Sziasztok!!
Nem tűntünk el, csak kevés időm van mostanában. Marci mellett nem nagyon lehet írni, örülök ha el tudom olvasni. A képeket amúgy ő is nagyon szereti nézegetni, ha leülök a gép elő, rögtön kéredzkedik az ölembe.
A hétvégén meg odaát voltunk a Dunántúlon. Marcika nagyon pörgött, volt hogy nem is aludt délután, mert ott volt az unokatesó, és egymást nyúzták
Én meg stresszben vagyok, mert egy hét múlva vizsgázom, és félek, hogy nem tudok eleget tanulni rá. Már nagyon szeretnék túl lenni rajta.
Eléggé ki vagyok fáradva mostanában, mert Marci minden nap fél 7-kor már fönn volt, és délután se tudtam mindig aludni. Nagyon fárasztó tud ez lenni. De most hogy visszatértünk a hétköznapokba, talán normalizálódik a helyzet (kop-kop) ,ma pl negyed 9-ig aludt (ilyen is jó régen volt már). Itt jó nagy vihar volt tegnap este. De Marci aludt mint a bunda, szerencsére nem ébredt fel a dörgésre.
Én is boldog névnapot kívánok Szonjának és Zsófinak!
Ildi: hogyhogy matricának sikerült Petike? Az mit jelent?
Én is izgulok ám érted, és úgy ülök neki olvasni, hogy vajon egyben vagytok-e még. Most hogy már bármikor megérkezhet Petike, biztos türelmetlen vagy. Ő, úgy látszik nem sieti el a dolgokat
Petri: házimunkát én alvásidőben nem végzek
Akkor tudok pihenni én is. Vagy tanulni, mint ahogy most is kellene.
Ismerősödnek jó nagy babája született
Elin: gratula Lilcsinek! Akkor mostantól lehet szaladni utána. Olyan kis aranyos volt, ahogy ott csöndben ült a babakocsiban a Corában.
Ha mi vásárolni megyünk, akkor általában Marcitól hangos az egész áruház.