Új privát üzeneted érkezett!

Márti, mi volt tegnap az UH-n? :oops: :D

KépKép
KépKép
fioona

Márti, Boldog 20. Szülinapot! :wink:

(ha kicsit késve is. ) :oops:

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Ibolya, köszönöm a köszöntést :lol:

Tegnap az uh-n megerősítették, hogy leányzó lesz, bár miután a Vadász mondta nem kételkedtem benne. Minden rendben van a kisasszonnyal, 1100 g, de ugyanúgy mint annó a Réka ő se mutogatta az arcát. 1 képet azért kértem, ez az egyetlen amin talán jobban látszik. Ugyanúgy az arca elé tette a kezét, volt amikor a lábát is mint ahogy a Réka is. Ja, és volt egy pillanat amikor ment a felvétel és tiszta Réka, mintha a Rékát láttam volna újra újszülöttnek.

Aztán délután lakásátalakítás, persze még közben Rékával játszóterezés, szóval én estére teljesen kész lettem.

Ja, kinéztem a Brendonban egy kórházból hazahozós rucit. Ujjatlan rugi + hozzá való kardigán. Viszont még nem vettem meg mert volt 2 fajta és nem tudtam eldönteni melyik legyen. Szóval tök egyforma végül is a kettő, csak az egyik anyaga pamut, a másik plüss. Ti melyiket vennétek meg? Meg most hogy átrendeztük a lakást fogom hazahozni Réka kicsi ruhácskáit. Nekem tegnap a boltban olyan picurinak tűnt az 56-os azért se vettem meg, majd lemérek egy 56-ost, aztán legközelebb centivel megyek a boltba :lol:

Veletek mi van?

Kép
Kép
robcsi03

Szóval a kép :oops:

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy régen irtam, de nem tudok sokáig a gép előtt ülni. A párom 5 körül ér haza, Én du.alszok a Dórival, este pedig beesek az ágyba! Így a netezés kimaradt az elmult hetekben!
Most azért sikerült visszaolvasni! ( naggyából)
Jól sikerült a találkozotok!

Fioona!
Nem sok van már hátra! Hogy birod ezt a meleget?
Most ha már megszületik teljesen egészséges lesz! Már nekem is csak 7 hét is kibujhat! Addigra 38 hetes leszek! De olyan gyorsan megy az idő! Kicsit irigykedem, hogy Neked már a kezedben lesz a babád!

Márti!
Gratulálok a kislányodhoz!
Nekem eddig azt mondta a Rókay is meg a munkahelyemen is, hogy ez inkább punci, mint kuki!
Most voltam csütörtökön a dokinál és nagyon nézegette a babát! Már majdnem a gyomromba volt! Megkérdeztem, hogy van a kislányom? Mire azt válaszolta, hogy minden o.k., de azért legyen fiu nevünk is! Na most már nem tudom mi lesz!?
De a lényeg, hogy mindene szépen fejlődik és rendben van!
Sajnos viszont Én elkezdtem viszeresedni! Nagyon nyomja a baba feje a jobb oldalon a vénamat és jönnek ki az erek! De ha ülök, meg fekszek akkor szinte teljesen eltünik!

Közben itthon szépen lassan elromlik minden!
1 hét alatt elromlott az ágyunk ( de javitható) a kerámialapos sűtőnk ( szerencsére csak 1 vezeték egét el benne ) , de a hűtőnk az bedöglött. Pedig csak 6 éves volt! Elkezdett a hátulja jegesedni! Kicserélték rajta az érzékelőtt, de továbbra is egész nap ment! Másnap visszajött a szerelő és mondta, hogy nézzünk új hűtőt! Hát mondanom se kell mennyire jol jött most ez a hűtőcsere! De még az a jó, hogy csütörtökön elmentünka Media Markt-ba és megvettük! Péntekre már az égő sem világított, meg a motor is elkezedett recsegni-ropogni! Pedig eddig semmi baj nem volt! Remélem most már nem lesz semmi gond!!

Ennyit rolam!
Remélem mindenki jól van és élvezi a nyarat!
Sziasztok!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok lányok!

Bocsi-bocsi-bocsi!
Vizsgázok, tanulok, és közben megőrülni készülök, de a hidrobiológia vuzsgám sikerült, 4-es lett! :) Sajna még hátra van a neheze, és én nem vagyok Attila, hogy két nap alatt megcsináljam!
Kismamák gratulálok a fiúhoz és kislányhoz!
És márt neked meg különösen gartula és sok boldogságot a szülinapodhoz! :D :P ( Íg utólag is :oops: !)

