez votl a cime? :lol:
Voltak benne tok durvak...meg jo,hoyg nem most adjak.....
Vicces,mert nekunk ma van a ferjemmel a megismerkedesunk 4.evforduloja :lol: De julius 4en lesz igazan a 4. evfordulonk,mert onnantol lettunk egy par :lol: Lehet,akkor mar 3an leszunk :lol: De az 1 eves hazassagi evfordulonkon mar tuti :lol: :lol: (aug5)

Hat a 3 gyerekre valo vigyazas az tenyleg nem piskota,meg azelott sem volt konnyu,hat meg most.Es kb minden percben osszevesznek vmin,meg ilyesmi.....Rengeteget vigyazok Rajuk mar par 2-3 eve,amikor a legkisebb meg pl ujszulott volt...
Amugy 2.5, 4.5 es 9 evesek. :lol:
De hat a csalad, az csalad,az ember ahol tud,segit :wink:

Fioona,
ez a fejvedo nnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaagyon joooooooooo!!!Nagyon tetszik a szine es a szoveg is nagyon jo!!!!Ezt Te keresztszemezted?Nagyon szep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hat bizony a jol alvas is lehet jel :wink: :wink:
En mar nagyon izgulok Ertetek!!!!!!!!!

Adri,
megnezem iwiwen :wink:
Jokat hallottam en is a More Milkrol.Remelem bejon!!!!!!!!!!!!!!!

Nandorka,
ezeka rucik is tutik!!
En is illesztgettem oket egymashoz,amikro megvettem oket,meg pakolasztam :lol: Mi mihez megy,mivel fogom raadani stb :lol: :lol:

Sutottem muffint,most vettem ki a sutobol :lol: Feketeribizlis :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

40 nap... :shock:

Kép

Kép
arwen07

Ugy latom nincs uj hir.....
Nagyon ugy erzem, a hetvegen lesz babank,es talan nem is egy :wink:

Kép

Kép
arwen07

Adri, megnéztem Gabi baba új képeit!!!! Még mindig gyönyörű!!!! :D

Fioona, tuti a fejvédő!!!! Ebből kellene élned, hogy ilyeneket gyártasz, nagyon ügyi vagy!

Nándorka, édik a kisruhák!! Látod, már milyen jó lányos anyukának lenni!!! A lányokat sokkal jobban lehet öltöztetni :lol:

Hajnikám, hogy vagy ma???? Remélem, egy kicsit jobban!!! Mennek a gyógyenergiák!!!!!!!!!!++++++++++++++

Orsi, a Szülőszobát mi is néztük anno a párommal, mindig arra gondoltam, ha terhes lennék, nem nézném, nagyon kemény volt...

Arwen, jó étvágyat a muffinhoz! Nálunk kapros túrós béles sül vacsorára :D Most már lehet, túl vagyok a diétámon :lol:

Már én is nagyon izgulok...de még semmi hír, senkiről...megyek is vissza süttetni a hasam a teraszon 8) 8) 8)
vickybabe

Adri,
megneztem en is az iwiwen a kepeket!!!!!!!!!!!
Annyira edes Gabi baba!!!!!!!!!!!Zabalnivalo!!!Nagyon formas!!!
Az a kep ahol Apaval.....hat az nagyon aranyos!!!
Es ahol Veled van....az a kep mindent elmond...nagyon meghato kep.....Szepek vagytok!!!!!!!!!!!!

Remelem Angyalkrisz azert nem jelentkezik,mert mar bent vannak es nagyon kozel vannak ahhoz,hogy lassak egymast Csengevel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kicsit rendezgettem a babasarkot es felhuztam az egyik agynemut.Meg osszeraktam a zenelo-forgot az agy fole,szoval gondoltam,ha mar igy "berendeztem",lefotozom Nektek! :lol:
Persze az agynemut visszateszem meg a szekrenybe :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
arwen07

Arwen nagyon jó a babasarok! :wink:
Nekünk is ilyen nagy a pelenkázó feltét. Nagyon szerettem már Lillánál is, hogy ilyen nagy. Sokszor tettük le rajta a földre játszani is pl.

