Sziasztok!
Először is, Isten hozta otthon Fiónáékat, remélem minden rendben, és élvezitek a még nyugis otthoni napokat. Nehéz szülés volt? A bébike nagyon aranyos!
Kis tünemény!
Másodszor: A kullancs ellenit Csabi megkapta, már a második adagot is, de mivel Ákinak nem ajánlottas a doki, így neki még nem adattunk. Őt figyelgetem, ha időben észre van véve, akkor állítólag nem lesz gond!
Kicsi nagy gratula a főzés másodikhoz!
Ügyi vagy, és hihetetlen, hogy ennyi időd és energiád van. Én sokszor alig várom, hogy letegyem a fakanalat, valahogy nyűg az egész, inkább kapálok és gazolok!
Márti! Kösz az aggódást, Csabus már nem rókázik, az egész lakást fel kellett nyalnom, ágyneműt áthúzni, mindent letörölni, fertőtleníteni. Nem akartam, hogy mi is elkapjuk. A végén kiderült, anyóséknál evett egy csomó cseresznyét,( Amivel ugye én is találkoztam a lepedőben
), alig piros ribizlit, narancsot, epret, és folytásnak vagy egy liter bodzaszörpöt. Hát ennyi után én is rókavadászatot rendeztem volna. De anyós egy kicsit figyelhetett volna erre a mértéktelen "tivornyára", de úgy látszik nem állt a helyzet magaslatán, örült, hogy evett a gyerek biztos!
Na de ennyit?
Holnap már mehet oviba!
GYereknap milyen volt, Kicsi főzött és nyert tudom, Ibolyáék gondolom babáztak, vahy polcot fúrtak?
Mi felmentünk a Turulhoz, és a Szelim-barlangba.