Nálam ha már kérdeztétek, a Csabusnak már hónapokkal elötte megmondtuk, hogy anya be fog mennin szülészetre ( szigorúan nem a kórházba, mert arra pánikba esett volna!). A dplgot megkönnyÍtette, hogy karácsonykor szültem, így a mamákhoz mentek apával ajándékozni, és egyik nap agfyik, másik nap másik mamánál aludtak. Így kajáltatás és anyahiány nagyjából megoldódott. Majdnem minden másnap bejöttek, az tök jó volt! :D
De mondom, felkészíteni már hónapokkal elötte mondtuk neki, hogy bemegyek, mert ott ha megszületik, kap szurit, lesz meleg, és megfifyelik, minden redben van -e a tesóval!
Áki nyomkodja a billentyűket, bocs, ha érthetetlen.

Kismamák kitartás, most elég sok front jön-megy! :D

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok jóidősök!
Úgy látszik, mindenki a napon van!
Képzeljétek, csütörtökön jön a kútfúró hozzánk!
Az a nap fenomén lesz, mert el kell mennem az erdei táborozókkal sétálni az erdőbe, és növénythatározni! Mint púp a hátamra, annyira hiányzik! :cry: :?
Kisci mi van veletek?

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!
Megvagyunk.Múlthéten színezték a házat így ezerrel neki álltam a nagytakarításnak ablakpucolás stb.A Szilárdka miatt lassan haladok még a fürdő ,wc üzlet konyha egy része hátra van.
Márti BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
Gratulálok én is a kisfiúkhoz kislányokhoz!!!!

Köszi Rozika jól vagyunk.Sok szerencsét kívánoka kútfúráshoz!!
Gratula a vizsgáidhoz!!Ne törödj a férjeddel neki nem kellett még két gyerekkel foglalkozni ezért ment neki két nap alatt 7 vizsga(persze azért neki is gratula).

Szilárdkám már kb 5 napja csak a bilibe kakil,persze nem igazán szól még de sikerült mindig olyan időben ráültetnem a bilire hogy pont kakilni kellett.De volt hogy ő szólt hogy üljünk bilire.

Nagyon örülük hogy ilyen jó idö van.Bár mára már mondták az esőt.

Szép napot mindenkinek!!!Sziasztok!

Kép
kicsi77

Kicsi!
Hogy a csudába szoktattad Szilit a bilire?
Én hiába szedem le reggel a pelust, hamar feláll, és amint hátatfordítok elereszti a pisit! :cry: Szerintem én vagyok ilyen béna! :cry: Csabi is már majdnem 3 volt, mire jött a bili a kakihoz!
Gyerekek körülöttem, majd még jövök!

Ja: Kicsi rakj már fel képet a házról, tök kíváncsi vagyok! :wink:

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Rozika, azért egy 1 évestől ne várjad el, hogy a két szép szemedért a bilibe fog pisilni. Szerintem ez nagyon gyerekfüggő és most is van pár ismerősöm, akinek ugyan a gyerkőc kivárta a 3 éves kort a szobatisztasággal, de 1 héten belül teljesen az lett. Neki kell éreznie a szükségletet, azzal ha ráülteted a bilire és belepisil lehet, hogy csak a véletlen műve, én legalábbis ezt olvastam okos könyvekben.

Kicsi, én láttam a házatok nagyon szép lett :wink:

Moncsi, ez aztán a folyamat, de ez általában így van, ha egyszer valami elkezdi, akkor a többi műszaki kütyü is csatlakozik hozzá :cry: Én például a hűtőre vagyok nagyon kiakadva, 5-6 éves Zanussi és tiszta rozsda az eleje. A múltkor ügyi férjem elkezdte késsel kapargatni a jeget a fagyasztóról és persze kiszúrt vele valamit :cry: (titokban reménykedtem, hogy nem lehet megcsinálni, mert annyira ronda - na nem mintha lenne felesleges 200 ezrünk új hűtőre), szóval jött a szerelő, aki mondta, hogy neki ugyanilyen hűtője van, szintén pár éves és ugyanígy rozsdásodik. Mondjuk előtte már mások is mondjták, hogy ugyanilyen bajuk van a Zanussi hűtővel. Először magamat hibáztattam, hogy biztos valami rossz tisztítószerrel mostam le amivel nem lehetet volna, de így hogy mások is panaszkodtak rá már tudom, hogy nem én voltam a ludas.

Ibolya egyben vagy még?

Kép
Kép
robcsi03

Márti tök igazad van, csak én olyan türelmerlen tipus vagyok!
Képzeld, most azt játszuk, hogy Csabus belepisil neki egy kis pohárba, és mutatja neki hogy kell. Oda is rakja a kukihoz, de még nem folyik. :P :D Csabust is tejfölöspohárba pisiltettük először és tök bevált.

