Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ildi,
köszi!
Amúgy Dorka sem egy főzelékes nő, én is küzdök vele. De a "furkót", az bezzeg nyeli...
hűű, de jó nektek, hogy észrevétlenül jön Natasa foga! :)
hova mentek nyaralni?

Babetta,
és Vikóék hol laknak most? Pesten? Közbejött vmi, hogy nem ment még ki?

Anita,
írtál végül Nicinek?

KépKép
viol81

Ildi :), akkor ránk számíthatsz. :) Az én Cosmo receptem egy sokadik, úgy látszik :): Bols vodka, Bols Triple Sec, lime, vörösáfonyalé. 8)
Na??? Most akkor milyen hozzávalókat vegyek? Ezt a receptet egyébként egy S&NY oldalról szedtem, de hogy az igazi-e.... :roll:

Na, visszaolvasok.
Vendég

Ildi, kajához mit vigyünk? Azt ne mondd, hogy semmit, mert olyan nincs, szóval találd ki. :wink:
Edit, én örülnék, ha maradnátok.
Annácska, egy kicsit javítanék: én már MOST is bombaara vagyok, max. már csak szuperbombaara lehetek. :wink: :lol:
Vendég

Eszti,
mikor lesz az eskembeskem?

KépKép
viol81

Nadine :)
augusztusban. :)
Vendég

Angi drága! Boldog szülinapot neked!!!

Nadine! Írj neki szerintem, biztosan megtalálod itt a fórumon. Szívesen venné.

Ildi! én pont szombaton valszeg Gödöllőn leszek :lol: :lol: de sajna egy másik talin. Ha úgy jön ki a lépés, esetleg megcsörrentelek. Dobod a számos priviben? És Babetta te is, mert nem mentettem el én marha...
A köhögést nem kaptuk el, menjetek csak nyugodtan bulizni! :lol:

Melitta

Kép
nyf

Csajok, akit az uszi-ügy érdekel, azokkal priviben folytatnám tovább a sziporkázást. Aki szeretne jönni, az dobjon privit, találtam egy szuper helyet a XVI. kerületben. Nem titok, csak hogy ne offoljuk szét a topicot. Jó?

Melitta

Kép
nyf

SZiasztok!

Csiripelték a madarak, hgoy érdeklődés mutatkozik irányunkban :lol:

Nos: Nem utaztunk el Indiába - már nincs is tervben, most itthon és babával minden percben - aki minden elfogultság nélkül gyönyörű, és egy tündér - mindent lehet vele csinálni, mindenhová elmenni, mindig jókedve van és mosolyog mindenkire ezerrel - na jó, ő is tud ellentmondani és van kemény akarata - de ez így van rendjén :) Nagy haspók, most épp fokhagymás padlizsánt majszol :wink:
Engem lefoglalnak a környezettudatos, waldorfos, kendős és pelenkás ügyeim meg a szentimrés topik. Ide is szoktam bekukkantani, de leginkább csak képeket nézni, így ha valaki nekem címez egy hozzászólást, van rá esély, hgoy nem jut el hozzám - ne haragudjatok érte. Továbbra is tartom, hgoy szabadtéri talikra szívesen jövünk, 1 hónapos kora óta kendőben utazik Dominó, úgyhogy bárhová eljutunk vele. Egyedül a zárt helyen sok embert viseli rosszul.

Egy kis ízelítő a szédítő mosolyból és a haverokból (mamakötötte baba és nyulacskacsörgő)

Kép

Puszi mindenkinek!

indianyo

Sziasztok!

ANGI: Itt is nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked! Estére jó mulatást! :D

Viol/Nadine :D , jó, hogy jöttél is! :) Nagyon szép a csajod, mint írtam. Nicinek írtam, de még nem írt, sőt, még nem is olvasta az üzit.
Viszont láttam Szintiről márciusi képeket. Nem semmi, mekkora csajszi már ő is. És tiszta Nici.... sztem :)

Vikó, ne rejtegesd ezt a gyönyörű, angyalszemű fiút előlünk. Óriási fiú :)

Anna, oltás :( Hogy ment ma?

Melitta, remélem, nektek is hatalmas élmény lesz az úszás. Írj majd azért róla. Ma jött velünk férj is úszni. Egész nap fel volt dobódva tőle, hogy Boti mekkora arc volt az uszodában, mennyire élvezi, és milyen ügyes. (Már rég nem volt.) Ráadásul ma megint merült vagy 10x ellenkezés nélkül (igaz apja is és én is merülgetünk neki, és élvezi :D)

Csajok, tudom, hogy annyi minden történhet még addig, de épp a nyaralások miatt is, nem kezdünk lassan szervezni egy össznépi, kinti talit, úgy jún. vége körülre. Akkora már a sulisok is nagyjából túl lesznek a vizsgákon... Na???? Úgy mennék már :wink:

Bocsi, de most csak ennyi... nem nagyon tudtam visszaolvasni, mert kicsit kész vagyok a két napos vendégeskedéstől... de azért jól sikerültek.