Nekem Benita is sokat jut az eszembe, ő is velünk egy időben volt kiírva. Vele vajon mi lehet? :shock: Nagyon praktikus!

Köszön a dicséreteket. Igen, ezt én keresztszemeztem, de ebből megélni nem lehet. Ki fizetne ki egy hónapnyi munkát ezért a kis fejvédőért? :wink:

Én is megnéztem közben Gabi babát, és nagggggggyyyyon szép. Az egyik képen tisztára úgy néz ki, mint aki komoly ffi dolgokon gondolkodik. :wink:

Muffin!? :shock: Kapros-túros!? :roll: Szégyeljétek magatokat, hogy ilyesmivel hergelitek szegény többi kismamát. :mrgreen:

Nálunk semmi fejlemény. Nyákdugó megy továbbra is. Ezek szerint múltkor nagyot tévedtem a nagyságát illetően. :oops:
Tegnap már kimostam pár, nem-várandos felsőmet. 8)

KépKép
KépKép
fioona

Holnapi műsorajánló. Egyik kedvencem. Nagyon jót tesz az amerikai filmektől csömörlött agynak.

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=5193153&i_where=1&i_where_tv=1

Szép táj, és NAGGGGYON jó zene! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

na itt vagyok! délelőtt virágokat rendeztem amit reggel vettünk.b.nőztem délután
most pedig a fotó rólam,a babasarok még nincs kész mert nem jött még meg a matrac, pelenkázó így minden a kiságyba van pakolva.
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Hahhóóóó!!!

Egy kis bekukkkk, hogy kivel mi történt a nap folyamán.

Fioona, Angyalkrisz: nagyon-nagyon drukkolok nektek!!! Ti már nagyon közel jártok a szüléshez. Nyákdugó, meg fájások... nekem egyik sincs... bár nálam ez most nem is számítana, így jobb is, hogy nincs.

Esztora: szép nagy pocid van!

Arwen: nagyon szuper a babasarkotok!!

Fioona: klassz a fejvédő, nagyon-nagyon ügyi vagy!!!

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek, megyek pihizni, mert a férjem követel :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!!!
szerika

Viki, én is kapros-túrós sütit sütöttem ma! Életemben először, remélem,, jó lesz. Eddig azért sem csináltam, mert a párom nem szereti a kaprot. De mi sem egyszerűbb, a felébe nem raktam kaprot. A fiam ezzel szemben, ,miután megvettük egy nénitől, és a kezében hozta a kaporcsokrot, és én azt mondtam neki, ehetsz belőle (úgy gondoltam, otthon), egy harsogással, mint egy boci, már le is legelt belőle egy nagy darabot. :D Utána megevett egy fél csokornyit ebéd előtt is. :D
Ma egyébként főzőcske-sütőcske mánia van rajtam, ami nálam nem gyakori. Ez jelent vmit??? Lehet, h azt, h várandós vagyok... :oops: :D Azért is főzőcskézek, mert mindig megkívánok vmit, most pl. az uborkasalátát a tojásos nokedlihoz. Hm, ez egy jó mánia! Olyan hatékonynak és boldognak érzem magam tőle, pláne, h a fiúk is ettek egy csomót a gombapörköltből! Na jó, abbahagyom, bocs! MEntségül csak azt tudom felhozni, h a múlt héten alig tudtam enni, mikor betegek voltunk. Lehet, h a szervezetem most pótolja. AMúgy kiszámoltam, h a decemberi rekord-alacsony-súlyomhoz képest 17 kilót híztam ám! Keveseb, mint fél év alatt.

Esztora, szép gömbölyű a pocid, csini vagy!