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Rozika nálunk ez a bili dolog úgy működik pár napja hogy reggel öltözködésnél mindíg ráültetem a bilire mondom neki hogy nyomjunk pisit meg kakit ő meg nagyon édesen nyomja és úgy látszik neki mindíg reggel kell kakilni és így mindíg van kaki .Utánna meg együtt tapsolunk hogy milyen ügyes volt és együtt visszük a bilit a wcbe kiönteni,ott meg nézi hogy eltűnik a kaki és mondja hogy " kaka ni -ni "(nincs kaki eltünt)
Aztán délután mikor felkel akkor is ráültetem és este fürdés elött ügyesen belepisil.Nem nagyon szól még magától .Előfordult hogy kiabált "kaka kaka bi bi".De ez ritka.Nem eröltetem de neki tetszik hogy utánna tapsolunk így nem is kel fel a biliről addig amíg nincs benne valami.
Megtanítottam neki hogyan kell köszönni a néniknek meg a bácsiknak.Olyan édes mikor mondom hogy köszönjünk a néninek mondja hogy cso-cso (csokolom) A bácsikkal meg kezet fog és mondja hogy cső vagy csá.

Rozika sajnos nem tudok feltenni képet mert nem tudom lekicsinyíteni.Köszi a dícséretet Márti.Addig míg nem volt felkenve a szín mindenki leszólta hogy kék milyen béna lesz.Most meg mondják hogy jó.A lábazat még nincs kész valamikor a héten ígérkeztek hogy befejezik.
Aztán már csak a kapu és kerítés hiányzik előre már megvan az anyag összekell szerelni és felállítani és akkor már tényleg klasszul fogunk kinézni.

Ibolya mi a helyzet?????

Márti neköünk is zanussi hütönk van még a lagzira kaptuk 8 éve nekem nincs ilyen rozsda gond vele ,viszont utálom hogy 3-4 hetente lekell olvasztani.Úgy vagyok mint te várom mikor romlik el és legyen helyette önleolvasztos amivel nincs gond.

Jaj befejezem mert már biztos unjátok.
Sziasztok

Kép
kicsi77

Sziasztok!

Csak annyit mondok, hogy Zanusi hűtőnk volt! Nekem semmi gondom nem volt vele! Évente 2x, max. 3x engedtem le, és nem rozsdásodott sehol sem! Szép volt! És csak 2-en működött és jó hideg volt benne minden! Még nyáron is!! A szerelő mondjuk mondta is, hogy szép állapotban van! De ez tipushiba!
Most elektrolux-unk van! Eddig jol működik! kopp-kopp

Sietek mert ma nincs párom! Este jön haza és megigértem a Dórinak a játszoteret!!

Sziasztok!!!

Kép
Kép
moncsi76

A mi hűtőnk önolvasztós, csak egyszer a férjem a fagyasztó részét nem csukta be rendesen és annyira bejegesedett, hogy nem lehetett becsukni az ajtaját. Na akkor nekiállt egy késsel kapirgálni és pont sikerült kiszúrnia azt a gáztartályt ami fagyaszt.
Úgyhogy magával a hűtővel nincs bajom, mert olvasztja magát, jól hűt, csak ne lenne olyan ronda az eleje.
Egyszer vettem ezt az öntapadós fóliát, csak be volt csomagolva és úgy nézett ki, mintha fehér lenne, de átlátszó volt. Majd veszek fehéret aztán azzal bevonjuk.

Kép
Kép
robcsi03

Csak gyorsan bejelentkezem. Még semmi. Kicsit beteg voltam-vagyok, Lilla 39° feletti lázzal büszkélkedett. Az ügyelet már a mentőállomás mögött van. Puszi, megyek fürödni!
Moncsi jó, hogy te is előkerültél! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Bakker! Miért van az, hogy hiába cserélem le a szalagot, akkor se jön be egy idő után! :evil: :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Fióna kitartás! Lillának jobbulást! Szerintem vírus megy végig Ko.-on, mert az uncsitesók nálunk is nagyon lázasok, és mivel Csabi ma ment Ko.-ba, szerintem hamarosan mi is lázasak leszünk! ( pedig most nem hiányzik! )

Hűtőtéma: nekem jó kis orosz hűtőm volt, hosszú idő után felmondta a szolgálatot, aztán kaptam páromtól egy gornje-t, ami maga a tökéj! :wink: Na jó, nincs hiper-szuper ufó dizájn formája, de szép fehér, és a lényeg, hogy önleolvasztós, és valami baciszaporodást gátló anyaggal van bevonva, így nem szabad sem ecettel, sem domesztosszal törölgetnem. Egész eddig nem is hallottam ilyenről, így még most is csodálkozom, hogy egy hűtő leolvasztja magát. :oops: :P

Kicsi nem untatsz minket! Szilit puszild meg helyettem is! :D Édes pofa! Elképzelem kis manóarcát, ahogy kaka ni ni -zik!
Házat meg majd meglátom! Tényleg! Szombat nem jó neked? Melírni? Megyünk Ko.-ba Csabiért!