Nagggyon off: teljesen padlón vagyok ettől a zsaru-erőszakolástól... :( hihetetlen, hogy ilyenek megtörténhetnek ebben az országban...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Csajok, le kell, hogy lombozzalak benneteket, azon az oldalon a képek nem a mi kéglinkről készültek, de a konyhabútor nekem is nagyon tecc, szal valami hasonlóban gondolkodom, csak világos juhar színben (most is olyanom van, ez a mániám :oops: :roll: ).
Szóval se konyha se fürdő nincs még, azokra pengethetjük pluszban a zsét. Abból kiindulva, hogy 3 éve ez a mostani mennyibe került, inkább még nem is akarok belegondolni ...

Egyébként ha már itt tartunk, lenne egy kérdésem: sarokkád ügyben kérnék tapasztalatokat, érdemes-e venni, ki lehet-e használni? Mi egyébként zuhanypártiak vagyunk, az alsó fürdőben zuhanykabin lesz, de felül a tetőtér miatt eredetileg sarokkádat terveztek. Most gondolkozunk rajta, hogy mi is azt csináltassunk-e, vagy vannak még 2in1 kád-zuhany kombinációk, azok nagyon szupernek tűnnek, és így a gyerkőcök sem maradnának kád nélkül, viszont abba nem kell annyi víz, mint egy sarokkádba.
Szóval most ez a nagy dilemmám, please HELP!

Annácska: Na mi volt ma az oltáson?? Még jó, hoyg az asszisztens bénasága miatt nem veletek fizettették meg az árát! :shock:

Ildi: Főzelékes kaják nálunk is nagyon uncsik már, Aliz is inkább a mi kajánkra cuppanna, de hát fog nélkül nehézkes kissé, én meg sokszor hülyét kapok a félrenyelős köhécselésétől.
Bezzeg Natinak 13 foggal könnyű grillcsirkézni :wink: :lol:

Esztinek igaza van, tessék megmondani, hogy mit vigyünk szombatra!

Babetta: Tényleg jó lenne, ha ti is be tudnátok ugrani Ildiékhez, végülis az udvaron leszünk, úgy szerintem nem olyan vészes egy kis köhi.

Vikó: Dominó tényleg nagyon szép kisfiú, én máskor is szívesen olvasgatnék róla :)

Anita: Nem csoda, hogy apa ilyen büszke a fiára, Boti nagyon ügyes, és szupi, hogy kezd visszarázódni, és nem volt ma ellenkezés :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok :)
Ildi :)
Nati tudja hogy kell élni :D
Grill csirke, kóbászt :)
Az urad főnökétől nem szép, hogy nem hívta meg a családot is :D
A partyt mikortól tervezed? Lehet, hogy mi is kiugrunk egy kicsit :D Persze, csak ha nem gond :wink:
A képeden felvillanyozva elővettem a régi képeimet, de nem publikusnak ítéltem őket :lol: :lol: :lol: Azért ha majd lesz bátorságom priviben majd rakok fel :lol:
Ki is akadtam volna, ha nekem kell fizetnem a bénázás miatt :?

Eszti :)
Én is így gondoltam :wink: Bomba anya és ara vagy :lol:
Holnapra sok sikert az új kocsihoz :)

Melitta :)
Az uszit dumcsizhatjuk, benne vagyok :)

Vikó :)
Nagyon szép Dominó :) Szerintem nagyon hasonlít rád :)
Nyáron tuti szervezünk szabadtéri talit is és arra már nem lehet semmi kifogásod, jönnötök kell :)

Vali :)
Nekem még sosem volt sarokkádam, de ha lesz családi ház tuti lesz benne. Kell egy hely a nagy ellazuláshoz :wink:
Azért a konyha akkor is nagyon bejön :)

Anita :)
Hát engem is sokkolt a hír :( Már sehol sem lehet biztonságban az ember :(
Klassz, hogy apa is tudott menni veletek uszizni :)

Ma megkapták a gyerkőcök az oltásokat. Annamari egy szót sem szólt, hősiesen türte, példát mutatott Petkának :wink:
Peti szegény mindkét lábába kapott egy-egy oltást, de nem volt nagy sírás. A következő egy hónap múlva MMR és kullancs ismétlő.

Holnap nem lesz délelőtt áram a lakásban :? Majd jól kihasználom az időt és kialszom magam :lol:

Szép álmokat :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt,

Annácska: Esetleg kérhetnék én is privit a képekkel?? :wink:
Szupi, hogy túl vagytok az oltáson, és végre simán ment!

Jó pihizést ma délelőttre :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Kép

JÓ reggelt!!!!

Vali, akkor nincs bútor? :shock:
Jó genyók, hogy olyan képet raknak fel, amin van. :roll:
Kell a mézesmadzag a magyar népnek!!! :shock: :lol: :lol: :lol:
Nekünk csak fennt van fürdőnk, eredetlieg csak egy sarokkádat vettünk bele, mivel tetőtéri szoba, át kellett volna mindent cserélgetni, hogy legyen zuhanyzó is.
Aztán tavaly télen mégiscsak csináltattunk egy zuhanyzót is.
Van fennt a fürdő mellett egy kis lyuk, ott egy wc, a kazán, mosógép, na oda pont befért egy zuhanykabin :D , a wc régi helyére, az meg odébb ment.
Majd megmutatom. :D
Szeintem kell mind a kettő.
Baromi jó nyáron tusolni, de a téli kádas fetrengést sem hagynám ki (na, meg ha mégegyszer szülnék, megint kéne egy forró fürdő, hadd táguljak......................... :wink: :wink: :wink: :wink: )

