Új privát üzeneted érkezett!

Lilcsinek nagy nagy gratula!!!!! Kép

KépKép
diÁcska

Lilcsi!
Gratulálunk!!! Fedezd fel gyorsan ezt a nagy világot!!!

Kép Kép

Zsófi! Szonja!
Boldog Névnapot!

Kép

Ildi!
Akkor holnapra megszületik Petike! :mrgreen: Kitartást és sok erőt kívánok előre is neked és neki is! ;)
szilbee

Elin,
Kösz az infót 8)

Lilcsinek gratula,nagyon ügyi csajszi.Elin.elég még a 2szemed Lilcsire??

Szonjának is nagyon sok boldog névnapot

Ildi.Huu..akkor élesedik a helyzet,várjuk a fejleményeket

KépKép
KépKép
cleo27

Szonjának és Zsófinak Boldog Névnapot!!!!!! Kép

Lilcsinek meg nagy gratula az első lépésekhez!!!!!!! Kép

Kép

Kép
katlina

Halihó!

Kicsit lenyugodott Petike! 8) Reggelre meglátjuk, mit hoz az éjszaka!
:shock: Úgy érzem ennyien sohasem gondoltak rám egyszerre. :P
Kép
Egy kis humor!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Sziasztok!

Nagyon-Nagyon szépen köszönjük a köszöntést!
Aranyosak vagytok!

Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk a kis Zsófikának!

Elin!
Jaj de jó! gartaulálok Lilcsinek! Na lesz akkor ,, felfedezem a világot" expedició!

Pocakosok és pocaklakók! Kitartás!

phpBB: Kép
kati74

Na ezt a gratulálokot jó meg variáltam. :oops: :lol:

kati74

Ildi!
Már készítem elő a táblit!! ;) Gondolom most már nst-n vagy. Remélem ezt csak 1 hét múlva olvasod el! :wink: :)
szilbee

Már lassan "kiírjuk" Ildiből Petikét :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Semmi!!!!!

Voltam nst-n, de semmi! Jövő héten szerdán megint mennem kell!
Úgy látszik Petike nagyon matricának sikerült! Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Képzeld Ildi!
a párom unokatesólya amikor szült aznap volt nst-én és az nem mutatott ki semmit de a dokija mondta neki hogy Zsana te ma szülni fogsz és láss csodát éjjszaka Zsana ment szülni,reggelre meg is lett Gergely :D
Most indulunk :!:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Ildi
Látom még egyben..
gondolom ezt a kérdést mostanában sokan felteszik.
Jut eszembe..írtad hogy a rokonod itt T.miklóson lakik, talán a tesód ha jól emlékszem. Véleltelnül nem postás? Ugyanis postás szerkóban láttam a hasonmásodat. :P

Az egyik ismerősöm (párom legjobb barátjának a felesége) tegnap szült egy 4kg-os 51centis babót. Zalánnak hívják. Úgy örültem már nagyon várták. Legszivesebben bemennék meglátogatni de nem akarom zavarni.
Hozzám mindíg rosszkor jöttek a látogatók és nem tudtam nekik örülni hanem nyűgnek tartottam. :oops:

Katlina
Te is nst-re mész már? Még a végén beelőzöd Ildit.

Vali
Én is láttam Dius képeit csak nem írtam :oops: hisz úgyis tudod hogy milyen szép :D :D

Utólag is SOK BOLDOG NÉVNAPOT ZSÓFINAK és SZONJÁNAK!!!

Második hete hogy Timi átállt a napi egy alvásra. Jó ez csak hát egyre kevesebbet tudok itt a gép előtt ülni.
Általában csak másfél órát alszik és akkor próbálom a házimunkát csinálni. Azt hiszem karácsonyra bejárónőt kérek :P vagyis inkább a szülinapomra, az hamarabb lesz. :lol: :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!!

Nem tűntünk el, csak kevés időm van mostanában. Marci mellett nem nagyon lehet írni, örülök ha el tudom olvasni. A képeket amúgy ő is nagyon szereti nézegetni, ha leülök a gép elő, rögtön kéredzkedik az ölembe.
A hétvégén meg odaát voltunk a Dunántúlon. Marcika nagyon pörgött, volt hogy nem is aludt délután, mert ott volt az unokatesó, és egymást nyúzták :)
Én meg stresszben vagyok, mert egy hét múlva vizsgázom, és félek, hogy nem tudok eleget tanulni rá. Már nagyon szeretnék túl lenni rajta.
Eléggé ki vagyok fáradva mostanában, mert Marci minden nap fél 7-kor már fönn volt, és délután se tudtam mindig aludni. Nagyon fárasztó tud ez lenni. De most hogy visszatértünk a hétköznapokba, talán normalizálódik a helyzet (kop-kop) ,ma pl negyed 9-ig aludt (ilyen is jó régen volt már). Itt jó nagy vihar volt tegnap este. De Marci aludt mint a bunda, szerencsére nem ébredt fel a dörgésre.