Moncsi párod merre volt? Te szeretsz ilyenkor egyedül lenni? Én már a gondolattól is rosszul vagyok, mikor a párom közli, hogy nem lesz egy hétig! Hulla vagyok a hétvégére!

mese: egész de. ma a Gerecsét másztam, növénythatároztam az erdei iskolásokkal, és közben nem tudtam betelni a látvánnyal. Annyira gyönyörű az a hegy, hogy az mesés. Jó lenne felmenni a srácokkal is! Ajánlom nektek is! :D

Megyek fürdetni!
Még majd jövök!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Ibolya, én is akartam írni, hogy átteték szőnybe az ügyeletet áprilistól, csak elfelejtettem, azt nem tudtam, hogy a gyerekügyeletet is oda tették-e, de akkor az is ott van. Van ott rendes gyerekorvos is?
Kitartás neked már tényleg nincs sok hátra :wink:

Rozika te a adattál a srácoknak kullancsoltást? Mert most beletették a fülembe, hogy nagyon sok a kullancs és nagyon sok a fertőzött. (a sógorom tesója pl. 3 hete volt 3 napig kómában mert megcsípte egy kullancs és agyhártyagyulladást kapott) :cry:
Csak ha jól emlékszem a szezon előtt kell az első oltást beadni, és utána kell még 2 vagy 3 ismétlő oltás. Majd hétfőn megyek védőnőhöz megkérdezem.

Kép
Kép
robcsi03

sziasztok!

Hát Rozika nem tudom mikor jön össze végre ez a fodrászkodás?!!! :oops: :cry: Holnap megint nem leszünk itthon Csémre megyünk tavaj is írtam hogy szokott lenni minden év májusában családi napunk.Hát az most lesz .Megyünk holnap reggel és kinnt alszunk.( 75-en összejövünk rokonok,kaja pia,tánci)Sajnálom!! :cry: :cry:

Egyébként most vannak itt a házon csinálni a lábazatot így ma estére már teljesen kész lesz végre.Most már tényleg csak a kaput és kerítést kell felállítani már szóltak hogy az is kész van.

Ma reggel megint volt kaki!! :lol: :lol: Tegnap délután szólt hogy bi-bi de sajnos mire levetkőztettem már bennt volt a kaki a pelusba.

Gondolkodtam én is a kullancs oltáson de nem tudom mi legyen.Magamat mindíg beoltattam de tavaj kellett volna emlékeztető oltás és a szoptatás miatt elmaradt.Így most kezdhetném elölről az egészet de nincs kedvem hozzá.

Hétfőig bíztos nem jövök szép hétvégét kívánok azt ígérik jó idő lesz.

Sziasztok!!

Kép
kicsi77

Sziasztok!

Gyors bekukk! Több mint 2 ujjnyira nyitva a méhszájam. Doki szerint hétvégén baba lesz! Tulajdonképp bármikor. :D
Ha mégsem kedden kórház, NST, és annak fügvényében burokrepesztés!

Puszi, és vigyázzatok magatokra! Majd jövök/jövünk! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Eszembe jutott valami. Remélem jártok erre mostanában.
Ti mennyit fizetnétek idén a dokinak, ha 3 éve 20.000-et adtatok?
És ugyanannyit fizetnétek akkor is, ha pont úgy jönne ki, hogy amúgy is bent van.
:roll:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Ibolya, én azt mondom, hogy szüljél meg és döntsd el, hogy mennyit adsz. Én a Vadásznak 40-et adtam, most meg majd a jövő héten kiderül lesz-e egyáltalán fogadott orvosom. Ha lesz akkor én kb. most is e körül adok, ha meg leszek elégedve vele.
Ennyit én már félretettem rá, ha meg nem lesz választott orvosom, akkor elnyaraljuk :lol:

Ja és drukk, hogy kibújjon addig amíg itt a doki. (nekem Rékával nagyon sokat keményedett a hasam, hamar ki is nyílt a méhszáj - 32 hetesen - és mégis 39+1 voltam amikor megszületett. Hát ez neked holnap van :wink:

Tényleg az normális, hogy egyáltalán nem keményedik a hasam? Talán ha 3-4 naponta észreveszem :roll:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Kullancsról:
szerintem most sem késő még beadatni, mert a dokim szerint kélt féle beadási mód van: 1, ha beadják az elsőt, 1 hónap múlva a másodikat, és 1 évre rá a harmadikat, oszt 3 évente ismétlő. A másik megoldás, ha megkapja az elsőt, rá 1 hétre a másodikat, és rá 10 hóra a harmadikat. Ez utóbbit akkor szokták állítólag, ha megy a gyerek táborba, és kéne sürgősbe a védőszer. Tul.képpen gyorsított eljárás, és szerintem sosem késő. Azt mondta dokim, ha belénkmegy előszőr vért szí, aoszt 1 nao után jön a baciszaporodás és fertőzés, addig meg inkább csak kajál, így este ha időben elkapjuk éls kivesszük, nem okozhat nagy gondot. Hozzáteszem szentem túl optimista a dokim ilyen téren, mert tényleg fertőzők a kullanncsok most.

Még valami, csak hogy beledugjam az orrom, én 3 év elteltével is ugyan úgy 15000 Ft-ot adtam a dokimnak+ kosár, és a mai viszonyok közt sem fizetnék éret 40000Ft-ot, akkor sem, ha be kell jönni ügyeleten kívül hozzám. (Ez csak az én véleményem!( :oops:
Nagyon megyek! De majd jövök!

JA: Kicsi! Nem baj! Úgysem tottam aztán átmenni KO-ba!

KépKép
Kép
siprozi

Márti nekem egyáltalán nem keményedett ennyi idősen a pocim. Se Lillával, se most. Ezen ne aggódj. Max. majd 10 hét múlva.

Kosarat én biztos nem viszek. Képzelem milyet venne a párom. (ezt nem rossz indulatból mondom :wink: )
Akkor nem ciki ugyanannyit adni? :lol: Hát, ha az utolsó pillanatra marad a dokinőnél, előre kell eldöntenem, mert aztán már utazik.
Bár ugye van a hagyomány, hogy varratszedés előtt pénzt nem adunk! :twisted:

Legyetek rosszak! Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Fióna!
Várjuk a babát! :wink: :D

( És ne aggódj a pénz dolog miatt, ha nem vagy biztos magadban, akkor bátran kérdezz rá a dokidra, hogy mennyit szoktak neki adni. Én is ezt tettem, azt mondta, ki mit gondol, ő nem is kér és nem is határoz meg összeget! Így lett egy jelképes 15000Ft. De hozzáteszem, azóta is oda járok a magánrendelőjébe, és súlyos pénzeket hagyok ott, pl. a rákszűrés 9500 Ft. A doki mindenképp jóljár, akkor is, ha keveset adsz neki, mert őhozzá fogsz visszamenni.)

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Az augusztusi babavárók topikjában éppen mostanság volt téma, kinek a dokija mennyit kér. És képzeljétek többen írták (pestiek), hogy 80-100 ezreket kér a doki + 30-40 a szülésznő.
Szerintem nem érdemes rákérdezni, mert ha a doki meg többet mond, mint amit te gondoltál adni :roll:

Mondjuk én ezeken az összegeken nagyon megrökönyödtem, mert ez már rablás, akkor ne legyen fogadott orvosom. (hát lehet hogy így se lesz, majd meglátjuk :wink: )

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Most találtam:

20-án 23-20-kor megszületett Olivér Jácint! 3750 g és 55 cm!

Kép
Kép
robcsi03

Gratulálok a jó nagy babához, egészséget és boldog életet a babának, szüleinek és nagy tesójának!

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!!

Most értem rá ideülni.De Márti már megelőzött a hírrel.Reggel kaptam smst Ibolyától hogy megszületett a kisemberke .Gratulálok hozzá sok egészséget és sok örömet most már mind a két gyerköccel.

Kép
kicsi77

Holnap megyek a kórházba doki bácsihoz, akkor lehet, hogy megkuccsolom őket.

Kicsi, tudsz majd nekem egy időpontot adni hajvágásra? Köszi.

Hétvégén én is hazahoztam a pici ruhákat, hiába volt rendesen elcsomagolva 1-2 megsárgult, azokat ki is mostam, hogy kijön-e a folt, de mindegyik megadta magát a mosószernek :)

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Ibolya!
Gratulálok a babához és boldog, egészséges életet kívánok mindkettőtöknek! ( kicsit irigykedem mert te már megfoghatod! Nekem még egy kicsit várnom kell )

Sziasztok!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

sziasztok!

Márti szerdán fél 5 körül jöhetsz ha jó neked?!