Már csak az infraszauna nem fér be sehova :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna, végre megvan a szuri :)
Ezt legalább nem szúrták el(csak be) :wink:
Oké, gyertek.
Szerintem ezt most kicsit később kéne kezdeni(mivel suli, ovi nincs,, nem kell rohanni senkiért, ráérünk estig is), szerintem kezdhetjük 12-13 óra körül, OKÉ???????Vali, Eszti,Edit, jó????
(így legalább aludnának egy kicsit a kicsik a kocsiba idefele jövet, nem????)
Melitta, dobok majd egy számot :wink:

Szóval jó genya a főnök, hogy nem hívott meg, a felesége hívott minket, de ez meg csak a száját húzta.
Hú, kiettem volna a millióiból, az biztos :roll:

Vikó, nagyon szép kisfiú lett Dominó, de hát aki bébinek is szép.... :D

Viol, nem megyünk túl messze, csak Ausztriába Karintiába, a Milsttater tó mellé.
Nem akartam 1000 km-eket utazgatni kis Natussal.
Na, majd jövőre lakóbusszal UK-ba :wink: :wink:

Kakaszag van, foylt. köv..........................
vas

Eszti,
hűű, remélem jó időtök lesz és nem vmi forróság! Úgyis lesz izgi rendesen, ne legyen még az időjárástól is melegetek! :)

Indianyó,
szia!!!!! jajj, de jó,hogy jelentkeztél te is! :) Gyönyörű nagylegény lett Dominik, és milyen szép sötét, dús haja van, meg széép barna szemek!! :) Megőrülnek majd utána biztosan a csajok! :wink:

Anita,
igen, Szinti is nagyon sokat nőtt, de hát mindenki! És tényleg olyan, mint Niki! :) Jó lenne tudni mi van velük. Korábban írtam neki mailt, de nem is válaszolt... Majd csak jelentkezik vkinek.

Vali,
sarokkád nekünk nincs. De sztem sokat számít, hogy mekkora a fürdő. Én vhogy úgy vagyok vele, hogy amennyit a "hossza" rövidebb, úgy a másik oldalon jelentkezik a "többlet"... Most lehet, hogy hülyén fogalmaztam. Nekünk pl, így, hogy sima kád van, jobban ki tudtuk használni a helyet. Mert a kád mellett - a rövidebbik oldalánál - akkora hely maradt, ahova szennyestartó, mosószer fér el. Ha sarokkád lenne, több hely maradt volna ott, és felesleges lett volna akkora helyre csak ezeket pakolni. Így viszont mindennek van hely, mosógép, ruhaszárító jó nagyra kinyitva. Szal számolgassatok mit hova akartok, mekkora kládakat kapni, hova tennétek, stb.

Bocsíííííí, hogy ilyen hosszú lett! :oops:

KépKép
viol81

Ildi,
naa, az nagggyon szupi hely lesz!!! És panzió vagy kis magánszálláshely? Esetleg hotel? Mi belföldre megyünk, csak pár napra, még csak kíváncsiságból, hogy Dorka hogy viseli. Aztán majd jövőre hosszabbat, máshova. Ja és nevünkhöz híven, Gosztolára megyünk! :D
www.gosztolagyongye.hu

KépKép
viol81

áááá, itt is büdi vaaan!!

KépKép
viol81

Oké, kakacsere teljesítve :D :D

Vali, Eszti, ha annyira akartok, akkor hozzatok valamit. :lol:
Én mindjárt elmegyek a piacra zőccségért, meg veszek csirkemellet.
Fiús husit(disznó, marha....stb) nem veszek.Ha ezt szeretnétek, akkor inkább ilyet hozzatok.

Sütit nem biztos, hogy most képes leszek sütni, de romlandót úgyse lehet, valami szárazabb kéne (pogácsát meg nem tudok :roll: :roll: )

Pia van(ücsi is), esetleg ananászlé, meg áfonyalé kéne.(aztán sex on the beach-et is tudok csinálni :lol: :lol: )

Eszti, igen, láttam ilyen cosmopolitan receptet is.
Van száz féle mindenből.
Van egy eredeti, aztán kevernek-kavarnak :roll: :wink:

Anita, el is hiszem, hogy apa büszke a kisfiacskájára(na, de majd ha lánya lesz.....................) :wink: :wink:

Nekem júni vége nem biztos, hogy jó :roll:
vas

Viol, apartmann (máshova nem férünk be :roll: , szállodai szobából meg kettő kéne, vagy családi szoba, tripla pénzér :roll: :shock: )
Szupi kis apartman a tó mellett.

Gosztolagyöngyét már én is figyuzgattam................ :wink: :wink:
Jó lesz , biztos :D

azt a k.................,
amíg én irogattam, Natasa levadászott egy tál sósmogyorót az asztalról,és a földön kiborogatva szemezgette a konyhában.................
nem tudom mennyit ehetett meg :roll: :roll: :roll: :roll:
f*sza :evil: :evil: :evil:
vas

Ildi,
áááááááááá, Natasaaaaaaa, a kis csibész.... Lesz ám bogyesz kaki a sós mogyorótól....