Én is boldog névnapot kívánok Szonjának és Zsófinak!

Ildi: hogyhogy matricának sikerült Petike? Az mit jelent? :)
Én is izgulok ám érted, és úgy ülök neki olvasni, hogy vajon egyben vagytok-e még. Most hogy már bármikor megérkezhet Petike, biztos türelmetlen vagy. Ő, úgy látszik nem sieti el a dolgokat :)

Petri: házimunkát én alvásidőben nem végzek :) Akkor tudok pihenni én is. Vagy tanulni, mint ahogy most is kellene.
Ismerősödnek jó nagy babája született :shock:

Elin: gratula Lilcsinek! Akkor mostantól lehet szaladni utána. Olyan kis aranyos volt, ahogy ott csöndben ült a babakocsiban a Corában.
Ha mi vásárolni megyünk, akkor általában Marcitól hangos az egész áruház. :oops:
judit_79

Elin
Bocsi, Lilcsit kihagytam az előbb. :oops: Gratulálok neki a járáshoz!!! :!:

Judit
Mit tanulsz? Bocs ha már írtad de nem emlékszem.

Tudjátok írtam hogy szeretnénk költözni is meg nem is.
Nos a végén még tényleg megyünk..
Július 1-el bezár a cég ahol apjuk dolgozik, és én is ott nyomtam az ipart.
Csődbe ment. :cry:
Nem tudom hol fog kapni Csaba munkát de itt a környéken biztos nem.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Judit!

matrica= nagyon ragaszkodó

Petri, nekem csak a faterom volt közvetve miklósi, vagyis odajárt suliba, a Székácsba. Meg vannak volt osztálytársaim is akik ott laknak.
Azt viszont nem tudom apukám a diákévek alatt mit hozott össze, lehet hogy tényleg van tesóm Miklóson? :wink: :oops:

Katlina, már alig várom, hogy hazaérjetek!
A rokonod dokija távorvoslást nem vállal? Nekem is megmondhatná mikor fofok szülni! :wink: :shock:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Szóval minden rendben van! :D
ahogy nézte a papírt megkérdezte hogy mi nincs itt renden?
És hát mondtam neki hogy a csombcsont annyit mondott hogy a többi adat nagyon jó és egyikünk sem magas vagyis nem lesz hosszú baba.Megvizsgált egy újnyira tágulgatok,mondtam neki hogy június a kiírás de szerintem előbb megyünk szülni erre ő is bólogatott,hogy nagy a valószínűsége hogy nem húzom ki júni20-ig

Kép

Kép
katlina

sziasztok!

Petri!
Itt szolnokon szült?
Hogy hívják az anyukát?

NAPKÖZBEN szült ?lehet hogy pont láttam az ő szülését... de ez nem tuti

puszika

Kép
kbernadett

Katlina! Ildi!
:) Örülök, hogy minden ok nálatok! Kitartást!
szilbee

Betti
Igen Szolnokon szült.
Munkácsi Évának hívják ha jól emlékszem nem vette fel a férje nevét. A kicsit meg Ternák Zalánnak.
Nem tudom pontosan mikor szült, az újdonsült apuka kedden délután telefonált a jó hírrel. A párommal beszélt és azon csodálkozom hogy a méreteit megjegyezte. :wink:

Mostmár kíváncsi vagyok ott voltál e. Évi a hosszú göndör hajú csajszi.

Ildi
Akkor valamit nagyon félre értettem. bocsi :oops: 8)

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Igen szerintem ott voltam!!!

Ha jól emlékszem a 3as ágyon szült de ebben nem vagyok bizti :-D
Nah ez jó mik vannak!!!

Kicsi a világ:-D

sok puszi
Majd ha beszélsz vele kérdezd meg voltak e tanulok, s ha igen akkor 90% hogy én is ott voltam, a nevére emlékszem ugyhogy ezért gondolom

Kép
kbernadett

Ildi????
szilbee

Tényleg, Ildi ma még nem jelentkezett. Csak nem... ?