A szombati nap nagyon jól sikerült.Kisfiam élvezte a sok embert gyerekeket.Szerencsére jó idő lett így egész délután kinnt rohangáltak.Fél 9-kor vittem el Anyukámhoz fürödni enni és aludni.Aztán én még vissza mentem a buliba és éjfél után mentünk haza addigra széttáncoltam a lábam.Drága férjem is elemében volt jól megrángatta a kezem tánc közben annyira pörgetett így vasárnap izomlázzal keltem .Egy pár alföldi (kecskeméti,jakabszállási) rokont is megismertem,jó sokan voltunk olyan 80-an,finom volt a kaja is.

Sziasztok!!

Kép
kicsi77

Olivért Isten hozta, sok boldogságot , egészséget, babának, mamának, apának, és nem elfeledve kis Lillát!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Kicsi, ok, akkor holnap 1/2 5-kor találkozunk :)
Örülök, hogy jól sikerült a rokontali. Ilyankor egyébként mennyire közeli rokonok jönnek össze, hogy ennyien vagytok?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Ok Márti gyertek!

Mennyire közeli rokonok?A Mamámék heten vannak tesók ,az ő gyerekeik (vagyis apuék meg hasonló) aztán az ő gyerekeik( vagyis következünk mi) aztán a mi gyerekeink.Szóval elég közeli rokonság szerintem .Ezért voltunk a mi lsagzinkban is 160-an és tényleg csak a rokonság volt meg 3 barátnőm.

Kép
kicsi77

Sziasztok!
Még egy vizsga kipipálva! Lassan, de talán biztosan haladok előre!
Fiónáék mikor jönnek haza? Mikor szült?
Kissé fáradt vagyok, de látom minden rendben, holnap jövök!

KépKép
Kép
siprozi

A képzés címe: Olyan intelligenssé válni, mint egy nő.

Cél: Aktiválni a férfiak agyának idevágó részét, amelynek létezéséről sejtésük sincs.

A tanfolyam árát a tényleges szükségletek felmérése után állapítjuk meg, kedvezményt adunk azoknak a jelentkezőknek, akik mindegyik kurzuson részt vesznek.

KÖTELEZŐ TANTÁRGYAK
Leválni az anyámról (2000 óra)
A fizetésemet a feleségemnek adom (550 óra)
A feleségem nem az anyám (350 óra)
A foci csak egy sport, Ronaldo pedig egy hülye (500 óra)

IGEN HASZNOS TANTÁRGYAK
Nem vagyok féltékeny a gyerekemre (50 óra)
Kész vacsora...egy mosolygó feleség (200 óra)
Nem viselkedem úgy, mint egy fajankó a feleségem barátai előtt (több mint 500 óra)
Hogyan lazítsunk úgy, hogy ne tűnjünk lustának (300 óra)
Leküzdeni a távirányító-szindrómát (550 óra)
Nem hugyozok mellé (100 óra, gyakorlati foglalkozás videórögzítéssel)
Előbb sikerül kielégítenem a feleségem, minthogy elkezdené tettetni (több mint 1500 óra)
A cipők maguktól soha nem mennek el a cipősszekrényig (800 óra)
Hogyan jussunk el a szennyestartóig úgy, hogy útközben nem tévedünk el (50 óra)
Hogyan éljünk túl egy náthát agonizálás nélkül (200 óra)

VÁLASZTHATÓ TANTÁRGYAK
Emésztési technika mosogatás közben
Agyamba vésem, mely napokon esedékes a szemétlevitel.
Konyha - kezdő szint: háztartási gépek: ON (bekapcsolni) OFF (kikapcsolni)
Konyha - haladó szint: az első zacskós levesem anélkül, hogy elforralnám az összes vizet
A jégkocktartó megtöltésének veszélyei (diavetítéssel kísért bemutató)
A legújabb tudományos felfedezés: főzni, levinni a szemetet nem okoz impotenciát (laboratóriumi gyakorlat
A WC ülőke dörrenésmentes lehajtása (videókonferencia a Harvard egyetemmel)
Miért nem szükséges a takaró emelgetése, miután megszabadultunk belgázainktól? (páros gyakorlat)
Alapvető különbségek a szennyeskosár és a padló között (zeneterápiás laboratóriumi gyakorlat)
Hogyan repül a reggeli kávéscsésze a mosogatóig (gyakorlatok David Copperfield iranyításával)
Érzékeken túli kommunikáció: mentális gyakorlatok azokra az esetekre, mikor elmondják, hogy az illető dolog a szekrényfiókban van, ne kelljen visszakérdezni, hogy melyik szekrény melyik fiókjában.