KépKép
viol81

Vére visszakapcsolták az áramot :lol:
Petka még mindig alszik :wink:

Nem semmi Nati :shock: Még jó, hogy nem nyelte félre a mogyorót :? Remélem nem lesz semmi baja :roll:
Szombaton van egy másik talim is, de majd akkor később beugrunk hozzátok, megnézni a fetrengést :lol: :lol: :lol:

Ha jó leszel kaphaszt égő régi fotókat :wink:
Keresek és küldök neked :D

Na léptem zuhizni, mert az áram kimaradás miatt melegvizünk se volt :?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Helló,

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A KÖSZÖNTÉST!!!!
Nagyon jó volt az este. Először Feri hozott 1 csokitortát. Amiből Lidi is evett picit, de még hogy, ízlett neki ezerrel. Mindjárt dobok róla képet. Nagyszülőknek nem mutatjuk a képet, mivel elvileg nem adunk Lidinek csokit :D :D
Az étterem meg nagyon frankó. Kicsit fejembe is szállt a bor és a mézes-meggyes pia. :D :D :D

Vikó,
Dominó nagyon helyes kispasi.
Anita,
de ügyi ez a Boti!!!! Büszke is lehet rá apa. :) Júniusi tali oké. Csak ne a legvégén. A zsarudolog durva, de szerintem nem igaziak voltak... :twisted:
Köszi a képeslapot, amit küldtél!!!! Ari vagy!
Vas,
a kis hucut Natka. :D Tesódnak is boldog szülinapot! Na meg jó partyt holnapra. Infraszauna amúgy nagyon jó dolog. :wink:
Vali,
szerintem is külön kád és zuhany. De a sima kád kevesebb helyet foglal. És mit szeret enni Alíz?
Annácska,
voltunk bőrdokinál, jó fej volt. Ha kell az elérhetősége elküldöm. Soroksáron van.
Melitta,
érdekelne az úszás, de nekünk a 16. kerület messze van... Azért írj majd a tapasztalatokról!!

angi79

Kép
Kép
angi79

Ildi, már be is pácoltam egy kis tarját, szóval lesz flekken is. Viszek akkor még leveket, meg viszek jégkrémet, kertipartihoz az dukál. :) Már nagyon várom. :wink:

Viol, én a melegtől nem tartok, inkább az esőtől, meg széltől, de már felkészültem minden szélsőséges időjárásra, és tuti lesz a buli, akármilyen lesz is az idő. :wink:

Anna, de jó, hogy ti is jöttök! 8)

Angi, Lidi :lol: :lol: És milyen hely ott Gianni-nál?
Vendég

Eszti,
nagyon tuti a hely. A kiszolgálás is kitűnő és a kajákról már ne is beszéljek. Jó sokan voltak és muszáj asztalt foglaltatni.
De jó buli lesz ott Ildiéknél holnap!!! 8) :D

Jó 7végét Mindenkinek!
angi79

Sziasztok
Köszönjük a drukkokat!
Áron szeme sokkal jobb, már alig látszik... remélem végleg meggyógyul... :( Azért majd meg akarom mutatni másik dokinak is
...

Nadine
De jó, hogy jelentkeztél!
Pár hónapja nosztalgiáztam és visszaolvasgattam, írtam neked pü-t de nem válaszoltál... ezek szerint már akkor sem Nadine néven futottál! :)
Megnézegettem a kislányod! Gyönyörű!
Szerintem is tiszta anyja! :)

Vali
Nagyon jó kis lakásotok lesz! Nem is kicsi a kert!!! Pont jó! :)

Aranyos vagy...de én már újra bálnának érzem magam... azon tanakodok, hogy nekiálljak-e megint a fogyinak... pedig a mérleg nem mutat többet, max egy kilót... de valahogy mégsem vagyok elégedett... :(

Angi
Boldog születésnapot! :)
Tesód?

Ildiesztivali
Irigykedem a tali miatt! Nagyon jól hangzik! :)
Nekem is olyan jót tenne egy kis kimozdulás... :(

...remélem Natasának nem lesz baja! :(

Indianyó
De jó, hogy bekukkantottál!
Gyönyörű a csemete! :) Végül miért nem utaztál ki?
Mesélj valamit még magatokról!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi,
de édes Lidi!!! :) Hogy tömi a tortát! :) Nagyszülőknek nem muti meg, de netre felmegy, mi? :wink: :D
Lidi megtűri a hajában a gumit? Már én is gondolkodtam, hogy tenni kéne Dorka hajába vmit, de bármi van a "testén" pluszba, azonnal leveszi, megnézi mi az... :roll:

Lányok,
nektek hányszor alszik még a gyerkőc egy nap? Dorka még kétszer. Reggel korán - fél 7, 7 körül - kel, így délelőtt is van egy szundi, mert nem bírja ebéd utánig. Szóval alszik kb 10-11-ig, aztán délután kb 2-3-ig.