Fionna, hogy a lányod minden képen milyen csodaszép! SZépek az új képeid. Jaj, és az a kereszthímzés! Gyönyörűszép és saját névre szóló, és az altató! Olivér babának nagyon jó dolga lesz egy ilyen ágyikóban! Én is úgy próbáltam felkötni azt a hogyishívjákot, h lássam a babát, mikor mellettem fekszik az ágyikójában. De most szétszedtük az ágyat, kimostuk a matracot. (Fél éve még a NAgyfiú durmolt rajta.)
Kösz a filmajánlót. Remélem, nem felejtem el. Majdnem arra kértelek, szólj még holnap este, aztán rájöttem, h Ti sok mindent csinálhattok holnap este azon kívül, h engem filmekre emlékeztetsz...
A nyákdugó milyen? Nekem ez teljesen kimaradt a múltkor, lehet, elsöpörte a víz. Olyan nagy mennyiség?

Kép

Kép
nán-dorka

Szeri, legyél csak ott a férjednek, ha igényel! :D Keddtől úgyis minden más lesz. Olyan hihetetlen, milyen gyorsan megváltozik minden, amikor itt a baba, nem?
Kiélveztétek a 7vége eddigi részét?

Mi meg ma 12 éve vagyunk egymás kedvesei. Hát, nagyon most nem ünnepeltük meg, lehet, h holnap délután.

Arwen, nagyon szép a babasarok! Attila baba is szívesen lennék! :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

Szép vasárnapot kívánok mindenkinek!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Semmi hír? :roll: Mindig jövök, hátha valami baba hír fogad.
Nán-dorka megint csodaszép virágokat tettél fel! :wink:
Hogy mosod ki a matracot? :shock: Betudod gyömöszőlni a gépbe? A mienk (LIlláé) még szolgálatot teljesít. Az ágya előtt áll, hogy ha leesik, arra essen. :D Szükség van rá. :mrgreen:
Nyákdugó milyen? Én is most láttam elősször.
"A nyákdugó egy véres, kocsonyás váladék ami a méhszájat zárja le hermetikusan a terhesség végéig. Mikor elkezd nyilni a méhszáj, akkor kilökődik."
"egy vastag, barnás képződmény"
Ilyesmi. :? Nekem most már olyan foszlánydarabok jönnek, néha rózsaszínes. Bocsi a részletezésért, de hát máshogy nem tudom magyarázni.

Esztora szép a poci! Lassan sietni kell a kisággyal, mindjárt érkezik a gólya hozzátok is.

Szeri hidd el, Balázs baba is dönthet még úgy, hogy neki kedden már más programja van, addigra kiakar bújni.

Ha már az évfordulóknál tartunk, Mi június 29.-én ünnepeljük megismerkedésünk 5. évfordulóját. Szerintem mi is kicsit másképp ünneplünk majd. :D MIndenki nyáron jött össze a párjával? :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Köszi mindenkinek.
Fioona minden tőlünk telhető meg van már.most a novetex jön!ők csinálják a matracot,takarót.meg a faktum a pelenkázóval.

mi dec.24. találkoztunk nekünk karácsonyi évfordulonk lesz (a 2.)

Bridzsi

Kép
esztora

Ja tényleg, már emlékszem, írtad is karácsonykor. :D
Takarót is novatex csinálja? Vettünk ám még multkor gyapjú takarót Lillának. Imádja! :D Már arról álmodozom, hogy nekünk is kéne. :roll:

Egy kérdés/kérés. Belinkelné valaki annak az oldalnak a címét, ahol azt lehet nyomon követni, mikor mekkora egy átlag baba mérete?
Nem találom sehol.

KépKép
KépKép
fioona

Igen a takarót is tőlük rendeltem,aztán felhívtak pénteken kész volt és a jővőhéten érkezik postán.gondolom hogy Lilla imádja hiszen nagyon könnyű és még is csak természetes anyag.
nézd meg a www.novetex.hu nem örült árak vannak szerintem.