Petri: pénzügyi és számviteli ügyintéző tanfolyamot végzek, és most számvitel vizsgára készülök.
Te mit dolgoztál? Akkor most Szolnokon fogtok állást keresni?
Itt se valami fényesek a lehetőségek...
judit_79

Nóri!
Te tudsz valamit Ildiről????

Judit!
Tök jó ez a kép Marciról a vonalzódon! :)
szilbee

Ja elfelejtettem a nap hírét!! (egyenőle még ez, aztán majd jön Nóri, hogy megszületett Petike;))

Szóval egész nap ficánkolt a pocaklakó Pindúr Pandúrom. :lol: Alig hagyott főzni. :lol:
szilbee

Szilbee: ez aranyos :) Nagyon mozgékony pocaklakód van. Amúgy Leventének mondtátok már, hogy lesz kistesója?

Marcika tegnap lenyűgözve nézte a skandináv lottó sorsolást, úgyhogy közben tudtunk róla jó portékat készíteni :D
judit_79

Nekünk a "Legyen Ön is Milliomos-t" szokta ilyen áhitattal nézni. :lol:

Még nem mondtuk neki, majd szerintem akkor, meséljük el a dolgot, ha már ő is érzi. Bár egyre kevésbé tudom azt az időt kivárni. :oops:

Már másodjára hiszem azt hogy felébredt. :shock: Több mint 3 órája alszik. :D
szilbee

Halihó!!
Beszéltem Ildivel, és bár azt mondtam neki, nem írok, hanem majd ő jelentkezik, de látom, még mindig nem jelentkezett.
Szóval jól vannak, egyben vannak, csak felébresztettem a telefonommal :oops: :oops: . Nagyon sajnáltam, égett a búrám.
De lehet, hogy visszaaludt? :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Köszi Nóri! :lol: Most azért megnyugodta. Már totál lerágtam a körmöm. :oops:
szilbee

sziasztok

Szilvi.ez szuper.
Szerintem mondjátok lassan el Levinek,mert majd meglásd mire képes
már most a tesóért.Nálunk Zsolti tudta meg elsőnek,hogy jön a tesó -ekkor 16hós volt a nagyfiú.Minden este ő krémezte be a hasam,mikor már látszott egy kicsit,figyelte a mozgását,pakolta a hasamra a kulcsot és egyéb apró játékokat,és kacagott mikor azok repültek.

Judit.Én is pénzügyi üi vagyok
:lol: :lol:

Na,később még jövök.hátha ildiről is lesznek hírek :wink:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Szilbee!

Remélem azért nem kell műkörmöshöz menned? :P :wink:

Igazad van Elin visszaaludtam. Olyan sz.a.r volt az éjszakám, ami mostanában elég gyakori, hogy ilyenkor próbálom bepótolni.
Pedig regel belenéztem a topicba, de akkor ezek szerint nem írtam, ha már sokaknak hiányzok!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok

most én is csak azért néztem be, hogy megtudjam mi hír Ildiről :D
Látod, mennyien izgulnak itt érted. :wink: Most már tényleg csak egy kicsi van hátra, még akkor is ha Petike a kiírt időben fog érkezni.

Cleo! És mit gondolsz, milyen eséllyel lehet elhelyezkedni ebben a szakmában?

Szilbee: Levente 3 órát alszik nap közben? :shock: Este meddig van fenn, könnyen elalszik? Én nem nagyon merem Marcit 2 óránál sokkal tovább aludni, mert félek hogy akkor este túl későn fog elaludni.
judit_79

Most már én is eléggé kszeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy esetleg hamarab szülök.

Kicsit vergődésnek tűnhet a hozzáállásom is, de hiába szültem már kétszer, nem is gondoltam volna, hogy ennyire bizonytalan leszek. Úgy figyelem magam belülről, hogy minden apró jelzést túlértékelek. Még az is lehet, hogy szekciós leszek?!
Az is kehet, hogy azért is vagyok feszült, hogy mindig azon gondolkodom, hogy a gyerekeket biztonságban tudjam, amíg mi szülni vagyunk apával. Pedig több terv is ki van dolgozva az üggyel kapcsolataban.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Judit!
Nincs gond az esti altatással, még akkor sem, ha délután 4-kor kel fel. Este nyolckor akkor is ágybadugjuk. Kicsit dumcsizik olyankor, de elalszik magától. Mondjuk én pont emiatt, mert sokat tud délután aludni, már 12-re megebédeltetem vagy már 11:40-kor nekilátunk a falatozásnak.

Ildi!