Mamacka,
szijjja!!! :) Óóó, kb október vagy novembertől vagyok viol :) nadine-nal azóta sem tudok belépni. de az a röhej, hogy pl itt a babanetes fényképalbumba meg be tudok lépni, nadine névan. nem is értem... :shock: mindegy, én vagyok én most és itt és maradok és kész! :D
Áron is gyönyörű kisfiú, én is megnéztem itt néhány képet! És látom még mindig szuper képeket csináltok ügyes beállításokkal! :wink:
Rajtam is 1 kg maradt, szóval annyival vagyok nehezebb, mint terhesség előtt. Ez nekem tűrhető - lenne - csak hát olyan "puhábbnak" érzem magam itt-ott :? , ezeket lenne jó megoldani... :roll:

KépKép
viol81

Ja igen, most látom, hogy októbertől vagyok Viol... :roll: :D

KépKép
viol81

Sziasztok

Ildi
Pont írni akartam , hogy 1 körül érünk oda. Szóval most le is írtam. :D
Viszek ücsit meg rágcsát. Sütni most nekem sincs időm. Viszont 1 szelet csirkemellre benevezek. :wink:

Közkívánatra tovább maradunk, aki nem merte megírni, hogy ne maradjunk, az most beszívta. :D :D :D :D :D :D :D

Nati nem semmi, :shock: :) csak nem lesz tőle baja. Tényleg mi lehet tőle??????

Vali ,Eszti ,Anna, veletek holnap személyesen. :D

Tünde
Hívott Era a végén? :P

Vikó
A fiad nagyon helyes pasi. :) Azt hiszem nem lesz hiány majd a csajokból. :D
Végleg itthon maradtok most már?

Angi
Nagyon jók a képek!!! :lol:

Mamacka
Én meg pont azt néztem a képeken ,hogy milyen sovány vagy. :)
Ezt az érzést ismerem ,mert én is mindi kövérnek érzem magam. :wink:

Na lépek ,mert össze kell pakolnom a börzére.

Na lépek ,mert össze kell pakolnom a börzére.

Akkor legyen tali június közepén!!!!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Általában pont így alszik Levi is. :)

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit,
akkor nem Dorka az egyetlen... :) Nekem tulképp még jó is, kétszer van időm pakolni, főzöcskézni... :roll:

KépKép
viol81

Mamacka: Ne hülyülj már, tényleg tök vékonynak nézel ki a képeken, nehogy már átess a ló túlsó oldalára, és anorexiás legyél itt nekem!
Szupi, hogy Áron szeme meggyógyult :D Ne is térjen vissza az a csúnya nyavaja! :evil:

Babetta: Te is olyan dagadt vagy tényleg, hogy holnap inkább eldugdossuk előled a kaját :wink: :lol: :lol:
Tényleg .... jársz még spinningelni??

Annácska: Nagyon jó kislány vagyok, úgyhogy jöhet pü-ben az a fotó :D

Eszti: Na megvan az új járgány??? Nem is dicsekszel, hogy milyen szép, és milyen jó vezetni ...

Angi: Lidi nagyon cukker a tortával :D Utána gondolom vittétek egyből fürdeni :)

Viol: Enyém gyerek össze-vissza alszik, mikor éppen összeesik, nála sajna nem működik napközben az, hogy gyere kislányom aludj egy kicsit, mert álmos vagy :(
Köszi a sarokkádas hsz-t :)

Ildi: Mi is 1 után érkezünk holnap, a többiek már annyi mindent visznek, hogy nem is tudom, mi mivel állítsunk be, de még kitalálok valamit, lehet, hogy veszek pár zacsi fornettis pogit. :D

Levente otthon lesz ugye? Mert most izzítottam Vincét, hogy megyünk hozzátok :)

Látom Natit sem lehet már szem elől téveszteni, honnan vadászta le a mogyit? :shock: Remélem nem lesz tőle semmi baja.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Hát Nadine... rajtam nem egy kiló maradt... inkább tizenegy! :) :lol:
...de sikerült ledolgoznom... már csak az önbizalmamon kellene alakítani! :)
Köszönjük a bókot! :)

Babetta
...azért jó ilyeneket olvasni, hátha nő az önbizalom, a hasam azért elég nagy... de remélem a szoptatás után még lemegy egy-két kiló... persze ha jön kistesó akkor nemvalószínű :) ...
Pont a napokban néztelek a fotókon, hogy milyen vékony vagy, pedig mennyire aggódtál a pocakosodás végefelé, aztán szülés után hipp-hopp leadtad...

No nektek is felteszem... ha már épp elárasztom az összes topikot...

Kedves anyukák és csemeték!
Fiatal iparművészként gyerekszobák meseszép kifestését vállalom!
Ha bizalmat kapok, kedves figuráimmal megtöltve, meséssé varázsolom gyermeke szobáját, segítek megvalósítani álmait elképzeléseit.
Kifejezetten egyedi elképzelések megvalósítását tervezem, saját figuráimmal karaktereimmel dolgozom, Walt Disney-t ha lehet szeretném elkerülni...

A szoba adottságait az ön elképzeléseit, álmait figyelembe véve arra törekszem, gyermeke a legnagyobb örömét lelhesse leendő szobájában.