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi

Kép
esztora

Már jártam a novatex oldalán, de azért köszi. Végűl mi itt vettünk a városban, mert pont nemrég nyílt egy ilyen bolt. Igaz vastagabb, nem olyan lágy, de azért nagyon jó a takaró.

Nem tudom ez az oldal e az, mert bevallom én eddig nem hasonlítgattam itt a neten. De most elgondolkodtam, és lám, nem véletlen. Pontosan 38 hetesen a BPD: 97 mm, ami az oldal szerint 40 hetesnek felel meg. :shock:
Magassága, hasi körmérete 38,1 ill. 38,5 hetesnek felel meg. :shock:

KépKép
KépKép
fioona

És azóta eltelet egy hét! :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Hat en mar ugy izgulok,hogy kivel mi van!!!!!!!!!!!Szerintem Angyalkriszeknel lehet vmi,mert o nem jelentkezett tegnap ota....

Szeri,
akkor holnap befekszel?Jaj de izgi!!!En nagyon-nagyon gondolok majd Rad!!!!Es Veled izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fioona,
jo az uj kep Lillarol :lol: :lol: :lol: A kis huncut :lol:
Jaj a Lottozsonglorok,tenyleg jooo film!!!!!!!!!Na meg is nezem en is ujra!!! :wink: Jo,hoyg szoltal!!!!!!!!!!!!!!!
Es nosztalgiazom,tudod,mi eltunk Irorszagban,es hat tenyleg gyonyoru az egesz orszag!!!!!!!!!!!!!!
Jot nevettem azon,hoyg mar "nem varandos" felsoket is keszitgetsz :wink: :wink:
Hat igen,nagyon kozel vagytok mar!!!Hihetetlen,barmikor johet Oliver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sokat gondolok Ratok!!!!!!A fevedotook meg annyira tetszik,nem birok vele betelni!!!!Annyira jok a szinek!!!!!!!!En is imadom ezeket a szineket,pl a drapp kanapenkon ilyen szinu diszparnaink vannak,kek es zold :lol:
Csomo ilyen teritom van,torolkozok,vazak,szoval sok van ebbol a szinosszeallitasbol nalunk a lakasban :wink: Szoval nagyon bejon!Es olyan jo egyedi!!!!Szuperugyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!
Es hoyg fogja szeretni Oliver ezeket az elenk szineket!!!!

Nandorka,
szepek az arvacskak!!!!!!!!
A matrackimosasra en is kivancsi lennek :lol: :lol: :lol:
Huuu ettol a beleharapos kaporevestol kirazott a hideg,mert en sem szeretem,ahoyg a ferjed :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jut eszembe,holnap jon a mosogepszerelo,mar tukon ulok,mert ugye egy hete rossz,de csak most tud jonni.....gyulik a mosnivalo....Remelem holnap meg is szereli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esztora,
huu hat nagyon sokat nott a pocid a legutobbi kep ota!!!!!!!!!Szep kerek,formas poci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar nagyon varom a babasarok kepeiteket,tuti nagyon szepen megcsinaltad!!!!!!!!!!!

Megyek fozni,csirkeporkolt lesz nokedlivel es fejessalival :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Kókuszmatracunk van, tudjátok, azt úgy kell mosni, h beleállítod mondjuk a kádba és jól átzuhanyozod. Hát ez történt most. :) Már majdnem száraz, ez megnyugtató. (Úgy csinálom, mintha rögtön kellene neki. Pedig 2-3 napot biztos bent leszünk.)

Fioona, köszi a nyákdugó-részletezést :) , csak így lehet, anélkül nem tudtam volna. Pl. azt hittem, nyák, színtelen. Na jó. Nekem ez mintha kimaradt volna a fiammal, na, mindegy, majd most lehet, h ezzel is megismerkedem.