HÁZIDOLGOZAT TÉMÁK: a témák nehézsége és összetettsége miatt csak 2 dolgozatot kell beadni:
1. A vasaló: a ruhák titokzatos útja a mosógéptől a ruhásszekrényig
2. Én és az elektromosság: a villanyszerelő kihívásának anyagi előnyei villamossági hibák esetén (a legbanálisabbaknál is!)
3. Miért nem bűntény virágot ajándékozni a nőnek a házasságkötés után?
4. A WC papír: a WC papír vajon a papírtartóban jön a világra?
Az eltévedt férfi autóvezető is kérhet útbaigazítást a járókelőktől ha szükséges, anélkül, hogy impotensnek tűnne
5. Tisztítószerek: adagolás és gyakorlati felhasználási tanácsok a lakásban javíthatatlan károk elkerülése céljából
6. A mosógép: a nagy ismeretlen
7. Milyen genetikai akadályai vannak, hogy szó nélkül végignézzük, amint egy nő parkol

Kép
Kép
robcsi03

Szia Márti!

Marha jó volt, köszi!
Ne kelljen visszakérdezni, hogy melyik szekrény melyik fiókjában. - na ez a probléma nálunk is állandó, és baromira bosszantó! :lol:
Még jövök!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Fioona!
Mégegyszer gratulálok! Nagyon szép a kisfiatok! Hasonlítanak egymásra a képek alapján!
Ha tudsz majd irj! Hogy vagytok? Jól eszik a picurka?
Milyen a kórház? Mit kell vinni?

Na mentem, mert ma annyit "kommandozik " a haslakom, hogy néha már rettentően fáj! Már alig várom a jővőhetet! Nehezen birom a panelban ezt a kánikulát!

Sziasztok!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Ibolya, tényleg nagyon szép baba Olivér! Privit akartam írni, de látom Móncsinak is ugyanazok a kérdései mint nekem. Én a múlt héten megkérdeztem a védőnőt, hogy mennyi pelust kell vinni és még azt se tudta, hogy nem adnak már :cry:

Hozzánk délelőtt tűz be a nap kb. 2 óráig, már napok óta fényvisszaverősre van csak átfordítva a reluxa, aztán ha már nem süt a nap be, akkor kitárom az erkényajtót. Ma éjfélkor hajtottam be, mert kedves szomszédoknak üvöltözve kell hazaérkezni :cry:
Mondjuk szerencsére a mi házunk tégla, nem panel, mert az tényleg nagyon hamar felmelegszik.

Kép
Kép
robcsi03

Hol láttátok ti Olivért?
Én vagyok csak ennyire béna? Hol keressem?

KépKép
Kép
siprozi

Csabus végighányta az éjszakát, most azt várom, mikor kerülünk mi sorra, meg a pici! :? Már csak ez hiányzott így a vizsgaidőszak közepén!
Remélem ti jól vagytok!

KépKép
Kép
siprozi

Rozika, oldalon első hozzászólás Ibolyáé és a vonalzóján van kép.
Csabusnak jobbulást, remélem ti nem kapjátok el! Rékán újév hajnalán jött ki egy ilyen hülye hányós vírus. Szegénykém 10 percenként hányt 4 órán keresztül. Aztán jött az apja, én meg alapjáraton is hánytam akkor, szóval azt sose tudom meg, hogy én elkaptam-e :roll: :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Márti köszi a képinfót! Most, hogy bekukkantottam, megláttam a pici képét, és nagyon helyes!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Köszönjük a kedves szavakat!

Itthon vagyunk. :D
Az Iwiwre is tettem fel képeket, ha kíváncsiak vagytok. Igen, rettentően hasonlítanak Lillával, az első napokban komoly problémát okozott, hogy mindig Lillának szólítottam. :oops: :roll:

A kórházban tényleg nincs pelus, vinni kell, de pl. éjjel tiszába teszik, de ahhoz nem kellet adnom. SZóval valamennyi van, csak ki nem adnak. Popsikrém van, de Johnsonos, így én a mienket haználtam. Törlőkendő nincs, alkohol (köldökhöz, nem inni :twisted: ), steril vatta van. Gyereknek ruhát adnak, felnőttnek kaját keveset. :? Betétet 2-őt adnak a szülőágyon, utánna magadnak kell gondoskodni róla.
Ennyi jut hírtelen eszembe, ha még kíváncsiak vagytok valamire kérdezzetek, most mennem kell, mert ember teszi fel a polcot a pelenkázó felé, és kell a szakértelmem. :wink: :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Ibolya, én már tegnap megkukkoltam az iwiw-en fennlévő képeket és hihetetlen az egyformaság a két gyerkőc között. Egymás után megnéztem Lilla és Olivér képét és mintha ugyanaz a bébi lenne lefényképezve csak másik ruhában :lol:

Törlőkendőt már Rékával is vinni kellett, azt akkor se adtak, csak én ezzel a pelusdologgal voltam megzavarodva, hogy viszek pelust és akkor azt be kell adni a csecsemősöknek, de ezek szerint nálunk marad. Köszi az infót.