Hát egy gyerek mellett se könnyű szülni, nem még kettő mellett.
Szerintem egy kicsit mi is adjuk alád a lovat a nagy izglom hevében, nem? :oops:
szilbee

Annak csak örülök, hogy együt izgultok értem!
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Ildi!

Izgulunk,az nem kifejezés!Bár mostanában nem nagyon van időm írni,de mindíg benézek egy nap többször is egy röpke pillanatra,hogy mi a helyzet veled! :D

Mindenkinek puszi!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Egy kis programajánló a hétvégére:
Egyszer volt Budán ... Vizifesztivál
szilbee

Halihó!

A mai bejelentkezésemen sem tudok semmi újat. Egyben vagyunk. A nagymamám azon szurkol, hogy az ő szülinapján szüljek, vagyis május 22-én.

Katlina, milyen a közérzeted?

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Most jó lehült az idő de tegnap csak heverésztem egész nap.
Nem kikaptam ma egy vámos ellenőrzést de rendesek voltak nem büntiztek meg :D

Kép

Kép
katlina

Katlina
Még mindíg dolgozol??

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Csajok!

Már csak 14 nap és találkozok Petikével! Tehát még egyben vagyunk. Remélem azzal, hogy így kihúzza a végéig, a tejem is ennek megfelelően fog alakulni.

Petri! Nektek új a vonalzótok? Vagy csak vak vagyok?

Katlina, te mikor mész nst-re?

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ildi
Jó a szemed! :D

Betti
Egy másik ismerősöm, gyerekkori barátnőm, szomszédom is a napokabn szült Szolnokon.
Lehet hogy nála is voltál.
A férje nevét nem tom :oops: de :oops: a csaj Túróczi Angelika, kislánya lett ha minden igaz pénteken szült. (dél körül)

Timi ma már harmadjára alszik. Lázas is 38, 2 kapott kúpot.
Szerintem a 15 hós oltás mellékhatása ami 7-10 nap után szokott jelentkezni, múlthét pénteken vittem a szurira. Olyan kis bágyadt és nyűgös volt a drágám :cry:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Timike jobbulást!

Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Petri!
Szegény Timinek mostanában nagyon kijut a betegségekből. :( Remélem gyorsan lemegy a láza.

Diácska!
Nem emléxel véltelen, hogy hány órára kell menni 23-án szülőire?! Párom elfelejtette. :( Elkezdett nőni a hasam... úgyhogy most agyalhatok, hogy milyen rucit vegyek fel, hogy ne szúrjon szemet senkinek még most. (A lakóközösség pár tagja már kiszúrta. :shock: )
szilbee

sziasztok

petri

őrá tisztán emlékszem. Fogadott orvosa és szülésznője volt( Erdődi az orvos és Gyöngyi a szülésznő)

Jobbulást a betegeknek, ezt azért így írom mert rokonomék is betegek :-(

szép estét mindenkinek

Kép
kbernadett

Betti!
Még mindig egyben vagyunk!

Igaza lesz a nagymamámnak és a szülinapján fogok szülni, addig még két nap van. A tesóm is a dédimamánk szülinapján született. Petike is születhetne a dédimamája szülinapján.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Kép Jobbulást kívánunk a kis betegeknek!

Ildi!
Kitartás! De izgi, hogy már bármikor jöhet a bébi. :D

Üdv. Mindenkienk

kati74

Katlina!

TE MÉG DOLGOZOL? :shock: :shock:
DE HÁT OTT FÜSTÖLNEK MINT A GYÁRKÉMÉNY!! VAGY NEM?
VIGYÁZZ MAGADRA!

kati74

Nem már nem dolgozom,de ha ilyen ellenőrzés van akkor nekem szólnak és arra az időre bemegyek,nah meg én adom le a rendelést olyankor bemegyek és a raktárban tevékenykedem ezek fél órás munkák és hát nálunk hétköznap nem tolongaanak sajnos!

Ildi!
szerdán 11:30-ra megyek

Kép

Kép
katlina

Szilbee!
Ha jól tudom akkor 16,30kor lesz a szülői 23-án,de ma még rákérdezek pontosan.... :roll:

KépKép
diÁcska

Hú de berágtam!

Össze vissza kavar a gép, időnként megbolondul az egér, és össze-vissza megnyit mindenféle ablakot, aztán meg ledob a netről.

Kati!

El vagytok tűnve nagyon!

Szilbee!
Írtad, hogy már kerekedsz. Nem dobnál fel képet magadról és a pocaklakóról?Levi már tudja, hogy tesója érkezik? Imike még a cumiját is Petikének szokta adni, beteszi a pólóm alá.
Lépek, most ébredt Imike.

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?