Mi ma itthon voltunk, de eddig nem volt túl jó napunk. Bocs, h panaszkodok, de elég rossz kedvem van. :( A férjem annyit dolgozik, h most fáradt és türelmetlen. Pl. az én megjegyzéseimmel szemben, amiket pedig még próbálok is finoman megfogalmazni. De ő meg úgy érzi, folyton kritizálom. Mi lesz itt még a picivel? Biztos, h nem fogom tudni szó nélkül hagyni, ha nagyon nem tetszik, amit csinál. De azt se lehet, h különvonulunk és soha nem vagyunk együtt. Mert ugye akkor nem látnám, mit csinál - sztem - rosszul.
A közérzetem se a legjobb, melegnek, fülledtnek érzem az időt.
Pedig elvileg szép, nyugis napjaink lehetnének ezek... :cry:

No, Angyalkrisz nem adott még hírt magáról, de nem is jön. Vmi nagyon van most!! :D

Fioona, akkor megvárja a babád, h Ikrek legyen? Neked ez mit jelent? Vagy jelent vmit? Csak azért gondolom, mert tudom, járatos vagy az asztrológiában.

Arwen, akkor Neked a sima túrós részből küldök gondolatban kóstolót, a többiek meg választhatnak.

Képzeljétek, ma eljött volna hozzánk a dúla, h megismerkedjen a többiekkel is, de éjjel beindult egy másik kismama szülése, és vele van. No, majd máskor. Pedig lehet, h akkor jobb lett volna a napunk. Vagy nem. :?

Kép

Kép
nán-dorka

19-én 22 óra 26 perckor megérkezett Csenge baba. 3700 g és 55 cm! Mindenki jól van!
vickybabe

Gratulálok Krisztiéknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
vickybabe

Tudtaaaaaaaaaaaaaaaam!Ereztem!!!!!!!!!!!!!Direkt nem leptem ki,hoyg megvisszenezek,mert nekem ez gyanus!!!!!!!!!!!!

Angyalkrisz,szivbol gratulalok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezeks zerint meg tegnap este megvolt Csenge baba!!!
Jaj de roulok nekik!!!Goynyoru meretei vannak!Varunk vissza kepekkel, beszamoloval!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, ideértek a gyógyenergiák.
Már kutya bajom. :wink:

Most Marci beteg, olyan hasmenése van. :(Remélem csak a sok cseresznye miatt. :oops:

Angyalkrisz:
gratulálok.
Sok tejcsit, jó egészséget.

Szeri:
kedd a nagy nap. :)) türelmetlen vagy már?

fioo:
a telom lesem folyton miattad. :))
Vendég

ANGYALKRISZ, FOGADD ÓRIÁSNAGY GRATULÁCIÓMAT KISLÁNYOD SZÜLETÉSE ALKALMÁBÓL!

(Én is még nem bírtam itthagyni a gépet, jól éreztük mi ezt, Arwen. :) )
Viki, köszi a tudósítást!

Így örülünk Nektek:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Angyalkrisz, Csenge baba és apuka, Gratulálok kis családotok megszületése alkalmából!!!!

Kép

Hajni de jó, de jó, hogy jobban vagy!!! :wink:
A telót elfelejtheted szerintem egy darabig. Igaz reggel úgy fájt a derekam, ahogy már rég nem, azóta pár poci keményedésen kívül semmi! :( Pedig apa is mindig írja az érdeklődő emaileket a munkából. Nagyon szeretne hazajönni! :twisted:
Marcit bizti a cseri hajtotta meg. Már lehet venni? Hmmmmmmmmm.
Szétnézek holnap a zöldségesnél. 8) (vagy nem)

Arwen én is nagyon szeretek minden Írországgal kapcsolatos dolgot. Nagyon irigykedem, hogy te éltél ott egy darabig. Biztosan nagyon jó lehetett.
Ezek a színek most megint nagyon bejönnek nekem, pedig nem is gondoltam volna rájuk még kb. fél éve. Egyszer már volt ilyenem, hogy (akkor) észrevételen mindig ilyen színekből vásároltam. Ruhatáram jelentős része ezekből állt már, mikor feltűnt. :D
A nagy hőségben nagyon üdítő rájuk nézni!