Lilla örül a kistesónak? nem féltékeny?

Rozika hogy vagytok?

Kicsi, Réka mióta nálatok voltunk mindennap többször elmondja, hogy Réka rossz volt, mert megcsípte Szilárdkát :wink: És nem kért bocsánatot, de puszit adott neki. Remélem a kislegény kiheverte már a kis amazontól elszenvedett fájdalmakat.

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Ibolya mégegyszer gratula a bébihez , nagyon édes!! :lol: :lol: Jól viselkedik?Szopizik?

pénteken kinnt voltunk a gesztenyés ovisokkal a wf-en gyereknapi bulin.nagyon jól éreztük magunkat főztünk gulyást .Mi lettünk a másodikak a főzőversenyen kaptam oklevelet és egy érmet is.
Tegnap felállítottuk a medencét ,nem gondoltam hogy ilyen nagy ,rettentő sok víz kellett bele.(Szerencse hogy van kút ,majd öntünk bele valami víz fertőtlenítöt .)Szombaton kinnt voltunk Csémen ,epret és cseresznyét szedtünk este 10-re végeztem a befött elrakással.Apukám adott a Szilárdka kezébe egy tojást had élvezze hogy tojt neki a pipi,erre ő szokásos bívajkodásával szét is roppantotta.Tiszta tojás volt a badyja zokni szandi .Hozzáteszem elötte tíz percel szállt ki a fürdőkádból mert olyan izzadt és koszos volt hogy megkellett fürdetni.

Rozika beadattad a fiúknak a kullancs elleni oltást.Holnap akarok menni a dokinkhoz hogy beadjuk vagy ne a Szilinek.

Márti semmi gond nem volt egy picit piros volt az arca ott ahol megcsípte a Réka.De hát istenem ilyenek a gyerekek,mindíg az kell ami a másiknak.Iyenből nem csinálunk ügyet.

Sziasztok

Kép
kicsi77

Kicsi írjad meg majd, hogy a Boldovnak mi a véleménye a kullancs elleni oltásról, mert én is erősen gondolkodom rajta, hogy beadatom. Ugyan idén tuti nem megyünk erdős helyre, de sose lehet tudni hol sikerül összeszedni egyet.

Nekünk csütörtökön van tanácsadás, de lehet, hogy előtte odatelefonálok valamelyik nap és ha javasolja a dokinéni, akkor megirattatom a receptet és csütörtökön beadattatom a kisasszonynak.

Kép
Kép
robcsi03

Bibi, mi az előbb láttunk szivárványt :lol: Kicsit satnyácska volt, de szivárvány.
Tavaly nyáron volt egyszer olyan, hogy egyszerre 2 szivárvány volt és azok tényleg nagyon szépek voltak, le is akartam fényképezni, de hát Murphy közbeszólt, pont akkor voltak lemerülve a gép aksijai :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!
Először is, Isten hozta otthon Fiónáékat, remélem minden rendben, és élvezitek a még nyugis otthoni napokat. Nehéz szülés volt? A bébike nagyon aranyos! :lol: Kis tünemény! :D
Másodszor: A kullancs ellenit Csabi megkapta, már a második adagot is, de mivel Ákinak nem ajánlottas a doki, így neki még nem adattunk. Őt figyelgetem, ha időben észre van véve, akkor állítólag nem lesz gond! :roll:

Kicsi nagy gratula a főzés másodikhoz! :) Ügyi vagy, és hihetetlen, hogy ennyi időd és energiád van. Én sokszor alig várom, hogy letegyem a fakanalat, valahogy nyűg az egész, inkább kapálok és gazolok! :lol:

Márti! Kösz az aggódást, Csabus már nem rókázik, az egész lakást fel kellett nyalnom, ágyneműt áthúzni, mindent letörölni, fertőtleníteni. Nem akartam, hogy mi is elkapjuk. A végén kiderült, anyóséknál evett egy csomó cseresznyét,( Amivel ugye én is találkoztam a lepedőben :roll: ), alig piros ribizlit, narancsot, epret, és folytásnak vagy egy liter bodzaszörpöt. Hát ennyi után én is rókavadászatot rendeztem volna. De anyós egy kicsit figyelhetett volna erre a mértéktelen "tivornyára", de úgy látszik nem állt a helyzet magaslatán, örült, hogy evett a gyerek biztos! :? Na de ennyit? :? :) Holnap már mehet oviba! :lol:
GYereknap milyen volt, Kicsi főzött és nyert tudom, Ibolyáék gondolom babáztak, vahy polcot fúrtak? :lol: :wink:
Mi felmentünk a Turulhoz, és a Szelim-barlangba.

KépKép
Kép
siprozi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?