Rólam és a munkáimról itt lehet egy kicsit többet megtudni:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: Csak nem már ti is kistesóra gyúrtok?? :shock: :lol:

Majd mi itt növeljük az önbizalmad :wink: Nincs is annál nagyobb dícséret, mikor egy nőre egy másik nő mondja, hogy sokat fogyott, és jól néz ki :wink: 8)

Tényleg csajok ... tud valaki valamilyen hiper-szuper baromi jó bőrfeszesítő krémet??? Az én pocakomon olyan a bőr, mintha 2 számmal nagyobb méretű lenne, és sehogy se akar magától megszépülni :( Vagy ezen már csak a plasztikai sebész tud segíteni? :( :( :( Mert akkor már sosem lesz olyan, mint régen ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Angi :)
Nagyon klasszak a képek Lidiről :D
A bőrgyógyásznak a címét majd kérném. Köszi :)

Edit :)
Mi csak később megyünk, nagyon remélem, hogy még ott talállak :roll:

Viol :)
Peti is kétszer alszik még, persze ha van ideje :wink:

Tudom, hogy jó kislány vagy :D Holnap megpróbálok küldeni képet, most már nincs hozzá erőm :wink:

Holnap majd hívlak, hogy mikor megyünk, de nem korán az tuti :lol:

Szép álmokat :)

annácska

Vali,
krémet nemtok. bár tudnék, nekem sem ártana vmi csoda...
Alvásban annyi mákom van, hogy mevan az az időpont, amikor leteszem, negyed óra csendes hömbölgés után

Mamacka,
hűű, megnéztem a munkáidat, nagyon-nagyon szépek!! :) Néhány képeslap ismerős volt, emlékszem tavaly, karácsony táján mutattad őket, de a többi is szuper!! Kívánom, hogy sok-sok megrendelésed legyen!! :) Biztosan sokan vannak, akik nem Disney-t akarnak... :roll:

KépKép
viol81

hopp, fent lemaradt a vége... :oops:
szóval negyed óra hömbölgés után alszik is... sötétítő le, betakarás, és kész. csak azt hittem ilyenkorra már egyet "illene" aludniuk. de ezek szerint ráér ez még... :)

KépKép
viol81

Sziasztok!

Angi!
Utólag is boldog szülinapot kívánok!
Lidi annyira édes!! kb így nézett ki Heni is tortaevés után...keresek képet.
Úgy szeretném ha jövő héten nagyon szép időnk lenne!! :)

Kép

Viol :)
Hence fél 10-kor kell reggel, reggeli után játszótér és 1 óra felé alszik újra kb egy-másfél órát és többet nem. Ennek ellenére este 9-kor is írtó virgonc még!! :lol:

Melitta :lol:
Engem érdekel az uszi,16 ker nekünk tökéletes.

Tünde
Bettina jobban van már?

Ildi :D
Igen a kastély Csehországban volt.Prágában aludtunk de nappal 2 órákat autóztunk,de-du megnéztünk 1-1 kastélyt, Henci meg szaladgált a kastélyok parkjában.

Vikó :)
Tök jó látni képet Dominóról. Nagyon édes.

Heninek 2 hét alatt kibújt teljes felszínnel 4 kisörlő!! Észre se vettem csak amikor nevetett,láttam meg! Szóval minden nyaf nélkül törtek át szerencsére!!! :)

Vezetés nagyon szuper,2x voltam a héten.Oktató nagyon rendi. Az irodában kértem,hogy az oktató legyen idősebb,kedves és türelmes. Kb ilyet kaptam. Jövő héten is 2x megyek reggel 7-től így mire Heni felébred már lenyomtam a vezetést és mehetünk játszózni.Csak remélem fel bírok kellni olyan korán! :shock: :lol:

Olgo és

Kép
olgo

Ildi!
Szerencse, hogy Natika nem nyelte félre a mogyorót! Egy pillanat alatt hajmeresztő dolgokat tudnak művelni :shock: .

Kép
olgo

Olgo,
na, látom te gyermeked is szereti a tortát! :) (kenni is...) :)
Nálunk ugye a korai kelés miatt van két aluka. Viszont fél 9-kor már szunya van este is! Ha viszont az esti fektetést húznám ki tovább - hogy reggel tovább aludjon - akkor nagyon gaborgya lenne estére... :roll: Szal egyenlőre marad így. :)
Gratula a fogakhoz, milyen mázlisták vagytok! :) Hány van most Heninek?

KépKép
viol81

Olgo: én fél 7-re jártam sokáig, túl lehet élni, bár időnként benyomtam egy-egy kávét, pedig egyébként utálom :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok

Ildi
Fini volt minden, legközelebb is megyünk. :) :wink: A térképet elfelejtettem, na de nem baj.. :roll:
Annáék meddig maradtak?

Eszti
Köszi a fuvart, örök hálám. :) Megtaláltátok az autópályát??