Nán-dorka pontosan ez (is) volt velem pár napja! Apa folyton dolgozik, lazításképp meg beűlt a gép elé. :evil: Ő is ideges, mert tudja milyen sok mindent kéne elintézni, de nem tud száz fele szakadni. Ráadásul egy ............ tervező miatt, most átépítik az egész gyárat, és folyton a túlórával nyúzzák! Vagy tréning van. Az is akkor persze, mikor amúgy is kevés az ember. Hihetetlen, hogy a magyar vezetőség milyen nulla tervezés terén! :x

Szóval nem vagy egyedül, én is aggódom, mi lesz, ha itt a baba!?
Ikrek azért érdekes nekem, mert 2 jeggyel nem jövök ki. Az Ikrekkel, és az Oroszlánnal. Lilla Oroszlán. Mit gondolhatnék, mi lesz Olivér? :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Csajok nekem folyik a magzatvíz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Arwen a ti babasarkotok tündéri lett.kb 2-3 hét és a miénk is kész lesz teljesen.

Angyalkrisz gratulálok neked nagyon sok boldogságot kívánok!

Bridzsi

Kép
esztora

Fioona nem lesz zöldséges holnap! :lol:
várjuk a fejleményeket szorítunk nagyon!!!!!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

ANGYALKRISZ: HATALMAS GRATULA!!!!!!! DE SZUPER!!!!!!!!!! :D :D :D SOK-SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!! :D :D :D

Kép

Hajni: de klassz, hogy jobban vagy, azért még pihenjél... Marcinak pedig szintén jobbulást!!!

Érdekes, de nem vagyok még türelmetlen, inkább olyan izgulós jóleső érzés jár át néha és azon töprengek, hogy ugye holnap nem fogom halálra unni magam a kórházban? :shock:
A keddtől kicsit tartok azért, jó lenne már a reggeli órákban túllenni az egészen, remélem nem húzzák délig a császárt.

Fioona: Nemsokára neked is itt lesz Olivér. Lehet, hogy egy napon szülünk? :wink: Vicky vagy Porsika ugye majd megírjátok, ha Fioonáéknál van valami? Illetve bárkivel bármi fontos történik, nehogy kimaradjak itt valamiből jó? Köszi.

Ja, Fioona még annyit, hogy nem véletlen, ha Olivér Ikrek lesz. Azt hiszem az élet tanítani akar téged :wink:

Ma már nem jövök, illetve holnap sem, meg holnapután sem... :lol: :lol: :lol:
A férjemmel még együtt töltjük ezt a pár szabad órát...
Kedden írok smst, amint tudok.

És kérlek benneteket, hogy egy hét alatt ne írjatok sokat a fórumba, mert utána nem lesz sok időm, hogy visszaolvassak!! :P :lol:

Hiányozni fogtok Csajszik! És köszönöm a drukkokat!!!

puszi Mindenkinek!!!!!
szerika

Most olvasom, mert közben írt Fioona: jaj nagyon izgiiii... Holnap reggel még tuti felnézek, illetve, ha lesz időm ma este is!!!! SZORÍTOK nagyon FIOOOOOONNNAAA!!! Lehet, hogy mégiscsak Bika lesz Olivér baba??? :lol:
szerika

na megfürödtem, várom apát (munkából rángattam haza), aztán megyünk a kórházba! Szeri fogok gondolni rád. :wink:
Majd párommal felolvastatom telefonba a babanet tudósítását rólad (is)! :D

Sziasztok! Gondolom betfognak! :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona drága!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Írj azonnal, amint lehetőséged van rá!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
vickybabe

Szeri, hajrá Neked!!!!!!!!! Nagyon gondolok majd Rád kedden!!!!!!!!!! Aztán jelentkezz, amint vannak híreid, ne hagyj minket sokáig izgulni :wink: :wink:

Arwen, szupi lett a babasarok!!!!!!!!! Látom, Micimackó Nálatok is a sztár :lol: :lol:
vickybabe

Sziasztok Drága Lányok!
Hú, mennyi esemény!!

