Sziasztok!
Megint elvesztem, de megint nem önszántamból. Teljesen behalt a gépem
De most annyira begurultam, hogy vettem egy teljesen új, szuper masinát, amit csak tegnap éjjel sikerült beüzemelni.
Igaz, a régi akkor adta be végleg a kulcsot, amikor már majdnem megvolt az új. Biztosan beletapostam a lelki világába
Most még telepítgetek, közben meg olvasgatok, szaval ha vki kimaradt, akkor elnézést előre is.
Botinak nagyon boldog névnapot
Anginak meg szülinapot így utólag!
Angi
Lidi Nagyon laza abban a nagy székben
Melitta
Babaúszás………..nemrég érdeklődtem én is, de többen azt mondták, hogy ha nem keztük el babakorában, akkor most már nehéz lenne. Meg hogy fülgyulladás meg egyéb fertőzések meg stb. Szóval én letettem róla
Tünde
Bettina nem „pici baba” Vagy ha igen, akkor Eszti is az. A vele egykorú gyerekek mellett olyan csöppnek tűnik
Meg ruhát is úgy kell vennem neki, ha nincs ott, hogy „nagyon kicsi egyévesre” kérek vmit
Jobban van már a Csöpp?
Mamacka
Áronnak jobbulást!
Édesek vagytok a strandos képeken.
Sajnálom a barátaid kislányát, szorítunk érte
Anita
Ez a kispasi tündéri, majd alig bírod levakarni a csajokat
Jó, hogy negatív lett a teszt. A banánra a párom is allergiás, de neki csak azóta viszket tőle a nyelve, mióta papírja van róla
Ildi,
Nati és a kolbász…..édes
Nancsika
Hogy álltok a bölcsivel? Kisesztinek eddig sajnos semmi
Boscó
Szorítok az államvizsgához!
Babetta
Kisesztinek is volt ilyen, dokibácsi azt mondta, hogy majd elmúlik, ha lázas, akkor ad vmit.
Szerencsére két nap alatt elmúlt.
Nagyon édes a fiacskád a kutyával. Eszti is imádja ölelgetni Brúnót, csak ő kb. 40 kg és az t hiszi, hogy kiskuztya még, így gyakoriak a bonyodalmak
Vali,
gratulálok a lakáshoz!
Nadine,
Tök jóneked,, hogy ennyire rád hasonlít a csaj.
Képzeljétek, tegnap olyat művelt a csajom, hogy azt hittem elsüllyedek
Este érkezett meg a "rendszergazdám" a feleségével és a másfél éves kislányával+ a kéthetes kisfiával.
Kiseszti teljesen beindult a kissrácra. Imádta, állandóan puszilni és simizni akarta, persze nem hagytuk, csak messziről.
Annyira beidegesedett a tiltás miatt, hogy nem volt hajlandó a kislánynal játszani, és szó szerint födhöz verte magát a hisztitől.
El kellett különíteni, mert már nem bírtunk vele egyáltalán.
Szóval apa elvonult vele a másik szobába és ki sem jöttek egész este. De bele is fáradt, mert ma még nem kelt föl.
Soha nem csinált még ilyet, igazábók komolyabb hisztije se volt.
Azt hittem, hogy megnyílik alattam a föld.
Remélem, hogy ez csak egyszeri alkalom volt, de ha nem, akkor nem udom, mit fogok vele kezdeni.
Ráadásul épp előtte dícsértem agyon, hogy milyen jó gyerek, ilyet kívánok mindenkinek.
Ebben most nem vagyok olyan biztos
Na, megyek ebédet adni apának, mert ha Eszti felkel, nem biztos, hogy hagyja