Vali
Bírtatok még enni a másik buliba??? :wink: :wink:

Anna
A 30 perc 90 lett, már nem tudtunk tovább várni rátok. :wink:

Olgo
Jó vezetést neked! :)

Cory
Neked meg lassan drukkolhatunk :D

Fényképem nincs, Ildi csinált pár képet.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Csak ezt az egyet muszáj felraknom, aztán megyek aludni :wink: :wink: :wink:

Pusszantó

Kép

vas

Mi nemrég értünk haza a másik buliból, apa most próbálja bealtatni Alizt, ahogy hallom, eddig kevés sikerrel :( Bakker ... reggel fél 8 óta 2xfél órát alludt, azt hinné az ember, hogy menten beájul, de ő nem :roll:

Ildi: Köszi mindent, mindannyian nagyon jól éreztük magunkat, Vince a kocsiban folyamatosan nyüstölt, hogy mikor megyünk legközelebb. Oda is költözne szívesen :D :wink: :lol:
Jó lett a citromos sorozat, de rólam fel ne merd tenni a zabálós képeket! :wink:
Apa hazaért már?

Babetta: Nekem egy falat sem ment le a torkomon, de apa evett helyettem is, még fél 10-kor egy szelet oroszkrém tortát is betolt :shock: Vince meg egymás után nyomta be a husikat (csak úgy magában), ahogy lekerültek a grillről :? Pasik ...

Annácska: Nem győztük kivárni, hogy megérkezzetek :( Csak nem valami jobb programot találtatok helyettünk? :wink:

Olgo: Heninek is nagyon jól áll a csokitorta :D
Ügyes vagy, hogy így megszervezted a vezetést! :)

Viol: Hát tényleg mákod van, hogy nem kell altatnod Dorkát, el sem hiszitek, hogy milyen fárasztó hosszú perceken át görnyedni a kiságy fölött :(

Húzok én is kifürdeni a füstszagból.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Eszti: Ezt Petinek ígérte apa: http://www.glumbert.com/media/tiltedroom :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Vagyok én is, de mostanában sajna csak olvasni volt időm. Esténként rendszeresen elaludtam Keve altatása címen, most is elég fáradt vagyok már. Igyekszem majd sűrűbben jönni, bár jövő héten dolgozom, úgyhogy kevés időm lesz.

Tünde!
Szerdán elméletileg tudunk menni a talira, ha lesz, gyakorlatban viszont aznap nincs kocsi a sejhajom alatt. Vonattal eljutok hozzátok?
Bettina hogy van? Meséltem a férjemnek, hogy mi történt, azóta már előre stresszeli magát az oltástól. :?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok!

Ildi! Vágül nem sikerült már eljutnunk hozzátok, de egész nap a kastélykertben voltunk és a Yellow-ban ebédeltünk. Szuperjó a konyhája, nagyon szeretem!

Vali! Zaza reggel 8-tól este fél tízig nyomta egy egyórás alvással és megállás nélkül rohant egész nap. Az ebihalak közé mindenképpen be akart mászni a tóba... :shock: :lol: Aztán alig tudtam lecsapni, s most, teljesen kinyiffanva próbálok a keddi :shock: vizsgámra készülni.

Cory, nem tudom a dátumot!!! Vagy csak felületesen olvasok? :oops:

Olgo és Annácska! A hely amit találtam megy priviben. Aztán tárgyaljunk, jó?

Na, írjatok sokat, hogy sok ürügyem legyen a nemtanulásra!!!
Puszi!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Megint elvesztem, de megint nem önszántamból. Teljesen behalt a gépem :( De most annyira begurultam, hogy vettem egy teljesen új, szuper masinát, amit csak tegnap éjjel sikerült beüzemelni.
Igaz, a régi akkor adta be végleg a kulcsot, amikor már majdnem megvolt az új. Biztosan beletapostam a lelki világába :D
Most még telepítgetek, közben meg olvasgatok, szaval ha vki kimaradt, akkor elnézést előre is.

Botinak nagyon boldog névnapot
Anginak meg szülinapot így utólag!

Angi
Lidi Nagyon laza abban a nagy székben :lol:

Melitta
Babaúszás………..nemrég érdeklődtem én is, de többen azt mondták, hogy ha nem keztük el babakorában, akkor most már nehéz lenne. Meg hogy fülgyulladás meg egyéb fertőzések meg stb. Szóval én letettem róla :(

Tünde
Bettina nem „pici baba” Vagy ha igen, akkor Eszti is az. A vele egykorú gyerekek mellett olyan csöppnek tűnik :)
Meg ruhát is úgy kell vennem neki, ha nincs ott, hogy „nagyon kicsi egyévesre” kérek vmit :oops:
Jobban van már a Csöpp?

Mamacka
Áronnak jobbulást!
Édesek vagytok a strandos képeken.
Sajnálom a barátaid kislányát, szorítunk érte

Anita
Ez a kispasi tündéri, majd alig bírod levakarni a csajokat :wink:
Jó, hogy negatív lett a teszt. A banánra a párom is allergiás, de neki csak azóta viszket tőle a nyelve, mióta papírja van róla :wink: :lol:

Ildi,
Nati és a kolbász…..édes :lol:

Nancsika
Hogy álltok a bölcsivel? Kisesztinek eddig sajnos semmi :x

Boscó
Szorítok az államvizsgához!

Babetta
Kisesztinek is volt ilyen, dokibácsi azt mondta, hogy majd elmúlik, ha lázas, akkor ad vmit.
Szerencsére két nap alatt elmúlt.
Nagyon édes a fiacskád a kutyával. Eszti is imádja ölelgetni Brúnót, csak ő kb. 40 kg és az t hiszi, hogy kiskuztya még, így gyakoriak a bonyodalmak :lol:

Vali,
gratulálok a lakáshoz!