Először is: Isten hozta Csenge babát!!Remélem Angyalka is jól van, biztos naygon boldogok!!

Fioona:D
Jaaaaaaaaaaaaaaj, de izgalmas, nagyon gondolok Rátok és millió puszi!
A Kiscsaj valami hihetetlenül gyönyörű!!

Szeri, Drága,
persze, hogy hírt adunk Fioonáékról!
Nagyon drukkolok Nektek, és alig várjuk Balázst is!

Hajni:D
De jó, hoyg jobban vagy, Marcuskának gyógyulást!

Orsikám:D
Szoknyácska?:D:D:D::D Azért még reménykedünk? De hátha Neked lesz igazad! Ha més nem, majd a harmadik lány lesz...:D:D:D
Egyre több hasonlósság, mi is négy éve vagyunk együtt a Férjemmel, nekünk most 24.-én lesz az évfordulónk és csütin volt a megismerkedésünk évfordulója!

Csjok, ma nagyon bevásároltunk!!!
Voltunk a BNV-n a bababörzén, meg onnan átmentünk az egyik szimpatikus kiállító boltjába is.....Nagyon jó kis nap volt!
Megvettük a babakocsit, vagy egy órát vaciláltunk "nagy szerelmem", a Chicco Trio S3 és egy Cam kocsi között. Végül a Cam Cortina X3 Evolution modelljét választottuk, imádom!! Olyan jó érzés, hogy már ilyenünk is van! Majd megpróbálok képet keresni róla.
Vettünk még egy nagyon klassz hintát, amit újszülöttként szinte bölcsőként is használhat a baba,. a későbbiekben pedig függőágyként és hintakén funkcionál- van két luk a kis lábának, ha kidugja, a megváltozott súlypont miatt ülőhinta lesz, ha nem, függőágy-szerű- , megvettük a légzésfigyelőt, az Avent kezdőszettet, meg "pár" apróságot: törölközőt, pokrócot, textilpelusokat, kengurút (újszülötteknek is jót), mamuszkát- nem mintha erre egyhamar szükség lenne, de tündéri!- , játszószőnyeget és kókuszbetétes pólyát, ami később takaróként és párnaként külön használható. Asszem ennyi...:D Nem is merem elmondani, mennyi lett a vége :oops: :shock: :roll:
Viszont mindent nagyon jó árban vettünk, csudiszépek a cuccok, és már csak a fürdőkádat meg az alvócumót kell megvennünk, és kész vagyunk!
Nagyon boldog vagyok, olyan jó érzés ránézni erre a rengeteg baba-cuccra:D
Millió puszi mindenkinek!

porsika

Fiooooooooooooooona,
Uristen!!!!!!!!!!!!!nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De joooooooooo!Remelem gyorsan meglesz Oliver baba!nagyon gondolok ratok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szeri,
Rad is gondolok ezerrel,holnap is,kedden is (de ekkor legfokepp :lol: ),es nagyon varjuk a nagy hirt!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ugyesek lesztek!!!!!!!!!Nagyon jooooooooo!!!

Huuuuuuuu de felporogtek itt a dolgok.... :lol: :lol: :lol:

En mondtam,hoyg itt a hetvegen nagy dolgok lesznek :wink: :wink:

Hajni,
orulok,hoyg jol vagy!!!!!!!!!!!!!!Nagyon gondoltam rad!!!

Kép

Kép
arwen07

Na ez lenne a kocsi, csak a mienk grafitszürke-kék színű Kép

porsika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?