Nadine,
Tök jóneked,, hogy ennyire rád hasonlít a csaj.

Képzeljétek, tegnap olyat művelt a csajom, hogy azt hittem elsüllyedek :oops: :oops: :oops:
Este érkezett meg a "rendszergazdám" a feleségével és a másfél éves kislányával+ a kéthetes kisfiával.
Kiseszti teljesen beindult a kissrácra. Imádta, állandóan puszilni és simizni akarta, persze nem hagytuk, csak messziről.
Annyira beidegesedett a tiltás miatt, hogy nem volt hajlandó a kislánynal játszani, és szó szerint födhöz verte magát a hisztitől.
El kellett különíteni, mert már nem bírtunk vele egyáltalán. :(
Szóval apa elvonult vele a másik szobába és ki sem jöttek egész este. De bele is fáradt, mert ma még nem kelt föl.
Soha nem csinált még ilyet, igazábók komolyabb hisztije se volt.
Azt hittem, hogy megnyílik alattam a föld. :oops:

Remélem, hogy ez csak egyszeri alkalom volt, de ha nem, akkor nem udom, mit fogok vele kezdeni.
Ráadásul épp előtte dícsértem agyon, hogy milyen jó gyerek, ilyet kívánok mindenkinek.
Ebben most nem vagyok olyan biztos :lol:

Na, megyek ebédet adni apának, mert ha Eszti felkel, nem biztos, hogy hagyja :lol:

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!!

Köszönjük az érdeklődéseket!!

Bettina tulajdonképpen jól van, még egy kis nyűgi maradt hátra.
Viszont én elkaptam tőle a nyavalyát és 2 nappal ezelőtt 39 fölé ment a lázam/köhögés/orrfolyás/nyirokmirigyduzzanat...

Szóval én is kaptam az oltásból :?
Egyik ismerősöm szerint ugyanis felnőttek elkaphatják, ha túl nagy a baba reakciója, kösz szépen... :shock: :(

Peti nagyon rendes volt és hétvégére száműzték magukat mellőlem (horgászni - anyóshoz - valahova), így már én is megjavultam, hurráááá :)
Minden jó, ha a vége jó :P

Na, akkor szerdán jöhettek hozzánk!!!
Gondoltam főzök egy nagy fazék csirkeragu levest, mindenféle zöldséggel (így a babók is ehetnek belőle), meg gondolom lesz sok-sok fincsi süti :wink: :wink:

Jelezzétek akinek szükség van még a címre?

Lidke: vonattal Nyugatiból fél óra Felsőgöd, kimegyünk értetek kocsival az állomásra., úgyhogy nyugodtan jöhettek így is!!
Menetrend:
www.elvira.hu

Mindenkinek további kellemes hétvégét!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Huhúúú, még az is lehet, hogyha szerdán apa nem visz el hozzátok, Tünde, akkor megyek én is vonattal. Lidke, csatlakozol esetleg?

Azért még bízom abban, hogy apa elvisz. :)

Tünde, azért ez durva, hogy elkaptad te is...... :shock: Én számolom a napokat, hogy teljen gyorsan, és túl legyünk az oltás utáni 10-14 napon....

Ildikém, tyű, de jól éreztük magunkat, a gyerek tiszta karcolás és lila folt, még a fenekén is, a kavicsos ágy miatt. :lol: :lol: A koktélod nagyon állat volt, és tényleg régi vágyam teljesült, a pohár, meg a Cosmo miatt is, már be is izgultam, és kértem névnapomra ilyen poharakat, Petinek meg van shakere. :wink: Na, sikerült az altatás a 3-mal???

Edit, Benyó sem bírta hazáig, tőletek eljőve feladta. :) Persze simán megtaláltuk az M3-at. :)

Vali, jó volt veletek is, Aliz annyira édesen beszél, hihetetlen, Benyóhoz képest, főleg ahogy azzal nyitott: Szia Baba!!! :shock: :shock:

Annácska, meddig voltatok???? Remélem szerdán tényleg találkozunk!!!! :P
Vendég

Melitta: Hát nem volt nagy a mai termés, remélem ezért jó sokat tudtál tanulni :wink: :D

Tünde: Húúúú, ezt a kórságot jól benyaltad :( De jó, hogy apa ilyen rendi volt, és így ripsz-ropsz rendbejöttél! :D
Szerdán megyünk mi is, reggel le is mondom az aznapi ebédet :wink:

Medike: Ezek a gyerekek már csak ilyenek, rögtön az ellenkezőjét művelik, ha az ember elkiabálja, hogy milyen jók, ügyesek, aranyosak :wink:
Sztem olyan gyerek nincs is, aki még nem hisztizett egy jóízűt, felesleges emiatt hibáztatnod magad, szinte elkerülhetetlen (szerintem).
De majd 2 éves koruk körül fogják igazán bemutatni a tudományt :roll:

Eszti: Remélem Benyó megússza ezt a szuri utáni betegeskedést!
Egyébként tegnap nem égette meg nagyon a nap??

Jöhet az éjszakai műszak, én kidőlök.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?